Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Nişte ţărani? Nu. Nişte mitocani

Steaua. Cea mai iubită echipă din România şi-a ignorat suporterii la Brăila. Urmarea? Steaua va fi şi mai iubită. Căci dragostea e oarbă.

Nu ştiu cum se numeşte în sociologie atracţia înduioşător-maladivă a românilor pentru Steaua. Presupunînd că există un […]

marți, 26 martie 2013, 9:49

Steaua. Cea mai iubită echipă din România şi-a ignorat suporterii la Brăila. Urmarea? Steaua va fi şi mai iubită. Căci dragostea e oarbă.

Nu ştiu cum se numeşte în sociologie atracţia înduioşător-maladivă a românilor pentru Steaua. Presupunînd că există un termen care să definească aşa ceva. Habar nu am ce resorturi sentimentale pun în mişcare acest nemaipomenit ataşament popular. Nu am studii de specialitate ca să mă aventurez în analiza unui fenomen altfel suficient de ofertant măcar pentru o lucrare de licenţă sau de masterat. De ce nu o teză de doctorat cu titlul simplu „De ce iubim Steaua?”. Sau, ceva mai neutru, „Steaua, iubire sau idolatrie?”.

Ştiu însă foarte bine cum se numeşte ceea ce s-a întîmplat sîmbătă la Brăila, cînd formaţia locală CF Brăila, clasată a 3-a în prima serie a eşalonului secund, a învins cu 1-0 pe Steaua, liderul incontestabil al primei ligi şi rezervorul principal al echipei naţionale. Nesimţire. Aşa se numeşte. Aici nu e nevoie de studii de specialitate ori de verdicte ale specialiştilor. Atunci cînd 15.000 de oameni vin la un meci amical pe o vreme urîtă, pe un stadion mai urît şi decît vremea doar pentru tine, Steaua, dragă, iar tu, Steaua, nepreţuito, îi tratezi cu fundul sau poate nici măcar cu atît, cînd tu, Steaua, un surogat al primei echipe, deci o echipă de rezerve, deci cînd tu, Steaua noastră, far călăuzitor printre astrele fotbalului, te comporţi ca o ţoapă prea băgată în seamă în loc să dai bineţe oamenilor, să stai de vorbă cu ei sau măcar să te prefaci că participi la bucuria lor simplă, să te pretinzi interesată – de unde această iubire nemăsurată?- din care tu, Steaua, îţi tragi şi bunăstarea materială, atunci, ei, dragă Steaua, dacă ai avut puterea să citeşti toate astea şi nu te-am pierdut pe drum fiindcă nu am pus punct, atunci, nepreţuito şi prea importanto, ai o problemă. Una mare de tot.

Vreţi să îi amintesc pe cei care nu s-au ostenit să dea un autograf oamenilor care înconjuraseră cu iubirea lor inexplicabilă autocarul Stelei, pe cei care au trecut printre miile de suporteri înveşmîntaţi în roşu şi albastru fără să scoată o vorbă, de parcă ar fi ocolit nişte muşuroaie de furnici? Iată-i. Năstăsie, Doru Bratu, Puşkaş (nici o legătură cu Ferenc, absolut nici una), V. Lupu, L. Roşu. Plus vedetele Stanca, Rîpă, Prepeliţă, Pîrvulescu, Latovlevici, Tatu, M. Costea şi… şi… da, stimaţi telespectatori, Adi Rocha în persoană şi în suprakilograme! Nu vi se pare că a fost prea mult pentru atît de puţin?

