Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Cum să plece Piţi?

În sfîrşit, avem un nou selecţioner. El se numeşte Victor Piţurcă şi îl înlocuieşte pe Victor Piţurcă! Negocierile au fost dure, cu întorsături de situaţie şi ziarişti nedormiţi de trei zile. Din peisaj nu a lipsit nici prinţul arab care-l […]

joi, 11 septembrie 2014, 8:46

În sfîrşit, avem un nou selecţioner. El se numeşte Victor Piţurcă şi îl înlocuieşte pe Victor Piţurcă! Negocierile au fost dure, cu întorsături de situaţie şi ziarişti nedormiţi de trei zile. Din peisaj nu a lipsit nici prinţul arab care-l dorea pe El Zorab cu toată herghelia lui. Mai presus de orice a impresionat însă ieşirea de la discuţii a antrenorului pe uşa cazinoului de la Inter. Semn că toţi ne purtăm crucea sau zarurile în viaţă cum ştim mai bine.

Acum foarte serios vorbind şi decantînd. Nu aţi trăit în toate zilele din urmă cu senzaţia că nea Piţi nu şi-a dorit cu adevărat să plece? Relaxarea lui atunci cînd tocmai părăsea Casa Fotbalului, după tratativele eşuate cu preşedintele Burleanu, ar trebui să ne spună multe. Din tot ce ştim despre obiceiurile, tabieturile şi fixităţile lui Piţurcă, nimic nu ne conducea spre ideea că el ar fi omul care, fie şi pentru bani mai mulţi, la 58 de ani (deşi arată de 40) se decide ca un tinerel aventurier să ia calea pribegiei. El, tipul care se închide în casă cu zilele, ca un pustnic care face penitenţă uitîndu-se la meciuri, el, omul care nu merge să-şi vadă selecţionabilii din străinătate, apelînd permanent la serviciile secunzilor, tocmai el se transformă dintr-o dată în globetrotter?

Piţurcă la naţionala României a devenit după povestea asta cu şeici nu foarte bogaţi varianta cea mai comodă pentru toată lumea. Pentru el însuşi şi pentru federaţie. Preliminariile se anunţă accesibile, accesarea unui alt selecţioner comporta nenumărate riscuri. Nu ştim, în schimb, ce gîndesc suporterii naţionalei, cei în numele cărora se fac şi se desfac toate. Goian pretindea într-un dialog recent că „adevăraţii suporteri îl doresc pe Piţurcă”. Aşa e, adevăraţii români plîng şi acum după Ceauşescu.

Comentarii (34)Adaugă comentariu

lord belial (189 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 9:53

da, povestea asta din 1001 de nopti vine sa ne demonstreze ca, de fapt, sheitan e posesorul singurului contract beton din romania. in toata tara, contractele se desfac si se incalca intr-o veselie, cu mize si sume mari, doar piturca e imuabil.

o sa ma uit cu ceafa la meciurile nationalei lui piturca; pina nu dispare ala de la pupitru, eu si cu selectionata – sa zicem – romaniei nu mai avem ce discuta

Emilian (91 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 11:23

Ai dreptate, Piturca parea foarte vesel si relaxat dupa discutiile cu Burleanu. De fapt el a obtinut o reconfirmare a pozitiei de sectioner, altfel cum poate fi interpretata pozitia federatiei care spune „noi nu vrem sa-l schimbam pe Piturca decat daca ne da el 1 milion Euro” :).
Iar realist vorbind, FRF nu are motive sa faca o schimbare, ca sa plateasca un antrenor mai scump decat Piturca si care sa incerce sa faca din rahat bici!
Decat sa arunce cu banii pe fereastra pentru un antrenor „minune”, mai bine sa foloseasca banii pentru dezvoltarea centrelor de copii si juniori, fiindca la acest capitol stam foarte prost si nu se poate face perfomanta daca nu ai baza.

nostradamus (13 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 12:04

Situatia e asa: Noul Sef Incoronat vine si ne spune: Haoleo, Piti Talent devine Piti Adio, eu vorbesc cu Reghe, ca el e misto. Asta se intampla in timp ce Messi mai dadea drumul la niste vome de dopaj pe gazonul National Fleasca. Apoi vine Piti, care ne spune cu Talent: I-auzi ba. Noi e cu contracte. Noi nu incalca contracte! Ia sa se respecte contractele olteneste.

