Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
Americanii te omoară cu zile!

La Adria Tour a fost mai simplu. Și nu a ieșit atât scandal. Vedeți, asta este diferența dintre o lume liberă cu adevărat și alta care se preface că este liberă. Oameni stăpâni pe destinul lor prin vocație, croații, sârbii […]

...

Ce a spus Răducioiu și ce a ieșit

Știți de ce adulților li se pare că odraslele lor spun lucruri trăsnite? Pentru că ei, copiii, spun adevărul. Iar asta este o nebunie în sine. Cum adică să fii sincer și să îi trântești omului în față ce gândești? […]

...

O salvare pentru Dinamo

Houdini Burleanu a scos cumva castanele lăsate la foc domol de LPF și a pus punct șaradei. Afară sunt 36 de grade, dar clasamentul a înghețat prin hotărârea congelatorului CEx FRF. Trecerea imediată la sistemul cu 16 formații înseamnă că […]

...

I-am mai și faultat, dar corect!

Finala s-a terminat, campionatul continuă. Poate și acesta în vreun fel în zona play-out-ului, dar vorbim despre campionatul următor, care, ce să vezi?, începe pe 21 august. Adică peste două săptămâni și jumătate. Totul la altă viteză Ce înseamnă asta? […]

...

Mulțescu, un antrenor

Tocmai s-au încheiat meciurile decisive pentru promovarea în prima ligă. A început Voluntari-Dinamo și ai senzația că urmărești un meci de Champions League. Deși este tot fotbalul acela care ne enervează cel puțin de câteva ori pe săptămână. Cam asta […]

...

Acţionarul virtual

Telefon de la Dinamo. De la un om influent şi civilizat, căruia nu-i lipseşte simţul umorului. Interlocutorul meu citise „Fantezii dinamoviste”. L-a amuzat articolul, mi-a mărturisit. Prelungind tonul ironic al editorialului, mi-a spus că, într-un fel, mă consideră acţionar al […]

vineri, 8 iunie 2012, 11:08

Telefon de la Dinamo. De la un om influent şi civilizat, căruia nu-i lipseşte simţul umorului.

Interlocutorul meu citise „Fantezii dinamoviste”. L-a amuzat articolul, mi-a mărturisit. Prelungind tonul ironic al editorialului, mi-a spus că, într-un fel, mă consideră acţionar al clubului din Ştefan cel Mare. Virtual, a precizat interlocutorul meu. N-am vrut să îngroş gluma şi să-i zic că n-aş fi singur. Singurul acţionar virtual de la Dinamo. Din trecut şi din prezent.

Am continuat să discutăm. Despre echipă, despre Bonetti, despre curăţenia de vară. Nu, despre noul stadion ultramodern din Parcul Sportiv Dinamo nu mi-a mai pomenit, nu eram totuşi la capitolul literatură SF. Posesia a fost clar în favoarea partenerului de dialog, eu nu am făcut decît să mai pun cîte o întrebare, şi aceea retorică. Am aflat lucruri interesante. Scutaru şi Axente doresc într-adevăr să vină la Dinamo, dar au restanţe salariale de 7 luni la Poli Timişoara, care refuză să le achite dacă semnează în Groapă. Bucureştenii s-au angajat să suporte o parte a banilor pe care îi aveau de primit jucătorii, dar aceştia nu doresc să renunţe la nimic. Mai departe. „Pe Sîrghi nu l-am dorit niciodată, nici pe Rîpă, pe Antal, da. Îl vrem pe Sălăgeanu, propunerea Oţelului este să dăm doi jucători la schimb”. Ce e povestea cu Eric?, întreb ca să întreţin conversaţia care risca să lîncezească. „Agentul lui ni l-a propus, dar e o situaţie încurcată. Nu e prima oară cînd ne interesăm de acest jucător”.

Şi uite-aşa, tot vorbind la telefon cu personajul cît se poate de real din conducerea lui Dinamo, trece timpul. Ajung la redacţie, deschid PC-ul şi citesc ştirea de pe frontpage-ul gsp.ro. Pe site-ul Gazetei apăruse informaţia unei iminente conferinţe de presă a italianului, transformată după cîteva minute într-un scurt interviu al acestuia, inserat pe site-ul oficial al clubului. Agitaţia fusese provocată de ştirea din „presa centrală de specialitate” că italianul a prezentat o listă neagră cu 8 jucători pe care nu îi mai doreşte din sezonul următor. Dănciulescu, Cătălin Munteanu, Bălgrădean, Moţi, Luchin, Pulhac, Strătilă şi Platini. Clienţii mai vechi sau mai noi ai antrenorului în exerciţiu. Veteranii traşi pe linie moartă ori cei care au reacţionat dur la acuzaţiile de blat. Lista lui Dario reactiva ranchiuna şi dinamita aparenta linişte instaurată după cucerirea Cupei.

