Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Bucureşti. Preguntame!

Mulţi gîndesc că miercuri vom susţine un examen în faţa spaniolilor, a Europei. Totuşi, e suficient să fim noi înşine, fără să exhibăm nimic Bucureşti, oraşul acela aglomerat şi nu foarte curat, oraşul cu maidanezi, dar fără prea mulţi danezi.

[…]

duminică, 6 mai 2012, 11:22

Mulţi gîndesc că miercuri vom susţine un examen în faţa spaniolilor, a Europei. Totuşi, e suficient să fim noi înşine, fără să exhibăm nimic

Bucureşti, oraşul acela aglomerat şi nu foarte curat, oraşul cu maidanezi, dar fără prea mulţi danezi.

Bucureşti, oraşul detestat de toţi românii, şi de cei care îl locuiesc, şi de cei care vin de peste munţi şi din cîmpii să îşi găsească de lucru.  Bucureşti. Cu cît e mai detestat, cu atît e mai populat.

Bucureşti, oraşul cu Ateneu, pentru care mai mulţi cetăţeni au dat odinioară cîte un leu. Ca să îl vadă şi să îl asculte pe Enescu. Apoi pe Yehudi Menuhin, Sergiu Celibidache, Zubin Mehta şi, mult mai tîrziu, pe Nigel Kennedy.

Bucureşti, oraşul viu, spaţiul în care România civilizată se întîlneşte cu România deviantă, locul comun al celor mai crude contraste, deci şi al Cruduţei, şi al lui Nilă.

Bucureşti, capitala României. Bucureşti, oraşul meu, deşi nu m-am născut în el. Bucureşti, oraşul în care am învăţat (poate prea mult) şi m-am îndrăgostit. Oraşul în care am descoperit „Maestrul şi Margareta” pe scena unui teatru. Se numea „Mic”, dar nu era deloc aşa.

Bucureşti, oraşul care mi-a dăruit cuplajele de pe „23 August”, seara victoriei cu Hamburg şi magnoliile înflorite din Herăstrău.

Bucureşti, oraşul finalei Europa League. Bucureştiul de dinaintea meciului Athletic Bilbao-Atletico Madrid, „finala atletică” a PRO TV-ului, nu s-a schimbat fundamental. Cîinii fără stăpîn sparg în continuare liniştea nopţilor toride de Mai (sîc, avem şi aşa ceva la Bucureşti!), interlopii îşi pilotează netulburaţi BMW-urile, studenţii fac naveta între McDonald’s şi amfiteatre, bugetarii se îndreaptă cadenţat către un nou weekend. Gazonul de pe Naţional Arena aşteaptă să-şi merite milionul de euro cheltuiţi, iar primarul general culege discret procente pentru viitoarele alegeri.

Bucureşti, cu doar trei zile înaintea finalei. Există în aer ideea, nerostită clar, că trebuie să le demonstrăm ceva spaniolilor&bascilor care ne vor călca pragul. Europei în general. Ceva care ne-ar aşeza mai bine în ochilor lor, de parcă suporterii lui Athletic şi ai lui Atletico ar veni în inspecţie. Dar ei nu vin să ne controleze, ci să se simtă bine. Presimt că se vor simţi. Mîncarea şi băutura sînt destul de ieftine, la fel şi fetele. Fetiţe dulci ca-n Bucureşti, în toată lumea nu găseşti!, cînta Gică Petrescu şi, de pe vremea şansonetistului nostru dîmboviţean, nimic nu pare să se fi schimbat, dimpotrivă. Peste toate, oraşul este mai sigur decît multe alte aglomerări urbane din lume, iar oamenii sînt primitori. Avem şi muzee, şi cîrciumi, şi parcuri.

