Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Și dă-i, și luptă!

Dinamo se omogenizează afundându-se în subsolul clasamentului cu 5 puncte din 21 posibile. Restul sunt artificii spaniole

Permalink to Și dă-i, și luptă!
duminică, 18 octombrie 2020, 11:46

Foarte tânărul Olteanu și-a făcut datoria și a fost schimbat în minutul 4 cu Acka. Încă o mostră despre malformațiile provocate de regula jucătorului sub 21 de ani.

Veteranul Marius Constantin și-a făcut datoria și el și după ce l-a provocat pe Puljici să îl țină în suprafața de pedeapsă, obținând penaltyul pentru Craiova, a ieșit accidentat. A intrat Vătăjelu, iar Bălașa și-a recuperat postul de stoper.

Craiova este o echipă mai combinativă, joacă în viteză. Dinamo, după încă două săptămâni de sudură la cald a omogenității, nu arată substanțial mai bine.

Calitatea tehnică a lui Borja Valle, Aleix Garcia sau Camara nu este încă suficientă pentru ca întregul mecanism să funcționeze și să compenseze greșelile lui Sorescu sau Mihaiu la transmiterea ultimei pase. Așa a arătat prima repriză, încheiată cu 1-0 pentru olteni.

45 de minute cu un singur șut pe poartă dintr-un derby care altădată aprindea fotbalul. Iar acela a fost penaltyul bătut prost de Cicâldău, mingea fiind băgată în poartă de intervenția inabilă a lui Rene Hinojo.

Repriza a doua arată un Dinamo cu un plus de insistență defensivă, trădată însă de greșeli tehnice de abecedar, cum a fost acel stângu’-n dreptul al lui Grigore.

Plusul de coeziune al Craiovei, acolo unde Dan Nistor arată mai bine decât Fabbrini și Aleix Garcia la un loc, stinge vâlvătaia dinamovistă. Sorescu nu se vede nici din postura de mijlocaș dreapta, acolo unde a urcat prin intrarea lui Gonzalez.

Contra pare în criză de soluții, echipa lui nu are ritm, iar inventivitatea lipsește cu desăvârșire. Introdus și el în disperare de cauză, Anton aduce ceva limpezime, iar Nemec ratează o ocazie uriașă la centrarea bună, foarte bună a lui Ricci Grigore.

Se termină 1-0 pentru Craiova, care și-a atins scopul suferind ultimele minute și arătând doar pe alocuri ca lider autoritar.

Acest Dinamo nu este Dinamo. Este un fals vândut la preț de tablou de Picasso. 

Comentarii (45)Adaugă comentariu

Sorin (6 comentarii)  •  18 octombrie 2020, 23:54

Cristi, L-ai auzit pe Gurita la TV...vede consoiratii impotriva lui Dinamo...cine, guvernul mondial, masonii, covid ul?!! Bate campii acest *** ...un farseur, ma bucur ca nu mai este selectioner...cel mai slab selectioner din istoria echipei nationalei..

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sorin (6 comentarii)  •  18 octombrie 2020, 23:57

Poate se face dreptate si retrogradati!! In sfarsit.

Nadler Cristian (8 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 0:26

Sincer, la ce nivel grotesc la care ajuns fițuica tabloidă la care sunteți colaborator, nu mă aşteptam la un articol de altă natură din partea dumneavoastră domnule gazetar al anului...Mocirla senzaționalului nu pare să vă deranjeze. Din această postură este grobian să vorbim de Picasso. Poate reuşiți să goniți noii investitorii...ar creşte exponențial numărul de clicuri

A venit toamna si Contra n-a plecat?? (43 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 0:31