Mediatorul situaţiei de criză a fost ca întotdeauna Nicolae Badea. La iniţiativa preşedintelui, Bonetti şi Cornel Dinu au fumat pipa păcii, fără ca vreunul să se sufoce cu fumul discordiei anterioare, iar răzbunarea lui Dario se transforma subit într-o analiză cu factorii staffului tehnic. Ca de obicei, presa inventase şi crease o stare conflictuală, asta din cauză că jurnaliştii români, specialişti recunoscuţi ai limbii chineze, au mari lacune la limba italiană. Situaţia pe care mi-o zugrăvise în tonuri „cît se poate de sincere” domnul de la telefon semăna izbitor cu aceea din interviul lui Bonetti. Şi m-am liniştit. Nu, nu pot fi nici măcar acţionar virtual la o echipă ca Dinamo. Îmi lipseşte imaginaţia.

Comentarii (21)Adaugă comentariu

D.D.G (2 comentarii)  •  8 iunie 2012, 11:35

Macar de aici sa mai aflam ce se vrea la Dinamo…ca in majoritatea interventiilor de la Dinamo pe TV sunt total neclare….

Bogdan B. (22 comentarii)  •  8 iunie 2012, 11:43

„Om influent şi civilizat, căruia nu-i lipseşte simţul umorului” este o descriere care nu i se potriveşte decât lui Cornel Dinu – şi nu numai dintre cei din conducerea lui Dinamo, ci din toate conducerile actuale ale cluburilor din Liga lui Mitică. „Posesia clar în favoarea partenerului de dialog” confirmă prima impresie indusă de începutul articolului. Am intuit corect?
În rest, poate că e de remarcat cum lucrează, de fapt, Bonetti! Iată ce spune omul: „Am avut ieri o discutie tehnica cu Cornel Dinu, cu unul dintre secunzii mei, Ilie Alexe, cu Ion Moldovan (N.N. – Manager Centrul de Copii si Juniori), privind EVALUAREA JUCĂTORILOR DIN CADRUL LOTULUI, A JUCĂTORILOR PROPUŞI PENTRU A FI TRANSFERAŢI LA DINAMO DE LA ECHIPA A DOUA, DE LA JUNIORI. CIFRE, MINUTE JUCATE, RAPORTURI TEHNICE DE OBSERVARE A EVOLUŢIILOR ÎN SEZONUL TRECUT, nimic mai mult. Am vorbit si despre programul de pregatire al echipei, la discutii fiind prezenti directorul sportiv Danilescu si Adrian Alexandrescu (N.N. – Responsabil Relatii Internationale FC Dinamo).” [sublinierile îmi aparţin]. Exact acesta e modul profesionist de lucru care lipseşte din fotbalul românesc!!! La noi transferurile se fac pe principiul „l-am văzut eu pe ăla, cum îl cheamă, de la ăia, mi-a plăcut de el cum conduce mingea, îl iau la mine la echipă!”… Câtă diferenţă!

boasca (5 comentarii)  •  8 iunie 2012, 11:57

E clar ca la Dinamo trebuie o schimbare. Chirurgie de urgenta ! Impresarii samsari din clica Becali ar trebui sa lase cluburile sa-si organizeze treburile in interior pentru performanta,nu sa-si urmareasca doar interesul lor meschin de a face cati mai multi bani.BECALI (impresarii) =otrava fotbalului romanesc,frana in calea dezvoltarii unui campionat competitiv. Sa-si ia jucatorii din Stefan cel Mare si sa-i vanda unde vor,la Dinamo mai trebuiesc si performante,nu numai operatiuni financiare. Stie Bonetti ce inseamna influenta negativa si patriarhatul impresarilor intr-un club de fotbal.

