Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Derby-ul morbid. Involuntar și comic

Credeam că am stors din marele derby tot ce se putea. Istorie, semnificații, simbolistică, rivalități, sentimente.

Permalink to Derby-ul morbid. Involuntar și comic
sâmbătă, 5 octombrie 2019, 10:19

Asta în măsura în care acceptăm că FCSB-Dinamo de pe Arena Națională este continuatorul derby-ului care a înflăcărat generații de pasionați ai fotbalului. Pentru frumusețea poveștii să zicem că este așa și că Florin Tănase este peste timp Gheorghe Constantin, iar Dan Nistor echivalentul lui Radu Nunweiller.

Greu exercițiu de imaginație, nu?

Credeam că nu mai putem veni cu nimic nou, dar doi jucători ai lui Dinamo s-au întrecut pe ei. Este vorba despre Robert Moldoveanu și Dan Nistor. Jucători importanți, de numele cărora se leagă speranțele dinamoviste. Din dorința de a cânta în strună suporterilor și supralicitând filonul tragediei lui Cătălin Hîldan, de la a cărui dispariție se împlinesc chiar în ziua meciului 19 ani, cei doi au reușit să producă declarații care aruncă eternul derby în zona comicului morbid. Desigur, involuntar. Sper că involuntar.

Foarte pe scurt. Moldoveanu a declarat negru pe alb că printr-o victorie asupra rivalilor fecesebiști speră să îl facă fericit pe Cătălin Hîldan. !!?? Poftim? E o metaforă?

Îl vedeți pe bietul Cătălin undeva acolo, sus, printre îngeri, țopăind de bucurie la vreun gol al lui Robert? Digerați imaginea? Nistor a mers mai departe și a spus că la împlinirea celor 19 ani de la moartea „Unicului căpitan” speră ca el și colegii să își dea viața pe teren. ???!!! Și asta e tot o metaforă, da? Nici măcar la limită. Unde mai pui că pe la Dinamo se cam moare pe teren la propriu. Dar de Ekeng cine să își mai aducă aminte acum?

Există și un al treilea personaj în poveste. Reporterul. Nu contează numele, importantă este întrebarea pe care i-a pus-o lui Nistor după amintita declarație. „Treceți pe la mormânt înainte de meci?”. Prefer să nu comentez și să sper la întrebări mai inspirate ale colegilor noștri care chiar fac o muncă grea.

Vă dați seama ce orori se nasc atunci când glăsuiește gura fără noi? Și ce decent ar fi să vorbim simplu, să exprimăm gânduri și emoții firești! Să nu mai ducem fotbalul în zone mistice, să nu îi mai atribuim puteri supranaturale.

Să dăm cu mai puțină tămâie sau chiar deloc, dar să fim oameni, să respectăm durerea, să comemorăm în tăcere memoria celor dispăruți, să ne bucurăm sincer la victorii.

Acestea sunt lucruri pe care le putem face împreună, așa putem cinsti amintirea lui Cătălin Hîldan și a celor care la un moment dat ne-au inspirat.

Comentarii (36)Adaugă comentariu

Dragoș (48 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 10:46

Exagerezi...nu mi-i imaginez pe fotbaliști că rup ușile bibliotecilor. Nici măcar nu's semidocți ca nea mister Cornel Dinu. Vorba aia...de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

bota pompiliu (9 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 10:57

Geambasule, cand recunosti ca esti dinamovist ?

