Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Steaua, echipa unică

Roş-albaştrii au rămas singuri pe interval, dar nu din cauza lor. Iar asta nu e de bine

Înainte, deşi nu ştiu să zic exact ce înseamnă „înainte”, România era un mic paradis al diversităţii subînţelese. Acea diversitate care nu ia […]

marți, 12 martie 2013, 10:53

Roş-albaştrii au rămas singuri pe interval, dar nu din cauza lor. Iar asta nu e de bine

Înainte, deşi nu ştiu să zic exact ce înseamnă „înainte”, România era un mic paradis al diversităţii subînţelese. Acea diversitate care nu ia poziţie de drepţi în numele corectitudinii politice. Geografic, etnic, cultural, religios, fotbalistic, pe aici, pe la noi, era loc pentru toată lumea. Totuşi, de cîteva săptămîni, ceva s-a schimbat. Şi nu vă gîndiţi la criza Schengen, mitingurile secuilor ori alte cele, mergeţi prea departe. Să rămînem la fotbal. În fotbal, ceva s-a schimbat esenţial de cînd Steaua şi-a început marşul prin Europa. De cînd Steaua şi-a reluat defilarea prin campionat. Ajax, U Cluj, Mediaş, Chelsea, Ceahlăul. Halte ale gloriei.

În România a rămas o singură echipă. Singura care contează, care nu are probleme interne, dureri externe. Steaua străluceşte şi pustieşte totul în jur. Echipa lui Reghe nu domină fotbalul românesc, îl tutelează. Steaua nu face deplasări în ţară, Steaua merge în pelerinaje. Steaua duce duhul sfînt al jocului său către dreptcredincioşii culorilor roş-albastre. Adversarii i se închină în luptă dreaptă străluminaţi de forţa & puterea acestei formaţii de viteji, suporterii adversarilor devin suporteri stelişti, asta în cazul improbabil că nu erau deja.

Şi ceilalţi ce fac? Care ceilalţi?, veţi întreba. Există persoană responsabilă, matură, întreagă la cap care să mai ţină şi cu altcineva? Cu Dinamo? Brîîî! Cu Rapid? Mă laşi!? Cu Craiova? Care Craiovă? Şi dacă, prin absurd, vor mai fi existînd triburi răzleţe de rebeli ascunşi prin munţii şi prin cartierele patriei, ce şansă au? Ce vor ei să demonstreze atunci cînd Gigi, Meme, Reghe şi băieţii din echipă ne-au arătat calea spre lumină? Iar drumul acesta spre mîntuire presupune şi victime. Ereticii trebuie exorcizaţi şi arşi pe rugul necredinţei. Păgînii trebuie alungaţi din emisiunile în care propovăduiesc numele lui Satan cel echipat în alte culori decît cele sfinte, roşu şi albastru.

Glumă, glumă, dar lucrurile cam aşa arată. Aici nu discutăm despre bine sau rău, este vorba despre faptul că România a devenit ţara unei singure echipe de fotbal. Să-i zicem sindromul scoţian, sindromul Celtic. Nu este vina Stelei, este însă problema celorlalţi că au lăsat-o fără opoziţie. Aceşti „ceilalţi” au tot felul de chipuri şi tot soiul de buzunare. Au pozat în binefăcători şi nu erau decît răufăcători. Steaua se va putea lupta cu sine o perioadă, atît timp cît se va hrăni din bucuria jocului, din antrenamentele preparatorului neamţ. Din mesianismul excelent interpretat al patronului. Apoi va ceda. Nu poţi străluci într-un campionat rahitic, nu te poţi dezvolta, nu ai cum te reinventa doar uitîndu-te în oglinda care îţi spune că eşti cel mai frumos, cel mai deştept. În basmul nostru, Steaua este şi Albă ca Zăpada, şi Regina-Vrăjitoare. Noi, ceilalţi, sîntem piticii care nu avem decît varianta să o iubim necondiţionat.

Comentarii (183)Adaugă comentariu

Ion (10 comentarii)  •  12 martie 2013, 19:06

Geambasule poate le explici lui stucan si radulescu ca poti fi dinamovist si fara sa faci spume la gura injurand Steaua.

