Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Aproape 3 minute cu Cristiano Ronaldo

Invitat la CNN, starul portughez ne-a dezvăluit temele majore care îi preocupă pe fotbalişti

Permalink to Aproape 3 minute cu Cristiano Ronaldo
joi, 6 august 2015, 2:14

Andres Oppenheimer a avut şi zile mai liniştite. Bunăoară, cînd invitat i-a fost Mario Vargas Llosa, imediat după ce peruanul primise Nobelul pentru literatură. Oppenheimer a avut şi zile în care munca jurnalistică i-a fost răsplătită la cel mai înalt nivel.

Cu un premiu Pulitzer în 1987, apoi cu unul Ortega y Gasset, decernat de cotidianul spaniol El Pais. Aşa cum aţi înţeles, Andres Oppenheimer este jurnalist de televiziune, dar nu unul oarecare. Andres Oppenheimer lucrează pentru secţia de limbă spaniolă a CNN. Este una dintre vedetele celui mai puternic canal de ştiri din lume.

O vedetă a postului reclamă invitaţi pe măsură. Cristiano Ronaldo este o vedetă planetară, un chip universal. De la reclame pentru şampoane la PlayStation şi pînă la clipuri pentru nu ştiu ce firmă producătoare de căşti. Chit că faţa ingenuă a puştiului din filmul cu pricina nu exprima neapărat uimirea, ci nedumerirea. Cine mai era şi ăsta care se deghizase în homlessul virtuoz al balonului rotund?

Dacă în cazul lui Andres Oppenheimer punerea în temă era necesară, n-are rost s-o lungim aiurea povestind despre Cristiano Ronaldo. Toată lumea ştie cine este Cristiano. Dar ştie lumea cine este cu adevărat marele fotbalist al lui Real?

Ce om măcinat de îndoieli se ascunde poate în spatele frizurii gelate, ce sensibilităţi şi ce poveri existenţiale poartă sufletul acestui multimilionar al sportului? Şi, dintr-o dată, şansa nesperată. Un interviu la CNN cu Ronaldo în studioul din Madrid şi cu Oppenheimer la Miami. Pe burtieră, tema emisiunii, „Corruption en la FIFA”, pe care zîmbitorul Cristiano nu o vedea sau oricum nu o băga în seamă. La fel de zîmbitorul Oppenheimer, specialist al subiectului Blatter, îşi întreabă interlocutorul cum îi afectează pe ei, marii jucători, această derulare a evenimentelor.

Ronaldo ascultă atent şi pare că nu înţelege. Realizatorul interviului repetă întrebarea. „Vrei să fiu sincer?”,  intervine fotbalistul. „A me, ne me preocupa nada”, continuă el şi pentru frumuseţea limbii spaniole renunţăm la traducere. Adaugă apoi Cristiano textul învăţat pe de rost: „Îmi fac datoria faţă de club, faţă de profesia mea, faţă de echipa mea.

În rest, nu mă preocupă nimic ce se întîmplă în afară”. Aici e nevoie să traducem. „Afară” înseamnă lumea. Lumea reală. Dar colegii tăi?, insistă Oppenheimer. Întrebaţi-i pe ei, driblează frumos Ronaldo. Bine, bine, dar despre ce vorbiţi voi în vestiar?, îşi continuă jurnalistul întrebările pe acelaşi ton mai degrabă prietenesc.

Încet, încet, zîmbetul fotbalistului se transformă într-un rictus ironic destinat amărăştenilor purtători de microfon. „Vrei să ştii adevărul? Vorbim zero pe acest subiect. Vorbim despre alte lucruri”. „Despre ce?” „Despre muzică, femei, modă, pantofi, genţi, bijuterii, coafuri. Mai vrei? Să-ţi fac o listă?”

Andres Oppenheimer nu se lasă. Şi aminteşte despre atribuirea turneelor finale Qatarului şi Rusiei. Moment în care vedeta Realului îşi scoate căştile şi pocneşte din degete ca la un chelner nevăzut. Mormăie ceva de „puta”, pe urmă o dă pe engleză, „He speaks about FIFA. I don’t give a shit”. Sfîrşit!

The End! 2:53 minute cu Cristiano Ronaldo (VIDEO AICI). Nu cele mai reuşite, dar cele mai adevărate minute despre un personaj emblematic al fotbalului. Mai ales al fotbalului zilelor noastre.

