Radu Cosașu

Excese? Violență? Pamflet? Uitați-le! Așa veți descoperi frumusețea textelor unui ziarist care se definește ca extremist de centru

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Radu Cosașu
„Wow!”-ul lui Lineker

„Wow!”, mi-am permis să exclam și eu, cu entuziasm chiar, aflând de acel „Wow, e om!” cu care a comentat Lineker ratarea de către Messi a penalty-ului din minutul 45, la 1-1, cu PSG. Ca să-i înțelegi geniul conciziei trebuie […]

...

Detaliile unor ”optimi”

Inutil să ne precipităm în comparația prestațiilor lui Messi și Ronaldo sau între cele ale lui Haaland și Mbappe în „optimile” Ligii Campionilor. Ar fi prea abrupt, prea categoric. Dar putem trăi fără judecățile categorice? – fiind în plin faliment […]

...

Prietenul meu „cormoranul”

Poate că voi stârni ceva indignare afirmând aici, fan Manchester United, că fanii lui Liverpool îmi sunt tot mai simpatici și mai apropiați. Știu de ce: ne leagă faptul dureros că am pierdut și noi, și ei, titlul, Guardiola și […]

...

Merci, Giroud!

Merci, Giroud! Merci de două ori: în primul rând pentru golul înscris dintr-o „foarfecă” magistrală, ceea ce azi nu se practică prea des, având în vedere crunta tehnică a apărărilor. Desigur, e un entuziasm puștoiesc la ceea ce L’Equipe numea […]

...

”E Mbappe cel mai bun din lume?”

„Ce se întâmplă, v-ați pierdut mințile?”, extind întrebarea lui Lineker când a auzit că la Liverpool vor să-l dea afară pe Klopp pentru căderea din clasament. O extind, poate o și exagerez după această noapte nu atât de furtunoasă, cât […]

...

Acest Tătă calm între Zlatan și Lukaku

Pentru copiii și adolescenții care băteau mingea în 1940, azi nonagenari

Permalink to Acest Tătă calm între Zlatan și Lukaku
sâmbătă, 30 ianuarie 2021, 7:21

„Formidabil! Formidabil!”, striga crainicul pe Digi în acel minut 88 al „sfertului” Milan-Inter, la 1-1, la ieșirea lui Tătă care-l para, parcă, pe Lautaro, salvând scorul egal cu care se putea intra în prelungiri. Nu mai auzi un „Formidabil!” pentru un portar român într-un Derby della Madonnina.

Eram însă plin de acest „Formidabil!” încă din minutele reprizei a doua, când, printr-un montaj surprinzător al teleaparatelor, Tătă, pentru câteva secunde, apăruse între capetele în plină ciocnire ale lui Zlatan și Lukaku, într-un regim acut și insistent de înjurături.

Tătă, calm, îi aștepta să înceteze „dialogul” ca să repună mingea în joc. Nu numai el, ci și noi, în fotoliile noastre, nu mai trăiserăm o asemenea scenă. Și, desigur, nici un fotbalist român așteptând ca doi titani ai balonului rotund să-și suspende înjurăturile de mamă…

Ca un român în toată puterea cuvântului, nu cred că Tătă nu le înțelegea „vorbulițele” obscene. Nu părea stupefiat, intimidat – nu dorea decât să degajeze balonul, cei doi să nu-și mai facă (la propriu) de cap, el considerându-se un egal între ei, 22 de vedete, 22 de milionari, 22 de superi, el, rezerva lui Donnarumma.

Niciun complex românesc (celebrul răspuns primit de Gaiță, când umbla, la întrebarea lui „Aveți vreun complex?” „Da, complexul „23 August””) – Zlatan mărețul e eliminat pentru o prostie oarecare, Milan rămâne în 10, Lukaku egalează bubuitor cu un penalty și Tătă e tât timpu’ magnific, dacă nu formidabil ca în urletul comentatorului din min. 89.
Nu mai poate face nimic la o „liberă” a lui Eriksen, intrat târziu, fiindcă dl Conte nu-l prea prețuiește chit că pixul meu îl pune printre cei mari (și lui Mane ce-i lipsește?).

Atunci, în acel moment feroce, mi-a apărut o amintire ferice. Dimineață, intrând în posesia comentariilor italiene (a fost eroic, supereroic, cu nota 8 în Gazzetta dello Sport), ea mi s-a consolidat: a mai existat un portar român pe care, acum 80 de ani, după un 0-2 la Roma, într-un meci al României cu Italia, a fost numit, chiar de presa italiană, „Il Dio!”: Mircea David!