Scriu, scriu şi tocmai cînd vreau să închei îl aud pe Reghe la „Fotbal Club” pe DigiSport. „Erau minus 10 grade afară, bătea teribil vîntul, ce voiaţi să facem?”, întreabă candid antrenorul-actor de reality-show-uri. Să vă opriţi, domnule Reghecampf, asta trebuia, să vorbiţi cu ei, să îi îmbrăţişaţi, să vă pozaţi cu ei, să le semnaţi pe tabloul acela compus special în cinstea dumneavoastră, august tehnician! Să îi faceţi fericiţi pe acei suporteri care sufereau mai tare de frig decît voi, care erau mai prost hrăniţi şi mai prost îmbrăcaţi decît voi, să le daţi un pic de atenţie şi să simtă că un strop din iubirea lor se întoarce dinspre voi. În general, să încercaţi mai mult decît nişte secunde acolo, ipocrite şi formale, alocate unui paraplegic.

Populism? Sigur. Dacă a numi nesimţirea şi mitocănia este populism, acest articol este de un populism înfiorător de la un capăt la altul. Noroc că Steaua a dat dovadă de elitism.

Comentarii (103)Adaugă comentariu

Cris (2 comentarii)  •  26 martie 2013, 13:27

„Plus vedetele Stanca, Rîpă, Prepeliţă, Pîrvulescu, Latovlevici, Tatu, M. Costea”. Asta a fost ironie…sper

costel (3 comentarii)  •  26 martie 2013, 13:39

Mitocanii sunt pe site-uri ! Steaua nu a venit la Braila sa acorde autografe , a venit pentru un amical , au venit sa munceasca ! Asa cum noi , la munca asteptam trecerea timpului , sa mergem acasa , asa si Steaua se grabea spre casa …Un lucru vreau sa mai spun : faci risipa de virgule ….

grant (1 comentarii)  •  26 martie 2013, 13:42

norocul nostru este ca nu toti romanii tin cu steaua. mai sunt si oameni cu bun simt.

FLORIN (1 comentarii)  •  26 martie 2013, 13:47

Bravo domunle Geambasu, am fost la meci, in tribuna 1, articolul reflecta realitatea, doar reghe a salutat galeria pentru ca a strigat numele lui,,,in rest niste „vedete” care dau cu stangul in dreptul, in timp ce Braila a facut toate schimbarile(reverve fiind jucatori care au jucat in divizia A), steaua nu si-a permis sa bage juniorii, si ca toate echipele romanesti au cetu „pomana 11 metri” prin gura lui reghe dupa meci… BRAVO STEAUA….

Cracker (5 comentarii)  •  26 martie 2013, 13:52

Minciuni si numai minciuni! 1. S-a vazut la televizori cum acordau autografe si faceau poze cu fanii.2. Am vorbit cu un prieten din Braila care mi-a confirmat ca a facut poze cu stelistii. 3.S-au dus acolo sa joace pentru fani,nu pentru altceva, fara motivatie, nu si-au pus mintea cu echipa locala,rezervele care stim bine jumatate sunt pe faras la Steaua.

zone (1 comentarii)  •  26 martie 2013, 13:57

Un articol excelent de clar și oboectiv. Asta este steaua. O echipă de false vedete, de cocalari fără scoala care se dau mari, cand de fapt sunt niste amarati ieftini.

redknapp (11 comentarii)  •  26 martie 2013, 14:13

Cand am spus ca suporterii stelisti nu suporta nici o obiectie referitoare la nepretuita lor echipa, nu m-am inselat. Vad conspiratii la tot pasul si nu suporta ca atunci cand, pe buna dreptate, ” vedetele ” lor sunt criticate. O mentalitate distructiva. Este anormal cand esti suporterul unei echipe, atunci cand urci in tribuna sau te uiti la TV, sa vezi numai echipa favorita si sa omiti ca pe teren joaca doua formatii. Ei sunt niste boxeri care se bat cu propria lor umbra. Dl. Geambasu nu numai ca a spus lucrurilor pe nume, ci a tras si un semnal de alarma. Vedetismul si infatuarea unor jucatori ca Stanca, Prepelita, Rapa, M. Costea etc. ( mari jucatori, nu-i asa? ) este daunator pentru performanta. Lor nu le pasa de voi si pe voi va flateaza acest comportament, ca, deh, sunteti suporteri stelisti. Ce i-as mai fi alergat pe Prelungirea Ghencea….

