Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
Uhrâtă poveste

Dușan Uhrin jr., pronunțat așa cum se scrie, a ajuns la București pe o căldură infernală. Meteorologic vorbind, întrebarea este: va pleca pe răcoare sau tot pe vipie? Deocamdată știm că tehnicianul ceh a semnat cu Dinamo un angajament pe […]

...

Din nou Bianca

Eugenie Bouchard a încercat și ea o glumă după finala de la Toronto câștigată de Bianca Andreescu în fața Serenei Williams. Nu i-a ieșit nici asta frumoasei jucătoare, care a rămas mai mult frumoasă decât jucătoare. „Așadar și eu aș […]

...

Povestea de care lumea nu mai are nevoie

Se retrăsese de aproape 10 ani. Literar ar fi să spunem că era dezamăgit sau chiar scârbit de ce se întâmpla în jurul lui. Poate că a fost și asta, dar adevăratul motiv erau boala și bătrânețea care vin întotdeauna […]

...

A fost odată un schimb

Schimbul Mihai Bălașa-Tiago Ferreira dintre FCSB și Craiova a luat pe nepregătite pe toată lumea, inclusiv pe fotbaliștii înșiși. Măcar suspans și neprevăzut să fie dacă nu avem valoare în fotbal! Acum 46 de ani Poate vreți totuși să aflați, […]

...

Falși ca bancnotele

Bancnote de 500 de euro cu chipul finanțatorului din Pipera aruncate în bătaie de joc de galeria FCSB-ului. Bancnote false. Desigur. False ca jocul echipei al cărei antrenor este autoproclamatul „dirijor” Vergil Andronache. Altfel un nene care se agită mai […]

...

Dică s-a întors!

Discursul lui Teja seamănă până la identificare cu acela al fostului antrenor. O fi bine? Vă surprinde?

Permalink to Dică s-a întors!
duminică, 27 ianuarie 2019, 9:46

Într-o săptămână ne întoarcem la oile noastre. Vorba din bătrâni are deplină acoperire regulamentară la nivelul Ligii 1, pentru că oricum am întoarce-o, echipa patronată de cel care vorbește cu mioarele ocupă front page-ul site-urilor și pagina întâi a ziarelor. O compensație în contul obsesivului loc 2 din clasament.

Epoca de coautor
Gata, joaca s-a terminat! Joaca de-a Grand Slam-ul la Melbourne, joaca de-a antrenoratul. Finalul stagiului de pregătire din Spania înseamnă că Mihai Teja a încheiat perioada de autor din mandatul lui la FCSB. De acum încolo urmează epoca de coautor, în cel mai fericit caz. Postura de executant este atribuită în mod natural antrenorilor angajați de Becali. Este o înțelegere asumată de ambele părți, așa că putem face economie la lacrimile cu care am uda umărul urgisiților. El știe că ei îl ascultă, iar ei știu că el nu poate fi contrazis.

Commedia dell fotbal
Cu adevărat distractiv este faptul că miza reală a celor care se bagă argați la Becali nu este atât banul, cât CV-ul. De unde rezultă că suprema ta recomandare în meserie este tocmai perioada în care demnitatea profesională ți-a fost călcată în picioare. Comedia merge mai departe, astfel că potențialii angajatori, niște gigibecali în miniatură sunt seduși de aceste CV-uri. Teatrul absurdului, peste ce a imaginat bietul Eugen Ionescu? Nu, proza timpurilor triste pe care le trăim.

A plecat Don Quijote, s-a întors Sancho Panza!
Ce a reprezentat cantonamentul iberic pentru cea mai prizată, simpatizată și mediatizată formație din România? Strict fotbalistic, plonjăm așadar în adâncimile insondabile ale fenomenului, o schimbare de sistem. Doar că la 360 de grade. Teja a plecat în țara lui Don Quijote convins că va pregăti lupta contra morilor de produs titluri ale CFR-ului cu ofensiva așezare 4-3-3 și s-a întors ca Sancho Panza, pe măgărușul mai bândului 4-2-3-1. Deci o schimbare profundă. 360 de grade. Adică o rotație completă și revenirea la ce știam.

