Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

După Cincinnati, fără nervi

Au fost două săptămâni rodnice şi intense pentru Simona Halep. Nu va ajunge prea obosită la US Open?

Permalink to După Cincinnati, fără nervi
luni, 20 august 2018, 6:44

Cine nu a văzut-o jucând pe Martina Navratilova se poate întreba „ce tot îşi dă, dom’le, cu părerea şi baba asta”? Când nu ai dimensiunea personajului te simţi cumva egal cu el. Îl ciufuleşti şi îl tragi de şireturi. Mare brânză, a spus Navratilova că Halep a început să semene cu adevărat a număr 1 mondial! Şi a nimerit-o, exact în săptămâna în care a pierdut finala de la Cincinnati! Ha, ha, ha!

Critici după Wimbledon
Nu ar strica totuşi să fim un pic mai reţinuţi. Poate că un om care a câştigat 18 tiluri de Grand Slam, dintre care 9 numai la Wimbledon, ştie ce vorbeşte. Apropo de Wimbledon, imediat după marele turneu londonez, marea campioană a anilor ’80 a criticat-o pe Simona. Împreună cu Boris Becker îşi exprima nedumerirea faţă de felul în care îşi alcătuise programul. Faţă de pauza prea lungă pe care românca şi-o permisese între Roland Garros şi Wimbledon. Amândoi deplângeau lipsa unui turneu pregătitor pe iarbă. Mai observau Navratilova şi Becker o problemă în stabilirea priorităţilor: faptul că Simona şi stafful rămăseseră în siajul triumfului de la Paris şi nu se concentraseră suficient pe Grand Slam-ul de la Londra. Totuşi, cel mai important turneu din lume, completau cei doi.

Teza liderului charismatic
Navratilova nu comentează după cum bate vântul la BBC ori pe site-ul WTA. Atunci când observă că jocul Simonei a căpătat consistenţa şi agresivitatea proprii unei campioane, cehoaica naturalizată americancă spune oamenilor exact ce vede pe teren. O jucătoare din ce în ce mai bună. Nu perfectă, dar cea mai puţin vulnerabilă dintre cele mari ale momentului. Priviţi cum cad pe capete rivalele în primele tururi ale turneelor care s-au scurs de la începutul lui 2018 şi veţi înţelege. Dar legitimitatea unui lider mondial nu este dată doar de numărul de săptămâni petrecute acolo, în fruntea clasamentului. Ori de ecartul dintre el şi ceilalţi. Asta cred că a vrut să spună şi Patrick Mouratoglu când susţinea teza absenţei unei mari personalităţi în circuitul feminin.

De ce a pierdut cu Kiki Bertens
Navratilova trimitea în ultimul ei comentariu la calitatea superioară a jocului Simonei. Mai sigură şi mai echilibrată, mai ofensivă şi cu un repertoriu care începe să conţină şi elemente tehnice puţin comune. Scurte, loburi, contre-pied-uri. Ba chiar şi un tweener (o lovitură printre picioare, cu spatele la teren). Întrebarea care se (im)pune acum este următoarea. Sunt alterate afirmaţiile Martinei de finala pierdută de Simona în faţa lui Kiki Bertens? Dacă judecăm emoţional, aşa cum ne este felul, da. A cedat aproape fără luptă setul decisiv al finalei de la Cincinnati. A părut nervoasă, iritată, demobilizată, impermeabilă la sfaturile lui Darren Cahill.

Dacă gândim calm, Navratilova are dreptate. Turneu câştigat la Montreal, finală la Cincinnati. Acolo unde ajunsese după partide istovitoare pentru că un lider mondial este vânatul preferat al outsiderilor. O finală excepţională cu Sloane Stephens şi una în care a evoluat bine, chiar foarte bine două treimi din meci, dar a cedat fizic şi psihic în faţa unei adversare care i-a răspuns cu aceeaşi monedă. Rezistenţă în raliuri, răbdare, deplasare bună. Plus un serviciu mai constant şi mai puternic decât al Simonei. Vorbim desigur despre Kiki Bartens.

