Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Capra cu trei iezi în silenzio stampa

Steaua a identificat vinovatul pentru toate relele din urmă. Iar acesta este „presa de specialitate”.

Comunicatul a căzut ca o secure peste capetele noastre avide după ştiri despre ultimele isprăvi ale lui Nilă, Dodel sau Adi Rocha. „FC Steaua anunţă […]

joi, 7 februarie 2013, 8:30

Steaua a identificat vinovatul pentru toate relele din urmă. Iar acesta este „presa de specialitate”.

Comunicatul a căzut ca o secure peste capetele noastre avide după ştiri despre ultimele isprăvi ale lui Nilă, Dodel sau Adi Rocha. „FC Steaua anunţă că, în urma ultimelor atacuri venite din partea presei de specialitate la adresa clubului şi a oficialilor acestuia, s-a decis interzicerea accesului mass-media la acţiunile cotidiene ale echipei pînă la finalul actualei ediţii de campionat”.

Am luat la mînă „presa de specialitate” din ultima perioadă şi am găsit nişte „atacuri” semnate de Cornel Dinu, Anghel Iordănescu, Liţă Dumitru şi Mitică Dragomir. Aceeaşi presă a găzduit de asemenea cîteva opinii ale Anei Maria Prodan legate strict de fenomenul fotbalistic. După ştiinţa mea, respectivii nu lucrează la nici o publicaţie sportivă, nici măcar în regim de colaborare. De unde totuşi supărarea celor de la Steaua, atît de preocupaţi acum de meciul cu Ajax de la Amsterdam? Atît de preocupaţi şi atît de profi încît antrenorul principal al Stelei nu merge să vadă meciul lui Ajax de duminică împotriva lui Roda Kerkrade, dar îl trimite acolo pe fratele MM Stoica. Fiindcă la Steaua este frăţie, bădie! Iar asta o ştim de la însuşi patronul-parlamentar.

Nu se înţelege foarte clar din comunicat dacă Gigi Becali participă şi el la viitoarea tăcere. Care poate fi a mieilor, dar nu în sensul răutăcios de turmă, ci mai profundă, cu trimitere biblică la sacrificiu. Tăcerea mieilor. Sau a iezilor. Trei iezi cucuieţi, uşa mamei descuieţi! Că mama v-aduce vouă… Dar dacă mama nu e mama, ci lupul cel rău deghizat în mamă? Atunci, scapă cine poate. În povestea lui Ion Creangă se salvează iedul cel mic. Mezinul care nu pune boticul la textele lupului care nu îşi schimbă năravul.

În cazul nostru, povestea este pe dos. Imprudent, iedul cel mic a ieşit de sub pat şi se luptă cu toată lumea. Iar lumea spune lucruri rele despre el, atît de rele că nu ţi-ar ajunge o viaţă de ţap, darămite una de ied să le poţi face. Să părăsim teritoriul fabulelor şi poveştilor, rămînînd la frăţia Gigi, MM, Reghe. Chiar nu am aflat dacă fraţii mai mici Laurenţiu şi Mihai l-au întrebat pe fratele mai mare Gigi dacă au voie să se joace de-a silenzio stampa. Din intervenţiile televizate ale fratelui cel mare, după apariţia comunicatului, se înţelege că nu. Şi se mai deduce că oricum nu-i pasă. El trebuie să vor-beas-că. Să vorbească, să vorbească. Ţara preşedintelui-jucător este şi ţara patronului-antrenor. Becali nu doar că ne-a dat echipa de joia viitoare contra lui Ajax, ci şi prima schimbare. Tatu titular, schimbat undeva pe la mijlocul reprizei secunde cu Nikolici. Excelent.

„Presei de specialitate” i se părea că altele erau grijile Stelei acum decît decretarea acestui silenzio stampa. Oboseala echipei după două cantonamente istovitoare, lipsa omului de gol, accidentările, neadaptarea lui Rîpă, implicarea antrenorului într-un scandal care putea fi evitat cu un minimum de tact. Doi iezi cucuieţi, uşa Amsterdam Arenei descuieţi dacă puteţi! Să dea Bunul Dumnezeu să puteţi că altfel vă mănîncă lupul!

Comentarii (49)Adaugă comentariu

Bogdan (4 comentarii)  •  7 februarie 2013, 21:07

Un articol care pune punctul pe i. M-am saturat ca un manelist, un pupincurist si un cioban sa isi bata joc de clubul asta. Sunt stelist de cand ma stiu si gata, mi-a ajuns. De cand e Gigi patron e numai marlanie si scandal la un club care era respectat. Vreau ca atunci cand spun „Steaua” sa spun Enei si Belodedici nu Gigi, mm sau Prodanca. Trebuie facut ceva!
Sportul inseamna respect.

