Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
Ce a spus Răducioiu și ce a ieșit

Știți de ce adulților li se pare că odraslele lor spun lucruri trăsnite? Pentru că ei, copiii, spun adevărul. Iar asta este o nebunie în sine. Cum adică să fii sincer și să îi trântești omului în față ce gândești? […]

...

O salvare pentru Dinamo

Houdini Burleanu a scos cumva castanele lăsate la foc domol de LPF și a pus punct șaradei. Afară sunt 36 de grade, dar clasamentul a înghețat prin hotărârea congelatorului CEx FRF. Trecerea imediată la sistemul cu 16 formații înseamnă că […]

...

I-am mai și faultat, dar corect!

Finala s-a terminat, campionatul continuă. Poate și acesta în vreun fel în zona play-out-ului, dar vorbim despre campionatul următor, care, ce să vezi?, începe pe 21 august. Adică peste două săptămâni și jumătate. Totul la altă viteză Ce înseamnă asta? […]

...

Mulțescu, un antrenor

Tocmai s-au încheiat meciurile decisive pentru promovarea în prima ligă. A început Voluntari-Dinamo și ai senzația că urmărești un meci de Champions League. Deși este tot fotbalul acela care ne enervează cel puțin de câteva ori pe săptămână. Cam asta […]

...

De la Edison la Edinson

În jargonul fotbalistic românesc, Uruguay-Paraguay definește un joc-școală între titulari și rezerve. Sau între probabili și posibili. Năzbâtiile de limbaj ale lumii fotbalului sunt infinite, cel puțin la noi. De unde o fi apărut snoava asta cu Uruguay-Paraguay nu știe […]

...

Laşul şi stăpînul

Astra ne prezintă ultimul model de succes în fotbal şi în afaceri. Luaţi aminte, fiindcă ăsta e viitorul care bate la uşă! Valerică Găman este un laş. Asta spune patronul lui, dar nu trebuie neapărat să-l credem. Patronii sînt oamenii […]

luni, 23 decembrie 2013, 9:20

Astra ne prezintă ultimul model de succes în fotbal şi în afaceri. Luaţi aminte, fiindcă ăsta e viitorul care bate la uşă!

Valerică Găman este un laş. Asta spune patronul lui, dar nu trebuie neapărat să-l credem. Patronii sînt oamenii cu bani, nu deţinătorii din oficiu ai valorilor morale. După cum nu e obligatoriu că nefiind un laş, Valerică este musai vreun erou. Valerică Găman este doar un jucător de fotbal aşa şi-aşa sub contract cu Astra Giurgiu.

Fundaş central de meserie, Găman a făcut şi obiectul mai multor convocări la echipa naţională. Asta datorită faptului că se bucură de protecţia şi de simpatia lui Victor Piţurcă încă din vremea în care actualul selecţioner antrena la Craiova lui Mititelu. Răscumpărat de nea Piţi în contul unor datorii neonorate de nea Adrian, Valerică este şi acum în aria de interes a lui Piţurcă. Ceea ce explică nepotrivirea dintre ce vedem pe teren la fundaşul Găman şi ce ni se spune că ar reprezenta el în realitate.

Valerică Găman este un fundaş central mediocru, pe care îl recomandă fizicul, dar îl trădează lipsa însuşirilor specifice postului. Nu are nici forţă, nici tackling, nici detentă, nici viteză. Nici răutatea naturală în lupta cu adversarul direct. Doar plasamentul bun îl mai scoate din încurcătură. Toate defectele astea au ieşit la lumină în timpul derbyului Steaua-Astra. De unde şi reproşurile antrenorului. Şi ale patronului Ioan Niculae. Care nu s-a sfiit să îi lege jucătorului şi o tinichea de picior. „Laş”. Patronul care este mai mult decît patronul unei echipe de fotbal. Ioan Niculae este stăpînul acesteia.

Dacă ar trebui să ne sperie ceva în toată povestea, asta este atitudinea de stăpîn absolut  a acestui domn foarte bogat. Poate cel mai bogat dintre români. Atît de bogat încît îşi tratează salariaţii cu generozitatea destinată servitorilor. Salariaţi-servitori plimbaţi la nevoie cu vaporul şi aduşi la meci fără să fie nevoiţi să-şi plătească biletul, care bilet fusese tipărit la preţul de 100 RON bucata doar pentru „golanii” de la Steaua. Fiecare zi nouă de capitalism românesc ne mai învaţă ceva. Lucruri pe care nu le înveţi la şcoală. Cinismul, dispreţul, trufia.