Priorităţi, strategii şi cântatul în strună
US Open începe săptămâna viitoare. Lumea, nu doar Martina Navratilova, aşteaptă varianta de gală a Simonei Halep. Poate că New Heaven, staţia dinaintea ultimului Grand Slam al anului, putea fi sărită. Simona este obosită deja, iar un turneu în plus (nici măcar de prima mână) nu are decât darul să erodeze adânc un organism şi un psihic care au nevoie de pauze cum au nuferii nevoie de apă. Aceasta nu este o impresie de jurnalist sau de suporter, ci mărturisirea numărului unu însuşi.

De exemplu, Sloane Stephens, eliminată devreme la Cincinnati, nici nu este pe tablou la New Heaven. Fiecare cu priorităţile şi calendarul personal. Bănuiesc că vorbim şi despre un tip de strategie stabilită de comun acord cu antrenorul. Împotriva curentului general, care variază între entuziasm şi tendinţa de sanctificare a relaţiei Halep-Cahill, mi se pare în continuare că australianul este maestrul absolut al cântatului în strună. Partitură pe care parcă nici Simona nu prea o agreează. Altfel, până la US Open, printre meciurile de la New Heaven, încercaţi să o recuperaţi pe Martina Navratilova. Vă asigur că nu e pierdere de vreme, iar netul este suficient de generos cu imaginile.

Actualizare.

Simona Halep a anunțat în această seară că se retrage de la turneul de la New Heaven. O hotărâre cât se poate de logică pentru care nu trebuie acuzată. Oboseala este o formă de suferință fizică și mentală, deci invocarea unei accidentări nu trebuie răstălmăcită ca un soi de lașitate. Articolul a fost scris cu câteva ore înaintea acestei decizii a Simonei, cumva cu speranța ca ea va alege să își păstreze energia pentru US Open. Care speranță s-a materializat. În rest, cred că totul rămâne valabil în măsura în care nu există păreri diferite despre progresul și traseul viitor al numărului 1 mondial.

Comentarii (38)Adaugă comentariu

Andrei (222 comentarii)  •  20 august 2018, 19:20

Nu cred ca australianul este maestrul cantatului in struna. Exerseaza acasa modul optim de gestionat o adolescenta (fiica) si aplica aceeasi strategie cu eleva care afiseaza adesea capricii si incapatanari adolescentine. Cahill e un pedagog diplomat, rabdator si un psiholog destul de priceput. Cred ca are abordarea corecta cu Simona, care, chiar nu se uita la profesor, nu zice mersi de sfat, si pleaca tafnoasa de pe banca, internalizeaza cumva mesajul primit si il ia de cele mai multe ori in serios. Nu cred ca sanctifica nimeni relatia antrenor-jucator in cazul de fata, decat poate indivizi ahtiati dupa senzational, si de ei nu ducem lipsa pe niciun subiect.

petrache (87 comentarii)  •  20 august 2018, 19:29

Simona este absolut fantastica in privinta apararii. Scoate mingi imposibile - dupa expresia admirativa a comentatorului birtanic "she had no right to make this shot". Pe de alta parte daca ar imbunatati un pic serviciul si are mai juca si la fileu, ar castiga mai multe puncte cu usurinta si nu ar avea nevoie sa ia atatea mingi in extremis.

Unu’ (71 comentarii)  •  20 august 2018, 19:45

In ciclism avem patronul, campionul absolut, astmaticul in fata caruia nu misca nimeni. In tenis Simona pare umana, poate ceda si ea fizic sau mental. Sincer, prefer un lider precum Simona decat Serena. Spre deosebire de alte sporturi, in tenis esti singur, nu mai exista nimeni care sa te salveze cand ai o zi proasta sau chiar daca pierzi azi, nu mai poti recupera maine. Iar unele aspecte nu le poti antrena.