,,Artificii spaniole..." cu *** romanesti... ce putea sa rezulte? O echipa de Doamne-fereste! Joaca echipa Dinamo la fel cum ii joaca ochii in cap lui Gurita cand molfaie cateva cuvinte la declaratiile de dupa meci si dupa infrangeri. Apropo, Gurita-Contra nu raspunde la salutul reporterului! Nu l-a invatat si pe el Laura Andresan bunele maniere? Bine ca Mihalcea n-a mai vrut sa se bage in *** spaniol si l- a lasat pe Contra ca sa imputa bine treaba la Dinamo pana cand spaniolii vor hotara sa-i predea echipa lui Gigi Multescu. Multescu ar fi avut mai multe puncte obtinute pana acum. Dupa cum se misca in teren jucatorii la Dinamo sunt doua probleme: nestiinta de antrenor a lui Contra si scremutul preparator fizic care ii intepeneste bine pe jucatori. ( observati dupa cat timp isi revine Nistor dupa ce a suportat minunile preparatorului fizic al lui Eugen Neagoe care l-a rupt la inceputul campionatului trecut?!) La Dinamo Contra si preparatorul fizic sunt zero-barat. Nu Cortacero! Urmeaza o lunga perioada de lamurire pana cand Contra va accepta sa plece de la Dinamo. Cam cat a durat pana a acceptat sa vina ca sa piarda puncte pretioase.

Yorick (3 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 0:39

Ești nedrept cu Sorescu și e de neînțeles de ce. Poate totuși detaliezi.

Freddy RE (26 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 0:39

Trebuie că ustură îngrozitor să scrii asta... Chapeau. Foarte trist. Si foarte adevărat.

nebulaEXE (40 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 0:47

Foarte frumos din partea ta ca ti-ai luat 5 minute din timpul petrecut in spatele sticlei, in timp ce va uitati la meci, sa scrii *** asta. Ai avut acum cateva zile un 'articol-opinie' in care te lamentai ca au fost criticati 'aexpertii'. asa-zisii 'aexperti'. te puneai in oala cu dumitrescu, panduru, altii. cand, de fapt, cutitele erau aruncate inspre voi, astia buni la nimic, nu la fostii mari fotbalisti. la acel articol n-au fost aprobate comentarii, s-a dat cu spam. nimic de mirare la un blog unde niculescu a cenzurat sau modificat comentarii, in timp ce el plagia masiv. in fine, revenind, in seara asta, un expert te-a calcat in picioare. iti iesise cotnariu pe ochi. epic momentul si il gasesti pe youtube.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Contra musteste de ,,capabilitati,, (43 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 1:25

Ce antrenor a avut nationala Romaniei! Contra declara ca Dinamo nu e dorita in play-off. Sa-i spuna spaniolii ca el nu are puncte nici sa ramana in liga1. Contra a ajuns la AC Milan doar ca sa se bata! Daca il invata pe Sorescu sa centreze macar nu o sa vedem un alt Banel Nicolita. Are GSP o fotografie cu Aleix Garcia cu limba pe afara cand trebuie sa loveasca mingea. Unde l-ati gasit pe Garcia asta ca e Lucica Goian leit mai putin cu picturile pe brate.

Cristian (12 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 3:51

Domnule Geambașu, Dumneavoastră ori ați văzut alt meci ori ați primit un telefon de la Contra și va rugat el din suflet sa scrieți urat despre Sorescu și Mihaiu ca altfel îl dau los caballeros afara ca nu a făcut bine echipa și a adus numai fotbaliatori umflați aiurea. Sorescu, cu toate ca nu a jucat 70 de minute pe postul lui a arat terenul și a adus mingea in careu mai mult decât Cămara, care a dat chifle și pase la adversar. Mihaiu are mai multă viața in el decât toți Man City, Almeria, Palmeria și Etxebarria ăștia adunați de pe maidanele unde se antrenau singuri. Fabrini acest giuvaier care a jucat de “nenumarata” ori in echipa Italiei face in mod obsedant anti-joc pentru echipa lui și culmea l-a învățat și pe Borja Valle același lucru: primește mingea și se întoarce cu ea înspre poarta proprie după care...piruete și pasa la adversar. Grigore a jucat foarte bine azi și îl puneți la zid pentru un luft in careul advers? De Nemec, nimic? Băiatul asta a uitat tot fotbalul pe care îl știa și joaca pe post de ținta imobila. De Aleix, nimic? De felul cum a pasat și a centrat? Îmi pare rău pentru Dinamo, ca sunt dinamovist, dar e momentul să avem curaj și sa spunem adevarul, poate nu suntem obișnuiți cu declarațiile lui Rădoi, dar azi vinovatul cel mai mare e nenea ăla care face cheerleading pe lângă tușa, Cosmin Guriță Contra. P.S. Constantin nu era accidentat, dar și-a adus aminte ca e e bărbat și îi crăpa obrazul de rusine pentru penalty-ul “a la Tanase” și s-a cerut afara. Trebuie înțeles, oricine greșește chiar dacă e un profesionist. Vă rog spuneti lucrurilor pe nume, până nu e prea târziu.

