Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Cealaltă Românie

Un meci curajos și consistent și o victorie meritată pentru România în fața unei Austrii care a părut că ne ia de sus. Bravo, uite că se poate!

Permalink to Cealaltă Românie
luni, 7 septembrie 2020, 11:54

Rădoi s-a înhămat la un proiect complicat. Selecționerul naționalei României vrea să demonstreze că echipa noastră poate ataca, deoarece nu moștenește un defect genetic care ar condamna-o să joace numai la ciupeală.

Iar meciul cu Austria și o bună parte a întâlnirii cu Irlanda de Nord i-au susținut teza. Rănile care trebuie cicatrizate sunt altele. Mediocritatea cultivată, suficiența, teama sădită pe o mentalitate subalternă. Suntem încă în convalescență, dar febra a trecut.

România a jucat bine spre foarte bine contra Austriei, care Austrie este cel puțin o clasă peste Irlanda de Nord. Bine nu înseamnă perfect, apărarea a suferit din nou, mai ales pe stânga, acolo unde, mister, Bancu pare de neclintit.

Cele 5 schimbări operate de Rădoi față de partida cu nord-irlandezii au adus echilibru în fața defensivei (vezi prestația-revelație a lui Crețu) și o consistență sporită a atacului, de unde a dispărut Pușcaș din formula de start.

Dar a rămas Alibec, susținut din spate de Maxim (primul meci reușit la națională) și Stanciu și flancat de Deac și de Coman. Peste toate victoria semnată prin golurile lui Alibec, Grigore și Maxim răsplătește o abordare curajoasă. Bărbătească.

Este reconfortant să îți vezi naționala jucând altfel decât ai fost obișnuit o viață. Adică un fotbal curajos, nu speculativ, la așteptare. Aici rolul lui Mirel Rădoi trebuie prețuit dincolo de rezultatul imediat.

Ne-am plâns ani și ani și ne-am dorit retoric ca mai bine să pierdem jucând ofensiv, decât să obținem niște puncte pipernicite păcălind fotbalul. Scriind în timp real articolul, adică în timp ce se juca, nu știu ce au declarat „băieții” după meci. Sper că nu au dedicat ironic victoria cu 3-2 în fața Austriei celor care i-au criticat. Că nu „au dat peste nas” contestatarilor. Când îți reprezinți țara, ești în slujba tuturor compatrioților, nu plătești polițe unui adversar difuz și închipuit.

Deocamdată România nu este decât o reprezentativă promițătoare, care are nevoie de încredere. Și mi se pare că mergem în Islanda mai puțin gârboviți decât am fi făcut-o înainte de pandemie.

Comentarii (35)Adaugă comentariu

nebulaEXE (40 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 0:11

romania nu a jucat deloc altfel. s-au aparat ca la posada, dupa ce au speculat intamplator niste greseli si au avut un contraatac bun. atat si nimic mai mult. daca austriacul lovea bine mingea aia din 12 metri in prelungiri, acum turnai venin si vorbeai de fatalism. geambas te cheama, aia esti

Resiteanu’ Exilat (54 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 0:17

Bine zis, Cristian. Nationala a jucat fotbal si nu la mica ciupeala cum eram obisnuiti de mult timp. E meritul lui Radoi. Desigur mai trebuie facute unele retusuri, cum ar fi inlocuirea lui Bancu cu un fundas stanga cum ar fi Camora (indiferent de opinia "marelui" Marica). Sa speram ca echipa incepe o traiectorie ascendenta.

sorinescu (14 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 0:18

1. Maxim 2. Grigore 3. Cretu Petardele pe care nu mai vreau sa le vad vreodata in echipa Nationala: 1. bancu. o rusine de jucator, sper sa nu mai fie convocvat. vreodata 2. tatarusanu 3. nedelcearu Sper sa nu mai apara si Hagi, ca ar fi penibil pe langa ce joaca Maxim, Stanciu , Cretu si chiar Deac.

