Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Chiricheş, cu inima cum stai?

De cînd a aflat că se transferă în Anglia, noul jucător al lui Tottenham este victima unor accidentări foarte convenabile.

Am răsuflat uşuraţi atunci cînd s-a materializat transferul lui Vlad Chiricheş la Tottenham. Jur, ni s-a luat o piatră de […]

marți, 3 septembrie 2013, 9:00

De cînd a aflat că se transferă în Anglia, noul jucător al lui Tottenham este victima unor accidentări foarte convenabile.

Am răsuflat uşuraţi atunci cînd s-a materializat transferul lui Vlad Chiricheş la Tottenham. Jur, ni s-a luat o piatră de pe inimă! Devenise o chestiune de interes naţional ca băiatul să plece odată şi odată la o echipă din Vest. Să se liniştească şi el, iar noi împreună cu el. Să nu intre în depresie, şi noi o dată cu el. Presiunea devenise insuportabilă, stresul atinsese cote de avarie! Se face, nu se face, se face, nu se face, vrea Gigi, nu vrea Gigi, Jilava, Poarta Albă, alba, neagra, 8 milioane, ba nu, 10, ce, mă, noi sîntem proştii lor? Şi tot aşa pînă cînd, într-o zi frumoasă de sfîrşit de august, l-am văzut mutat la casa lui, la Londra.

Vlad Chiricheş în carne şi oase intrat pe poarta cantonamentului tottenhamez însoţit de o echipă de filmare de la Dolce Sport, ca o gardă pretoriană, nu altceva. De-abia atunci ne-am mai calmat, sentiment la care a contribuit şi prezenţa lui nea Giovanni acolo, care nea Giovanni avea glume cu un oficial al formaţiei din Premier League, în esperanto mi s-a părut că-i vorbea impresarul român. Fundaşul zîmbea reţinut, cu iubita alături şi cu trolerul de asemenea, alături. Trolerul devenit personaj în filmarea colegilor noştri de la Dolce, care au insistat cu prim-planuri şi gros-planuri pînă cînd obiectul cu pricina, banal geamantan cu role, a căpătat o aură de mister. Ce secrete cărase acolo Vlad de la Bucureşti la Londra?

Poate secretul loialităţii rătăcite la cală? Ori al desuetului patriotism, lucru neînsufleţit pierdut printre bagaje de mînă? Căci noi, naivi, ne gîndeam că Vlad al nostru, pe care l-am lăudat cum nici agenţii lui n-au reuşit, va veni şi va muta munţii din loc la meciurile cu Ungaria şi cu Turcia. O şansă în plus pentru calificare cu Vlad Chiricheş în teren, depresurizat, cu mintea la fotbal şi cu sufletul deschis pentru România. Sănătos. Sănătos? Ei, nu chiar aşa de sănătos. Cum, nu aţi aflat? Vlad a suferit o contractură musculară la primul antrenament cu alde Villas Boas. Şi după ce a absentat la meciurile Stelei contra Legiei, şoldul, bată-l vina! (sau poate cotul?), acum aflăm că este incert şi la dubla naţionalei.

Păcat. Şi urît. Simţisem cum ne-a abandonat Chiricheş din clipa în care transferul la Tottenham devenise certitudine. Şi nu mi-a plăcut. Deloc, deloc, deloc. În schimb, mi-ar fi plăcut ca Vlad să fi jucat contra Legiei, să fi tras de el şi să fi fost acolo, alături de colegi, împreună cu oamenii din tribune, care l-au iubit, l-au ajutat şi, într-un fel, l-au propulsat spre acel mîine lipsit de griji. Mi-aş fi dorit să nu se fi ascuns în spatele unei scutiri medicale, prea grijuliu cu el însuşi, şi să ne fi spus prin prezenţa lui pe teren că uneori e nevoie de mai mult în viaţă decît să fii un profesionist adevărat. Mi-ar mai fi plăcut ca Vlad să renunţe a se mai comporta ca un bibelou şi să intre la joc vineri şi marţi. Altfel, îmi miroase a sindrom Radu Ştefan. Totul pentru frontul Tottenham, totul pentru victoria salariului. Greşesc? Oh, da! Ştiu, îşi va găsi mulţi avocaţi din oficiu. Mă vor certa şi îmi vor recita poezia cu viaţa scurtă a fotbalistului, care fotbalist trebuie să aibă grijă de el.