Gigi (17 comentarii)  •  26 martie 2013, 14:19

Nimic despre articol, doar o intrebare pt Costel : cum adica la munca astepti trecerea timpului.

andripopa (6 comentarii)  •  26 martie 2013, 14:21

nu de geaba se spune: cum e turcu si pistolu ,nici-o aluzie la turcu de la Dinamo sau pistol de la Gina ,acestia de la Steaua ,toti sunt niste ingamfati de la vladica pana la opinca si viceversa pt. ca dupa comportament, nu sti care e vladica si care e opinca.Brava D-le Geambasu ,nu degeaba i-ti plac cai , nu gloabele.

Cip (66 comentarii)  •  26 martie 2013, 14:23

Ha, Ha!

Simpatic articol!

nefertem (15 comentarii)  •  26 martie 2013, 14:26

Raspunsul pe care-l cauti, Cristi, e simplu. Stelistul, daca nu-i fudul, parca nu-i stelist destul.

adi (7 comentarii)  •  26 martie 2013, 14:27

prin acest meci care l-a avut la braila ,STEAUA,in loc sa castige cateva mii de suporteri in plus ei i-au pierdut.acum 8 ani la braila era de 5 ori mai frig si ningea si lumea a stat pana in ultimul minut al meciului nu au inceput sa plece din ultimul sfert de ora…mai bine nu veneati la BRAILA decat sa veniti cu toti amortitii de jucatori

Australianu (12 comentarii)  •  26 martie 2013, 14:27

Articol scris a lehamite, fără cap, fără coadă.

De ce nu se oucpă presa sportivă de lucruri cu adevărat sportive? Citind articolul ăsta m-am simțit ca pe un site de can-can.

Vă rugăm mult dacă așteptați ca alții să-și respecte fanii să vă respectați și dumneavoastră cititorii și în loc să îi îndopați cu subiecte de can-can să vă ocupați de mai multe analize sportive, statistici, diagrame, istorii, legende, recorduri și multe altele care țin cu adevărat de sport și care să stimuleze oamenii să mai facă puțină mișcare că ne îmbuibăm și ajungem un popor de burdihănoși.

Aștept mai mult de la presa sportivă. Nu vă coborâți în mocirlă, ridicați-vă deasupra și arătați-le cititorilor frumusețea sportului, nu mizeriile din jurul lui.

dili (1 comentarii)  •  26 martie 2013, 14:42

geambasule, ai incurcat-o. o sa sune mimi la tolontan si o sa te dea afara de la gsp. mwahahahahaha, ce gluma buna. ce articol misto. la mai multe, ca prea li s-a suit la cap astora ca sunt stapanii planetei, mai e nevoie si de cineva care sa le dea cu tesla-n c…ap.

skywalker (4 comentarii)  •  26 martie 2013, 14:45

1. sunt stelist infocat
2. articolul este exceptional
3. atitudinea rezervelor stelei nu a fost ok, desi unii marturisesc ca s-au facut poze si s-au dat autografe
4. steaua inseamna mai mult decat un astfel de episod penibil
5. a tine cu steaua nu inseamna a fi FARA BUN-SIMT, cum au sugerat unii pe aici. anumite mitocanii sporadice nu pot anula atasamentul fata de clubul preferat!
6. jos palaria, domnule (dinamovist) geambasu! respect!

liparonu (8 comentarii)  •  26 martie 2013, 14:47

jucatorii ar fi trebuit sa se opreasca si sa faca poze si sa dea autografe minim 10 minute. au venit atatia oameni sa-i vada care stateau tot in frig. reghekampf mai bine tacea, in loc sa isi ceara scuze pentru nesimtirea de care a dat dovada, a spus o si mai mare tampenie.
Sunt stelist si imi doresc ca jucatorii echipei Steaua sa dea dovada de respect pentru suporterii care le platesc practic salariile din banii dati pe biletele scumpe!