Să ne indignăm? Să ne oripilăm? De ce, micuţul Cristiano îşi va găsi nenumăraţi avocaţi, care ne vor acuza de ipocrizie (ce, voi citiţi Kant şi ascultaţi Beethoven?), de invidie (voi sînteţi urîţi, bătrîni şi săraci, el este tînăr, frumos şi bogat) şi de toate cele.

Să-l stăpînim sănătoşi! Ce-i aia să te intereseze ce se întîmplă în lume? În lumea ta, cu profesia ta? Să îţi pese ce se petrece şi dincolo de geamurile maşinii tale? Muzică, femei, modă, pantofi, genţi, bijuterii, coafuri. Sublim! Ce concentrare de teme, de idei. Mai vreţi? Să vă fac o listă?

Comentarii (38)Adaugă comentariu

Alex (3 comentarii)  •  6 august 2015, 14:40

si ma rog, cu ce a gresit ? nu ma intereseaza pe mine dar pe el care are lumea la picioare !

madskills (57 comentarii)  •  6 august 2015, 14:52

Sunt fanul Barcei dar impartasesc 100% parerea lui Ronaldo. Doar pentru ca domnul Andres Oppenheimer este o somitate in domeniul presei nu inseamna ca are dreptul sa adreseze intrebari cretine.

Ereb (4 comentarii)  •  6 august 2015, 15:01

Nu exista intrebari cretine. Doar raspunsuri cretine. Si aici a fost cazul de asa ceva.

Stefan (3 comentarii)  •  6 august 2015, 15:52

Splendid articol.

razvan (1 comentarii)  •  6 august 2015, 16:02

Pe de alta parte nu l-am vazut pe Ronaldo cu mana in gatul vrunui jucator sau sa isi scuipe vrun adversar cum face alt mare jucator din Spania. Dar bineinteles ca despre astea nu vad nimic pe blogul tau de 2 lei. Mi se pare absolut normal sa se ridice si sa plece cand a dat clar de inteles ce nu il intereseaza subiectul si ala tot insista. Zici ca jurnalistii sunt zei si toata lumea trebuie sa stea drepti in fata lor si sa le asculte tampeniile

dan (10 comentarii)  •  6 august 2015, 16:16

Dl. Geambasu nu intelege ce vede. Ronaldo, un mare cocalar, de altfel, intelege, in schimb, ceva simplu: nu este ok sa folosesti pe cineva intr-o discutie politica fara sa ii ceri acordul. Fiecare om are dreptul sa discute lucrurile importante din perspectiva proprie si cand are chef.

As mai zice chestii, dar comentatorul GSP este atat de categoric, incat imi pierd vremea cu nuante si dezbateri.

re (4 comentarii)  •  6 august 2015, 16:24

Dar ce asteptari aveati? La fel ca si cei din Ro…asistente tv, manele, tatuaje, etc…

danny pump (9 comentarii)  •  6 august 2015, 16:26

si comentarii cretine[alex,etc.],dar nu ma mira!!

daniel (55 comentarii)  •  6 august 2015, 16:34

intrebarile jurnalistului nu sunt cretine, cretini sunt cei care nu vad coruptia masiva din sport: fotbal, ciclism, atletism (vezi noul scandal)…cu siguranta fotbalistii profesionisti vorbesc despre subiectele delicate, dar n-au curaj sa spuna!!

marius (19 comentarii)  •  6 august 2015, 16:43

Ai vrut sa scoti ceva Geambasule , in evidenta , poate egoismul lui Ronaldo. Extraordinar!!! E ca si cum te ar intreba pe tine cineva despre politica Parlamentului European cu privire la materialele ecologice de constructie. Vei spune ca nu cunosti asa ca fuck it!! pai de ce? nu faci parte din marea familie UE? nu prea e articol pe masura ta .

Bogdan (1 comentarii)  •  6 august 2015, 17:02

Despre ce vorbim de fapt??credeti ca pe el sau pe alt mare fotbalist il privesc detaliile din subsolul Fifa???e foarte la obiect…isi face datoria,si ia bani…

Marius (42 comentarii)  •  6 august 2015, 17:05

Geniul intr-un domeniu sttintific/arta/sport nu are nimic, dar nimic de-a face cu personalitatea omului, felul lui de a fi.

