Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Doare calificarea CFR-ului?

O reverenţă necesară pentru o echipă care ştie ce vrea. Şi care a ajuns acolo unde nu trebuie să mai explice cine este

Clujul ceferist are motive de mîndrie după calificarea în grupele Champions League. Şi nu oricum, ci după […]

joi, 30 august 2012, 8:20

O reverenţă necesară pentru o echipă care ştie ce vrea. Şi care a ajuns acolo unde nu trebuie să mai explice cine este

Clujul ceferist are motive de mîndrie după calificarea în grupele Champions League. Şi nu oricum, ci după 4 victorii, mai întîi în faţa lui Liberec, apoi contra elveţienilor din Basel. Spre deosebire de campionat, în preliminariile celei dintîi competiţii continentale băieţii antrenaţi de Andone au arătat siguranţă şi echilibru. Forţă, concentrare şi chiar spirit de sacrificiu. Plus necesarul dram de noroc. Sougou a strălucit la Basel, Kapetanos a semnat victoria de la Cluj. Cadu rămîne însă şeful incontestabil al unei echipe care a marcat cîteva premiere neaşteptate pentru fotbalul românesc. Întîia victorie asupra unei formaţii italiene, în Italia, cu AS Roma. Acum, primul succes împotriva unei echipe elveţiene, de club sau naţională, pe pămînt helvet.

Înainte de toate, calificarea CFR-ului în grupe înseamnă un atestat. Pentru propriii suporteri şi pentru adversari. Şi pentru sine. Era nevoie şi de asta. CFR s-a calificat acolo unde nu trebuie să te mai legitimezi. Acolo unde nu eşti obligat să explici cine eşti, de unde vii, ce vrei. Nu mi se pare că, o dată ajunsă acolo, echipa lui Paszkany îşi face un serviciu împărţind ranchiună în stînga şi în dreapta. Am văzut că preşedintele Mureşan a dedicat (şi) adversarilor victoria şi intrarea în UCL. Aici ar mai fi ceva de şlefuit, la mesaj. Altfel, vom constata din nou că răul este mult mai contagios decît binele. Aşa ar fi procedat şi Cristi Borcea în ipoteza – ştiinţifico-fantastică – în care echipa lui ajungea (foarte antrenată) în Champions League. Dacă la Cluj există şi se practică alte standarde ale civilizaţiei decît prin miticia lui Dragomir şi Becali, CFR-ul trebuie să dovedească generozitate. Să nu îşi păstreze sub cheie bucuria succesului.

Triumful ceferist se leagă ciudat de bejenia şi decăderea lui „U”. În timp ce „ungurii” prosperă muncind, „românii” pleacă la Buzău conduşi de o doamnă impresar, sub privirile indiferente ale puterii locale. În timp ce „ungurii” şi-au făcut singuri un stadion, „românii” din „echipa de suflet” a oraşului lasă unul de 5 stele construit de municipalitate. Aşa aroganţi şi antipatici, „ungurii” au continuat să investească în club, în vreme ce un român din Bărăgan a fugit cu potul din Champions League, desfiinţînd echipa şi înfiinţînd un complex rezidenţial. Care echipă se numea, ţineţi-vă bine, Unirea Valachorum Urziceni! „Ungurii” au întărit constant echipa, „românul” Walter a dus „echipa românilor” la Ploieşti!

CFR nu are o datorie explicită faţă de fotbalul românesc, a cărui campionaă este. Poate doar să nu-l renege, cu aerul că aparţine altei lumi. Apropo. M-a întrebat cineva într-un comentariu postat pe blog dacă doare. Dacă doare calificarea CFR-ului. Nu, deloc, dimpotrivă! Dar mi s-a părut o glumă foarte reuşită, de aceea nici nu mă voi chinui să o explic.

