Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Viitorul este peste 4 zile!

FCSB a jucat simțitor mai bine la Ovidiu decât la Viena și a câștigat cu 4-1. Dar nici nu era așa complicat, tinerii lui Hagi au strălucit mai mult la ieșiri nervoase și la greșeli din abecedarul fotbalului. Să-i "naționalizăm"?

Permalink to Viitorul este peste 4 zile!
duminică, 26 august 2018, 11:17

Ar trebui să înțelegi ceva din evoluția unei echipe atunci când o vezi evoluând la 3 zile distanță. Să observi dacă problemele au fost rezolvate. În fond, ce se poate întâmpla într-un interval de timp atât de mic? Păi, simplu, e posibil ca fundașii centrali să dispară și în locul lor să apară doi mijlocași centrali. Bălașa și Planici, cavaleri absoluți ai ridicolului la Viena, au fost înlocuiți de Filip și de Nedelcu. Iac-așa! Dacă ați mai auzit așa ceva în fotbal, în fotbalul de pe toate meridianele și de pe toate latitudinile planetei, în fotbalul de la nivel de Insule Shetland până în Bundesliga, atunci dați-ne de știre și nouă. Celor ignoranți.

Simpatic este că în meciul de la Ovidiu, dintre Viitorul și FCSB, Nedelcu și Filip nu au părut deloc mai nepotriviți pe postul de stoperi decât colegii lor, Planici și Bălașa. Este adevărat că de data asta adversarii s-au numit Mățan (impertinent, mic, mic în joc) și Drăguș, nu Knasmullner sau Alar. Sau Schwab sau Murg. Am numit câteva dintre vedetele lui Rapid Viena. Care nu este deloc o echipă de vedete.

Ce să înțelegi atunci când din primul „11” mai dispar Alexandru Stan, Roman, Pintilii, Teixeira și Gnohere, dar apar din primul minut Man, Florin Tănase și Florinel Coman? Exact ce ai înțeles la Viena când Roman, un jucător de 33 de ani, în prag de pensionare, este titularizat la FCSB fără să fi jucat la noua lui echipă nici măcar un minut în prealabil. Mai are importanță cine este păpușarul? Cine să fie?! Cineva care se joacă de-a fotbalul. Cineva pentru care fotbalul este o distracție, un joc de noroc. Un labirint de emoții, un izvor de senzații tari.

Schimbarea lui Florinel Coman cu Moruțan imediat după pauză este încă o mostră de plonjon în absurd fără plasă de protecție. Coman înscrisese golul de 1-0, nu înainte de a trimite mingea în bară direct din corner. Ni se va explica părintește că Moruțan are nevoie de minute în teren. De parcă Florinel nu. Ni se va mai explica și că Florinel trebuie odihnit înainte de returul cu Rapid Viena. Normal, de-abia a scos și el capul un pic, tocmai ce a început să simtă jocul, să își pună în valoare calitățile, nu puține, deci e momentul, dragi tovarăși, să-l odihnim. Bravo!

Cât despre „naționalizarea” lui Drăguș (foarte modest cu FCSB), în contrapartidă cu aceea a lui Gnohere, poate ar trebui să lămurim problema. Doamne ferește ca Hagi și ai lui să fie naționalizați! Adică să intre în proprietatea statului toate bunurile familiei Hagi. Nu mai trăiesc cei care au fost naționalizați de așa-numitul guvern democratic al lui Petru Groza ca să îi povestească „Regelui” ce și cum cu naționalizarea asta. Și ce pățeau cei care simpatizau cu Regele ori cu „burghejii”. Dar așa este atunci când tratezi limba română ca pe un obiect neînsuflețit, pe care îl arunci de colo, colo. În loc de naturalizare sau de obținerea cetățeniei române spui naționalizare. Și nu este nimic de râs aici. Hagi își face un deserviciu imens cu aceste greșeli.

Comentarii (64)Adaugă comentariu

Ion (15 comentarii)  •  26 august 2018, 23:47

E clar, te pricepi la fotbal la fel cum te pricepi la tenis! Adica deloc!

Constantin (1 comentarii)  •  26 august 2018, 23:47

Fiecare articol alt dumneavoastra e plin de rautate si venin. Eu nu stiu ce cautati in echipa Gazetei, va-ti potriviti perfect la Antena 3.