CLA (43 comentarii)  •  26 martie 2013, 14:48

”E GREU SA ELIBEREZI PROSTII DE LANTURILE PE CARE LE VENEREAZA”
V-AM RASPUNS LA INTREBAREA DIN TEXT, DL. GEAMBASU.

Alex (1 comentarii)  •  26 martie 2013, 15:09

Domnule Geambasu, intamplator sau nu una dintre materiile pe care le studiez in cadrul cursului de management in fotbal si afaceri la facultate in Anglia este chiar sociologia footbalului. Un subiect foarte interesant care te faci sa intelegi si sa vezi fenomenul fotbal complet diferit. Referitor la atractia induiosator-maladiva a romanilor pentru Steaua la care faceti referire va recomand sa studiati putin fotbalul prin teoria conflitului formulata de Karl Marx. Privind dintr o anumita perpectiva fotbalul a fost proiectat ca un drog pentru a distrage atentia clasei muncitoare de la propria lor exploatare de catre burghezi. Un examplu in sensu asta vine chiar de la inceputurile fenomenului in Anglia, atunci cand fotbalul a reprezentat cea mai potrivita unealta pe care o puteau folosi burghezii pentru a inabusi revolutia muncitorilor din fabrici din ce in ce mai nemultumiti de conditiile de munca (lucrau 6 zile pe saptamana, iar salariile erau foarte mici). Ce au facut burghezii? Fiecare fabrica si a format propria ei echipa de fotbal, oferindu le muncitorilor liber sambata dupa amiaza (de aici si traditia din Anglia de a se juca majoritatea meciurilor la ora 3). Interesant este faptul ca muncitorii nu numai au renuntat la proteste, ci au inceput sa munceasca si mai mult sa prinda un loc in echipa de fotbal fiind in acelasi timp platiti mai putin pentru faptul ca acum munceau doar 5 zile si jumatate. Exemplul acesta demostraza exact ce este fotbalul si cum actineaza. Revenind in zilele noastre evident ca dependenta, atasamentul si sentimentele fanilor pentru echipele lor de fotbal sunt in continuare exploatate, fotbalul fiind mediu ideal pentru a le lua banii (echipele isi schimba an de an echipamentele, preturile biletelor cresc, cluburile isi pun sigla pe aproape orice obiect sau aliment pe care oamenii l ar putea cumpara, fac chiar si poze cu suporterii pentru a creste numarul fanilor etc). Un director comercial a unui club din PL chiar spunea ca jobul lui este sa le golesca buzunarele fanilor cat mai mult posibil. Aceste lucruri sunt facute zilnic de catre marile cluburi din Occident, dar in acelasi timp ei isi respecta exemplar fanii. Problema e ca in Romania astfel de lucruri se fac prea putin iar termenul de activitate comerciala e aproape inextistent pentru majoriatea cluburilor. Ei nu stiu cum sa „exploateze” fanii (nu investesc in marketing, nu i stimuleaza sa cumpere si nici nu le ofera conditii civilizate pe stadion, de multe ori nici macar respect), ci doar se bazeaza pe niste bani din drepturile TV care evident ca sunt insuficienti. Steaua insa a dat dovada anul acesta ca incepe sa semene a club european, s a detasat financiar fata de celelalte cluburi, are performante si este foarte mediatizata, crescandu si astfel numarul fanilor si al „consumatorilor”. Cu toate acestea trebuie sa fie atenti pentru ca exemple precum cel semnalat de dv mai sus le poate impiedica ascensiunea.