Trece timpul, chinul continua si vine dinspre desert o furtuna de nisip verde. Piti, cu Talent, normal, vine si zice: Auzi nea Sefu Plimbator, Io vrea sa plec, ca a venit furtuna cu nisip verzis si ma impinge d-aci spre Golfuri. Gata, io vrea sa plec.

Sefu’ raspunde: Nea Piti, noi suntem oameni seriosi, am angajat numai ziaristi si cooperatisti, noi nu ne schimbam pozitia de la o furtuna la alta. Deci… normal ca te lasam sa pleci, dar plateste si tu o suma modica, ca nu mai e bani de distractie. 1,4 milioane e bine?

Piti, calare pe un Cal mare si Troian, adica o victorie de 2 bani cu o echipa de nivelul Parizerul cu E-uri, pluseaza ca la poker: Daca nu ma lasati sa plec, va mai chinui inca 2 ani cu meciuri groaznice si il chem pe Cocis. Si pe Mazilu. Si pe Soava, ca il stie nea Puiu bine.

Concluzia: Suporterii romani vor intra in spitale din cauza nationalei si a jocului sub-mediocru. Noroc ca aia de la Uefa nu ne-au tras adversare in grupe, suntem singuri si poate ne calificam. Fotbalul Romanesc are un viitor frumos! De la 8 in sus. Heil Herr Burleanu und Herr Pitzimanu.

teddy (17 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 12:20

:)) ultima concluzie este beton … vorba unui prieten …

mergem inainte pentru ca inainte era mai bine !!!

DRX (2 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 12:22

De aici încolo, să se ducă Burleanu la meciurile naţionalei. Eu unul nu mai calc pe stadion atâta timp cât Piţi-zar e selecţioner – un antrenor limitat, depăşit, plin de orgolii şi resentimente. Aveam şansa să revigorăm echipa naţională – un moment bun, când avem în faţă o campanie de calificare cât de cât accesibilă. Adios … Fotbalul românesc moare încet. Desigur, avem o şansă să ne calificăm la Euro. Dar cu Piţurcă antrenor, vom face doar act de prezenţă …

Xbotz (19 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 12:30

Ce motiv ar fi avut Piturca sa plece.Daca contractul lui cu FRF,cel publicat,este adevarat el va castiga pana la finalul contractului cu FRF 2,5 milioane de euro.Si el incaseaza banii astia mai mult stand acasa.In plus este la el in tara si aproape de familie.Ce rost ar fi avut sa plece in Arabia? El are bani,poate sa se pensioneze oricand ca nu moare de foame.

marius` (2 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 12:39

nu plang dupa ceausescu insa ma bucur ca a ramas piturca.

Marcovici (5 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 13:12

Traiasca Regele Zarurilor! Poate da un 6-6 si pentru Lung jr, Moti, Grecu, Enache si Fatai. Grupa e cea mai usoara posibila, fara greii din primele 2 urne valorice….

claudiu (51 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 13:57

Și dacă antrenez eu, Naționala tot se califică.
Pițurcă e sigur de această ”performanță”.
După C.E. sigur pleacă, dar își îmbunătățește C.V.-ul cu o participare la turneul final (cu ce rezultate o să vedem).
Își imaginează probabil că asta contează.
Apoi meseria asta de selecționer e mai ușoară, decât cea de antrenor la un club care vrea performanță.
Nu ai patron, probleme cu aducerea jucătorilor și până la urmă nici presa nu prea te vânează.
Gâlcă sau Isăilă au viață grea în comparație cu Piți.
Leafa de selecționer e până la urmă faină și nici nu prea ai mare lucru de făcut.
Cel puțin la Naționala României…

zink 1978 (3 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 13:59

Amatori pana la capat!!!
amatori la tineret, amatori in LigaI desi sunt numiti fotbalisti ~ profesionisti~ si se pare ca avem amatori si la conducerea Federatiei de Fotbal!!
Suntem o tara de amatori in toate domeniile!!