Bodrin (44 comentarii)  •  26 august 2018, 23:47

Minune! Mai ieri, alaltăieri, Viitorul juca cel mai grozav fotbal din liga I! Ce s-o fi întâmplat? Le-a pus cineva ceva în bere candidaţilor la naturalizare din echipa lui G.Hagi, cel incoruptibil?

Bodrin (44 comentarii)  •  26 august 2018, 23:50

Nu cred că este ceva (nou) de înţeles după acest meci. Toate-s vechi și nouă toate...

Adrian (1 comentarii)  •  26 august 2018, 23:53

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sergiu (1 comentarii)  •  26 august 2018, 23:53

Geambaș, Hagi nu si-a batut niciodata copilul. Nici nu l-a umilit vreodata in public. Capisci?

Fane (133 comentarii)  •  26 august 2018, 23:55

Brambureala în joc pleacă de la brambureala în alcătuirea echipei și de la efectuarea schimbărilor. Se mai întreabă cineva dacă de vină e neprhanitul necredincios? Unii se amăgesc în continuare că poate fi eliminată Rapid Viena. Treaba lor.

AlexT (1 comentarii)  •  26 august 2018, 23:58

Cine esti tu in presa si cine a fost Hagi in fotbal ? O sa spui ca nimic nu scuza, bla, bla. Ba da, performanta de nivelul asta (in orice domeniu) scuza multe. Imi pare rau ca mi am pierdut timpul citind artiolul asta. Promit sa nu mai aglomerez blog ul asta.

Fliter Cristi (1 comentarii)  •  27 august 2018, 0:02

Ascultati ce spun Mitica Dragomir si Mircea Sandu. Ei doi se pricep cel mai bine la fotbal.

1q (6 comentarii)  •  27 august 2018, 0:02

dle geambasu, scatoalcele luate de la dica inca dor ? in rest argumente de gaga. vi le-as demonta dar mi-e lene.

Lil (3 comentarii)  •  27 august 2018, 0:03

De unde atata rautate ?

Lestie (48 comentarii)  •  27 august 2018, 0:08

Uitandu-ma la cum se misca pe teren jucatorii Stelei, cat de dezinvolti sunt si cate ocazii isi creeaza, imi dau seama cat rau a facut echipei mult laudatul Budescu. Daca n-ar fi fost el, mofturosul, egoistul, ros-albastrii castigau campionatul la pas. Acum, principala piedica o reprezinta Becali, ale carui tampenii il pun in mare dificultate pe Dica.

Suntetipenibili (1 comentarii)  •  27 august 2018, 0:12

Hai ca ne-am saturat de mistourile voastre despre cat de greu se exprima Hagi in romana, esti mai penibil ca el cand bati apa in piua pe tema asta. Un geambas de cuvinte, la modul peiorativ am folosit geambas. Auzi: "respectat, temut si foarte apreciat".Presupun ca tu ti-ai facut descrierea asta, caracterule! :)

Noruego (3 comentarii)  •  27 august 2018, 0:18

Mai poti geambasule, cu atata venin?

Marian Boeangiu (65 comentarii)  •  27 august 2018, 0:34

Hagi in fotbal a fost urias dar ca fotbalist. Un organizator excelent deoarece a creat o Academie cu adevarat model de urmat. Dar.... ca antrenor este o nulitate perfecta iar cei ce ii canta in struna sau il menajaza de rusine ii fac un imens deserviciu. Nu trebuie sa fii geniu ca sa vezi ca toti galacticii lui sunt tepe. Nu rezista la absolut nici o echipa din Europa fie de liga l ,fie chiar si a doua. Vreau, imi doresc sa fiu contrazis. Si da, exista legatura intre discursul lui si rezultate ,arata un om cu lipsuri uriase de educatie si nu numai pentru ca nu a fost la scoala ci pentru ca fie a fost degeaba fie a fost incapabil sa asimileze minime cunostinte. Eu nu confund competenta bazata pe studiu, inteligenta, creativitate, cu incruntarea, mimarea seriozitatii, tafna permanenta si decuplarea de la realitate. Ma refer la felul lipsit de realism in care-si caracterizeaza proprii jucatori incat daca nu ii stii juri ca vorbeste de selectionata Barca-Real.

dan din lita (20 comentarii)  •  27 august 2018, 0:42

Dle Geambasu, fiti mai constructiv...Lasati-i pe aia de la Ti mes New Roman sa faca bascalie...

