Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Vălul pictat

Poveştile simple sînt greu de spus. Poveştile de dragoste şi mai greu, pentru că le pîndesc nenumărate pericole. Tipare, scheme consacrate, intrigi previzibile, tentaţia melodramei. În afară de asta, poţi părea depăşit dacă propui un film de dragoste clasic, cu […]

luni, 19 martie 2007, 7:28

Poveştile simple sînt greu de spus. Poveştile de dragoste şi mai greu, pentru că le pîndesc nenumărate pericole. Tipare, scheme consacrate, intrigi previzibile, tentaţia melodramei. În afară de asta, poţi părea depăşit dacă propui un film de dragoste clasic, cu bărbaţi banali, care iubesc femeile şi femei lipsite de imaginaţie care se îndrăgostesc de bărbaţi, cît timp afişul zilei îl ţin idilele între tineri cowboy ori dramele sentimentale ale băieţilor din filmele lui Pedro Almodovar. Pentru aprofundare, vezi „La Mala Educacion”.

Americanul John Curran ştia toate astea cînd a regizat „Vălul pictat”. A riscat totul propunînd o peliculă romantică, englezească în formă, umană în conţinut, de o tulburătoare frumuseţe tocmai prin conformism. A reuşit fără să urmeze la literă romanul omonim al lui Somerset Maugham, dar respectînd ordinea interioară a operei. Sensul şi emoţia picurate în paginile cărţii s-au regăsit în imaginile şi în dialogurile filmului. Totul are sens, rost. Şi nerv, şi nervi, şi dramatism, şi umor. Curran i-a cooptat în această întreprindere pe Edward Norton şi Naomi Watts, doi mari actori, dar nu atît de mari în sensul hollywoodyan încît să ucidă filmul, transformîndu-l într-un recital de virtuozitate. Ca implicarea lui Norton şi Watts să fie deplină, cei doi se regăsesc pe generic în dreptul rubricii producători.

Walter Fane (Edward Norton), cercetător în microbiologie, se îndrăgosteşte de Kitty (Naomi Watts) de profesie tînără mofturoasă întreţinută de familie. Domnul doctor bacteriolog înamorat de profesie o cere în căsătorie, o ia de soţie, ea nu zice nu, ai ei vor să scape de ea, ea vrea să scape de ameninţarea unei mame speriată ca va avea (încă) o fată bătrînă la uşă, se căsătoresc, pleacă în China, la Shanghai, unde miroase a răzmeriţă, unde ea îşi găseşte un amant în persoana viceconsulului, dînsul profită, ea suferă, soţul înşelat se prinde şi o duce în creierii munţilor unde bîntuie holera, ea suferă din nou, începe să înţeleagă, se schimbă cu fiecare om care moare, el o persecută, o redescoperă, începe să o iubească iar, ea descoperă că e gravidă, nu ştie sigur al cui e copilul, doctorul zice că nu mai contează. Şi nu mai contează, fiindcă holera loveşte la întîmplare şi nu ţine cont de cei virtuoşi. Walter moare, Kitty se întoarce în Anglia unde se naşte Walter cel mic. Pe scurt, acesta este filmul filmului.

Filmul propriu-zis vorbeşte despre dragostea adevărată, împotriva vanităţii şi a trădării, în pofida morţii. Despre credinţă şi despre iertare. Evoluţia relaţiei dintre Walter şi Kitty, discuţiile dintre Kitty şi Maica Superioară (Diana Rigg), felul în care supravieţuieşte prin alcool şi alcov domnul Waddington (Toby Jones), orgoliul bine strunit al colonelului Yu sînt piese care completează tabloul general al peliculei. Sensibilă, emoţionantă, pledoarie discretă pentru valorile cumva abandonate de lumea noastră pentrunuseştiece.

Mergeţi la film, nu veţi regreta! Ţine cît un meci cu prelungiri cu tot. Două ore cîştigate, în care nu veţi întîlni nici o fază litigioasă, ci doar de cîteva ofsaiduri în care te lasă uneori viaţa.

Comentarii (36)Adaugă comentariu

titi preda (75 comentarii)  •  19 martie 2007, 19:41

****Vreau sa raspund “papagalui’maidanez” de Vineri, care in prostia lui s-a luat de Dobrin, de cel mai mare produs al fotbalului romanesc al tuturor timpurilor! Totodata si pentru turca care se joaca astazi!

