Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Jos de tot. În Groapă

Stoican aplaudă munca fără rezultat, Negoiţă se trezeşte cu datorii din Uruguay. Bine aţi venit la Dinamo!

În spatele geamurilor de la tribuna oficială, Dudu Georgescu priveşte calm meciul lui Dinamo. Ochelarii de vedere îi dau un aer preocupat. Nu […]

joi, 8 mai 2014, 8:06

Stoican aplaudă munca fără rezultat, Negoiţă se trezeşte cu datorii din Uruguay. Bine aţi venit la Dinamo!

În spatele geamurilor de la tribuna oficială, Dudu Georgescu priveşte calm meciul lui Dinamo. Ochelarii de vedere îi dau un aer preocupat. Nu joacă teatru, chiar i se citeşte îngrijorarea pe chip. Marcatorul absolut al campionatului românesc este înconjurat de alţi golgeteri, mai aproape de timpurile noastre. Claudiu Niculescu, Ionel Dănciulescu şi Florin Bratu. Patru mitraliere dinamoviste aşezate frumos în rastel, privesc cum armele de ultimă generaţie dau rateu după rateu. Probabil că unul singur dintre ei în teren ar fi fost de ajuns pentru ca Dinamo să nu se facă de rîs în faţa CFR-ului. Mă rog, ar mai fi fost nevoie şi de un portar care nu dă cap în cap cu atacantul advers, şi de vreo doi fundaşi serioşi. Plus vreo doi mijlocaşi care să paseze altfel decît cu capul în pămînt.

Pe Flavius Stoican îl nemulţumeşte doar un aspect după înfrîngerea cu CFR. „Că nu am marcat”, spune antrenorul dinamovist, deja campion. Campion al absurdităţilor debitate cu un aer preocupat. Deci cele 3 goluri primite de o apărare hazlie pentru a mia oară nu ar fi o problemă, sugerează Stoican. Contează, în schimb, faptul că băieţii muncesc cu dăruire, adaugă el. Prin urmare, este mîndru de ei. Şi se pune scut împotriva negativismului care înconjoară echipa. Care echipă nu este alcătuită din genii, ţine să sublinieze antrenorul în final. Observaserăm.

Între timp, primesc un mesaj pe telefon, care deşi nu tinde la profunzimea declaraţiilor antrenorului din Ştefan cel Mare, are umor. „Şi cînd te gîndeşti că l-au aşteptat pe Thicot ca pe Sfîntul Graal”, îmi scrie prietenul. Nu mai ştiu dacă exista acolo în SMS şi un emoticon care făcea cu ochiul. Sau care rîdea cu gura pînă la urechi. Mă simt totuşi obligat să-l avertizez pe Stoican, dar mai ales pe domnul Ionuţ Negoiţă, că Graal nu poate veni liber de contract la Dinamo. Ajunşi în acest punct, al transferurilor, trebuie să interpretăm cumva şi ultimele lamentări ale acţionarului Negoiţă. Dincolo, probabil, şi de o autovictimizare menită să potolească mînia suporterilor, ies la suprafaţă amănunte picante despre moştenirea lăsată de Borcea şi compania. Printre altele, o datorie de 800.000 de euro din Uruguay. Cafea? Mirodenii? Transferul misterios al unui dictator căzut în dizgraţie?

Camerele DigiSport nu l-au mai arătat pe Dudu Georgescu la sfîrşitul meciului. Ar fi fost foarte interesant ce gîndeşte un om care a cîştigat două Ghete de Aur. Măcar despre faza în care Bilinski putea şuta decisiv la poarta lui Felgueiras, dar a fost blocat de Rotariu ăl mic. Asta vine la pachet cu mingea trimisă înapoi tot de el în careul propriu, la primul meci din semifinala cu Steaua. A nu se înţelege de aici că Roti e sursa răului la Dinamo! Nu l-aş identifica în acest rol nici pe Stoican, despre care cred că munceşte mai bine decît vorbeşte. Fiindcă nu cantitatea muncii contează, ci calitatea ei, dragul nostru Flavius. Aşa că mă feresc să închei cu o concluzie, căci dau tîrcoale pe la porţi investitorii egipteni. Mîl de Nil ne trebuia, că nu ne ajungea mocirla noastră!