ucluj2011 (6 comentarii)  •  26 martie 2013, 15:11

Cristiane , iti spun eu „cum se numeşte în sociologie atracţia înduioşător-maladivă a românilor pentru Steaua”:
1.Fanii lui Gigi Becali care NU au treaba cu fotbalul dar care daca este vreun meci important s-ar putea sa se duca pe stadion.
2.”Suporteri” pentru cupe si flori , cum ar spune PE BUNA DREPTATE cei din Grant…si… MAI ALES ,
3.Cetatzenii platitori de bilete (la meciurile importante Internationale si derby-urile cu Dinamo si Rapid) spalatzi la creier de catre Media din Romania , oamenii care NU prea au treaba cu fenomenul fotbal dar aud „TOATA ZIUA BUNA ZIUA” numai de Steaua si de Becali si se duc si ei ca la circ sa vada ursul. Altfel , daca i-i intrebi , nu cred ca stiu nici jumatate din echipa Stelei.
In Concluzie: Daca-i intrebi pe cei care se duc pe stadioane mai de multisor si au treba cu fenomenul , Steaua este de fapt CEA MAI URITA ECHIPA. daca te uiti la trecut si prezent , la istorie , traditie , SUPORTERI ADEVARATI , ATMOSFERA deosebita pe stadioane , etc…etc… atunci cele mai iubite echipe sint Rapid , Petrolul , „U”Cluj , Craiova si Timisoara. Sa nu confundam „una cu alta” , iar „una” NU o implica automat pe „cealalta”. Sau daca vrei , „una e UNA si alta e ALTA”.

jimmy (16 comentarii)  •  26 martie 2013, 15:16

Ce faci domnule Geambasu,critici Steaua?Vezi poate patesti ca Stucan.

Kendo (45 comentarii)  •  26 martie 2013, 15:17

Domnule Geambasu, se pare ca lucrurile nu stau chiar asa. Parca un ziarist are nevoie de mai multe surse…

Totusi, sa zicem ca ar fi fost cum zice articolul, cu ce i-ar face mai educati/frumosi/buni pe mitocani faptul ca ei joaca la Steaua, cand au o conducere atat de jenanta? Astia sunt fotbalistii, singurii sportivi mai preocupati de freza si de haine decat de propria munca.

@andripopa – ce mama dracu’ de limba vorbesti tu acolo, mai, omule?

@grant, redknapp etc – norocul nostru e ca oamenii de bun-simt nu fac generalizari cretine…

hmmmm (5 comentarii)  •  26 martie 2013, 15:31

e ceva nou in atitudinea lor, a jucatorilor si a conducatorilor? NU. asa au fost intotdeauna… aroganti si dispretuitori, de accea cei pe care nu au reusit sa ii indobitoceasca cu iubirea nebuna pentru aceasta echipa, nu ii suporta.

kaoma (21 comentarii)  •  26 martie 2013, 15:52

auzi geambasule , voi va bateti joc in fiecare zi de cititorii GSP cu articolele voastre jenante care n-au nicio legatura cu sportul , in care gasesti numai instigari , insule , azmutiri si minciuni si nu mai spui nimik !!!!…Cand dechizi o publicatie sportiva doresti sa citesti articole de sport nu can can`uri , scandaluri si toata mahalaua voastra !!!!…Faceti si voi un sondaj sa vedeti cati cititori sunt multumiti de articolele voastre de toata jena si cati va considera publicatie sportiva si cati can can !!!!???….Inainte de `89 aveai ce citi in Sportul Romanesc , cronici sportive scrise de oameni de sport . In ziua de azi te ia greata la ce articole aveti !!..Pe tine te intereseaza sa-i compatimesti pe altii in loc sa-i compatimesti pe cei care va cumpara publicatia asta jalnica !!!

serginho (4 comentarii)  •  26 martie 2013, 16:02

ati vazut vreodata jucatorii Barcelonei sa stea minute in sir sa dea autografe si sa faca poze? poate comparatia e exagerata,dar am vrut sa dau un exemplu.. cei de la Barca isi angajeaza gorile sa tina suporterii la distanta de jucatori..daca mai le scapa cate unul si face o poza cu Messi,norocul lui..chiar credeti ca e asa usor sa lasi sute de suporteri sa navaleasca peste jucatori?!! Doamne fereste,sa mai fie si nebuni printre ei si sa ii dea una in cap vreo unui jucator

contra (9 comentarii)  •  26 martie 2013, 16:09

LA UN PATRON DE 50 DE BANI , O ECHIPA PE MASURA !

