Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Ana are mere, Sorana are zero

Tenisul te pedepseşte şi te premiază. Dar nu pentru frumuseţe

Hagi dezlănţuit, Răzvan îngrijorat după ce a văzut Luxemburgul, derbyul care bate la uşă, mesaje de la stelişti pentru suporteri, Cristea liber să joace, Cristea suspendat. Ştirile curg, minerii […]

joi, 14 octombrie 2010, 5:36

Tenisul te pedepseşte şi te premiază. Dar nu pentru frumuseţe

Hagi dezlănţuit, Răzvan îngrijorat după ce a văzut Luxemburgul, derbyul care bate la uşă, mesaje de la stelişti pentru suporteri, Cristea liber să joace, Cristea suspendat. Ştirile curg, minerii chilieni ies la suprafaţă cu pepite de aur în mîini şi bucurie de viaţă în suflet. Într-un colţ pe site, uşor stingher, un titlu atrăgător. „Meciul frumoaselor”, aşa au scris colegii de la gsp.ro. Ana Ivanovici juca împotriva Soranei Cîrstea în turneul de la Linz. Primul tur. Ia, hai să-l vedem! Rochiţe aproape identice. Două fete frumoase care pe deasupra joacă şi bine. E, dar asta era odată ca niciodată, că dacă n-ar fi nu s-ar povesti.

Ana Ivanovici a cîştigat Roland Garros în 2008, iar la scurt timp după isprava de la Paris se instala în fruntea clasamentului mondial. Nu a trecut mult şi a început căderea. Exces de încredere, au încercat să explice specialiştii. Sau tributul plătit frumuseţii, căreia nu-i este suficient să bubuie mingi peste fileu cît e ziulica de lungă . Sîrboaica poza pentru FHM şi descoperea că se pot cîştiga bani buni fără să transpiri. Faptul e că mondenitatea şi celebritatea au costat-o cîteva zeci de locuri în clasament. Cumva a priceput că drăgălăşenia e productivă pe termen scurt şi s-a întors cu faţa spre tenisul-muncă. E a 29-a în ierarhie, imediat în spatele Alexandrei Dulgheru. Frumoasa adormită transpiră şi urcă iar.

Povestea Soranei nu este aşa spectaculoasă, dar căderea, da. A alunecat vreo 80 de locuri în clasament cam din aceleaşi motive cu ale Anei, fără să fi avut nici strălucirea jocului, nici glamour-ul acesteia. Ajunsese totuşi a 23-a din lume, prinsese un sfert de finală la Roland Garros în 2009. Promitea mai mult decît Caroline Wozniacki, colega din echipa Adidas. Daneza n-a promis, dar este actualul lider al WTA, Sorana se bate cu Raluca Olaru în turnee challenger. Asta cînd nu prinde un bilet lucky-loser, ca la Linz, unde a fost executată în 45 de minute la Ana Ivanovici.

Ceva rău se întîmplă cu Sorana, ceva care nu poate fi explicat printr-o accidentare şi o decuplare a voinţei de concurs concomitentă cu preocuparea pentru shopping. Sorana a reuşit la Linz o contraperformanţă demnă de analele tenisului. 5 game-uri fără nici un punct, într-un set cedat la zero. Aproape de zero absolut într-o întîlnire în care nimic nu amintea de fata ambiţioasă, puternică şi senină de altădată, colega şi prietena mai talentată a Carolinei. 45 de minute fără revoltă, 45 de minute de absenţă. Punct şi virgulă. Sorana are 20 de ani. Şi 20 de mii de întrebări la care să răspundă pînă nu e prea tîrziu. Prima, cea mai importantă, ar fi dacă nu este un pic invidioasă pe blonda aceea mai puţin talentată cu care deoacamdată nu mai împarte decît tipul echipamentului.