Chris (3 comentarii)  •  20 august 2018, 19:45

Corect. Aeara a jucat magistral primul set. Bine al doilea. Rupta de oboseala in al treilea. Rupt de te dai batut... Nu mi vine sa cred ca merge si la New Haven...

robertino2 (21 comentarii)  •  20 august 2018, 20:01

Castiga Roland Garros, se odihneste 3 saptamani (spre bucuria adeptilor teoriei odihnei) si pierde in primele tururi la Wimbledon. Acum castiga un turneu, face o finala, mai merge la un turneu, apoi vine US Open. Adeptii teoriei cu odihna se tavalesc pe jos, nu e posbil sa joace atat. Pai, dragi odihnitori, ce facu fata noastra cu odihna la Wuimbledon? Nimic. Si daca nu juca la New Haven, odihnitorii cred ca Simona nu se mai antreneaza? Se duce la Baile Felix, pune racheta in cui o saptamana, apoi apare ca o floricica la US Open si castiga titlul? Cel mai bun antrenament este jocul, cine nu crede, sa-l intrebe pe Ilie Nastase, alt numar 1 mondial.

Andrei F (698 comentarii)  •  20 august 2018, 20:04

Probabil ca nu ati urmarit toate meciurile Simonei si toate sfaturile primite de la antrenor la ultimele turnee...Cand antrenorul iti spune sa nu fortezi decat in primele puncte din ghem inseamna ceva...Cand antrenorul o sfatuieste sa nu mai alerge dupa toate mingiile din joc daca nu este o miza....si asta inseamna ceva...La fel cand a spus sa serveasca fara sa forteze...sau cand antrenorul ramane in tribuna ...Apoi Simona oricum si daca nu era in turneu tot se antrena...Acum se antreneaza cu public...Apoi mai trebuie luat in considerare ca sponsorul este din America,turneul se joaca in America si sponsorul in America cauta cea mai mare vizibilitate...Apoi turneele din America puncteaza neoficial iarasi anul acesta...Al treilea turneu dubleaza sau tripleaza- parca asa era in anii precedenti...Simona obosita sau nu tot nu poate fi sigura de nimic...Sunt jucatoare in turneu care in primele tururi sunt foarte puternice.Un ex. Makarova care in varful lui Kerber a sters pe jos cu ea la multe turnee...In sport se pot face strategii dar mai conteaza si norocul,adversarele sau starea fizica...Poate la fel ca Buzarnescu vrea sa ,,stea,,cat mai mult pe varful de forma...A facut pauza dupa Paris si s- a vazut la Londra...Anul trecut a stat in aceasta saptamana si tot a fost eliminata din primul tur...Si parca ,,specialisti,,o dadeau castigatoare pe Kerber saptamana trecuta...

Argus (18 comentarii)  •  20 august 2018, 20:05

Cu jucatoare ce joaca in forta (Sabalenka, Bertens sau Simona) castiga jucatoarea mai rabdatoare, care nu Fortean a inchidera punctului (ex. Hsieh vs. Simona la Wimbledon 2018 si Simona vs Tzurenco, Sabalenka si Bert ens in primal set si « ceva » din setup 2). Din pacate, Simona a canut iarasi in capcana jocului agresiv, cu consecintele aferente. Sa fiu bine inteles, nu o critic ci doar incerc sa inteleg ce s-a intamplat in decisiv. S-ar putea ca sa gresesc asa ca....scuze in avans!

octavian (109 comentarii)  •  20 august 2018, 20:35

Un comentariu valoros, cu referinte clare. Participarea la inca un turneu inainte de US open la starea de oboseala vizibila a Simonei nu este indicata, numai eventual ca antrenament. Mai exista un proverb: Nu-mi da sfaturi, ca stiu sa gresesc si singur.

Ion Gheorghe (21 comentarii)  •  20 august 2018, 20:45

Ce sa mai zic ! Am fost de aceiasi parere. Un articol f. bun.

pantalone (1 comentarii)  •  20 august 2018, 21:03

intreb din curiozitate: nu vi se pare ca interactiunea cu cahill e una defectuoasa cand vine ala sa o ajute intre game-uri? simona nici nu se uita la el, parca nici nu asculta ce spune, ala se chinuie sa explice, sa dea indicatii (poate prea multe uneori) iar ea pare ca nu se sinchiseste de parca ar avea o sluga. halep nu spune niciodata nimic sau daca spune e abia perceptibil, mai mult in soapta. nu stiu, mi se pare ciudat...

