Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Bunul cetăţean Dinu Pescariu, bastonul alb al Justiţiei oarbe

Auzim tot mai des că oameni care au încălcat legea au colaborat cu organele de anchetă, iar asta îi scoate basma curată. Fostul tenismen Pescariu este un bun exemplu de caz. Şi prilejul să ne întrebăm cum faci dreptate mai […]

sâmbătă, 14 februarie 2015, 9:23

Auzim tot mai des că oameni care au încălcat legea au colaborat cu organele de anchetă, iar asta îi scoate basma curată. Fostul tenismen Pescariu este un bun exemplu de caz. Şi prilejul să ne întrebăm cum faci dreptate mai mare încurajînd o nedreptate mai mică? Şi cine decide asta, care e mai mare şi care mai mică?

Ruxandra Dragomir nu are dreptate atunci cînd îl acuză pe Dinu Pescariu că este trădător şi turnător. Dar deloc nu are dreptate. Împotriva percepţiei publice, Dinu Pescariu este un cetăţean român cu o înaltă conştiinţă civică. El a colaborat cu organele de anchetă. El nu a pîrît, nu a denunţat. El a pus umărul la soluţionarea unor cazuri, la bunul mers al unor anchete.

Dinu Pescariu a furnizat date preţioase, s-a expus înregistrîndu-şi partenerii de afaceri, cu care, de fapt, nici nu avea afaceri pe bune, ci doar le simula pentru a-şi prinde vînatul cu degetele în borcanul cu miere al Microsoftului şi al altor faguri ai marelui stup naţional.

Personajele principale

Înainte să continuăm însă să devoalăm (am observat că aşa se spune în limbajul „serviciilor”) personalitatea omului Dinu Pescariu, să facem o scurtă prezentare a personajelor. Pentru unii, poate doar o aducere aminte. Un reminder în limbaj corporatist.

Ruxandra Dragomir şi Dinu Pescariu. Amîndoi au jucat tenis la nivel înalt şi au aparţinut unei generaţii talentate, care îi mai includea pe Andrei Pavel sau Irina Spîrlea.

Ruxandra a reuşit un sfert de finală în 1997 la Roland Garros, pierzînd în faţa Ivei Majoli, an în care atingea şi locul 15 în ierarhia WTA, cel mai bun al carierei. Ruxandra Dragomir a fost preşedinta Federaţiei Române de tenis pînă acum doi ani, în paralel cu o carieră politică – marcant membru PDL şi apropiată a Elenei Udrea inclusiv după crearea Partidului Mişcarea Populară.

Talentat, olimpic

Dreptaci cu fineţe în mînuirea rachetei, Dinu Pescariu nu a urcat mai sus de locul 75 în clasamentul ATP, dar a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Barcelona, ’92, şi Atlanta, ’96. După ce s-a lăsat de tenis, Pescariu s-a ilustrat mai degrabă în zona mondenă şi în mediul privat.

Vorbim deci, despre doi oameni care au un trecut important în sportul de mare performanţă. În paranteză fie spus, cînd am auzit prima dată numele Pescariu legat de tot soiul de combinaţii de afaceri am crezut că am înţeles greşit şi că era cumva vorba de Pascariu.

Dan Pascariu, cunoscutul bancher. Auzisem bine, nu era Pascariu, era Pescariu. Băiatul acela drăguţ şi talentat, în care îmi închipuiam eu pe atunci, se ascundea urmaşul lui Ilie Năstase. Greşeam. Şi nu că ar fi fost prima oară.

Relaţia de partid şi prietenia

Să revenim însă la Dinu Pescariu şi la Ruxandra Dragomir ai zilelor noastre. Fosta preşedintă a FRT şi amică a Elenei Udrea este în tabăra celor care nu au abandonat-o pe cercetata şi reţinuta Udrea Elena Gabriela.

Dincolo de ce putem crede sau gîndi despre felul în care o relaţie de partid poate fi şi suportul unei prietenii durabile, cum şi în ce fel interesul se poate transforma în camaraderie şi solidaritate, rămîne faptul că Ruxandra Dragomir nu s-a dezis de Elena Udrea în momentul în care mulţi dintre foştii apropiaţi ai acesteia din urmă par să se întreacă în a mai povesti ceva interesant pentru procurii DNA.