Comentarii (87)Adaugă comentariu

| C | F | R | (5 comentarii)  •  30 august 2012, 20:30

Cu siguranta doare.Ii doare pe multi ca vor sau nu sa recunoasca si aici il includ si pe dl Geambasu.

esin (11 comentarii)  •  30 august 2012, 20:32

Si care -i problema ? cfr se poate inscrie chiar si in campionatul Ungariei , atat e de indiferenta echipa asta pentru restul tarii . Aici in oras , in timp ce se disputa meciul cu Basel, oamenii erau la terase si tratau cu indiferenta meciul …asa ca nu are cum sa doara ,ceva ce nu te intereseaza .

pov (3 comentarii)  •  30 august 2012, 20:43

normal că în Ardeal există altă mentalitate.
– Gloria Bistriţa nu se pune, are conducător oltean.
– Poli Timişoara nu se pune, a avut conducător bucureştean.
– U Cluj nu se pune, pentru că a avut conducători tot din sud.

CFR Cluj are conducători ardeleni…
.
Horia Iovanovici l-a criticat pe Sabău că a intrat în „silencio stampa” şi a sugerat că antrenorul ardelean ar avea doar două circumvolunţiuni pe creier… în timp ce voi, jurnaliştii din Bucureşti permiteţi ca în emisiunile voastre să fie jignit în toate felurile Sabău de către o maimuţă ca Becali! DE CE PERMITEŢI SĂ FIE JIGNIŢI OAMENI ÎN EMISIUNILE VOASTRE?
.
Cei din sud nu împărtăşesc acelaşi bun simţ ca Puştai, Andone, Paszkany sau Sabău…

cfrclujole (1 comentarii)  •  30 august 2012, 20:43

Ma bucur sa vad ca, in sfarsit, apar si articole care sa evidentieze performanta CFR-ului la justa sa valoare! Bravo! Mai trebuie doar inlaturata acea „umbra” de invidie….

zeidas (19 comentarii)  •  30 august 2012, 20:43

Tanar si neinformat ?
„…primul succes împotriva unei echipe elveţiene, de club sau naţională, pe pămînt helvet.” ?
Prima victorie pe „pamant helvet” a fost la Lousanne in 1969, autogol Michaud din campania pentru Mexico ’70.

AVRAM IANCU (7 comentarii)  •  30 august 2012, 20:44

bai GEAMBASULE termina cu prostia asta , CFR ungurii,te asigur ca este exact invers , U ungurii!!!!!!!!!!!!!

2449 (7 comentarii)  •  30 august 2012, 20:52

ok , am inteles. doare.

Radu (2 comentarii)  •  30 august 2012, 20:56

Eu nu inteleg de ce polarizati din punct de vedere etnic lumea fotbalistica din Cluj. Eu sunt roman si tin cu CFR, in timp ce multi, foarte multi maghiari pe care-i cunosc eu sunt in galeria lui U si striga fara jena „Afara cu ungurii din tara !” Aceasta pentru ca nu ne cunoasteti bine pe noi ardelenii, ba mai mult va alaturati adesea, voluntar sau involuntar, celor care ne jignesc. Echipa CFR nu este a ungurilor ci a clujenilor romani sau maghiari. Este un foarte bun model de convietuire interetnica.

RipensiaVenus (35 comentarii)  •  30 august 2012, 20:58

Nicio grija, „mitici” suntem cu totii, de la Tisa pan-la mare.

tegean (15 comentarii)  •  30 august 2012, 21:04

Dle ziarist sportiv, Nationala a batut in Elvetia cu 1-o, gol dat de o extrema cu ,,T,,.

IP ROUTE (1 comentarii)  •  30 august 2012, 21:05

CFR MANDRIA ROMANIEI !!

razvan (26 comentarii)  •  30 august 2012, 21:05

Expresia cu Dinamo foarte antrenata chiar e de exceptie.Numai unguri nu sunt astia de la cluj.In afara de Paszkany altii nu prea sunt in prim plan.Despre jucatori ce sa mai vorbim.Parca totusi sunt mai multi romani ca in sezoanele trecute.Oricum bravo lor,unguri,portughezi,africani…sau ce or fi,mai fac auzit si numele Romaniei.