Dorel Mihăilescu (1 comentarii)  •  20 august 2018, 21:06

Simona este accidentata, s-a retras din turneul de la New Haven.

petre (6 comentarii)  •  20 august 2018, 21:14

pacat,oboseala bat-o vina.....

zorrozabal (151 comentarii)  •  20 august 2018, 21:20

Odata in plus constatam ca serviciul-primul serviciu- face cel putin jumatate dintr-un punct!Daca a servit tare si precis,punctul e ca si castigat!Adversarul abia poate sa returneze-daca returneaza-si atunci doar cu mingi moi, pe care se pot face si "procedee"!Chiar asta a remarcat si Navratilova, in primul rand!Ca Simona si-a imbunatatit in mod semnificativ serviciu!La doar 1,68 metri ai ei, fatza de "caii"cu care se confrunta! In meciul cu Kiki Bertens serviciul Simonei nu a mai avut tarie,permitandu-i adversarei retururi puternice!In primul set Bertens inca nu isi reglase tirul-ca si in meciul cu Cvitova-trimitand multe mingi afara,dar pe masura ce Simona a obosit- mingiile trimise de ea fiind din ce in ce mai scurte si mai inalte-olandeza de 1,82 metri cu alura de barbat,a castigat partida!In concluzie,daca "intra"primul serviciu- si daca primul serviciu este tare si bine plasat-Simona este imbatabila!Daca nu,nu!

Carol K (146 comentarii)  •  20 august 2018, 21:20

De cand a trecut la Nike e mai complicat cu fentarea anumitor turnee mai ales daca sunt pe pamant american. Eu o astept pe Buzarnescu, imi place f. mult cum joaca chiar daca uneori este mai dificila dpdv al stapanirii de sine.. Simona are cam toti sacii in caruta, Miki s-a trezit cam tarziu, a intrat in criza de timp si asta-i da acea determinare la limita disperarii care o defineste si-i da un farmec anume. Imi place acest tip de personalitate etalata pe o arena sportiva.

++ (18 comentarii)  •  20 august 2018, 21:34

World No.1 Simona Halep has withdrawn from the Connecticut Open due to a right Achilles injury. atit de la organizatori.

Joe (11 comentarii)  •  20 august 2018, 21:43

Se are ca ti-a citit articolul si s-a retras de la New Heaven... Era clar ca inscrierea la acest turneu a fost o rezerva pentru cazul in care la Montreal si la Cinci ar fi jucat putin...

raul (5 comentarii)  •  20 august 2018, 21:46

Simona a crescut în joc si în atitudine anul asta. În schimb mai are de lucru la gestiunea turneelor, iar în joc, la passinguri din unghiuri dificile si la urcarile la fileu pe mingi de atac. Daca cineva ar putea transmite asta lui Cahill...