Umila parere (67 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 0:19

Gligore a fost inger si demon, gol marcat, dar absent la ambele goluri primite. Ce pile o avea Bancu, tinut doua meciuri intregi, cel mai penibil dintre pamanteni. Tatarusanu, alta statuieta, suturile pe poarta au fost goluri, plus mingea in bara pe care a privit-o ca la muzeu. Iancu, alt absent, Glorinel Coman pasa de gol si apoi nimic. Incredibil de placuta surpriza numita Alibec, nu doar pentru gol, ci mai ales pentru comportamentul ireprosabil in ambele meciuri. Sa nu fie de deochi! Cretu si Burca alte castiguri reale pentru nationala, Stanciu si Maxim s-au sacrificat mult in faza defensiva, neobisnuit pentru profilul lor, Maxim a reusit un gol super. Rezultat SUPERB, obtinut dupa un joc neobisnuit de ofensiv, mergem sa-i demolam pe pescarii islandezi. Hai Romania!

Dr.SANDULACHE OCTAVIAN (1 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 0:41

Da,s-a dovedit inca o data ca Hagi Jr. nu prea are loc in aceasta nationala...Pentru mine marea surpriza in cele 2 meciuri a fost Alibec...Mai bine mai tarziu decat niciodata...Castiguri pe termen lung?...Cretu ,Coman ,Maxim...Poate Radoi va incerca varianta Camora pe stanga , desi e cam ,,batran,,,Apararea e inca fragila si nesigura...dar, cu rabdare, se poate construi..Bravo, Radoi,bravo tuturor!..Acum e timp pentru construit! Hai, ca se poate!

Bota Pompiliu (93 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 0:49

Ca sa inteleaga nea Ovi si toti sustinatorii lui Luce: dupa ce ne-a distrus nationala cu Irlanda de Nord 0 - 1 fara stelisti, Straluce Nthori de Nord a refuzat sa-si dea demisia ! Stelistii au venit la nationala cu Jenei si au invins Austria cu 4 - 0 (Iovan, Hagi, Lacatus) Atunci a fost dat afara Lucele de-a latu si inapoi - pt ca nu avea ce sa faca la umbra lui Jenei (cel mai mare antrenor al Romaniei !)

Cristian (130 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 1:29

Tot vad pareri cu Camora la nationala...ca sa ce?!..sigur ca e un foarte bun fundas stanga, dar pentru ce trebuie adus?!..pentru 2-3 meciuri?!..omul e la final de cariera...Bancu are ceva carente pe faza defensiva, dar ofensiv nu cred ca exista alt fundas stanga roman mai bun...acolo antrenorul intervine, depinde ce ii cere la fiecare meci..sa-l lasam pe Radoi sa-si faca treaba ca el stie cel mai bine, antrenori suntem toti..

Caligaru’ Vaxile (3 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 1:49

"De o viata" daca esti copil ... eu am prins generatia de aur din Italia 90 pina la sferturile alea cu Kenneth Andersson. Cind bateam Columbia si o trimeteam acasa. Cind facea lumea sondaje de opinie cu Hagi si Stoicikov ... Mai au astia tineri pina a-i ajunge pe ai batirni ... da' ce am vazut stamina asta e de bine ... e de foarte bine!! Hai baietii, inca otzira si umplem iar Piata Universitatii

Cristian (6 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 2:24

Băi nebula...ești praf, nene! La ce meci te-ai uitat, băi băiete? Sunt destui idioți care caută pete-n soare! Uitati-vă bă la polo pe cai, ca nu aveți nici o treabă cu fotbalul!

