Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Talciocul lui Drăgulescu

O expoziţie de medalii, cu aer de tarabă ambulantă. "Marocanul" îşi pune cariera zălog pentru a fi lăsat să-şi rişte sănătatea. Poate viaţa

Permalink to Talciocul lui Drăgulescu
joi, 19 iulie 2018, 6:46

La 37 de ani şi 32 de medalii câştigate într-o carieră întinsă pe trei sferturi din viaţa trăită, Marian Drăgulescu vrea să mai concureze. Ceea ce este foarte bine. Numai că multiplul campion român al gimnasticii a suferit recent o intervenţie chirurgicală pe inimă, iar normele medicale în vigoare îi interzic deocamdată accesul la competiţii. Drăgulescu se consideră discriminat şi a demarat un protest.

Protest pe tricolor
Imaginea poate fi interpretată în mai multe feluri. Sensibilii ar spune că este emoţionantă. Un mare campion îşi (ex)pune numeroasele trofee pe un drapel tricolor aşternut direct pe caldarâmul din faţa Ministerului Tineretului şi Sportului. Gestul reprezintă un protest adresat Federaţiei Române de Gimnastică, organism care l-a exclus din lotul pentru Campionatele Europene cu startul în luna august. Federalii nuanţează prin vocea antrenorului coordonator Marius Urzică şi precizează că nu este vorba despre o excludere, ci doar despre o neincludere în lot, cauzată de problemele medicale ale sportivului.

Medalii reale, discriminare închipuită
Cei mai puţin sensibili ar observa aerul de talcioc al expoziţiei ad-hoc, lucru care transportă în derizoriu protestul. Dacă ignorăm steagul tricolor care ţine loc de cearceaf, scena seamănă izbitor cu aceea pe care o poţi vedea prin marile capitale europene, unde vânzători ambulanţi, de regulă migranţi, îşi expun marfa de contrabandă şi de calitate ultraîndoielnică. Găseşti acolo la preţuri îmbietoare genţi, ochelari, umbrele, curele, brăţări, toate inscripţionate cu nume de firme celebre, dar absolut false.
Medaliile lui Marian Drăgulescu sunt însă cât se poate de veritabile. 3 medalii olimpice (1 argint, 2 bronz), 10 medalii mondiale (8 aur, 2 argint), 18 medalii europene (10 aur, 6 argint, 2 bronz). La fel de reală este dorinţa „Marocanului” de a mai bifa o competiţie importantă. Problema este dacă el are şi dreptul de a o face pe proprie răspundere. Aşa cum îşi doreşte. Iar medicii sportivi şi oficialii FRG susţin că nu. Nu, pentru că încalcă un cod medical stabilit prin norme europene. În mod normal, aici se încheie discuţia. Şi protestul cu expoziţia-talcioc. Şi nu din cauză că suntem argaţii UE, aşa cum se vaită unii. Când călătorim şi muncim liber prin Europa, ne place că suntem membrii comunităţii. La fel când vin fonduri destinate dezvoltării. Când e cazul să respectăm nişte reguli, ni se inflamează glanda naţionalistă.

Medicina care nu te mai lasă să te sinucizi
Norma europeană nu are ambiguităţi şi prevede un interval de trei luni de monitorizare în urma unei astfel de operaţii. Dacă după această perioadă pacientul este declarat apt de organismul naţional, respectiv Institutul Naţional de Medicină Sportivă, atunci poate concura. Inclusiv la campionate europene sau mondiale. Tot norma europeană în vigoare exclude posibilitatea ca individul să aibă dreptul să concureze pe propria semnătură. Ducând la extrem speţa, nu îl lasă să se sinucidă. Ce trebuie, aşadar, să înţeleagă de aici domnul Drăgulescu? Că asta nu este o ştirbire a libertăţii individuale sau un abuz al lui Marius Urzică şi al Andreei Răducan, ci parte a unui cod de reguli privind sănătatea, care ne permit să trăim mai mult şi mai bine, adică mai sănătoşi. Dovadă media crescută de vârstă a cetăţenilor UE.