Urod (270 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 4:04

Nu mi se pare realist articolul....o echipa adunată de 2-3 săptămâni nu se poate exprima încât sa câștige meciurile cu primele clasate. Surpriza ar fi fost invers , sa câștige Dinamo meciurile , adunată asa de peste tot. Ar fi insemnat ca cineva de la Dinamo are bagheta lui Hocus-Pocus...N-am văzut meciul dar am înțeles ca nici Craiova n-a impresionat. Faultul este forțat și șmecheresc...daca Craiova care se tot cauta de atâția ani nu impresionează, ce așteptări avem de la Dinamo...?!!!...spaniolii n-au promis nimic exagerat si de aceea nu înțeleg încheierea cu Picasso...!!!!...au promis ei marea cu sarea...?!!!!...sau le punem noi în stil romanesc vorbe în gură, ca să mai dam un pic în ei asa ca de bun venit....pana acum grija erau banii, daca au venit banii vad ca nimeni nu-si face mea culpa...unde-i marele dinamovist Dănuț Lupu...?!!!!..problema nu este la jucatori, problema este la Contra....

Nică fără frică (138 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 4:25

Singura soluție ca Dinamo să nu retrogradeze e să fie la anul....18 echipe în liga 1!!!! Din dulai au devenit niște bieți *** jegariti!!!

Mozzie (22 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 5:00

A avut si nesansa de a juca primul meci cu cea mai in forma echipa a campionatului, scapata de grijile cupelor europene, concentrata doar pe campionat. Eu nu i-as judeca atat de drastic pe cei de la Dinamo, inca. Am convingerea ca, la cum arata acest fotbal, va prinde Play Off-ul.

Ilie (150 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 6:12

Nu am văzut tehnica lui Borja și ceilalți. Ăștia sunt jucători de județ, nu de Real, Porto, Everton și ce mai mâncați voi ciuperci. Cu 2000 de euro pe lună, aduc 100 de ăștia. Acum văd și suporterii simpli că au aruncat banii pe fereastră cu DDB, cei care il susțineau pe Dan Cristian Popescu în campanie. Și după aia se laudă că sunt legionari. P.S. Dacă am jucat o dată cu Iulian Filipescu o miuță, se pune că am fost coleg cu el?

Marius (7 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 6:58

Ti-a atras atentia si Ilie Dumitrescu cand a spus „Ești gazetar de 30, 40 de ani și vorbești cu o ușurință. Tu ai potențial foarte mare să vorbim exact de calitățile unui jucător. A jucat în Primera Division și merită respectat.” // In alta ordine de idei, spaniolii sunt naivi si lipisiti de informatii. In fundul Europei nu vii cu jucatori din Spania, din Primera-Segunda, ca te bati la retrogradare. Aici cumperi tot lotul de arbitrii, pachet complet-full option, si transferi din liga 2 croata sau de mai stiu eu unde si ai 7 victorii din 7. Fesnic a arbitrat pe Craiova de 20 de ori si le-a acordat 7 penaltiuri. Acest lucru ar bate la ochi in Spania, in Romania e un lucru normal. Partea nasoala e ca in Europa nu te arbitreaza tot aia si dai de un Lokomotiv Tbilisi care te elimina fara drept de apel. In rest, va doresc sa comentati in continuare aceasta liga mizerabila, care de la an la an mai pierde din spectatori, sponsori si interes, o liga plina de clone, de echipe inventate bagate direct in liga 2 etc.