Altfel, ai cam exagerat cu elogiile la adresa Stelei in articolul asta. O sa-ti reproseze cele doua calamitati numite mai sus ca esti blat!

calin (10 comentarii)  •  12 martie 2013, 19:06

de 7 ani nu a luat nimic , doar performantele europene o fac cea mai iubita echipa de la noi si e normal sa aiba multi sustinatori . e un brend construit cu performanta si nu prin mirsavii si aranjamente . dovada e ce a realizat pe plan european . cei care au pacalit fotbalul in campionatul intern nu au reusit nimic pe plan international.

Bill (1 comentarii)  •  12 martie 2013, 19:08

Ma intreb ce faceau alte echipe la meciul asta, la cel cu Ajax, la cel cu Kopenhaga (sa nu uitam ce-a zis toata lumea de KOPENHAGA ca e cu 3 clase peste STEAUA).Si aici ma refer la cei din Stefan cel Mare, in special.La cum joaca, probabil ca ne uitam la „cascadorii rasului” nu la fotbal.

Steaua e singura echipa din tara asta care a facut cu adevarat performanta.La suporteri si performanta europeana, nici un Club nu se compara cu STEAUA.

Asta e diferenta.Stiu ca e greu de recunoscut. Am prieteni dinamovisti care au zis despre Steaua – Ajax ca ala nu e forbal.DA..suporterii acelui club se pricep sigur la fotbal. La fel si cei de pe forumuri in alb-rosu.

In schimb Lucescu, Boloni, Piturca, Ion Tiriac, Petrescu, Popescu, Hagi, Craioveanu etc, (care au spus ca STEAUA a fost peste Chelsea si Ajax), sunt niste prosti.

Cand, vreodata va ajunge vreo echipa romaneasca sa castige vreo grupa de EL (sa nu mai vb de vreo semifinala)?

Iar ziaristii despre cine sa scrie cand Steaua e echipa momentului? despre Dinamo ca a batut in ultimele 3 meciuri? despre Rapid ca e o mandrie sa faci greva? Copos? shaormeria lui Borcea?

NU POT SA CRED (1 comentarii)  •  12 martie 2013, 19:11

Nu pot sa cred ca vad un astfel de articol. steaua a ajuns singura echipa doar in imaginatia voastra, a „milogilor de serviciu”. A se citi presa aservita „palatului”. Cine misca in front pateste ca Stiucan. Situatua sportiva de la steaua in acest moment i se datoreaza exclusiv antrenorului si va reveni la normal din vara. Ma intreb de ce nu am vazut astfel de comentarii anii trecuti cand steaua nu juca nimic iar suporterii venau la stadion doar pentru ca era nou, asa ca orice suporter de conjuctura. Tot ce-i tinea in viata erau banii cu miros penal amestecat cu zer si imensul aparat de imagine, a se citi majoritatea presei sportive. Echipa care sa fi fost mai nociva competitiei nu a existat. De aceea asteptam aplicarea legii compensatiei. Ca doar „visele nu pot fi interzise”. recunoasteti cliseul?

m68 (23 comentarii)  •  12 martie 2013, 19:14

intrebare: Cine zice de STEAUA ca e echipa comunista. raspuns: DECRETEII.

terentesititina (1 comentarii)  •  12 martie 2013, 19:18

Tranzitia de la „Steaua domina fotbalul romanesc” la „S-a terminat cu diversitatea Romaniei” este de-a dreptul imbecila.

CORNEL (2 comentarii)  •  12 martie 2013, 19:26

@NU POT SA CRED: Dinamo are in jur de 300 de suporteri la fiecare meci de vreo 10 ani.Rapid in jur de 1000. Despre ce vorbim?? Chiar atat de mult sa facem pe prostii sau chiar nu ne duce capu’?

Mai degraba un mix fin, totul combinat cu o mentalitate taraneasca si penibila de „sa moara capra vecinului”.

