Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Dumnezeu ne califică!

Aceasta este părerea lui Dragoș Grigore. Dacă tot nu depinde de noi, de ce ne mai agităm? De ce discutăm despre valoarea jucătorilor și a selecționerului?

Permalink to Dumnezeu ne califică!
duminică, 22 septembrie 2019, 8:55

Miroase a tămâie în fotbalul românesc mai ceva ca în naosul Catedralei Mântuirii Neamului. Preoți de ocazie cădelnițează și cântă imnuri religioase în cantonamentele unde jucătorii par a fi pregătiți pentru meciul cu dracii dresați mental coaching de Scaraoțchi. Pe lângă stadioanele și centrele de pregătire de la noi se vând la kilogram smerenia și pocăința. Sau ceva care seamănă cu acestea, căci bănuiala noastră e că se practică un trafic intens cu surogate. Or fi auzit credincioșii ăștia mai mult sau mai puțin bărboși de farisei? Dar de fățărnicie?

Comunicatorul
Ultimul pe lista dreptcredincioșilor, ultimul, dar nu cel din urmă, Dr. Grigore. Dragoș Grigore, nu Doctor Grigore. Omul a vorbit imediat după succesul răsunător al lui Ludogoreț, echipa lui, în fața rușilor de la ȚSKA Moscova. Scor 5-1 pentru campioana Bulgariei. Și este foarte bine că a vorbit. Un om care comunică, orice ar fi el – fotbalist, medic, agricultor, savant – este de preferat celor care practică tăcerea. Cu o persoană care cuvântează poți fi sau nu de acord, ai o punte de legătură. Până aici e bine. Iar faptul că Grigore a făcut parte din apărarea echipei care a dat 5 și a primit un singur gol de la ȚSKA îi dă cu atât mai mult dreptul să aibă o opinie. Mai ales că în ultimele evoluții la națională și la echipa de club a fost veriga slabă a apărării.

Unitate în diversitate
În intervenția de la DigiSport, stoperul lui Ludogoreț și al naționalei s-a simțit dator să îi ia apărarea lui Cosmin Contra. Ceea ce este și frumos, și profitabil. Dacă îți lauzi și îți aperi selecționerul, îți procuri un cec în alb de la acesta. Despre unitate mai vorbește Dr. Grigore, ca alternativă la dezbinarea care i se pare că ar domni în fotbalul nostru.

„Ar trebui să fim cu toții mai uniți. Și dacă vine un jucător care nu joacă un meci, două, trei, ar trebui să fie susținut. Nu mi se pare normal cum se procedează atât cu jucătorii, cât și cu antrenorul echipei naționale. Tot timpul s-au căutat denigrarea și defectele. Ar trebui susținut mai mult. Rezultatele nu pot veni peste noapte. Cei din staff-ul actual dau totul ca echipa națională să aibă rezultate foarte bune. Și până la urmă e important ce facem noi în teren, poate fi oricine antrenor.”

Chiar oricine?
Ei, să nu exagerăm, nu chiar oricine poate fi antrenorul naționalei! Asta mi se pare că nu i-ar plăcea nici lui Contra, să fie confundat cu oricine. Cosmin, de exemplu, este tentat să se joace de-a Cholo Simeone, deci nu de-a oricine. Dar să revenim. Chiar având altă părere, să respectăm părerea lui Grigore că s-a sărit peste pragul bunului-simț cu criticile. Și poate că din punctul lui de vedere nici nu greșește. Când ești direct vizat, impactul observațiilor negative este incomparabil mai mare.

Apelul la Divinitate
Până aici, omul a fost cât se poate de echilibrat și, aflat în fața monitorului de la computer, mai că îți vine să aplauzi. A intervenit ceva însă spre finalul intervenției. Ceva despre care vorbeam mai devreme. Fiorul mistic. Obsedantul apel la Divinitate, aceea care ar trebui să rezolve inclusiv ecuația calificării la Euro 2020. Grigore promite implicare 110%. Matematic nu este posibil, ideal ar fi 100%. Dar merge și asta ca metaforă.