Bogdan (4 comentarii)  •  7 februarie 2013, 21:17

Eu de azi inainte o sa intru intr-un silentio stampa al cititorului. Nu mai citesc nimic despre Steaua, Dinamo, Rapid…. O sa citesc despre Hagi, despre Grigoras, despre Dan Petrescu si despre multi altii care chiar merita. Adica despre Sport.

conasu (21 comentarii)  •  7 februarie 2013, 21:31

Cristi Geambasu, vezi ca se supara colegul Andrei Vochin, el sufera pentru Steaua ! In alta ordine de idei, cand ii intarca Prodanca pe cei trei iezi ?

harald (3 comentarii)  •  7 februarie 2013, 21:42

ceea ce scrie „presa de specialitate” din romania nu am intalnit niciunde in lume adevarul e ca pe multi ii roade faptul ca Steaua merge bine si nu mai stiu cum sa dea in Steaua. Cat despre toti contestatarii lui Gigiam un sfat bagati voi bani la Steaua si aveti dreptu la comentarii. Asa sustineti voi echipa? Cat despre presa nu avem nevoie sa stim prea multe despre jucatorii Stelei ce fac ci ne intereseaza doar rezultatele

liviu (1 comentarii)  •  7 februarie 2013, 21:44

felicitari pentru articol.genial.

gogu (2 comentarii)  •  7 februarie 2013, 21:56

Daca ar exista un minim de bun simt in persoana lui reghe asta, si-ar da demisia acum, ca sa nu vina cumva DNA-ul peste el. Atat vreau sa spun despre acest scandal fix de teapa lui meme si reghe, un fel de lache si mache ai vremurilor noastre.
Ce te faci insa daca aceste doua inventii ale presei de specialitate ( da Cristi e vina voastra ca exista meme, becali, prodanca, si alti d-astia ) nu fac numai prin Germania gainarii d-astea ci si pe plaiurile mioritice? Unde? Cum unde?! La steaua- U Cluj, la steaua- Bistrita, la steaua-Chiajna! uite 9 pct luate moca de marea echipa fecaliota.
Daca ar exista macar notiunea de justite care face ce trebuie sa faca intr-o tara, steaua ar fi retrogradata si meme la puscarie alaturi de fratele gigi. Care nu numai ca e liber, ne mai voteaza si legile! Ptiu!

P.S.: Stie cineva care este numitorul comun dintre meciurile unirea urziceni-Dinamo 1-0 din 2009 si steaua-Dinamo 3-1 din 2012, in afara de arbitrul strain si de japca de rigoare?!

Danciulescu, autorul unui gol perfect valabil in min 86 al meciului din 2009, nevalidat insa, si care ar fi trimis titlul in Stefan cel Mare, stie cel mai bine: mm stoica.

Bogdan (3 comentarii)  •  7 februarie 2013, 21:56

Intr-adevar nu exista presa de specialiate, doar de scandal.

valentin (27 comentarii)  •  7 februarie 2013, 21:57

Felicitari pentru articol !
@harald
Nicaieri in lume nu am vazut ca patronul sa faca echipa,ba mai mult, ne spune si schimbarile ! :)))

iulix (27 comentarii)  •  7 februarie 2013, 21:58

cel mai bine ar fi sa nu mai vina suporterii la steaua-ajax. ne-am sataurat de fratii becalii-reghe-lollipop si matroana lollipoapa

IMBECILITATEA GENIILOR (1 comentarii)  •  7 februarie 2013, 21:59

ce nu pricepe lumea? ca steaua e proprietatea lui becali
ce nu pricepe cristian geambasu? fenomenul „tacerea mieilor”

HN (1 comentarii)  •  7 februarie 2013, 22:20

GSP a reprodus acelasi lucru de multe ori doar cu titlul schimbat. De fiecare data parea un nou subiect in care Steaua si antrenorul erau implicati. Nu ati facut nici un comentariu referitor la relatia Dinu Chirita. Dinu isi aduce aminte de cele mai mici detalii iar Chiru in primul interviu in direct la GSP nu a fost in stare sa spuna decit ca el confirma tot ce a spus Dinu. Acum poate gasiti timp sa il investigati pe acest Chiru si sa faci comentarii referitoare la Dinu. E foarte vinovat ca nu a spus aceste lucruri atunci. Sunteti obiectiv sper asa ca ar trebui sa publicati pe blog un articol intitulat „Cine se aseamana se aduna” si personajul sa fie Dinu, ref la implicarea lui cu Mafia. Dar va e frica si nu puteti sa investigati Mafia, asa ca e mai usor sa scrieti povesti de adormit fraierii. Nu traiesc in Romania si nu il sufar pe Gigi dar voi clar in el ati vrut sa loviti nu in Reghe. Dar de data asta nu a muscat-o.