Pînă la proba contrarie, poziţia doamnei Dragomir trebuie salutată măcar pentru consecvenţă. Iar luarea ei de poziţie faţă de Dinu Pescariu, fost prieten şi coleg de generaţie, firească.

Turnătorie, egal spirit civic?

Ne întoarcem aşadar de unde am plecat. La Dinu Pescariu. Bănuiesc că aţi citit în cheie ironică rîndurile de debut ale articolului, în care aplaudam spiritul civic al martorului Pescariu, care şi-a început relaţia cu organele de anchetă prin a fi urmărit, acuzat, iar mai apoi învinuit.

Ştiu, am aflat tîrziu, că aşa decurg lucrurile. Şi că pînă la un anumit nivel aşa lucrează justiţia, cu foarte mult cinism. Că alcătuirea multora dintre dosare se bazează pe „colaborarea” unora ca Pescariu, urmînd ca personajele respective să fie răsplătite cu clemenţă în propria cauză. Cu clemenţă totală sau parţială.

Deocamdată, în cazul martorului-cărăuş al milioanelor de euro ai lui Cocoş, Udrea şi compania, totală. Aici putem să ne punem nişte întrebări despre morală, fără a atenta la actul de justiţie.

Sportul care plămădeşte caractere

După cum observăm prin exemplu viu numit Dinu Pescariu sportul nu plămădeşte doar caractere puternice, ştiţi clişeul!, ci şi mari lichele, tipi învîrtiţi, gata de orice pentru a-şi scăpa pielea.

Florin Prunea, fostul portar al naţionalei, a arătat avant la lettre că sportul făuritor de oameni puternici, cu coloană vetrebrală, mai furnizează exemple. Şi actualul oficial al lui CSMS Iaşi colaborase cu organele de anchetă în dosarul „Mită pentru arbitri”, dar şi în acela al transferurilor. Şi cu acelaşi dublu rezultat favorabil, personal şi al procurorilor de caz.

Al justiţiei, care în numele binelui general, al unor prăzi mai mari, îi premiază pe aceşti indivizi. De observat că aşa se petrece cam peste tot în lume, să nu trăim cu senzaţia că deţinem monopolul compromisului. Altfel, dilema moralitate contra dreptate&justiţie rămîne foarte incomodă. Dilemă din care, oricît de plictisiţi am fi de Caragiale, nu putem ieşi.

Comentarii (34)Adaugă comentariu

robson (7 comentarii)  •  14 februarie 2015, 9:34

„Unei generatii talentate”, nu „talentata”.

ramirez (2 comentarii)  •  14 februarie 2015, 9:40

Sa speram ca pe”domnul”pescariu o sa il ia pentru modul in care si-a insusit si a ignorat toate legile pentru baza lui sportiva daca tot a scapat de microsoft!As dori sa se gaseasca tot un om corect ca el sa-l dea in primire cum a primit de la el foloase necuvenite(vad ca da cu mare darnicie in”stanga”si in”dreapta” ca sa poata sa isi atinga scopurile!!!

birlic (46 comentarii)  •  14 februarie 2015, 9:40

Un punct de vedere ponderat cu exemple la indemana celor care citesc gazeta ,fara a fi un investigator de „elita” ca Tolo. care de cand cu povestea din Grecia antica, e ca un gladiator in cusca care inca nu-si cunoaste advesarul ,avand indoieli de ” Calul Traian” sa n-o calce pe Elena proaspat intoarsa de la „Paris”

Dan (113 comentarii)  •  14 februarie 2015, 9:48

Pai tot ce se intampla in tara asta este caragialian . Rau de tot . Daca nu cumva peste . Frumos articol , invita la abordarea unui subiect foarte delicat , nimeni nu poate da un verdict fara a fi subiectiv . Cica doar justitia . Frumos finalul articolului , parca il si vad pe Octavian Cotescu la tribuna . Cat despre cei doi fosti sportivi , sa ne amintim tot de maestrul Caragiale : ” o societate fara printipii , care vasazica ca nu le are ” .