tardelli (6 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 14:47

Piturca cred ca avrut sa plece mai mult pt colaboratorii lui ce ar fi castigat bani frumosi in Arabia Saudita.Piturca a incercat o cacealma cu Burleanu,sperand ca pana la urma FRF se va multumi cu 500 mii de la arabi despagubire.La urma urmei Piturca ar fi putut plati diferenta de 900 mii din salariul pe primul an in Arabia.Poate ca a si plusat ceva din aceasta suma .Curios e ca nu a cedat Burleanu..Desi Burleanu baiat destept in fond s-a gandit ca acum dupa victoria din Grecia mai bine il pastreaza pe Piturca si astfel isi va nota in arhive prima lui calificare la un turneu final ca presedinte FRF.Daca Piturca ar fi pierdut la greci ,Burleanu ar fi fost de acord si cu doar 500 mii din cei 1,4 milioane.

bazileon (82 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 16:49

Nu vom afla niciodata ce s-a discutat intre parti, dar e sigur ca ramanem cu P., ceea ce e foarte rau. Poate claudiu#9 ar califica nationala, dar P. n-o va face. Lasa ca mai gaseste dl nea OVI niste encomioane.
Multumesc, dle Geambasu, un articol pe placul meu!

fuller (2 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 17:06

Evenimentele de acum imi demonstreaza „capacitatea” lui Burleanu in noua lui pozitie. Piturca si-a dovedit caracterul si incompetenta de multe ori, iar Burleanu declarase deja la inceput de drum, inainte de alegeri, ca dorea inlocuirea lui… Acum, cand a avut cu adevarat sansa unei schimbari semnificative, a dat inapoi, aratand ca de fapt e doar un om slab in tesatura de la FRF. Nu ma intereseaza jocurile lui Piturca, insa la urma urmei avem fotbalul pe care il meritam, mumificat de o federatie incapabila sa actioneze si sa faca schimbari majore.

pystaru (7 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 17:06

Daca lui Piturca i se accepta o clauza ca sa fie despagubit in caz de demisie ar fi plecat val vartej. Dar ii este bine si la nationala unde va castiga pana la finalul mandatului cam aceeasi suma si nici nu-si bate capul foarte tare. la meciuri sa urmareasca jucatori nu se deplaseaza la mai mult de 60 de km de capitala, in strainatate nici atat, plus ca inca o calificare din grupa asta nu-i strica in cv si poate dupa european pune mana pe un contract mai bun. oricum de calificat ne calificam dar marea intrebare Domnule Geambasu este ce vom face la campionatul european??? O sa ne aparam pe 3 linii sau vom incerca sa jucam fotbal? eu personal astept sa vad convocarile pt dubla din octombrie si sa vad atunci cum va mai explica cand nu-l va convoca pe Sanmartean iar, acum a avut scuza perfecta.

stefan cel mic (8 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 17:07

E o varianta cumsecade si sunt convins ca daca arabii plateau cauza atunci V.P. pleca. Cred ca Piturca e cel mai nimerit sa conduca nationala in situatia actuala. Suntem in plina campanie de calificare si nu cred ca e bine sa destabilizam ceva ce e si asa fraged. Daca-i batem pe unguri atunci facem un pas important spre calificare. Bine ca meciul cu Greci este anti-penultimul si poate pana atunci suntem aproape calificati.