Peccatus (1 comentarii)  •  27 august 2018, 0:43

Doar inca un meci amical. De ce va agitati atat?

Bârgaoanu Dragoş (48 comentarii)  •  27 august 2018, 0:48

Felicitări, Cristian!

Stefan.. (2 comentarii)  •  27 august 2018, 0:53

Sa fi fost blat?... E de urmărit cum Viitorul se va mobiliza la CFR.

Lica Surdu (20 comentarii)  •  27 august 2018, 1:00

geambasule, iti spune toata lumea (in afara de clonele tale desigur) ca esti jurnalist slab, ca nu te pricepi, ca esti plin de rautate si venin. Mie imi tot stergi comentariile, ma blochezi si alte din astea demne de Guvernul lui Petru Groza, ca tot amintesti de el... chiar nu vezit cat de penibil esti?

nica fără frica (138 comentarii)  •  27 august 2018, 1:06

Geambasule *** când ai scris porcăria asta de articol!!!???

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

lenroc (12 comentarii)  •  27 august 2018, 1:17

rezultatele din europa spun adevarul despre echipele noastre, despre valoarea jucătorilor si priceperea conducătorilor. cand te bate nimeni, fară drept de apel, stii că fotbalul românesc e mort.

Andrei (2 comentarii)  •  27 august 2018, 1:28

Domnule Geambasu, a fost blat sau omenie intre doua rude? :) pana cand acest infractor nu va disparea din fotbal, mi-e teama ca vor ajunge sa ne bata si echipele din Feroe. Incepeti curatenia in redactia dumneavoastra si nu mai promovati cel mai toxic individ din liga mamaliga!

Alex (1 comentarii)  •  27 august 2018, 1:38

Slab articol...marcând parca o frustrare marsava a unuia care la finele vieții nu va lasa nimic in urma sa, un om despre care lumea nu isi va mai aduce aminte, dar care are luxul de a ridiculiza paronimele pe care Hagi nu le stăpânește, căci de ...a facut fotbal nu a mers la facultate. Perlele acestea le stim cu toții, dar se pare ca in 2018 unii cred ca aduc plus valoare in documentele lor word in care se regăsesc texte lamentabile in spatele unor insiruiri de cuvinte, care pt unii pot fi teste gramaticale. Slab domnule, si frustrant...ati înșirat cuvinte fara a spune ceva concret, coerent și mai ales...nou. Hagi a fost propus la balonul de aur, dvs nu ati fost propus la nobelul pentru literatură. Dar de...Hagi nu are timp sa se lege de capacitățile dvs fotbalistice si mai ales de capacitatile de a analiza acest fenomen. Cat despre referirea la echipa Steaua, ar fi bine sa folositi expresii precum "din punctul meu de vedere", pt ca nu sunteti un expert adevarat incati sa dati totuși verdicte precum ce trebuie facut. Sunteti un trecător...

JFM (151 comentarii)  •  27 august 2018, 2:42

Blat ca la carte ca de fapt 80% din toate meciurile din prima liga. Se plimba punctele fara nici cea mai mare jena. Asta este concluzia atumci cand casele de pariuri ti-au acaparat si ti-au confiscat tot fotbalul intern. Ei dicteaza rezultatele, televiziunile stabilesc locurile finale din clasament. Restul e gargara, furaje pentru naivi, consecintele se vad atunci cand scoatem capul afara, ne bat toti descultii Europei.