Comentarii (70)Adaugă comentariu

killmester (5 comentarii)  •  8 mai 2014, 11:27

Excelent articol. Bravo! Nu stiu cat vor intelege destinatarii mesajului Dvs. dar pe mine ati reusit sa ma binedispuneti. Multumesc.

alin (13 comentarii)  •  8 mai 2014, 11:27

Domnu Geambasu, Stoican are dreptate, daca Dinamo marca, si se scadeau cele 3 goluri marcate de CFR, atunci ar fi castigat cu 1-0. Pe principiul: Daca scoatem 7 minute din meciul cu Steaua suntem la egalitate. Bine, ca Steaua a ratat alte 10 mari ocazii pe meci cu Dinamo e altceva, dar le scoatem si pe alea. Pe langa banalele declaratii irealiste si limbile dorsaliene date „acestor minunati fani”, domnul coach Stoican a demonstrat cat de antrenor e, atunci cand a luat partea huliganilor care il amenintau cu bataia/moartea pe Rotariu. Pai oare un antrenor normal la cap nu isi apara elevul in aproape orice situatie? In afara de Nea Mircea in situatia Taribo West, batranelul acela pe langa care Mike Temwanjera e adolescent.
Stoican e acolo ca sa asculte ordinele(nu-l baga pe Catalin Munteanu si nici pe Danciu(ca l-am retras noi)), nu e antrenor. Ca sa paiatzele de la Astra.

john.peris (20 comentarii)  •  8 mai 2014, 11:31

Excelenta analiza, felicitari Cristi !

Abrath (8 comentarii)  •  8 mai 2014, 11:49

Simțeai nevoia să te mai bagi în seamă….. Articol scris la comandă, din seria – hai să dăm cu toate echipele de pământ, ca să se simtă bine ăia de țin cu fc Oaia…..

ion (24 comentarii)  •  8 mai 2014, 11:52

Si cum spune de obicei „marele” antrenor Stoican, golurile au fost luate in urma unor deviatii, greseli si alte cele, nu in urma unor actiuni gandite si exersate, deci cei de la cfr, steaua, etc doar din noroc i-au batut. Doar ei dau goluri din faze ca si la manual.

SAG (1 comentarii)  •  8 mai 2014, 11:55

Eu, ca un simplu observator, cred ca asta este valoarea echipei Dinamo la ora actuala. Pe mine mai uimesc declaratiile dinamovistilor care “vad” o valoare superioara a echipei, egala cred ei cu Steaua, CFR, Astra, Petrolul…
Iata o noua zicere a lui Stoican:…. îl nemulţumeşte doar un aspect după înfrîngerea cu CFR. “Că nu am marcat”…
Deci, dupa parerea lui, Dinamo a jucat extraordinar de bine aproape toata durata partidei. Exceptie fiind doar minutele 20, 48 si 90……(scor 0-3 !). La fel a declarat si dupa partidele cu Steaua, spuneau ca doar 7 minutre au jucat slab, restul de la egala la egal…..
Analize de cel mai inalt profesionalism…. Nu ?

Gedul (1 comentarii)  •  8 mai 2014, 11:56

Atata timp cat Balgradean a gafat cu steaua de 4 ori si este tot titular, atata timp cat Tucudean nu joaca nimic si este tot titular, atata timp cat Rotariu nu joaca NIMIC si este titular(sau joaca f multe minute), ma face pe mine, un dinamovist convins sa cred ca totul este un aranjament!Este absurd, ca dupa 2 infrangeri sa declari ca esti multumit de daruirea jucatorilor, pe care nimeni nu a vazut-o.Vad ca Negoita nu zice nimic de rezultate, dar vine si ne repeta la nesfarsit ca Dinamo are datorii.Sunt sigur ca, daca mai cautati cu atentie in jocul lui Dinamo veti gasi si alte lucruri murdare(cum au fost fazele lui rotariu)

DARIO BONETTI (1 comentarii)  •  8 mai 2014, 11:57

In realita, Dinamo a fatto una grande partida

Danaila Marian (7 comentarii)  •  8 mai 2014, 12:06

EU CRED CA EI CHIAR NU INTELEG CA SUNT SLABI SI CA NU AU NICI O SANSA ……… ANUL VIITOR VA FI LE FEL

dani (31 comentarii)  •  8 mai 2014, 12:12

Nu le doresc umilinta mai mare militienilor, decit sa joace in cupele europene cu vikingii aceea transformati in pescari. De ani buni pescarii n-au mai umilit pe nimeni si se roaga lui Odin, sa le mai apara militienii in cale! Fara borfasi si fara capritze, Dinamu este pe nicaurea! Trecut comunist glorios, viitor sumbru!Hai Steaua, mare echipa!