Coloman Braun Bogdan
“ Dobrin a fost mai mare decit Petschovschi !”

Adevarata mina de aur in privinta amintirilor, antrenorul Coloman Braun Bogdan a facut multe in fotbalul romanesc, a vazut si mai multe si stie sa le povesteasca ca nimeni altul. Cu zeci de amanunte si de nuante, amintiri din 1935 ca si din 1965!
Prin mina lui si prin fata ochilor sai au trecut majoritatea romanilor de clasa din ultimile patru decenii. Printer acestia firesate si Dobrin. Iata de ce m-am adresat cu explicabil inteles si vadita curiozitate (**** e vorba de Marius Popescu****) acestui decan al antrenorilor nostri, un renunoscut ”filozof al fotbalului”, pe care-l priveste olimpian , de la inaltimea unei expiriente intinse cit o viata lunga.
_Cibi baci, ai putea sa-mi spui citeva cuvinte despre Dobrin? L-ai vazut, il stii mai bine decit toti….
_Apoi , draga marius, despre Dobin as putea sa-ti vorbesc o zi sau o saptamina. Tot n-as termina.Tot ar mai ramine ceva de spus. Subiectul este prea interesant .Fotbalistul este cu totul singular, eu cred ca si unic in fotbalul nostru.A ajuns sus, putea sa ajunga , dupa parerea mea si mai sus.
Merite in privinta acestuyi fotbalist’stea , eu cel putin asa il consider, nu prea are nimeni.
A fost si a ramas un mare talent natural , aparut ca florile pe cimp.
O floare superba pe care n-a semanat-o nimeni, n-a ingrijit-o nimeni sia crescut singura , minunata in vint si ploaie.
De la debutul lui in prima divizie a tarii, mi se pare ca nu avea nici macar 15 ani (*****si acum Nesu la 24 ade ani si Plesan la 26 ani sint….sperante!!****), mi-am dat seama ca baiatul asta e un element de exceptie. L-am urmarit cu atentie…
)))))
Vezi , cum sa-ti spun euca sa ma intelegi mai bine? Am sa-ti dau un exemplu. Multi dintre oamenii fotbalului nostru il considera pe regretatul Petschovschi jucatorul cel mai complet si valoarea numarul 1 a fotbalului nostru din toate timpurile. Petschovschi a fost elevul si jucatorul meu. Deci am destule motive in plusfata de altii sa-l iubesc si sa-l apreciez. Totusi eu SINT CONVINS CA DOBRIN A FOST SI ESTE MAI DOTAT DECIT PETSCHOVSCHI.A avut mai multe daruri de la natura decit Cialo! Mai multe resurse! Mai multa fantezie si imaginatie!Ceea ce nu stie multa lume este faptul ca de Petschovshi m-am ingrijit –eu personal- ani de zile, cum ingrijesti de un minz de rasa cu care speri sa cistigi derbyul. Un minz foarte dificil.Ca si Dobrin. Nu uita ca la UTA aveam in echipa vedete in toata puterea cuvintului, pe care nu putei sa le intorci cum vroiai. Ereau intr-o singura formatie vaczi, Mercea, Serfozo, Dumitrescu III, Farmati si altii.
)))))
Nu vreau sa critic antrenorii, dar Dobrin n-a avut parte de asemenea ingrijire. Din pacate! Spun din pacate , pentru ca Dobin a avut parte de daruri pe care nu lea-m vazut la nici un jucator roman.
Baiatul asta si-a surprins mereu adversarii, coechipierii, spectatorii, anrenorii, pe toata lumea!Indiferent impotriva cui a jucat.
Fiind motorul , coordonatorul si creatorul intregului joc al echipei sale, a fost intotdeauna marcat sever de unul, de doi, de trei, de…Cu toate acesta acestea jocul sau a fost stralucit, clasa sa de exceptie vazindu-se ori in actiunile sale ori in situatiile pe care le crea pentru ceilalti
))))))
Cum am mai spus, darul pricipal al lui Dobrin a fost surpriza! Pentru ea , in primul rind , l-au iubit tribunele, pentru ea si in numele ei oamenii au sperat mereu in harul lui, zicindu-si: “lasa, tot Dobrin o sa ne scoata din incurcatura!”
Ar mai fi ceva, secundar, e adevarat, dar cu importanta sa. DOBRIN N-A JUCAT NICIODATA INTR-O ECHIPA PE MASURA SA! Ca Petschovschi, de exemplu. Sau ca si Constantin, sau Dumitru. El a fost dirijor de exceptie intr-o formatie modesta
)))))
_Daca ar fi sa-l compari pe Dobrin cu jucaorii din fotbalul European, la cine te-ai gindi, Cibi baci?
_La Beckenbauer, la Bobby Charton si la Boszik.
Dobrin a avut si are clasa lor. Ca si ei si Dobin trebuie sa aibe azi peste o suta de selectii in echipa Nationala! (******A AVUT GRIJA DINU, zic eu******)
Erea firsc sa fie unul dintre “sutistii” internationali si pentru faptul ca a debutatin reprzentativa la 17 ani!!