Iar la final (ca dupa orice MARE esec, care de fapt tot performanta ramane) sa ne bucuram ca Steaua este eliminata in SEMIFINALE EUROPENE, sau de catre castigatoare de Champions League.

Tara asta a ajuns in mocirla din cauza unora ca tine (care nu sunt deloc putini, si care ne fac de ras in afara, furand din magazine, facand numai rau fara sa le pese)

apox (12 comentarii)  •  12 martie 2013, 19:33

Nu-i mai fierbeti … ca nu au inteles nici unii nici altii! Spuneti-le o data ca ati fost ironic! Ca deja devine tragic!

kkciosuldelahamangia (42 comentarii)  •  12 martie 2013, 19:46

oda ciobanului iubit !

dan (1 comentarii)  •  12 martie 2013, 20:10

Fratilor am citi cateva comentarii, dar, nu am gasit niciunul
din care sa reiasa o singura idee!!!!! Si anume ca trebuie urmat exemplul Stelei in sensul de profesionalismul care s-a instaurat in modul lor de pregatire (fizica, tehnico-tactica etc.). Acolo cred ca e diferenta dintre Steaua si ceilalti. La noi inca o data e „capra vecinului”. Sper ca intr-o zi sa terminam cu chestia asta pierzatoare.

BALTAZAR (4 comentarii)  •  12 martie 2013, 20:17

numai prosti.. comenteaza numai prosti care nu stiu sa citeasca corect ..printre randuri … subtilitati.. cititori de cancan si telespectatori de taraf tv … apreciati fratilor un lucru bun facut in romania si punct..daca esti rapidist si recunosti ca exitsa valoare, munca si organizare la Steaua iti intra clubul in insolventa, ti se duce visiniu de steag, nu-ti mai canta cioara pe bloc, ce plm ???? la noi in tara daca unu e destept si frumos sigur e si hot sau norocos … va meritati soarta!!!

vio82 (4 comentarii)  •  12 martie 2013, 21:25

..cam impartial si deplasat pe alocuri articolul aminteste de vremurile apuse. Oricum ,cred eu, altfel nu se poate descrie sezonul impecabil in campionat si traseul european de exceptie la care unii doar viseaza sau arunca cu venin intr-o maniera penibila. ” si ceilalti ce fac?”…probabil au stat la coada sa prinda un bilet…

CLA (43 comentarii)  •  12 martie 2013, 21:57

UN ARTICOL DE TOATA JENA,O ODA INCHINATA UNEI ECHIPE CARE TIMP DE 7 ANI NU A CONTAT NICAIERI. SI CARE O SA CASTIGE UN AMARAT DE CAMPIONAT.ATAT. ASTA E EFECTUL STUCAN? SINCER, SPER CA ATI FOST IRONIC…

jimmY (16 comentarii)  •  12 martie 2013, 23:24

Rusine Geambasule!In loc sa-i iei apararea lui Stucan tu ridici ode miseilor din Ghencea.Nu ma refer la jucatori ci la conducatori(exclus Reghe).Sau tie frica ca pierzi acreditarea.Ati creat niste monstri care prin mediatizare excesiva(nu-i vina celorlati)isi permit sa dea „reject” unui jurnalist care nu ridica ode crezand ca criticile sunt constructive.

conasu (21 comentarii)  •  12 martie 2013, 23:31

Ieri am crezut ca e o intamplare dar azi vad ca cel de la „157 „, e chiar batut in cap si face niste afirmatii tembele ! Unora le place sa isi vada numele scris , nu mai conteaza ca sunt pur si simplu aberanti si mincinosi !

conasu (21 comentarii)  •  12 martie 2013, 23:47

Vreau sa ii spun ceva lui Bill-uta : 1) In ultimii 35-40 de ani Dinamo care chiar daca a pierdut calificari cu echipe modeste, nu a fost umilita de vreo anonima si sa ia 5 goluri acasa ! 2 ) Tot spui de performanta ! Despre ce performanta vorbiti, ati castigat vreun trofeu si nu s-a publicat ? La aroganta si greturi nu va intrece nimeni…

mda (4 comentarii)  •  12 martie 2013, 23:51

Geambasiule, nu-l mai peria prea mult pe ciobanul national si-a lui turma, ca o sa ajungi ca altii, dati afara. Istoria mai cunoaste cazuri din astea.