Chis Alexandru (55 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 11:08

Aceasta supralicitare a influentei de peste timp a fostului capitan, Catalin Haldan, pare ceva de-a dreptul morbid si lipsit de decenta. Se spune ca "morii cu mortii" si... "viii cu viii"! Este bine sa existe o anume sobiritate, chiar si la comemorari, si sa fie un simplu moment de piosenie. Nu exacerbati acest moment de aducere aminte si nu-l transformati in momente de exacerbare a violentelor revendicative.

sinceritate (1 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 11:22

Buna dimineata! Educatia despre care vorbesti, draga Geambasu, ar trebui sa inceapa DE LA VOI, de la zaristii care propaga cultura, bun simt, informatii sportive in articolele si aparitiile lor televizive, un comportament profesional in orice situatie. Ceea ce vad in acest ziar este total opus: articole nesemnate, pline de erori gramaticale jenante, informatii neverificate, o multitudine de stiri cotidiene despre Ganditorul de la Hamangia in versiune Pipera, nenumarate poze cu femei deocheate, prezentate drept “hot”, mai rau ca in reviste pentru adulti. Scuza defensiva “dam cititorului ceea ce ii place” este puerila, EDUCATI cititorul sa caute exclusive informatii sportive, pentru alt gen de stiri exista publicatii specializate. Este adevarat, tu esti doar un pion al acestui angrenaj, nu poti influenta mentalitatea unui coleg, cu atat mai putin al unui intreg grup redactional, nu-ti ramane decat sa te comporti in modul adecvat acestei nobile profesiuni, pentru care vei fi judecat (apreciat) de catre cititor. Multi au uitat expresia “Clientul nostru, stapanul nostru”, inca actuala, mai ales in acest domeniu care atrage (ar trebui) prin estetica. Am scris un comentariu similar la un editorial precedent, mi-a fost cenzurat, sper de aceasta data sa treaca “furcile caudine”. Multumesc pentru atentie, iti urez o sambata placuta!

Cristian Geambaşu (913 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 11:30

Mulțumesc pentru mesaj. Sigur că nu sunt de acord cu tot ce ai scris, dar este un punct de vedere pe care îl respect. Și nu cenzurez opiniile cititorilor. Nu am idee de ce nu a intrat acel comentariu

VanBasten_85 (35 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 11:32

La ironii legate de jucatori nu va intrece nimeni.Un articol despre situatia stadionului care taraganeaza de 2 ani nu ati face.Un interviu cu presedintele clubului sportiv, cu juristul clubului, cu oricine poate rezolva problema pe cand????

Cristian Geambaşu (913 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 11:43

S-au scris nenumărate articole despre situația absurdă a stadionului. Din păcate nu de noi depinde, ci de domnii din guvern care i-au concesionat viager lui Nicolae Badea o arenă care este a statului român. Bănuiesc că știți asta.Și să știți că nu am nicio plăcere să fiu ironic cu jucătorii, îmi sunt dragi oamenii care vorbesc sincer și firesc. Dar prostiile trebuie amendate. Așa cred eu

sinceritate (1 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 11:41

@ Cristian Geambasu Apreciez sinceritatea si rapiditatea raspunsului. Comentariul respectiv fusese scris la editorialul unui coleg de-al tau, ma bucur ca ai un punct de vedere diferit. Multumesc inca o data, respectele mele!

Vâţiglo (1 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 11:56

Nu este nimic mai morbid decât *** de ***, sperăm să fie curând între ***, iar miţă ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Petro Burgener (65 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 13:06

@Cristian Geambasu, pot spune ca "sinceritate" are dreptate in multe privinte, sunt de acord si cu raspunsul dvs. dar trebuie facut ceva ca acele greseli semnalate sa fie indreptate si sa sa fie tot mai rare! Cu respect, PB!