Adaugă apoi Grigore că doar Dumnezeu decide dacă ne calificăm sau nu. Hmm! La ce bun atunci antrenamentele, cantonamentele, dragă Dragoș? Ce folos toate sacrificiile, să stai separat de familie, să duci în general o viață de privațiuni? Ce folos dacă El hotărăște peste capul nostru? Hai să medităm la aceste întrebări, încercând să separăm religia de religia muncii și biserica de terenul de fotbal! Ne-ar prinde bine tuturor, inclusiv popilor nehirotoniți din Berceni. Că nu e în regulă să amestecăm ofsaidul cu mântuirea sufletului.

Comentarii (26)Adaugă comentariu

marin (30 comentarii)  •  22 septembrie 2019, 9:57

Asa este cu sustinerea Dr. G., dar la noi cam toti "nationalii" nu joaca la echipele de club! Doamne-ajuta-ne sa ne trezim!!!

Aurel (75 comentarii)  •  22 septembrie 2019, 11:03

Cristian, pe mine mă miră că pe tine te miră ce spun băieții ăștia. Păi dacă așa au fost crescuți (pornind de la părinți, la școală, continuând cu biserica și terminând cu selectionerii), tu cum vrei să gândească ei altfel.

Andrei F (37 comentarii)  •  22 septembrie 2019, 11:33

Curioasa noua directie pe care o ia presa...Cand tocmai Nationala a fost sanctionata sa joace fara spectatori pentru comportari urate-intrat pe teren,injuraturi si strigaturi xenofobe...-,cand antrenorul echipei de pe primul loc cu merite in Europa injura arbitrul ca la usa cortului...presari cred ca reabilitarea vine de la atacul celor care din suflet sau nu vorbesc de cele sfinte...Poate ca nu ne califica Dumnezeu dar sigur o frana este presa atotstiutoare...Sper ca exista un Dumnezeu si pentru presari!Ei sigur se cred Dumnezei!!!

Petro Burgener (65 comentarii)  •  22 septembrie 2019, 12:30

Dumnezeu nu are nicio treaba cu fotbalul. Poate ca, fiind una din tarile unde se vor disputa meciuri din CE, sa ne ajute uefa! Dar nu cred asa ceva.

Cornel (2 comentarii)  •  22 septembrie 2019, 13:40

Domnule Geambașu, vă citesc cu placere de fiecare dată, în mare parte aveti dreptate, dar să dai cu tămâie și să cânți în cantonament cântări religioase nu e treaba de "popă", o poate face oricine dacă așa simte. FCSB este o afacere privată, pe domnul Tudor am avut placerea să.l cunosc personal. Vă asigur ca fariseu și fățarnic nu este. Nu mai judecați o carte după copertă.

Adi (1 comentarii)  •  22 septembrie 2019, 14:06

Nu vrei sa separam si adevarul de impostura? Mai ales de impostura jurnalistilor (pe langa impostura celor de la FRF) care sustin sus si tare ca FCSB este Steaua. Asta in ciuda tuturor sentintelor date de judecatori. Daca vreti sa fiti niste jurnalisti integri sustineti adevarul , acela ca FCSB este o echipa infiintata in 2003 si ca adevarata Steaua este cea din liga a 4-a.

papagigli (4 comentarii)  •  22 septembrie 2019, 14:14

Ce nu inteleg eu, e faptul ca cei care cred in divinitate, considerind-o, perfecta, echidistanta, incoruptibila, dreapta si iubitoare, ii cer sa fie partinitoare, coruptibila, lipsita de fair play, abuziva, necinstita si inclinata spre favoritisme. Pentru ca ajutind, intr-o copetitie umana, pe una din parti, se cheama ca o dezavantajezi pe cealalta, cu buna stiinta. Oare divinitatea, daca exista, se poate deda la astfel de becalisme? Si nu numai atit, dar daca intr-adevar se implica, nu mai putem spune ca cel mai bun cistiga, ci cel preferat si aia nu se mai cheama, competitie. Si inca ceva. Daca si oponentii se roaga aceleiasi divinitati, atunci cum ramine? Pe cine ajuta si de ce? De aceea, in acceptiunea mea, asta nu se numeste credinta, chiar daca asa le place "credinciosilor" s-o trimbite, ci autosugestie. Nimic mai mult.