aaa (1 comentarii)  •  7 februarie 2013, 22:24

e cam pompos zis presa de specialitate……nu vad diferenta dintre gsp si cancan /libertatea :)))))

onecostin (4 comentarii)  •  7 februarie 2013, 22:33

Domnule Geambasu, e clasic ca atunci cand cineva intra in silentio stampa, cu presa, o sa inceapa asediul impotriva lui. Chiar crede-ti ca mai aveti vreun haz ? va spun eu ca nu !

faurul_pamantului (1 comentarii)  •  7 februarie 2013, 22:34

Despre ce-a spus Dinu, legat de faptul ca Reghecampf a avut probleme cu mafia pariurilor din Serbia, nu stiu daca are dreptate, insa Dinu avea dreptate cu siguranta cand se intreba retoric, cu o zi inainte despre „cum personaje ca Ana Maria Prodan vorbesc (in sensul de jingesc, pt ca i-a jignit) despre Anghel Iordanescu si Emerich Jenei? Pai Ana Maria Prodan, a aparut in fotbal, scuza-mi expresia Cristi, ca ciupercutile alea de pe chiuvetele neintretinute, la umeazeala!

Harald (3 comentarii)  •  7 februarie 2013, 22:39

Valentin, atata vreme cat baga banii e normal sa vreie si rezultate… asa ca… sa lasam echipa sa joace. Ne gasim si noi acuma sa comentam in loc sa sustinem echipa. Oricum presa din Romania, si ma refer in special la cea sportiva, este foarte lipsita de profesionalism. De ceva vreme nu mai iau nici un ziar sportiv din Ro, si se pare ca nu voi mai accesa nici un site de sport romanesc pt ca nu vad ce ar cauta o ancheta legata de nu stiu care teren, stadion s.a.m pe un asemenea site…
Deci in concluzie eu tin si sustin Steaua si pe conducatorii ei! 😉

Steaua1986forever (2 comentarii)  •  7 februarie 2013, 22:40

Voi se pare ca nu ati inteles ironia cu „presa de specialitate”. A fost mult prea fina se pare, ca nici macar Geambasu nu a prins-o (desi el e baiat istet). Desigur, suntem departe de o presa sportiva in Romania. Cel putin ziarul vostru este Cancan sportiv, nu are nicio legatura cu sportul.

Steaua1986forever (2 comentarii)  •  7 februarie 2013, 22:45

@Bogdan- mare „stelist” mai esti tu….cand spui „Enei”. Trist. Cat despre care e mai stelist, nu cred ca e cazul sa facem un concurs despre asta, si eu il urasc pe oier si pe Mimi insa nu pot sa accept ca cineva sa il loveasca pe antrenorul echipei doar pentru ca echipa merge destul de bine in momentul asta. Si cine? „Marele Dinu” – procurorul chipurile. Pai sa faca domnul asta „procuror” plangere penala la parchet pentru „furtul” lui Reghe, sa mai lase televiziunile. Oricum, el stie foarte bine ca totul e o minciuna….si o sa se dovedeasca treaba asta foarte usor. Credeti voi ca justitia din Germania nu il lua pe sus pe Reghe daca era ceva suspect? Sau credeti ca acolo e ca si in RO „lasa frate..aruncam o fumigena ca oricum nu se intampla nimic” ? Va inselati, se vede ca nu ati iesit niciodata din tara asta….sa mai vedeti si cum e la „altii”.

mishu (1 comentarii)  •  7 februarie 2013, 23:09

lasa caterinca si ironiile tampite si nu mai publicati toate tampeniile despre Steaua!!!

daddy (3 comentarii)  •  7 februarie 2013, 23:45

pt bogdan : marlanie si scandal sunt la toate cluburile, dinamo cu borcea, badea si negoita ( o telenovela fara sa mai dau detalii) rapid ca e saracie, ca pleca toti jucatorii, ca copos e cum e… la steaua etc.

ce intelegi de aici? stiu nimic… iti spun eu: e „presa de specialitate” pe sport gen cancan, acces direct si wowbizz
daca maine severinul ar fi pe primul loc si ar tine-o asa vreo doua luni s-ar povesti si despre ei ceva, dar din fericire pt ei sunt neinteresanti… pt presa sportiva, ei nu sunt un club sportiv, in opinia lui geambasu si altii din breasla lui.

