Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
Ce a spus Răducioiu și ce a ieșit

Știți de ce adulților li se pare că odraslele lor spun lucruri trăsnite? Pentru că ei, copiii, spun adevărul. Iar asta este o nebunie în sine. Cum adică să fii sincer și să îi trântești omului în față ce gândești? […]

...

O salvare pentru Dinamo

Houdini Burleanu a scos cumva castanele lăsate la foc domol de LPF și a pus punct șaradei. Afară sunt 36 de grade, dar clasamentul a înghețat prin hotărârea congelatorului CEx FRF. Trecerea imediată la sistemul cu 16 formații înseamnă că […]

...

I-am mai și faultat, dar corect!

Finala s-a terminat, campionatul continuă. Poate și acesta în vreun fel în zona play-out-ului, dar vorbim despre campionatul următor, care, ce să vezi?, începe pe 21 august. Adică peste două săptămâni și jumătate. Totul la altă viteză Ce înseamnă asta? […]

...

Mulțescu, un antrenor

Tocmai s-au încheiat meciurile decisive pentru promovarea în prima ligă. A început Voluntari-Dinamo și ai senzația că urmărești un meci de Champions League. Deși este tot fotbalul acela care ne enervează cel puțin de câteva ori pe săptămână. Cam asta […]

...

De la Edison la Edinson

În jargonul fotbalistic românesc, Uruguay-Paraguay definește un joc-școală între titulari și rezerve. Sau între probabili și posibili. Năzbâtiile de limbaj ale lumii fotbalului sunt infinite, cel puțin la noi. De unde o fi apărut snoava asta cu Uruguay-Paraguay nu știe […]

...

Foarfeca Irinei, tricoul lui Messi şi maratonul de la Londra

O fi rău să fii Irina Shayk, iubita lui Cristiano Ronaldo? O fi greu? Recunoaşteţi că indiferent de sexul căruia îi aparţineţi v-aţi pus întrebările astea care nu aşteaptă nici un răspuns fiindcă sînt acoperite de un nor gros de […]

marți, 16 aprilie 2013, 7:03

O fi rău să fii Irina Shayk, iubita lui Cristiano Ronaldo? O fi greu? Recunoaşteţi că indiferent de sexul căruia îi aparţineţi v-aţi pus întrebările astea care nu aşteaptă nici un răspuns fiindcă sînt acoperite de un nor gros de certitudini. Încă o gîsculiţă cu picioare lungi şi minte scurtă! Într-adevăr, rusoaica de 27 este o femeie de o frumuseţe aparte. O frumuseţe exotică, un amestec de sorginte slavă dinspre mamă şi tătărească dinspre tată. Prietena marii vedete portugheze este în lumea modei foarte aproape de ceea ce reprezintă Cristiano în lumea arenelor. O stea. Dotată, împotriva ideilor noastre preconcepute, şi cu ceva materie cenuşie. Şi o doză considerabilă de bun-simţ amestecat cu un binefăcător simţ al umorului.

Invitată în Grecia la un eveniment monden (o petrecere a MTV), Irina a fost îndemnată de un reporter să îşi arate antipatia faţă de Lionel Messi, rivalul iubitului ei. Pentru asta, top-modelului i-a fost înmînat un tricou al starului argentinian şi o foarfecă. Spre surprinderea asistenţei, tînăra rusoaică nu s-a repezit să taie tricoul cu foarfeca. Spre şi mai marea surprindere a asistenţei, Irina s-a prefăcut că încearcă să-l tundă pe impetuosul reprezentant al presei tabloide elene. Spre uluiala noastră a tuturor, Irina Shayk a făcut o demonstraţie impecabilă de sănătate mentală.

36.000 de oameni se pregătesc să ia startul în Maratonul de la Londra. După tragedia de la Boston, poate părea un gest care miroase ori a inconştienţă, ori a exhibiţionism. Nu este nici una, nici alta. 36.000 de oameni vor să îşi păstreze sănătatea mentală. Refuză alienarea prin frică. La fel ca şi tricoul lui Messi, sănătatea minţilor noastre va rămîne intactă atît timp cît nu vom negocia cu violenţa din jur punînd capul în pămînt. Ascunzîndu-ne în casă. Trebuie doar să ieşim pe stradă şi să le arătăm că nu ne temem. Că sîntem nu doar mai mulţi, mult mai mulţi decît ei. Sîntem mai buni, mai puternici, mai sănătoşi. Trăim într-un basm dur, în care lupta dintre bine şi rău nu este un element al intrigii. Ce poveste este şi asta în care mor copii de 8 ani doar pentru că nu au primit lecţii antiterorism?