stelist de mare (1 comentarii)  •  8 mai 2014, 12:15

de cand ati ramas fara ziar, aveti mai mult timp pentru scris idiotenii. stoican e un mic geniu pe langa cel al carui indos pupi in fiece zi…al mai mare antrenor al planetei!

Mihai (14 comentarii)  •  8 mai 2014, 12:15

Dragos Balauru – portar
Andrei Marc – Fundas Central
Sergiu Muth – Fundas Central
Paul Anton sau Dan Nistor – Mijlocas la inchidere
Liviu Antal – Mijlocas lateral
Lucas Garcia – Mijlocas central ofensiv
Cu acesti 6-7 jucatori Dinamo poate renaste !!! Si nu sunt greu de adus !
Ideal ar fi sa-l luam si pe Guilherme fundas stanga ca tot e liber de contract, dar nu as vrea sa exagerez cu pretentiile.

cristea alexandru (5 comentarii)  •  8 mai 2014, 12:23

mai ponderat cu crticile d-le geambasu—-pana prin 2020 cand se vehiculeaza ca bucurestiul ar putea avea arene noi in giulesti si in GROAPA, —deci pana atunci DINAMO nu are cum deveni campioana si avea o adevarata echipa cu un buget pe masura —-doar venirea unui investitor adevarat din tarile arabe , ar putea salva mai repede dezastrul !

sev7 (2 comentarii)  •  8 mai 2014, 12:23

EXCELENT SCRIS!!!!!…..FELICITARI!…si nu pt ca sunt stelist…ci pentru ca este o analiza cu „degetul pe rana”…o analiza venita sa il faca pe antrenorul filozof sa antreneze si sa CEARA JUCATORI…nu „folbalisti” cu leafa cat un zugrav mai destoinic de prin Bucuresti!
Cat despre donmul Negoitza…..filozof de filozof….Nietzsche era prescolar pe langa dansul!

Dan (1 comentarii)  •  8 mai 2014, 12:29

Claudiu Niculescu, Ionel Dănciulescu şi Florin Bratu. Patru mitraliere dinamoviste aşezate frumos în rastel, privesc cum armele de ultimă generaţie dau rateu după rateu.Claudiu Niculescu format de Craiova,Ionel Danciulescu trecut pe la Steaua dupa ce s-a transferat la turci de la dinamo,Florin Bratu mare dinamovist care injura dinamo cand juca la rapid.

cristea alexandru (5 comentarii)  •  8 mai 2014, 12:32

pt toti analistii—–o comparatie intre STEAUA si DINAMO nici nu poate fi facuta ——atata timp cat de 3-4 ani steaua ia spuma fotbalului romanesc si are un buget adevarat , iar DINAMO, doar jucatori liberi sau de la echipe ce lupta la retrogradare , iar clubul are 25 mil euro datorii de plata !

Nicolas P (5 comentarii)  •  8 mai 2014, 12:44

Saracul Stoican…iarta-l Cristi ca nu stie ce spune,nu mai este de mult in legatura cu lumea reala…mai degraba el se crede Sf.Graal…probabil Dudu a plecat inainte de final sa fie nevoit la o declaratie de complezenta…