lucian (4 comentarii)  •  13 martie 2013, 1:03

un club mare,istoria si performantele sale se construiesc in decenii,nu in cativa ani.un club mare tine steagul sus si duce traditia mai departe…un club mare are milioane de fani si zeci de trofee in vitrina…singura echipa mare a tarii a fost,este si va fi STEAUA BUCURESTI!!!si restul….respect cristi geambasu!!!!!

sorin (2 comentarii)  •  13 martie 2013, 1:20

UN articol ordonat si gandit in cele mai mici detalii care printre randuri, il apara oarecum pe Stucan dar subtil marca Geambasu, ziarist diplomat si uns cu toate alifiile,nu cred ca a ofensat pe nimeni, si demonstreaza ca ziaristii pot fi si profesionisti ,echidistanti si de ce nu carismatici care descriu realitatea in care ne chinuim asa cum este ia, netrucata,FELICITARI DOMNULE GEAMBASU!!!

sile dinicu (6 comentarii)  •  13 martie 2013, 2:06

geambi, te inteleg, a tb sa dai obolul colegului tau ostracizat.
dar tu stii mai bine decat multi dintre postaci ca o cam merita, deviase rau, poate chiar deliberat, din dorinta de rating.
… oricum, v-ati cam scos, la momentul in care scriu ai 165 de comentarii, decebal avea aseara vreo 245, in nici o zi!!!, as fi curios sa stiu cate are acum , dar mi-e prea scarba de abordare ca sa mai intru la el…
te rog, nu te amesteca si tu prea mult, margaritas ante porcos…

PAGAN (33 comentarii)  •  13 martie 2013, 3:04

Despre ce vorbim aici? Despre un campionat luat la pas? (Si Dinamo, Rapid sau CFR au facut asta), despre faptu ca Steaua a reusit sa treaca de o echipa peste medie, Ajax?( Si Dinamo, Rapid sau CFR au facut asta, vezi Everton, Feyenord, etc). Inteleg ca Steaua sa fie in centrul atentiei acum, dar o faceti in mod grosolan si ofensator pt ceilalti suporteri ( de acolo si bucuria cand Steaua este eliminata), i se aduc ode, cei de la protv promoveaza Steaua=Romania si multe altele. Existam si noi restul, da da! A fost Rapid-Dinamo cu stadionul plin, a fost Dinamo – Chiajna cu 8000 de oameni (Dinamo e cum e acum si unde mai pui un meci cu Chiajna..) a fost Rapid-Petrolul cu stadionul plin ! Nu ma intereseaza ce face Steaua, eu merg dupa cainii mei in continuare, dar nici asa nu se mai poate, sa cumpar ziarul ca sa citesc ode steliste! Ajunge! Si uite asa se naste o dorinta ca Steaua sa ia 4 joi ca sa se mai potoleasca lumea.

Opti (3 comentarii)  •  13 martie 2013, 3:06

Nu mai comentati aiurea, cititi cu atentie acest articol.
Este vorba despre greselile conducatorilor cluburilor rivale Stelei, care au furat si au ramas cu mult in spate si fara putere sa concureze pentru locul 1.
Ca sa avem o nationala puernica ne trebuie un campionat puternic.
Ca sa avem un campionat puternic ne trebuiesc echipe puternice.
Ca sa avem echipe puternice ne trebuie concurenta.
Toate au legatura, cum este si exemplul din reportaj privind Celtic, doar ei mai conteaza in Scotia dar in Europa nu fac fata iar nationala lor nici atat.
Sunt stelist si sincer vreau sa renasca echipele de traditie din tara pentru a avea iar emotii la derby-uri si pentru a creste in valoare prin concurenta.
Steaua chiar a facut performanta, normal ca mai sunt si ani mai putini buni, asa este normal (orice are un inceput, un apogeu si un sfarsit).
Steaua dupa 90′ are ceva performanta in Europa, inainte de 90 nu mai pomenesc ..de aceea se scrie de Steaua, doar nu vreti sa se scrie de Dunarea Galati.