Bucureştiul finalei este mai ales al voluntarilor. Aici ar mai fi de lucru, pentru că noi nu am dezvoltat decît sporadic cultura voluntariatului. „Preguntame!”. „Întreabă-mă!”, adică, vor purta inscripţionat pe tricouri tinerii care îi vor întîmpina pe suporterii din Bilbao şi din Madrid. Întrebaţi-i şi admiraţi-i, pentru că oamenii care muncesc fără să pretindă o răsplată imediată merită respectul nostru. Întrebaţi-i şi de ce fac asta şi veţi descoperi că Bucureştiul nu şi-a pierdut speranţa.

Bucureşti, oraşul meu. Oraşul nostru, al celor care îl vom iubi şi după finala de miercuri.

Comentarii (38)Adaugă comentariu

Tavy (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 12:05

Bravo. Frumos scris. Astept articolul de a doua zi dupa finala/

VanDamme (2 comentarii)  •  6 mai 2012, 12:41

hai Dinamo BUCURESTI !!

marius (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 12:58

de ce dracu scrieti cu î???????

Cheetah (5 comentarii)  •  6 mai 2012, 13:00

Frumos scris, felicitari!
Era pe vremuri o poezie „comunista” ce zice, citez din memorie: ” Patria e primul nostru leagan, drumul pana-n prag si inapoi / Plopi in fata casei si-un mesteacan, / Ori un tei ce freamata in noi „. Fiind nascut aici, pentru mine asta inseamna Bucurestiul, de-asta il iubesc neconditionat, „si la bine si la rau”.
In consecinta, acum ma bucur sincer ca va gazdui pentru prima data o finala de fotbal europeana adevarata, pe un stadion civilizat!
Sa scoatem si noi „capul in lume”, e foarte bine asa!
Bucuresti vine de la Bucurie, sa ne bucuram asadar!

adi_stelistul (454 comentarii)  •  6 mai 2012, 13:15

Ma intreb cand vom reusi sa ne dezbaram de complexele de inferioritate fata de occidentali. Pentru a putea, in sfarsit, sa ne gandim ca suntem capabili sa fim ca ei si sa actionam in sensul asta.

mieusa (37 comentarii)  •  6 mai 2012, 14:07

Ideea cu maidanezi am acceptat-o, dar cruduta si nila ? E bine sa fim si ramanem noi insine poate chiar cu o fata mai buna decat de obicei. In nici-un caz cu masca.

Roby (2 comentarii)  •  6 mai 2012, 14:12

foarte frumos articol..emotionant..Bucuresti unde am trait cea mai mare bucurie..Steaua-Valencia..si unde am trait cel mai trist moment Steaua-Boro..

Caseti (2 comentarii)  •  6 mai 2012, 14:27

Mai slab decat articolul asta, n-ai mai avut vreunul demult. Degeaba ai invatat prea mult, dupa parerea ta.

CIABATTA (3 comentarii)  •  6 mai 2012, 14:40

Din nefericire Bucurestiul (capitala noastra) este un oras sub mediocru in Europa si in lume. Sper sa se imbunatateasca lucrurile, dar sperantele sunt mici!

BRAVO voluntarilor!

adipocea (6 comentarii)  •  6 mai 2012, 14:56

Bucuresti e un oras URAT din orice fel l-ai privi… a declara asa, cu un patos nu foarte inteligent, ca il iubesti totusi asa cum e, are ceva de comportament de precupeata de mahala care s-a certat cu vecina dar apoi se impaca in lacrimi, spunand ca ea nu are suflet rau, etc… Faptul ca ziaristii, oamenii de spectacol, cei de la firme, etc, au parasit provincia si nu se mai pot intoarce in ea pentru ca ar da prost, nu ofera scuze pentru a iubi acest oras agresiv si obositor, lipsit de mister si de intimitate, in care 95 la suta din populatie traieste in niste blocuri , in care paloarea pielii batranilor, sictirul din privirile taximetristilor, oboseala si stresul din cautatura femeilor sunt dominantele fenotipului uman, in care ti se face rau sa mergi vara pe strada din cauza unei calduri cleioase, ucigatoare, generatoare de angoasa,combinata cu fum de esapament si zgomot infernal de claxoane, iar iarna este o aventura sa iesi de la scara blocului pana la alimentara din colt. Intotdeauna am avut in Bucuresti senzatia unui pericol nevazut, nu de la hoti sau de la batausi, nici macar de la caini, ci din faptul ca orasul asta este pentru cei cu nervi foarte foarte tari… Daca un ziarist ca Geambasu, care s-a realizat in Bucuresti, castigand cateva mii de euro bune pe luna, (dumnealui fiind dealtfel un tip simpatic si inteligent) nu ii scuza aceasta poliloghie patetica despre Bucuresti, oras care imi repugna mie si nu stiu cator alti oameni din adancul rarunchilor…