Hg (1 comentarii)  •  27 august 2018, 3:23

Hhggh)ggggvvvvvvvvvvvbvbbbbbbbb

Lulutzu (5 comentarii)  •  27 august 2018, 3:42

Ironic ieftine Domnule Geambasu

Andrei (222 comentarii)  •  27 august 2018, 4:16

Daca Gigi Becali fuge in Costa Rica GSP online da faliment. La fel si FCSB, unde Becali decide pe banii lui, nu pe ai lui Geambasu. Daca vrei sa il pedepsesti pe Becali, ingora-l.

observator_federal (32 comentarii)  •  27 august 2018, 7:21

Dar GSP când se "naționalizează"? Chiar așa, că deocamdată sunteți becalizați - aici diferențele între "organele de presă" sportive românești sunt de detaliu, diferă doar excesul de zel manifestat conjunctural și nota "personală" pe care o aduce fiecare dintre erudiții comentatori, modul în care ei mai pot să ne surprindă cu noi și noi flori de stil aruncate pe piedestalul monumentului grotesc ce a fost construit personajului nociv și ridicol care a compromis fotbalul și idealurile sportive... de parcă cei din massmedia de sport și-au luat toți "buletin de Pipera", cetățenia română fiind doar de circumstanță...

Zagna (27 comentarii)  •  27 august 2018, 7:45

Cui foloseste aceasta mistocareala ieftina ? Jurnalismului, fotbalului, limbii romane ? Tie, in nici-un caz...

Razvan (2 comentarii)  •  27 august 2018, 7:53

Fereasca Dumnezeu!

?????? (278 comentarii)  •  27 august 2018, 7:56

Ați priceput totuși de ce îi zice Gică Hagi "Steaua" lui Gigi Becali și nu FCSB așa cum este echipa înscrisă în competiție ?

Mihai M (1 comentarii)  •  27 august 2018, 8:10

Da,dl Cristi! Asa este! Hagi a gresit un cuvant sau ma rog,intelesul acestuia. Dvs insa,nu intelegeti ideile,pasiunea,curajul,sau ma rog,intelesul acestora. Ar fi trebuit. Va pretindeti cult,elevat...pfff

groparu (15 comentarii)  •  27 august 2018, 8:12

Iesirile lui G.Hagi sint cauzate de jocul slab al echipei si de faptul ca o clasare finala sub locul 6 (la cum joaca echipe , tot ce se poate) il va face sa piarda bani, lucru cumplit pentru machedoni. La urma urmei situatia actuala i se datoreaza in mare masura. A vindut pina in prezent tot ce era mai valoros.Dar nu prea a mai pus in loc ceva (sau nu stim noi ce valori mai are in loturile de juniori).Apoi a renuntat usor la portarul cu care a cistigat campionatul , la alti jucatori carora le-a dat drumul sa plece la alte echipe deoarece ii platea cu salarii mari.In schimb, de multe ori a adus jucatori fara staif.Ori el a facut din Viitorul o echipa cu staif, capabila sa se bata la titlu.La citi jucatori formeaza in academie,ii sugereze sa incerce sa aduca la prima echipa jucatori din propria gradina:Degeaba se supara. principalul motiv pentru acre echipa nu mai merge este chiar el, G. Hagi.

Toto (2 comentarii)  •  27 august 2018, 8:24

Hagi a fost un mare fotbalist. Are frustrarile cu privire la antrenorat. Nu s a remarcat la nici o echipa fie ea steaua sau nationala si nici in afara. Acum a tot ridicat in slavi echipa de tineri a Viitorului care dupa plecarea lui razvan marin nu mai straluceste. Ianis mai mult strica jocul decit creeaza. In alta ordine de idei atit Hagii cit si Becalii nu au treaba cu limba romana. Sa repeti de citeva ori nationalizare in loc de naturalizare e clar ca nu stie sensul nici al unui termen. Pe vremea lui a trecut scoala cum a trecut o. Cred ca are si studii superioare. Oare. La nationala Ianis deocamdata nu are in locul cui sa joace. Ne mai miram dece nu a jucat in italia. Hagi ar face bine sa lase pe altii la conferintele de presa dar ma tem ca e o traditie in lumea lor sa iasa neaparat in evidenta chiar daca te apuca risul plinsul. In rest numai de ..limba romana.

?????? (278 comentarii)  •  27 august 2018, 8:26

Opinați că jucătorii îi reproșează lui Gică Hagi modul în care a pregătit jocul cu FCSB, cărora Gică Hagi le zice "Steaua" ?

rammstein (42 comentarii)  •  27 august 2018, 8:33

o rusine de meci...eu daca eram in locul lui hagi bagam piticii...umilire mai mare nici ca nu era...pentru ciobanii oierului...sa de Dumnezeu sa-i faca praf austriecii...a ajuns si puscariasul sa-l ajute arbitrii..rusine!!...