feroviaru (5 comentarii)  •  30 august 2012, 21:08

esti maestri tatttii

Mihai (2 comentarii)  •  30 august 2012, 21:09

Nu doare, dar nici nu ma bucura. As fi ipocrit sa spun ca sunt fericit, ca ce bine e pentru fotbalul din Romania si alte vreajeli. Pur si simplu nu simt nimic, mi-s indiferenti. Nu gasesc ABSOLUT NIMIC la acel club cu care sa ma identific, sa simt ca ma reprezinta, nimic. O adunatura de straini… un patron arogant si atat.

eu (30 comentarii)  •  30 august 2012, 21:11

Bravo, Cristi! Frumos articol.

sz (2 comentarii)  •  30 august 2012, 21:13

Banuiam noi ca putem sa va convingem…dar nu stiam ca se poate cu atata usurinta :DDD

dan (1 comentarii)  •  30 august 2012, 21:16

Echipa asta nu mai trebuia sa demonstreze nimanui nimic. Dupa ascensiunea miraculoasa din div. C direct in liga campionilor, investitii masive in infrastructura si jucatori, numai intr-o societate bolnava putea fi contestata si denigrata in ultimul hal. Nu vom uita niciodata cum am fost injurati si batjocoriti de Iancu, Porumboiu, Becali, arbitrul Tudor si federatie (vezi minciunile trimise la Tas) si nu in ultimul rand de masmedia damboviteana. Sa-i facem morala lui Muresan pentru declaratile facute? Cred ca glumesti maestre!

peppe (11 comentarii)  •  30 august 2012, 21:21

pai ar trebuii sai doara pebecalii si porumboiu ca aia au fost vehementi

Tudor (1 comentarii)  •  30 august 2012, 21:21

Cred ca voua, jurnalistilor, va trebuie echidistanta.
Nu poti comenta obiectiv, daca esti sufleteste legat de o echipa, oricare ar fi ea.
Ori, daca esti subiectiv, comentariile nu au nici o valoare jurnalistica, devin comentarii de mahala.
Nu acuz pe nimeni, doar observ.

uzu (8 comentarii)  •  30 august 2012, 21:24

articol laudativ, admit… dar tot suna ca un necrolog. nu stiu de ce. poate ca pentru ca nu e scris sincer ?

jenea (5 comentarii)  •  30 august 2012, 21:37

unde-s aia care ziceau ca cfr-ul a castigat campionatul pe nedrept?…dupa ce-am vazut pana acum, cfr-ul arata ca o campioana…

internaut (2 comentarii)  •  30 august 2012, 21:37

Esin…stadionul a fost plin la meciul cu Basel. Si vei vedea ca si celelalte trei meciuri din toamna asta vor umple stadionul. Echipa nu e deloc indiferenta restului tarii. Nu are cum sa fie iubita sau recunoscuta ca Steaua, Dinamo sau Rapid dar e respectata de suporterii civilizatii ai acestor echipe care stiu fotbal. In plus CFR creste, aduna notorietate, isi permite sa aduca jucatori din ce in ce mai buni, nu din cauza banilor ci din cauza numelui. Daca alte echipe din Romania nu se trezesc, in cativa ani CFR va domina fotbalul de aici in aceeasi masura in care Sahtior o face in Ucraina.