skywalker (4 comentarii)  •  26 martie 2013, 16:10

@ucluj2011: stimate domn, gresesti teribil de mult!
1. stelistii, in proportie de peste 95 la suta il detesta pe becali! daca nu stii aceasta inseamna ca habar nu ai de steaua!
2. jucatorii de la steaua sunt aproape singurii care sunt cunoscuti de (aproape) intreaga suflare fotbalistica din tara. pentru edificare, uita-te putin la televizor!
3. la meciurile stelei de „acasa” in campionat exista un numar de suporteri aproape egal (sau mai mare) decat toti suporterii luati impreuna de pe toate celelalte stadioane. iar cand nu sunt derby-uri, steaua aduna tot cei mai multi spectatori! de unde stii ca habar nu au de fenomenul fotbal?
4. daca ai pomenit de traditie, fii sigur ca echipele amintite de tine au traditii locale, iar steaua are una nationala! stiu ce vorbesc! in orasul in care sunt eu activeaza una din echipele amintite de tine. totusi, cei mai multi fani sunt stelisti! aceasta se vede cand vine steaua in oras!
PS: las-o mai moale cu astfel de idei tributare trecutului! azi steaua (nu ciobanul de becali) inseamna (dpdv fotbalistic) romania! iar ideea ca steaua apare pe toate site-urile si la toate stirile se datoreaza faptului ca stirile despre steaua sunt cele mai citite!

seb (1 comentarii)  •  26 martie 2013, 16:22

@ucluj2011: asa e!! foarte corect spus… mafiotul a platit presa si-acum culege „roadele”… binenteles ca OAMENII SUNT HABARNISTI, DAR „DA BINE” … am colegi, „5telisti” care habar n-au cine a marcat la Sevilla, in niciun caz nu-i mai intreb cine a fost capitan… pr0stimea vine dupa becalyus, poporul e avid de cir, de grosolanie, mitocanie, cam tot ce regasesti la acest „mare club”… putei prostii copiii, dar nu ne puteti prosti pe toti !! SOBOLANII ROSII!!

misu (1 comentarii)  •  26 martie 2013, 16:38

gsp..e un site de sport nu? atatea metafore..pentru un incident sportiv..:)) incearca domnul geambasu sa se dea un pic mai artist decat este…urat..

Vali N (1 comentarii)  •  26 martie 2013, 16:55

Nu obisnuiesc sa las comentarii, in general mi se par de prisos insa, de aceasta data, simplu, va felicit.

Tochio (2 comentarii)  •  26 martie 2013, 17:32

Aveti perfecta dreptate! Nu stiu de unde a aparut iritarea afisata de stelisti. Probabil ca le era rusine de faptul ca pierdusera cu o echipa de divizia B. Oricum, comportamentul lor a fost jalnic. Nu sunt de acord sa-i acuzam pe jucatori. Ordinul era „de sus.” E clar ca lui Reghe nu i-a picat bine infringerea. Tanarul si talentatul antrenor mai are multe de invatat, in primul rand despre diplomatie si respect. Sunt curios daca si-a permis in Germania, pe cand era jucator, astfel de gesturi sau daca antrenorul le-a impus vreodata sa ignore suporterii. Aceiasi suporteri la care apeleaza la greu si la „decisive.” Respectul fata de „consumator” e sublim dar lipseste cu desavarsire in Romanica. Cu toate acestea, un antrenor educat pe meleaguri teutone ar trebui sa discearna mai usor faptul ca primesti respect atunci cand oferi respect.

brailean (1 comentarii)  •  26 martie 2013, 17:43

e adevarat ce se zice in articol…am fost la meci si toti cei care au coborat din autocar nu au salutat si nu le-a pasat de faptul ca am indurat frigul doar sa vedem niste jucatori si nu niste fitze !!! hai braila !!!