De el şi numai de el? Aceasta-i întrebarea, dragă Vlad Chiricheş. Trec peste amănuntul, amuzant zic eu, că nea Imi îţi spune Kerekes, iar peste cîteva zile jucăm cu ungurii. Nu naţionalitatea e problema. Nu e, chiar deloc! Problema este inima. Şi înainte să ne întrebăm ipocrit care e coeficientul de inteligenţă al fotbaliştilor sau ce gusturi muzicale au, poate ar fi mai interesant să aflăm altceva. Au sau nu au inimă fotbaliştii?

Comentarii (138)Adaugă comentariu

Z (1 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:12

Asa e, prea pentru salariu si deloc pentru tara…

rew (1 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:14

Eu zic ca nu se poate face o comparatie intre cei doi, Chiriches totusi are caracter, Rdu Stefan de cand era la Dinamo se vedea ca vrea sa plece afara pentru bani.

Acum refuza nationala ca este pe cai mari la Lazio dar cand o avea 33 de ani atunci, ca orice mercenar o sa vrea sa revina.

ovidiu_3003 (644 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:15

Stai linistit ca n o sa joace la Tottenham …ca nu l baga aia sa le strice echipa …Asta i bun la camile …

dan (2 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:15

cam asa ceva , cristi. cu o singura conditie: sa nu fie ceva trecut prin contract

bb (1 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:16

sa nu omitem si alte aspecte.
Faptul ca Chiriches nu a jucat cu Legia este si pt ca ciobanul vroia cu orice pret banii pe el. Englezii au fost cam prosti ca au marit oferta, si 8 mil erau de ajuns.
Nu este problema de Chiriches neaparat ci mai ales faptul ca jegosul asta de Piti face dezinformari si gargara ieftina. Asta pe langa faptul ca e un barbugiu notoriu si ii place si lui banul de ia tot felul de modesti la nationala cu gandul sa le creasca cota ca deh..are si el particica lui cu becaliotii nesimtiti.
Eu cred totusi ca Chiri va juca..
Radu e un prost ca a renuntat la nationala..ca si Radoi. Dar au renuntat tocmai din cauza barbugiului..ca au vazut ca e doar pe interes si ei cand vin la nationala nu prea mai sunt asa..vedete si siguri de joc.

Cosmin (4 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:18

perfect de acord cu tine Cristi Geambasu ! „Fotbalistii” astia se cam cred oameni de portelan! Hai sa vedem de cate ori au jucat adevaratii FOTBALISTI cu probleme medicale,meciuri importante ale nationalei si dupa sa tragem linie. Upsss.. cred ca a vem o problema.. linia aia va fi foarte lunga pentru ca trebuie sa acopere multi jucatori care s-au SACRIFICAT pt NATIONALA asta,care azi,nu prea mai inseamna nimic pe „fotbalistii” actuali! Stau si ma intreb.. oare va mai aduceti aminte cand Hagi juca cu genunchiul bandajat meciurile nationalei?? cand Gica Popescu juca accidentat la spate,Adi Ilie,in meciul cu Germania,cand nu era refacut dupa o accidentare 100%.. sunt foarte multe cazurile,dar vedetismul de azi nu-l va intrece niciodata nimeni de aici inainte !

KS (1 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:21

Prezumpia de nevinovatie (accidentare) la tine nu exista..