Pentru toți copiii și adolescenții care băteam mingea, ca și pentru părinții noștri, „Il Dio” a fost Mircea David! Poate că acest 8 de azi al lui Tătă – după ce a făcut alte minuni, după ce l-a făcut uitat pe Donnarumma – e 10-le de altădată, la câtă exigență a strâns fotbalul de la Silvio Piola, celebrul centrocampo cu care a dat ochii Mircea David, singurul „Dio” român.

Sunt gata să nu-mi exagerez pixomania, dar nici să recitesc „dialogul” Becali-Prodan în „cazul Man” și rog să fiu iertat că dintre atâtea obscenități și obscurități 2021, am extras imaginea lui Tătă, „monstrul reactivității” pentru Tuttosport, îngerul reactivizării memoriei mele.

Și dacă ne-au înnebunit cu cifrele, abia aștept să văd un Dennis Man de 11-13 milioane la nota 8 în Gazzetta dello Sport.

Comentarii (39)Adaugă comentariu

gicu (305 comentarii)  •  30 ianuarie 2021, 13:15

Sanatate, maestre!

uitati articolele bune! (1 comentarii)  •  30 ianuarie 2021, 13:45

@ Sunt de centru-dreapta-stanga Eu sunt inainte-inapoi, daca ne intalnim facem roza vanturilor. Mosul nu cedeaza, soiul rau nu dispare usor, apuca centenarul scriind acelesi ineptii pe acesta caricatura de ziar online. Cristian Topescu a avut constiinta sa se opreasca dupa mondialul din 1994, a realizat ca era depasit de vremuri, dar nepotii lui Moise nu stiu ce este bun-simt, obrazul ca soricul la tipul asta care scria ode comuniste de la barajul de la Bicaz.

Radu K (5 comentarii)  •  30 ianuarie 2021, 14:46

Ce sa faca si Tatarusanu cu cei doi? Oricare dintre cei doi l-ar fi pus la pamant dintr-o lovitura. E senzational ca din asa ceva, s-a mai facut un articol. Vorba multa despre nimic...

Ionut (1 comentarii)  •  30 ianuarie 2021, 15:21

Sincer sunt printre ultimele ramasite de bun-simt si inteligenta normala pe care le mai poti citi. Evident oamenii de sport care comenteaza au alte gusturi. Vadit alese. In mod normal nu comentez niciodata dar ar fi prea nedrept sa ramana doar comentariile precedente. Eu va citesc intotdeauna cu placere.

dan man (3 comentarii)  •  30 ianuarie 2021, 20:45

A trai din aceste texte lipsite de orice valoare,este o aroganta suprema la inteligenta multora si culmea tupeului.Rusine herr qskar.

comabi (2 comentarii)  •  30 ianuarie 2021, 21:16

Astia de comentati pe aici... se vede ca nu ati citit un Ioan Chirila, o "De ti-ar spune poarta mea", ca nu prea ati ascultat "Fotbal minut cu minut" ;). Ca sa-l critici pe Radu Cosasu ar trebui, inainte de toate, sa ai ceva cultura generala si fotbalistica.

Ardealul pamant romanesc (3 comentarii)  •  30 ianuarie 2021, 22:10

Mai pusta venita de nicaieri, nen’tu Chrila dadea rateruri mari in ultimii ani, dupa un Real-Barcelona 5-0 scria cu litere de-o schioapa in aceasta publicatie: “Cruyff nu valoareaza nici un sfert decat pantofarul Sacchi”. “Pantofarul” Sacchi a revolutionat din temelii campionatul Italian, prin stilul agresiv, mereu ofensiv, iar Cruyff este istorie. Apara-l pe Cosasu cat vrei, iti dau si o ancora sa va scufundati impreuna. ESTE PRIMUL SI ULTIMUL MESAJ LA CARE ITI RASPUND, nu astepta ulterioare replici, NU MERITI!