Ştim sau ştiam ce fel de echipe sînt Steaua, Dinamo, CFR, Vaslui. Cum se finanţează, cum îşi tratează angajaţii. Probleme, tensiuni interne, promisiuni, vorbe mari. Dar acum gata cu amatorismul! Acum, începem să descoperim cum funcţionează treburile şi la un club ca Astra, acolo unde patronul i-a luat locul lui Dumnezeu şi împarte prime de Crăciun în locul improbabilei nemuriri. Pare să fie o întreprindere pe profit. Mai contează altceva?

Comentarii (46)Adaugă comentariu

tavizio (4 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 10:06

Omule Geambi, vorbim de un securist nenorocit si de un comunist jenant, „calitati” care recomanda de la sine. Bestiile astea sunt mai rele decat cele ale fostului regim. De bine, de rau, acolo tot te mai schimbau „baietii”. Rotirea cadrelor, vorba aceea. Acum, nu. Esti mai sfant si mai vesnic decat Papa de la Roma. Esti constient, Geambi, ca pe unde calca ale Becali, Niculae, Copos sau alte gunoaie d-astea nici iarba nu mai creste? Astia infecteaza pana si aerul cu respiratia lor bolnava de arieni. Plus ca le curg taranilor paiele din buletin si le miros talpile a balegar. Balegar de cal, atentie! Vreau sa fiu si eu mai finut decat deobicei.

maradona (6 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 10:22

Vorbim deste un SECURIST get-beget :)))
Considera ca daca are bani…CUNOASTE totul, oriunde, orice, poate lua cele mai bune decizii si este plin de el ptr ca are BANI !!
Daca i s-ar lua banii…cam care ar mai fi valoarea lui, huh ?
NICIUNA.
ZERO BARAT.
NEICa-NIMENI.

Ps – nu cred ca era necesar un astfel de articol, ai consumat energia si timpul ptr NEICA-NIMENI !! Nu conteaza ca investeste in fotbal, mai bine ar fi facut SCOLI/GRADINITE si SPITALE decat s ainvesteasca atatea milioane ptr o echipa a caror suporteri sunt adunati de la fabrica sau ` tipa ` de pe niste bannere vopsite !!
RUSINE !!!!

nany (1 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 10:35

corect

stresu (12 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 10:37

Oare de ce toti acesti miliardari proveniti din securisti si comunisti sunt cu burta si chelie ?
Ca toti ceilalti burtosi si cheliosi si acest Nicolae se crede buricul pamantului si detinatorului adevarului absolut. In plus este un SPECULANT de tip securisto-comunist.

Nu mi-a placut, atat cat am prins, era comunista, dar daca acest capitalism are la baza oameni precum Nicolae si alti baroni locali, are la baza SCLAVAGISMUL, PREFER era comunista.

As propune o lege: cine are burta nesimtita sa fie trecut in rezerva (bineinteles nu din cauze medicale). Sa vedeti atunci certificate medicale FALSE pt. purtarea burtii.

marin (3 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 10:37

Desi nu sunt uneori cu articolele tale, de data asta vreau sa te felicit, deoarece esti printre foarte putinii care semnaleaza pericolul pe care Nicolae il reprezinta pentru fotbalul romanesc (care si asa este intr-o materie maro). La fel si Dinu Vama, care isi imita patronul, ba chiar il si intrece in aberatiile sale. I-ati condamnat, pe drept uneori, pe Gigi si MM ani la rand, dar acum s-a trecut la o noua faza, mult mai perversa si periculoasa deoarece amenintarile adresate s-au si adeverit. A spus Vama „Sa vedeti voi arbitraj la Giurgiu”? Da. Ce fel de arbitraj a fost la Giurgiu? Asa cum pentru diminuarea coruptiei in societate pot fi adusi manageri straini la companiile de stat, asa ar trebui ca timp de un an sa arbitreze numai straini, poate asa le vine mintea la cap (si se mai si pregatesc) arbitrilor romani. Iar daca se mai aplica si regulile din Italia privind declaratiile oficialilor, atunci poate avem sansa sa scoatem fotbalul din rahatul in care se afunda datorita tuturor Nicolailor si Vomelor.