Când 2 egal cu 4
Lotul roș-albaștrilor a fost împrospătat cu trei jucători, niciunul dorit musai de Teja. I-a vrut pe Tandia și pe Fortes, l-a primit pe Hora. A visat la Iulian Cristea și la Diego Fabbrini, s-a pricopsit cu Florentin Matei. Adrian Stoian pare câștigul real al acestei campanii de achiziții neașteptat de austere față de ce știam în ultimii ani. Asta nu este neapărat rău, numai că în continuare FCSB-ul stă doar în doi fundași centrali veritabili.

Lângă Planici și Bălașa, dragul nostru Mihai Teja îi așază senin pe Filip și pe „Moncilovici”, cum îi zice patronul. Și încearcă să ne spună că 2 egal cu 4. Cine știe, poate într-o matematică alternativă așa o fi.

Avem, facem, dregem
Lipsa victoriilor în cele trei partide de verificare din Spania trebuie să fie ultima grijă a suporterilor vicecampioanei. Aceste meciuri greu de jucat și chiar mai greu de privit nu spun mare lucru despre ce poate acum echipa. Mai rău este că egalurile cu Dinamo Kiev și Lucerna au dezvăluit probleme la posesie (exact calitatea care îl recomandase pe Teja) și apatia lui Florinel Coman sau a lui Dennis Man.

Dar nici asta nu trebuie să îngrijoreze. Ce ar putea da de gândit este intrarea în rolul de Dică a lui Mihai Teja. Avem cei mai buni jucători din țară, avem 4 fundași centrali, echipa va juca nu bine, ci foarte bine! Meciul de la Călărași, străveche vatră a fotbalului românesc, ne va arăta cum stau de fapt lucrurile. Că e imposibil să ne închipuim că un antrenor ca Dan Alexa, care a tânjit și el la postul ocupat acum de Mihai Teja, ar fi dispus la cadouri.

În locul unei concluzii scremute, vă propun o scurtă declarație, extrasă din ultima conferință de presă a lui Mihai Teja. Ca să fiu în ton cu vremurile, garantez că face toți banii.

„Poate voi considerați că e greu de crezut ca patronul să nu se implice la echipă, fiecare are dreptul la o părere. Eu discut mereu cu dânsul, aproape zilnic, lucrurile sunt normale până acum”. Normal.

Comentarii (35)Adaugă comentariu

Laurentiu (25 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 10:30

Fotbal???? Care fotbal?? Noi avem circ. Terenuri, jucatori, conducatori... Totul e circ. Cel mai bun exemplu e ceea ce au facut cei de la Digi. Sa faci transmisiune in direct, de la "palat", ca vezi Doamne, s-au implinit nu stiu cati ani de cand Becali(antrenorul, finantatorul, bucatarul, preparatorul fizic) a preluat FCSB, asta inseamna circ.

Gigi Becali (3 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 10:36

Va decredibilizati prin comentariile astea... De ce ? Simplu. Era ok daca mergeati pe varianta Gigi face echipa peste capul antrenorilor, antrenorii fiind simpli executanti. Cu conditia sa ii acordati lui Gigi si MERITELE pentru 13 calificari in Europa ( din care 3 in Champions League ) in ultimii 15 ani ! Preferati insa , din pacate, sa fiti anti stelist, si doar criticati patronul ca se baga si antrenorii ca accepta... Fara sa acceptati si sa vorbiti de un lucru evident : daca Gigi este antrenorul Stelei, atunci Gigi este cel mai mare antrenor roman din toate timpurile, cu 13 calificari dupa meciuri de calificare in 15 ani, din care 10 consecutive , RECORD EUROPEAN dupa cum spune uefa.com : "Ten year european record "...

Bobo (1 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 10:45

Geambasule ne-am lamurit ca esti anti Becali si o arati cu orice ocazie. Ce este josnic la tine insa este faptul ca nu conteaza ca lovesti intr-o echipa si un antrenor atata vreme cat faci rating la Digi sau la gesepeu. ***. Mai bine ramai la scris articole *** ca esti bun la asta.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dan T (28 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 11:21

la FCBS antrenor e unul, mereu acelasi...