Comentarii (43)Adaugă comentariu

calin (24 comentarii)  •  14 octombrie 2010, 18:05

Sorana provine dintr-un popor slab, lipsit de vointza si fara mentalitate de invingator. Ana Ivanovic provine din altfel de popor. Hagi a zis ca el nu se simte din lumea a 3-a si a avut dreptate. El nu e, insa 99% dintre noi suntem.

Gcool (1 comentarii)  •  14 octombrie 2010, 18:12

Un articol foarte reusit, felicitari domnule Geambasu!

bibi (6 comentarii)  •  14 octombrie 2010, 18:15

I-as recomanda Soranei sa se lase, decat sa se faca de ras in continuare. Poate poza goala,are ce arata, apoi gaseste un sponsor si a rezolvat cazul!

nea caisa (1 comentarii)  •  14 octombrie 2010, 18:23

asa e, sa se gandeasca un pic si la capra vecinului
daca nu reuseste pentru ca vrea, macar sa incerce din oftica, adica ce, ea e mai proasta decat blonda aceea?

Vasile (1 comentarii)  •  14 octombrie 2010, 19:39

Sorana trebuie sa pregateasca fizic si mental mai mult. A ajuns intr-un punct in care cei e langa ea s-au plafonat si se gandesc mai mult cum sa o rasfete decat sa o ajute sa progreseze. Poporul roman nu e slab. Cand sarbii erau pasalac si treceau pe capete la islamism , noi eram liberi. dar asta este o alta discutie!

Jucatoru (11 comentarii)  •  14 octombrie 2010, 20:51

D-l Geambasu, de acord cu citeva precizari:

1. Caroline W. a fost dintotdeauna mai bine clasata decit Sorana, asa ca „blonda mai putin talentata” s-ar putea sa fie totusi „un pic” mai talentata.
2. Pe linga talent, Wozniacki a aratat intotdeauna un joc inteligent, cu schimbari de ritm si de tactica, lucru care a cam lipsit la Sorana chiar si in virful ei de forma.
3. Judecind dupa pozele din bigrafia WTA, e din ce in ce mai mult glamor si mai putin tenis. Suma este insa constanta, si Sorana ar face bine sa isi aduca aminte de asta, daca mai este interesata intr-o cariera sportiva.

Michetaud Carroux (11 comentarii)  •  14 octombrie 2010, 21:04

Cristi pentru „Ana are mere” ti-as recomanda o caricatura a lui Mardale pe aceeasi tema. In ceea ce o priveste pe Sorana locul o suta nu stiu cat WTA al ei face cat toti asa zisii fotbalisti si „oameni de fotbal” de care este plin ziarul vostru. Asa ca nu e cazul sa murim de grija altuia.

aslan (2 comentarii)  •  14 octombrie 2010, 21:29

Calin tu din ce popor faci parte?Esti cumva din cei 1%?Poti oricum sa te duci la ai tai si sa ne lasi pe noi astia slabi!Fara suparare!

aslan (2 comentarii)  •  14 octombrie 2010, 21:31

Domnule Geambasu sunt total de acord cu dumneavostra.Ceva se intampla cu fata asta ,talent are cu carul…

Fawkes (2 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 2:27

Toata lumea a sarit la gatul lui Lucescu junior pentru ca a indraznit sa spuna un adevar: SUNTEM LABILI PSIHIC. Meciuri de fotbal pierdute in ultimele secunde, echipe de handbal care scapa victoria dupa ce conduc cu 8 goluri, jucatori de tenis invinsi dupa ce irosesc 4 mingi de meci. Sa nu mai vorbim despre cultura apararii drepturilor… Francezii ies cu milioanele in strada iar noi injuram in fata televizorului. Hagi poate sa zica ce vrea dar el a fost o exceptie ce a avut parte de o conjunctura favorabila.
Sorana Carstea sau Adrian Voinea in varianta feminina devine un subiect de bancuri. Alaturi de cel platit sa-i lustruiasca trofeele…

paul.o (19 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 8:18

Trebuie sa schimbe metodele de antrenament, poate antrenorul; au fost multe cazuri care au dat roade.