gelu (4 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 11:06

geambasule nu este vinovat acessta scarba de om sau alte scarbe de fosti securisti , politicieni (actuali capitalisti) .de vina este tradatorul de Iliescu. Iliescu a avut atata grija de serpii astia .de la el a pornit totul

Vali Pasccu (16 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 11:09

LAŞUL EXPONENŢIAL.
În primul rînd Găman este OM. Ca orice jucător de fapt. Dar patronul său uită. De fapt patronul uită că pe lîngă NEOAMENI de tip niculae pe lumea asta mai sunt şi oameni. Pentru niculae şi dinu vamă oamenii sunt golani, laşi, derbedei, sclavi, servitori, hoţi, nesimţiţi, nenorociţi, trădători, animale etc. Pentru ei, un om dacă nu are apucăturile lor este considerat gunoi. Ei nu ştiu că oamenii mai greşesc. Ei sunt dornici de îmbogăţire pe orice cale şi orice greşeală o consideră ca pe sabotaj. Caractere mizerabile. Ce reacţie credeţi că au părinţii acestor copii cînd aud că aceşti foşti securişti, aceste scursuri ale societăţii, îşi permit să îşi bată joc efectiv de aceşti copii. Să îi umilească în cel mai grotesc mod, să le calce în picioare mîndria, demnitatea, personalitatea, şi mai ales onoarea de a fi om. Eu consider că niculae este un laş. Da, un laş exponenţial pentru simplu fapt că nu pare să fi înţeles nici la vîrsta lui că pe această lume există şi fiinţe superioare lui, ce fac parte din latura firească a rînduiri Dumnnezeieşti şi care poartă chipul OMULUI. Din păcate, în fotbalul românesc, aceste personaje groteşti cu chip de om sunt des întîlnite. Mă gîndesc ce ar zice niculae, dinu vamă, becali, porumboiu, iancu, şiman, paşcani şi alţii de teapa lor dacă copii lor ar fi catalogaţi ca golani, laşi, derbedei, sclavi, servitori, hoţi, nesimţiţi, nenorociţi, trădători, animale pe la mai toate posturile de televiziune. DOMNILOR LAŞI EXPONENŢIALI NU UITAŢI CĂ EXISTĂ ŞI OAMENI. Şi merită a fi respectaţi pentru că sunt mult mai frumoşi ca voi din toate punctele de vedere dar mai ales moral.

Lupu’ moralist (1 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 11:17

Bunicel articol. Trebuia sa mai adaugi ceva si despre cum se comporta macacul cand merge la meci cu alaiul de garzi de corp si cate coate in stomac iau cei de pe laturi, ca sa treaca in fata Niculae-Dumnezeu.
In rest, e liniste. Si ingrasamintele patriei sunt pe maini bune.

cocoio (1 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 11:19

acesti…….defu.sechelaru,nicolae,iancu,turma becali,copos,oracolul de valcea,fr.punescu cum ne vom aminti.

LEFTER POPESCU (20 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 11:20

Domnule Geambasu ,

v-a scapat un lucru extrem de important . Locul lui Dumnezeu a fost luat de mult timp de catre GIGI BECALU. El este primul „sfant al tarii” care isi tratează salariaţii cu generozitatea destinată servitorilor. Salariaţi-servitori cu acte in regula sunt bine cunoscutii umili : Mimi Stoica – Argaseala – Regheblat , Duckadam dar si jucatorii care nu misca in front chiar daca „sfantul” GIGI nu le plateste salaraiile cu lunile . Cat il priveste pe Ioan Nicolae , are dreptate sa-l besteleasca pe Gaman care in doua meciuri si-a dat cu stangu-ndreptu’ aproape la fiecare faza.

Domule Geambasu , dupa stiinta mea echipa Steaua a avut doar 250 de suporteri la meciul disputat la Giurgiu . Ioan Nicolae s-a imbogatit de pe urma echipei din Ghencea doar cu diferenta de pret a acestor bilete . Argumentul dvs. nu are acoperire . Ca Ioan Nicolae s-a asigurat ca celelalte 5.000 de bilete a 100 de lei fiecare au ajuns la prieteni , angajati sau sustinatori ai echipei Astra nu a aratat decat ca stie cu ce se mananca fotbalul .

ps- D-le Geambasu , faceti rectificarea cuvenita legata de locul ocupat de Gigi Becalu pe care i l-ati atribuit lui Ioan Nicolae . Va fi considerat o blasfemie de catre inchisul „sfant”

Sarbatori fericite !