Tudor (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:04

M am saturat sa tot citesc impresii despre cum acest oras este urat. Poate are lacune(nici eu nu suport maidanezii – greu sa te plimbi noaptea, gropile care la prima ploaie se transforma in lacuri, apa „potabila”) dar acest oras s-a schimbat mult in bine in ultimii ani si e pe drumul cel bun. Din pacate exista o discrepanta intre zona nordica si cea sudica, cea din urma fiind chiar o darapanatura in mare parte. Este un oras locuibil, pacat ca nu e locuit in mare parte de „oameni”.

un bucurestean (7 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:08

@adipocea

numai cei care nu cunosc Bucurestiul, istoria si locurile pot face astfel de afirmatii despre acest oras. cu siguranta nu-l cunosti si probabil ca nu esti nascut aici si nici de multi ani locuitorul acestui oras. esti doar superficial, folosesti clisee fara sustineri in realitate. daca tu sustii ca 95% din populatie locuieste in blocuri si toate celelalte descrieri de om stresat, obosit si agasat de Bucuresti, este doar din cauza faptului ca ai nostalgia oraselului tau de provincie si neadaptarii intr-un oras cu milioane de locuitori. probabil ca aceiasi parere ai fi avuto si despre alte capitale europene.

Marius (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:17

Superb articolul. Felicitari domnule Geambasu!

Leonard (2 comentarii)  •  6 mai 2012, 16:49

Transilvania e cea mai frumoasa zona din Romania , era mai bine daca eram independenti ; fara voi : bucuresteni , moldoveni , olteni si dobrogeni …

Augustus (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:29

fara noi nu erati mah independenti…Au murit zeci de mii de regateni pt voi,nesimtitule!

sudest (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:36

@Leonard , tristule, faci parte din alt film, cu prosti, multi prosti

Antonio (4 comentarii)  •  6 mai 2012, 17:48

LEONARD, mai bine decat sa scoti asemenea prosti ai gandii de 2-3 ori inainte.

sebas (6 comentarii)  •  6 mai 2012, 18:13

Cand aud ca Transilvania, Oltenia, Bucurestiul, Moldova sau Banatul sunt cele mai tari, imi dau seeama ca multi traiesc pe alta lume, rupti de realitate. Intr-o tara de rahat de la un cap la altul, sa te crezi mai frumos, mai destept si mai bogat decat vecinul e de-a dreptul penibil. Prostia e atat de mare incat nu cred ca avem vre-o sansa sa ne revenim in urmatorii 50 de ani.

bico (20 comentarii)  •  6 mai 2012, 18:26

sper sa nu ne facem de ras ca la inaugurarea arenei nationale iar politicienii sa-si vada de treaba lor , fara campanie .