Alexandru Isaiu (1 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 2:30

Aceeasi Marie.. Dar cu o alta palarie!! La meciul cu Austria s-a vazut mana lui Radoi ( farà unghii :) !!) si munca intregului staff! Dar daca ne uitam mai attenti suntem tot in lumea a 3 fotbalistica, ptr ca.. In loc de un fundas stanga avem un atlet desavarsit... In loc de un portar dirijor.. Avem un spectator farà bilet platit( exact ca la Lyon) un Maxim cu un singuri meci bun(in3ani) la nationala!! Si baietii din Garda veche 34 de ani (buni sportivi dar nu mari fotbalisti) ce nu mai reusesc sa duca 90min de joc lucid!! Lucru cel mai positivo e ca am vazut o alta mentalità te pe banca National ei.. O mentalitate moderna, care iti permite sa gandesti exact ca un SELECTIONER.. sa schimb i 2,3,4,5..jucatori de la meci la meci in functie de adversar si forma jucatorului!! Bravo Mirel si felicitari grupului de jucatori de la nationala si staffului tau modern! Hai Romania!!

Mozzie (22 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 3:58

@ Bota Pompiliu. Exact, asa este!

Ilie (150 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 5:32

Am bătut Austria B. Unde e Alaba? Ca și la Euro U21, ne păcălim singuri. O să se vadă valoarea la un meci cu miză, cel cu Islanda. Rădoi le-a dat acel hei-rup. Atât. În rest, nu avem jucători: Maxim, care nu a făcut nimic în Germania, Alibec, un ratat, Dragoș Grigore, un nimeni. Ăștia sunt marcatorii. Iar șef este unul fără studii, care a ajuns antrenor al naționalei deoarece nimeni nu a mai vrut să devină. Cred că au bubuit manelele în vestiar. Și despre finala Cupei României la handbal doar trei rânduri. Dar, la fel cum fotbalul românesc este condus de un păcălici, așa și gsp.ro are că șef pe unul care a mințit și dezinformat toată viața: Ioanițoaia, cel ce era turnătorul în pahar a lui Adrian Păunescu, cel ce ridica osanale lui Ceaușescu. Hai Prodanca, hai Borcea, hai Becali!!!!

motanul incaltat (455 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 5:33

Norvegia a batut rau de tot in Irlanda... Noi am reusit sa invingem in Austria... E o grupa complicata.... N-am cistigat nimic deocamdata.

Nick (13 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 5:39

Ar fi bine sa ne pastram cumpatul. Austria de azi a fost mai slaba decit Irlanda de Nord de ieri. Pina acum in grupa se dovedeste ca e mai usor sa joci in deplasare decit acasa, mai ales cind si gazonul e bun. Testul sudden death e insa in Islanda.

Simeone (56 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 6:48

Aveți dreptate, Crețu, Grigore și Burca în apărare, Maxim și Stanciu la mijloc, iar Alibec si Coman în atac, au fost piesele noastre foarte bune. Am fost însă extrem de vulnerabili în stânga apărării, Bancu fiind deseori depășit, iar Iancu a întrat de multe ori depășit de situație, nu știa ce sa facă, sa se retragă în apărare, noroc cu acea lovitura libera încheiată cu bară.

,,Tătoruşine,, (43 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 7:16

Radoi sa dea anunt la ,,mica publicitate,, pentru gasirea unui portar de nationala. Pentru ceea ce face Tatarusanu intr-un meci mai trebuie sa faca si incalzirea? Tatarusanu e doar spectator-admirator la suturi pe poarta! La meciul cu Irlanda de Nord daca statea pe mijlocul portii se lovea mingea de el, dar a vrut sa-l priveasca mai de aproape pe G.Whyte si a luat gol. Cu Austria, Tatarusanului i-a lipsit cornetul cu pop-corn.