Decebal 89 (10 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:21

Bale a avut un comportament mult mai urat decat Chiriches , pt a fi lasat sa plece la Real. Traim in epoca pitiponcilor, oamenii se apuca de fotbal pt bani nu din dragoste pt acest sport.

tello (9 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:23

Exceptional scris.

teo (4 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:23

totusi cred ca e inca, copil si e foarte influentat de catre cei care „mulg” bani frumosi de pe urma lui….

dragos (1 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:23

Au inima, dar o tin doar pentru ei. Nu mai sunt fotbalistii de altadata care asteptau un sufletul la gura un meci al nationalei pentru a „lupta” pentru co-nationalii lor. Acum 80% se duc la nationala doar pentru a-si mari cota, pentru ca asa cum stim, filiera Becali (includ tot neamul) -> Nationala = Mai multi bani 🙂
Banii fac pamantul sa se invarta, nu inima 🙂

Marius Cosma (1 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:23

Super tare !! imi place comentariul tau referitor la Chiri…eu fiind un suporter infocat al Stelei, m-a enervat la culme, cand am vazut cum marele fundas „se da lovit” la meciurile cu Legia…saracutzu de el…a plans ca nu se realizeaza transferul in strainatate, a intrat in depresie.
Bravo Cristi Geambasu…ca de obicei, un fin observator.

Alex (1 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:24

foarte bine. Nationala barbugiului nu merita jucatori ca Chiriches. De ce sa duca jucatorii in spate o calificare la mondiale si dupa sa zica lumea ca piturca e antrenor bun si cu sandu la presedintie am avut rezultate bune. Stim cu totii ca la preliminariile din 2008 daca nu era mutu in forma maxima(ca la fiorentina) nu pupam niciun euro.
Cand o sa se aduca un antrenor ca lumea o sa vina si jucatori ca lumea. Pana atunci sa stea in florescu si stancu.

levish (1 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:25

Vlad a plans ca nu pleaca in Anglia. Ce poate fi mai rau decat sa iesi campionul Romaniei, sa joci in Liga Campionilor si sa fii una din putinele bucurii ale multor suporteri? Da, Vlad, ne vom mandri cu tine de vei juca bine, asa cum ne-am mandrit si cu Mutu, Chivu, in momentele lor bune; insa un jucator desavarsit e acela care se antreneaza visand la trofee, nu la salarii mari. Succes cu Spurs, hai Steaua!

GERULA666 (5 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:28

Il cheama VLAD si nu Zoltan, Chiriches si nu Kerekes, cand vreo data vreo familie de unguri isi vor numii copii cu nume romanesti!

vasim (86 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:32

Domnule Geambasu dumneavoastra a-ti venit la gsp cu inima ?
Chiriches are meseria de footbalist si cu asta basta!
Eu sunt sigur ca are probleme de sanatate dar nu asa mari ca sa nu joace la nationala Romaniei!
Dar nici nu vrea sa riste omul, sa se sacrifice pentru ce?
Debutul lui la Totenham e mult mai important pentru el si eu pot sa inteleg acest lucru!
Chiar din perspectiva nationalei e foarte important!
Daca Chiriches ajunge rezerva la Totenham ce facem atunci ?
Succes Chiriches si fii profesionist!

Un roman (2 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:36

Domnule Geambasu, dumneavoastra nu intelegeti un singur lucru, nationala lu’ peste prajit nu mai intereseaza pe nimeni, pana cand puroiul asta din fruntea federatiei nu va fii spart nu o sa mai interese pe nimeni.