George (2 comentarii)  •  26 martie 2013, 17:56

Este un sentiment urat, as putea spune un pic umilitor. Asta am simtit cand ii asteptam la Universitate, iar ei ne-au salutat din mers. Atunci au invocat amenda, dar se pare ca lui Reghe nu-i plac baile de multime.

Radu (1 comentarii)  •  26 martie 2013, 18:02

Foarte trist si adevarat ce scrieti, domnule Geambasu! Imi permit doar sa va atrag atentia ca, prin ultima propozitie a penultimului paragraf, riscati sa gafati fata de un fost fotbalist al aceleiasi auguste echipe, care la ora actuala isi duce viata in carucior, in urma unui stupid accident la antrenamente. Iar finalul cum e: elitism, etilism sau ambele? Cu stima!

ionut (107 comentarii)  •  26 martie 2013, 18:03

Stelistul nu e PROST destul pana nu e si fudul!!! NISTE TARANI!!!

laurentiu (23 comentarii)  •  26 martie 2013, 18:03

zile-o „Loredana” 🙂 -> „niste tarani”

cocorel (1 comentarii)  •  26 martie 2013, 18:06

sint unul dintre cei 15000 de suporteri care au inghetat de frig la braila sa -i vedem pe stelisti la noi in oras pentru multi a fost o sarbatoare sa-i vada de aproape dar ei au ignorat multimea de la braila ce sa-i faci niste tarani ,noi sau ei.

VALERICA (1 comentarii)  •  26 martie 2013, 18:07

Sa nu uitam ca Steaua e condusa de 3 mafioti: Gigi, MM si nu in ultimul rand blatistul Reghecamf, care o are si pe consoarta lui, Prodanca, pe care o cunoastem cu totii de ce este in stare…! HOTILOR

Cosmin (1 comentarii)  •  26 martie 2013, 18:14

Felicitari!!! Pe langa faptul k ne-au ignorat total, acel jucator anti-fotbal numit Costea a mai si injurat la iesire. Poate era nervos pentru jocul de liga 4 aratat…Asa cum 15000 de suporteri au rezistat 3 ore in frig puteau rezista si ei macar 10 minute…stima

Munteanu Sorin (28 comentarii)  •  26 martie 2013, 18:43

Reghe, manelist jalnic. Ecipa la fel.
Ce pretentii aveti de la ei?

moshu (6 comentarii)  •  26 martie 2013, 19:00

@Ucluj20 0 0 0 0 zerooo!
esti cumva sociolog?ai facut vreun studiu printre suporterii Stelei?ca vad ca le stii ti pe toate !comentariul tau e gratuit si rautacios !

parintzelul (2 comentarii)  •  26 martie 2013, 19:03

De la cine sa invetze Reghe comportamentul social si diplomatia? De la prapadita de Prodanca, toapa de la marginea campiei, cu care nici un barbat intreg la minte nu ar face casa nici 5 minute? O familie de nescuturati plina de bani si atat!

Cristi (12 comentarii)  •  26 martie 2013, 19:24

Felicitari pentru articol, domnule Geambasu!

Bogdan (2 comentarii)  •  26 martie 2013, 19:29

Geambasule, esti maestru!

eu incep (3 comentarii)  •  26 martie 2013, 19:50

cat paptetism in scrierea acestui domn.

NU ca nu ar avea dreptate, ca Stelutza trebuia sa se opreasca cateva minute acolo, dar abordarea e patetica !!!