Să ştii când să te retragi
Ajungem astfel la partea nespusă a poveştii. Datorită progreselor importante ale medicinei, nu doar că oamenii de rând trăiesc mai mult şi mai sănătoşi. Graţie dezvoltării uriaşe a medicinei sportive şi a revoluţiei în domeniul stimulentelor şi procedurilor neconvenţionale (vecine bune cu dopingul, brrr!) Marian Drăgulescu şi alţii ca el se mai pot gândi să concureze la 37 de ani. Cu un sfert de veac în urmă, campionii gimnasticii erau bătrâni la 20 de ani! Aceeaşi medicină care i se pare că îl persecută acum i-a dat prilejul lui Drăgulescu să fie sportiv activ la aproape 40 de ani!
Nu în ultimul rând, ar mai fi ideea că ar trebui să ştii când să te retragi, chiar dacă ţi se pare că mai poţi. Să ştii când să renunţi cu demnitate înainte de a plonja în ridicol, pentru a nu altera o imagine clădită în 20 de ani de muncă. Să te retragi nu ca să începi să mori lent, ci pentru a începe viaţa de dincolo de aparatele de concurs. Care poate fi tot acolo, dar lângă ele, nu pe ele. Şi nu, nu l-aş bănui de lăcomie pe Drăgulescu, cum sugerează unii că ar vrea să mai împuşte nişte bănişori. Încă mai cred că marii campioni sunt clădiţi din altă fibră.

Comentarii (32)Adaugă comentariu

Vlad (7 comentarii)  •  19 iulie 2018, 19:05

In sfarsit un articol obiectiv.

Toader (116 comentarii)  •  19 iulie 2018, 19:24

Oamenii nu trăiesc mai mult decît înainte. Medicina modernă, împreună cu industria de medicamente, au scăzut durata de viață a oamenilor. Oamenii mor în SUA în primul rînd de cancer, iar în al doilea rînd, unul din zece, de greșeli medicale. Dacă chimioterapia și radiațiile sînt puse la greșeli mediale (după 5 ani de tratament mai rămîn în viață 2,3% din bolnavii de cancer în SUA) se schimbă ordinea, rău de tot.

adi_stelistul (454 comentarii)  •  19 iulie 2018, 20:04

Dragulescu susține că Ponor a avut 2 operații pe inimă și a concurat la mondiale pe proprie răspundere și ca Urzică a concurat și el la Sydney unde a luat aurul olimpic pe semnătura. Nu stiu daca asa e, asta spune Dragulescu. Cat priveste partea cu să știi cand sa te retragi, e adevarata, dar Dragulescu nu mai tarziu de anul trecut (deci nu acum 5 ani sau 10) a luat aur și argint la europene fiind cel mai titrat gimnast al nostru acolo. De ce vorbim despre cum să știm cand e cazul să ne retragem în context? Unii ratează finale ani după ani si nu e cazul să se retragă iar Dragulescu trebuie s-o faca pentru că are "aproape 40 de ani"? Dati-i și lui voie să rateze vreo 2-3 finale înainte de a-i spune asta.

pawn (106 comentarii)  •  19 iulie 2018, 20:36

bun, bun. poate cascam un pic ochii si inchidem putin gura, cand ne uitam la ce ne-a adus "europa" (da...e altceva decat talciocul chinezesc). da' eu totusi as negocia cu nenea dragulescu vreo doua medalii d-alea, de pe cearceaf. ma duc maine pe acolo, chilipir ma cheama, le scot pe e-bay.

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  19 iulie 2018, 21:12

...pai...omul nu e,,,,sanatos...

NebulaEXE (40 comentarii)  •  19 iulie 2018, 21:19

@Toader. Oamenii traiesc mult mai mult ca inainte. Medicina moderna si alimentele astea "pline de e-uri care ne dau cancer" au dublat media sperantei de viata in ultimii 150 de ani. Let that sink in.

nica fără frica (138 comentarii)  •  19 iulie 2018, 21:22

Geambasule asta cu retragerea poți să i-o spui și lui ioanitoaia că a expirat de mult! E plictisitor în tot ce scrie și previzibil. Ca să nu mai vorbesc de gsp care are nevoie urgentă de un "transplant" de seriozitate și profesionalism! Gsp nu mai este de mult timp o publicație de sport ci una de can can de proastă calitate!