Un suporter (3 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:37

Vreau sa va felicit pentru articol. Abordati realitatea dintr-o perspectiva corecta si justa. Problema ridicata de dvs. este cat se poate de serioasa. Avem fotbalisti care joaca in campionate puternice, le lipseste insa daruirea. Exceptandu-l pe Torje si Marica, toti se cred a fi la o promenada. Poate nu avem jucatori buni, atat de multi in , sa facem un 18 competitiv, insa macar 5-6 ar fi pentru un schelet. Fara vreo nota de rasism – Asa e cu ……. cand isi vede sacii in caruta. Intrebarea pe care nu si-au adresat-o este – Chiar avem sacii in caruta ? Vom vedea daca ii au sau nu. In timp. Pana atunci insa exemplele jucatorilor romani, cu evolutii constante, apreciate pozitiv, nu prea am avut si nu avem. Am avut putini si nu prea mai avem niciunul. Ma bucur ca Maxim a inscris de doua ori si a dat si doua pase decisive. A fost insa un singer meci. Asteptam cu totii si continuarea. Sa o tina tot asa. In rest, avem fotbalisti care asemenea unei mingi de ping-pong sunt trimisi ba prin liga a treia, ba pe la nou promovate. Poate ca este si vorba despre Lisa de valoare, dar poate si despre lipsa de rabdare a fotbalistilor, care prefera un salariu mic (pentru sevilla, londra, stuttgart, sunt salarii mici, chiar daca cleanup groparilor fotbalului romanesc varsa late povesti). Sa stea, sa joaca doua, trei, patru sezoane in Romania (Steaua, Pandurii, Astra, de ce nu Dinamo), sa performeze in competitiile europene, si apoi sa plece ca „established players”. Parca Badea Cartan era mai pregatit cand a plecat la pas spre Roma. Poate ca era si o alta oxigenare la nivel cerebral acum doua sute de ani. Va felicit inca o data. Sper ca Romania sa invinga Ungaria si Turcia, iar la baraj sa abeam sansa. Cu Slovenia parca aveam echipa, dar ne-a lipsit sansa. Acum poate e diferit.

TorqueFM (22 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:37

Din pacate generatia fotbalistilor romani adevarati s-a incheiat cu retragerea gigantilor de dupa euro 2000 ! Astialalti sunt niste pustani crescuti cu scarba de romania si cu dor de duca pentru ca „oriunde e mai bine decat in tara” . Vezi comentariile forumistilor si iti dai seama din ce generatie sunt…astia sunt fotbalisti condusi de femei (chiriches voia neaparat la londra ca prietenasa intrase la mster acolo) si vesnic in cautare de femei ! Nu sunt barbati frate….sunt niste pitzipoance cu ghete de fotbal ! Compara-i pe astia cu dszudszak care a jucat cu infiltratii pentru ungaria intr-un amical !!! si vezi diferenta de patriotism intre tari !

Cristian Geambaşu (301 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:37

Vasim

Iti raspund fara ezitare, da, „a-m” venit cu inima.

waf (1 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:39

s-a pus in sfarsit punctul „i”. E mai mult de 100% adevar in acest articol. Sunt stelist, dar draga Chiri, recunoaste, ne-ai lasat la greu in meciurile cu Legia, punandu-te pe primul loc. Doar atat vreau sa-ti reamintesc: Mirel Radoi, a ratat multe transferuri in cariera lui, cat timp a fost la Steaua (cred ca Inter iti spune ceva, nu?), dar niciodata nu a facut ce ai facut tu…Bafta acolo dar nu e frumos ce ai facut, de aceea e greu sa te consideram un idol in Ghencea atata timp cat dupa 1.5 ani tie nu-ti mai era mintea la Steaua.

Daniel (1 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:39

E un lucru pe care nu-l stie toata lumea : daca ar fii jucat cu Legia nu ar mai fii avut dreptul sa joace in UCL pentru o alta echipa in aceste sezon – e o regula a UEFA. De-aia s-a dat lovit cu polonezii, ca doar Tottenham nu sunt tampiti sa-si aduca un jucator pe banii astia si sa poata sa-l foloseasca doar in Premier si Cupa.

TorqueFM (22 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:39

cand vezi ca majoritatea forumistilor din ziare gandesc ca vasim iti dai seama ca tara asta CHIAR NU MAI ARE VIITOR ! Pentru ca are o generatie uriasa de emigranti frustrati care arunca doar cu noroi in tara…..