Vali Pasccu (16 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 11:50

DIN PĂCATE cunosc acest personaj foarte bine. Îi reamintesc că şi la conacul din Zimnicea şi pe iahtul de la Zimnicea şi la conacul de la Petroşani şi la Turnu Măgurele şi pe toate domeniile lui lucrează OAMENI. Căci dacă lucrau microorganisme cu chipul şi apucăturile lui, era falimentar de mult. Îmi aduc aminte un banc simpatic : Bulă este întrebat de dirigintă la şcoală unde lucrează tatăl său. Bulă răspunde: în armată. Profesoara întreabă la ce armă? Bulă nu înţelege sensul întrebării. Profesoara repetă întrebarea în altă formulare: cu ce trage bulă tata în armată? Bulă răspunde : cu urechea doamnă. Cu urechea a tras şi această bacterie toată viaţa. De fapt ca şi dinu vamă.

lucid (29 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 11:52

Curajos si corect articol.Cei care au bani f.multi cred ca li se cuvine orice.Securistului i-a intrat in cap ca poate cu banii lui sa ia titlul.Aplica o tactica mai putin vizibila(sau mai greu de demonstrat):BLATUL.De urmarit!

mosu (12 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 12:01

Feudalism modern made in ro .Asta e modelul de organizare al cluburilor romanesti.Angajatii sunt vasalii iar patronu e boieru.Oamenii au mai iesit afara au vazut cum sunt organizate societatile acolo dar nu exista interes sa schimbam.Imposibil cu asa oameni.Si cica feudalismul a aparut prin secolul x.Si la noi inca mai dureaza.SARBATORI FERICITE!

Vali Pasccu (16 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 12:14

Domnule Lefter Popescu o întrebare simplă. Ai copii cumva? Dacă da, te întreb care ar fi fost reacţia dvs. dacă acest securist ţi-ar fi jignit copilul cu golan, laş, derbedeu, servitor, hoţ, nesimţit, nenoroci, trădător, animal sau alte asemenea securisme? În ipoteza că nu ai copil te întreb atunci care ar fi fost reacţia dvs. ca presupus tată a lui Găman ? E complicat. După aspectul celor postate bag samă că nu ai copii şi nu eşti fericit din acest punct de vedere şi din această cauză nu eşti în temă cu sentimentele unui părinte. Dvs. aţi vorbit strict din punct de vedere al microbistului. O ultimă precizare. Întrebările sunt valabile şi în cazul în care în locul securistului era becali, poruboiu, iancu, copos sau alţii? Deci vă rog să excludeţi subiectivismul microbistului. E vorba de un simplu părinte om, care a dat naştere unui om şi a crescut un om .

Nicomad (2 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 12:22

Bine punctat domnule Geambasu!
Sa vedeti de acum incolo ce comportament are sa afiseze acest bandit,care a facut avere numai prin hotii(ex:stenogramele care redau convorbirile avute cu alta otreapa de seama lui,din Braila).

sadomarxist (4 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 12:26

fraza cheie a articolului este: „patronul i-a luat locul lui Dumnezeu şi împarte prime de Crăciun în locul improbabilei nemuriri”
despre asta e vorba; despre un om extrem de inteligent, care a inteles perfect ca dumnezeu e un personaj de tolkien si ca absolut totul este permis. absolut TOTUL!
morala nu este ceva transmis de sus, este un comportament de adaptare dezvoltat in cateva zeci de mii de ani, care face posibila viata sociala.
dar ca exista ceva care sa te pedepseasca in afara celorlalti oameni…he, he, asta sa i-o spui lu’ Nicolae

iuly (1 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 12:36

bun articol.