cristi (1 comentarii)  •  14 februarie 2015, 9:49

dar banii pe care i-a luat ???

liviu (9 comentarii)  •  14 februarie 2015, 9:57

total de acord cu tine,Cristi,nu sunt fan udrea,aroganta si sfidarea din atitudinea ei sunt jignitoare la adresa intregii societati romanesti,dar ceea ce sunt in stare sa faca unii gen pescariu ca sa-si salveze pielea denota mai mult decat lipsa de caracter,denota inclinatii de taratoare care poate lua orice pozitie pentru a scapa.Tot nu inteleg cum o persoana care a comis fapte sanctionate destul de dur de justitie gen fapte de coruptie,poate fi cautionata doar pentru ca a „pus pe tava”niste pesti mai mari!Nu cumva asta e si un semn de slabiciune al sistemului?Adica daca eu nu pot proba faptele comise de x,promit lui y-ale carui fapte deja le-am probat-clementa,cu conditia sa-mi produca dovezi ale faptelor lui x!Mi-e destul de greu sa accept logica asta si,repet,nu sunt fan udrea!

utraian (32 comentarii)  •  14 februarie 2015, 10:07

Pescariu este categoric un personaj negativ. Probabil va obtine clementa totala sau partiala.
Insa Ruxandra Dragomir ne crede idioti? Pentru ca Pescariu sa o toarne pe Udrea presupune ca Udrea sa fi facut porcarii mari, iar Ruxandra stie asta. Atunci ce trebuia sa faca Pescariu si restul? Sa o lase sa fure in continuare pana la adanci batraneti, in postura de mare mogul pe la ministerele patriei?

Dupa cat de puternic „latra” d-na Dragomir in ultimele zile, nu m-ar mira sa nu fie straina de toate ingineriile financiare ale Lenutei.
In cel mai cuminte caz :
tăinuire – infracţiune prevăzută de art. 221 C. pen. constând în primirea, dobândirea sau transformarea unui bun, ori înlesnirea valorificării acestuia, cunoscând că bunul provine din săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală, dacă prin aceasta s-a urmărit obţinerea pentru sine sau pentru altul a unui folos material.

Asa ca gura mai mica d-na Dragomir!

torres (1 comentarii)  •  14 februarie 2015, 10:09

daca intr adevar vrei sa afli despre pescariu jr, afla ca nu poti stii mai bine decat cautand ceva despre mediul in care a crescut, adicatelea sa l afli putin pe tatal sau dinu pescariu senior, unul dintre cei mai maeri secursiti pe vremea lui ceausescu si unul dintre spionii romaniei.

corneliu (1 comentarii)  •  14 februarie 2015, 10:23

Aroganta si sfidarea din atitudinea ei sunt jignitoare la adresa intregii societati romanesti! In noco in Cod {enal astea nu acuzatii si argumente pt a fi privatde libertate!! Pescariu nu este un tradator, esrte un las!! Ca sa-si salveze pielea a dat-o in gat! Ca asa e-n tenis! Instrumentarea cazului este subtire! Udrea stia ca este ascultata si a blufat! Capisci?

mihnea (18 comentarii)  •  14 februarie 2015, 10:29

Turnătorie, egal spirit civic?
Nicidecum. Altceva era daca Pescariu se ducea atunci sa povesteasca procurorilor; dar atunci i-a convenit aranjamentul, ca doar castiga din afacerea asta.

mihnea (18 comentarii)  •  14 februarie 2015, 10:35

sa presupunem ca tot ceea ce a spus Pescariu e adevarat:
Daca Udrea s-ar fi dus la procurori acum sa reclame aranjamentul, inseamna asta ca o transforma pe ea in BunulSamaritean si ar fi scapat de toate acuzele, iar Pescariu era Coruptu’tarii ce trebuie neaparat ponegrit?