a dica (129 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 7:37

Sa ne bucuram un pic si atat. Ca precis li se urca la cap si dau chics cu Islanda. Am batut o Austrie care ne-a luat de sus, de foarte de sus. Meritul lui Radoi ca i-a prea laudat. Alibec e fotbalist, stie cu mingea si acum si vrea sa joace. Pai daca era Nicusor in locul lui la primul gol cam pe unde se ducea mingea? Maxim, cu de toate, si bune si rele, dar cu un gol superb, care l-a scos. Florinel a demonstrat, ca si Alibec, ca stie fotbal. Daca trebuie sa faca si faza de aparare e mai greu... De ce n-om avea si noi mijlocasi care sa permita sa tinem 1,2 atacanti in fata pe faza de aparare. La primul gol, daca Coman ar fi facut faza de aparare n-ar mai fi fost liber pe stanga. Cretu, excesiv laudat, a fost prezent in joc (era si greu sa se ascunda), dar n-a facut decat sa bubuie mingiile. La golul unu (singurul gol adevarat, lucrat, care merita analizat) atacul a fost declansat de Chiriches. Stanciu, ca mai mereu, zero realizari. Cat il mai asteptam? Sper ca nu pana la 30 de ani ca la Alibec. Doar ca Alibec n-a fost tinut in teren cu incapatanare, cum este tinut Stanciu. Sper ca Radoi sa nu tina cont de parerea unora care vor „sange romanesc” la nationala si sa-l convoace pe Camora. Pai asta a jucat in Romania, pentru o echipa romaneasca, mai mult decat jumatate de lot. Despre ce vorbim. Si rezolvam odata problema asta cu fundasul stanga. Si incet-incet se poate face o echipa nationala, cu tinerii ce vin si pun presiune pe veteranii care, iata!, incep sa joace. Unii...

Cata (4 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 8:13

Da, Romania cu TUPEU!

geomate (2 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 9:36

@nebulaEXE - Pe langa faptul ca te-ai uitat la alt meci ori nu pricepi nimic din fotbal, esti needucat si lipsit de bun simt. E simplu sa te iei de numele cuiva ( desi sunt sigur ca nu stii ce este un geambaș ), dar cu siguranta ca nu ai un nume prea frumos daca simti nevoia sa te ascunzi dupa un nickname.

marin (30 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 10:07

BRAVO baieti! Sa vedem cat va tine elanul... cu o flore nu se face primavara...

David (8 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 10:09

Bravo Romania , Tataruseanu nu merita locul de portar : Radoi (te plateste ); el la Lyon este rezerva daca nu sti ?!!!

DanV (1 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 10:20

Jucatorii trebuie laudati - mai ales cei care au avut realizari. Imperfectiunile si jocul slab al unora trebuie lasate in umbra. Daca nu laudam cand batem in deplasare o echipa foarte buna, cand o s-o facem, cand jucatorii vor juca perfect si vor pierde ? Labilitatea psihica a lui Alibec poate fi eliminata prin psihoterapie. Sa-l copieze pe Florinel Coman (sclipitor uneori) si sa plateasca in privat 100 euro pe ora de consiliere psihologica sportiva cu cei mai buni din Romania. Va avea realizari comparabile cu Haaland, cel putin. Psihoterapia ar putea face minuni, mai ales in cazul jucatorilor "mai sensibili" ca Maxim sau Alibec.