Mihai Bulica (677 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 17:11

Al Pitihad

a scapat !
Ghinion ! Cine sa-l ia pa asta. Cine il plateste ca sa faca el ce vrea cu echipa ta, sa nici nu vorbeasca cu tine ? Eu il cred, a luat o pokerface si nici n-a negociat, a asteptat calm si multumit. Cum sa plece el, cind e reprezentantul Romaniei, buricul Pamintului care nu face decit „sa intre in transa“ citeva zile pe an ca sa-i sune casa.

Ghinion ! Trebuie recunoscut ca romanii nu au o imagine buna in strainatate. Se gandesc ei bine inainte sa se incurce cu un roman. Dar 6 romani toti laolalta ? Asta e deja o banda ! Tone de coji de seminte, miros de tuica, adidasi la aerist pe geam si o viermuiala continua de indivizi dubiosi cu lanturi de aur si burti peste pantalonii treisferturi.

geosx (1 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 17:24

Profesionist,intr-adevar ,articolul…Multi s-au plictisit de aceeasi tema,reluata de zeci sau sute de ori…Orice suporter realist al echipei nationale sesiseaza fara vreo dificultate faptul ca valoarea jucatorilor nu este aceea de turnee finale(fie el si european),dar ne incapatanam sa ne dorim Mercedes,iar noi sa nu avem bani nici pentru intretinerea unui Logan.Este exact ca in viata:ii vedem si-i judecam doar pe ceillalti,uitand sa privim in propria curte(Steaua n-a reusit nici macar cu jucatori adusi de afara sa treaca de anonimii din Bulgaria,iar Romania cu rezerve la echipe de mana a doua din campionate mai rasarite(nu Spania,Anglia,Italia,Franta,Germania,nici macar Turcia, de unde se intorc cu coada intre picioare,”imprumutati”) este condamnata sa se califice cu orice pret ,iar de vina pentru nereusite este intotdeauna Piturca.E greu de inteles pretentia asta exagerata a romanului de a nu accepta realitatea(avem baze extraordinare,rezultate pe masura la copii si juniori,vezi Germania-Romania 8-0,antrenori bine pregatiti si la curent cu tot ce este nou,samd).Cand vom fi educati sa intelegem(ca individ) ceea ce spunea,candva,o minte luminata:”incearca nu sa fii un succes,ci sa fii o valoare”,abia atunci vom iesi din mizeria generala…Asta-i o utopie,nu-i asa?

Mateo (12 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 20:06

@lord belial #1 : stai linistit, cui ii pasa de unul ca tine ?

radu_pnt (25 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 20:49

de acord cu GeoX ce-a facut Piturca e aproape sfant… De unde sa ne vrem noi super tehnici si vitezisti si rezistenti la efort cand Orice echipa calificata in grupele Champions League (cu jucatori romani) poate spera doar la un loc 3 ..si mai si iese cu coada intre picioare… doar daca nu dau de vre-o echipa mai slaba din urna a 4-a…cand toti jucatorii nostri – vedete sterg bancile dupa ce s-a dus lustrul de pe trambitele rasarite cu ocazia supre-transferului… Se vede clar diferenta dintre jucatorii crescuti in Romania si unul crescut in Occident…sunt unii ti se pare ca-i da vantul jos daca trece vreun Schurle/Hazard pe langa ei… Noi vrem sa batem pe Greci, pe Olandezi cu stil si clasa…de unde frate??

Cand cei mai buni jucatori ai nostri se transfera in tarile arabe sau prin niste tari de unde se mai si intorc…atunci cu aia suntem buni sa ne batem la victorie!!! e asa greu de inteles???