DIOGENE (199 comentarii)  •  19 martie 2007, 19:53

si?

red (26 comentarii)  •  19 martie 2007, 20:02

excelent articol cristian.

cosmin (2 comentarii)  •  19 martie 2007, 20:09

Almodovar nu se rezuma la „Mala educacion”… citarea lucrarilor lui Almodovar, asa cum a fost facuta in articol, este superficiala.

rosalbastru (2 comentarii)  •  19 martie 2007, 20:19

Pt ca acum nu mai pot vedea filmul asta pt ca l-ai povestit tu,nici tu nu vei mai putea vedea meciul cu Olanda ! Eu l-am vazut si se termina 2-0 ……pt ei!

rusinica (1 comentarii)  •  19 martie 2007, 20:20

Cine sa se mai uite la film acum dupa ce l-ati povestit pe tot? 🙂 Totusi, e ceva ca nu ati zis si cum o cheama pe amanta vecinului :)) Ramaneti la profesia actuala, nu incercati sa comentati toate filmele ca altfel o sa desfiintati cinemaurile;)

dan (1 comentarii)  •  19 martie 2007, 20:37

Nene, ai cam dat-o in bara cu gramatica. Sa-ti dau 2 exemple:
1. „Curran i-a coptat …” corect e „Curran i-a COOPTAT”
2. „ea vrea să scape de teroarea unei mame speriată ca va avea (încă) o fată bătrînă …” corect e „ea vrea să scape de teroarea unei mame SPERIATE ca va avea (încă) o fată bătrînă „.

Reddog Alex (104 comentarii)  •  19 martie 2007, 20:42

Bine ca…Rezimatul e prea amplu. Acuma ca stiu cu se termina la ce sa ma mai uit?

dana (5 comentarii)  •  19 martie 2007, 20:55

Il iubesc pe Almodovar. Poate ca nu era potrivit ca exemplu, pentru ca el, in general, in filmele lui, glorifica femeia si surprinde feminitatea sub toate formele sale, chiar si cea a transsexualului. Este loc pentru tot felul de „iubiri” in cinematografie, dar oricand se va prefera varianta clasica(sau normala?). Sa nu-ti fie teama, deci! Iar cand mai apare un Broadback Mountain”, sa ne scoatem palaria! „B.M.” mi-a spus despre iubire mai mult decat toate telenovelele sau soap-opera’s pe care le-am vazut vreodata. Ai inteles ce am vrut sa-ti spun: conteaza valoarea filmului. Oricum, sunt sigura ca ti-au placut ambele filme mentionate.

Cristian Geambaşu (913 comentarii)  •  19 martie 2007, 20:57

cosmin
Stiu ce spui, am simplificat, dar e simptomatic si ceea ce am scris eu in filmele lui Almodovar.
Reddog, rosalbastru
Nu story-ul propriu-zis are importanta foarte mare, filmul e mult mai mult decit atit. Daca era film de actiune, puteati sa aveti dreptate, dar nu-i cazul cu Valul pictat.

Cristian Geambaşu (913 comentarii)  •  19 martie 2007, 21:02

dana
Ai dreptate, poate am exagerat, dar uneori procedez asa ca sa vad si ce fel de reactii stirnesc. Almodovar mi se pare ca a dat in manierism, iar de la „Vorbeste cu ea”, film superb, nu face decit filme-pledoarie pentru homosexualtate. Inclusiv Volver, unde toti barbatii „normali” sint niste ticalosi, niste betivi detracati, violatori, adulterini, etc, etc. Ceilalti in schimb debordeaza de calitati. Gresesc?