Cristian Geambaşu (913 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 13:40

Sunt perfect de acord. E o intreprindere complicata, dar merita incercat. Daca nu o fi prea tarziu

itu52 (288 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 13:48

” Câine până la moarte și dincolo”, nonsens sau o exacerbare a extremismului pe terenurile de fotbal. Nu prea are nimic mistic în formulare și cu atît mai mult cu pocăința pășirii în cele nelumești. Formulări războinice născute în depănarea bahică a isprăvilor celor care au scris istorie la clubul dinamovist. Pe vremea cînd meciurile vizau numai fotbaliștii, dăruirea totală era faptică, nu mistificată, nici refrenul noului limbaj de lemn ce a inundat flash interviurile. Epigonii noilor dispute, susținuți de formalismul ultrașilor, dornici să iasă în evidență prin acțiuni bizare, străine de fenomen, compromit noțiunea de derby. Azi s-au schimbat multe. Cazarma, cel puțin financiară, este la Negoiță iar priceperea în probleme canine este de partea baciului. E lesne de priceput că, deși viceversa, avem opoziție. Sunt șanse de dispută, poate chiar spectacol, om vedea.

Catalin1921 (1 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 14:55

Gazeta Sporturilor o citesc inca de pe bancile gimnaziului dar asemenea idei nu ami-a fost dat sa le gasesc inca la voi.Nu mai aveti stiri despre jucatorii romani care valoreaza sute de milioane de euro si despre echipa FCSB care va castiga champions league ...iar acum va legati de niste jucatori de fotbal care fac declaratii cat mai colorate la dresa clubului unde sunt doar niste angajati.In opinia mea presa de sport din Romania a ajuns la cel mai mizer nivel din istorie.In afara ca ziarul vostru este plin de cancan-iri si de poze cu femei goale prezentate drept prietene de fotbalisti sau campioane de fitness...mai veniti si cu chestii legate de comemorari sau alte lucrui.Va respect Domnule Geambasu dar sincer cred ca nu cunoasteti ce se intampla in strainatate.La Steaua Rosie Belgrad si suporterii sunt omagiati dar jucatorii.De decizia FCSB-ului care va juca cu banderole negre pentru un suporter nu spuneti nimic aici dar ca Robert Moldoveanu care cu gradinita are 8 clase vad ca va luati.Fotbalul din Romania este asa nu din cauza conducatorilor ci din cauza presei sportive care l-a transformat intr-un cancan si in loc sa joace fotbal se fotografiaza prin cluburi cu tot felul de fetiscane sau viseaza la transferuri inventate de voi.Credeti ca romanul mai este asa de prost sa mai puna botul la transferuri gen Coman Mbappe 20 nmilioane euro sau Ivan la Barceloba B? Sunt niste petarde de jucatori.Ivan nici la Sanatatea Cluj nu ar avea loc ...iar Coman un jucator de divizia treia in germania.Cand o sa incetati cu SF-urile din ziare si veti spune lucrurilor pe nume si nu veti mai face propaganda unor jucatori care sunt execrabili si veti lauda cu adevarat valoarea si reusitele abia atunci fotbalul va mai avea viitor in Romania.Vina va apartine si de aceea Romania o tara cu 20 milioane locuitori a ajuns sa aiba un singur ziar de sport si ala jumatate scriind de FCSB o echipa fara suporteri si fara cititori de ziare...halal marketing.O zi frumoasa.

Cristian Geambaşu (913 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 18:14

Aveți o părere mult mai proastă despre presă decât este ea, presa, în realitate. Dar este părerea dumneavoastră. Dacă aveți cumva posibilitatea să citiți articole și cronici din anii 60-70, faceți-o. S-ar putea să aveți mari surprize. Neplăcute, apropo de calitatea și veridicitatea scriiturii. Eu mi-am făcut ucenicia la Gazetă, prin 90-91, alături de ziariști din garda veche care aveau mari carențe de limba română la nivel de compunere de clasa a doua, a treia. Sigur, erau și unii foarte buni. Ca și acum, de altfel, nu generalizați că toți de acum sunt o apă și-un pământ. Asta e o mare greșeală.