Mihai Rusu (7 comentarii)  •  14 februarie 2015, 10:43

Dinu Pescariu jr. lobby-ist produs de PSD, este un personaj foarte controversat in tenis; a dirijat din culisele politice electoratul FRT in scopul alegerii lui George Cosac presedinte si Dinu Pescariu sen. vice-presedinte. Prin relatiile sale de consilier la 32 de ani? a primit cadou baza de tenis din domeniul statului fara avea niciun merit sportiv fie civic. Toate aceste chestiuni sunt discriminatorii si anti-statutare pe fondul amestecului politic in Sport.

vlad (96 comentarii)  •  14 februarie 2015, 10:49

Este si turnator, si hos si corupt, daca aduce pe altii merita o reducere la pedeapsa…. dar clar merita si el niste ani de puscarie. A intermediat mite de zeci de milioane.

Marcel (15 comentarii)  •  14 februarie 2015, 11:08

N-as vrea sa ma entuziasmez in fata „consecventei” doamnei Dragomir… in schimb pot sa ma declar scarbit de admiratia pe care un politician tanar si un fost sef de federatie, o are public fata de omerta – democratia are legile ei, fara nici o legatura cu legile mafiei…

Borg (18 comentarii)  •  14 februarie 2015, 11:14

sistemul lucreaza asa peste tot si lucreaza bine. pe Udrea o infunda si lui Pescariu ii trage covorul de sub picioare chiar in libertate fiind, oricum de Caragiale am alergie.

toni (1 comentarii)  •  14 februarie 2015, 11:23

Dle Geambasu Dinu Pescariu nu poate scapa. Daca scapa temporar ca toarna pe unul si altul,conform legii este nevoie de o sesizare din partea oricui pentru a fi cercetat din nou si pus sub acuzare. Aceasta se poate face oricand si de oricine pentru ca legea permite.

Niculae Moromete (26 comentarii)  •  14 februarie 2015, 12:00

Titlul articolului este exceptional, taios si trist, abrupt si singur, intr-un cuvant adevarat! Pana la acest titlu, crezand ca esti dinamovist, te-am ignorat d-le Geambasu, dar cu titlul asta m-ai rapus! Datul in gat, forma sublima a democratiei in justitie, sau creuzetul la indemana puternicilor zilei de a rezolva probleme prin justitie in democratie. Romania a ramas un stat securist, Tolo.ro este aservit lor, la fel cu Nistorescu, toti sub coordonarea lui Coldea, toti sub ranjetul lui Basescu. Despre mascaricii proaspeti, numai de bine …

Tom (70 comentarii)  •  14 februarie 2015, 12:08

Domnule Geambasu, Pescariu nu e un bun cetatean. A participat la comiterea unor infractiuni, este in ancheta si acum colaboreaza cu autoritatile pentru a obtine o condamnare mai blanda. Domnule Geambasu, esti pe langa ( pentru a cata oara?).

Cristian Geambaşu (301 comentarii)  •  14 februarie 2015, 12:13

Tom
Mi se pare mie sau nu ati citit decit vreo doua rinduri din articol? Si titlul. Daca il cititi pe tot, poate vedeti ca este altceva

Obiectiv (63 comentarii)  •  14 februarie 2015, 12:37

@ CG
Nu sunt suficienti doi jurnalisti care scriu mai mult despre politica decat despre sport?
Dragomir si-a anulat toata credibilitatea acumulata prin sport aderand la acest partid (PDL) care a facut rau aproape tuturor romanilor!
Cum bine spunea cineva, in justitie exista prevederi clare in privinta celor care aduc o contributie la solutionarea unor infractiuni! Daca udrea era vreo persoana suspectata ca a furat o gaina, un ou, un bou chiar, era firesc sa fiti indignat! Cand insa este vorba despre protejata (nicidecum inocenta) a unuia care a facut ce a vrut in tara asta fara sa fi dat inca socoteala, lucrurile sunt clare!
Mai bine scrieti despre rock decat despre politica (sau despre principii ce nu pot fi respectate decat intr-o lume in care dovada suprema a onoarei este tainurea)! V-o sugereaza unul care n-a avut decat de pierdut pe durata ultimului mandat al celui care a propulsat-o in politica pe infractoarea lenuta! O.