Mondiale, mondiale (1 comentarii)  •  31 ianuarie 2021, 6:27

L-am cunoscut pe Chirila, personal, ***. Mai terminati cu mitul lui Chirila, ***, trimis de partid la toate campionatele mondiale, incepand din 1966. L-am cunoscut pe Naca, antrenorul Farului campioana nationala de rugby si al nationalei, era o persoana DELICIOASA. Ii sorbeai cuvintele, atat era de frumos de ascultat. Ii luam interviul lui Naca, suna sotia lui si il intreaba textual: “Ce dracu’ ai facut, ai dat spargere? Avem bani sa ne luam apartament!” Naca primise contract de antrenor In Franta. Avea doar 2000 dolari pe luna!!!! O persoana COLOSALA.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mondiale, mondiale (3 comentarii)  •  31 ianuarie 2021, 8:42

Naca a fost un colos al rugby-ului romanesc, datorita muncii sale eram la un moment dat o FORTA MONDIALA IN RUGBY. Rugbystii de la Farul, cat erau de mari si tari stateau in pozitie de drepti cand intra Naca in vestiar pentru ca il RESPECTAU, IL IUBEAU. Tot orasul era cu ei, singura echipa din provincie care batea Steaua si Dinamo. Nu se poate descrie Naca, era UNIC.

Mondiale, mondiale (14 comentarii)  •  31 ianuarie 2021, 9:15

Apropo de Farul, cel mai mare si iubit jucat din istoria Farului nu este Hagi, ci Fane Petcu. Lacatus cu 8 clase, devenit locotenent la Steaua cu numarul 8 (numarul pe care il voia 5 era a lui Stoica). Era coleg de camera cu Lacatus, ii dadea pase TELIGHIDATE la meciuri, Majearu sarea din schema. Petcu este surprins la Atenee Palace cu doua “parasutiste” cu care cheltuia 10 000 lei. Ienei l-a tolerat, dar soseste Halagian si-i da cu scrumiera in cap. Petcu devine rezerva si apoi pleaca la Bihor. La pase “telighidate”, Hagi era copil fata de Petcu: diagonale de 50 m, exact la atacant. Cadea stadionul Farul cand anunta crainicul: “si acum intra pe teren numarul 5, Fane Petcuuuuuuuuuu”. Nu l-am vazut pe Dobrin, insa Petcu avea trei clase peste Hagi sau Balaci, dar puturos, betiv, curvar…

Mondiale, mondiale (3 comentarii)  •  31 ianuarie 2021, 9:53

Chiar si astazi, daca mergi la Constanta si intrebi cine este cel mai mare jucator al Farului, vei primi un raspuns unanim: FANEEEEE PETCUUUUUUUUU. Cand a venit Steaua la Constanta, cu Hagi jucator al Stelei, la inceputul meciului, tot stadionul striga; “Hagi, sa traiesti, jucatorul nostru esti”, apoi cand a inceput meciul si Hagi dribla, tot stadionul a inceput sa-l huiduie copios. Tineam cu Farul, dar mai mult cu Steaua, nu mi-a placut. Gica a fost mereu trup si suflet pentru echipa la care juca. A FOST UN MOMENT ORIBIL. Gica este mai iubit in Turcia decat in Romania.

Mondiale, mondiale (14 comentarii)  •  31 ianuarie 2021, 10:17

Dupa ce Gica a fost umilit de ***, a dorit sa preia Farul, dar individul *** i-a pus conditii inacceptabile, de aceea Gica a luat-o de la zero cu Viitorul. A intrat din compromis in compromis, NU AVEA situatia financiara sa intre in asa ceva, de aceea il URASC PE GICA HAGI AFACERISTUL. Viitorul este un trecut cu blaturi ORDINARE, sper sa retrogradeze si apoi sa dispara, imi este GREATA de aceasta MIZERIE de club. Sincer vorbind, condtiiile sunt optime: unde apare Gica Popescu, falimentul este garantat.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mondiale, mondiale (14 comentarii)  •  31 ianuarie 2021, 10:49

Farul promovase in prima divizie, urma sa joace cu campioana Europei, Steaua lui Gica Hagi. A fost o coada imensa la bilete, s-au terminat in doua ore. Am spus ca VREAU sa vad acel meci. Meciul se juca la ora 18, de la ora 10 au bagat filtre de politie, nimeni nu trecea daca nu avea bilet, dupa doua ore erau TREI FILTRE de politie. Nu trecea nici pasarea maiastra. DUPA ZECE ORE (biletele de meci erau epuizate) am trecut de aceste trei filtre. Am dat lupte de copil si 20 lei spaga la gardian, am intrat la stadion. Mai erau TREI ORE pana la meci, nu aveai unde sa arunci un ac. AM SPUS CA TREBUIE SA VAD ACEL MECI SI L-AM VAZUT, a fost 2-1 pentru Steaua, imi venea sa urlu de bucurie dar nu puteam pentru ca toata lumea tinea cu Farul. Morala: credeti mereu in visurile voastre!