MosIonRoata (38 comentarii)  •  19 martie 2007, 21:12

Eu prefer filmele Sovietice pentru ca in tarile imperialiste cultura este o colectie de bizarerii care au ca scop abaterea atentiei opiniei publice de la problemele reale ale societatii.

Sanatate!

X™ (87 comentarii)  •  19 martie 2007, 21:44

Cristian G (nu mai scriu numele intreg ca intru in moderare) unde ai invatat tu ca e frumos sa povestesti actiunea unui film pt cei care nu l-au vazut. Acum mi-ai stricat tot cheful. Ma chinui de vreo 2 sapt sa-l vad. Culmea coincidentei aseara am vazut Mala Education. Ce-ar fi sa povestesti actiunea filmului aici, LOL. Eventual si scenele de dragoste. LOL².
Volver e chiar slab.

dana (5 comentarii)  •  19 martie 2007, 21:53

Poate ca ai dreptate in privinta manierismului lui Almodovar. Pe de alta parte, pledoaria pentru homosexualitate e de inteles, el fiind homosexual. El a trait intr-un univers feminin, care l-a inteles si, probabil, a cunoscut si brutalitatea barbatilor hetero. Arta este subiectiva!
Mi-am dat seama ca scrii, nu numai ca sa-ti spui parerea, ci si ca sa vezi si ce reactii starnesti.
Sper sa mai vorbim despre filme.

SMS (2 comentarii)  •  19 martie 2007, 22:14

Ieri am vrut sa merg la Valul pictat, dar din cauza orarului de programare, am ajuns sa vad Breaking and Entering (nu stiu cum a fost tradus in romana sau daca a ajuns pe ecrane in Romania). Daca tot suntem la ora recomandarilor, va invit sa mergeti sa il vedeti cat mai curand. Eu am sa merg sa vad joi sau vineri si Valul pictat.

MindEdit (2 comentarii)  •  19 martie 2007, 22:57

la cinemania cu voi aici e GSP adica gaozari,sugatori(oare) si pupincuristi(iste)

Terente (96 comentarii)  •  19 martie 2007, 23:02

Refuz din start orice film cu si despre homosexuali. Pur si simplu nu ma intereseaza anormalitatea. Consider ca lumea ,,artelor” e tot mai bolnava, vad ca se fac tot mai multe filme cu dezaxati, astept filme oscarizate avand drept subiect pedofili, necrofili, zoofili, baieti perfect ,,normali”, doar cu alte preferinte sexuale, nu-i asa? Cultivam barbatii fara virtuti, efeminati, fricosi, inculti, mincinosi, sclavi ai placerilor si femei late in umeri, badarane, cu tigara in coltul gurii, puturoase si ucigase de prunci. Traiasca si infloreasca scumpa societate capitalista!

Reddog Alex (104 comentarii)  •  19 martie 2007, 23:02

Exact de aia n-a avut farmec pentru mine „Milion Dollar Baby”. Stiam ca moare. Paare oricum prea dramatic. Nu stiu daca o sa am rabdare.

Reddog Alex (104 comentarii)  •  19 martie 2007, 23:05

Terente, esti homofob? 😀 Nu incurajez nici io ciudateniile stea, dar adevaru’ e ca oriunde te intorci tot de ciudatenii dai. Asta e…

Cristian Geambaşu (913 comentarii)  •  19 martie 2007, 23:08

SMS
O sa tin cont, cu proxima ocazie il vad
dana
Si eu sper sa mai discutam despre filme si nu numai, desi vad unii sint foarte nervosi cind iesim din spatiul de joc al fotbalului.

Terente (96 comentarii)  •  19 martie 2007, 23:43

Democratia prost inteleasa importata de peste Ocean a facut ca oamenii normali sa treaca in defensiva, fiind pusi la zid ori de cate ori rostesc cate un adevar. Mark Twain spunea undeva ca doua drepturi sunt de baza in America: ,, primul il reprezinta libertatea cuvantului si al doilea dreptul de a nu te folosi de primul”. Asa se face ca nu mai poti pune la punct un obraznic de culoare, pentru ca esti catalogat imediat drept rasist. Daca esti profesor si ii zici unui imbecil de elev pe nume, ii stirbesti personalitatea, daca pretinzi ca nu e normal ca femeia sa lucreze mai mult decat tine esti misogin etc. etc. S-a pus in miscare un angrenaj urias care va nenoroci omenirea: sabotarea oricarei forme de autoritate, in afara aceleia satanice a dolarului. Femeile sunt asmutite impotriva barbatilor, copiii impotriva parintilor, elevii contra profesorilor, noroadele contra imparatilor si Bisericii. Lumea nu poate supravietui fara ierarhii, fara autoritate, fara ascultare. Uitati-va la sondajele de la noi: majoritatea intervievatilor prefera democratia, cu toate acestea in topul increderii sunt fruntase Armata si Biserica, iar simbolurile democratiei, Parlamentul si partidele politice sunt tot timpul pe ultimele locuri! Paradox care spune ca oamenii au inca subconstientul sanatos!
Nu ii detest pe homosexuali, detest homosexualitatea ca manifestare a anomaliei fiintiale. Nu e normal ca plus si plus sa se atraga. Punct.