GeoOp (28 comentarii)  •  22 septembrie 2019, 14:55

Acelasi mod de atotstiutor. Aceeasi superioritate aratata in cinci randuri scrise pe terasa dupa doua beri. Lasati fotbalul in pace ziaristii lui PEŞTE. Scrieti mai bine despre...darts sau snooker. Te-ai invartit di te-ai sucit in articolul asta *** si ce ai facut in concluzie? Tot critica. Te contrazici singur. Nu mai scrieti despre nationala. Sunteti prea amatori sa o puteti face. Continuati cu bombele *** din Pipera si cu pe cine a mai injurat bursucul.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marian Boeangiu (65 comentarii)  •  22 septembrie 2019, 15:04

M-a luat valul si am uitat sa subliniez "credinta" care-i uneste pe toti. Cruci, popi ,amulete . Sunt intrecuti numai de brazilieni in religiozitatea ostentativa cu care pigmenteaza activitatea sportiva. Dar brazilienii parca mai au si alte argumente !

Romil (19 comentarii)  •  22 septembrie 2019, 17:05

"Adaugă apoi Grigore că doar Dumnezeu decide dacă ne calificăm sau nu. Hmm! La ce bun atunci antrenamentele, cantonamentele, dragă Dragoș? Ce folos toate sacrificiile, să stai separat de familie, să duci în general o viață de privațiuni? Ce folos dacă El hotărăște peste capul nostru? Hai să medităm la aceste întrebări, încercând să separăm religia de religia muncii și biserica de terenul de fotbal! Ne-ar prinde bine tuturor, inclusiv popilor nehirotoniți din Berceni. Că nu e în regulă să amestecăm ofsaidul cu mântuirea sufletului."------------------ Dragă Cristi Geambașu, iartă-mă că te tutuiesc, dar fiind cam de-o vârstă și nedorind să impun o anumită distanță am considerat că este mai potrivit astfel. Ți-am citat o parte din articol pentru a înțelege mai bine la ce vreau să mă refer. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar trebuie să o fac. Vrednicul de pomenire părinte Constantin Galeriu, o adevărată somitate ca preot, dar și ca om, inclusiv ca om de știință, cerea o chestie de minim bun simț din partea celor care vor să discute despre cele ale Bisericii. Adică așa cum și noi (cei ai Bisericii, spunea vrednicul părinte), ne străduim să înțelegem tainele din domeniul lor de activitate, așa și ei să se străduiască să înțeleagă măcar cât de cât ceva din Tainele Bisericii și abia apoi să emită păreri despre Biserică și Dreaptacredință. Nu știu dacă Dragoș Grigore s-a exprimat "mot á mot" cum ai scris în articol, dar iau de bun ceea ce ai scris "că doar Dumnezeu decide dacă ne calificăm sau nu". Eu înțeleg astfel ceea ce a vrut să spună Dragoș Grigore:noi fotbaliștii ne dăm toată silința, staful tehnic la fel, dar pot interveni o sumedenie de chestii neprevăzute, pe care Bunul Dumnezeu (ca un adevărat TATĂ, este Tatăl Nostru nu ?) le ÎNGĂDUIE în scop pedagogic, pentru că "El pe cei smeriți îi înalță, iar celor mândri le stă împotrivă". Și Dragoș Grigore s-a exprimat cu smerenie, pentru ca Bunul să-i ajute lui și colegilor lui să termine cu bine meciurile pe le au de disputat. Ca orice om de bună credință și Dragoș Grigore știe "că omul este supus greșelii" și că, într-un moment de neatenție sau fiind provocat de vreun adversar, poate greși. În schimb, Dumnezeu fiind fără greșeală, iar Dragoș având nădejdea în ajutorul Bunului Dumnezeu, poate să-l ajute ( și pe Dragoș) să greșească cât mai puțin. Pe de altă parte, jocul lui Dragoș poate să fie perfect, dar al colegilor să fie mai puțin perfect sau mai puțin inspirat. Depinde de cât de mult cere cineva ajutorul divin. Se trece foarte superficial aproape totdeauna peste cuvântul "inspirat"... Se folosește deseori acest cuvânt, dar inspirat de Cine anume nu se gândește mai nimeni..."Ce folos dacă El hotărăște peste capul nostru ?", scrii tu. Păi, iartă-mă, dar "în mintea strâmbă și lucrul drept se strâmbă" spunea părintele Teofil Părăian, veșnică fie-i pomenirea. Nu El hotărăște peste capul nostru, ci ne lasă doar la mintea noastră pe cei care suntem mândri și ne închipuim că putem face fiecare ce voim, fără să Îi cerem ajutorul. Și bineînțeles că dacă ne lasă la mintea noastră sigur vom da chix mereu, până când vom înțelege că :"Fără Mine nu puteți face nimic." -------------Apoi mai scrii:"Hai să medităm la aceste întrebări, încercând să separăm religia de religia muncii și biserica de terenul de fotbal! Ne-ar prinde bine tuturor, inclusiv popilor nehirotoniți din Berceni. Că nu e în regulă să amestecăm ofsaidul cu mântuirea sufletului."------------ Tocmai ești în ofsaid CLAR, vis á vis de mântuirea sufletului. Ce să separi ??? Poți despărți vreo vietate de lumina și căldura soarelui, fără a o condamna la moarte ??? Dacă soarele ar dispare nu ar mai fi posibilă viața pe pământ. Dar dacă Cel care a făcut (și) soarele și-ar întoarce fața Sa de la noi oamenii ce crezi că s-ar putea petrece ??? Chiar te rog să meditezi (bătrânii noștri se exprimă mult mai frumos, să cugeți) la aceste minunate taine, dar pe cât posibil cu acea nevinovăție, sinceritate și simplitate copilărească, cu care ne-am născut fiecare, ca daruri primite din partea Tatălui Ceresc. Nu ne putem juca cu mântuirea noastră și Dumnezeu nu are pe nimeni de pierdut !!! ---------------------------------P.S 1 Un oarecare ziarist îl întreba mai deunăzi pe Bogdan Argeș Vintilă :"Credeți că Dumnezeu are vreme să se gândească la...(n.m, meciul FCSB cu CFR)... Măi frățioare, mă gândeam eu, dar tu d-le ziarist știi măcar ce înseamnă cuvântul "vreme" ??? Habar n-ai, ca dacă știai n-ai fi întrebat așa ceva !!! Vremea este o creație a Lui Dumnezeu tocmai pentru mântuirea noastră și reprezintă "intervalul dintre chemarea Lui Dumnezeu (adresată omului) și răspunsul omului (la chemarea Lui)", după cum ne-a învățat Părintele Dumitru Stăniloae, vrednicul de pomenire. Dar ce să-i ceri celui plin de sine, care încerca să-l ia în bășcălie pe antrenorul Stelei... Spune frumos o vorbă din bătrâni:"Râsul te râde și batjocura te batjocorește". Să luăm aminte până mai avem ... vreme !!! ----------P.S 2 Am pus aceste liniuțe pentru că este această "discriminare". Autorii articolelor își pot scrie articolul cum doresc, cu subtitluri, cu alineat, dar la comentarii trebuie să ne îngrămădim volens-nolens...Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