Chis Alexandru (42 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 11:35

Dle Geambasu, v-am crezut un blugger-ist impartial si foarte rational, dar constat ca si dvs v-ati molipsit de "corul" care prognezeaza iminenta apocalipsa pentru FCSB. De ce faceti referiri la jocul FCSB-ului inainte de a vedea la lucru, in campionat, echipa antrenata de Teja? Presupunand ca 100% Teja va fi ceea ce spune la un moment dat toata lumea si anume ca este un "alter Dica", de ce si dvs ati simtit nevoia imperioasa sa va exprimati inainte de a lasa sa treaca 1-2 etape? Chiar vreti sa adanciti acea "groapa" pe care mai toti o "sapa" FCSB-ului? Aveam mai multa pretentia si intelegere decat acel cvasitotal "cor" interpretat de cei care vor raul FCSB-ului sau care preamaresc CFR-ul. Doriti ca o echipa de "matusalemici" sa triumfe, sau o echipa alcatuita preponderent din tineri sa isi etaleze calitatile? Cat despre "dependenta" antrenorului fata de patron, aici sunteti cel putin intr- grava eroare pentru ca Becali - cu gura lui sloboda! - va clama intotdeauna ca el este patronul si da baii, spre deosebire de majoritatea patronilor care fac acest lucru "in surdina", interzicand oricarui angajat su spuna ceva suparator la adresa sa sau a clubului sau.

NeeKo (4 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 11:35

Cum adica s-a terminat joaca de-a Grand Slam-ul?! Tu crezi ca pt. iubitorii tenisului e sfarsit de turneu cand nasoasa e eliminata?! Tocmai atunci incepe placerea, cand nu trebuie sa mai suporti patriotisme de sarada. Se joaca chiar acum finala intre, poate, cei mai buni jucatori ai acestui inceput de secol si vezi numai articole de stana. Nu sunteti diferit de cioban, de aici si simbioza asta gretoasa transpusa in numarul imens de articole.

Alex One (113 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 11:39

Articol submediocru, nimic nou, acelasi stil anti Becali. Probabil ca in opinia lui CB, si nu numai, antrenor mare, cu personalitate, nu este cel cu rezultate ci cel care isi infrunta patronul. Nu conteaza ca mai peste tot e asa, la CFR s-a si confirmat, ca aproape toti "marii"recunosc, evident,dupa niste anii, de obicei cand ajung pe bara si fac reclama la bere sau comentarii pretioase la TV, ca sigur se discuta echipa inainte de meci, ca trebuie sa-l asculti si pe patron ca doar baga banii,etc., etc. Sigur nu este necesar sa ta sune din tribuna sa-ti comande schimbarile dar cum procedezi cand echipa nu merge si patronul iti spune in cursul saptamanii asa la o cafea, mai Gigele,ce tot insisti cu X sau Y nu vezi ca nu dau randament ? Ce faci ca antrenor mergi pe mana ta la pierzanie si eventual demitere sau faci schimbari ? Un CV e valoros cand poti arata niste performante nu "n" demisii ori demiteri ca nu te-ai inteles cu patronul. N-am auzit ca vreun patron sa intervina, asa de amorul artei, cand echipa are rezultate,chiar daca jocul nu este cel mai spectaculos. Poate stie CG, asa o fi in redactia GSP care e oricum o alta mancare de peste,n-am zis nimic de impachetat, decat un club de fotbal. De aia face mutari si permutari Ringier, ca merge treaba brici ? PS. Se cuvine sa abandonati bascalia asta de doi lei cu oile, e si veche si nesarata si dicriminatorie chiar daca cei care o folosesc stupid si repetat si vor sa credem ca s-au nascut pe bulevardul Magheru si n-au vazut oi decat in poze !

scorilo (30 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 11:45

"Cu adevărat distractiv este faptul că miza reală a celor care se bagă argați la Becali nu este atât banul, cât CV-ul. De unde rezultă că suprema ta recomandare în meserie este tocmai perioada în care demnitatea profesională ți-a fost călcată în picioare." Asta spune aproape totul despre caracterul majorității oamenilor din fotbalul nostru. Chiar aș extrapola la nivelul întregii societăți. Vrem să arătăm a societate sănătoasă, deși majoritatea sunt bolnavi de lipsă de caracter.