MindEdit (2 comentarii)  •  19 martie 2007, 23:58

„Uni” e(SUNT) foarte nervosi pt. ca tocmai i-ai facut sa piarda o ecranizare a lui Somerset Maugham pe care o asteptam de mult si mai sunt nervosi pt. ca te dai ca ai citit cartea, cind tu nu ai facut altceva decit sa copiezi cronicile si eventual sa dai o un ochi pe imdb asa ca …. Mah tie chiar nu-ti e rusine deloc, nu puteai sa te iei de mitici, stelisti, dinamovisti, pitzurci si alte alea, chiar in halul asta de de de de de de…….nu mai am cuvinte esti un nesimtit alteva nu pot sa iti mai spun. Imi jur ca nu am sa mai citesc bloguri pe gsp niciodata, poate pe al lui Adrian Georgescu

crimson (2 comentarii)  •  20 martie 2007, 1:09

Nu trebuia sa zici ca Walter moare…puteai sa eviti sa mentionezi

yoyo (4 comentarii)  •  20 martie 2007, 2:40

Adineauri am intrat in casa. Noroc ca vin de la Painted Veil, altfel nu ma mai duceam sa-l vad dupa ce l-ai proiectat tu in varianta prescurtata. Un pic acolo conta sa nu spui cum se termina. Filmul e o metafora cu dus-intors, cu doi oameni care se descopera si redescopera la un moment dat, cu mult necomercial in el, cu o actiune foarte soft, dar care tot actiune ramane. Deci, data viitoare scrie si tu articolul fara ultimul paragraf daca nu te poti abtine sa ne spui cine moare si de mana cui. Ca n-or continua sa moara toti de holera, nu?
Tare film! Si nu, nu e nici Almodovar, nici dragoste pastoreasca.

arh. Gheorghe Petrescu (214 comentarii)  •  20 martie 2007, 6:06

Articolul apare ca o sageata spre meciul cu Olanda,
mai ales ca Piti este in doliu. Sper sa nu vina un alt
doliu de la Rotterdam, HAI ROMANIA!

Zola (5 comentarii)  •  20 martie 2007, 6:39

HAI ROMANIA! Astept la o evolutie buna care sa ne aduca de ce nu o victorie,sa ne luam revansa, apoi o sa urmaresc si „Vălul pictat”.

ioan plischi (376 comentarii)  •  20 martie 2007, 8:56

daca tot ati povestit jocul, de ce nu ne-ati spus si cu cit s-a terminat la rotterdam?! cit despre filme, indraznesc sa va recomand „Shape of Things”, dar trebuie sa-l cautati pe net.

Vali Anghel (4 comentarii)  •  20 martie 2007, 10:23

Bun articol. Felicitari, Cristian! Chiar ma intrebam – retoric, e drept – daca in randul vostru, al celor care scrieti (aproape numai) despre fotbal, sunt si oameni care, in timpul liber, privesc si altceva decat casete cu meciuri la superlativ, de la Sevilla 1986 la…Hamburg 2006.
Si, fiindca de-acum putem vorbi asa, ca intre cunoscatori (sic!), iti recomand doua productii facute acum cativa ani, care, dincolo de un oarecare parfum comercial in intriga, vibreaza de mesaje din aceeasi familie cu cele din „Valul pictat”. Este vorba despre „Equilibrium” si „One Hour Photo”, in care, in plus, ii vei descoperi pe Christian Bale si Robin Williams facand roluri de zile mari.
In rest, hai Rapidu’ si, cu toata parerea de rau pentru confratii mei de suferinta, marturisesc ca am cam pierdut speranta unui loc 2 cu trimitere in preliminariile Champions League. Iar asta pentru ca, in cei 30 de ani de cand ma stiu tinand cu alb-visinii, am ajuns la o concluzie trista: rapidistii sunt prea timizi ca sa castige atunci cand au nevoie de victorie, si prea indrazneti ca sa piarda atunci cand nu le mai e de niciun folos succesul…Farmecul vietii? Posibil. Dar prea ma doare ficatul de dragul lor…