constantin (241 comentarii)  •  20 august 2018, 21:46

Zic şi eu precum rabinul: Navratilova are dreptate. Dar şi Simona are dreptate... Navratilova ne spune cum ar fi procedat ea sau o jucătoare asemeni ei, însă nu este cazul Simonei. Eu cred că obiectivul principal al Simonei a fost să ajungă nr.1 mondial, apoi să câştige un Grand Slam. A ajuns nr.1 mondial, a câştigat un Grand Slam iar acum urmăreşte să rămână cât mai mult în fruntea clasamentului, cu obiectiv top 10 all-time, fără să o intereseze preţul. Ce-a făcut Simona înaintea US Open? A tras tare ca să-şi securizeze locul 1, indiferent de rezultatul de la US Open. Are două mii şi... de puncte în faţa numărului 2 iar la New Heaven va trage tare pentru a mări distanţa, lăsând US Open pe locul 2. Dacă va fi...o să fie bine primit, dar nu vrea să cedeze locul 1. Părerea mea este că păstrarea locului 1 în 2018 şi intrarea în top 10 all-time reprezintă obiectivul principal. Navratilova nu s-a risipit în turnee mici, ea a urmărit potul cel mare, asemeni marilor prădători, precum Steffi Graf sau Serena Williams . Simona nu face parte din această categorie şi ea ştie foarte bine. Are obiective mari dar luptă cu mijloacele pe care le are. Este posibil să facă o figură frumoasă la US Open, dar pentru ea New Heaven este mai important. Cum spuneam, numărul 1 mondial la sfârşitul anului 2018 este visul său. Din 2019 este posibil să vedem o altă Simona Halep, o vânătoare de Grand Slam-uri, obiectivul finalului de carieră... Final de carieră? Aşa repede?, ar putea întreba unii. Da, Simona ne-a anunţat care este următorul său obiectiv: familie şi copii... Nu cred că o va prinde 30 de ani în tenis... Doar dacă va fi nr.1 mondial, căci nu cred că se va retrage din fruntea clasamentului la starea civilă sau maternitate. Dar este greu să rămână în frunte încă trei ani, având în vedere risipa de energie pe care trebuie să o facă pentru fiecare victorie. Simona munceşte mult iar corpul ei are nişte limite. Anii îşi vor spune cuvântul...Însă eu sunt convins că îi va face zile grele următorului număr unu mondial, probabil Sloane Stephens. Iar Sloane Stephens, aşa cum se prezintă astăzi, are instincte de mare prădător. Tocmai de aceea nu se află la New Heaven... Dar cum spuneam, fiecare luptă cu mijloacele pe care le are. Important este să te cunoşti pe tine însuţi. Simona se cunoaşte şi nu se ascunde. Asta-i foarte important. Cu ce a rămas Ilie Năstase în istoria tenisului? Cu câte Gram Slam-uri a câştigat sau cu faptul că a fost numărul unu mondial? Credeţi că peste 30 de ani va mai conta faptul că Simona a concurat la New Heaven şi n-a câştigat US Open? Nu, va conta câte săptămâni a rămas numărul unu mondial... Chiar aş fi curios să vă citesc peste 30 de ani în GSP, scriind despre bunica Simona Halep...

constantin (241 comentarii)  •  20 august 2018, 21:58

Simona s-a retras de la New Haven, dar îmi menţin punctul de vedere. Şi-a asigurat nr.1 mondial, ăsta a fost obiectivul principal.

di livio (158 comentarii)  •  20 august 2018, 22:19

uitasi de cascaval si malai...numa Rednic vrea cascaval si malai?...nu, si Simo vrea cascaval si malai...si oncurcocingu Darren vrea malai si cascaval...da matale il vezi numa pe Rednic...prioritatile, strategiile si cintatu in struna se fac in functie de malai si cascaval...e valabil si pt Simo si pt Rednic...si pt fotbalistii argentinieni care traiesc in lux si nu le pasa de saracii din la boca.

++ (18 comentarii)  •  20 august 2018, 23:27

daca Kerber a cistigat 3 mari slamuri poate si ea oricind. cine altcinevaa sa le cistige?

Dumitru Copilus (5 comentarii)  •  21 august 2018, 0:31

Sper sa nu am dreptate dar cred ca dupa Montreal norocul Simonei s-a cam dus .Reactia la adresa spectatorilor (sustinatorilor) i-a indepartat pe cei infocati de arenele de tenis .A certa spectatorii este o greseala pe care sportivii nu trebuie sa o faca .Spectacolul sportiv are valoare doar daca spectatorii sunt respectati . In lipsa spectatorilor orice sport este lipsit de perspectiva .Comentariul Simonei a aratat lipsa de respect fata de cei care gandesc altfel .Interesul ei a primat .