Vali Pasccu (16 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 13:00

Ca o completare. Nu de mult un jucător AFRICAN al Astrei pe nume Tembo, într-o situaţie asemănătoare cu a lui Găman iată ce a declarat cu privire la comportamentul securistului :
„Mda, asta pentru ca ceilalţi jucători ii permit si accepta sa fie jigniţi. Eu nu! Am EDUCAŢIE, ONOARE SI DEMNITATE SI NU PERMIT NIMĂNUI sa mă ia de prost sau de sclav. Aşa ca am luat o decizie in privinţa asta, a completat Tembo”.
De naţionalitate zambiană (ţară considerată sub nivelul nostru din toate punctele de vedere) a luat atitudine şi dus a fost. Deci nu contează decât OMUL. Nu contează că eşti născut în S.U.A, Anglia, Franţa, Germania, Zambia, Kenya, Tanzania, Chile, China, Japonia, Filipine, Iran, Siria etc. Demnitatea, onoarea,mîndria, personalitatea, respectul nu are naţionalitate şi nu se plăteşte.

Ambidextru (31 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 13:12

Foarte bine sesizata latura (in)umana a lui Niculae. In afara banilor nu are nimic profesional care sa-l recomande pentru fotbal. Un neavenit cu lacune majore de educatie. Nici macar cei sapte ani de acasa nu-i are. Probabil a intrat in fotbal pentru ca avea nevoie sa spele niste bani. Modelul de business este insa unul falimentar. Ce sa faci cu o echipa facuta numai pe bani dar fara suporteri. Cand sursa banilor va disparea echipa se va dezintegra ca si altele (inclusiv CFR-ul sau Chiajna). Cine sa te sustina si cine sa cumpere bilete la meciurile Astrei? Ce venituri scoate din incasarile la meciuri? Cum ar arata stadionul cu AStra jucand in CL Sau EL. Pustiu si gol? De unde sa vina zeci de mii de suporteri care sa conduca echipa spre victorie? Suporterii echipelor straine ar fi mai multi decat cei ai Astrei. Altii cu bani au cumparat pe bani buni cluburi care au o baza reala de suporteri. De aia a si pus Niculae preturile prohibitive pentru ca stia foarte clar ca Stelistii vor sustine echipa iar pentru Astra riscau sa fie doar cateva sute. Altfel si Niculae si Vama niste papagali de prost gust. Lipsiti de bun simt elementar in relatiile cu oamenii. Pacat.

momo (57 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 13:37

Grotesc personaj si Niculae asta (Bedeac probabil nu ar fi ratat momentul), scos la suprafata precum nu stiu ce de valtoarea anilor in care traim si vremurilor din ce in ce mai ciudate. Imi amintesc prin anii 2000 cum venea unul Duta sau Dutu la o anumita institutie publica si cum se cracanau toti in fata lui… Erau vremuri in care Interagro castiga licitatie dupa licitatie, cumpara cam tot ce era de vanzare, concesiona samd Niculae profita ca Becali este la puscarie si ca nu mai are cum sa stimuleze ziaristii de joasa speta, pentru ca tot respectul, domnule Geambasu, exista si d-astia…Imi vine acum in minte meciul cu Viitorul. Muresanu (para asa il cheama pe fundasul central al Astrei) il tranteste pe Dica la marginea careului. Arbitrul se intoarce cu spatele si nu dcteaza nimic. Meciul continua si apare acel penalti pentru Astra. Regele comenta ca a fost un penalti de comedie…In loc de o lovitura libera foarte periculoasa pentru Viitorul se dicteaza un penalti de poveste pentru Astra… Daca Viitorul marca cine stie cum se termina. Si mai are tupeul sa vorbeasca de alte competitoare??????????????

ockiu (14 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 13:43

io cred ca acest gunoi (fie el si cel mai bogat dintre romani) e prea mult bagat in seama. ma tem ca se naste un jiji becali 2 …
cred ca n-ar strica nitica ignorata din partea voastra (a celor din presa) daca nu`i mai publicati toate „ragaielile”

biby (1 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 13:53

bravo, domnule geambasu

LEON VOICULESCU (13 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 13:59

nu acest ,,mosier modern” a dat bani pe gaman….

ccc (14 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 14:00

S-a prins in sfarsit Niculae ca Gaman la ordinul impresarului lui – Giovani – varul lu Becali – a trantit meciurile cu 5tiaua la fel cum facea Grigore la Dinamo ? :))
Luati ultimele 3-4 meciuri 5tiaua – Astra sau 5tiaua – Dinamo – chiar asa mari coincidente sa greseasca doar Grigorie si Blatgradean sau Gaman si Lung .. impresiariati de clanuri ? :-))
Te bufnea rasul cand la 3-1 ala toti dadeau gol in careul de 6m al Astrei – bai dar toti ? singuri ? :-))) Gamane javro – fii capra la Reghe Blat si la cocalarii tarani ai natiunii tiganii Piti Talent

Oile blatiste si Clanurile Prodanca , Becali si Mircea Sandu au distrus fotbalul romanesc

Asta nu mai e fotbal , e teatrul blatistilor liga 1 .