Danaila Marian (7 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:41

DAr oare geabasule nu te gandesti ca prezenta lui pe teren ar fi agravat oare problemele medicale pe care le avea si pica transferal????? Si pierdea si meciurile nationalei????? Altfel te dai mare ziarist dar ar fi bine sa te gandesti ca o accidentare este o accidentare nu o piesa de teatru……….

Lereter (40 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:42

Nene Geambasule,ai dreptate sint multi care vorbesc,putini care si pricep. Chiriches nu mai are aceiasi dorinta de exprimare,acasa,dupa ce a plecat. La asta se reduce totul. Ca pe Piturca l-a suportat cit timp a avut nevoie de Nationala,acum vad ca are retineri. Se pare ca asta este adevarul. Ma bucur ca ai curaj sa spui ce gandesti ! Fiecare vine cu caracterul sau ! Ce sa mai spun,Mutu plange ca nu vine,Chi8riches se da lovit,ficare cu problema lui.

iulian_78 (31 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:43

Interesant articolul, dar ramane de vazut. Daca nu va juca la nationala, dar se va afla in lotul londonezilor la primul meci, e perfect adevarat.Altfel, Chiri are circumstante atenuante si exista prezumtia de nevinovatie.

Eu (43 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:43

Domnule Geambasu…este cel mai tare articol al dumneavoastra. Felicitari si la mai multe. Multa bafta

Danaila Marian (7 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:44

Cu pitzi asta antrenor as face la fel ca radu Stefan……decat sa vin la nationala si sa stau cu fundul in poarta si sa ma fac de ras mai bine ma dau lovit …………..ce spui de asta???

Mihai (1 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:47

Domnule Geambasu,

Presupunand ca ipoteza aceasta ar fi adevarata, va intreb si eu, se poate ca Vlad sa lipseasca din teren 2 meciuri cu Legia, unul cu Ungaria si unul cu Turcia sub pretextul unor accidentari inexistente fara complicitatea staffului (medical si tehnic) al celor 2 echipe ?

Va multumesc.

hahaha… (9 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:50

cam deverme sa-l comparam pe Chiriches cu mereu accidentatul Stefan Radu. Sa nu uitam ca pt. a deveni un adevarat Stefan Radu trebuie mai intai sa refuzi nationala pt. div. accidentari imaginare macar de vreo 4-5 ori la rand, pt a juca fara probleme la echipa de club 2-3 zile mai tarziu. Deci sa-i mai dam lui Chiri o sansa sau doua inainte sa-l infieram cu manie proletara!

conasu (21 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:50

Or fi dat aia la vizita medicala, peste ceva care trebuie sa se …..”evapore” !

flo (100 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:51

Esti obsedat de chestia asta, si de ani de zile. Boala asta poarta un nume simplu: PARANOIA!

axel (48 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:52

eu cred ca trebuie sa ne gandim la analizele de sange inainte sa ne punem problema daca vrea sa joace. credeti ca alearga asa de mult ca mananca banane?

Florin (2 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:54

Nenea Geambasule……..este complet eronat gandesti asa……daca meciul nationalei punea in pericol transferul lui la Tottenham, mai intelegeam…….dar asa…….pe Chiriches il va ajuta daca joaca la nationala, mai ales ca o sa fie si capitan………..Tottenham il va asimila ca pe un lider…………articolele de acest gen, nu ajuta fotbalul………..plus ca sunt simple presupuneri

cezarb (1 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:55

Salut,
Sa stii ca la meciul cu CFR Vlad s-a accidentat pe bune,eram fix langa banca de rezerve si am vazut clar ca se tinea de spate si ca il durea tare si a fost inlocuit,deci nu cred ca este un nou caz Radu Stefan,cred ca a recidivat acea accidentare,nu il vad acelasi tip de om ca Stefan Radu.
Vlad pare si cred ca este mult mai modest si nu cred ca s-ar da lovit,poate ma insel…