daddy (3 comentarii)  •  7 februarie 2013, 23:54

apropo, in asa zisul scandal, dinu-reghe…
pt ziaristi… parca stirile in general trebuiesc verificate, etc … (unde e ontologia ziaristului) si aici vreau sa mai spun ca martor a fost si un ziarist…numai ii retin numele, dar el fiind ziarist de ce a ascuns asa ceva? si nu si-a facut datoria?!?!?!?!?!? cum o faceti toti acum…
dati crezare unei afirmatii a lui dinu, dar lui reghe nu-i acordati deloc prezumtia de nevinovatie, fara doar si poate e adevarat.
o fi fost dinu mare fotbalist, dar daca acum a luat-o razna chiar trebuie sa-l suportam cu totii?! si ce spune el e lege? nu uitati ca mai sunt multi alti fosti mari fotbalisti care au inca capul pe umeri dar nu-i ascultati pt ca sunt normali si nu prezinta interes, nu instiga lumea fotbalistica… deci geambasu si astia ca tine nu va mai ascundeti in spatele „ziarului”(metaforic vorbind) ca voi va faceti doar datoria… atacati cand vreti si cum vreti… „ziaristii stiu de ce!!!”

alex (5 comentarii)  •  7 februarie 2013, 23:58

Daca nu ar fi STEAUA nu a-ti avea despre ce sa scrieti iar despre ce a-ti avea ce sa scrieti nu se citeste si nu se cauta….ROMANIA STEAUA ORIUNDE STEAUA CAMPIONII DIN GHENCEA !!!!

mishu (16 comentarii)  •  8 februarie 2013, 0:23

„daca si ana maria prodan isi da cu parerea despre fotbal..” este declaratia cuvant cu cuvant data de cornel dinu in urma careia atotcunoscatoarea in fotbal ana maria prodan(vezi confuziile crase dintre meciurile romaniei si infrangerile de pomina a lui dinamo cu amatorii din islanda) a sarit si stim cu totii ce a urmat.Singura greseala a lui cornel dinu este aceea ca a fost vocal,a spus cu voce tare ceea ce cu totii vorbim pe la colturi.” Nu voi accepta niciodata ca o vivandiera sa-si bata de joc de monumente ale fotbalului romanesc ca iordanescu si ienei” RESPECT MISTER DINU

alex (6 comentarii)  •  8 februarie 2013, 1:57

reau sa te intreb ceva: este legal ca femeia asta sa inregistreze lumea si sa faca publice inregistrarile? daca nu este, nu ar trebui politia sa se sesizeze? Eu sincer cred ca e ceva fals la dl Reghe, fiecare om face compromisurile lui in viata si poate e o greseala care si noi am fi facut-o. Reactiile si modul de a vorbi vis a vis de un om mai in varsta nu sunt acceptabile (il antipatizez pe Dinu din suflet, mi se pare un om incult care incearca sa para ceea ce nu este)… si pana la urma diferenta e urmatoarea: DACA LUCESCU ISI DUCEA JUCATORII LA MUZEU ASTA SI II DUCE LA TIGANI..

Bogdan (4 comentarii)  •  8 februarie 2013, 2:05

@/:daddy Ai dreptate, scandalurile le citesc in presa de scandal, aici vreau sa citesc despre sport.
@steaua1986forever, poate am scris gresit, imi cer scuze. Crede-ma, chiar tin cu Steaua de prin 83 dar poate sunt un agramat, totusi tu nu te-ai saturat sa vezi ca de cand e Gigi la echipa numele asta merge din scandal in scandal? Si pana la urma numele Iordanescu sau Dinu inseamna ceva in fotbal pe cand numele de Prodan e doar in muzica populara. Stii cum e vorba aia, (parafrazand un clasic) draga imi e Steaua dar mai drag imi este adevarul.
Respect.”

lambada (21 comentarii)  •  8 februarie 2013, 2:21

Asta cu „presa de specialitate” e chiar tare !!!!…Specialitatea voastra sunt INSTIGARILE , AZMUTIRILE si SCANDALURILE !!!!….Voi chiar n-aveti nimik in comun cu sportul !!!…..Voi sunteti CANCERUL fotbalului romanesc !!!!….Ar trebui ca toate cluburile si toti sportivii sa intre in silenzio stampa cu voi !!!…E lumea satula de voi mai rau ca de…..Becali !!!!….Rasfoiti si voi un ziar de specialitate din Europa , un Kicker , Marca , Gazetta dello sport , L`equipe , France Football si vedeti daca aveti ceva in comun cu ei !!!???……te-apuca sila cand rasfoiesti gsp`ul si vezi ce articole de toata jena care n-au nimik in comun cu sportul aveti .