Blackhawk (31 comentarii)  •  8 mai 2014, 12:44

Cristi, sincer cred ca se face prea multa valva in legatura cu Dinamo. Anul trecut pe vremea asta situatia era groasa rau. Stoican a incropit o echipa din jucatori lipsiti de experienta si chiar de valoare. Ambitiile galeriei (cand superba – show-ul de la meciul cu Steaua- cand cumplita – atitudinea fata de Rotariu) si prestatiile relativ bune din acel 1-1 cu Steaua si intrarea pe locul 4 au facut ca brusc, si nefondat, pretentiile fata de echipa sa creaca. Daca tin eu bine minte anul trecut conducerea lui Dinamo vorbea de 3-4 de reconstruire a echipei. Acum se vrea in cupele europene si chiar locul 2 sau 3? De unde pana unde si cu ce echipa? Dinamo este la ora actuala doar o echipa de mijlocul clasamentului si chiar daca va juca prin EL sansele sa faca ceva sunt infime. Cred ca mai multa rabdare nu ar strica. Desfiintarea antrenorului si a echipei nu foloseste nimanui. Iar iesirile lui Negoitza ar trebui temperate. Prin declaratiile privind vanzarea echipei a aratat ca e cel putin fraier ca sa nu zic mai rau. Ce vrea el sa ne spuna ca nu a facut audit cand a preluat echipa? Pai ce om de afaceri e el sa preia o afacere fara due dilligence ca lumea? Daca datoriile sunt atat de mari la Dinamo cum de ia Dinamo licenta? Si nu cumva va fi sanctionata de UEFA ca si PSG si altii? Multe intrebari putine raspunsuri. Si o gramada de suporteri si „cunoscatori”care se grabesc ca fata mare la maritat. Doar ca mirele nu e inca major

Caine (1 comentarii)  •  8 mai 2014, 12:45

Eu spun ca lucrurile trebuie privite altfel. Dinamo e printre echipele cu media de varsta cea mai scazuta din tara (alte exemple Viitorul, Chiajna ) , la Cfr sunt jucatori mult mai valorosi si cu mai multa experienta la nivel inalt. Pana la urma nu e normal sa se arunce cu noroi in ce se face la Dinamo , echipa asta a depasit asteptarile noastre si acum apar pretentii.. Eu unul sunt multumit ca nu s-a ajuns la situatia de la rapid si sper ca echipa sa revina treptat unde ii este locul !

MZM (198 comentarii)  •  8 mai 2014, 12:50

Nene Geambasu, Dinamo e de mult… sur le dric, nu de azi, de ieri! Fara numeroasele blaturi de care beneficiaza, ar fi la retrogradare. Cu un lot de liga a 3-a a ajuns pe 4 in Liga1. Stoican e nevinovat (in toate sensurile). El e pus acolo ca sa nu… spuna ce vede si ce stie!
In ce-l priveste pe Dudu Georgescu, n-ar mai trebui sa amintesti de cele doua Ghete de Aur, pentru ca ii faci un deserviciu. Si el si Camataru au fost jucatori foarte buni si nu aveau nevoie de nici un fel de Ghete, dar au fost nevoiti sa intre in acel joc rusinos al securitatii!!

red-white (2 comentarii)  •  8 mai 2014, 12:53

Thicot e un jucator foarte bun pt. campionatul Romaniei. Marea problema e faptul ca la Dinamo nu s-au creat relatii de joc, o strategie de joc (atat ofensiva cat si defensiva), nicun jucator nu stie de la meci la meci langa cine va intra in teren, nu s-au creat automatisme de joc, nu are cine aduce mingea in fata portii adverse ( se joaca de la mijloc cu pasa lunga pe Tucudean care se bate cu cate 3 fundasi pana ajung obositii gen Matei pe la 20 m ). Daca nu ai automatisme de joc si un prim 11 conturat nu ai cum sa dezvolti un joc ofensiv. Daca ingramadesti in teren 7 jucatori defensivi plus un portar iar in atac joci la ce-o pica ai parte de victorii norocoase cu 1-0 sau de infrangeri rusinoase ca cea de marti. Cu un lot nou si sarac numeric dar nu si valoric ai nevoie de un antrenor cerebral, un bun cunoscator al tacticii si un experimentat psiholog in relatia cu jucatorii, un om care sa creeze de la zero un stil de joc si niste relatii si automatisme in teren. Din pacate Stoican e incapabil sa faca toate acestea. Nimic nu-l recomanda ca antrenor la Dinamo, nici performantele, nici C.V.-ul , nici macar talentul sau inspiratia ( echipa introdusa in teren in returul cu Steaua din Cupa e un monument de prostie tactica in stare pura ). Mai grav e ca niciodata nu-si asuma infrangerile, nu intelege unde a gresit si nu e dispus sa remedieze nimic ( incapatanare tipic olteneasca, neacoperita de vreo expertiza aparte sau performante care sa inchida gura criticilor ). Nu poate explica nici acum titularizarea lui Balgradean in sfidarea opiniilor suporterilor , a gafelor repetate ale singurului portar care s-a cerut singur afara din echipa ( vezi declaratia cu cererea catre nea Victor sa-i gaseasca echipa). Nu cred ca Thicot e problema, uitandu-ma la Grigore cum alerga gentil pe langa marcatorul golului 3 al CFR -ului avand mare grija sa nu-l stanjeneasca in vreun fel mi-a revenit in minte declaratia aceluiasi Grigore de acum vreo 2-3 ani ,cand, tot dupa o infrangere rusinoasa ( cu U Cluj mi se pare ) motiva ca el nu intra decisiv in ultimii 25m sau din postura de ultim aparator pentru ca o sa ia galben sau rosu si pierde 200 de euro la salariu. Ce e uimitor e presa favorabila pe care o are acest pseudo-fotbalist, atitudine nejustificata de nimic, dar, in fine, poate exista vreo explicatie pe care jurnalistii o au dar nu o pot exprima ( aici ar interveni emoticonul de care vorbeati in articol ). Cat despre Negoita, eu il cred pana la un punct, dar nu inteleg de ce nu pricepe ca Dinamo are nevoie in primul rand de un antrenor ( de preferinta strain ) care sa construiasca o echipa ( si sa mai fi facut asta inainte ). In rest, un articol reusit.