Trebuie sa acceptati si sa treceti mai departe. Sunt multe genii care sunt omanei de rahat si multi mediocri care sunt niste oameni extraordinari. Intre cele doua extreme se gasesc de toate felurile. Nu pot sa cred ca sunteti atat de naiv incat sa nu fi descoperit asta deja, cred doar ca vreti sa subliniati spre ce extrema tinde Cristiano 🙂

Alex (9 comentarii)  •  6 august 2015, 18:13

Alaturarea numelui jurnalistului si a datei de azi este pura coincidenta?
Cat despre acel pseudo interviu, probabil Ronaldo voia doar sa faca reclama castilor iar jurnalistul nu voia sa faca doar reclama.

ottonelu (25 comentarii)  •  6 august 2015, 18:17

Domnule Geambașu, eu cred ca nu ați pus problema în adevăratul sens logic al simțirii. Adică al nesimțirii. Fie ea jurnalistică, oricum, pentru ca nu e subiectul unui interogatoriu CNA..
Scenariu:
1: un om de presă impersonal care pune zeci de mii de întrebări incomode oricui prin natura meseriei lui virtual-ginecologice chiar, nu-l interesează subiectul, pentru că nu are nimic de pierdut, e acoperit, întreabă orice. Bun. DAR dacă-l întrebi pe jurnalistul respectiv cu nume de savant nuclear ce ce a supt de la mă-sa, se va simți jignit, se va supăra, deși nu are nimic de pierdut, doar că dă dovadă de lipsă de fair play, specifică ziariștilor nesimțiți, incomozi și cretinoizi, rupți de realitatea umană-personală a individului ființă umană, ceea ce el nu se crede, fiind nesimțit, sper să fiu înțeles;
2: un fotbalist care nu pune niciodată întrebări incomode, doar-asa, de capul lui, are dreptul de a se simți jignit când i se pun întrebări incomode despre mai marii lui din meseria lui, în totala discordanță cu realitatea din juru-i de jurnalist… CR7 a procedat absolut corect și cu bun simț! Rușine, Oppenheimer, asa ceva nu-l intrebi pe CR7, poate o întrebi pe vânzătoarea de cartofi din piață, jucătorii de table din Cișmigiu sau pe Geambașu. Că pe ei nu-i atinge..
E o vorbă: „Ce are coada vacii cu ștampila primarului?”
😀

Carmen (1 comentarii)  •  6 august 2015, 19:04

Infórmate mejor señor periodista, no tienes ni la mas minima idea de todo lo que esta haciendo Cristiano para ayudar a niños desfavorecidos y a muchas personas muy necesitadas. Indaga un poquito en la infancia de Cristiano y luego escribe otro artículo. Por cierto, si no te pagan el viaje a Madrid ponte los deportes en las principales cadenas de aquí…. Am opinat in spaniola pt frumusetea limbii.

nu cont (1 comentarii)  •  6 august 2015, 19:07

razvan da cand da cu pumnii tu inchizi ochii…urmareste l in duelurile care au loc la fazele fixe…o mana in gat nu e egal cu o serie de pumni in cap..

remdans3 (1 comentarii)  •  6 august 2015, 22:30

Tipul e un cocalar, evident. A venit sa isi prezinte castile, insa ar fi trebuit sa aiba putina rabdare, ca nu e obligat cnn`ul sa ii cada la picioare si sa ii faca reclama gratis. Se si aude la sfarsit „i want to speak about product, not about fifa”. Lista de preocupari … m`a luat rasul.

Pe de alta parte, daca acel oppenheimer este o somitate in domeniu, asta spune multe despre meseria de jurnalist. Aceeasi intrebare tampita repetata la infinit, desi se vedea clar ca pe ronaldo nu il intereseaza.

nucred (12 comentarii)  •  7 august 2015, 0:11

am vazut video a reactionat normal mi se pare. a fost facut mincinos in fata si eu as fi facut la fel

ce intrebare e asta, cum iti afecteaza scandalul „prestiatia in teren”? o intrebare absolut idioata la care omul a raspuns politicos apoi a urmat nu te cred urmat de alte insistente.

absolut hilar jurnalistul cu pricina tre sa fie un idiot si jumatate cum sa faci pe cineva intr-un interviu mincinos in fata?