La puscarie cu Clanurile Prodanca , Becali si Mircea Sandu

Langa Gigi sa va vad javrelor

Demult faceati apel Domnule Geambasu ca sa nu mai vedeti teatrul si rezultatele trucate despre care ati crezut ca sunt adevarate in acele momente dar ati aflat ulterior ca sunt blaturi ..
Ce face Rusinea Europei 5tiaua de 2 ani – jucatorii Prodancei si ai lui Giovani de la celelalte echipe si arbitrii cu Bricheta sef – baga bani in conturile Puscariasului Gigi care ia 30 de milioane de euro si baga 1 mil inapoi – asta va face fericit – acest teatru macabru aplaudat frenetic de multimea mioritica de cocalari manelisti a Romaniei ?

je (52 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 15:11

patronul astrei este al doile Gigi Becali…uitati-va numai cum vorbeste!!

viorel paun (1 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 16:02

BRAVO DOMNULE GEAMBASU

Vali Pasccu (16 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 16:11

Ccc – ule bag seamă că pentru tine cititul reprezintă o simplă privire asupra unor litere . Sensul şi înţelesul lor e dat de creieraş dar …….unde nu e …nu e şi gata. Autorul articolului se referă la demnitate, la onoare, la mîndria jucătorilor. Şi nu numai a jucătorilor. La dreptul jucătorilor de a avea o coloană vertebrală dreaptă. Spun dreaptă deşi coloana vertebrală nu e dreaptă. Poate reuşeşti să înţelegi de ce am spus aşa. Şi dacă rogi pe cineva să-ţi explice poate înţelegi că se referă şi la alţii de teapa lui Nicolae. Aici nu e vorba de Steaua, de Astra, de Dinamo, de Petrolul etc. De fapt tu ca să te bagi în seamă singur, ai trecut pe fotbal uitînd că de fapt acest sport necesită multă gîndire. Îţi dau un sfat prietenesc totuşi : nu uita că fotbalul e un sport.

emg (62 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 17:07

bine punctat

gogu frana (5 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 17:28

nimic nou sub soare.plictis si atat.romul patron la astra se comporta ca oricare patron roman in societate.”dumnezeii”astia uita sa fie OAMENI si apoi patroni.pupincuristii care le ling mana,gen mihai stoica sau dinu gheorghe pun si ei gaz pe foc,nu avem spectacol si fotbal de calitate?AVEM CIRC!!!

luigino (2 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 17:32

Domnule Gemabasu..felicitari, ai pus punctul pe „i”..
Din pacate majoritatea gunoaielor astea de patroni se poarta la fel..si asta dintr-un motiv simplu: oamenii sunt parveniti, nu boieri de spita si sange, oamenii de calitate si educatie saluta primii..
Aici discutam de un securist care dupa 1989 a beneficiat de toate parghiile si relatiile vremii pentru a se imbogati..a facut-o, dar din pacate pentru el si altii ca el tonele alea de bani nu pot cumpara macar un gram de caracter..pentru ca asta nu-i de vanzare!
O vorba si despre Dinu (zis si vama)..stiti care era mercurialul spagii de dat pentru a ocupa postul de director general al vamii, post in care acesta a produs (era sa zic a muncit) atatia ani?
1.000.000 usd (una bucata milion usd..)!!!

Cristi2 (1 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 18:35

Sunt curios d-le Geambasu daca râul Dâmbovitza o sa te curete dupa ce rahat o sa vomite pe tine viermele de „Lae”la citirea articolului. Ai curaj, bravo!!! Macar Jiji nu tinea râcã……asta e de o rautate specifica „Secu”……care defapt daca ii prindeai la intuneric faceau in bocanci de frica. Astept ziua in care o sa primeasca chiftele cu prastia…..sa vedem atunci cat mai e de stapân.