Gargantu (4 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 7:14

Domnu Jurnalist box-to-box, oare ziaristii nu ar trebui sa fie impartiali ? De ce ii aparati pe dinamovisti ?

Vanbasten_85 (35 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 7:25

@Cristi Geambasu Nu este etapa in care sa nu fie o adiere de vant soldata cu penalty in careul lui Dinamo. Vin tintele lui Bricheta si isi fac treaba. Apropo, daca Dinamo , nu FCDB ca altii este un fals, de ce nu spui acelasi lucru si despre CSU?Ce legatura are aceasta echipa, CSU cu adevarata Craiova?Bagata direct in Liga a 2 a si tot timpul ajutata de arbitrii o sa o vezi eliminata de niste georgieni obscuri si la anul.

David (1 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 8:52

În România valul de ură este inimaginabil! Au venit unii din Spania au adus jucători cum nu visam vreodată si noi ii luam la mișto!!! Jurnalismul românesc mare masura este intr-o stare deplorabilă !!! In afara de noroi aruncat nimic contructiv! Domnule Geambasu nu ati visat vreodata sa vedeti un juctor ca si Garcia sau BA in campionatul romanesc!!!

ADEVARU GOLUT (8 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 9:21

O tempora o mores! S criam mai de unazi despre lipsa de caracter intr-o tara in plina prabusire. Somaj, prostie, prostitutie, cameleonism, minciuna, servilism, aroganta, opulism ridicate la rang de virtute. Am citit si despre cum plinge Gica Popescu si nu are rusine de loc. Hoeness de la Bayern a fost prins ca sef de club cu fofirlica si a fost inchis. CE a adus Hoeness si ce a adus pentru ROmania Gica Popescu? A adus o cupa a lui de la Barcelona si restul a murit in anonimat la turci luat de cumnatul Hagi si el pus pe bani. PEntru mine ei nu se compara cu BOloni sau cu Dan Petrescu , Andone si Rednic care au sfirsit la echipe de top. SInt multe probleme ce tine de educatie atit la public cit si la profesionistii din fotbal. Iata ce inseamna sa nu fi impartial pe cind il vad pe Porumboiu analizind corect acest penalty trucat de bita asta de Marinescu sau cum il cheama si ceea e spune Craciunescu. Si orb sa fi si iti dai seama ca nu a fost penalti. BIta asta de la Craiova a atentionat ca va fi faultat. A atras atentia pe cind Pujici il tinea corect. A lasat piciorul in spate facindu-l si pe Pujici sa cada peste el. Craciunescu are orbul gainilor si cred ca ar face bine sa mai ia o pauza de pe la TV-uri. Daca era acceptat la DInamo cred ca vedea corect. Bravu Porumboiule pentru corecta viziune. Dar sa ma intorc la COntra. EU cred sincer ca s-a facut un abuz de a aduce atit de multi jucatori pe bani tot atit de multi. NU ai timp sa ii rodezi. Poate vreo 6 erau suficienti. SInt jucatori in tara care pot face fata la DInamo. Ma rog sint multe interese pe care nu le cunosc. INsa a trecut destul de mult si fie si arbitrajul prost si partinitor nu se vede scinteia echipei DInamo. Va mai aduceti aminte de echipa lui Bratu? Erau tineri multi si alergau si .. si... Acum da Ilie DUmitrescu jenat de prestatia lui DInamo are dreptate exprimindu-se eufemistic ca DInamo nu are viteza. SI nu are... totul pare previzibil. CE vad eu ca un Fabrini lupta mult joaca si are energia pe care alti jucatori de acolo nu o au. Sint inca in concediu si se vede asta. COntra va trebui sa taie in carne vie. Altfel nu il vad bine. FIe si protestul spaniolilor pe deplin meritat si argumentat nu va acoperi lipsa de imaginatie de inventivitate a lui COntra. Nici nu stiu daca degele de la o mina pot spune numarul de suturi pe spatiul portii > NU poti juca asa! Este insa si un motiv pentru COntra de a fi jucat cu echipe bine cotate in campionat si mult mai sudate apoi arbitrajele. Dar vedem clar cum DInamo Joaca. Parca joaca mereu repriza a 4-a adica ceva cam terminati la capitolul conditie fizica. CRed ca revenirea lui Paul Anton est benefica. A adus o gura de oxigen. Este net superior acestui polonez si sper sa nu il mai puna in joc. Dinamo nu are creativitate si agresivitate. vad o formula de joc care nu o avantajeaza si cind ai un Nemet si altii oare nu ar trebui sa revina la un 4 4 2? sau 4 5 1? jocul este verticalizat in parte dar extremele sint la pensie. dinamo are alt stil de joc si cred ca acest 442 este cel mai eficient. si apoi mai joci si lent. pai barcelona are niste vitezisti si uite ca au inca probleme. asa ca aici contra va trebui sa mai gindeasca. daca nu si va continua asa nu-l vad bine si sint convins ca va fi schimbat. multescu este acolo si are o alta clasa si alta viziune decit contra. dar sa nu il lovim. sa intelegem si arbitrajul partinitor si faptul ca nu sint rodati nu au mecanisme de joc inca puse la punct plus omogenizarea. cam atit.