Fictiv (7 comentarii)  •  7 august 2015, 0:43

Omul nu este interesant de subiect, nu vad unde i problema.. are bani, femei, tot ce si doreste.. il doare fix in pix de fifa!

Jean (1 comentarii)  •  7 august 2015, 0:44

Am ras un pic. Nu prea mult, ca mi-am amintit de problemele reale, am trecut repede peste fifa si uefa (minuscule intentionate), si m-am gandit la Ronaldo, Messi, Ibra, si alti cativa „aroganti nepasatori” pentru care, si doar pentru care, lumea cu mai mult de 2 neuroni se mai uita inca la fotbal, si nu a comutat scurt si iremediabil, spre alte sporturi. INCA.

Calin (1 comentarii)  •  7 august 2015, 3:21

Pt.Razvan cel merengue: de fapt,e mai simplu decat un ”buenos dias”, intrebarea lui era trimitere directa la penultimul Balon de aur al manelistului lusitan,cand mister Blatter a facut tot ce trebuia astfel ca „el comandante „sa plece acasa cu lacrimi de bucurie …Cheap personaj…Cat despre dat cu pumnii,aminteste-ti ultimul meci al echipei lui Franco la Cordoba lui Florin Andone…QED

Popescu Gopo (4 comentarii)  •  7 august 2015, 5:34

M-am uitat la interviu. Acest interviu arata mult despre caaracterul lui Ronaldo: un arogant infatuat, zambeste tamp la inceput, se face ca nu intelege, e arogant si in final se enerveaza ca jurnalistul insista cu FIFA. El de fapt venise in studio sa vorbeasca despre castile de la gat. In final spune ,, I don’t give a fuck about FIFA”. Cam asta e caracterul

CR007 (1 comentarii)  •  7 august 2015, 9:42

CR este cel care joaca fotbal cu matreata, nu? Sic transit gloria mundi!

paul (1 comentarii)  •  7 august 2015, 10:47

excelente raspunsurile, nu i a jucat deloc in struna, mi se pare un fail din partea jurnalistului nu din partea lui Cristiano

Adrian (3 comentarii)  •  7 august 2015, 11:01

Domnule Geambasu, de ce nu ati facut comparatie cu ce spunea, in urma cu o luna, Kofi Annon, fostul secretar general al ONU despre situatie de la FIFA. Acesta a fost intrebat de o reporterita, tot de la CNN, ce sfaturi ar celor care vor prelua fraiere forbalului mondial: „Dati-mi voie sa spun mai direct. Change is not an event. It’s a process that takes time! (pentru frumuseţea limbii engleze, putem renunţa la traducere) . Este un proces de durată. Un proces care are nevoie de oameni cu răbdare şi clarviziune. Iar noi toţi ceilalţi trebuie să avem răbdare ca aceşti oameni să treacă prin toate etapele schimbării.” Un om mare poate spune lucruri intelepte si in contextul unui subiect trivial cum este fotbalul. Omul asta a avut si probabil inca are preocupari mult mai mari decat gentile, bijuteriile, femeile sau muzica lui Cristiano Ronaldo. In schimb Ronaldo spune „He talks about FIFA and I don’t give a shit!” despre sportul care l-a facut azi ceea ce este. Altfel ramanea sa spele farfuriile de la cantina unde gatea maica-sa.

Adrian (3 comentarii)  •  7 august 2015, 11:02

Domnule Geambasu, de ce nu ati facut comparatie cu ce spunea, in urma cu o luna, Kofi Annon, fostul secretar general al ONU despre situatia de la FIFA. Acesta a fost intrebat de o reporterita, tot de la CNN, ce sfaturi ar celor care vor prelua fraiele forbalului mondial: „Dati-mi voie sa spun mai direct. Change is not an event. It’s a process that takes time! (pentru frumuseţea limbii engleze, putem renunţa la traducere) . Este un proces de durată. Un proces care are nevoie de oameni cu răbdare şi clarviziune. Iar noi toţi ceilalţi trebuie să avem răbdare ca aceşti oameni să treacă prin toate etapele schimbării.” Un om mare poate spune lucruri intelepte si in contextul unui subiect trivial cum este fotbalul. Omul asta a avut si probabil inca are preocupari mult mai mari decat gentile, bijuteriile, femeile sau muzica lui Cristiano Ronaldo. In schimb Ronaldo spune „He talks about FIFA and I don’t give a shit!” despre sportul care l-a facut azi ceea ce este. Altfel ramanea sa spele farfuriile de la cantina unde gatea maica-sa.