simplu suporter (51 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 8:26

Caroline are tatal cu ea, si mama mai mereu. adica o familie care o sprijina si o indruma. la varsta aia singur prin lume cu bani in buzunar, poti lua orice drum fara sa iti dai seama. specialistii explica succesul carolinei in primul rand prin profesionismul sau exemplar, face o meserie cu ambitie, dedicatie, rabdare si stiinta. si cu o echipa exceptionala in spate. explicabil nr 1.
despre sorana multe se pot explica daca urmariti pagina ei de fbk. e ba cu prietenii la shoppping. nu povesteste de antrenamente, viata de sportiv sau de tur. ii va fi imposibil sa revina, daca nu abordeaza tenisul ca pe o meserie de sportiv. te scoli, te antenezi, mananci, dormi, te antrenezi, iar mananci, iar dormi. distractiile sunt rare si scurte in aceasta rutina. doar asa se face performanta. munca enorma
poate isi va reveni, isi luase parca un nou antrenor

ciupi (376 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 10:09

slavi, sarbi, latini, musulmani, anglo-saxoni, nordici, africani, asiatici usw. daca toti ar fi la fel, n-ar mai exista locul doi nicaieri pe planeta.

Hefaistos (4 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 10:39

Nenorocirea e ca Razvan Lucescu are dreptate in privinta labilitatii noastre. Istoria noastra e plina de ingenuncheri, inclusiv tributul ala care ne-a facut sa ne mandrim acum ca nu am fost pasalic. Era mai ieftin si mai comod asa, nu mai cititi cartea de istorie scrisa tot de noi. Talentul nostru este furatul propriei caciuli.
Mentalitatea cu care crestem ne determina sa nu avem spirit de invingatori. Toate scurtaturile pe care societatea romaneasca ni se ofera in locul muncii si a ambitiei de a ajunge prin munca la capatul drumului sunt de vina. Noi stim sa trisam, uitati-va la fotbaistii care desi au sutul in picior in mijlocul careului prefera sa se arunce pe jos pentru a obtine usor si fara munca golul…

nircea (2 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 10:48

sorana e slaba fizic….n-are constitutie de luptatoare….
ea ar trebui sa se bazeze pe tehnica si inteligenta…..
cred ca e aproape imposibil…….pt.ca e romanca si castiga
destul pt. o fata provenita din saracie….
lipseste deci …ambitia…. a avut ceva la inceput….apoi fiind draguta au aparut…..baietii si tentatiile care au subjugat-o….
e mult mai usor pe partea aceasta….mai da ceva cu racheta si……..poate prinde un borg si……….
ganduri romanesti…..viata de roman…….niciodata stapan pe sine insusi……

durden (270 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 10:57

sper ca ati scris articolul asta ca sa o motivati,nu sa o criticati…totusi este inca tanara si desi e evidenta caderea pe care a avut-o sunt convins ca reveni in forta

stresu (19 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 11:06

Şi Ana şi Sorana „are mere”; sunt chiar frumoase…, şi poate că ăsta e motivul principal, cineva le culege de prea multe ori…

În schimb Sorana n-are minte.

După sfertul de finală de la Roland Garros din 2009, vârful carierei, Soranei i s-a urcat la cap: a considerat că nu mai trebuie să se pregătească, a crezut că succesele vor veni de la sine. S-A ÎNŞELAT.

Acum, încă nu este prea târziu, ca să revină în elita tenisului, va trebui mult mai multă muncă.

Personal eu nu cred în revenirea Soranei.