Geo (15 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 11:56

O galetusa de laturi turnata in capul lui Teja, asa ca sa fie. Daca a venit antrenor la FCSB(fosta si adevarata Steaua) merita putina "atentie", nu-i asa? Pai, nici n-a apucat omul sa faca ceva si deja e desfiintat, e argat, e sluga, e slab etc. Pana la urma, domnule Geambasu, articolul nu ne spune nimic, nu ne informati cu nimic nou, ci doar impartiti niste suturi si coate cam de pomana.

Cristi (31 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 12:08

NeeKo , atat de frustrat si invidios pe realizarile altora esti? Faptul ca nu ai avut nicio realizare notorie (ca nu ai participat niciodata la o olimpiada nationala, macar, nu ai fost niciodata cel mai bun la locul de munca si nu ai fost niciodata evidentiat intre specialistii, macar, nationali ai domeniului de activitate, nu ai contribuit cu nicio realizare importanta, notabila si publica in favoarea compatriotilor si a societatii in genere etc.), nu-ti confera dreptul sa aduci jigniri, cu iz personal (in raport cu anumite caracteristici fizice: `nasoasa~) la adresa unui compatriot ajuns cel mai bun intre oamenii planetei (de pe urma activitatii, rezultatelor si imaginii careia profiti, constient sau inconstient, si tu si copiii tai din plin).

Stefan Veres (1 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 12:19

Felicitari, Cristian! Un excelent articol; si nu ma refer aici la continutul in detaliu, ci la cum este scris.

acciduzzu (14 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 12:45

Pari cealaltă jumătate a lui jumatate

Liviu (9 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 13:17

Geambasule,daca nu ati scrie ceva de Becali(anti sau pro),ati fi "morti"dpdv jurnalistic! Sunteti ZERO BARAT,voi astia cu bibliotecile in spate! Si la tv sunteti jalnici,faceti audienta sunand pe x sa-i spuneti ce a zis y,samd! Vai mama voastra de jurnalisti "parati",ca " parliti" sigur moderati ...

Sorin (5 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 13:17

Bai Geambasu,iti zic asa pentru ca nu meriti respect,deci inca odata,***,ce ti-a facut Teja ca sa-ti bati joc de el in public? ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Bobo (1 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 13:19

Ati putea face un concurs: cel mai slab si josnic jurnalist. Ati putea concura tu, Jumatate si Radulescu. Mare competitie ar fi intre voi

Gabi (1 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 14:06

Ești varza ! Teja o sa fie mai bun ca toți antrenorii pe care ia avut Becali pana acum . Din păcate argumentele tale sunt ca ale unui ziarist de duzina

Zagna (25 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 14:11

Geambasu e geambas doar la cai (cu numele), la fotbal este carcotas ( si nepriceput) !

corneliu (87 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 14:15

D-le administrator IT, daca am respectat conditiile "impuse de Gazeta Sporturilo", de ce nu imi postati modestele mele afirmatii?

Rică (1 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 14:16

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Liviu (2 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 15:11

Cand un patron cumpara ce vrea el ,nu ce crede că are nevoie antrenorul pt echipă,atunci tot pe locul 2 ramane inca vreo 5 ani.