@adipocea (19 comentarii)  •  6 mai 2012, 18:39

Ma RTRD, sint in State de 30 de ani, am calatorit in 17 tari, in multe orase mari din lume, inclusiv spaniole(Barcelona e favoritul meu) si te asigur eu ca, TOATE orasele lumii(capitalele, mai ales) au , la fel ca Bucurestiul, si lucruri bune si rele! Multe au si ele cartiere murdare, pline de de crime , gangs si graffiti(de fapt, mult mai pronuntate si periculoase decit Bucurestiul), prostituate, droguri, jafuri, terorism, etc…

Tu crezi ca spaniolii nu au vazut in Spania lucruri ce vor vedea in Romania? Mai putin atitia maidanezii,dar asta arata o alta fateta a Romaniei, noi sintem cu mai multa inima cind vine vorba de animale, pe cind ei, spaniolii(si multe alte tari ‘civilizate’ ale Europei) au exterminat complet lupii, si mai au foarte putine alte animale salbatice), iar pentru ei, omorind tauri pe stadioane, e un sport! Asa ca, mai lasa-o tu mai usor cu atita negativitate si pesimism, Bucurestiul nu e diferit de marile metropole ale lumii, de fapt, din multe puncte de vedere, sta mai bine! ‘geniul’ p***ii mele ce esti!!

@adipocea (19 comentarii)  •  6 mai 2012, 18:43

Ma ‘geniule’, sint in State de 30 de ani, am calatorit in 17 tari, in multe orase mari din lume, inclusiv spaniole(Barcelona e favoritul meu) si te asigur eu ca, TOATE orasele lumii(capitalele, mai ales) au , la fel ca Bucurestiul, si lucruri bune si rele! Multe au si ele cartiere murdare, pline de de crime , gangs si graffiti(de fapt, mult mai pronuntate si periculoase decit Bucurestiul), prostituate, droguri, jafuri, terorism, etc…

Tu crezi ca spaniolii nu au vazut in Spania lucruri ce vor vedea in Romania? Mai putin atitia maidanezii,dar asta arata o alta fateta a Romaniei, noi sintem cu mai multa inima cind vine vorba de animale, pe cind ei, spaniolii(si multe alte tari ‘civilizate’ ale Europei) au exterminat complet lupii, si mai au foarte putine alte animale salbatice), iar pentru ei, omorind tauri pe stadioane, e un sport! Asa ca, mai lasa-o tu mai usor cu atita negativitate si pesimism, Bucurestiul nu e diferit de marile metropole ale lumii, de fapt, din multe puncte de vedere, sta mai bine!

Mihai (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 20:19

„Serile victoriilor cu Hamburg”, ca sa fie corect.

sageatta (3 comentarii)  •  6 mai 2012, 21:08

@adipoce lasa-ne cu state si cu tarile in care ai fost . nu ai inteles continutul articolului, era vb ca ar trebui sa fim mandri de noi de orasul nostru cu toate relele care le avem si ca dam dovada ca putem face ceva grandios pt o tara in care este debandada din punct de vedere politic , dar tu esti in „state ” de 30 de ani nu mai sti ce se petrece la noi … ai invatat sa jignesti persoane pe care nu le cunosti in ” state ” ????

Sven (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 21:20

„Bucureştiul finalei este mai ales al voluntarilor.” Umila mea rugaminte ar fi sa contabilizati la numarul de voluntari pe care i-ati mentionat in randurile de mai sus si pe cei 404 studenti care vor participa la ceremonia de deschidere. Tricourile noastre nu sunt inscriptionate ca sa fim recunoscuti de oaspetii nostri spanioli, ba din contra, sunt pline de sudoarea ultimelor zile de repetitii pe o vreme tulburator de calda, fara ca macar sa avem privilegiul (meritat zic eu, conform contractelor de participare la eveniment pe care le-am semnat, dar poate sunt subiectiv) sa privim meciul din tribuna, ci intr-un „spatiu special amenajat”, deoarece pentru noi nu s-au gasit bilete suficiente. Multumim!