BICO (20 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 11:13

caroline e nr 1 fara sa fi castigat vreun gs ,un fel de safina , noroc ca serena wiliams nu a mai concurat , mie nu-mi place caroline iar despre sorana atat poate ea ,mai sus de locul 20 nu o vad un pic mai baiata decat fetita de hanescu asta e

teo (5 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 12:32

@bico caroline nu o avea talentul unor fete si nici fizicul specific altora. nu a promis nimic.a muncit zi de zi,luna de luna si dupa niste ani e nr 1. daca era patinaj artistic poate ca pierdea puncte la impresie artistica dar asa tot respectul pentru munca depusa si lipsa fitelor specifice „frumoaselor” rusoaice

mateutz (4 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 12:36

calin are dreptate, doar cativa sportivi romani au avut succes: hagi nadia,ilie nastase,lipa,….. nu mai mult de 30 ,pe cand la tarile civilizate dau campioni pe banda rulanta an de an ,noi avem o generatie si atat

un cetatean (2 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 12:45

cristi de ce nu aprobi comentariile mele? esti cumva pui de securist? la tv nu pari,pari chiar cel mai echidistant si realist ziarist de sport.dar vad ca nu prea aprobi comentariile care nu iti convin.

lucian82 (12 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 13:13

Probabil pe moment ii lipseste MOTIVATIA cand va regasi puterea de a munci din nou o vom revedea in top50 sau mai sus ; fara MUNCA nu exista performanta

luxcor (51 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 14:03

„Sorana Cirstea este considerata ca fiind una dintre cele mai frumoase jucatoare de tenis din lume, si cu siguranta cea mai frumoasa jucatoare din Romania” citat de pe siteul mai mult sau mai putin oficial al Soranei Carstea … deci draga Cristi citind ce scrie mai sus imi permit sa te intreb: ce treaba are Sorana cu tenisul ? Probabil niciuna … Ea isi doreste, ca orice romanca, sa ajunga cunoscuta ca si Anna Kournikova, pentru ca o arde cu Iglessias Jr, nu ca ar fi castigat vreun concurs major in intreba sa cariera . . . basca ca are 20 de ani si e deja obosita … ca doar nu o sa castige toata lumea turnee la 40 de ani ca Martina Navratilova … nu fiti fraiere fetelor la agatat nu la transpirat :-))

banks (62 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 15:05

Sorana e om si ea, lupta ca noi toti cu propriile-i slabiciuni si limite. Doar ca ea e la vedere si tot ce face si reuseste sau nu, e amplificat.
Tenisul fiind un sport individual, e probabil sa revina doar daca vrea ea cu adevarat, daca interesele ei sunt destul de puternice cat sa merite efortul.
Nu cred ca e treaba nimanui sa-i ceara mai mult decat daca a investit in ea, ceea ce nu prea cred ca e cazul decat cu parintii ei.Poate ei sunt de acord sa se mai bucure si ea nitel de viata. sa mai zburde.
Personal, cred ca o sa revina curand, cel putin in primele 30.

Dani (1 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 15:45

@luxcor, incredibil :)))
si nici macar nu mi se pare asa frumoasa, are o fatza ..haotica.
dintre romance Olaru mi se pare cea mai frumoasa..pacat ca si ea e slaba psihic.

Gyerko Szabolcs- Laszlo (39 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 17:39

Eu stateam si ma intrebam ce s-a intamplat cu Sorana si nu puteam gasi raspuns. La anii pe care ii are ar fi trebuit sa urmeze saltul hotarat spre varful clasamentului. Totusi nu s-a intamplat…..inca. Zic inca, pentru ca potential imens exista in ea, care probabil va iesi pana la urma la suprafata. Daca se va vedea ardoarea de a face performanta, atunci se vor vedea si rezultatetele. Eu sper ca acea „flacara” din ea nu s-a stins.

biletul zilei (16 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 20:18

Eu cred ca fiecare sportiv are un moment in viata sportiva in care intervine un regres. Acesta poate fi de la orice: o deceptie in dragoste, o accidentare, un esec in alta parte. Viata la 20 de ani nu poti sa o compari cu cea de mai tirziu cand mai intii gindesti si pe urma faci ceva. Nadal pana a juns pe primul loc in ATP a avut o perioada cand iti venea sa iti smulgi parul cand pariai pe el