ManX (66 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 16:03

Voi va credeti 'telectuali, doriti ca lumea si cititorii sa va respecte dar voi la rândul vostru insultati pe cine apucati. Adica toti cei pe care Gigi Becali-i angajeaza sunt argati. Pai voi sunteti *** pentru ca Gigi Becali va tine-n viata si va baga-n traista brânza si slanina. Citiam des în mesajele cititorilor ca nu o sa mai comenteze articolele voastre, ale chipurile, jurnalisti. Imi dau seama ca fara sa vreau, citesc tot mai rar articolele voastre si comentez din ce în ce mai putin. Sau puten, cum va place voua sa va dati francofoni ca la francofili nu aveti loc. Noroc cu Gigi Becali, fotbalistii asa cum sunt ei si Simona Halep. Mâncati si voi o pâine ca alfel nu faceti(valorati) nici o brânza.Concurenta la vândut ziare-n Paris pe la intersectii este mare, dar ca români aveti prioritate pentru ca aveti diploma.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

itu52 (181 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 16:24

E greu, al dracului de greu să mai pui de o stână bună în Romania. Ne-au plecat agricultorii tineri și pricepuți, fluieră prin Pirinei sau trudesc prin livezile de „olivi” și podgoriile din Italia, Grecia sau Spania. Nouă ne-au rămas ciobanii pârâți, fruntea afaceriștilor derivați din bișnița de mahala. Cel mult îi putem ridica la rangul de negustori. Cu ăștia defilăm, i-am școlit la „mititica„ și în lipsă de ceva mai bun îi punem scut în bătălia cu multinaționalele din orice domeniu. Au luat sportul cu asalt, acolo unde te așteptai cel mai puțin, la Armată și Miliție, așa că merită și educația pentru că la merge mintea. La ce bun atâta carte, acum când materialul genetic s-a diluat ajungând la nivel de transhumanță. Șiretlicul „datul cu bota-n baltă”, util la îndepărtarea turmei de baltă, le priește și cînd ajung la palat. Îi ajută să creeaze divesiuni aducătoare de ”cașcaval” și întreținerii nebuloasei de la originile intrării lor în lumea „bună”. Așa că, să-l lăsăm să facă Giollywood_ul românesc(Bollywood e sub licență), pentru că așa cum ai spus, tine prima pagină, are bani și stă bine cu cele sfinte.

pacific ionel (15 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 17:17

Jurnalism românesc autentic. Aversiune nestăpânită față de oricine sau orice; atacuri gratuite, uneori lipsite de sens, dezgust, repulsie; greață, silă. Intoxicare, manipulare, cuvinte murdare, dezgustătoare, mârșave. Geambașu se autocaracterizează ca un jurnalist respectat, temut, tăios și foarte apreciat, însă realitatea ni-l prezintă ca un cârcotaș, mânios, furios; dușmănos. În logica presei românești ceea ce scrie și spune Geambașu se cheamă - jurnalism de succes.

Lestie (48 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 17:29

Din pacate, nu e mare deosebire intre Dica si Teja. Ultimul mi se pare chiar mai neajutorat decat Nick, ceea ce inseamna ca Becali isi va incalca promisiunile dupa numai 2-3 meciuri.

Daminută (7 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 17:50

@Stefan Veres explicați-ne si nouă (dacă doriți, puteți și știți) în ce constă excelența articolului scris de domnul Geambasu și ce v-a plăcut cel mai mult la modul cum a fost scris acesta? Îmi cer scuze, pentru mine domnul Geambașu a fost mult prea profund, prin cele așternute pe hârtie, că nu am putut înțelege decât o înșiriure de răutăți fără rost și un jurnalism tăios... dar degeaba.

Sylver40 (2 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 19:45

Nu și-a bătut joc de nimeni, a fost doar o constatare, pertinentă, din păcate!!! Performanțe rare a reușit Becali pe plan European, performanțele cluburilor noatre de prin anii ”80 sunt o nimica toată pe lângă cele ele lui Becali... . Mi-ar fi rușine să mai comentez în cazul unora de mai sus!!!

Fane (127 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 20:04

Nu e de mirare,asta se întâmplă când o *** are impresia că le știe pe toate ( nu spun cum se numește că ștergeți sigur ).

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

MZM (151 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 20:54

Domnilor gesepisti, nu-i mai plangeti pe cei de la Steaua lui Gigi, echipa care, de bine, de rau e pe 2 in Liga 1! Vorba aceea biblica, plangeti-va pe voi si pe... copilul vostru de suflet, echipa fostei securitati ceausiste, Dinamo, care a intrat in fibrilatii!