doru (1 comentarii)  •  8 iunie 2012, 12:00

Actionar la Dinamo? Da, dar actionar la Dinamo srl, pentru ca asa functioneaza acum Dinamo. Au manageri, oamenii cu know how, care arata cum se poate pacali suflarea dinamovista in fiecare an. Dinamo nu are finantatori ca toate echipele din lume, are doar actionari. Si ca orice actionar, isi doresc sa obtina profitul cuvenit din afacere. Intrebati-l va rog pe actionarul lui Dinamo cati bani a bagat in ultimul an in echipa! Sau care este bugetul de transferuri al clubului. Sau in ce s-au investit banii luat pe Torje, nu mai vorbim de altii. Dinamo este in prezent un club sarac, care traieste din vanzari de jucatori si din sponsorizari. Atat. Nu intamplator de la Torje incoace nu am mai achizitionat nici un jucator valoros. Nu sunt bani. cei trei actionari „manageriaza” clubul, incercand sa faca din ce au bici. Nu va luati dupa averile colosale ale lor, nici dupa masinile scumpe. Bani au, dar nu pentru Dinamo. De aceea nu se poate face performanta, in spatele poleiului de traditie si aparentei opulente, clubul este sarac. Mai mult, nici nu sperati sa se intample ceva, cunosc un caz in care cineva a mers la Dinamo si a intrebat daca poate intra in actionariat. Omul a aratat ca are bani si e dispus sa investeasca. Raspunsul a fost simplu: nu ne intereseaza cat vrei sa investesti, ne intereseaza cat ne dai pe partea noastra!!! Nu sunt sperante, nu cu ei.

jean (8 comentarii)  •  8 iunie 2012, 12:04

Misto impersonalul asta „ce SE vrea la Dinamo”. Ma tem ca stim asta de mult, numai presa se tot minuneaza sau se intreaba „ce vor suporterii dinamovisti”. Surpriza!, ei vor exact opusul a ce „se” vrea acolo. Si imi amintesc nu mai devreme de turul campionatului, cand toata suflarea dinamovista era foc si para pe calitatea lotului, gargara suculenta a actionarilor, investitiile masive etc etc, si isi manifesta asta fie prin neprezentarea la stadion fie strigandu-si oful pe dinamomania sau pe ziduri, iar gazetarii o dadeau pe naivitati gen „oare ce mai vor si acum, cand echipa e pe primul loc?”

florin (1 comentarii)  •  8 iunie 2012, 12:17

Bine ca ii pun pe liber pe Balgradean,Luchin si Stratila….Mare dobitoc Bonetti asta,se vede ca pune orgoliul personal mai presus de interesul echipei.Pai frate Balgradean,ca valoare,e printre primii 3 portari romani,Luchin e SINGURUL fundas de la Dinamo iar Stratila cred ca ar putea demonstra ceva in timp.Daca o sa continue asa o sa-si atraga antipatie din partea dinamovistilor.

brod (31 comentarii)  •  8 iunie 2012, 12:23

scuze dacă mă repet: DINAMO NU MAI ESTE UN CLUB DE FOTBAL, CI O TARABĂ A IMPRESARILOR.

X (1 comentarii)  •  8 iunie 2012, 12:42

Boneti are stofa de antrenor, Bv lui, putin is k EL , IL APRECIEZ !

Alex (3 comentarii)  •  8 iunie 2012, 12:47

dle Geambasu, eu cred ca e vorba de Nicolae Badea (?). si @ #6: noi, majoritatea suporterilor dinamovisti, preferam oricand jucatori nu atat de „valorosi” precum balgradean (ce parade a avut cu brasov, sportul, petrolul!), luchin (inca isi trateaza spatele intors in meciul cu petrolul) sau stratila (acest intelectual al dreptunghiului verde). ci preferam jucatori dornici de afirmare din clubul propriu (Dinamo 3 e f aproape sa se califice in Liga 3) sau „tarani” muncitori si fara impresii de fundasi indispensabili. Noi, majoritatea suporterilor dinamovisti, avem scoli si facultati de cate ori s-a scobit cu cheia in ureche fostul bisnitar de la „Patria”. asa ca, intru disperarea presei aservite (acea imensa parte), cat si a tarabagiilor (rimeaza intentionat cu l….)….:
Forza DARIO! Siamo accanto a te!