Miruna (1 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 20:23

pai daca Verdasco o calareste de cate ori o prinde, cum sa-i mai stea gandul la tenis?!

cristi p (11 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 20:34

Sportul asta – tenisul- e cel mai dur sport din lume. Ce vreau sa zic. Ginditi-va citi copii nu viseaza sa fie numarul unu in lume la un moment dat. Din sutele de mii ramin la vremea majoratului citeva mii iar din acestia doar o suta vor face bani din aceasta cariera. In decursul a zece ani doar zece probabil inlocuiesc pe alti zece care fie ca se retrag fie ca nu mai tin pasul. Asadar ca sa poti sa te mentii in primii o suta- unde faci bani – nu merge cu shopping, distractii, etc. Aca cum spune ‘un suporter’ – programul e clar – tenis, masa, somn, tenis, masa,somn, etc. Cum ai luat ochiul de pe minge s-a destramat visul, sunt alte sute la coada sa-ti ia locul. Nu e ca la fotbal unde unul se face ca alearga – fiindca sunt ica 9 fraieri care pot sa-l suplineasca la ‘nevoie’. Asta e, tenisul nu e pentru oricine, chiar daca probabil ca asa pare sa fie de la distanta.

Giovani (7 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 23:36

Ce comentarii ! Eu stiam ca Verdasco a calarit-o pe Ana,nu pe Sorana,dar mai stii ? Unul zice ca ,vorba lui Lucescu cel Mic,Sorana e labila psihic ,ca toti romanii,altul ca n-are minte.Mari specialisti ! Putini stiu ca a jucat tot anul accidentata,ca si-a schimbat staful,ca federatia nu o ajuta,ca ,chiar si pe locul 100 inseamna ceva.E usor sa persiflezi,sa ironizezi,sa critici. Dl Geambasu nu se pricepe la tenis,dar comenteaza,ca la fotbal. Pacat ! Sorana Chistea va reveni in clasamente,refacuta fizic,probabil cu alt staf.Nu va ajunge prima (dar mai stii?),dar va conta.In rest fiecare sa priveasca in oglinda,si sa spuna,daca poate „da cu piatra”,mai alea daca nu stie cite ochiuri are o racheta de tenis. Dl. Geambasu,precis nu stie.

Neutru (1 comentarii)  •  15 octombrie 2010, 23:42

Lucescu a spus elegant ce trebuia spus altfel: Romanul zilei de azi este prost si se crede smecher. Din pacate asta-i adevarul!

Gabinho (56 comentarii)  •  16 octombrie 2010, 2:49

Nu inteleg de ce o lauzi atat de mult pe Caroline. E un numar 1 mondial fals. In viata mea nu am vazut un joc de tenis practicat atat de urat precum cel practicat de polonezo-daneza. Un joc defensiv, gretos, nu face decat sa arunce mingea aia in terenul advers. Se bazeaza doar pe greseala adversarei si nu variaza deloc! In meciul cu Alexandra Dulgheru din turul 3 de la Roland Garros mi-a demonstrat cat de hidos poate fi tenisul. Alexandra a facut niste puncte frumoase, a variat jocul, a incercat scurte, celebrul bachand cu doua maini din saritura Rios dar s-a lovit de zidul danez. De la meciul ala o dispretuiesc pe daneza. Nu aduce nimic tenisului. E un pigmeu pe langa Martina Hingis sau Kim Clijters sa nu mai zic de Henin. E locul 1 de conjunctura. In tenis esti cineva daca ai trofee la Grand Slamuri si incerci sa joci tenis! Nu ce face daneza… Cat despre Sorana ce sa zic… e limitata iar ce e normal pentru ea se intampla acum locul 100 mondial. Locul ala 23 va fi varful carierei si va ajunge sa povesteasca si nepotilor de sfertul de la Open-ul francez. Nu va reveni in top. Sper sa ma contrazica totusi!

melc (3 comentarii)  •  16 octombrie 2010, 4:41

Caroline e chiat frumoasa!!