Marius (7 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 9:38

In mamaLiga 1 e circ ieftin vandut la pret de Cirque du Soleil. Sa le dea deja trofeul, nu mai are rost mascarada asta.

Ionut (1 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 9:58

Cred ca sunteți un gazetar smecher, care manipulați cititorii cu filozofii de fotbal închipuite. Nu ziceți de arbitrii, care fac și desfac in fotbal, va dați după cum bate vântul. Dinamo a jucat mai bine decât Craiova si Fcsb, dar arbitrii interpretează după cum le dictează de sus. De aceea nu avem fotbal în Europa, credem ca suntem mai șmecheri pe combinații de foi lei.

Marius (7 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 10:13

Domnul Geambasu, inteleg ca va plac jucatorii adusi de Craiova din liga 2 croata sau de la Botosani, dar ma gandesc ca poate are si Ilie Dumitrescu partea lui de dreptate cand spune ca la Manchester City sau chiar si in LaLiga nu joaca chiar oricine. Desigur, au nevoie de acomodare si acesti jucatori mai ales cu maniera de arbitraj din liga 1. Eu zic ca ar fi un plus ca echipele din liga 1 sa transfere jucatori refuzati de City, Barcelona, Deportivo etc. Ar trebui sa fim mai indulgenti totusi. Nici nationala nu mai are jucatori care sa joace in LaLiga, Premier League, Bundesliga etc.

di livio (158 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 10:41

ce-i aia plus de insistență defensivă?...vă cetește Ilie și iar se enervează, parțial color de Picasso

Vanbasten_85 (35 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 10:42

Asa cum bine zice Ionut se vede clar ca arbitrii au teme de rezolvat la meciurile lui Dinamo. Aceasta echipa tot timpul trebuie sa porneasca de la 1-0 pentru adversari cu sprijinul arbitrilor dar nimeni nu zice nimic.Si ne mai miram ca ies marile valori oltenesti in primul tur al cupelor europene sau ca Nationala Romaniei cu jucatori de la clona titulari pierde cu 4-0 de la Norvegia. Nu merita sa te uiti la meciurile din campionatul Romaniei.Ce sa vezi?Un penalty gratuit si restul meciului *** in poarta?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MMA (5 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 10:58