NR (26 comentarii)  •  19 iulie 2018, 21:29

Bună seara domnule Geambașu. Un articol bun, dar inacurat și o să explic pe scurt. Într-adevăr normele europene au rol de aviz, însă sportivul depinzând de anumite circumstanțe fericite, o poate face pe propriul risc. Din câte imi amintesc, citisem despre cazul domnului Drăgulescu ( aritmie cardiacă extrasistolică / dereglare a ritmului cardiac ) care este similar ciclistul olandez Lars Boom. Acesta a suferit o intervenție pe data 17 ianuarie anul curent și la o revalidare rapidă de 1 lună 1/2 s-a încumetat la startul etapei Paris Nice susținută începând cu data de 4 martie, totuși neîncheiată, cauza retragerii regăsindu-se într-o gripă banală.:)

itu52 (288 comentarii)  •  19 iulie 2018, 22:10

Axa articolului ar fi sănătatea și securitatea sportivului. Pe alocuri se mai tamponează și unii care suferă cu tiroinda și își varsă veninul pe vestul binevoitor. Cine a lucrat în Construcții Industriale, pe vremea când TCI_urile(parcă 7 la număr) aveau mult peste 10.000 de angajați, știu cât de mult se lucra afară. S-a lucrat mult și bine(atât cantitativ cât și ca perioadă de timp) în Siria, Egipt, Iran, Germania, Franța, China, Corea de Sud, zona Americii Centrale, etc. S-a lucrat organizat, detașați în formații de lucru. Ca să faci barajul de la Assuan pe Nil, nu te duci cu ”zilieri” și cu roaba, nu faci clacă. S-a pompat material din țară, în special ciment, cât au vrut combinatele chimice, rafinăriile, regularizările de cursuri de ape, hotelurile și alte investiții contractate de statul român. Domeniile au fot mai multe, automatizări și calculatoare(China), învățământ(profesori de matematică), agricultură, etc. Au mers organizat, nu și-au luat lumea în cap să îngrijească zi și noapte bătrânii dependenți de însoțitor, sau să care pe brațe material de construcții câteva etaje, numai că așa vrea șeful lui, marocan, stabilit să zicem în Italia, cu 2-3 ani înaintea liberalizării. Nu te supăra, ăștia nu mai sunt argați, sunt robi. O comparativă serioasă, e prea mare pentru un amărât de comentariu și necesită specialiști, nu diletanți. Contează să zicem concluzia, exportul controlat al forței de muncă vs migrația haotică a populației, expunerea asumată la risc, care de multe ori s-a sfârșit tragic. Să zicem că selectiv, azi ai tratat un caz din milioanele de „riscuri asumate în nume personal” din ultimii 30 de ani. Personal nu sunt de acord cu logica d_lui Drăgulescu, dar nici celelalte riscuri nu mă încântă. Să demostrezi ”selecția naturală” pe propria-ți populație, mi se pare un proces sadic care depășește cu mult granițele unei terapii prin șocuri sociale. A fost cum a fost odată, rău că nu putem zice bine. Baiul este că nu va fi niciodată cum a fost, deocamdată, să mai sperăm.

IulianM (1 comentarii)  •  19 iulie 2018, 22:15

Foarte bine punctat. Dle Geambasu, citind acest articol am avut senzatia ca il citesc pe Ovidiu Ioanitoaia. Dupa terminare lecturii, chiar am verificat pe ce blog sint. :) Nici nu stiu daca e de bine sau de rau. Merg acum sa citesc ceva de pe blogul dnei Maria Andries, sa vad daca s-a inmuiat si dumneaei, ca stil. :)