nea caisa (18 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 20:52

Domnule Geambasu, e destul de straniu sa dati vina ca nu a plecat chiar pe acela care dorea sa plece. In mod vizibil, vinovat pentru situatia creata este Burleanu, seful politic al FRF. Burleanu trebuia sa accepte cei 0,5M euro oferiti de harapi pentru eliberarea lui Piturca si gata. Pe langa faptul ca a mai cazut o data, moral, prost de tot, in sensul ca a vorbit public ca nu il mai vrea pe Piturca dar, atunci cand i s-a ivit ocazia, nu i-a dat, practic, drumul, Burleanu ne atrage atentia ca are o problema mai mare ca problema Piti: banii. Daca ne gandin nitel, Burleanu il injura pe Sandu dar traieste (organizational, desigur) din bani bugetati (adusi) de acesta. Burleanu, deci, nu a facut proba credibilitatii sale in randul posibililor sponsori ai FRF. Mai mult, Piturca, cu victoria asta stearsa, dar victorie care aduce 3 puncte in clasament, mareste increderea si largeste buzunarele posibililor sponsori care ar putea completa, sub Burleanu, bugetul FRF. Intr-un recent interviu, Sandu afirma, civilizat, un detaliu dar un detaliu neplacut: deficitul bugetului FRF a crescut, sub Burleanu, ceea ce inseamna ca Burleanu nu gospodareste bine banii federatiei; si mai zice ca Burleanu nu poate gasi resurse pentru a acoperi deficitul bugetar al exercitiului curent. In ceea ce priveste ceea ce a facut Burleanu, rezultatele le vedeti, la nationalele mai tinere. Cred ca nu e momentul, insa am senzatia ca, nu peste prea mult timp, dl Tolontan va incepe sa scrie articole despre cum si-a tras Burleanu terenuri pe cand raspundea de minifotbal. Oricat il ocoliti pe Burleanu ca sa nu ii afectati painea onorabilului Andrei Vochin, funia se va strainge la par, pentru Burleanu, asa presimt.

radu_pnt (25 comentarii)  •  11 septembrie 2014, 20:55

Nu poti face din Dacie Mercedez..dar nici Mertzanu daca vine in Romania nu face fata la drumurile noastre neasfaltate… in schimb daca vine o echipa de tehnicieni de la Mercedez si studiaza situatia in Romania si vor face si fabrica Mercedez in Romania…atunci vom avea si Mertzane durabile si calitativ comparabile cu cele din Occident.

Asa trebuie vazuta si situatia cu academiile de juniori si antrenorii de juniori…asta daca vrem sa avem rezultate in 10-20 de ani.
Academille Stelei de copii si Juniori ca si cele ale altor cluburi unde sunt???

arh. Gheorghe Petrescu (214 comentarii)  •  13 septembrie 2014, 22:57

Piturca nu pleaca din tara deoarece are deja un contract cu FRF in picioare. Arabii discuta cu strainii in engleza, nu in romana. Poti pune translator de limba romana dar trebuie platit. Puse una peste alta, avem din nou un antrenor. Oricum de calificat, nu ne vom califica deoarece, nu are cine sa ne invete fotbal. Cat priveste jucatorii, daca ar un antrenor bun, peste doi ani am fi in Franta, la Europeanul de Fotbal. Deci in final, HAI ROMANIA! INCOTRO?

FLORIN (1 comentarii)  •  14 septembrie 2014, 7:32

AM INCEPUT CAMPANIA PT MIRCEA LUCESCU!!!PRESA, AJUTOOOOOOOR
MIRCEA, un om cerebral ca tine, la banii tai, la starea ta de sanatate, ar pleca pe jos acasa. te-asteptam sa preiei NATIONALA pina la meciul cu ungaria si finlanda. daca burleanu nu ti-a dat un telefon ,. il presam noi sau il alungam si preiei si FRF. fara tine fotbalul romanesc va muri.meriti cu prisosinta seectionar si sa-ti faci tu echipa!hai, nu te lasa rugat!FORTA MAJORA SI STAREA DE RAZBOI TE OBLIGA SA REVII ACASA!SE AUDE???ITI VA TRIMITE CINEVA ACEST MAILL??