tango (18 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 14:56

Dle Geambasu, citesc cu amaraciune in ziarul dvs de astazi declaratia unui actoras (scuze dar imi este greata sa ii pronunt numele) care spune printre altele, referire la meciul FCSB-Dinamo: se stie cum a castigat Steaua CCE'86 "Ca mine sunt mulţi care ştiu cum s-a făcut şi echipa Stelei care a luat Cupa Campionilor Europeni în '86. Au fost luaţi cu japca jucătorii cei mai buni din ţară.." !!! Pentru cei care au trait acele vremuri declaratia acestui actoras de doi bani nu reprezinta decat o minciuna si o dezinformare enorma!! Sa ne reamintim... La Euro'84, Steaua "echipa partidului( !?!?) nu a avut niciun jucator selectionat in lotul de 22 pregatit de Lucescu. Deci, conform actorasului de doi bani, Lucescu'84 a sabotat Romania neselectionand din echipa lui Ceausescu cu cei mai buni jucatori din tara nici macar un singur jucator!! Ce curaj nebun s-ar putea spune!! Nu vi se pare o enormitate ca din echipa partidului sa nu avem niciun jucator la nationala?? Steaua cu acel lot de jucatori (plus Boloni) castiga titlul in 1985 dupa o pauza de sapte ani (cum a fost posibil asa ceva??) si peste un an CCE. Dle Geambasu va rog sa il informati pe "actorasul fan liverpool!" cati jucatori din lotul Steaua care a castigat CCE'86 au participat la Euro'84. Si daca aveti putina decenta va trebui sa nu mai gazduiti asemenea declaratii de la personaje care dezinformeaza si mint cu nerusinare tanara generatie care se pare ca inghite orice. Stim ca asemenea declaratii, ca ale actorasului, se vand bine in presa de scandal, dar eu inca cred ca GSP este un ziar de sport.

tango (18 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 15:23

Continuare din declaratia actoarasului "Au fost luaţi cu japca jucătorii cei mai buni din ţară şi duşi acolo pentru că era Partidul care hotăra tot" Deci sa intelegem ca tot ce a realizat sportul romanesc inainte dec '89 este "meritul" Partidului? Nume mari precum Nadia, Patzaichin, Nastase, si Romania qvadrupla campioana mondiala la handbal, multele medalii olimpice, etc, etc,.. sunt meritul Partidului?? Se pare ca actorasul 'democrat' ii este rusine cu tot ce s-a infaptuit inainte de '89, si probabil ca in 1990 si-a ars toate diplomele obtinute pana atunci si a refacut scoala de actorie din nou pt ca nu suporta ideea de a fi actoras fabricat in comunism!! Dle Geambasu cu scuzele de rigoare pentru cele scrise mai sus dar nu suport sa vad pe unii care neavand ce spune dau cu pietre pentru ca asa este trendul. Si inca ceva daca nu cumva v-ati gandit sa faceti o analiza la rece a realizarilor sportului romanesc din 1945 si pana in prezent si sa incercati sa descifrati cum au fost posibile realizarile dinainte de '89 si ce se intampla cu sportul romanesc in 'democratia' ultimilor 30 de ani. un lucru este foarte clar: mergem incer dar sigur in jos mai ales acum cand aflam cu multa amaraciune ca si "bijuteria coroanei" recte gimnastica este in moarte clinica.

Cristian Geambaşu (913 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 18:07

Florin Călinescu este un tip căruia îi place să șocheze și să vehiculeze paradoxuri. Dincolo de asta, există și ceva adevăr în ceea ce spune, în sensul că sportul românesc fost politică de stat în vremea comunismului. Problema este că în capitalismul acesta hibrid al nostru cam nimeni nu a reușit să producă ceva performanțe care să se aproie cumva de roadele acelui sistem centralizat. Dar va înțeleg supărarea, aveți motive. Numai că ar trebui să încercați să nu îl mai luați atât de în serios pe Fl. C. Părerea mea, vă faceți sânge rău. Chestia cu arsul diplomei este foarte bună de altfel.

tango (18 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 15:50

Si inca ceva Dle Geambasu. se varsa lacrimi amare pe tema starii precare sa in alte cazuri disparitia "echipelor de traditie" lucru mentional si de "actorasul cel viteaz". Deci daca Steaua si Dinamo sunt echipe care conform actorasului reprezinta "un omagiu adus Moscovei", atunci ar trebui considerat ca toate echipele infiintate dupa 1947 sunt echipe comuniste!!! In acest context singurele echipe de traditie ar fi Rapidul si CFR Cluj, echipe infiintate inainte de razboi. Va rog sa ne lamuriti. Cu multumiri anticipate.