Cris (99 comentarii)  •  19 iulie 2018, 22:17

NebulaEXE, intr o anumita proportie este adevarat ca a crescut speranta de viata. Dar aceasta speranta vizeaza un procent infim din popularir. Caci simultan in prezent mor de 10 ori mai multi oameni decat acum 30 de ani, din cauza cresterii drastice a nr de cazuri de boli grave, precum cancerul. Iar bolilele astea, in special cancerul, sunt cauzate de factorii nocivi ai vietii actuale (alimentatia preponderent artificiala, poluare crescuta etc). Este suficient sa analizam statistic nr de decese cauzate de boli grave din prezent comparativ cu acym 30 de ani, pt a observa ca medicina moderna nu a constituit defel un obstacol in calea cresterii majore a nr de astfel de decese. Si cresterea nr de cazuri si decese se accentueaza alarmant. Asta e un adevar indubitabil, pe care doar din ignoranta nu l cunoastem sau din ipocrizie, interes sau facilitati iluzorii (ex. micile placeri ai satisfactii alimentare, electronice, chimice etc ale prezentului) nu l acceptam.

Russu (2 comentarii)  •  19 iulie 2018, 22:30

@nica fara frica. E parerea ta si a citorva hateri despre Ioanitoaia.Parerea generala e diferita. Chestia cu previzibil e o inventie mizerabila. Tu esti pus sa injuri in orice post si pari bolnav de ura. Nu e nici o legatura intre acest articol si atacul tau desucheat. Esti ridicol si penibil.

Grassu (1 comentarii)  •  19 iulie 2018, 22:33

@nica fara frica. Campania ta agresiva e clar comandata. De ce si de cine... Opinia de mai sus isi pastreaza sensul.

itu52 (288 comentarii)  •  19 iulie 2018, 23:24

Graba dăunează grav scrisului, evident că fluturele de lângă mărul lui Adam este tiroida, iar una dintre surprizele CM-2018, a fost Coreea de Sud. Totdeauna am avut probleme cu backgraundul și îngrădirea, așa cum este această căsuță de redactare.

Liviu (27 comentarii)  •  19 iulie 2018, 23:36

Eu cred ca-l impinge din spate *** aia de nevasta-sa. Cine a vazut inceputul macar la Asia Expres stie despre ce vorbesc...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

di livio (158 comentarii)  •  19 iulie 2018, 23:38

vor spune unii, vor zice altii...de unde stii ce vor zice unii si altii?...si care-s aia unii care sugereaza ca Dragulescu vrea sa mai impuste niste banisori?...poate ca o anumita parte a presei care nu-l banuieste de lacomie...subtitlu cu sa stii cind sa te retragi i se potriveste perfect lu Ioanitoaia si lu adminu de bloc...au aparut clonele si la tine, Russu si Grassu...asta inseamna sa nu stii sa renunti cu demnitate inainte de a plonja in ridicol, perfect ai zis

Michael (1 comentarii)  •  20 iulie 2018, 0:29

esti pe langa Geambasule. omul e campionul european in exercitiu. cum adica trebe sa stii cand sa te lasi??

Dani (81 comentarii)  •  20 iulie 2018, 6:21

Ce politica ***! Textul asta pute mai degraba a propaganda europenista decit a articol sportiv! Apropo de bazaconiile pe care le-ai debitat, noile norme si protocoale din medicina actuala nu-ti permit "sa traiesti mai mult si mai sanatos", ci doar sa functionezi un pic mai mult(fara a depasi insa cel mult 5 ani de pensie) si mai dependent de medicamente. In ciuda numelui tau, Geambasule, rolul unui jurnalist nu este acela de a vinde cai verzi pe peretii imperiului european, ci de a zugravi realitatea intr-un mod obiectiv si echidistant. Nici eu nu pot fi de acord cu acel talcioc (cred ca se putea gasi o modalitate de protest mai demna), dar nici nu pot cumpara marfa pe care. dincolo de cuvinte, tu doresti sa o vinzi cititorilor naivi. "Bun venit!" in cariera de analist politic vindut sistemului! Bleah!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

octavian (109 comentarii)  •  20 iulie 2018, 8:39

Dragulescu are toate drepturile din lume, in afara de dreptul de a-si risca viata. Poate ca riscul sa se termine cu bine, DAR.......NU.