Obiectiv (63 comentarii)  •  7 august 2015, 11:02

Fata de Messi, care s-a tatuat si-si descopera apucaturi de golan (faza din meciul cu Roma), Ronaldo este un … puritan; mai bine gelat decat tatuat!
Nu stiu ce raspusuri ar fi dat argentinianul la aceleasi intrebari…
Domnule Geambasu, ati dovedit reactivitatea cand a fost vorba despre performanta celor de la Astra, insa nu si acum, dupa ce optiunea importanta luata de giurgiuveni dupa meciul tur a fost confirmata printr-o calificare meritorie. V-ati cam inselat, desconsiderand si valoarea Ligii I (destul de buna, tinand cont de mijloacele existente). O.

fan fotbal (3 comentarii)  •  7 august 2015, 11:21

Domnule Geambasu, daca cineva v-ar ruga sa vorbiti despre domnul Chivorchian de la FRF (cu acuzatiile lui), ati spune tot ce stiti sau ati incerca sa evitati raspunsul, cum poate a facut si Cristiano Ronaldo?!

Cristi (1 comentarii)  •  7 august 2015, 11:41

Cel mai probabil in backstage s-a stabilit o anumita tema iar jurnalistul nu a respectat-o. Cel mai probabil daca lui Cristiano Ronaldo i s-ar fi spus ca se va discuta si despre FIFA, n-ar fi acceptat. Cel mai probabil Cristiano Ronaldo nu are acordul angajatorilor sa vorbeasca despre acel subiect. Cel mai probabil clauzele contractuale sunt kilometrice. Are 35.300.000 argumente sa faca ce i se spune. Sa continui lista? Fac si un desen la cerere.

niko (5 comentarii)  •  7 august 2015, 11:59

pt calin fara ovebro barça si hormonatul care vomita la fiecare 2 meciuri si acum aveau o singura cl asa ca callate mierda seca

DannyTheFrog (1 comentarii)  •  7 august 2015, 16:04

Draga Mr. Geambasu,

Imi plac articolele lui matale. Dar nu si acesta. Sa-ti explic!

Este clar ca sint interese enorme in fotbal datorita banilor care se invart. Cum FIFA joaca dupa propriile reguli pentru ca nu exista nicio organizatie, institutie de control, nu este de mirare ca FIFA a ajuns o organizatie corupta. Fiind o organizatie atat de mare si complexa este dificil de explicat in ce fel FIFA este corupta, care este circuitul banilor, care sint implicatiile coruptiei, etc. Ce vreau sa spun este ca pentru a vorbi despre acest subiect, trebuie sa te intereseze ce potlogarii se petrec la FIFA. Robaldo, desi este in sistem, nu pare interesat deloc de subiect. Sa-l acuzam de dezinteres si lipsa de spirit civic? De am face-o? Parea mea este ca nu avem alt motiv decat propriile noastre asteptari. Este ca si cum niste parinti sint dezamagiti de singurul copil pe care il au pentru ca nu s-a facut doctor comform asteptarilor lor.

Vreau sa mai dau un exemplu despre adevaratul Ronaldo, brazilianul. Cand avea in jur de 30 de ani si era inca in putere a declarat ca el nu priveste niciodata fotbal la TV pentru ca-l plictiseste. Adeseori nici macar nu mai avea placerea de a se antrena… Dar de jucat, juca incantator. Mi s-ar parea absurd sa-l fi acuzat pe adevaratul Ronaldo ca nu iubeste sportul care i-a dat totul…