Basarabeanul alb-visiniu (15 comentarii)  •  13 martie 2013, 4:49

Ai contribuit și tu, din plin, la întărirea Stelei și, implicit, la slăbirea tuturor ”celorlalți”.
Acum cânți ode lui Gigi și Co…
Și ai încheiat aiurea. Pentru că noi, ceilalții, suntem de neclintit și urîm Steaua și toți comuniștii. Necondiționat!

ciupi (376 comentarii)  •  13 martie 2013, 6:45

rezultatele aduc spectatori. spectatorii aduc bani. banii ar trebui sa aduca jucatori care sa salte echipa – este inacceptabil (nu pentru mine, eu sufar prin giulesti!) sa aspiri atat de sus cu atacantzi precum grasunelu’ si lunganila. atunci un’se’c banii?! eu ma-ntreb retoric, jucatorii probabil se-ntreaba intre patru peretzi, acasa, cu telefonul inchis, ca altfel… asta inseamna inca un an-doi dupa care gata… s-a mai intamplat si prin alte mapamonduri.

xavi (3 comentarii)  •  13 martie 2013, 8:25

@CORNEL de ce esti comunist?O echipa poate avea si un suporter,vezi cazul Sportului Studentesc,este dreptul sau sa tina cu Sportul,asta inseamna ca suporteri care nu tin cu Steaua,citez,nu este persoană responsabilă, matură, întreagă la cap?Una este sa fi fanul altei echipe,alta este sa jignesti pe alti ca nu tin cu echipa ta,este rusinos si jenant,adica eu daca tin cu Craiova,stiu momentan nu exista,dar e dreptul meu,inseamna ca sunt nebun?Chiar credeti ca toti asteapta cu infrigurare si emotie un discurs al lui Becali?Chiar credeti ca toti mergem cu pieptul in fatza cand auzim conferintele de presa a lui MM,care nu face altceva decat sa se laude el cu performantele Stelei?Spune frate ca Steaua este cea mai buna echipa romaneasca,Steaua domnina campionionatul si face perdormante in Europa,dar de aici pana la a face tampiti pe cei care tin cu alte echipe,este cale lunga.Totusi cred ca articolul a fost scris numai din dorinta de a atrage comentarii si vizualizari,adica atunci cand esti scandalizat de ceva,comentezi,si tind sa cred ca doar asta intereseaza.Daca nu este asa,problemele de comportament le are domnul ziarist!Este ca si cum ai spune ca orice om normal,anul trecut,nu tine decat cu Real,anul asta cu Barcelona,nu prieteni eu nu sunt parvenit,si sunt multi,eu nu imi aleg echipa cu care sa tin in functie de cine este pe primul loc,eu tin cu Universitatea Craiova si asa o sa fie tot timpul,poate castiga Steaua si Champions League de 13 ori la rand ca tot cu Universitatea o sa tin,iar daca Universitatea nu o sa revina in fotbal…nu o sa mai urmaresc campionatul romanesc!Asta inseamna ca sunt tampit domnule Geambasu?

Kanedel (5 comentarii)  •  13 martie 2013, 8:56

Da,ai dreptate,…din pacate!…si cred ca banii si-au spus cuvantul…Atata timp cat Gigi a avut bani sa cumpere tot ce a vrut,fara sa aiba nici o opozitie din partea celorlalti,luand toata crema campionatului,cand a fost inspirat sa ia un antrenor tanar,pregatit,bun psiholog,cu mentalitate de invingator…e chiar normal ce se intampla.A luat multe „tepe” si Becali,insa acum chiar a pus-o!…Tin sa precizez ca nu sunt stelist,sunt dinamovist,si asa voi ramane toata viata,insa realitatea nu ai cum sa o negi:Steaua are echipa buna,foarte buna…pacat ca nu prea are opozitie.La noi la Dinamo,tot timpul a fost lacomie mare,…goana dupa bani,imagine,comisioane,…s-a pierdut din vedere tocmai ceea ce era mai important:PERFORMANTA.