sandokan (6 comentarii)  •  14 februarie 2015, 12:40

Nu inteleg care este problema daca a „turnat”. Foarte bine! A incalcat omerta, felicitari Dinu Pescariu! Mafia lucreaza prin interpusi, politicienii romani prin cetateni de etnie rroma, altii prin fosti tenismeni etc.
Mergand pe ideea doamnei Dragomir, toti martorii dintr-un proces de furt (cartofi, gaini etc.) sunt niste turnatori. Martorii dintr-un proces de crima sunt tot turnatori?
Domnilor, asa functioneaza justitia in orice tara civilizata de pe pamantul asta!
Aaaa ca nu convine cine pe cine toarna e altceva, dar vorba aia: „Fiat justitia”.

Oncle Leo (3 comentarii)  •  14 februarie 2015, 12:48

Pescariu era un intermediar al celor mari.Daca nu turna cum ar fi sunat depozitia lui ? Un nene a virat niste bani in firma mea eu i-am scos si i-am dat unui ministru ? Care nene,care ministru ? Nu stiu frate eu nu-s turnator.Ca de spus ca nu stie nu putea.Nu esti turnator atunci esti capul unui grup infractional organizat si iei pedeapsa maxima.Asa din redactie e usor sa faci aprecieri ca si cum MM l-a turnat pe Dodel la Becali ca a iesit din cantonament cu o alta bomba sexy…Aici vb de crima organizata,de o banda care a ajuns pana la portile Cotroceniului daca nu cumva si dincolo de ele.Sa fim seriosi,Ruxandra n-a stiut de nici o afacere a familiei in toti acesti ani cand a stat langa doamna la fiecare pas ? Ba da dar ea doar a auzit,nu s-a implicat in retea ca Pescariu deci nu au cu ce sa o ia altfel ce-ar mai fi dat si ea din casa ca sa scape….

Micha (2 comentarii)  •  14 februarie 2015, 13:01

Dragomir a sărit ca proasta să-și apere prietena .Care prietenă ? Dacă erau prietene ,o vedeam in pozele de la Paris .La PMP,dupa ultimile alegeri ,nu mai apare pe nicaieri .Ea a fost un fel de cățeluș care-i ducea poșetuța lui Udrea.Despre Pescariu ,numai de bine .A intrat in lumea interlopa cu sala lui ,toti umflații ăștia veneau la sala ,și aici la un jacuzi cu masaj, se puneau la cale toate loviturile .Pescariu a fost cărăușul și omul de legătură intre interlopi .Cand a văzut in ce a intrat și strans cu ușa ,a devenit scriitor .Rămane cu banu chiar dacă va sta puțin ascuns

Micha (2 comentarii)  •  14 februarie 2015, 13:30

Dragomir ,cine este Dragomir ?O țățică cu sămanță de scandal in ea,pusă mereu pe harță .Cat a fost șefa FRT și-a ridicat toată lumea in cap incercand să-i pună cu botul pe labe pe Năstase și Tiriac. A fost dată afară cu șuturi in fund

Ainraymon (3 comentarii)  •  14 februarie 2015, 13:54

Da de ce n-a iesit dona elena sa toarne ea mai intai? A asteptata sa o toarne altii pe ea mai intai! Draga Cristi pui o problema prea stramb si in termeni prea dificili… Ceva de genul: cine-a fost mai intai – oul sau gaina? madam lenuta sau don pescaro? Credeam ca esti mai intelept!!! Sau… Ai vorbit cumva cu madam? Ti-a promis ceva?… Au niscaiva…

adrian (11 comentarii)  •  14 februarie 2015, 14:08

nota articolului e falsa, chiar prosteasca. nu poti lupta cu hotii astia care ne unilesc in fiecare zi decat prin fisuri in angrenajul pe care cu mare grija si l-au pus la punct. Si uite ca se gaseste cate unu s-o faca pe pudibondu. El e , vezi-doamne, pricipial.. Dezolant.