florinem (4 comentarii)  •  7 august 2015, 16:21

Daaa, ce sa zic, i-a intors spatele jurnalistului lu’ peste prajit…
De ce ar fi asa anormal sa nu te intereseze un subiect sau mai degraba sa NU VREI sa vorbesti despre el? Ce e asa anormal sa fii preocupat doar de munca ta, de jobul tau, de banii care-ti vin de acolo, lasandu-i pe cei ABILITATI sa se ocupe cu concluziile astea?
Da, l-a luat si la misto pe marele jurnalist cand i-a spus ca ei in vestiar vorbesc de muzica, femei, moda, tunsori etc… pentru ca ala insista la fel cum se insista si pe la noi: „ati furat, sunteti vinovat? i-ati dat in cap femeii? va pare rau ca ati pierdut meciul?” samd… Dar Geambasu intelege pe dos, ceea ce ma surprinde neplacut (il credeam mai istet)…
Da, CR7 n-a fost foarte galant cand s-a enervat si l-a lasat cu ochii in soare pe geniul acela neinteles, care de fapt nu pricepea ca pe om nu-l intereseaza subiectul, fiind convins ca a dat lovitura cu acest interviu… Era prea preocupat si jurnalistul de meseria lui, incat n-a putut vedea niste limite…
De ce a acceptat Ronaldo interviul? Asta poate fi o intrebare buna 😉 Oricum, in felul asta am aflat si noi de castile lui 😀

florinem (4 comentarii)  •  7 august 2015, 16:43

@Adrian, spui:
„In schimb Ronaldo spune „He talks about FIFA and I don’t give a shit!” despre sportul care l-a facut azi ceea ce este. Altfel ramanea sa spele farfuriile de la cantina unde gatea maica-sa.”
Se pare ca nu intelegi – nu vorbeste despre fotbal in general ca sport, ci despre scandalul de la FIFA, ca nu-l intereseaza.
Iar faptul ca-l compari cu un oficial de la Natiunile Unite si ti se pare anormal ca nu se pronunta despre situatia de la FIFA inainte sa fie trase concluziile oficiale de politie, justitie sau cine e mai in masura sa o faca, ma fac sa inchei subit comentariul.

Marius (1 comentarii)  •  7 august 2015, 20:40

Ronaldo era in Las Vegas, nu la Madrid.
Ce se intampla daca Andres Oppenheimer intrerupea astfel interviul?

Virgil (8 comentarii)  •  8 august 2015, 1:39

Ronaldo e un necioplit, ignorant, etc… Oppenheimer vorbeste spaniola (dupa accent e argentinian) dar pun pariu ca are alta apartenenta decat cea latina… La FIFA toti mananca din ‘ciolan’, dar unii care au aceeasi apartenenta ca Oppenheimer vor ‘ciolanul ‘ doar pentru ei.

Virgil (8 comentarii)  •  8 august 2015, 1:41

Mr Geambasu ar putea vorbi si de Statele Unite, car fac arestari in cazul FIFA prin toate tarile pe unde cred ei ca ar exista corupti….

mirceaosan (3 comentarii)  •  8 august 2015, 1:57

Este normal ca orice invitat într-o emisiune de orice fel să aibă dreptul să răspundă sau nu unei întrebări incomode,dar ziariştii de azi s-au obişnuit să se comporte precum inchiziţia spaniolă uitînd că aşa cum presa trebuie să aibă aşazisa libertatea de expresie tot aşa şi cei despre care se scrie au dreptul la opinie.

pe-aici (1 comentarii)  •  8 august 2015, 7:44

n-are mai nici o treaba ronaldo cu organizarea, managementul etc etc…daca il intreba pe presedintele lui real sau pe altcineva care e implicat in organizare posibil sa fi avut o conversatie….ronaldo joaca fotbal, ii place ,face bani…in rest nu-l intereseaza. stiu ca suna ca si cum ar fi indolent dar nu e chiar asa…el e un jucator de fotbal ..talentul ,energia,atentia..viata lui in general se invarte in jurul terenului de joc la un mod direct ..si probabil in restul timpului preocupariile lui sunt unele prin care isi relaxeaza creierul si corpul …pardon sa spun dar in cazul asta intrebarea reporterului a fost directionata gresit…si nici macar nu si-a dat seama de asta pana cand ronaldo nu s-a ridicat si-a plecat….cum naibi a castigat premiul pulitzer daca in primul rand nu simte suficient de bine oamenii…ciudat…ma rog treaba lui ….ronaldo n-are nici o vina pt situatia in care a fost pus si nu merita judecati din partea nimanui.

Comentează