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 10:44

Meci din categoria „prost sa fi noroc sa ai !“ cu exceptia primei faze cind Nicusor l-a pus pe contratac pe Coman iar Alibec a finalizat in stil mare. Aici austriecii au dormit. Apoi au controlat tot jocul, au ratat incredibil si s-au batut singuri. Maxim, „decarul aproape perfect“, s-a zbatut, ca si Deac plus marele Nicusor cu care s-au intrecut in cazaturi mitocanesti favorizate si de un arbitru care a fluierat orice au vrut artistii nostri de comedie. Demn este ca austriecii nu s-au plins dupa meci – au mentionat doar ca n-a fost fault la faza fixa obtinuta de Nicusor care a cazut pe tusa de parca l-ar fi lovit un camion – ba au si laudat eficienta adversarilor, trei ocazii trei goluri si valoarea unor jucatori precum Coman si Alibec. In rest chiar au parut neinformati, de Topaila se temeau caci ar fi jucat in Budesliga si pareau usurati ca a lipsit ratangiul Keserü. De Hagi, numit si de ei „fiul lui Hagi“, au auzit din presa ca ar fi jucat prost cu Irlanda iar Radoi l-ar fi pedepsit. --- Daca criticile dupa meciul cu Irlanda de Nord au mobilizat vestiarul acum observ ca-i preaslaviti pe tricolori. Nicusor a respectat de data asta indicatiile, s-a vazut ce-a jucat, dar Topaila a facut iar ce-a vrut pe tot terenul. Iar D Grigore s-a aparat tot meciul ca un portar, n-a marcat pe nimeni. Atrag atentia ca rezultatul e mincinos iar cei elogiati n-au cistigat niciodata nimic, sint jucatori de duzina fara nici un viitor. --- Jucati voi cu astia si o sa vedeti succesuri ca de obicei. Deci a fost scos Hagi pentru a intra Deac iar Radoi e laudat ? Prost sa fi noroc sa ai. Pacat ca n-a cazut in careul advers caci arbitrul asta era in stare sa ne dea penalti. --- Singura prestatie cu adevarat buna a fost a lui Puscas dupa meci cind a vorbit despre Hagi. A inceput chiar Mironica la Pro cu atacuri sub centura care te fac sa-ti fie rusine ca esti roman iar multi cred tot ce se spune la tembelizor. Dupa astfel de prestatii pline de venin si invidie a fost trimis odata acum 5 ani sa comenteze timp de trei zile la Ovidiu meciuri ale copiilor. Probabil ca Hagi nu l-a cazat cu respectul cuvenit. Apropo cazare, pare ca FRF a ramas fara bani, nu-mi amintesc ca o echipa romaneasca sa fi fost cazata la un hotel atit de ieftin. Nici macar stil austriac n-au vazut in „orasul florilor“. Pacat de regiunea frumoasa.

Stan (20 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 11:00

nu imi aduc aminte sa fi jucat la ciupeala cu Argentina in 94. Un gol din faza fixa, un gol din actiune pozitionala si unul pe contraatac. Si cam toate meciurile baietilor alora asa erau. Nu va mai amintiti, vedeti rezumatele. De fapt asa am pierdut si calificarea in semifinale. Ca la 2-1 in prelungiri noi atacam. Dar s-a impamantenit ideea ca jucam la ciupeala. Pana la urma de unde a invatat Radoi sa joace pe atac? In Arabia Saudita, unde tot Olaroiu l-a antrenat?

Gigi Buzu (6 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 12:25

Crapa inima in Pista de necaz pentru aceasta victorie. Fa icter, disperatule! Bravo, baieti! Bravo, Radoi! Succes la pescuit in Islanda!

adi_stelistul (454 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 12:50

Sa stiti ca nici meciul cu Irlanda de Nord nu a fost un dezastru cum s-a acreditat ideea. Sigur, sa nu castigi un meci jucat in superioritate numerica e frustrant, dar eu am facut o comparatie intre casetele tehnice ale meciurilor jucate de nord-irlandezi cu noi (1-1) si cu norvegienii (1-5). Ocazii de gol: 17-3 pentru noi, 12-8 Norvegia. Suturi pe poarta: 9-3 noi, 8-3 Norvegia. Posesie: 64% noi, 45% Norvegia. Foarte sincer, a lipsit vineri precizia si poate putin noroc.

Urod (270 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 15:21

Ar trebui sa fim mai prudenți cu laudele, ca am primit atâtea lecții. Un rezultat bun, dar care a venit dupa mulți nu demonstreaza ca suntem pe drumul corect.De fapt, cum am putea fi pe un drum bun ?!!!!...am făcut ceva în sensul asta...?!!!!...joaca pe la echipe mari jucatorii noștri...?Nu...!!!!...asa ca este un rezultat care nu este acoperit de niște schimbări reale in fotbalul nostru. Noi vom alterna rezultatele bune cu altele proaste. Ca sa ai rezultate permanente și nu întâmplătoare, trebuie sa faci ceva important și nu sa aștepți minuni.