Din pacate mostenirea lui Negoita se vede de la o posta! Sorescu este doar un jucator mediocru aflat deocamdata intr-o forma buna, R Grigore este slab iar Mihaiu nu are fata deloc de Div. A. Macar Fabrini pare ca s-a trezit, poate are legatura cu faptul ca au venit banii, dar in rest Dinamo nu are jucatori din lotul vechi cu care sa poata juca. Astia noi, adusi de spanioli, au valoare, se vede din modul in care controleaza balonul, din pase si, cateodata, din viziune dar ca sa faci o echipa, cu scheme si automatisme, dureaza ceva. Pastrand proportia, Dinamo e ca M City cand au venit investitorii si au spart piata de transferuri, au jucatori buni dar nu au echipa. Sper ca in curand se va remedia si acest aspect :) Forta Dinamo!

KROSS (89 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 11:17

Campionatul este capturat de ceva timp.Daca nu vreti sa observati ca sa format o cooperative carora le miroase a bani si nu vor sa imparta in mintea lor cu nimeni.Dinamo este furata de vre-o 15 ani.Dar cum hotul striga hotii si daca mai da si la preasa citiva fifirei,atunci iluzia ca pagubitul fura se poate induce in creierul romanilor . Daca aseara ati vazut ca a fost penalty, desi nu se da in nici -o tara penalty la corner pentru ca ar trebui sa ai penalty la fiecare corner.De ce nu ati vazut ca la luftul lui Grigore,de fapt Nistor il trage de mana ? De asta si a luftat.

Cris (40 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 11:58

Mda! Nici mie nu mi se pare realist articolul. Dinamo este o echipa formata integral in ultima luna. Nu exista in lume si in istoria fotbalului o echipa cu rezultate formata intr-o luna. In atare conditii, Dinamo araata chiar bine, avand in vedere ca in meciurile cu echipele fruntase (FCSB si Craiova) Dinamo a dominat jocurile, per ansamblu, infrangerile venind pe erori de arbitraj, care daca nu erau aduceau pt Dinamo si puncte. Cu antrenorul Contra sau altul, Dinamo cu aceasta echipa prevesteste, dupa perioada fireasca/rezonabila de omogenizare, o echipa f. buna pt campionatul romanesc, care se va bate usor la titlu in anii urmatori, intrucat are jucatori vizibil mai valorosi decat mai toate celelalte echipe din tara.

Vrem 18 echipe in liga mamaliga (4 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 13:19

@ Vanbasten_85 - De ce nu critici arbitrii si pt ca v-au lasat sa jucati in 11 meciul trecut desi Gol a lovit cu cotul in frunte intentionat si trebuia eliminat direct? Si asta s-a intamplat pana in min 20, in fata arbitrului. Zici ca tinerea de aseara a fost o adiere dar o mana pusa in fata e penalti super clar, nu cumva judeci cu masuri diferite? La fel, dupa voi, Constantin a cazut usor dar Camara care a fost "fulgerat" de mana pusa in fata a fost corect? Ai dreptate cu infiintarea csu direct in liga 1, a fost o manarie enorma, dar si sa maresti nr de echipe ca sa salvezi o echipa de la retrogradare nu-i departe.

Gica ascute tot (1 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 13:33

Admirabila ambitia groparilor de-a retrograda al doilea sezon la rand. Faceti loc, trece FC Groapa! Io zic ca in liga a treia au timp sa se pregateasca de sampon league. Tii, ce placere sa-l vezi pe Gligore, cosurosul puber, frumos ca Frankeinstein, cum suteaza pe langa minge. Plangi Gligore, plangi!