Cristi 2 (1 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 18:42

Niculae si Vama slugi Secu…..dar istoria lui Isaila nu va intereseaza?

Serban (66 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 18:44

@ccc
Frații Ion și Victor Becali sunt dinamoviști, chestie pe care au demonstrat-o de multe ori! Cazul plecării lui Filipescu, în plin campionat sau cazul repatrierii lui Catălin Munteanu sau forțarea lui Gică Popescu să semneze cu Dinamo sau dubios de desele transferuri și reveniri ale lui Niculescu sau …
Și-n toamnă ar fi vrut să-l transfere pe Chiricheș când mai erau meciuri grele în Europa! Steliștii chiar spun că l-au „sfătuit” pe Chiricheș să se dea lovit, dar, chiar dacă nu va juca și-n primăvară, tot Steaua a adus cele mai multe puncte!
Dacă Gică Popescu va ajunge în fruntea FRF – Îi va fi foarte bine lui Dinamo!

Florin (4 comentarii)  •  23 decembrie 2013, 19:12

Auzi , dar cum ca tre sa te comporti ca si stapan? Hai sa-ti dau tie banii mei ,sa faci tu echipa si daca nu merge treaba tu demisionezi?Si eu ce tre sa fac? Sa zic ,bine domne! come on ,ceea ce spui e legat de mentalitatea de angajat pe care o ai! Daca D-zeu ma ajuta sa fac bani,ma voi implica la Petrolul ,dar sa nu crezi ca voi face ce propui tu,hai sa-ti dau eu banii pe mana ca vezi tu! Cine da banii vorbeste ,my friend,fie ca iti place sau nu ,e investitia lui ,nu a ta!

mms (1 comentarii)  •  24 decembrie 2013, 8:37

Bravo D-le Geambasu dar tare as dori ca in locul lui G.Becali sa ajunga acesti 2 Vama si Nicolae

catalin_cj (31 comentarii)  •  24 decembrie 2013, 9:15

@florin. esti tipul clasic de roman prost. daca ai bani nu esti stapanul unei persoane. relatia este stabilita de catre un contract. te intreb pe tine daca cel la care muncesti s-ar comporta cu tine ca si un satrap ai mai avea conceptiile astea de ev mediu?

Ion (8 comentarii)  •  24 decembrie 2013, 11:58

Pt. Vali Pasccu,
N-am ințeles de ce te-ai luat de CCC? Cu limba română a lui. limitată, a spus niște lucruri concrete ce se petrec în fotbalul nostru. Este cunoscut , clanurile Becali ajutate de conducerea Federației, au distrus fotbalul românesc. Dacă la următoare alegere va câștiga Gică Popescu ce credeți că se va întâmla? distrugerea va continua cu și mai mari beneficii pentru mafioți. Socotesc totuși că lui CCC, creierul îi funcționează mult mai bine decât al tău

DAN (12 comentarii)  •  24 decembrie 2013, 13:35

fLORINE ,grav e ca toti cei cu bani in Romania sant ca tine …degeaba ai bani daca nu ai cei 7 ani de acasa.

grid (9 comentarii)  •  24 decembrie 2013, 15:36

Ciudat cumva cum înavuțiții capitalismului mioritic care se bagă în fotbal își doresc numele legate de cosmos – stele, astre. Măcar Gigi mai era câteodată și simpatic, dar parvenitul despre care vorbește Cristi revarsă numai otravă și ură.
Un articol de excepție.

17 N T (640 comentarii)  •  24 decembrie 2013, 19:18

Crăciun fericit Domnule Geambasu !

c-a la-i meritat mai avint pa-si-une

http://www.youtube.com/watch?v=njG7p6CSbCU

matase (4 comentarii)  •  24 decembrie 2013, 22:07

Bravo Dl. Geambasu, mai cauta prin ziare poate gasesti alte subiecte interesante pentru cititorii GSP. Ei accepta si apreciaza stilul plus lipsa de idei care va caracterizeaza.