Flow (1 comentarii)  •  27 august 2018, 8:51

Oribil articol. Nu ai facut decat sa instigi, fara sa argumentezi pe cat de necesar ar fi fost. Atacuri aruncate orbeste in toate directiile, fara scop, fara tinta precisa doar de dragul de a te semna pe o lucrare. Pacat ca apar astfel de lucruri intr-un ziar de sport.

serban (13 comentarii)  •  27 august 2018, 9:10

Nationalizarea , bate expresia : sa facem bine sa nu fie rau!!!! *** functionali sunt la mare cautare!!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Andrei F (698 comentarii)  •  27 august 2018, 9:30

Deci Coman nu trebuia odihnit...Puneti si asta - decizia- pe seama lui Becali...Va informez ca atunci ati omis un adevar si mai mare!!! Pai tot ne spunea GSP ca Becali isi baga coada si la CFR...clujenii de ce si- au odihnit majoritatea titularilor?Si daca schimbarea lui Coman este ceva cu adevarat rau schimbarile de la CFR cum sa nu le mentionati macar? Posibila accidentare a lui Balgradean,accidentarea sigura a lui Cojocaru se pare ca- i da dreptate lui Becali...Apoi sa- i tineti lecti de limba romana lui Hagi pe acel ton iarasi nu ne face nici un bine....Daca admitem ca un ziarist este as in limba romana ar trebui ca de acum pe subiectul fotbal sa nu mai spuneti nimic in fata lui Hagi pentru ca in acest domeniu Hagi este as...?Va convine o asfel de paralela?Am citit recent in GSP ca CFR a fost invinsa de echipa din Luxemburg cu 3- 1... Cum ar fi ca plecand de la aceasta eroare sa spun si eu ca GSP a ajuns Radio Erevan?...Dumneavoastra ati scris de Pintili la un joc unde era suspendat ,alti jurnalisti din GSP se intrebau de ce joaca Stan direct in Europa...

Gigel (6 comentarii)  •  27 august 2018, 9:36

Trebuia Dragus sa dea vreo 10 goluri intr-un meci in care ai lui s-au aparat 80 de minute. Cat despre nationalizare....daca n-ai inteles apropou' esti degeaba box to box

geany (3 comentarii)  •  27 august 2018, 9:42

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

?????? (278 comentarii)  •  27 august 2018, 9:46

Ați remarcat totuși faptul că Ghiță a faultat cam în același mod cum faulta Hagi când juca și pierdea balonul ?

Knasmullner (1 comentarii)  •  27 august 2018, 10:19

Inca un editorial excelent, care a bagat in fibrilații suporterii echipei poporului, mult prea obisnuiti cu susurul limbilor in ureche adus la perfectiune de slugile traditionale ale mizeriei ghenciste: costică, mironikă, naumikă, grădinikă si alte dame de pică.

gigel (1 comentarii)  •  27 august 2018, 10:23

Ai o freza de acoperis de casa Ai boala pe hagi. Care e cineva in fotbal cum nu o sa fii tu niciodata in ce faci tu. Apropo, tu ce faci??? Esti posac, convergent (adica monoton si marginit). Stai jos ai nota 2

istrate gheorghe (2 comentarii)  •  27 august 2018, 10:29

Dl. Geambasu daca intreb la Paris, Londra, Madrid,.... cine e Cristian Geambasu, risc sa nu fiu bagat in seama si sa-mi stric ziua. Daca spun ceva de Hagi, care este ARHICUNOSCUT, cred ca o sa fiu intrebat mai multe despre el (sanatate, activitate, realizari)... Daca pana acum nu ati realizat ca avem cateva monumente sportive de neatins nici cu vorba, nici cu gandul, degeaba scrieti. Hagi e persoana care a bagat mana in buzunarul lui si face ceva de admirat. Cand voi ziaristii o sa aveti ziarele voastre cu care sa rezistati pe piata concurentei, atunci sa criticati pe cine vreti voi. Pana atunci reponsabilitate, admiratie si umilinta fata de cei care transpira din greu pentru ROMANIA.