IO (144 comentarii)  •  8 februarie 2013, 2:45

Nene Geambasule, flacaii astia cu mutre de baieti in casa din schitele lui Caragiale nu trebuiesc bagati in seama. Eu, ca stelist, va promit ca nu am nevoie de nici o stire despre cei trei frati patati. As fi vrut din tot sufletul sa nu stiu cine e Ana Maria Prodan, ba chiar as fi fost mai multumit daca o astfel de persoana nu ar fi existat.
Din pacate sunt stelistii adevarati (exista si stelisti neadevarati, dar despre asta alta data) cei care sufera cel mai mult in urma acestor patru persoane.

motanul incaltat (455 comentarii)  •  8 februarie 2013, 5:42

Nu stiu ce sa inteleg:sunteti naivi sau doar va prefaceti???Chiar aveti nevoie de ce declara Reghe sau MM???Pai il aveti pe „big brother” Gigi—-el va spune tot ce vreti si chiar si ce nu vreti…..In alta ordine de idei ,s-au facut niste acuzatii despre Reghe—iar peste ocean ,cind politia te aresteaza chiar ti se spune:Orice declari va fi folosit impotriva ta —tocmai ca sa nu declari si alte idiotenii mai mari care sa te infunde si mai rau….Se pare ca Reghe stie cum e cu asta si ca sa nu declare si altele care sa-l dea de gol ,prefera sa declare silenzio stampa chiar daca baga Steaua la inaintare…Dar cum am mai spus o sa va spuna Gigi tot.Si vorba lupului:”Sa aveti grija de voi”….

Cinezan Vladimir (50 comentarii)  •  8 februarie 2013, 6:43

În sfârșit ! Vestea bună care ne inundă știrile așa-zis sportive este că nu-i vom mai vedea și auzi pe stelioți, poate așa își vor face tiptil loc materiale care să se refere la fenomenul sport, de toate culorile și variantele. Cred că vom duela cu săbiile și spadele noastre de temut prin colțuri de lume, vom încerca pe tatami să răsturnăm valorile, o să incendiem podiumurile cu kilogramele care îndoaie bara speranțelor olimpice, jocurile cu mingi de toate calibrele își vor găsi nebănuite resurse interne, vom deveni atleți ai culoarelor spre împliniri visate și mereu părăginite, iar padelele și pagaiele ne vor marca alunecarea pe undele interesului adevărat pentru sport. Credem în revenirea Sportului pe canalele media, cu fotbal cu tot, cu fotbalul nostru pârlit până acum de jarul mocnit al unei stele vopsite cu ditirambii făuritorilor de „cuvinte goale”, care „să sune” plăcut în grote aurite. E vremea ca sporturile să iasă din acea „silenzio stampa” impusă de interesele meschine cu spoială de ifose parlamentaro-pastorale, cu surâs scrâșnit de manager trezit din somnul acela încovrigat a aplecare din cutia lui de carton, și cu superioară inconștiență de antrenor așezat, cu pantalonii rupți, pe o plită la care se încinge narcisismul scos de la naftalină. Despre femeia-bombă, doar fâss ! Lăsată în pace, adevărata stea s-ar putea să strălucească deasupra Amsterdamurilor încercărilor fotbalistice și numai fotbalistice, deși tevatura fanfaronadelor aruncate pe piața liberă a lungului nasului s-ar putea să facă zadarnică purtarea târzie de ochelari de vedere. Ne rămâne, dulce povară, să ne bucurăm de silențiozitatea majestuoasă a sportului !