stefan (1 comentarii)  •  30 august 2012, 21:37

domnule Geambasu, tare asi vrea sa-mi cititi acest post si daca considerati poate imi dati un raspuns (aveti mailul). Sunt roman din cluj si de cand cfr a intrat in liga 1 sunt fanul neconditionat al acestei echipe . de ce credeti ca cfr e considerata echipa ungurilor (multi zic asa) dar nu inteleg de ce . Daca ne luam dupa etnia patronului atunci putem extrapola ca steaua e echipa machedonilor sau aromanilor? nu stiu exact etnia lui becali . Mai cred ca e un lucru irelevant etnia patronilor de fotbal. Istoric vorbind rivala noastra U sustine nu de putine ori ungurimea acestei echipe incorect spun eu va explic de ce : Cel mai mare portar din istoria lui u a fost ungur soboslaj, eternul capitan a lui U e ungur silagi, mai mult putem aminti de musnai sau mezaros antrnorul cu care u pierdut ,oferindu-ne primul trofeu si ar mai fi toate astea demonstreaza ca fotbalul la cluj NU S-A IMPARTIT PE ETNII !!! E PACAT CA UN SPORT ATAT DE POPULAR E ATAT DE POLITIZAT sau intreb eu cum statea situatia daca primaria cluj accepta oferta lui paskani pentru U (inainte sa vina la cfr). Va mai spun ceva nu este nici o diferenta de nivel sau civilizatie intre cluj si bucuresti va spun acest lucru dupa ultimul meci u cfr ATATA URA SI GOLANIE NU AM VAZUT NICIODATA CA PE CLUJ ARENA DUPA CE CADU A FOST BUSCULAT DE BORENSCU SI APOI BATUT IN TUNEL „EROUL BOXESCU” A IESIT PE IARBA SI APROAPE TOT STADIONUL I-A SCANDAT NUMELE CEEA CE MI SE PARE MULT MAI GRAV DECAT GESTUL LUI !!! BORNESCU A PLECAT VA FI ULTRAS IN ALTA PARTE , DAR URA RAMAS PE CLUJ ARENA ! DE ACEEA 80% DIN FANII CFR ULUI NU VOR PE CLUJ ARENA IN CL !!! iN ACEEA SEARA U NU A VENIT DE LA UNIVERSITATEA CI DE LA ALT CUVANT MULT MAI SCURT DAR CARE SPUNE TOTUL : URA SI ADAUG EU NEJUSTIFICATA – DACA NU LA UN MOMENT DAT NU ESTI MAI BUN DECAT RIVALUL TAU NU INSEAMNA CA TREBUIE SA-I SPARGI CAPUL . iNTREBAREA CU „DOARE” ESTE IN FELUL URMATOR : MULTI CLUJENI SI ARDELENI AU FORMULAT IN TIMP UN RASPUNS LA AROGANTELE DIN BUCURESTI (NU NUMAI FOTABLISTICE DAR SI ALEA) VA DAU 3 EXEMPLE: BECALI VORBEA ACUM 5 ANI CA „PROVINCIA NU CONTEAZA” , BORCEA LEGITIMA IDEEA CA DINAMO ARE 2-0 DE LA INCEPUT CU CFR CA E DINAMO!? , COPOS VORBEA DE CFRISTI CA DE NISTE DESCULTI ETC , MULTI ARDELENI CONSIDERA CA VOI DIN BUCURESTI NU TRATATI LA FEL CFR CU STEAUA , STEAUA LUI BECALI NU TREBUIE SA JOACE BINE, NU TRTEBUIE SA INVESTEASCA , TRAIESTE DIN 86 , SI VOI PRESA CENTRALA II PURTATI PE UMERI DACA MERITA DACA NU . PASKANI CAND A VENIT LA CFR A TREBUIT SA INDREPTE PORTILE , BARILE NU ERAU PERFECT ALINIATE CE SA ZICI DE MINGI SAU BAI SAU VESTIARE IN FINE OMUL A PORNIT DE LA 0 SI A AJUNS UNDE A AJUNS (DACA CFR A CASTIGAT TROFEELE CU ARBITRII SAU BLATURI NU PUTEA SA SE CALIFICE IN GRUPE) , BECALI NU LUAT STEAUA DIN C ,A LUAT-O CU O CUPA EUROPEANA, DIRECT DIN LIGA 1 (A)!!! IN ASEMENEA CONDITII STEAUA FACE CELE MAI BUNE TRANSFERURI, E CEA MAI BUNA, E CEA MAI MEDIATIZATA DESI DE 5-6 ANI NU PREA CASTIGA NIMIC, DECI INTREBAREA DACA DOARE CALIFICAREA CFR ULUI E PARTIAL JUSTIFICATA !!!