Gini (1 comentarii)  •  27 august 2018, 10:45

Se pare ca obiectivul tau este atacarea celui mai bun proiect sportiv de dupa revolutie si singurul club de fotbal care fara nici un suport financiar sau politic a reusit si reuseste sa produca fotbalisti începând de la copii pana jucatori profesionisti.intrebarea mea este : Ce ai realizat tu ....si ma abtin cu greu sa nu te jignesc🤔 Multumim Gica Hagi pt tot ce ai realizat !!!

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  27 august 2018, 12:20

Nationalizare. A dat si Hagi caci are suflet mare dar a si luat Roma-nia absolut totul cu ambele miini fara sa-i dea ceva atit ca jucator – respectat doar in strainatate – cit mai ales ca om de fotbal dupa lasarea la Vatra. I-a dat Constanta ceva ? Avea Cons-tanta bani cu gramada, avea Stadion, avea terenuri, … ati uitat ca a jucat linga Bucuresti ? Ati uitat ca Romania s-a servit de la Hagi pentru toate loturile asa zise ale Roma-niei, ca dadea peste 60% din tinerii fotbalisti ? Juniori in Roma-nia se poate spune ca nici nu existau, puteau fi numarati pe degete, in orice caz in afara de Hagi n-a mai investit nimeni in tineri, nici Statul, nici Greii care preferau sa aduca bronzati gata si bine facuti ca sa le satisfaca nevestele cind ei isi depuneau ouale in cuiburi mai proaspete. Iar acum Hagi se simte pe buna dreptate persecutat si neinteles cind el a facut doar bine ! Ce ajutor primeste ? Bobirnace si misto – unde roma-nii sint campioni mondiali. Cu Dragus are iar dreptate, e un atacant cum n-a mai aparut pina azi de aproape 10 ani. Bizonul ? Ca Bizonul, bun in liga a treia. Imi pare rau dar n-o sa faca ce-a facut Rusescu ieri nici daca se mai naste de trei ori. Gigi nu-i cu tinerele, el cu memelusa cu dica mica fara frica, el e ca turcii, grecii si ca marii domnitorii munteni daca si-ar pedepsi si el iubitii cu pastravul. Nu, Gigi e om bun si prefera sa faca el schimbarile si le face bine caci statistica arata ca Steaua a jucat mereu mai bine dupa ce Dica a mutat genial la si dupa pauza. ---------------------- De ce nu e genial de la inceput ? La ce au folosit experimentele ? A mai sacrificat un meci inainte de plecarea la Viena si putea lua cici in prima repriza. Iar anul trecut a tot sacrificat, era sa ia bataie de la Juve Colentina si pe urma a luat cinci prin odihnire la cluburi de noapte. Mai zic sa-l odihnesti pe Teixeira, dar pe ceilalti sa-i trimiti sa se „destinda la club“ - ca atia stiu – este o prostie. Trebuiau sa faca antrenamente la Bucuresti orinsa faca deplasarea. Doar atit, dupa ce l-a plimbat anul trecut pe Teixeira – care a dat meru randament cind a intrat in centru din pozita prost aleasa de Dica – pe 4 posturi acum il joaca motoreta stinga cind acolo e clar locul lui Tanase, care face bine si faza defensiva in comapatie cu tinarul Coman. Deci acolo are deja doi titulari cind pe dreapta nu are nici unul !!! Nu mai zic nimic, pierdem si acest campionat daca ramine Dica si acest staf.

Jules Rimet (1 comentarii)  •  27 august 2018, 12:30

Geambasu e cumva *** ala de l-a desfiintat Dica la Viena? E ala care s-a dus pana la Viena ca sa puna o intrebare inepta, ***? Noi de-alde prosti de-astia am ajuns sa citim in Gazeta? ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

silviu (3 comentarii)  •  27 august 2018, 13:10

Foarte bun articolul ! Felicitari !
P.S. Asteptam ( inainte de a incepe ) un articol/analiza despre US open si despre Simona Halep si celelalte participante din Romania .Desigur nu va stabilesc prioritatile , dar in calitate de cititor/fan al d-voastra mi-ar place si analize care
nu sint scrise retroactiv evenimentelor

Comentează