gima (30 comentarii)  •  25 decembrie 2013, 1:27

ce nu intelegeti voi scriitorii de dinaintea mea, care sunteti niste stelisti deghizati, este ca nu ne intereseaza care este profilul moral al lui niculae sau cita carte are omul, sau cit se pricepe el de bine la fotbal, ne intereseaza ca pe banii lui, si-a facut o jucarie care se numeste Astra. ca el mai e Arpi la cluj si nenea adrian la vaslui. adica oameni care au luat echipa din virful pomului si au adus-o unde este fiecare acum. pe banii lor. mai copii de fosti comunisti, voi nu intelegeti ca daca ai bani esti cel mai destept om din lume. asta e! faci cum zice angajatorul tau. daca el iti zice sa trintesti jocul ca ai o prima mai mare ca pentru o victorie in deplasare, ce faci? bagi carbuni? nu! te faci ca ploua. c-asa-i in … sportul de azi. cel care sustine financiar sportul respectiv, dicteaza conditiile. si voi fraierilor, de ce va atacati atita? jucatorii astia de fotbal sunt prieteni intre ei. se respecta. se ajuta. blatuiesc toti. singurul lor dumnezeu este banul.
ghinionul stelei anul acesta e ca pe gigi, saracul, l-au apucat transpiratiile si trebuie sa stea acolo. altfel ar fi defilat regheblat prin campionat. si ar fi plecat afara la o mare echipa din liga a II unde ar fi facut performanta. ar fi reusit sa nu retrogradeze.
aud glasuri care sperau ca tincii lui hagi sa incurce pe astra. ba baieti, voi chiar nu va pricepeti la sportul asta. pai in tur le-a dat astra 4. si acuma i-au luat la pret de matineu ca sa nu se accidenteze „folbalistii” momentan nu se stie cine o sa „cistige” acest campionat TOTAL CORUPT. gigi nu mai poate sa dea bani, steluta nu mai bate pe nimeni. bine ca nici astra nu-i vreo cometa, are si ea fluctuatiile ei de forma sportiva. si nenea niculae nu vrea sa dea bani pe meciuri aranjate cu echipa adversa. are grija vama de asta. ca doar de asta s-a dus acolo.
va pup, un craciun fericit la toata lumea.

grid (9 comentarii)  •  26 decembrie 2013, 11:42

Pentru @gima, probabil bantuit de un anticomunism doar declarativ:
Îmi pare rău, cinismul cu care dai verdicte si postulate in apărarea inculților ajunși mari bogătani în țara asta care pot face și spune orice doar fiindcă au bani este tot un soi de reflex bolșevic. Și așa zișii conducători ai proletariatului s-au crezut nemuritori, au torturat și au asasinat dar, nu-i așa, nu interesează pe nimeni, trebuie să fi fost deștepți, era normal ca ceilalți să stea în poziție de ”drepți”. Mai ales când era vorba de unul din poliția politică, precum personajul nostru, vorba ciobanului din Miorița, să ne resemnăm.
În ceea ce privește exemplele românești de investiții capitaliste în fotbal pe care le invoci, ele se integrează perfect în societatea noastră, o caricatură de capitalism. Așa că, deoarece nu există pasionați care să producă întâmplări frumoase gen Ripensia sau Chinezul Timișoara, nu avem nici o speranță reală să construim cluburi precum engezii sau olandezii, rămâne deci să ne bazăm tot pe ”scheletele” comuniste. Între care din păcate, orice s-ar zice, este și Rapid.

andy (2 comentarii)  •  27 decembrie 2013, 18:19

Asta i capitalismul,mai rau dc sclavagismul.Dc stapanul e si fost securist…..

andrei (684 comentarii)  •  28 decembrie 2013, 11:22

Nu voi ati creat un nou Jiji?…Cum il condamnati da-l bagati pe toate posturile tv.. O plati bine reclama…

telespectator (1 comentarii)  •  28 decembrie 2013, 11:46

Eu nu cred ca fostul securist (si actual miliardar) il considera „las” pe Gaman.
Poate ca o fi vrut sa spuna „indolent” sau poate „tradator”.
Ce legatura au comportamentul sau atitudinea lui Gaman cu lasitatea? Nici macar Niculae nu poate sa explice!

Sunt doar doua explicatii pentru fraza aiuritoare a patronului sfertodoct de la Astra: ori isi pierde luciditatea la nervi (pentru ca declaratia a fost facuta „la cald”) ori nu are proprietatea termenilor.

Comentează