Invadersmustdie (1 comentarii)  •  16 octombrie 2010, 9:47

am citit si eu un interviu prin nush ce ziar cu Sorana … am inteles urmatoarele lucruri:
1. e foarte greu sa iti revii PSIHIC dupa o accidentare; adica sa iti folosesti corpul la intensitate maxima fara sa te gandesti ca te rupi. [ stiu asta pt ca sunt lesinat dupa tenis si am suferit mai multe „accidentari” minore. si mi-a fost foarte greu sa joc la nivelul meu cel mai bun fizic si psihic ].
2. si-a schimbat staff-ul de mai multe ori . acum lucreaza cu o echipa de la adidas. si a mentionat ca ii place echipa pt ca ii ofera stabilitate. deci, nu cred ca are legatura faptul ca federatia nu o ajuta cu faptul ca nu are rezultate. ea este norocoasa pt ca are un staff. federatia e vinovata pt ca nu ii ajuta pe altii sa aiba un staff.
3. ea spunea ca din punctul ei de vedere jocul este mai bun ca anul trecut. daca ea nu stie cum e jocul ei, noi cum putem sa ne dam cu parerea despre jocul ei? am vazut 2-3 game-uri cu grecoaica, de la Linz. Sorana are un prim serviciu puternic pt o fata, insa nu ii intra mereu. serviciul este cel mai important lucru in tenis. iar modul de a ataca mingea este genial, dar nu stie sa se apere de pe fundul terenului. de aceea Caro e pe primul loc. are o defensiva extraordinara, dar a avut si noroc cu accidentarea Serenei si a neparticiparii lui Venus si Kim la ultimele turnee. Zvonareva este accesibila oricui.
eu cred ca este normal regresul in cariera, insa trebuie sa iti gasesti motivatia de a merge mai departe. este normal sa iti doresti sa iesi putin din rutina unui jucator de tenis, pt ca numai SORANA CARSTEA, ALEXANDRA DULGHERU, HORIA TECAU, RALUCA OLARU, VICTOR HANESCU, ETC stiu cate au indurat pentru a ajunge in primii 100 de jucatori din lume. cu siguranta simt nevoia de a nu mai munci pentru orice. noi cand ajungem in printre primii intr-un domeniu suntem deja obositi de cat am muncit pana atunci si ne dorim o pauza. asta se intampla din cauza tarii in care traim si a „politicii” de tratare a cetateanului. noi suntem tratati cu indiferenta si suntem luati de prosti de catra conducatori. nu avem niste mecanisme care sa ne usureze munca. de aceea de multe ori suntem tentati sa facem si altceva in afara de munca. le doresc succes tuturor tenismenilor romani si sper ca intr-o zi sa antrenez unul de top 10 ! BAFTA!

x (9 comentarii)  •  16 octombrie 2010, 13:40

chiar ca ana are mere, doua… si ce mere

florin (24 comentarii)  •  16 octombrie 2010, 15:21

Succesele Soranei s-au terminat cind a decis sa renunte la Alina Tecsor, antrenoarea care a dus-o pina la locul 23 WTA. Nu i-a mai convenit pentru ca Alina o tinea din scurt, nu o lasa sa-si face de cap (cumparaturi, sedinte foto etc.) intre turnee, ci o punea la munca. Si se ducea repede fetita, plingea la mamica spunind ca Alina ii cere sa fie in pat la ora 22,00, ca ii cere sa se antreneze, ca e mereu linga ea si nu poate si ea, de ca fetele, sa aiba o intilnire… Si uite-asa, in familia Cirstea s-a decis schimbarea antrenoarei. Iar rezultatele se vad acum!