Danny Montana (1 comentarii)  •  13 martie 2013, 9:05

Mi-e greu sa-mi dau seama daca e ironie sau pur si simplu ati ingenuncheat in fata unei echipe pentru a o ridica in slavi. Dar, indiferent cum stau lucrurile, nu faceti decat sa dati apa la moara unora gen MuMu, care provoaca scarba si indeparteaza oamenii de fotbal. De acord, Steaua este echipa momentului, asa cum a fost Rapid in 2003 sau Dinamo in 2007. Dar, totusi, nu vad rostul unui asemenea articol. In ultimii ani nu a mai existat o lupta pentru titlu. A castigat echipa care a stat cel mai bine, de regula din toate punctele de vedere… Acum va castiga echipa care sta cel mai bine din punct de vedere sportiv. Dar, va rog, nu insinuati nici macar in gluma ca nu mai exista suporteri ai celorlalte echipe, pentru ca nu este cazul. Cu stima, un suporter rapidist.

cineva (1 comentarii)  •  13 martie 2013, 9:06

Pur si simplu jenant! Domnule Geambasu, de fiecare data cand scrieti un articol, ceva, si primiti asemenea raspunsuri, critici etc, nu va zgarie putin orgoliul de „jurnalist profesionist”? Nu v-ati saturat sa tot publicati articole de toata jena? Nu v-ati pus pana acum niciun semn de intrabare? Normal toti trebuie sa ne perfectionam, dvs a-ti luat-o la vale… alunecati pe plaiurile mioritice printre ciobani, unde nu exista internet sau cablu TV si drept urmare „ciobanii raman la oi toata viata”. Ce sa faci … unii chiar nu pot !

star01 (14 comentarii)  •  13 martie 2013, 9:32

un alt articol care da”frau liber maniei proletare” din groapa,ghiulesti si alte”terenuri mlastinoase”.FELICITARI CRISTI..

eduard (1 comentarii)  •  13 martie 2013, 9:41

GEambasule,
Ai uitat ca CFR Cluj in ultimi 7 ani a jucat mai mult in europa decat steaua ? Si ai uitat ca si anul asta au fost in primavara europeana, care poate altcandva ti s-ar fii parut o chestie extraordinara.
… noi muncim noi nu gandim …

radu (73 comentarii)  •  13 martie 2013, 10:36

E un punct de vedere. Nu uitati insa ca suporterii adevarati niciodata nu renunta la echipa favorita. Da, Steaua are o perioada fasta. Buna, bate tot, nu putem nega. Insa niciodata, dar niciodata ca dinamovist nu am sa tin cu Steaua. Punct. Iar chestii cu brr si prr sunt problema dvs. Mie tensiunea imi creste cand aud de Dinamo, de bine sau rau. Sunt vremuri grele, prin care nu uitati ca a trecut si Steaua la un moment dat. Dar speram cu totii, dinamovisti, rapidisti etc ca vom reveni. Eu sunt sigur ca Dinamo va reveni si nu dau doi bani pe Steaua. Si as avea o remarca: am vazut aseara meciurile din CL, acolo unde se joaca fotbalul adevarat. Acolo unde nu este nici Ajax, nici Chelsea si nici Steaua! O fi un soc pentru unii, care deja au inceput sa trateze Steaua ca ceauseii, dar in Champions League nu exista cele 3 echipe.

eu (5 comentarii)  •  13 martie 2013, 12:11

foarte bine punctat, pacat ca doar 10% din cei care comenteaza au inteles despre ce e vorba

yoyo (1 comentarii)  •  14 martie 2013, 19:12

lucrez la un magazin de personalizari din sibiu si in fiecare saptamana vine cate un „nebun” care vrea ceva cu „U CRAIOVA” … steaua mai rar, in aceeasi pondere cu restul echipelor… Banuiesc ca astia sunt suporteri adevarati…

Comentează