mal. (24 comentarii)  •  20 iulie 2018, 9:25

@adi_stelistul: vă respect toate opiniile, cu multe sunt de acord. Aș face o precizare: nu există participare la competiții sportive de orice fel (individual sau echipe) fără viza favorabilă a medicului specialist. Are sau nu are. Atât! Povestea cu participarea pe propria semnătură este o poveste, transmisă oral între cei ce au timp să o creadă. Unde să semneze? Ce să scrie acolo? Ce antrenor te include într-o echipă sau lot fără viză medicală favorabilă? Sunt legi clare în acest domeniu, pentru protejarea sănătății sportivilor. Nici la „crosul de duminică” nu poți participa fără viză medicală! Cu toate astea, apar și accidente nefericite, din păcate, la sportivi cu viza luată... asta este o altă discuție...

adi_stelistul (454 comentarii)  •  20 iulie 2018, 9:42

@ mal. Am si pus un mic semn de intrebare la declaratiile lui Dragulescu. El spune ca exista precedente, ca s-a intamplat ca alti sportivi sa concureze pe propria semnatura si a dat exemple. Daca vreti parerea mea eu l-as sfatui sa n-o faca. Daca vrea sa o faca si invoca acele precedente ar trebui sa i se spuna (merita, zic eu, asta) de ce acele precedente nu se aplica in cazul lui - modificarea legislatiei, de pilda- sau sa i se spuna pur si simplu ca acele precedente nu exista si ca are informatii gresite. Ca sa fiu foarte sincer, daca nu era ultimul paragraf cu "sa stii cand sa te retragi" nu as fi avut ceva semnificativ de comentat la articol. Mai degraba acolo nu mi-am regasit parerea decat in partea cu interdictia medicala de participare. Va salut!

petre (5 comentarii)  •  20 iulie 2018, 12:08

Geambasule, ai gresit grav si cu "retragerea" si cu taraba. Sportivul poate avea orice varsta. Sti cati ani avea cel mai varstnic participant la olimpiada? Importanta este valoarea. Se pune intrebarea: nominalizarea lui Dragulescu in lotul pentru europene s-ar fi facut in detrimentul altui sportiv mai valoros decat el? Daca nu, dece sa se retraga? Iar afirmatia ca un manunchi de trofee sportive - castigate de sportiv cu multa munca - seamana cu o taraba de talcioc este chiar o mizerie. Cred ca trebuie sa-i ceri scuze lui Dragulescu!

mg (232 comentarii)  •  20 iulie 2018, 12:24

"Cei mai mulţi oameni işi folosesc tinereţea pentru a-şi ruina bătrâneţea" spune un citat celebru.. Iar în "Vrăjitoarele din Eastwick", Daryl Van Horne (interpretat de Jack Nicholson) zice ceva de genul : e-atât de uşor să iubeşti lucrurile pe care le ai, în loc să te plângi de cele care-ţi lipsesc..

di livio (158 comentarii)  •  20 iulie 2018, 17:20

tra sa repet ca papagalu pt administratoru de bloc Grassu...campania agresiva a lu nica fara frica e comandata de Soros si statu paralel...vad ca adminu de bloc Sslabu ma sterge...da o sa va stearga si Rinjieru pe voi...ca Rinjieru nu-i Felix

Godot (1 comentarii)  •  20 iulie 2018, 19:24

Corect, în principiu, dar o gafă mare în finalul articolului. O jignire gravă, mai bine zis. Drăgulescu nu „împușcă” câțiva „bănișori”, asta o fac pseudo-comentatorii sportivi din emisiunile pseudo-sportive, care câștigă 2-3-4 mii euro lunar. Drăgulescu vrea să câștige bani în cel mai corect mod în care poate obține cineva bani pe planeta asta: în luptă sportivă, ca urmare a câștigării unei madalii.