Poli for ever (2 comentarii)  •  16 octombrie 2010, 19:38

draga domnule geambasule, iti multumesc din tot sufletul pentru articol. nu pentru ce ai scris, ci pentru ce nu ai scris. e prima data cand nu scrii un articol impotriva timisoarei. probabil ca nu mai poti, poate esti bolnav, esti pe moarte! da-mi un bip, un semnal ca traiesti, ceva orice, ca sa pot dormi linistit!

greentime (1 comentarii)  •  16 octombrie 2010, 21:57

buna.dar si mai buna ar fi o vacanta….

mad (1 comentarii)  •  16 octombrie 2010, 23:19

Il cunosc pe unul dintre fostii ei antenori , un portughez. I-a caracterizat munca intr-un cuvant : puturoasa ! Trebuie sa munceasca mult Sorana si sa se uite mai putin in oglinda

supertuxy (2 comentarii)  •  17 octombrie 2010, 14:37

asa e cand nu vrei sa-ti recunosti greselile. Iti schimbi de 5 ori antrenorii intr-un an.

Cand o sa vrea sa castige, o sa poate.

stando (64 comentarii)  •  17 octombrie 2010, 15:00

E o sportiva tipica pentru Romania, talentata dar groaznic de inconstanta. Intimplator am vazut meciul ei cu Anna de la Linz, sirboaica a facut-o praf. Are cel putin o clasa peste a noastra, are si fizic, are ambitie, se vede ca VREA ! Sorana e multumita cu ceea ce a facut pina acum, a adunat ceva bani si e cit de cit cunoscuta in tara, ii ajunge. Sigur nu va mai reveni niciodata in top 30, ca nu are nici un fel de ambitie, asta e vizibil. Am vazut-o in turul urmator pe Ivanovici luptindu-se din greu cu o nemtoaica necunoscuta, Goergel parca, dar ce meci, ce lovituri, ce ambitie de ambele parti. Plus ca daca vorbim de aspectul fizic ambele sportive erau foarte frumoase, asa ca Sorana, fata, nici la capitolul asta nu esti tu cea mai cea… Fii mai modesta si mult, mult mai muncitoare daca vrei sa se mai vorbeasca de tine in sport. Da-l dreaq pe Verdasco, ori cariera, ori amorul…

liliana cirstea (1 comentarii)  •  17 octombrie 2010, 19:42

Sunt mama Soranei si este prima data cand scriu undeva.Vreau decat sa multumesc sustinatorilor adevarati ai ficei mele,sa-i asigur ca Sorana munceste din greu si ca 2011 va fi anul ei,ca are nevoie de sustinere.Mai vreau sa le raspund gazetarilor care folosesc adjective urate la adresa ficei mele,ca nu este usor sa faci performanta,ca Sorana are 20 ani, dar accidentarile avute i-au afectat evolutiile,iar atacurile voastre deasemenea. In sport pe langa munca trebuie sa ai incredere in tine si noroc ca altfel nu reusesti.Asta este legea sportului.
Sunt mandra de fiica mea,de ceea ce face ,o sustin in cariera si va ajunge acolo unde trebuie.Ea este o fata integra,puternica si munceste pentru as implinii visurile. Daca va reusi sau nu timpul va decide,dar nimeni nu are dreptul sa vorbeasca urat de fiica mea. Numai apropiatii stim de cand si cat munceste ea, iar nu todeauna munca depusa este incununata de succes imediat. Asa este in sport.Inca odata va multumesc pt sustinerea Soranei si continuati ,astfel Sorana va fi mai puternica,stiind ca nu este singura.

luk (1 comentarii)  •  18 octombrie 2010, 19:34

Esti impotriva lui Dinamo…. tot timpul ai ceva cu aceasta echipa,dar sa stii ca si noi te consideram tot un jurnalist mediocru. Nu esti corect tragi cu unele echipe….gresesti!!!!!!!!Eu unul prefer sa nu te mai citesc….

Comentează