fcdinamobucuresti (23 comentarii)  •  8 iunie 2012, 12:47

deci lista aia de 8 jucatori e fictiva zici, geambasule? o fi scos cineva din burta? hai lasa-ne…

fcdinamobucuresti (23 comentarii)  •  8 iunie 2012, 12:52

@florin on 08.06.12 at 12:17 pm
nu e problema cu valoarea lor. sau doar cu valoarea lor, care e totusi indoielnica. balgradean si luchin au avut evolutii sub asteptari in acest retur, iar stratila nu are cum sa evolueze. bonetti is va atrage antipatia suporterilor dinamovisti, zici? antipatia caror suporteri, care zic ca danciu si munteanu sunt cei mai tari jucatori de la dinamo si trebuie sa isi prelungeasca inca pe 5 ani contractele, sau a suporterilor care ii vor pe moti, luchin pulhac in echipa desi orice echipa de liga a 3-a le da emotii? lasa-ne…

kabuldog (1 comentarii)  •  8 iunie 2012, 12:59

Cel mai elocvent articol pentru mine a fost „Fantezii dinamoviste”, felicitari ! Problema este ca ironiile fine nu tin la actionarii lui Dinamo oameni cu obrazul gros si cu pielea tabacita, ne incapatanam ca credem ca „dincolo de scor” Dinamo a facut un meci bun in finala cupei total gresit doar am avut noroc, cu un sut al lui Nicolae putin pe langa , Curtean cu un sut pe poarta ambele in prima repriza si un gol cu capul Scarlatache, atat ,nici echipa adversa nu a rupt gura targului dar parca au dominat fara a creea prea multe ocazii care sa puna in pericol poarta lui Naumovski. In rest spectacol in tribune lucru care iau facut pe actionarii lui Dinamo sa creada ca daca in viitor jucam pe National Arena ei ar putea sa-si rorunjeasca veniturile este o ideie buna de management ,dar …mai transferam si noi pe cineva Borcele? Nici cu Boneti nu stam prea bine la orice esec geseste el vreun vinovat droguri ,blatisti, sa nu se inteleaga gresit nu sunt fan becali nu mi-au placut niciodata, eu sunt fan Dinamo si am sa tin cu Dinamo chiar daca consiliul de administatie va fi condus de bin laden ,stiu ca vine o vreme cand trebuie sa te retragi dar Danciulescu si Munteanu nu merita un asa tratament, transferati jucatori mai buni decat ei jucatori care alearga mai mult decat ei si atunci ei vor intelege ca au imbatranit ca ca e timpul sa lase jucatorii mai tineri sa joace, dar voi actionarii transferati jucatorii tineri care obosesc mai repede si sunt mai putin bataiosi decat cei doi, cine si ce sa inteleaga din cea ce faceti voi

fcdinamobucuresti (23 comentarii)  •  8 iunie 2012, 13:24

kabuldog on 08.06.12 at 12:59 pm
„tiu ca vine o vreme cand trebuie sa te retragi dar Danciulescu si Munteanu nu merita un asa tratament, transferati jucatori mai buni decat ei jucatori care alearga mai mult decat ei si atunci ei vor intelege ca au imbatranit ca ca e timpul sa lase jucatorii mai tineri sa joace, dar voi actionarii transferati jucatorii tineri care obosesc mai repede si sunt mai putin bataiosi decat cei doi”

@ka bula dog:
prietene, vine o vreme cand trebuie sa te retragi de la tastatura pentru ca nu mai ai argumente valide, sau ai tras pe nas prea multa faina.
da, bine, le multumim galacticilor c munteanu si danciu gol (sic!)
problema pe care tu nu o intelegi este ca:
1)danciu si munteanu sunt titulari desi abia stau in ghete, prin asta ocupa locul altor jucatori tineri care ar putea creste
2)stanescu e golgheter in amicale, cand intra si el 10 minute, iar in oficiale da goluri, joaca bine, pressing, pase, tot ce vrei, dar tot la D2 joaca. asta e doar un exemplu
3)zi-mi tu mie 1 jucator tanar care sa joace mai prost ca danciulescu si c munteanu. unul!!
4)acesti 2 jucatori sunt prieteni cu cine trebuie din conducerea clubului, au contracte FERME si ne vor mai incanta cu super evolutiile lor. vai si amar.
5)acesti 2 jucatori sunt obositi cum intra pe teren, in min 5 c. munteanu e leoarca si abia mai fuge. am auzit ca un copil ii zicea mamei lui „mama, cine e omuletul acela care fuge ca un hand…pat? e bolnav?”.m-am stricat de ras cand am citit aia.
6)danciulescu a alergat 6,4 km in prima repriza din dinamo-cfr 0-1. cel mai mult. din astia 6,4 km, doar 16 m (!!!) i-a alergat in sprint, restul asa la relanti. asta e unul din motivele pentru care naumovsky degaja, in 2-3 secunde cfr era din nou in atac. scena s-a repetat obsesiv de cel putin 10 ori in prima repriza. comparativ, kapetanos a intrat in repr a 2-a, a alergat vreo 2-3 km, din care 300-400 in sprint (adica asa da!!!).
7)acesti 2 oameni, danciugol si c munteanu-xavi nu inteleg sau nu VOR sa inteleaga ca asa nu mai merge. din cauza asta, ei merita tratamentul la care sunt supusi, si merita dispretul suporterilor, chiar daca acum cativa ani erau ceva mai buni. e ca si cum tu, stiind ca esti prost la locul de munca, stai totusi ca sa suji bani. e valabil, dar imoral.