nyk (17 comentarii)  •  14 septembrie 2014, 10:05

adevaratii Romani sunt in Cimitir…restul doar au obtinut cetatenie Romana SI AU DREPTUL SA LUCREZE PE TERITORIUL ROMANIEI, datorita neclaritatii originii si pentru ca intelegeau limba Romana vorbita(dand dovada de oarecare inteligenta reusind acest lucru fara profesor).
Unul dintre acestia este ingratul Pytzurka de care nu putem scapa nici macar cand vrea si el . Este clar ca este un Warlock.

dragos voican (3 comentarii)  •  14 septembrie 2014, 12:28

Schurle, Hazard fac faza defensiva? Nici nu i-ar convoca. Lui ii place stilul nordic (combinatie Tamas catre Marica) tot iese o faza fixa, un penalty, daca nu … om scoate un egal, ca vorba ceea de unde jucatori, poate imprumutam din Bosnia, Uruguai, Croatia, Islanda, Costa Rica, Albania. Cred ca daca am fi avut un antrenor care sa faca faza ofensiva ( ca de aparat stie si Malta, Kazahstan) am fi fost la mondial, dovezi meciurile de baraj cu nici o ocazie clara de gol.

dragos voican (3 comentarii)  •  14 septembrie 2014, 14:41

Ce a facut Piturca e aproape sfant…spune d-l Radu. Sfant e ce a facut Olanda in ultimele 2 meciuri din preliminariile precedente: 8-1 cu Ungaria si 2-0 in Turcia desi castigase grupa. Sau ce a facut Croatia inainte de baraj cand a schimbat selectionerul observand ca jocul nu merge. Sau ce am fi putut face noi dupa meciul cu Turcia de acasa dupa acel „joc modern” practicat de selectionata lui Piturca (mai bine zis antijoc), inainte de a juca barajul.

lila (31 comentarii)  •  14 septembrie 2014, 21:35

d-le, nu esti in masura sa injunghii calul, mai bine i-ai purta zabala, ar fi o treaba ok pentru cititori!

radu_pnt (25 comentarii)  •  15 septembrie 2014, 7:39

toti jucatorii lui Mourinho fac faza defensiva…cred ca exceptie a facut doar CR dar mai mult pentru ca nu stie…

radu_pnt (25 comentarii)  •  15 septembrie 2014, 7:42

Noi nu avem jucatorii Olandei iar de croati…cred ne sunt superiori… Ne-au batut si cu echipa lui Hagi …la CM 98..locul 3 chiar 😉

Cristi (4 comentarii)  •  15 septembrie 2014, 13:17

Pe bazele actuale, nu vom putea cladi niciodata o nationala de fotbal cinstita. Una care sa joace vesnic la cacealma, poate. Cu oameni care vin din obligatie la serviciu nu s-a facut performanta de cand e lumea. Echipa reprezentativa ar trebui sa reuneasca ce avem noi mai de pret atat valoric cat si moral. Am adus respectul de sine national la cele mai scazute cote de cand ma stiu iar la orizont e mai intuneric ca oricand.

ala (29 comentarii)  •  15 septembrie 2014, 21:27

Da ,e plin pamantul de antrenori, cei romani unul si unul, destepti, elevati, docti in fotbal, plini de rezultate de rasunet, campioni intergalactici….. si din pacate noi sa-l tinem pe Satana pe banca tehnica.
Sa plece !!!! Sa vina eroii, salvatorii,ingerii pazitori……danut (ala bun de bagat la nr. 9), razvanel cel fiul nereusit al tatalui, marele hagi….ratatul ratatilor ca antrenor, de a nenorocit cam 8-9 echipe ce au avut ghinionul sa cada pe mana lui, sa vina oli de la camilele lui……nu, dar sa vina ISUS insusi……ca la ce jucatori avem o sa jucam de la egal la egal cu linchestein si malta….si ca de obicei o sa pierdep ca a fost arbitru partinitor nu echipa noastra plina de fandositi, inculti si pseudo sportivi cu leafa de sef de stat.
Aveti impresia ca totul e vina barbugiului ? Nu e vina noastra , a tuturor , asta deoarece ne rugam domnului sa ne scoata un ochi dar vecinului sa-i scoata pe amandoi, , e vina tuturor care accepta un antrenor penal si sta capra in fata tuturor ca de, asa e in romania.
go out pitzi….. but who cares ?