Calin Tur (2 comentarii)  •  14 februarie 2015, 14:33

Nu inteleg cum pot considera unii ca cel care toarna si-a facut datoria de cetatean…chiar nu pot intelege…Una este sa te duci de buna voie sa denunti o infractiune, alta este sa fii infractor si sa schimbi baricada atunci cand dai de greu, sa torni colaboratorii/asociatii/prietenii/fratii de ieri. Pe considerentele unora, cei care turnau la securitate isi faceau datoria de cetatean, nu?

Alex (2 comentarii)  •  14 februarie 2015, 14:41

Banuiesc ca Pescariu nu si-a inregistrat „clientii” din proprie initiativa. A fost recrutat si a executat niste ordine precise. Ce e rau in asta?! Tra are de castigat. De pierdut au doar cei care merita rigorile legii. Daca am avea mai multi ca Pescariu am avea o societate mult mai curata si o viata mai buna.

Alex (2 comentarii)  •  14 februarie 2015, 14:42

Ruxandra Dragomir da dovada doar de o prostie si un pupin-curism monumeltal.

Mihail (2 comentarii)  •  14 februarie 2015, 14:57

Se pare ca familia Cocos era mare iubitoare de tenis. Fiecare dintre cei doi soti si-a luat cate un fost jucator de tenis sa le care gentile. La Pescariu se cam dovedeste asta. Sa vedem cand se va dovedi caratul gentilor si la Ruxandra Dragomir. Mare politician nu am ce zice!

sandokan (1 comentarii)  •  14 februarie 2015, 15:28

Cand i s-a propus pedeapsa mai banda a inceput cu jetul din sifon. Un praduitor, nu ii mai ajungeai la nas, nu se mai suporta nici el de figurant. Clasic nevertebrat, inauntru va fi fetita.

Mihu2 (198 comentarii)  •  14 februarie 2015, 20:52

Felicitari, domnule Geambasu, pentru indrazneala de a-l ataca pe Dinu Pescariu. Pentru ca… stii: „dai in Dinu dai in comsomol!”. Inteleg ca ai jucat si inca mai joci tenis. Atunci nu se poate sa nu stii cum aparea el, pe la sfarsitul anilor 80, impreuna cu taica-su, pe la Tenis Club Bucuresti (Doherty), inconjurati de o liota de „civili cu grade si cu ochi albastri” si toata lumea se gudura in jurul lor. Era foarte tanar pe atunci, dar cred ca „dosarul” sau l-a propulsat si in tenis (nu spun ca nu avea talent, dar a ramas o vesnica speranta!), si mai tarziu, dupa revolutie, in afaceri. Cei doi, despre care vorbesti in articol (Pescariu si Dragomir) fac insa categorii diferite. In timp ce Pescariu est invinuit intr-un dosar penal (si va scapa sau nu prin turnatorie, nu se stie), Ruxandra Dragomir este doar prietena unei persoane implicate intr-un dosar penal. Ceea ce spune multe despre caracterul celor doi.

star01 (14 comentarii)  •  15 februarie 2015, 11:14

@vlad: si ce doreai domnule,sa respecte”omerta” impusa de mafia portocalie?….cu scuzele de rigoare”proasta gandire”,ideea principala este urmatoarea: REWCUPERAREA ,DE CATRE STATUL ROMAN, A TUTUROR PREJUDICIILOR CREATA DE ACEASTA SLEAHTA DE HOTI PORTOCALII SI,DUPA ACEEA …”MITITICA” CAT CUPRINDE PENTRU TOTI!

luc11 (4 comentarii)  •  15 februarie 2015, 12:09

asa sunt astia mai finuti, care au stat in superlux…nu suporta noua „cazare” si incep sa ciripeasca ca sa le mai taie din zilele de odihna all inclusive, vezi si cazul Hrebe ..din pacate suntem o natie de tradatori si de oameni egocentrici si fara constiinta, usor coruptibili : ne vindem tara, mama, prietenii pe cativa firfirei
PS: pentru adevar e bine ca Pescariu, un tenismen f. talentat si infumurat, se spovedeste procurorilor

Comentează