ar mai fi multe de spus, dar inchei aici, sper ca ai inteles, BULISOR!

Andrei (3 comentarii)  •  8 iunie 2012, 14:01

Forza Dario!

Bocanci (54 comentarii)  •  8 iunie 2012, 14:58

Hai ca sunteti haiosi, voi astia din presa. Cei trei purcelusi nu-s la Dinamo pentru dragostea pentru club, cum nici Becali, Copos etc etc nu-s la echipele lor din pasiune. Ei pierd bani in fotbal cu buna stiinta, ca sa-i albeasca pe-aia facuti ilicit. Copos, din 12 milioane de bani negri sezonul trecut, a albit poate 6-7. Un control financiar serios la cluburi s-ar lasa cu multi ani de parnaie. Noroc ca suntem in Balcani, zona in care nu exista notiunea de control financiar.

ionut (3 comentarii)  •  8 iunie 2012, 15:51

bravo .felicitari atat dvs.pentru cele scrise cat si lui bonetti.clanul becali este ca o capusa in brandul dinamo.
asteptam cu interes si alte editoriale la fel.

Mihai (14 comentarii)  •  8 iunie 2012, 16:02

Domnule Geambasu va multumim pentru aceste articole foarte bine facute pentru si despre ce se intampla la Dinamo! Sper ca in continuare sa ne ajutati si prin intermediul dumneavoastra sa ne putem transmite mesajul. Mesajul tuturor fanilor dinamovisti fiind ” Nu ii mai vrem pe DANCIULESCU, C. Munteanu, M. Niculae la echipa, sunt jucatori in propria pepiniera mult mai buni decat ei, pe langa ei vrem sa plece si moti- dg. grigore (cuplul de fundasi centrali care a facut parte din cea mai proasta defensiva din istoria clubului)!!! In final speram (dar degeaba) sa scapam de cea mai mare problema de la Dinamo, aceea fiind Cristi Borcea! el ii tine la echipa pe aceasi jucatori care si-au aratat limitele …

conti (18 comentarii)  •  8 iunie 2012, 18:31

Ar mai trebui facut ceva.La Dinamo pentru a antrena echipa a II a acum ar trebui adusi Ilie Balaci si Dudu Georgescu.E mare pacat ca doi dintre cei mai mari fotbalisti din toate timpurile din Romania nu sunt bagati in seama de fosta lor echipa,Dinamo Bucuresti.Chiar daca Balaci este copilul teribil al Craiovei, sufletul lui a a ramas in Stefan cel Mare.Numai pentru asta domnul Badea si ceilalti actionari ar trebui sa-i dea o sansa.Ilie Balaci nu are nevoie de bani, Ilie Balaci are nevoie de dragoste.Dati-ii o sansa lui Ilie si nu va dezamagi.Cu DUDU ar face treaba la Dinamo.

# 37 conti on 07.06.12 at 9:03 am ”Veştile bune nu se termină însă aici pentru cei care ţin cu Dinamo. Georgian Păun s-a întors din Bulgaria, căci i-a expirat împrumutul. Zuluf şi Ispir au revenit şi ei la matcă, fraţii Bucă de la Dinamo II sînt gata să dea asaltul decisiv şi să prindă primul “11″. Vi se pare că am dat-o pe glumă? Vă înşelaţi, am început să gîndesc ca un acţionar dinamovist responsabil.”