Ip, Traznea cautati Google (1 comentarii)  •  6 mai 2012, 21:37

Bai Leonard, independenta n-avea cum sa fie Transilvania, dar sa mai stati voi, ardelenii increzuti (chiar degeaba!!), sa mai cereti drepturi de la „civilizatii” maghiari inca 200 de ani, era f. posibil! Daca nu va scoteam noi, „regatenii”, din conditia de cetateni „second hand”, in 1919. Si cu tiganii, la fel, lasati-o jos ca macane, Ardealul era plin de tigani cand s-a facut Romania Mare si cel putin jumate din cati sunt acum sunt de la voi de acolo. Mai e un sclifosit pe aici „sebas” pt. care cica tara e de toata, de rahat. De ce nu te duci in Uzbekistan, increzutule, in Ucraina, Belarus, in Estonia sau in Irlanda? Sau in Noua Zeelanda? Du-te intai in tarile astea si mai vezi dupa aia cum e cu Romania, sarmane ametit.

dynamovist (22 comentarii)  •  7 mai 2012, 0:22

Dupa cate am patimit ca natie ar trebui sa fim mandri ca avem o tara(urata/frumoasa) si o capitala(plina sau nu de maidanezi).
Mandru ca sunt roman!

Adi (6 comentarii)  •  7 mai 2012, 7:10

Bai fratilor, avem si noio o data la 50 de ani un eveniment major de organizat si toata lumea s/a incaierat pa aici, care e mai destept decat celalalt, ca daca esti ardelean sau regatean esti mai la naibii decat restul…terminati bai cu frustrarile astea, suntem si vom fi mereu ROMANI, asta nu vom putea schimaba niciodata…asa ca asumati/va destinul, lasati la o parte jignirile si alte porcarii bagate in subconstient de propaganda comunista si apoi de asa zisii nationalisti si vedeti/va de treaba fiecare acolo unde viata, soarta sau divinitatea i/a harazit locul….nu suntem nici mai albi nici mai negri decat altii, iar despre Europa Occidentala si civilizatoare hai s/o lasam mai moale ca pute…amintiti/va numai de milioanele de victime ale Inchizitiei, ca tot ne raportam la Spania multiculturala….si aveti rabdare, sa vedeti ce/or sa se dea in petec civilizatorii suporteri madrileni vs. basci

banks (62 comentarii)  •  7 mai 2012, 8:54

Intr-adevar, bravo lor, voluntarilor ! Exista si se poate.
@sven, hai sa zicem ca voi cei 404 sunteti semi-voluntari. 🙂

sorin (73 comentarii)  •  7 mai 2012, 9:57

Felicitari pentru articol, echilibrat si corect. Din pacate traim intr-o tara care a trecut de la festivismul si exagerarea lucrurilor bune exact in partea opusa, la minimalizarea orcarui lucru pozitiv . Las la o parte frustrarile regionale si alte rautati si invidii, nu merita. Si eu am fost in situatia dvs. venit din provincie, socat, bruscat si apoi cucerit treptat de un oras cosmopolit. Nu e Viena, nu e Londra, e un mare oras romanesc, cu bunele si relele natiei noastre. Poate ca cei ce-l hulesc atat ar fi bine sa-l viziteze mai mult, sa incerce sa-l cunoasca cu adevarat inainte de a-si spune parerea.

liviu (35 comentarii)  •  7 mai 2012, 11:30

De acord, scumpa noastra capitala nu e nici mai urata, nici mai frumoasa ca alte orase ale Europei ( cu multe exceptii!) Problema este alta : CALITATEA LOCUITORILOR EI !. O adunatura de locuitori proveniti de la sudul Carpatilor, cu apucaturi mai putin civilizate.
Oare de ce ardelenii nu vin la Bucuresti ? Nici macar fotbalistii nu se inchesuie sa vina pe bani mai multi !
Intrebati pe Belo,Dukadam sau Gabi Balint cum se simt in Bucuresti

liviu (35 comentarii)  •  7 mai 2012, 12:18

D-le Geambasu, in alta ordine de idei, de acord cu studiile facute pe bune acum peste 25 de ani ! Admitere,examene dificile, examen de stat,etc. Ma uit la astia mai tineri : odihniti,nesimtiti, tupeisti,nonprofesionisti ! Eu macar am plecat acasa(BV), dumneata ai ramas. Fii tare !

adi (26 comentarii)  •  7 mai 2012, 12:22

Cred ca crapi de ciuda ca ia CFR titlul ! ha-ha ! Tu si cu mitico-manelistii din bucale ! ha-ha ! Tzeapa geambi !