marian (85 comentarii)  •  8 februarie 2013, 8:06

in acest caz, steaua are dreptate. mai mult chiar, acest pretins „scandal” reprezinta un moment al adevarului: partea incriminata (antrenorul stelei) are obligatia de a merge in justitie pentru rezolvarea acestei situatii. spun asta pentru ca la tribunal nu vor mai „tine” opiniile specialistilor citati de mr. geambasu (dinu cornel, ge-alul iordanescu, lita dumitru, ciorba, mitica – devenit brusc dumitru dragomir, ca de, situatia impune reevaluarea caracterelor) in antiteza cu fratia din ghencea via cottbus si bayern munchen, adica numitii gigi, MM si reghe. imi doresc acest proces pentru ca jegul din sportul si din societatea romaneasca trebuie sa primeasca o lovitura serioasa. mr. geambasu, d-ta. esti de o ipocrizie intolerabila pentru o persoana considerata a fi jurnalist, si care a si primit premiul ioan chirila, adica distinctia suprema in domeniu. pai chiar nu stii d-ta. de ce s-a trezit vorbind cornel dinu ? si chiar nu stii ca pe iordanescu nu-l duce mintea peste nivelul edi ? sau ca lita dumitru, cu parere de rau o spun, este expresia frustrarii in sportul romanesc ? de iulian chirita, nimic de spus, ca nu conteaza in ecuatie. cat despre liderul sindical (!?) dumitru ciorba, e cazul sa intervina ministerul sanatatii, ca omul are nevoie de o scutire pentru aberatiile pe care le debiteaza. pun punct aici, ca oricum imi pierd timpul, atat timp cat vad ca gunoierul gafiuc a primit un premiu pentru activitatea „de investigatii” depusa, activitate inceputa pe gardul stadionului din campina in anii 90, din initiativa marelui patriarh traian ioanitoaia de la „sportul rosu” patronat de … mitica ! si sa nu sariti ca l-am numit pe gafiuc gunoier: una ca merita si a doua ca persoanele care se ocupa cu activitatea de salubrizare au, in termeni popular, aceasta denumire. lasati vrajeala, domnilor, ca nu tine. scandalurile sunt obiectul vostru de referinta pt. ca aveti o vitala nevoie de rating, adica de bani ! sunteti constienti ca va asteapta falimentul dupa primul viraj, oricum nu mai apucati (ca publicatie) anul 2014. nici nu meritati, de altfel. imi permit si un sfat pentru reghe: tine-o pe ana maria in afara discutiei, e mai bine pentru familia ta si pentru rezolvarea dosarului pe care, repet, esti obligat sa il deschizi in instanta. pentru eventualii „comentatori”: eu mi-am spus parerea mea, fara sa atac nici un blogger gsp. a bon entendeur …

doc (6 comentarii)  •  8 februarie 2013, 8:07

cornel dinu vorbeste despre blaturi?!?!?! :)))))))…cine urmeaza? Lucescu? Voi nu sunteti presa de specialitate….voi sunteti o adunatura de barfitori. Articolele voastre se rezuma la „X a declarat….Y a raspuns…socant…bla bla bla”. ATAT!

stelist86 (6 comentarii)  •  8 februarie 2013, 8:38

tie iti place geambasule ce fel de JURNALISM SPORTIV fac cei de la prosport si sport.ro ?daca DA atunci esti si tu ca ei,pentru noi iubitorii echipei steaua nu sunt decit niste mizerii de ziaristi care nu cauta decit SCANDALUL IN TOT CE FAC,nimic altceva,TOTUL PENTRU SCANDAL asta este deviza unui mironica,udrea,chican,stiucan-macrou,la tv pun vorbele unuia in comentariile altora cu titulatura V-A ATACAT X,CE PARERE AVETI,RUSINE PENTRU ASEMENEA ABORDARE A MESERIEI DE JURNALIST SPORTIV,asa ca STEAUA a procedat corect cind a declarat silenzio stampa,oare acesti jurnalisti nu-si dau seama ca distrug colective,oameni prin aceste metode mizerabile ?veti vedea ca multe echipe vor proceda ca STEAUA !

boris (20 comentarii)  •  8 februarie 2013, 10:08

dacă televiziunile nu ar umbla după atracţii de genul „ceara din urechi”, ar trebui să-l condamne şi ele la tăcere totală pe cioban. aşa, în baza unei reciprocităţi.
să vezi atunci disperare becaliotă!

florin.b (8 comentarii)  •  8 februarie 2013, 10:15

Dl Geambasu,in primul rind ,daca nu sunteti atit de „avid ” dupa ispravile lui Costea,Rocha sau Bratu,de ce atunci ati pierdut timpul scriind acest editorial ? Pentru ca tot vorbiti aici despre fabule,atunci acest editorial al dv seamana cu parerea vulptii despre strugurii ” oricum sint acri ” . Ce face Steaua mi se pare extrem de firesc,e un raspuns elegant la o cisterna de dejectii lipsite de probe.Nu-i i-au apararea Anei Maria Prodan,e clar ca ea a gresit,ii repsect pe Jenei ,Iordanescu ,fosti mari stelisti,ca suporter .Dar nu-i inteleg,in opiniile lor citesc frustrare ,chiar invidie ( despre Dinu nu vreau sa discut,nu vreau sa lovesc intr-un om deja cazut ,folosit de adevaratii mafioti,fratii Becali,intr-un razboi al impresarilor ) fata de un om care chiar a reusit sa faca din Steaua o echipa frumoasa.Ne credeti naivi atunci cind dv incercati sa scoateti basma curata presa de „specialitate ” ,presa care,conform dv ,nu face decit sa informeze.Aiurea ! Stiti prea bine ca majoritatea jurnalistilor nu se limiteaza nici gind la acest lucru.Aseara dl Iordanescu era siderat de ideea lui Reghe de a jucat cu Nikolic fundas,e ingrijorat de ce ar putea pati Steaua la Amsterdam.Pacat ca nu a fost la fel de ingrijorat atunci cind Steaua era pe marginea prapastiei,cind a fost rugat sa ajute la recladirea echipei,atunci nu-si dorea responsabilitati,acum are cosmaruri cu viitorul Stelei.Dl Geambasu,vreau sa stiu,daca cineva,un mare jurnalist,ca …Razvan Boanchis, sa zicem,v-ar acuza ca majoritatea editorialelor dv sint scrise la comanda lui…Iuliu Muresan,sa zicem ,si ca de fapt nu sint nici macar opera dv,ci copiate de prin Bild ,cum ati reactiona ? Sigur ati scri aici si i-ati raspunde ,acestui mare jurnalist Razvan Boanchis,desi multa lume n-ar fi avida dupa acest conflict,ar fi insa acesta mijlocul dv de protest in fata unor acuzatii.Reghe nu poate actiona altfel decit intrerupind contactul cu o presa care niciodata nu l-a tratat cu respect,asta e adevarul dl Geambasu.Si ,daca se poate,n-ar fi rau sa raspundeti uneori la aceste mesaje ,ale cititorilor ,adica ale noastre,cei fata de care dv spuneti ca ii informati.Macar asa ,de dragul de a demonstra ca uneori va pasa si de opiniile noastre ,chiar daca nu sint mereu pe placul dv.