Petro Burgener (65 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 17:47

@tango, va felicit pentru ceea ce ati scris, dl. Geambasu a trait acele vremuri si stie, interesant e cum vor intelege postarile dvs. cei nascuti cam dupa 1985 incoace! Respect!

Eugen Qy (25 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 20:20

Cristiane dragule, sa stii ca si expresia :"...caine pan' la moarte si dincolo de ea !"e asemanatoare ca idee cu cele despre care ai pomenit !.... Totusi NIMENI nu a adus in discutie absurditatea ei ! Fotbalistii cu atat mai putin !!! Asa au inteles ei sa isi manifeste increderea in fortele lor. Exprimand-o in acest fel, nu fac decat sa se supra motiveze inaintea unui meci pe care-l considera CRUCIAL ! Tu insa, asigura-te ca esti IMPARTIAL , ca orice bun jurnalist si ofera si din cealalta parte comentarii asemanatoara, caci eu te asigur ca vei gasi destule ...mai ales foarte ase,manatoare ...

?????? (278 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 23:04

Nistor nu joacă mai bine decât Budescu , însă până și Nistor joacă mai bine decât Stanciu, ? Se pare că selecționerul Contra îl preferă pe Chiricheș pentru că este suporter al FCSB, în schimbul altor jucători care joacă fotbal la FCSB, ? O partidă mediocră, de nivelul finanțatorilor celor două echipe, îndeosebi Gheorghe Becali că Negoiță nu prea mai merge pe la stadion, ?

ion potcoava (1 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 23:40

A revenit *** site-ului, publica X comentarii pe orice articol, se aplauda singur de pe diferite account, polemizeaza cu editorialistul, idolatrizeaza comentarii scrise cu alt user, este bolnav de narcisism. Are singuratatea omului care este ca frunza in vant, nebagat in seama de cineva.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Laurentiu (32 comentarii)  •  5 octombrie 2019, 23:45

Deci, cand e vorba despre ineptiile colegilor tai, nu comentezi. Hmm... Asta spune totul despre breasla voastra...

Alex (15 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 0:33

Domnule Geambasu -- „Cine nu îşi cunoaşte istoria şi nu îşi respectă înaintaşii, nu va şti să îşi construiască viitorul şi va repeta greşeli ale trecutului ce îi vor umbri prezentul.”-- Din pacate presa din Romania promoveaza doar non valorile. Nu am vazut pe nimeni din presa sportiva sa aiba o reactie atunci cand Gigi Becali declara ca se bucura de infrangerea suferita CFR ( echipa romaneasca) in meciul cu Celtic. Cand aceasta declaratie jenanta a unui....patron ajunge pe prima pagina a ziarelor fara reactie din partea jurnalistilor e grav. Suntem un popor amarat,sarac si DEZBINAT datorita clasei politice care ne conduce si datorita PRESEI care promoveaza acest lucru.

Resiteanu’ Exilat (54 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 1:00

Domnule Geambasu, bun articolul, ca de obicei ( cu exceptia unor devieri extrafotbalistice cum au fost uneori opiniile tale muzicale). Sunt plecat de mult timp din tara si imi aduc aminte ca meciul Steaua - Dinamo nu a fost considerat mai mult decat un derby bucurestian, niciodata un "derby de Romania". La fel si teritoriul Romaniei din afara Bucurestiului nu e "provincie". Numai bine!