Campioana CFR (30 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 15:58

Sper ca Radoi si staff-ul sau sa nu tina cont de trompetele impresarilor care nu-l vor pe Camora la nationala pentru ca nu-si mai pot vinde marfa pur romaneasca. Bancu a fost praf de praf! mare noroc ca am luat doar 2 goluri! Partea lui Bancu era loc de distractie pentru austrieci. Camora e foarte bun si are multa experienta de Champions League si Europa League. 100% va fi un castig pentru nationala. Tatarusanu foarte slab si el. Putea para macar un gol. Iancu a avut un *** de tupeu dar realizari putine. Nedelcearu destul de slab si el. Chiar daca am avut retineri dupa numirea lui Radoi, parca ne da putina speranta ceea ce vedem. Bafta mare cu Islanda!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

george (6 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 18:11

Dl Bota LUCESCU a batut Austria cu 4-0. Si apoi a fost dat afara si a venit Emei. A fost normal.

viorel (33 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 18:32

Meci curajos, consistent, ofensiv...aiuritor!! Cand posesia este de 63-37 si raportul cornerelor 8-4 sa zici ca ai facut un meci curajos este o mare pacaleala! Doar ca am avut mai mult noroc decat de obicei. In alta ordine de idei cand va decideti dl Geambasu sa scrieti si despre rusine, mizeria si coruptia generata de relicvele staliniste toxice CSA si CS Dinamo (care mai exista doar la noi) in sportul romanesc!!!

Fara dezinformare (1 comentarii)  •  8 septembrie 2020, 20:00

Frumoasa victorie, a doua din palmaresul intalnirilor directe cu Austria, prima fiind obtinuta in mandatul altui stelist, nea Emi. Imediat dupa victoria de la Sevilla, Ienei a fost numit selectioner al nationalei Romaniei, alaturi de Icsulescu. S-a vazut imediat mana stelistului, victorie cu 4-0, doua goluri Iovan, altul Lacatus. Echipa Romaniei a fost alcatuita pe scheletul Stelei, proaspat campioana Europei: Bumbescu, Belodedici, Iovan, Boloni, Piturca, iar Lacatus a intrat in minutul 46. MERITUL ACELEI VICTORII II APARTINE LUI IENEI.

?????? (278 comentarii)  •  9 septembrie 2020, 23:45

@ După ” semnalizările” diverselor personaje precum Pițurcă, Giovani Becali, Dinu, etc. cu oarece „experiențe” , experiențele anterioare ale clubului, solicitările salariale ale polițiștilor și ale altor angajați MAI, istoricul investițiilor străine în economia românească, solicitările de transferurile și contractele anunțate, etc. , sunteți de părere că un risc important la clubul Dinamo este acela de insolvență, ? Remarcați și că legea insolvenței stabilește și un anumit plafon al datoriilor pentru declanșarea procedurii insolvenței și numirea unui administrator special, la depășirea plafonului de îndatorare, ?

Vlad Tepes (3 comentarii)  •  10 septembrie 2020, 9:00

@ Fara dezinformare Romania a castigat clar acel meci cu Austria, datorita golurilor marcate de stelisti si mai ales, datorita echipei alcatuite pe osatura Stelei. Fara stelisti, omul care a faultat tramvaiul a ratat calificarea la mondialul din Mexic, batut de DOUA ori de mica Irlanda de Nord. S-a multumit cu 1-1 la Helsinki, convins ca va castiga apoi cu irlandezii la Bucuresti. Cat de mult ar fi contat o victorie in Finlanda! TOATE calificarile se pierd in mai multe etape, niciodata intr-un singur meci. Oricata nesansa a avut Mirciulescu in returul cu irlandezii, daca nu pierdea in tur si mai ales, daca batea Finlanda in deplasare, se califica la mondiale, chiar si dupa acel mizerabil 0-0 dintre Anglia si Irlanda de Nord. Mirciulescu a fost fiul temporizarii, care l-a calificat cu multa sansa la euro '84, dar acolo s-a facut de ras pentru ca n-a stiut sa joace altceva. Aceeasi temporizare l-a ingropat in calificarile mondialului din '86. Falit total si in Italia, dat afara de la Pisa, Brescia, Reggiana, Inter, ba chiar umilit la San Siro de West. Fotbalul mare i-a INCHIS MEREU USA IN NAS.

Comentează