Cristian Geambaşu (301 comentarii)  •  7 mai 2012, 13:48

adi
Dincolo de cacofonie (ce mai conteaza o cacofonie in ziua de astazi!?), inteleg ca ne aflam in fata unui mesaj de inalta tinuta venit de la civilizatia de dincolo de munti. Nu ar fi prea multe comentarii, poate doar ca ifosele sint distribuite aleatoriu si, mi-e teama, in mod egal de o parte si de cealalta a Carpatilor. Servus

nudetruth (3 comentarii)  •  7 mai 2012, 16:18

O finala de Europa League nu este o Olimpiada. E doar un meci de fotbal, organizat cu pompa si tam-tam de o mana de finantatori si afaceristi, cu sprijinul statului roman care e si el bagat in afacere, macar cu imaginea. Turistii care vin stau o noapte si pleaca, abia daca vad ceva din Bucuresti, si nu stau 2-3 saptamani ca sa vada cum e in Romania! Nu e un examen pentru tot poporul roman, cum ar fi, poate, o Olimpiada!

nudetruth (3 comentarii)  •  7 mai 2012, 20:10

Microbistii romani sunt destui de satui de valizele din fotbalul romanesc. LPF si FRF se prefac ca nu exista coruptie, fiindca ele o administreaza… Ce-ar fi daca romanii nu s-ar duce DELOC la finala Europa League din 9 mai, ca protest fata de LPF si FRF? Poate asa ar intelege si UEFA cat de rau e condus fotbalul romanesc, in timp ce afaceristii se dau mari in fata Europei cu aceasta finala…

nickady (1 comentarii)  •  8 mai 2012, 1:58

nea geeambasu daca tot apreciezi asa de mult munca voluntarilor ce ar fi ca totusi tu ca un jurnalist neifricat si pururea aparator al adevarului aparent sa i intrebi si pe ei de ce fac VOLUNTARIAT, si de ce totusi tu si multi alti jurnalisti destoinici desi a-ti inteles buba fotbalului romanesc preferati o terapie non invaziva ,non tabula rasa,non benefica sportului.poate pt. ca va este comod sistemul si tot balamucul?

DINAMO BUCURESTI (1 comentarii)  •  8 mai 2012, 13:37

SUNTEM… FRUMOSI,UNICI,SUFLETISTI,DEZBINATI,LAUDOROSI,MILOSI,CRITICI,DELASATORI,ARDELENI,MUNTENI,BANATENI,MOLDOVENI,DOBROGENI… NOI SUNTEM ROMANI !!! NE UNIM DOAR CAND NE ESTE GREU (INUNDATII,CUTREMURE,ZAPEZI,RAZBOAIE) SUNTEM NATIONALISTI SI RASISTI,LUAM FOC IMEDIAT CAND NE ESTE AMENINTATA TARA CHIAR SI VERBAL,NE-AM DA VIATA PENTRU ROMANIA FARA SA CLIPIM (SUNT SIGUR DE ASTA!) TE IUBESC ROMANIA TARA MEA FRUMOASA !!! PE 13 MAI ORA 13.00 NE UNIM CU BASARABIA !!! IESITI LA MITINGURILE DE SUSTINERE !!! BASARABIA PAMANT ROMANESC !!!

sorin (73 comentarii)  •  8 mai 2012, 15:38

@liviu
Draga Liviu, ti doresc sa ai cate un euro pentru fiecare ardelean venit in Bucuresti. Te asigur ca ai avea o stare materiala excelenta. Sa stii insa ca nu stiu cum se face ca se adapteaza al naibii de bine, ba chiar sunt unii dintre cei mai necivilizati. Interpelati raspund invariabil: ce conteaza, aici e in Bucuresti! Chestie de adaptare…

Comentează