Codrut (2 comentarii)  •  30 august 2012, 21:51

Sunt CFRist.Acuma inteleg ca Paszkany e ungur,CFR are si suporteri unguri.De altfel si U Cluj are suporteri unguri,chiar foarte multi(sunt din Cluj,spre deosebire de dumneavoastra deci stiu asta).Mie nu imi convine sa ma faci ungur nici macar intre ghilimele,sunt roman si sunt mandru cu asta.Nu stiu daca te doare calificare CFRului dar cu siguranta nu ratati nici un articol in care scrieti despre CFR si in care sa nu ii atacati,nu exista nici un articol despre CFR sa nu pomeniti si de U,de parca CFR e de vina ca U s-a mutat la Buzau.

Agamitza (32 comentarii)  •  30 august 2012, 21:52

Geambasule, cite articole de acest gen ai scris matale cind Steaua era echipa care se califica in grupele CL si nu juca doar cu campioane? Geambasule, te-ai intrebat daca doare atunci cind CFR, Unirea sau Galati se calificau direct in grupele CL datorita punctelor aduse de Steaua si Rapid, fara macar sa aminteasca acest lucru? Chestia cu 4 victorii m-a convins ca matale te uiti la fotbal de anul trecut. Geambasule, coeficentul Stelei e 24 iar al CFR 18 din care matale ar trebui sa scazi 8 luate pt doua calificari „moca” in grupele CL. Geambasule, am vrut sa spun ca asa un articol trebuia sa scrii doar dupa ce CFR cistiga finala CL.

cfr echipa fara tara/suporteri neinteleasa si neiubita (1 comentarii)  •  30 august 2012, 21:57

CFR nu are cum sa fie iubita..este o echipa formata numai din straini,nu e o echipa sa transmita o stare de spirit e o echipa de mercenari care o sa-si faca treaba o sa ia trofee la greu dar nu o sa adune simpatie decat poate prin harghita si covasna…eu personal stau in cj nu sunt fan cfr…nu am fost niciodata pe satadionul cfr si poate sa vina si barca sau real ..nu imi pasa nici sa deschid tv ul pentru ei…acum din cauza ca s-au calificat nu mai vad meciurile tari din grupele ligii ca trebuie sa vad partidele cfr ului k as fi „suporter” o sa fie exact ca acu cativa ani cand tvr1 transmitea meciurile lu mircea lucescu..fara interes

starchild (11 comentarii)  •  30 august 2012, 21:57

Replica clasica de cfr-ist venetic, pe alocuri basist, de parca ar trebui sa privim cu seninatate, cum dupa un alt titlu talharit (a se sesiza diferenta dintre furt si talharie conform Codului Penal) si 2 adeversari modesti, CFR castiga inca 20 de milioane de euro, nemeritati, si care nu sunt de natura sa reflecte diferenta competitonala reala intre ei si celelalte echipe romanesti ‘surclasate’ cu cateva puncte, si cu multe arbitraje … basiste (for a lack of a better word).

Daca nu esti prost de puti, atunci chiar trebuie sa te doara, cand vezi mizeria, mojicia si nedreptatea, in care a ajuns o societate fanotoma, si o presa tiranica si jucatoare, la fel ca seful ei.

Revenind la CFR, desi nu plecasem deloc de langa ei, au realizat o banalitate, si nimic mai mult … dor pentru ca nu am fost obisnuiti pana acum sa vedem aceasta echipa calificandu-se (si eliminad vreo echipa), asta nu face din aceasta calificare un titlu de glorie … uitat-va la alte echipe cum s-au calificat 10 ani la rand, chiar si fara a fi campioane, uitati-va la cei 2 adversari modesti si foarte modesti, pentriu standardele CL … Un Otelul Galati debutant, varianta ceha, cu coeficient de 6 si ceva si un Basel care nu mai e demult ce a fost si traieste din coeficientul din alte timpuri. Sa tragi Basel, fara sa fii cap de serie, in CLQR4, asta este dincolo de bulan.

Ca sa concluzionez, cand nu e pomana, e bulan, cu carul (si voi ziceti ca Steaua e norocoasa), cum sa nu pentru mize de 20 de ori mai mici in euro si cu coeficient de 2 ori mai mare, suntem extrem de norocosi, mai ales cand nu tragem CSKA Sofia, in EL playoff (deci mnu CL, da?) desi suntem cap de serie.