Andrei F (698 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 14:39

Observ ca presarii dinamovisti se transforma acum in aparatorii Craiovei in ce prioveste arbitrajele ...Aseara va mirati cum poate spune cineva ca oltenii ar fi fost favorizati!!!!Pai oltenii au fost favorizati clar in 5 din cele 9 meciuri din play off!!!!In campionatul acesta pentru ca la penaltyul lui Constantin a fost vorba de maini trebuia sa va amintiti meciul Sepsy Craiova unde Vatajelu impinge clar cu manuta si Koljic inscrie din ofsayd...Si repet o intrebare pentru dinamovisti....Daca la Gonzales a fost penalty pentru mana lui Pantaru cate penaltyuri trebuia sa obtina Constantin aseara....?

Vrem 18 echipe in liga mamaliga (4 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 15:06

@ Cris - ai dreptate, la meciul trecut arbitrul a gresit grav ne-eliminandu-l pe Gol dupa ce a lovit intentionat cu cotiul. Oare cum ar fi curs meciul din momentul ala? PS: eu inca sunt convins ca Dinamo se salva pe teren daca ar fi jucat si nu ar fi asteptat mila (care a si venit) de la frf. De asemenea, sunt de acord ca arata altfel anul asta (schimbare in bine) si ca ar putea mai mult daca ar avea antrenor.

Vrem 18 echipe in liga mamaliga (4 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 15:10

@ Ionut - ai dreptate arbitrul a iertat Dinamo de cartonas rosu la 1-0 (Gol a lovit cu cotul intentionat, vazut clar de arbitru care era la 2 metri, cu fata la el) si a dat un penalti care nu se da nici in curtea scoii: Pantaru a pus o mana in fata lui Camara care a cazut de zici ca i-a dat cu cazmaua. Dupa care a dat penalti la o impingere in careu care putea sau nu sa fie luata in considerare. Scorul la greseli a fost 2-1 pt Dinamo, si atunci de ce va mai plangeti de arbitru?

Vrem 18 echipe in liga mamaliga (4 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 15:16

@ ADEVARU GOLUT - vorbesti de arbitraj partinitor si nu pomenesti de cartonasul rosu la Gol meciul trecut, nici de penaltiul de cascadorii rasului dat la Camara! Vrei sa zici ca Constantin i-a luat mainile lui Purici si le-a pus in jurul lui? Orice arbitru atentioneaza "perechile" din careu cand se depasesc limitele, iar Purici trebuia sa se pazeasca si sa ii dea drumul (oricum rata). E deja noaptea mintii sa consideri ca arbitrul l-a avertizat pe Purici ca sa poata da penalti dupa. DACA CONTINUI O INFRACTIUNE DUPA CE AI FOST AVERTIZAT INSEAMNA CA ESTI FRAIER.

Marco (8 comentarii)  •  19 octombrie 2020, 19:51

Eu m-as fi concentrat mai mult pe "erorile" uriase de arbitraj comise impotriva lui Dinamo si a altor echipe, erori echivalente cu vicieri de rezultate (la plural)...In urma acestor vicieri grave care au rezultat in puncte pierdute (sau cistigate pt clasicele preferate ale fluierasilor Craiova, CFR, FCSB, in orice ordine), clasamentul este si el modificat in mod mincinos...In ceea ce o priveste pe Dinamo, timpul isi va spune cuvintul, nu se poate suda o echipa in 2-3 saptamini...In final, sint banii spaniolilor (daca sint) si riscul este al lor...Atentia presei sportive trebuie sa se indrepte catre VAR pt a stopa "erorile" din arbitraj si catre FRF, pt a dezvalui incompetenta crasa de acolo, in ceea ce priveste selectia (incepind de la U15), conditiile oferite pt performanta, antrenorii, conducerea...Incompetenta care sugruma intreaga societate romaneasca, dealtfel...

Scocioreanu Victor (29 comentarii)  •  29 octombrie 2020, 22:20

Geambasu’l vostru e mai destept decat noul proiect DDB? atunci de ce nu este in noua organigrama? Asta al vostru bate campii ca este de scandal, ca de asta este platit

Comentează