cristea alexandru (5 comentarii)  •  8 mai 2014, 13:00

in rest , apreciez analizele si articolele dvs , d-le Geambasu !

Cosmin (1 comentarii)  •  8 mai 2014, 13:17

Bravo, Cristi, excelent! Insa tot degeaba, din pacate! Noi scriem si analizam, scoatem in evidenta fapte concrete si dovezi, dar.. DE-GEA-BA!! Bati tastele degeaba, n-au niciun efect, iar chestia asta doare pentru suporterii care au venit ani de zile la stadion, care au fost si sunt alaturi de echipa in orice moment, fie bun sau rau. Ne ducem din ce in ce mai jos, pacat, MARE PACAT!
E o vorba: „ca sa faci bani, trebuie sa investesti bani”, nu strangi ca oamenii de pe strada cutii de bere goale aruncate, iar la finalul zilei vezi ca ai un sac de o valoare infima, cat sa supravietuiesti… Cel mai bun exemplu, din pacate, este Steaua. Ambitie ZERO BARAT! atat din partea lui Negoita cat si din partea jucatorilor, care, sunt de o valoare execrabila. SINGURUL care misca mai mult din picioare este Lazar, dupa parerea mea. ATAT!

Steaua-1986-forever (24 comentarii)  •  8 mai 2014, 13:25

Steaua-CFR 3-0
CFR-Dinamo 3-0
——————-
Steaua-Dinamo 6-3 (la general)

Parerea mea este ca cifrele astea zic cam tot ce trebuia spus. E aritmetica pura…daca dinamo ia 3 goluri de la o echipa pe care Steaua a batut-o (umilit-o mai exact) cu 3-0….cate goluri poate lua dinamo de la Steaua? Raspuns: 6. Culmea, 6 a si luat. Doriti sa vorbim despre „apararea lui dinamo” ? Oricum, eu cred ca dinamo traieste intr-o lume paralele, intr-o lume unde „a fost egala echipei Steaua” (cica vreo 7 minute), o lume in care la anul o sa ia titlul, etc…

ha ha ha production (2 comentarii)  •  8 mai 2014, 13:29

NU mai pierdeti timpul cu articolele astea , nu le citeste cine trebuie ,duceti va la usa conducerii lu dinamo daca vreti o schimbare si aratati articolele si filosofiile voastre ,aici este inutil , nu mai stiti sa faceti si voi o greva un protest ceva , totul a devenit virtual si plin de articole …boring

disneyland (15 comentarii)  •  8 mai 2014, 13:31

Cata nebunie dupa 2 meciuri pierdute… Parca toti au uitat ca Dinamo a terminat ultimele 3 sezoane pe locurile 6-7 si ca la inceputul sezonului se vorbea mai mult de evitarea retrogradarii decat de cupe europene. Acum dupa 4 victorii consecutive au venit 2 infrangeri la rand, si chiar si asa echipa o sa termine in primele 5, daca nu chiar pe 4. In campionatul in care o campioana recenta se bate la retrogradare, in care 2 echipe (CFR si Vaslui) demonstreaza din nou falimentul ideii „aducem fotbalisti pe salarii mari si rupem norii”, in care alte 2 echipe (Astra si Petrolul) au investit enorm ca sa termine la 10 puncte de Steaua, principala grija a devenit Dinamo, care termina mai sus decat se astepta oricine…