hahaha… (9 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:56

@Danaila Marian
Nu-l obliga nimeni pe Stefan Radu sa stea cu fundu-n poarta la nationala. Ba chiar dimpotriva, daca baiatul e in stare sa-si faca treaba perfect in aparare si in plus sa dea si gol il va lauda toata lumea inclusiv piturca. Problema este ca Stefan Radu n-are chef sa traga pt. nationala pt. ca nu-i iese cascavalu de-acolo si prefera sa aiba liber cand nationala joaca. Asta este, nu-i nici o problema, pt. ca oricum nu a jucat NICIODATA bine la nationala, INDIFERENT de cine a fost antrenor!

goghe (16 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:57

La ce echipa are Tottenham eu nu il vad pe Chiriches sa joace decit in meciurile de cupa ligii sau cupa Angliei.
Cu jocul lui de cap „extraordinar” nimeni nu o sa il tina fundas central.
Parerea mea este ca Tottenham l-a luat sa joace in fata apararii peste 2-3 ani.
La nationala …. vorbim dupa meciuri. Ii dau dreptate lui Piturca – n-ai chef de nationala, stai acasa! Mai bine vad pe unul care nu poate dar se straduie decit pe unul care stiu ca poate dar nu ii pasa!

Florin (2 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:57

Daniel……vreu sa te corectez…………Chiriches avea voie sa joace pentru Tottenham, chiar daca juca cu Legia……….sunt 2 competitii diferite………Steaua joaca in CL, iar Tottenham in Europa League…………va rog nu va bagati in discutii pe care nu le stapaniti…………unii va pot urma parerile

xolv (21 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 10:58

De sindorumul Chiriches sa ne spuna mai multe piti. alte victime colaterale ale razboiului cu reghe. Sa nu mai zicem de episodul histrionic cu plansul la ratarea transferului

Alexbibirica (2 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 11:00

daca-ar fi fost ca si MIREL RADOI … nu existau astfel de discutii acum

alcaloid (1 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 11:01

Un articol despre nimic, similar cu cele in care formolul de Dragomir este intrebat ceva in legatura cu orice. Cat cap sa ai sa faci asta…incredibil.
Legat de subiect, trebuie sa fi masochist sa vrei sa stai la Steaua daca ai oferte mai bune. Loialitate fata de ce? Singurul cu capul pe umeri acolo este antrenorul, dar si ala e baytaia de joc a tuturor, numai ca nu se prea prinde… Un manager definitia sclaviei absolute, unul pe banca tehnica care a fost prin la web cum….., un patron la Jilava si noi vorbim de loialitate fata de club. Care club? Si de ce?

Un suporter (3 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 11:01

Pentru Danaila Marian:
Meciurile de fotbal au 90 de minute. Te aperi si ataci in functie de posibilitati si de adversar. Saracul Stefan Radu, in ultimele doua meciuri Lazio-Juventus, a avut mare ghinion:)). A atacat Lazio in permanenta, valuri si valuri:)). Daca Romania ar castiga fara sa joace, atunci poate ar trebui sa nu mai vina acesti baietei rasfatati la nationala. Iar despre saracul de la Roma care nu vrea la nationala…. Nu prea are loc acum. Rat si Latovlevici sunt peste el, din toate punctele de vedere. Chiriches nu cred ca se numara intre primii 10 fundasi centrali care au jucat vreodata la nationala. E bun. Nu forte bun. Sunt multi care il pot inlocui. Cel putin doi-trei. Poate are nevoie mai mare de el Giovanni B, nu echipa nationala.