Marcel (46 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 21:35

Asta e... Atita timp cit sintem BLESTEMATI ca in Romania sa existe un asemenea *** CU ATITIA BANI SI CU ATITA PUTERE, nu avem ce face... Tot ceeace se poate spera e ca ACEST WC-u al fotbalului romanesc SA NU MAI IA CAMPIONATUL IN VECII VECILOR si eventual sa mai apara inca cel putin Doua sau Trei echipe, PE LINGA CFR CLUJ, capabile sa ocupe impreuna locurile 1, 2, 3 si eventual 4 in asa fel incit sa impinga fcsb-ul (Fotbal Club Stina Becali), SPRE MIJLOCUL CLASAMENTULUI si poate mai in jos ACOLO UNDE AR FI LOCUL "MERITAT" AL *** DIN PIPERA...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Marcel (46 comentarii)  •  27 ianuarie 2019, 21:42

Dl. Geambasu, am incercat sa trimit un comentariu mai amplu, dar pentru un motiv pe care nu-l pricep, NU a fost postat…
In orice caz, as vrea sa stiti ca AVETI PERFECTA DREPTATE iar cei care va dezaproba sint doar o ADUNATURA de ‘gigibecali’ – identici cu oile ce fac parte din fcsb (Fotbal Club Stina Becali) si care sper SA NU MAI IA CAMPIONATUL IN VECII VECILOR… Asa sa LE ajute Dumnezeu !!!…

vasco (252 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 6:22

@daminuta,fara sa vreau sa fiu avocatul lui Stefan Veres,cred ca ,daca nu ai inteles singur,nu te mai poate face nimeni sa intelegi.Acolo unde scoala si familia au dat gres...nu mai poate nimeni face nimic. D-le Geambasu,eu chiar sunt placut surprins de calitatea literara si a continutului articolului.

Daminuta (7 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 13:43

Daminuta (7 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 14:16

Cum rămâne cu corectitudinea domnule Geambasu, ''cititorul'' @Vasco mă atacă furibund și îi publicați comentariul, iar când vine vorba de o replică, mai exact o explicație a unei stări de fapt îmi ascundeți conținutul comentariului. Dacă dumneavoastră și acestor cititori care vă suflă în pânze vă este permis să fiți abrazivi, colerici și să folosiți tot felul de cuvinte mârșave la adresa unora sau altora, nu înțeleg de ce nu ați lăsat comentariul meu care este cu mult mai decent decât articolul dumneavoastră și elucubrațiile lui @Vasco. Mă gândesc că tot ce afecteză ''grupul minților strălucite'' din care faceți și dumneavoastră parte trebuie cenzurat, mă mulțumește gândul că măcar dumneavoastră o să citiți aceste pasaje și să înțelegeți că nu toată lumea trabuie să înghită și să fie de acord cu veninul și sila pe care dumneavoastră și cei ca @Vasco o împrăștiați.

vasco (252 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 16:41

@Daminuta,n-am vrut sa intru in vreo polemica.Explicatia am dat-o cand am spus ca nu are nimeni nici o sansa acolo unde familia si scoala au dat gres.Totusi,ai proprietatea termenilor?Sa zicem,stii ce inseamna elucubratie?Dar venin si sila?Adica in ce situatii pot fi ele folosite?Pentru problemele cu capul exista medicamente,dar pentru caracter...nu.Poate ca te-ai bucura daca as intra in dialog cu tine dar ma opresc aici.

Daminuta (7 comentarii)  •  28 ianuarie 2019, 17:50

@ Vasco nu cred că este cazul să iei aerul unui neprihănit, să-mi vorbești mie despre caracter, apoi să mă întrebi ironic dacă am proprietatea anumitor termeni când tu faci niște afirmații ofensatoare despre cineva pe care nu-l cunoști și apoi le numești ...explicații. Cât despre afirmația ta că m-aș bucura să intru într-un dialog cu tine, nu trebuie să-ți faci probleme, că la modul tău de exprimare și gândire nu pari genul de individ cu care cineva ar putea avea un dialog civilizat și cu atât mai mult plăcut, ca să continui o discuție cu tine. Ura și la gară.

Comentează