un oltean (130 comentarii)  •  8 februarie 2013, 14:48

@Lambada: Comparatia pe care o faci intre presa romaneasca si cea din Occident este cel putin deplasata! In primul rand, in campionatele tari ale Europei, nu exista Dragomirei, Sandei, Dodei,MMei, „printi” si „diamante”…Presei sportive de acolo i se ofera in primul rand fotbal, si mai apoi, cand e cazul, si cate un scandal de amploare gen John Terry…etc…La noi, presei sportive i se ofera in primul rand mocirla si, din joi in Pasti, cate un meci bun de fotbal…asa ca, despre cam ce ai vrea dumneata sa scrie presa noastra?!?

Alegz (12 comentarii)  •  8 februarie 2013, 15:43

Voi de unde credeti ca Cornel Dinu stie mafia pariorilor din serbia ??

Dinamo Foresta 4-5 va fspune ceva ??
1 la pauza 2 la final hehe 😉

van deer baas (1 comentarii)  •  8 februarie 2013, 15:57

SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERB Domnule Geambasu!

radu (73 comentarii)  •  8 februarie 2013, 17:46

S-au suparat ca vacarul pe sat. Meme asta,un mojic notoriu si un narcisist convins, credea ca presa e un pres la picioarele lui! E evident ca ar fi vrut sa fie publicate si considerate ca adevar pur si indubitabil doar declaratiei sale si ale Prodancei si sotul. De restul nu vorbim, ca afectam chipurile niste icoane de pe pereti, la care ne rugam si le ascultam fara crancire. E o frustrare evidenta, dar si o dorinta de a pune batista pe tambal intr-un subiect care poate deveni extrem de penibil pentru familia Prodanca si sotul. Ultimul care a spus presei „Mucles”, a fost I Apostol, la acel moment in mare voga, jucator de nationala. Mai stie cineva unde joaca acum?

Danny B (21 comentarii)  •  8 februarie 2013, 21:18

Bravo tovarase – ai dus la indeplinire obiectivile partidului – bla, bla … chiar ca suntem o natiune spurcata , probabil blestemata sa ne certam mereu ca prostii , de fapt sa ne facem rau unii la altii … probabil din nastere avem pe dracu’ noi – ura – ura cat incape fata de tot ce misca . Multi care scriu pe chat habar nu au nici cine e Gica Hagi , cel hulit de marele Tudor Popescu , la ultimul mondial in care spre surprinderea unora , AM JUCAT FOTBAL si poate cu putina sansa am fi prins o semifinala …. dar ramanem doar cu o cupa , castigata de o echipa , a armatei , politiei , securitatii , a rommilor – nu are importanta – e echipa de fotbal romaneasca , handicapatilor , pardon – oameni ce folosesc 35 la suta din creier !
Domnilor ziaristi credeti ca starnind niste dispute locale intre jucatori , antrenori etc REZULTATELE vor fi mai bune ? Creati mereu aprigi dispute atat in interior cat si-n afara – nu vad rostu’ – ce conteaza pe cine o frige x daca pe teren joaca fotbal .Am distrus industria , agricultura , cultura , ”eul” nostru ca popor , ajugand acum in inceput de secol xxI , sa aratam ca o tara din anii ’50 , fara nici o entitate , fara nici un tel – robotii UE , defapt cobaii si sclavii marilor puteri , defapt o mana de netoti ce hotarasc destine – cine sa traiasca si cine sa moara – curat destin stimabililor !