florin (24 comentarii)  •  22 septembrie 2019, 17:10

Adevarat, a devenit o practica aproape totalitara de a auzi in declaratiile jucatorilor "Sa dea Domnul sa fiu sanatos, sa nu ma accidentez...", asisderea in "alocutiunile" antrenorilor sau conducatorilor de club, trimiterea spre "El" e nelipsita, ca sa nu mai amintim de faptul ca nu de putine ori aflam de "sfintiri ale terenului, ale tribunelor" etc. (apogeul se pare ca a fost inrehistrat la FCSB unde Al. Tudor, cu "binecuvantarea' patronului, incearca sa "coboare Duhul Sfant" peste "oile" pastorite). Si daca asupra "beneficiarilor" unor astfel de prestatii nu are totdeauna efectul scontat, in mod sigur castigul apartine... soborului de preoti ce presteaza, care-si mai rotunjeste astfel venitul (in mod sigur neimpozabil)! Ma intreb insa, daca personajele din fenomen (inclusiv fanii) sunt atat de "patrunse" de adierile divine, cum se impaca toate astea cu actele dure/ intrarile criminale pe teren asupra adversarului, cu razboaiele intre fani, cu huliganismele din tribune etc.? Si, se mai poate ridica o intrebare: de ce atata timp cat FIFA/ UEFA interzice total imixtiunea politicului in fenomen, de ce nu aplica aceeasi interdictie si asupra religiei aplicata colectiv (jucatorul, antrenorul, patronul, arbitrul, fiecare poate fi practicant al oricarei religii doreste, dar individual), pentru ca este stiut/ dovedit ca Religia tot un fel de politica este (uneori chiar mai nociva!). Spun asta pentru ca, de exemplu, intr-un colectiv, cum este un club de fotbal, exista si un individ ateu convins, conditie in care de ce trebuie sa fie obligat sa suporte "serviciile"... lui Alexandru Tudor?!?