itu52 (288 comentarii)  •  21 august 2018, 0:56

Simona avea de gând să joace la New Haven numai dacă traseul în fazele de început, era facil. Avea nevoie de 2-3 jocuri ușoare, care erau de preferat în locul antrenamentele zilnice, pe care oricum trebuie să le facă. Sunt curios când a anunțat retragerea, înainte sau după jocul dintre Giorgi cu A.Bogdan. Este logic, nu se temea de C. Giorgi ci de faptul că era o dispută aprigă, poate de 3 seturi. După Giorgi urma sigur Sabalenca, din nou o bătălie epuizantă. Aici au fost făcute calcule și s-a tras concluzia corectă. Sigur se retrăgea după primele jocuri, așa cum o să facă și celelalte jucătoare importante. La U.S Open se schimbă treaba, teoretic primul tur nu ar trebui să ridice probleme, având în vedere că primele 64 jucătoare sunt evitate, iar din calificări nu pot veni nume mari. Poate are norocul să fie ușor și turul doi, fapt care i-ar asigura meciurile de intrare în ritm. Iar de acolo urmează munca. Succes!

Bogdan (23 comentarii)  •  21 august 2018, 1:16

Ia uite cum le stie di livio pe dinafara...Se pricepe la fotbal, la tenis si e doctor in toate. O *** cu pretentii.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

zorrozabal (151 comentarii)  •  21 august 2018, 8:31

@pantalone Ti-a raspuns chiar Cahill!Care a declarat ca nici nu e nevoie sa ii zica nimic!Ca Simona stie ce nu merge si stie si ce trebuie facut!Ca are nevoie doar de un prieten, care sa fie langa ea si sa o incurajeze!

Sile (11 comentarii)  •  21 august 2018, 9:03

Ce fel de numar unu mondial e Halep cand o poate bate absolut orice jucatoare din circuit cu simpla conditie de a se astepta la un meci de uzura psihica si de a nu forta prea mult. Grosolania la adresa lui Cahill, tratat ca o sluga, la adresa spectatorilor si ziaristilor din Montreal, astea-s gesturi de numar unu? Recunosc textul cu "accidentarea" la tendonul lui Ahile si stiu exact ce urmeaza, adica ceea ce a urmat dupa "accidentarea" la glezna: o noua terapie vampir!

JFM (151 comentarii)  •  21 august 2018, 9:36

Eu ma uit la tenis sa vad spectacol nu sa urmaresc cum isi conserva Simona primul loc. Nu mi-am facut un scop din asta. Daca e sa judec dupa spectacol e clar ca Buzarnescu are lovituri mai diverse si ofera mai mult spectacol decat Halep.... Simona ofera suspans, reveniri neasteptate dar si caderi inexplicabile. Mai ofera si un joc de uzura pigmentate pe ici pe colo de cateva lovituri de mare campioana. Ii sunt suficiente pt a-si pastra primul loc dar cum spuneam la inceput, eu, privitor al circuitului WTA, nu asta urmaresc la o partida in primul rand.

gilos (47 comentarii)  •  21 august 2018, 11:21

Articolul este corect, va dau dreptate in aprecierile Navratilovei. Decizia Simonei de a nu participa la New Haven este absolut logica. A jucat meciuri tari la Montreal si Cincinnati. Are nevoie de recuperare fizica si mentala pt a fi 100% la US Open. Darren Cahill este un foarte bun profesionist, unul dintre cei mai buni antrenori din lume, chiar daca abordarea lui pare nepotrivita, mai ales pt noi, romanii. Rezultatele obtinute cu Simona Halep sunt cea mai buna dovada.

trm (2 comentarii)  •  21 august 2018, 11:44

Explicatia corecta a inscrierii la turneul de New Haven este următoarea: Echipa Simonei a luat în calcul o eliminare timpurie la Cincinatti, ceea ce ar fi însemnat o pauză prea lungă până la US Open. Jucând finala la Cincinatti Simona are nevoie de o perioada de refacere după 2 saptamani pline.

gio (28 comentarii)  •  21 august 2018, 13:43

Geambasu era ziarist bun, acuma s-a transformat intr-un halepist, o urmareste pe halep zi si noapte, de parca se invarte universul sportului in jurul lui Halep. Este un ultras halepist care ne toaca cu articole, unele omagiale, altele pline de critici. Daca aia pierde ultrasii o intorc pe toate partile, mai ceva ca Jiji FCSBul lui, de parca Halep este investia lor.