Comentarii (7)Adaugă comentariu

zgaiba (1 comentarii)  •  16 aprilie 2013, 19:26

Da….e trist ca am ajuns aici.Dar te intreb ceva Tovarase Geambasu.E mai pretioasa viata unui copil vestic…american au ba decat cea a celor ucisi in atentatele saptamanale in lumea araba?Plangem cu totii insa ar trebui sa deplangem nepasarea noastra fata de cea ce traiesc(copiii teroristilor).
Viata are aceeasi valoare oriunde ai trai.Nu te-am vazut si cert nici nu te voi vedea facand asemenea comentarii ….sa zicem dupa ce au facut ka Falujah sau cand dementul ala a impuscat 11 copii.Mda…nu ersu din lumea noastra.

adi_stelistul (416 comentarii)  •  16 aprilie 2013, 19:32

Nu mi-am pus intrebarea daca e rau sa fii Irina Shayk, iubita lui Ronaldo. Nu de alta, dar Ronaldo nu-i pe gustul meu. :-)))) In schimb m-am intrebat dac-ar fi bine sa fiu iubitul Irinei Shayk si-am ajuns la concluzia ca n-ar fi rau. 🙂
Foarte serios acum. Gestul Irinei a surprins doar pe cei cu prejudecati misogine. De ce, „spre uluiala noastra a tuturor”? Nu suntem toti in aceeasi galeata, regret.
Boston… Incepusem sa uitam de pericolul care ne inconjoara. Din pacate tocmai la un eveniment sportiv ni s-a reamintit, atat de brutal. Va trebui sa tinem capul sus, asa e, sa nu cedam. Desi ar trebui sa spuneti asta unei mame care nu va dori sa-si mai lase copilul la o manifestare sportiva terorizata de gandul ca poate se intampla iar. Ei spuneti-i sa nu negocieze cu violenta. De fapt nici nu va negocia. Se va declara invinsa, va fugi din fata ei.

Gabi (5 comentarii)  •  16 aprilie 2013, 22:01

Irina a raspuns spontan cu simtul umorului in cel mai inteligent mod posibil. Iar daca sunt de atata timp impreuna probabil nici Cristiano nu este o persoana plina de ura si complexe de inferioritate fata de Messi, iar daca ar fi fost, sunt convins ca Irina l-a schimbat. Felicitari pentru articol domnule Geambasu!

kriticon (267 comentarii)  •  17 aprilie 2013, 5:24

@zgaiba,
de acord!

alex (57 comentarii)  •  17 aprilie 2013, 6:06

Nu este nimic surprinzator in ce a facut Irina. Doar un om cu prejudecati crede ca fotomodelele de nivelul asta sunt niste gasculite aproape retardate. Din contra, majoritatea sunt mai educate si cultivate decat orice personaj din lumea sportului de la noi, sunt femei de afaceri, actrite etc. Nu sunt doar un trup frumos fara minte.
Nici Cristiano Ronaldo insusi nu ar fi taiat tricoul lui Messi, nici macar in particular ! Si el si Messi sunt cei mai mari fotbalisti ai momentului iar rivalitatea asta aberanta este alimentata doar de presa. Una e sa-l invidieze Cristiano pentru recordurile care le doboara „Puricele”, alta e sa-l urasca. Sunt fan Barcelona dar se vede clar ca Ronaldo zilnic incearca sa se autodepaseasca, ca sa fie mai bun ca Messi. Rivalitatea pur sportiva este cea mai frumoasa din lume. Nu sunt ei cum era Agassi cu Sampras, prieteni buni in afara terenului, dar nici ca soarecele si pisica nu sunt !

dan (58 comentarii)  •  17 aprilie 2013, 8:56

Articol penibil cu expresii gen „libertatea” si alte fituici asemanatoare…” Recunoaşteţi că indiferent de sexul căruia îi aparţineţi v-aţi pus întrebările astea”, „Spre surprinderea asistenţei”, „Spre şi mai marea surprindere a asistenţei”, „Spre uluiala noastră a tuturor”…timpenii.

fr3cky (3 comentarii)  •  17 aprilie 2013, 10:07

se potrivesc de minune cr7 si Irina.in schimb messi ‘omul mecanic’ care este intors cu cheita la fiecare meci,normal ca nu-l place Irina.adevarul este ca arata si barbat bine messi asta.

Comentează