Normal ca nu va doare, ca voi nu aveti nimic de pierdut, daca puteti sa exploatati formatul competitonal e bine, daca nu asta e. Nu are cum sa va intereseze ca un combatat se intareste cu 20 de milioane buget, pentru cateva puncte in plus negociate in balariile Ligii lui Mitica, si vezi doamne, chiar a eliminat si 2 echipe impiedicate pentru asta, asta da este episod de povestitt nepotilor, CFR a jucat 2 meciuri si nu doar a fost ouata direct in CLGS de Liga lui Mitica.

Pe de alta parte, nu, CFR a realizat o mare banalitate, si nu are cum sa se spele de noroiul in care s-a tavalit, indiferent cat incercati voi sa-i spalati,. Nu voi scrieti istoria, si nu voi o stergeti. Voi care nici pana acum nu ati inteles ca U Cluj este instrumenul care i-a asigurat CFR-ului 2 titluri nemeritatem si vedeti acolo o mare rivalitate.

Nu ‘ungurii’ au construit Caritasul, Dacia Felix, PDL, si pe Poc, asa ca lasati gargara. Stiti voi bine cine le-a construit, o regiune lipsita de caracter si de onoare, care in spatele cliseului cu civilizatia, ascunde cea mai josnica ideologie, de ura, xenofobie, si exploatare a semenilor, un puroi infractional, din care a iesitt un grup de crima organizata, din cele mai abjecte unoscute de aceste pamanturi.

Luciann (26 comentarii)  •  30 august 2012, 21:58

Iti explic eu gluma daca te faci ca n-o intelegi, iti reamintesc ca suporter dinamovist ce esti, ca Dinamo i-a facut mari pe astia stand capra in 2008 in fata lor! De atunci au urcat in continuu in timp ce Dinamo mai are un pic si se desfiinteaza!

ardeal (2 comentarii)  •  30 august 2012, 22:00

doare, recunoaste. doare ca capitala fotbalului romanesc s-a mutat la cluj de ani buni. doare ca echipa despre care scrieti toata ziua si desprecare vorbiti non-stop la tv joaca cu ekranas in copetitia saracilor din europa iar cfr cluj e la masa bogatilor, alaturi de barcelona, manchester united sau juventus.

ardeal (2 comentarii)  •  30 august 2012, 22:01

scuze pentru cacofonie

cristian (15 comentarii)  •  30 august 2012, 22:06

Nu doare calificarea CFR-ului, ci diferenta intre ei si restul diviziei A. Doare ca am fost ieri seara pe u stadion plin cu familii, parinti cu copii si nimeni nu a injurat iar pe alte stadioane nu iti poti scoate prietena si e mai bine sa fii surd. Doare sa vad ca acest club are un concept clar, o idee de ceea ce vor sa faca iar majoritatea celorlalti se complac in lucruri facute de mintuiala, fara logica, fara o directie clara. Alte dureri le-a mentionat si autorul : modelul Urziceni sau Galati, dramele Timisoarei si ale Universitatilor etc.

@#14 (54 comentarii)  •  30 august 2012, 22:09

De acord ca CFR are acelasi numar de simpatizanti ca Unirea Urziceni. Dar tu cu care echipa te identifici? Cu FC Becali, cu echipa lu Copos tzeparu sau a lu Porumboiu cel Dus? Sau poate Dinamo, ca astia n-au mai batut pe nimeni de mult timp. Otelu nici nu stii daca mai exista, poate pandurii, cat or mai rezista si aia. Zi trei jucatori de la Pandurii daca esti tare.

esin (11 comentarii)  •  30 august 2012, 22:14

Intrebati ceferistii ” V-au durut calificarile Stelei in Champions League ?” si veti avea raspunsul la intrebarea dvs.

Cata (76 comentarii)  •  30 august 2012, 22:18

Sunt roman si tin cu CFR. Nu inteleg de ce trebuie sa explic acest lucru, si de ce conteaza pentru unii etnia mea ca si fan CFR. Ca fapt divers, proportia de fani unguri ai lui U e aceeasi ca si la CFR.