Ioan (16 comentarii)  •  21 august 2018, 17:06

Solutia unei victorii contra lui Kiki (asta joaca tenis?) ar fi fost caimac. Asa ... repaos fortat si ... cu scrasnet inainte, mars!

di livio (158 comentarii)  •  21 august 2018, 22:20

***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Sergiu Stelian Dobre (1 comentarii)  •  21 august 2018, 23:02

Interesant articolul si mai interesante comentariile! Ca sa-l citez pe rabin: "si tu ai dreptate, si tu..." Totusi nu s-ar putea oare putina atentie atat de la autorul articolului cat si de la comentatori vis-a-vis de numele turneului de la care Simona tocmai s-a retras? Este vorba nu de New Heaven (asta e in Scriptura, vezi "new heaven and new earth") ci de New Haven! Nu e cine stie ce big deal dar nu ne-ar placea nici noua ca la anul vreun jucator sa vina la Turneul de la Budapesta in loc de Bucuresti! Howgh!

Miriam (9 comentarii)  •  22 august 2018, 5:14

Domnu' Sergiu Stelian Dobre!Sunteti un adevarat *** vigilent american!V-a sarit iute in ochi acea litera in plus pe care ori din graba,ori din logica,orice om ar pune-o!!!Lumea se gandeste la "Rai",ca deh,am devenit un popor tare religios!!!In nicun caz la cuvantul olandez pentru "port" sau la serialul cu acelasi nume!Asa ca Sergiulica,mai domol cu exactitatea,niciunul din americanii aia inteligenti de confunda Bucurestiul cu Budapesta,nu-i spune Bucuresti ci Bucharest!!!Lasa-ne si pe noi,astia nestiutorii,sa numim satul asta de pescari si universitar(pe Gigi Bacali nu-l intereseaza de Yale,de ce l-ar interesa pe Geambasu?!),cum ne vine mai usor!Apropo'!!!Copiii tai mai vorbesc romaneste?!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Brian Glanville (6 comentarii)  •  22 august 2018, 11:25

De la "Simo la Cincy, mă-nţelegi?" la "După Cincinnati, fără nervi"! ...Ca asa bate vantul...

di livio (158 comentarii)  •  22 august 2018, 23:11

Miriam si Bogdan, clonache...va avertizez ca urmeaza limbaj vulgar si jignitor la adresa administratorilor de blocuri...sint vulgar da nu ca miriam...limbaju meu vulgar se reduce la malai si cascaval...in traducere libera, pui congelati...ma da ce limbaj vulgar

Observator (211 comentarii)  •  24 august 2018, 9:34

Am lipsit complet peste 5 saptamani si s-au intamplat si scris multe pe aici! In orice caz, ma bucura foarte mult eliminarea mega-infumuratilor supraevaluatilor croati de la Hajduk, mai ales ca cei de la FCSB au reusit sa revina dupa ce au fost egalati! De asemenea, am constatat ca dr. Muresan este o persoana fara credibilitate; sub aparenta limbajului decent si echilibrat, se ascunde un mare demagog, daca nu chiar un mare ipocrit (fac aluzie la declaratiile de dinainte de demiterea unor antrenori)! Nu stiu cum vor putea clujenii sa se prveasca in oglinda daca vor fi eliminati de catre niste sarantoci (cluburile n-au bugete echivalente cu nivelul de trai din Marele Ducat)! V-au cam persiflat unii in legatura cu SW, insa muzicianul respectiv este de o mare prolificitate si nu sunt motive sa va rusinati pentru ca-l admirati atat! In fine, o astept pe Simona in finala de la New York! O.

Comentează