Miki (198 comentarii)  •  26 martie 2013, 19:56

De ani buni presa bolșevică încearcă să îngroape Steaua și să ridice în slăvi pe Dinamo! Rezultatul acestei strădanii a fost exact pe dos: Steaua joacă fotbal adevărat în țară și în Europa, iar Dinamo e… sur le dric! Cu toate astea presa (b) nu se lasă!

ucluj2011 (6 comentarii)  •  26 martie 2013, 19:57

Cristiane , iti spun eu “cum se numeşte în sociologie atracţia înduioşător-maladivă a românilor pentru Steaua”:
1.Fanii lui Gigi Becali care NU au treaba cu fotbalul dar care daca este vreun meci important s-ar putea sa se duca pe stadion.
2.”Suporteri” pentru cupe si flori , cum ar spune PE BUNA DREPTATE cei din Grant…si… MAI ALES ,
3.Cetatzenii platitori de bilete (la meciurile importante Internationale si derby-urile cu Dinamo si Rapid) spalatzi la creier de catre Media din Romania , oamenii care NU prea au treaba cu fenomenul fotbal dar aud “TOATA ZIUA BUNA ZIUA” numai de Steaua si de Becali si se duc si ei ca la circ sa vada ursul. Altfel , daca i-i intrebi , nu cred ca stiu nici jumatate din echipa Stelei.
In Concluzie: Daca-i intrebi pe cei care se duc pe stadioane mai de multisor si au treba cu fenomenul , Steaua este de fapt CEA MAI URITA ECHIPA. daca te uiti la trecut si prezent , la istorie , traditie , SUPORTERI ADEVARATI , ATMOSFERA deosebita pe stadioane , etc…etc… atunci cele mai iubite echipe sint Rapid , Petrolul , “U”Cluj , Craiova si Timisoara. Sa nu confundam “una cu alta” , iar “una” NU o implica automat pe “cealalta”. Sau daca vrei , “una e UNA si alta e ALTA”.

Restul este can-can si fraze tipice stelistilor , dar deh!!! este greu sa recunosti adevarul Adevaratii suporteri ai Stelei care INTRADEVAR i-l urasc pe becali in proportie de 95% , erau cei care erau alungati si batuti de gorilele lui Gigi Becali. Pe vremea aia aveati si voi o BRUMĂ de suporteri adevarati si o „urmǎ” de galerie care nu mai exista. Ramine cum am vorbit.

florin.b (8 comentarii)  •  26 martie 2013, 20:21

E a tria oara cand dl Geambasu imi cenzureaza opinia! Sinccer chiar n-am crezut asa ceva .Jur ca n-am vorbit nimic ireverentios,doar ironic .In schimb vad ca cei care spun orice despre cei din conducerea Stelei,despre jucatorii stelisti,sau despre suporterii Stelei sint acceptati sa comenteze.Nu si cei care-l critica pe dl Geambasu,asta nu se numeste cenzura ? Ca sa nu spun lipsa de bun simt.

1923 (1 comentarii)  •  26 martie 2013, 20:35

@ucluj2011: foarte bine punctat.

vlad (4 comentarii)  •  26 martie 2013, 21:01

de cate ori pronuntati pe zi la TV cuvantul Steaua domnule Geambasu???…ahaa…CORECT…dumneavoastra, presa i-ati facut mari…mirajul castigarii CCE v-a luat mintile…intr-o competitie CCE in care cele mai bune echipe erau suspendate…vezi marele Liverpool…si in care Barcelona din finala nu era nicidecum vreo echipa foarte mare a vremii cum e acum, singura echipa mare eliminata a fost Anderlecht…intr-o campanie intreaga…
cele mai urate culori…cea mai urata echipa…din marginea Bucurestiului…suporterii cei mai cenusii si nespectaculosi…
dar pentru bani dumneavoastra sinteti in stare sa exagerati orice…iar acesti ignoranti devin produsul needucatiei si spalarii pe creier zilnice facute de dvs…ziaristii

IMBECILITATEA GENIILOR (8 comentarii)  •  26 martie 2013, 23:11

cand ziaristii, formatorii de opinie, inoata in submediocritate ce pretentii poti avea de la jalnicul popor roman!?

Comentează