Bravo CFR pentru calificare! Ziaristii care au improscat cu noroi in CFR din primul moment in care a intrecut-o pe Steaua in clasament in liga 1 nu au cum sa se bucure pentru aceasta calificare minunata.

S-aveti noroc!

john (4 comentarii)  •  30 august 2012, 22:33

De ce sa doara?CFR NU e echipa romaneasca ,ea doar joaca la Cluj…O echipa de straini care nu vrea binele fotbalului romanesc, pentru ca nu creste jucatori romani si nu da NICI un jucator la nationala ROMANIEI,o echipa care isi vrea doar binele ei si anume sa il imbogateasca pe bozgor…Poate lua 20 de campionate tot nu va fi o echipa iubita in Romania si nu va ajunge NICIODATA sa reprezinte Romania …poate doar Clujul.

sebiene (2 comentarii)  •  30 august 2012, 22:35

un singur lucru ar fi de comentat faptul ca „blatisti” s-au calificat pe merit in UCL. adica o fi fost si acum blat sau cum? va spun eu DOARE mai ales pt cei care i-au facut blatisti si spuneau ca nu au valoare etc, inclusiv dl Cristian in cateva randuri. una peste alta eu sunt petrolist dar trebuie sa ridici palaria cand o echipa obtine performanta pe teren, numai si numai pe teren

cosmin (11 comentarii)  •  30 august 2012, 22:42

Va doare sau nu? chiar nu ne intereseaza… Sunteti prea mici(mitici), si va miciti(miticiti) in continuare in studiourile televiziunilor elogiindu-i pe Becali(toti 3) si altii.

P.S. Dupa Steaua Vaslui la Fanatik Vochin incepuse sa vb vb despre partea tactica a meciului cand Horea(HOREA) il intrerupe scurt: „Sa traiti domn Becali…”

AVRAM IANCU (7 comentarii)  •  30 august 2012, 22:45

ESIN cred ca ai crapat de ciuda HA HA HA !!!!!!!!!!!!

pentru bogdan cu celsea … (1 comentarii)  •  30 august 2012, 22:45

e ok, stai linistit, nu joaca dinamo contra dinamo ! cfru se califica !

Rares (10 comentarii)  •  30 august 2012, 22:55

domnule Geambasu… daca m.as afla in locul dvs m.ar cam durea lipsa acuta de cunostinte in domeniu 🙂 foarte multe erori si f multe legaturi bizare, total nefondate. vorbiti aiurea si sunt curios la cate meciuri ale cfr.ului ati fost, mai ales in cupele europene.
sunt roman 100%, am fost la meci, si m.am bucurat pentru o calificare muncita. este singurul stadion din tara ( si am fost pe aproape toate ) unde ma simt in siguranta de fiecare data, unde gazdele au puterea si bunul simt sa.si aplaude adversarii si inainte de meci, dar si la sfarsitul acestuia. unde performanta si discretia constructiva sunt pe primul loc. daca asta inseamna ‘ungurii’ atunci prefer sa fiu ungur decat sa ma contopesc cu otomanii si ultimele maimute involuate de la voi din capitala.

denethor (34 comentarii)  •  30 august 2012, 23:07

daca cei din cluj erau la bere in timpul meciului…in echipa joaca aproape numai straini… concluzia e simpla: ne doare,dar intr-un loc din patru litere. va bagati prea mult in seama,nu „sufera” mai nimeni la modul asta.poate doar cei care mai vin la meciuri,din cand in cand.si doar pt. ca nu-i mai lasati cu seminte pe stadion si dati volumul boxelor cu incurajari prea tare. cam atat…

motanul incaltat (455 comentarii)  •  30 august 2012, 23:19

Pt.anul asta conteaza doar 2 echipe: CFR -pt.calificare in CL iar Steaua pt.calificarea in Europa League.Doar asta conteaza:aici incepem sa vorbim despre FOTBAL nu despre liga lui Mitica…. Nu intereseaza PE NIMENI, ca Dinamo a avut ghinion(n-a avut ghinion,n-are valoare),ca Rapidul n-a fost in forma sau ca Vasluiul a picat cu Inter…Ramin doar niste NO-NAME pt. Europa….Manchester vorbeste acum doar despre CFR,iar poate Liverpool sau alte nume mari posibile despre STEAUA.