Domnul Geambasu are dreptate.Dar si noi care am scris si scriem de ani de zile avem dreptate.S-au pierdut 10 ani degeaba pentru ca in acesti ani Dinamo a fost gestionat prost,chiar foarte prost aproape de limita de avarie.Ca a ocupat fie pozitia 5 sau 6, asta nu este o performanta care sa faca cinste clubului Dinamo.
Daca pe vremea lui Tudor Postelnicu s-ar fi gandit asa ,era tragedie.Iar cei care gandeau ,sau cadeau in capcana de la locul 2 in jos plateau.Singura perioada din istoria clubului cand s-a acceptat si locul 2 ,a fost dupa 1984 cand s-a bagat Ceusescu la Steaua.Dar si atunci s-a opus rezistenta.
Astazi la Dinamo sunt furnicile care muncesc ,gen Danilescu,Batineanu si altii,iar conducatorii iau decizii pripite influentate in mare masura de fratii Becali si de nea Cornel.Dinamo are nevoie de reforme la nivel de club.Are nevoie de un lot numeros si valoros.Are nevoie de tineri.Aduceti-va aminte de TRAIAN IONESCU ,care avea radacini pentru racolare de tineri de valoare in fiecare oras capitala de judet.Avea spiritul Tanarului Dinamovist peste tot in tara ,de aceea avea de unde alege.Ce-l costa pe domnul Badea sa dea 10.000 de euro si sa cumpere 20.000 de tricouri alb rosii si sa le faca cadou unor copii din orasele resedinta de judet pentru a face o campanie pentru promovarea lui Dinamo.Acestea sa fie impartite cu autografe de o fosta glorie.Iar din aceasta echipa nu ar trebui sa lipseasca DUDU GEORGESCU.Daca i s-ar da 500 de euro pe luna s-ar ocupa de antrenarea tuturor atacantilor lui Dinamo.Cred ca daca ar fi chemat ar face-o si GRATIS.
SI MAI TREBUIE FACUT CEVA.DATI-II credit lui Bonetti si ajutati-l cu jucatori ca sa schimbe ceva si sa faca performanta la DINAMO.
Aveti o mare responsabilitate, pentru ca fara performante dispar si banii si suporterii.

mine (1 comentarii)  •  8 iunie 2012, 20:31

cat timp vor fi borcea cu victoras si cu giovani miezul de la club, asa se va intampla. dupa parerea mea si danciulescu si munteanu sunt oameni inteligenti .de aceea nu pot sa inteleg cum nu pot sa vada cat de penibile sunt evolutiile lor comparativ cu cele de acum cativa ani.

mishu (16 comentarii)  •  9 iunie 2012, 17:59

doamne dormim pe noi..am fost la finala cupei si nu numai( ma rog neinteresant acest aspect )ce nu pot sa inteleg este un singur lucru..toata lumea stie clar un lucru( la finala cupei mereu a existat un murmur in peluza ” bonetti nu e de dinamo” textual aceasta a fost vocea tribunei).. aceeasi suporteri care la sfarsitul meciului strigau frenetic „dario bonetti” datorita efectului de turma transferat de la asa-zisii ultrasii din primele randuri ale peluzei..il sustinem pe bonetti de ce? cu totii stim k este slab ca antrenor..doar k este vadit fare perdea impotriva fratilor becali?? atat de slabi suntem incat sa sutinem un antrenor doar pentru acest lucru???atat de slabi si fara coloana vertebrala sunt actionarii lui dinamo..care tocmai de „frica” tribunei nu demit un antrenor care se vede k este slab de la o posta? atat de rau a ajuns echipa mea favorita?atat de rau incat sa se indoiasaca si sa nu tina cont de singurul mister al fotbalului romanesc si cel mai mare dinamovist care exista (nota:cornel dinu) atat de rau a ajuns dinamo????nu vreau sa cred asa ceva

stando (64 comentarii)  •  10 iunie 2012, 11:07

Dinamo, un club de sorginte si traditie sovietica, condus tot asa pe stilul CAP, in care se traseaza sarcini si nu raspunde nimeni de nimic niciodata, indiferent cat de prost merg lucrurile (exceptie – antrenorul momentului, care oricum nu conteaza, nu-i din gasca). Sa fie clar, la ce datorii are si raportat la valoarea echipei Dinamo trebuia sa fie de mult timp undeva prin ligile inferioare sau sa dispara pur si simplu. Numai manariile lui badea & co si pilele de la fisc si federatie/liga tin aceasta echipa de trista amintire in liga I. A se pretinde sa aiba si rezultate e de-a dreptul comic.

Comentează