ha ha ha production (2 comentarii)  •  8 mai 2014, 13:34

si inca CEVA PT mister Geambasu daca citeste dar nu cred ca are timp, nu vrea sa se faca antrenor mai degraba decat gazetar , chiar la dinamo daca se poate ca vad ca „”stiti multe despre fotbal „”…..

cristea alexandru (5 comentarii)  •  8 mai 2014, 13:36

pt toti STELISTII care comenteaza—–va inteleg euforia , aveti in mare parte dreptate , dar puneti-va si voi cu echipa voastra in situatia din GROAPA —Sa va fi vazut pe voi luand astfel de jucatori si investind aproapedeloc ani la rand, ce echipa ati fi avut !

Steaua-1986-forever (24 comentarii)  •  8 mai 2014, 13:40

Domnule Geambasu, dupa ce mult timp unii (inclusiv eu) v-au acuzat ca sunteti dinamovist (si chiar sunteti) acum au ajuns dinamovistii sa va acuze ca scrieti la comanda stelistilor. Trista viata de gazetar….nici macar atunci cand esti corect intr-o analiza (simpla de altfel) nu scapi de acuzatii din partea „fanilor”. Chiar trist.

Foriamkind (2 comentarii)  •  8 mai 2014, 13:49

O daaaaaa… E exact si parerea celor de la tribuna a 2-a,ne stie flavius care 🙂

cornel (40 comentarii)  •  8 mai 2014, 13:59

Ptr. MZM !!! Probabil o fi abrevierea de la „marele zigot matrasit” ! Vezi ca de cand iti lasi mazgalelile pe aici, pute rau de tot !

ariel (5 comentarii)  •  8 mai 2014, 14:15

e misto sa tii cu dinamo! io care sunt suporter Steaua si recunosc ca ma prapadesc de ras cand vine vorba de dinamo! asa un caraghioslac de piepturi bombate, declaratii bombastice si emfaza prosteasca e greu sa gasesti! si asta nu de acum….. ci din totdeauna caci pe dinamo o sufoca pur si simplu succesele Stelei! iar cand nu ai aer esti ridicol!
dinamo azi este, o echipa de absurzi aflata in proprietatea unui absurd! asta cu blaturile e tare….. din seria comici vestiti! ei de fapt nu au valoare, dar filozofeaza cum ca sunt oarece interese pe la spate ……. altceva vor gasi ei pe la spate, sa se caute mai bine!

Emilian (91 comentarii)  •  8 mai 2014, 14:19

Stoican vorbeste prostii, insa nu e de blamat: la lotul pe care-l are la dispozitie a reusit niste performante foarte bune. In schimb Negoita e penibil: vrea sa spuna ca el nu stia ce datorii are Dinamo cand a preluat el actiunile?! Mai ales ca el era deja de vreun an printre actionari si avea acces la toate informatiile din interior! Datoriile au fost scazute din pretul de achizitie a actiunilor! Apoi a platit din datorii vanzand din jucatori, fara sa aduca prea multi bani de acasa. Pana acum el n-a scos din buzunar mai mult de 2-3 milioane de Euro. Asta e suma cu care sa detii un club cu brand-ul si suporterii lui Dinamo?! E clar ca e o palarie prea mare pentru el, dar nu trebuia sa se bage. E drept, se putea si mai rau: vezi carciumarii aia care au „cumparat” Rapidul…
Un lucru e cert: nu exista nici un proiect „new Dinamo” ci doar o lupta pentru existenta cu costuri cat mai mici si singurul motiv pentru care Dinamo nu e acum in lupta la retrogradare alaturi de Viitorul, Sageata si alte „petarde” este ca mai toate cluburile se afla pe butuci din punct de vedere financiar si implict si sportiv.