razvan sr (2 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 11:02

Cristi, eu il inteleg si fii sigur ca nu se da lovit de unul singur. Piti si medicul nationalei sunt complici. Si ii inteleg si pe complici: Daca al nostru Chiriches nu se impune titular la Tottenham dintr-o problema de sanatate cu care risca sa se pricopseasca inainte de debut, va fi o pierdere mai mare pentru nationala aceea de a-l avea pe Chiri la Londra unde sa frece banca, decat daca il aveam titular la Bucuresti

joaquin (4 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 11:03

Bravo Cristi pentru articol .
Două lucruri mi-aș permite să adaug legate de acest subiect . Să nu uităm că Tottenham a mai avut o incercare de a-l inregimenta pe Chiricheș . Vă mai amintiți când ? Vă spun eu . Cam pe când Steaua avea meci cu Ceahlăul . Vă mai amintiți ce s-a intâmplat cu Vlad atunci ? S-a ”accidentat” la incălzire (sic !).
Al doilea lucru la care vreau să mă refer s-a petrecut mai demult. Mihăiță Neșu avea ofertă concretă și f. bună de la Utrecht . Inainte de a pleca , Steaua juca cu Galatasaray . Mihăiță a jucat contra turcilor , dându-și viața pe teren (cum știm că a făcut-o intotdeauna ) !
Vlade , eu iți doresc din suflet să-ți meargă bine in Premier ,dar , tu ai auzit de povestea cu lupul și oile ? Aia cu ”Ajutoor , săriți , lupul” ? Să nu dea bunul Dumnezeu să te accidentezi la un moment dat de-adevăratelea și să nu mai poți juca DE-ADEVĂRATELEA la echipa pt. care ai plâns și la care ți-ai dorit atât de mult să ajungi .
Baftă , dar cum spuneam , ai grijă !

marian (85 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 11:07

Mihai #29 si Daniel #22 au dreptate. Hai Romania !

Behaitoarea (6 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 11:10

Pe Kereca$h in doare-n …. belenger de nationala .. aia-i toata treaba , hai ca v-am salutat!!

Bogdan (3 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 11:11

@Daniel…sigur putea juca in UCL, chiar daca ajucat preliminariile…aceiasi problema in cazul Boateng, a jucat cu Milan in preliminarii si va juca si cu Schalke in UCL…:-)

Mandela (4 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 11:16

Aveti dreptate in anumite privinte, dar nu as pune toata aceasta problema in spatele lui Chiriches. Cred ca, in cazul meciului cu Legia, nu a fost dorinta jucatorului de a nu juca. Daca ceea ce s-a vehiculat prin presa este adevarat, atunci cei de la Tottenham au avut grija sa ceara despagubiri semnificative pentru situatia in care Chiriches s-ar fi accidentat inainte sa ajunga la Londra. Cred ca, in acea situatie, nici macar staff-ul Stelei nu ar fi dorit sa riste transferul. In ceea ce priveste selectia la lotul national, sunt convins ca exista presiuni din partea celor de la Tottenham, care doresc sa il vada pe jucatorul pentru care au platit 9 milioane de euro jucand inainte de a risca o accidentare.

Paulica (1 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 11:16

Aveti dreptate in tot ceea ce ati scris mai sus. Nu mai luati in seama parerile unor nepriceputi , din pacate patriotismul e mort si lumea se gandeste doar la bani nu la bucuria de a juca la echipa nationala intr-un meci atat de important .

vineri12 (13 comentarii)  •  3 septembrie 2013, 11:17

@ Daniel: Mai e un lucru pe care-l stie cam toata lumea, mai putin tu: Tottenham jovca in Europa League, nu in Champions League…
Cat despre articol: o incercare patetica de-a mai castiga niste accesari, niste comment-uri, incununata, iata, de succes, din moment ce si eu imi dau cu parerea. Asa cum scria un alt comentator, ar trebui sa existe prezumtia de nevinovatie, in timp ce alt comentator are dreptate afirmand ca un asemenea „blat” nu ar putea exista fara complicitatea staff-ului lui Piturca. Pana una-alta Chiriches a venit la lot, spre deosebire de St. Radu.

Comentează