dan daniel (14 comentarii)  •  22 septembrie 2019, 22:48

Asa este Cristi... Dumnezeu ne va califica cand El va sta pe banca petardelor noastre care lustruiesc de cu zor bancile de rezerva la echipele lor de club! E un calcul simplu vom pierde cu Norvegia , egal cu Suedia si uite asa s-a dus pe apa sambetei calificarea precum s-au dus atatea la rand si precum o sa se duca si in urmatoarele decenii dar bineinteles Burleanu o sa dea vina pe lipsa spectatorilor si uite asa se vor premia pt inca o necalificare precum au facut de fiecare data. Stau si ma intreb pana cand se vor mai prostitua , pt 100 - 200 de euro, o parte dintre ziaristi devenind penibili cu articole gen Ianis refuza barcelona si city , s-a platit pe Ianis 10 milioane dar presedintele clubului zice ca au fost doar 4 , inter-ul il vrea neaparat pe r. marin si el saracu joaca cate 10 minute la 3- 4 meciuri . Din pacate tb sa ne obisnuim cu ideea ca am ajuns in lumea a treia a fotbalului . Apropo de legatura lui D-zeu cu fotbalul , vedem clar echipa credinciosilor becali, tudor si vintila cum se zbate la coada clasamentului !

?????? (278 comentarii)  •  23 septembrie 2019, 4:27

@ Gheorghe Becali nu l-a dat pe Florin Tănase cu 5.000.000 de euro și acum zice despre Florin Tănase că este "aerian", ?

Man on the Silver Mountain (15 comentarii)  •  23 septembrie 2019, 8:08

Unii mai la vest, se aseaza la masa si spun "multumesc, Doamne". Iar a doua zi o iau de la cap cu munca. Altii, mai la est nu ies din "ajuta-ma, Doamne" sau "Da-mi, Doamne" si stau si asteapta resemnati sa-i califice Dumnezeu la Europene. Cam de asta unii se plimba pe autostrazi cu 16 benzi si ceilalti stau si si se milogesc la divinitate. Amin.

Tudor Popa (1 comentarii)  •  23 septembrie 2019, 10:14

Au fost descoperite oase (moaste) de om denisovian in Asia Mica. dateaza de acum 50 mii de ani. Unde era doamne-doamne atunci? Nici macar nu era inventat.

itu52 (288 comentarii)  •  23 septembrie 2019, 10:24

Bănuiesc că și adversarii se roagă la Dumnezeu să câștige, drept pentru care meciurile nu-și mai găsesc rostul. Așa ajung rugăciunile hotărâtoare, iar creatorul îi răsplătește pe fruntașii în credință . Se pune apoi problema unicității în zona divină, care în cazul „pluri„, mută disputa-n ceruri. Atunci nu mai știm ce și de ce se joacă. Cu alte cuvinte încurcate mai sunt căile domnului. Ar fi mai bine să ne apucăm serios de treabă pentru a juca pe placul și gustul domnului. Nu degeaba se zice „ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”. Poate am fi mai câștigați dacă ne-am îngriji ca cel copitat să nu-și mai bage coada unde nu-i fierbe cazanul. Aici ar trebui sporit arsenalul, tămâia fără toacă e ca nunta fără tobă. Cu tămâie și rugăciuni îl scoți pe „Ucigă-l toaca” din cele sfinte, dar nu se depărtează decât numai dacă-l scapină ciocănelul în urechi. Așa a pățit Becali, nu și-a luat tocangiu. A fugit dracul din vestiare și s-a aciuit în teren. Asta înseamnă cel mult locul 2, iar mai nou, play-out. Deci, mai multă atenție la cele lumești, că ce-i din modru, în toate cele, nu-i sănătos! Seamănă a sminteală.