Ciprian (2 comentarii)  •  20 iulie 2018, 20:19

Total de acord. Gestul sau e lipsit de sens ... iar riscul pe care vrea sa si-l asume nu trebuie in nici un caz transferat intr-un spatiu public ca si un campionat european sau mondial. Decenta lipseste, din pacate. Daca mai poate concura la acel nivel, atunci poate astepta. Daca pateste ceva, ce doreste, sa fie erou, martir? Iar gestul de protest in sine arata lipsa de clasa si chiar de respect pentru propriile rezultate. In plus, care e legatura: ai castigat atatea medalii tocmai pentru ca pe langa talent ai avut sanatate si multa munca. Sanatate ... Medaliile nu sunt garantia ca poti concura in situatii de siguranta. Iar de cineva scos pe targa din sala de competitii nu are nimeni nevoie. Cu atat mai putin Marian. Cu atat mai putin propria lui familie! Cu atat mai putin cei dragi lui!

MZM (198 comentarii)  •  20 iulie 2018, 20:21

Imi pare rau de Marian Dragulescu, Il stiam un baiat cu simtul umorului. Nu-l credeam in stare de gesturi ridicole ca acesta cu... taraba medaliilor! Indiferent de numarul de medalii, de varsta si de starea sanatatii, daca nu mai esti selectionat in echipa nationala... asta e, nu poti sa te autoselectionezi.

pro Dragulescu…. (32 comentarii)  •  21 iulie 2018, 12:31

Geambasu ,ca de obicei insulta marii campioni ai tarii.Acum,i-a venit randul lui Dragulescu,un mare campion,cel mai mare din istoria gimnasticii masculine romanesti.Numai ca nea Geambasu uita ca Dragulescu, INCA e cel mai mare gimnast roman.Il indeamna sa se retraga,pt ca este prea batran.Pai tu Geambasule de ce nu te retragi ?esti si batran si nepriceput in ceea ce scrii.O fi Dragulescu batran dar macar e (inca)bun in ceea ce face.Tuesti orice vrei dar ziarist n ai fost niciodata.Dragulescu e un simbol al sportului romanesc,tu esti o rusine a ziaristicii sportive.

Titi (1 comentarii)  •  21 iulie 2018, 18:20

Pacat! Poti sa ai sute, mii de medalii, dar daca nu ai bun simt, modestie, nu ai nimic. "Bunul simt nu face bani, dar face toti banii". Am urmarit toata declaratia lui Dragulescu intrerupta intr-un mod caraghios, penibil de sotia lui. Se stie ca el nu are prea multa minte, dar credeam ca are ceva decenta. Credeam ca tine la imaginea lui publica, credeam ca este Om. In tot interviul acordat in fata ministerului, nu am auzit decat "eu" am facut, "eu" am dres. eu, eu, eu. Domnilor, Dragulescu nu putea face nimic daca nu ar fi fost o multime de oameni langa el care sa-l antreneze, sa-l indrume, sa-i oblojeasca durerile, care sa-l inteleaga atunci cand nici el nu se intelegea. Nu putea lua nici o medalie daca nu avea langa el o echipa de sportivi, antrenori, colectiv medical, federatia, comitetul olimpic. A avut niste ocazii colosale sa ajunga campion olimpic si nu o data ci la doua olimpiade. Ce a facut? A dat cu piciorul , pentru ca si atunci, ca si acum, nu-l interesa decat persoana lui. Si-a batut joc de anii tineretii fumand, band, femei etc. Acum ce vrea? Sa fie introdus in lot, sa participe la concurs desi nu are viza medicala!! Mai sa fie! Cine-i atat de nebun sa-si ia responsabilitatea si sa raspunda pentru asta? credeti ca Marius Urzica, Andreea Raducan, colectivul tehnic dar si membrii federatiei si-ar risca libertatea numai pentru Dragulescu nu intelege ca trebuie sa respecte niste legi? Un mare campion ar trebui sa fie un exempu. Din pacate, Dragulescu nu poate sa fie un exemplu, iar colegii lui o stiu prea bine. Nu-i ramane decat sa mai participe la emisiuni idioate unde sa sara de la platforma de 10m.

Toader (116 comentarii)  •  22 iulie 2018, 9:48

Gimnastica l-a făcut cunoscut pe Drăgulescu. Aceasta este una din cele 9 feluri de inteligență (Kinesthetic intelligence). Mulți sîntem *** rău de tot la acest fel de deșteptăciune, însă Drăgulescu nu ne-a scos ochii pentru *** nostru.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Comentează