cristea alexandru (5 comentarii)  •  8 mai 2014, 14:34

La ora actuala —DINAMO nu are nici portar in BALGRADEAN, care n-are plasament deloc si e portar de linia portii + gafeur, nici stoperi inalti adevarati, nici mijlocasi care sa dribleze sa suteze , sa paseze, sau sa traga la poartasi nici atacanti cum erau N&D sau anii cand ii aveau pe Ganea, Danci. si Niculescu !!—cand se stia ca cine vine-n GROAPA , fara 5 nu scapa—plus ca nici sansa n-a facut sa prinda nici macar 1 an de CHAMPIONS LIGUE , chiar si cand puteau intra prin jocul rezultatelor—-deci o echipa si mult GHINIONISTA !!

khal (33 comentarii)  •  8 mai 2014, 14:42

Blackhawk. Nu Stoican a incropit echipa. Echipa a fost ,,alcatuita” pe considerente ,,tactice” de tovarasul anghelache&compny. A fost adus un lot de jucatori de la Avicola Buzias din liga a 6-a pe urma carora se visa ca unchiul si nepotul sa se imbogateasca. Acesti jucatori si altii adusi de prin ligile inferioare nu erau pentru reconstructia new dinamo, ci pentru ai face titulari si apoi acesti jucatori sa joace in Europa dupa care aveau mai mari sanse sa fie vanduti. Nu conta cine este antrenor (inaintea lui Stoican au fost Talnar si Multescu, antrenori neagreati pentru ca aveau atitudine si nu se pretau la jocurile tovarasului si devenisera incomozi). Doar jocurile de culise a ,,eminentei cenusii” a facut ca echipa cainilor sa nu fie pe loc retrogdabil ci dimpotriva, sa ajunga pe un loc mai mult decat asigurat pentru a participa in EL.

oarecare (2 comentarii)  •  8 mai 2014, 14:53

@MZM, a fost blat si la 1-1 cu steaua sau la 2-2 cu petrolul? Carnatule.

fane (1 comentarii)  •  8 mai 2014, 15:52

Sunteti putin prea aspru dl. Geambasu.
Asta este momentul pt Dinamo. Mai mult nu se poate acum.

Alex (1 comentarii)  •  8 mai 2014, 16:00

o opinie foarte pertinenta.Cred ca toti am observat absurditatile pe care le spune Stoican cu un aer de superioaritate si cu nasul ridicat ca si cum ar fi ceva foarte important ce ne spune.

Unu’ (71 comentarii)  •  8 mai 2014, 16:08

Poate strategia lui Dinamo e sa scape de datorii prima data si pe urma sa plece de jos, ceea ce ofera o logica a ceea ce se intampla in momentul de fata. Si sunt cu totul de acord, pe credit se stie finalul povestii (Rapid, Timisoara, Vaslui). Eu tot tind sa cred ca in momentul de fata Dinamo are jucatori de umplutura doar ca sa faca prezenta, sa participe si ei in competitie. Cine are milioane in ziua de azi sa bage in fotbal, sa cumpere jucatori de 5 milioane pe sezon si sa platesti cam tot atata pe salarii? Sa nu fim naivi, au disparut vremurile cu bani la sacosa si cei care aveau astefel de obiceiuri acum au abonament pe cativa ani in alta parte.

Dar cred ca Negoita si ai lui se simt singuri, nu-i lauda nimeni, munca lor nu le e apreciata si incearca sa se iasa in fata cumva. Altfel nu-mi explic atacurile la adresa Stelei sau declaratiile naucitoare ale lui Stoican. Deocamdata nu au realizat nimic pe plan sportiv, asa ca ar trebui sa fie mai cerebrali prin declaratii. Poate o sa vina si vremea lor, dar tocmai atunci sa iasa in fata si sa culeaga laudele. Pana atunci, mucles.