X™ (87 comentarii)  •  20 martie 2007, 10:30

Cristian G, aseara am reusit si eu sa vad in sfarsit filmul. E superb. „Multzumita” tie actiunea o stiam deja.
Chestia asta „dar nu atît de mari în sensul hollywoodyan încît să ucidă filmul, transformîndu-l într-un recital de virtuozitate.” e total aiurea.
Edward Norton este printre cei mai buni actori de la Hollywood acum. Este un actor care n-a ramas blocat intr-un caracter, precum Robert de Niro. Pt exemplificare vezi Avocatul Diavolului, American History X sau Preotul Rabinul si Fata.

Vali Anghel (4 comentarii)  •  20 martie 2007, 10:37

Draga Xtm, sau cum te cheama, ca n-ai avut decenta sa ne spui, nu contesta nimeni calitatile lui Edward Norton (vezi si „The 25th Hour”, „Rounders” ori „Fight Club”, pentru cultura ta…), insa a afirma ca Robert de Niro „a ramas blocat intr-un caracter” este o gogomanie demna de Top 10 Prostia Umana 2007! Tot pentru cultura ta, uita-te la „The Deer Hunter”, „A Bronx Tale”, „Awakening” si „We Are No Angels” si spune-ne si nou cati Robert de Niro ai gasit in aceste filme. Probabil ca ai vazut prea multe filme cu gangsteri si…ai ramas blocat pe genul asta. 🙂

X™ (87 comentarii)  •  20 martie 2007, 11:54

Vali draga, cu Awakenings ai dreptate, am gresit. Cu restul nu.
Cristian G tocmai asta face, contesta calitatile lui Edward Norton, comparand mere cu pere. Tu crezi ca poti face o comparatie intre actorii de azi si marile vedete din trecut. Eu zic ca nu. Sa afirmi ca Edward Norton nu e suficient de vedeta tine de Topul tau 10.
PS. Daca tii neaparat sa ma contrazici nu trebuie sa ma jignesti.

X™ (87 comentarii)  •  20 martie 2007, 12:00

Vali si inca ceva. Poate am ales gresit exemplul Robert de Niro, dar ideea era ca m-a deranjat afirmatia ca Edward Norton nu e destul de bun ca sa acapareze filmul.

SMS (2 comentarii)  •  20 martie 2007, 12:32

Cristi, din punctul meu de vedere este foarte bine ca scrieti pe bloguri si despre alte lucruri decat despre fotbal. Din pacate, modalitatea de promovare a blogurilor voastre (cu linkuri directe de pe http://www.gsp.ro) nu este cea mai fericita intrucat atrage oameni care considera ca vor citi un articol despre sport (fotbal). In cazul acestui articol, nu era nevoie de „popularizarea” lui pe situl gsp.

abba (13 comentarii)  •  20 martie 2007, 12:45

o sa mai vad filmul o data…sa mai simt cum se imbratiseaza ochii si cum singuratatea impinge aerul spre marginile lumii si cum de-aici inainte 2 oameni invata sa respire cu rasuflarea taiata, sa manince cu iubirea la masa, sa-si incalte piciorul cu dragoste si sa atinga pamintul cu pasul; si-apoi singuratatea sa se umple doar de doua fiinte si timpul sa se faca artificii pe obraji rosii.

hoinar (11 comentarii)  •  20 martie 2007, 23:23

Hmmm…”moderati” mesaje care nu contin injuraturi, jigniri sau alte informatii daunatoare unei bune comunicari. Aseara mai era mesajul meu adresat lui Terente, dar azi a disparut in neanturile „moderarii”.

Brava, cenzurati in continuare 🙂

succes!

o fata (13 comentarii)  •  29 aprilie 2007, 0:37

am vazut astazi filmul si dorind sa gasesc niste critici am ajuns tot la blogsport, ceea ce e o surpriza placuta. incepusem sa ma ingrijorez, filmul a avut un impact prea mare asupra mea. acum imi dau seama ca merita, nu e ceva in neregula cu mine:).

Comentează