Gruiţă (13 comentarii)  •  8 februarie 2013, 22:10

Nu ţi-am citit decât începutul articolului. M-am oprit la chestia cu „…presa de specialitate…”. Las-o mai moale. Nu avem aşa ceva. Proporţia de ştiri sportive este mult prea mică chiar şi despre fotbal, lăsând la o parte faptul că sunt convins că te-ai referit la presa sportivă, adică sport în general…

kkciosuldelahamangia (42 comentarii)  •  8 februarie 2013, 22:11

problema la steoaia e ,,fratele” mai mare, la care tot timpul ii filenzio lampa !:))
@alegz, pe vremea lui olaroiu, rezultate de 1-pauza, 2-final, erau cam dese…acum e regheblat !

CLA (43 comentarii)  •  9 februarie 2013, 9:40

Presa impotriva stelei? cea mai buna gluma!

Valentin (1 comentarii)  •  9 februarie 2013, 13:40

Articol excelent. Parca si la Chiajna a adus Reghe un portar din Israel implicat in lucruri necurate.

marius (5 comentarii)  •  9 februarie 2013, 13:56

respect Cornel Dinu ca fotbalist-dar ca om zero barat!!

zeidas (19 comentarii)  •  9 februarie 2013, 16:07

„…capetele noastre avide după ştiri despre ultimele isprăvi ale lui Nilă, Dodel sau Adi Rocha”.
Pai v-a lovit unde va doare ipocritilor.

George (1 comentarii)  •  9 februarie 2013, 16:50

Dnule Geambasu,
N-ar trebui sa va ocupati de o chestiune cu adevarat serioasa? Bazata pe informatii detinute de Europol? Sau credeti ca barfa deja este numitorul comun intre Gazeta si revistele de cac – can? CFR Cluj este singura echipa pusa sub luneta investigatiei de catre cele mai abilitate organisme internationale, inclusiv in domeniul coruptiei din fotbal, pentru meciuri aranjate, nu? Vreau si eu un punct de vedere din partea dumneavoastra, a dnului Boanchis sau a altora care se abat de la deontologia profesionala. Lasati barfele daca vreti sa mai deschidem site-ul Gazetei. Vorbiti si faceti investigatie ca si unii dintre colegii dumneavoastra despre chestiunile reale, dovedite. Daca o veti dovedi si cu antrenorul Stelei, e OK. Vorbiti despre CFR Cluj, ma i intai, va va fi mai usor, se afla deja sub ancheta Europolului. E o institutie mai demna de incredere decat dnul Dinu, nu credeti? Va astept pozitiile, ca si multi alti cititori ai Gazetei, cati mai sunt, din ce in ce mai putini din cauza unora ca si dumneavoastra. Cu bune ganduri, George Radu

florin.b (8 comentarii)  •  9 februarie 2013, 20:32

Pina la urma vad ca si dl Geambasu a intrat in aceiasi silentzio .Nu a raspuns la nici o intrebare ,la nici un repros sau lauda adresata de cititori,adica de aceiasi oameni fata de care dumnealui se lauda ca are respect.Cit despre acel incident ,daca ati citit azi gazeta ,ati aflat despre declaratia lui Zonja care l-a cotrazis pe Dinu.In rest numai de bine,dl Geambasu,sunteti in continuare acelasi jurnalist echidistant.
@Danny b .felicitari .

Mihu (198 comentarii)  •  10 februarie 2013, 15:20

Mârșăvia lansată de către Dinu la adresa lui Reghecampf echivalează cu un autodenunț penal al lui ”Mister”!! Păi, ca să-l poți salva pe Reghe din ghiarele mafiei sârbe a pariurilor trebuie să ai tu însuți legături în sistem, să fii cunoscut în această mafie! Și, atunci? DNA se aude?

arhy (4 comentarii)  •  11 februarie 2013, 12:21

Steaua nu e Vaslui sa-si ridice cota din presa…dar voi saracilor fara Steaua n-ati exista…. Nu ma intereseaza porcariile voastre scrise cu majuscule ca poate va citeste cineva fituica sau blogareala …asa ca …lasa-neeee lasa-ne !!!!

Radu C. (17 comentarii)  •  14 februarie 2013, 22:14

Bine v-a facuuuut! Prea i-ati pupat in dos. Toata ziua stiri despre Steaua si Becali. Ce a facut Becali, ca nu iti vine sa crezi ce a zis Becali. I-auzi care e parerea lui Becali despre cat de verde e iarba. Sa va tina afara, ca pe caini. Sau, mai rau, sa va cheme la conferinta de presa si sa va dea afara imediat cum intrati. Asa, sa faca si el o aroganta! Cum a facut cu aia de la Antena 1 acum cativa ani.

Comentează