CHALEX (11 comentarii)  •  8 mai 2014, 16:09

Precautie gazetareasca… sui generis!
Inainte de a pregati tactic jocul si a stabili echipa de inceput, Stoican isi scrie, tacticos, speach-ul de final de partida(varianta succes/esec), notind in dreptul fiecarui jucator ce caliati/defecte trebuie sa scoata in evidenta daca scorul ii este favorabil/nefavorabil. Totul este gindit din vreme, ca sa aiba „vorbele la el”!

gica contra (11 comentarii)  •  8 mai 2014, 16:15

marea dezamagirea a fratilor negoitza si’a unchiului anghelache seku blat este ca n’au pus mana pe stadionul din groapa, pe pamantul ala unde se putea tranti cel mai mare si mai frumos rin.
despre vanzarea in profit, cu evaziune fiscala….nu mai este cazul sa vorbim. se practica.
asta e modelul autohton !

titi rulment (7 comentarii)  •  8 mai 2014, 16:32

Nu inteleg atata zarva. In fotbal daca ai bani (poate) faci performanta. Daca n-ai sigur nu faci. Punct.
Negoita doar vrea sa-si ascunda neputinta pt sezonul ce vine. Vrei performanta? Ia-l pe Matel sau Yazalde…pe Antal sau Teixeira (sunt doar cateva exemple la repezeala)…restul sunt povesti pt fraieri

enough (5 comentarii)  •  8 mai 2014, 16:32

@oarecare
Astea sunt rezultatele de care sunteti mandri intr-un intreg campionat!!! Sunteti praf.

sormar (3 comentarii)  •  8 mai 2014, 16:37

cam aşa se întâmplă când vrei să faci din c… bici.

xolv (21 comentarii)  •  8 mai 2014, 16:48

Saracii antrenori.. La ce elucubratii si presiuni trebuie sa faca fata, imbatranesc de 3 ori mai repede. Din pacate, Stoican are prea putini ani de antrenorat serios sa faca fata presiunii.

danm (22 comentarii)  •  8 mai 2014, 16:50

Foarte bun articol scris parca… din suflet de dinamovist

Cata (7 comentarii)  •  8 mai 2014, 16:51

asa, si? mare brinza. la ce foloseste un articol inutil?

redbuldog (1 comentarii)  •  8 mai 2014, 17:05

Dah,se pare ca la Dinamo se perpetueaza situatia(financiara+sportiva) de dinaintea preluarii..!Acum il inteleg si pe Stoican,fara ai atribuii merite tehnice deosebite,desi nucleul de baza si jucatorii mai de valoare au fost adusi de Gigi Multescu,jucatorii cu putine exceptii sunt mediocri,transferati la numar,la sugestia unor necunoscatori…deci cu asa lot e cam greu sa aspiri la mai mult!Subscriu la idea lui Cristi ,,Roti e sursa raului…”acesta tanara speranta gafeaza cam mult in ultima perioada si nu I-ar strica o perioada de repaos ca sa se reculeaga…

radu (8 comentarii)  •  8 mai 2014, 17:40

FELICITARI PENTRU ARTICOL!!!…BRAVO,BRAVO,BRAVO!!!

mumble (3 comentarii)  •  8 mai 2014, 18:02

BRAVO GEAMBASULE.
FRUMOS SCRIS.
NEGOITA,LACHE SI STOICAN VISEAZA CAI VERZI PE PERETI SAU SE IMBATA CU APA RECE.
DINAMO LA ORA ACTUALA ESTE LA PAMANT.
FOARTE PUTINI JUCATORI DIN LOTUL DE 30 AR TREBUI PASTRATI.
SPER SA SE TREZEASCA SI SA DEA AFARA MINIM 20 DINTRE EI.
BALGRADEAN,NAUMOVSKI,FAI,RUS,DURIMEL,THICOT,GRECU,BARBOIANU,THOMAS SUNT JUCATORI CARE AR TREBUI SA FIE REZERVE IN DIVIZIA B. NU AR TREBUI SA AIBA LOC DE TITULARI IN SERIE B. SI EI JOACA LA DINAMO…

NU AI CUM SA FACI PERFORMANTA CU PETARDE. ACESTI PSEUDOJUCATORI TREBUIE ELIMINATI RAPID.DACA NIMENI DE LA DINAMO NU SESIZEAZA ACEASTA PROBLEMA,ATUNCI E GRAV. FOARTE GRAV.
DACA A AJUNS GRIGORE SA FIE CEL MAI BUN DIN APARAREA LUI DINAMO ATUNCI TOTUL E PIERDUT.

TREBUIE URGENT ADUSI 25 DE JUCATORI. NEGOITA DACA NU PRICEPI ASTA – PLEACA.

DOAR SERBAN,LAZAR,MATEI,BILINSKI,ROTARIU SI BUIA AR TREBUI SA RAMANA LA DINAMO.

Comentează