Aurelian (1 comentarii)  •  30 august 2012, 23:23

Căutați pe digi, undeva la arhive video si veți găsi un super interviu realizat de dl. Horea. Pasckany a zis căt se poate de clar ca se considera mai mult SAS decât Maghiar, având ambii bunici din partea mamei sași, bunica din partea tatălui de asemenea săsoaica, dar bunicul, soțul acesteia, maghiar. Nu ca asta ar conta, dar trebuie sa știți ca CFR are mult mai mulți suporteri de etnie romana decât maghiara, cam in aceeași proporție a raportului romani/maghiari din Cluj. In București probabil e greu sa va imaginatii ca in Transilvania, maghiari, sași, romani ne înțelegere bine unii cu alții. A fi om, oare chiar are de a face cu etnia?

cfr_Atlanta (72 comentarii)  •  31 august 2012, 0:02

Unguri ,romani ,sasi, tzigani ce conteaza? Traim in 2012 in Europa unita. Suntem toti la fel. Hai sa nu mai comentam acest subiect fara rost si prafuit…Fortza CLUJ!

one.love (27 comentarii)  •  31 august 2012, 2:10

doare normal, mai ales cand stiu ca patronii bucuresteni nu invata nimic din greseli

Freddy RE (7 comentarii)  •  31 august 2012, 3:13

„Doare calificarea CFR-ului?”
Asta vine cam asa:
„E mai buna Coca Cola facuta in Romania fata de aia din Portugalia?”
Raspuns: Nu poa sa doara, ca ne e perpendicular de aceste calificari ale multinationalei corporatiste din provincie.

Daniel Martin (1 comentarii)  •  31 august 2012, 3:49

Achiesez parerii dumneavoastra in general, dar se simte aerul rautacios, domnule Geambasu…
Starchild, baiete. Esti total needucat! Si apropo! Nu exista verbul „a concluziona””, ci „a conchide”, ca sa intelegi ca ai carente mari. Apoi de unde atata ura, domnule? Sunt roman, am crescut in Gruia, iar cand exista CFR-ul, echipele comuniste nu existau! Cred ca discutand despre blaturi, Steaua si Dinamo au voie sa vorbeasca despre acestea, peste 50 de ani de blaturi ale celorlalti. Revizuieste-ti atitudinea, ca educatia ta, nu are tangenta cu cea de la Cluj si nici nu va putea avea niciodata. Te rog, din bun simt, accepta ca LPF si FRF se afla la Bucuresti, iar oamenii care au investit la Cluj, au fost doar mai seriosi decat altii, nu au folosit banii obtinuti din vanzarea jucatorilor decat pentru a cumpara alti jucatori sau pentru a construi o baza sportiva la standarde inalte, pe care Steaua sau Dinamo, nu le mai cunosc…Iar valiza unde se ducea parca si de catre cine?La revedere, crampei de steag!

futbol_nadamas (1 comentarii)  •  31 august 2012, 3:53

Felicitari CFR!

@starchild – esti bolnav rau frate, un comentariu mai penal ca al tau nu am citit demult…

esin (11 comentarii)  •  31 august 2012, 6:53

Avram iancu ,tu esti primul care ai cazut in capcana :)) scopul intrebarii era sa va faca sa recunoasteti , chiar si indirect , ca va e ciuda pe Steaua .
Dragul meu ,cfr se ” bucura ” de o mare indiferenta la nivel national ,atat din partea presei ( voi insiva va plangeti de asta ) , cat si in randul microbistilor . Dovada ca meciul era la tv si oamenii isi vedeau indiferenti de bere la terase . N-am vazut la tv pe nimeni sa iasa in Bucuresti ,Constanta ,Sibiu ,etc. sa sarabatoreasaca calificarea cfr -ului , dar la calificarile Stelei am vazut cum ieaseau oamenii in Cluj cu steagurile la statuia lui Avram Iancu :))

Comentează