?????? (278 comentarii)  •  23 septembrie 2019, 10:27

@Cum ați comenta și despre faptul că sindicatul fotbaliștilor nu manifestă nicio atitudine împotriva activităților lui Gheorghe Becali în fotbal, activități care provoacă prejudicii , de imagine , financiare, valorii și intereselor sportivilor și antrenorilor și chiar și FRF și fotbablului din Liga întâi prin scăderea valorii unor jucători importanți de la clubul la care zice că ar investi, probabil investiția lui Gheorghe Becali în fotbal neridicându-se la nivelul prejudiciilor aduse jucătorilor, antrenorilor, fotbalului organizat de FRF și de ligă, exemplul cel mai recent fiind cel al lui Florin Tănase, fotbalist ofertat la 5.000.000 de euro după cum Gheorghe Becali a afirmat, aflat chiar și prin loturile echipelor naționale, despre care zice că a devenit "aerian" și rezervă de când se ocupă Gheorghe Becali de jocul echipei, ?

?????? (278 comentarii)  •  23 septembrie 2019, 10:58

@Apreciați și că ofertele scrise de transfer și contractele fotbaliștilor și antrenorilor ar trebui înregistrate și la sindicatul fotbaliștilor și la fisc, ?

Marius (42 comentarii)  •  23 septembrie 2019, 12:50

Asta isi pregateste venirea le fcsb... :)))))))))))))))))))))

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  23 septembrie 2019, 18:03

Ca natie pupatoare de moaste si dosuri – ca al Lenei de ieri ori al Vasilicai de azi – Domnul ne califica sigur. Astfel „Dragoș Grigore știe (!!!) "că omul este supus greșelii"“ Ce mai „știe“ doctorul Grigore o sa vedem dupa ce termina cu fotbalul. Pina atunci, vasluieni asa de aroganti ca asta se vad mai rar. O fi clacat saracu cind a emigrat la Timisoara iar mutarea la militieni i-a pus capac. ----- Ba frate, uita-te putin la el ! Daca nu dadea in basica poate era azi in echipa dă unspe dă Vaslui care face sport cu o fata pe aratura. Asa a vrut Domnul … „în scop pedagogic, pentru că "El pe cei smeriți îi înalță, iar celor mândri le stă împotrivă"“. Da bă, Fetele alea abuzate si care o mierleste e ele prea mindre, e prea moderne, că vedea fetele alea filme americane si voia si ele sa incerce ceva „palpitant“... sa faca orice îi înalță pe handralai – mai toti liberi ca s-a demonstrat ca mai rataceste oamenii Domnului pentru o clipa, ca n-a fost premeditat deoarece n-avea vaselina la ei ! - iar alea care a fost casapite a vrut ele sa se sinucida si n-a putut singure de atitea orgasmuri. Si da ba, daca Mache si Dimbovita Vintila il tin pe Dorel Contra trei zile inchis si legat la rugaciuni in genunchi, poate-i da Domnul dragului tau de Dragogos la putere si fotbal de ne aduce si calificarile ratate. ---- Serios, pina acum au fost destule rezultatate care ne arata ca abonatii la nationala nu au lipici la Domnu. Ar trebui si Grigore, alaturi de Tata, Sapun, Chiri, Tosca, Anton, Deac, Chipciu, Stanciu, Grozav, Maxim, Andone, Keserü … sa lase loc altora. Se pare ca Domnul ii agreaza mai mult pe cei de la U21 caci altfel nu se explica norocul lor. Nu ti se pare ca le da ca desert si o alta mentalitate ?

motanul incaltat (455 comentarii)  •  24 septembrie 2019, 1:09

Dumnezeu iti da ,dar nu iti baga si-n traista.... Si chiar ne-a dat. Suedia a facut egal cu Norvegia, am reusit un egal cu Norvegia in ultimele clipe....Insa noi il avem antrenor pe Contra... Cum ii spune si numele e contra perfomante, contra unui joc ok,in general contra a tot. Si vreti sa ne calificam???? Ha-ha-ha!!!!!!!!

Durden (270 comentarii)  •  24 septembrie 2019, 12:12

@Cristi Geambasu pregateste-te. vin cruciadele peste tine. ai indraznit sa fluieri in naosul terenului de fotbal :))

Adi (2 comentarii)  •  24 septembrie 2019, 12:14

@Cristi Geambasu pregateste-te. vin cruciadele peste tine. ai indraznit sa fluieri in naosul terenului de fotbal :))

Comentează