Cristian B (41 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 7:46

Ce sa spunem despre declarațiile fecesebeilor? Cum îi fura pe ei Kovacs, fără sa le dea penalty-uri gratuite și sa elimine 3-4 dinamoviști. Ma așteptăm la mm și la JIJI sa dea astfel de declarații imbecile, dar credeam ca Narcis Răducan are un pic de obiectivitate. Dinamoviștii n-au avut ocazii decât din lovituri libere. Perfect! Asta aduce cu declarația lui Nistor când juca la Pandurii. Penalty clar la Cristea( ce-i drept dificil de văzut fără VAR) și la marele gol înscris de Tanase, arbitrul trebuia sa oprească meciul și sa - i dea galben lui Gnoere Petru simulare. Așa ca nu știu cum a meritat fcsb sa câștige când cea mai mare ocazie este a lui Pulici și cu a tras Kovacs cu Dinamo când nu acorda penalty și galben pentru simulare la ghnoere.

Silviu (2 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 15:51

Decent articolul. Setea de modele si eroi ii face pe unii sa intreaca masura. Iar pe altii in manipulatori perfizi. De ce oare l-au facut uitat pe Ekeng, el nu e bun de model? Va dati seama ca becali se inegreste si mai rau de oftica, pentru ca el nu are nici "mort pe campul de lupta" *** la stadion.

Stranger (42 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 17:11

"Eu mi-am făcut ucenicia la Gazetă, prin 90-91, alături de ziariști din garda veche care aveau mari carențe de limba română la nivel de compunere de clasa a doua, a treia. ". D-le Geambasu, este clar ca nu puteati face nimic împotriva ziaristilor "cu mari carente de limba româna" pentru ca (o data) atunci, în 90-91 erati "ucenic" si nu aveati curajul necesar, iar (a doua oara) acum poate nu mai aveti de unde sa-i luati. Dar ce ne facem, dom'le, cu ziaristii de-acum, care uneori chiar modereaza emisiuni - vezi "rezerva" Filotti - si care vorbesc regulat gen "tu spusesei", "tu mersesei"etc.-ca sa dau un singur exemplu. Si mai sunt si altii, eu am semnalat fenomenul, dar nu mi-ati raspuns niciodata ca sa stiu ce gânditi în aceasta directie. Poate o veti face acum...

Cristian Geambaşu (913 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 17:42

Din spirit de colegialitate nu vă pot raspunde. Și dacă, teoretic, să admitem că ați avea dreptate. Sper că mă înțelegeți. Deplâng însă sincer condiția multor reporteri, care nu sunt altceva decât portavocile șefilor din redacții.

Stranger (42 comentarii)  •  6 octombrie 2019, 17:58

Aici nu e vorba de spiritul de colegialitate, nici nu v-am cerut sa besteliti pe cineva în direct. Dar întreb: când vorbiti de reporterii cu care ati "ucenicit", ca ar fi fost agramati, cât de "colegial" sunteti??

Andrei F (698 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 11:22

Oare din ce spirit-nu de colegialitate!!!-jurnalistul se face ca nu a auzit nimic dupa ce s-a ocupat de ,,folclorul,,lui Bancu?Oare nu s-a intamplat nimic in ultimul timp care sa afecteze,,folclorul,,fotbalului?Sau Coman nu este De Noijer???

?????? (278 comentarii)  •  7 octombrie 2019, 15:04

Dacă după instalarea lui Burleanu și Iorgulescu ajungi în fotbal mai jos decât erai în vremea lui Mircea Sandu, zis și "Nașul", și a lui "Mitică Șpagomir", zis și "Corleone", ,,Mama Omida", "Guru", etc., ce să îi mai ții pe Burleanu și Gino Iorgulescu la conducerea FRF și a LPF, ca să anunțe public, Contra, Chiricheș și Stoichiță, că se tem pentru rezultatul de la de meciul cu Feroe, ?

Comentează