kiolk (1 comentarii)  •  15 septembrie 2014, 22:30

daca ma gandesc bine, VOI l-ati facut antrenor de nationala ! Vreti rezultate ? Para-n coada ? Sufla-n babaroaze !

Ramon (72 comentarii)  •  16 septembrie 2014, 16:59

dați-mi voie să nu cred o iotă din negocierile cu arabii și să cred că totul a fost fabricat cu sprijinul și beneficiul mediei, avidă de prostii care atrag atenția. Chiar mă întrebam cât mai durezază gogomănia, știind că Piți a executat clauzele unui contract cu FRF și acum le-ar fi folosit din nou. Ar trebui să țineți cont și de ”glorioasa” victorie a tineretului cu Muntenegru, ”o forță reală în fotbalul mondial”.
Ar trebui să fim mulțumiți că Piți ne-a dus în ultimul baraj și acum avem mari șanse teoretice la primul loc. Dacă ne uităm la tineret, ne așteaptă mulți ani de dezastru, nu credeți ? Cât despre visele unora că vom fi curați și cinstiți fără Piți, prefer să batem Grecia, nu să ne împiedicăm prin Faroe.

dragos voican (3 comentarii)  •  17 septembrie 2014, 14:37

„Sa ii multumim lui Piturca pentru ca ne-a dus la baraj”? Nu aveti o remuscare cand ganditi asta. Va dau 2 motive: 1) -la baraj ne-a dus Olanda pt. ca a luat 6 p. in ultimele 2 meciuri, desi avea locul 1 asigurat; – la baraj ne-a dus Chipciu, rezerva in Ung-Rom 1-1 care in 3 min. cat i s-a acordat i-a luat Ungariei 2 p. cu care ar fi terminat pe locul secund. 2) Sa ii multumim Simonei Halep pt. locul 2 din ierarhia WTA, just pt. ca joaca la maximul potential al ei. Sa le multumim celor din echipa de Cupa Davis pt. reusita chiar daca nu sunt in Grupa Mondiala, dar au atins limita lor. Despre nationala noastra nu se poate afirma acest lucru. Nici nu s-ar putea cu unul care nici nu crede ca putem si care zice :”jucatorii romani nu au valoare”. Inainte sa joace cu Islanda barajul, Croatia, observand cum a jucat in grupa, a facut o schimbare (de joc, de atitudine, de mentalitate). Piturca „cel mai cel” (vezi perioadele la nationala 2004-2009 si 2011-2016) si-a batut joc de o alta generatie de fotbalisti (care bat Ajax si Chelsea, dar nu pot da gol Greciei, la Bucuresti au dat si golul nostru), cat si de o tara intreaga daca ne gandim la castigul de imagine sau cel financiar al federatiei. Cu oricare antrenor roman din Liga 1, Liga a 2-a sau cei din afara am fi trecut de baraj, sau mai bine zis chiar si fara antrenor. Sa ii multumim lui Piturca pt. asta. Daca in alte domenii (economic, nivel de trai, robotica, cucerirea spatiului, mai stiu eu ce industrie) nu putem conta in topurile mondiale, dati-mi voie sa cred ca la fotbal putem, la sport in general. Dar nu cu filosofia asta despre fotbal: sistemul 6-2-1-1 si un antijoc redescoperit dupa secole (multi fobalisti prefera sa renunte la nationala). „Fotbalul este simplu: ai mingea ataci, nu ai mingea, lupti sa o recuperezi”, vorba lui Hagi. Apoi… cine e mai bun sa castige. Hai Romania!

Comentează