Observator (269 comentarii)  •  31 ianuarie 2021, 11:11

@ Mondiale, mondiale Poate are Hagi lacune gramaticale, poate a cedat puncte in favoarea Stelei, dar a-l considera mai slab decat Petcu este o mare eroare (ma limitez la a folosi un eufemism); nu numai ca Stefan Petcu nu se poate compara cu Dobrin, Balaci, Hagi, Sabau, D. Munteanu, Raducioiu, Mutu si cu altii, dar el nu se poate compara nici macar cu Donose, Ticleanu, Petcu (hunedoreanul) si cu alti mijlocasi care au insemnat ceva pentru fotbalul romanesc! El se poate compara cu Lutu si cu alti fotbalisti care si-au ratat carierele din cauze bahice si de apetenta pentru muzica lautareasca sau manele! Se pare ca prin Dobrogea de Sud se uraste cu patima si fara discernamant, altfel cel mai bun fotbalist al tarii n-ar fi fost tratat astfel, cu obstinatie, de atata timp! O.

Mondiale, mondiale (14 comentarii)  •  31 ianuarie 2021, 12:56

Ai o mentalitate cu adevarat obtuza, de aceea URASTI de moarte Barcelona, pe Messi si pe Guardiola, “vinovati” de a fi lichidat in doua finale de Champions a doua ta echipa de suflet, Manchester United. Prima este Dinamo. Ha, ha, vezi ce bine te cunosc? Sincer, cred ca ar inegal sa ne “luptam” in orice domeniu doresti, rezultatul ar fi scontat.

Mondiale, mondiale (14 comentarii)  •  31 ianuarie 2021, 13:11

Sper sa-mi publicati si comentariul precedent, care nu avea nimic ofensiv, dimpotriva. Astept putin, daca nu va fi publicat, il voi rescrie; interesant ca al doilea a fost publicat imediat, haide sa mai bagam putina vrajba, scandal sa fie!

Mondiale, mondiale (14 comentarii)  •  31 ianuarie 2021, 16:35

Tataie, de cand Constanta este Dobrogea de Sud? “Nu l-am vazut pe Dobrin, insa Petcu avea trei clase peste Hagi sau Balaci, ***…” inca n-ai invatat sa citesti o fraza, PANA LA CAPAT? Cred ca sensul frazei este clar, mai ales ce spun DUPA virgula. Pune mana si citeste, lasa intrigile de doi bani, esti singurul “abonat” al acestui site, probabil platit pentru “munca de partid” prestata. TU il urasti pe Hagi din ziua in care a revenit in nationala, prilej cu care Romania a castigat ambele meciuri contra Ungariei, asta este insuportabil pentru tine.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mondiale, mondiale (14 comentarii)  •  31 ianuarie 2021, 17:19

Fii fericit ca ti-am raspuns, nu stiu daca se va mai repeta. Nu avem ce discuta, facem parte din categorii sociale, culturale DIFERITE, nu avem nimic in comun. "Vivi e lascia vivere", cum spun italienii. Mergi pe calea pe care ti-ai ales-o.

Cristian (2 comentarii)  •  1 februarie 2021, 0:06

Aveți vreun complex? Da, complexul 23 August! Genial răspuns! La prima vedere te face sa razi de “prostia” celui care a dat răspunsul, citindu-l de doua ori îți dai seama ca asta e o mare problema a noastră care ne distruge de la Burebista și pana in zilele noastre. De la atât capul plecat, sabia nu-l taie, am uitat ca dacă stam drepți , vedem mult mai bine și mult mai departe, am uitat sa facem ceea ce e corect și moral, am uitat respectul fata de prieteni și de aliați și ne intrebam de ce am ajuns in mocirla in care ne zbatem azi. Când vom înțelege ca valoarea unui om nu sta in mărimea contului bancar, atunci o sa putem reîncepe sa speram și sa reconstruim.

the_gunner (54 comentarii)  •  1 februarie 2021, 1:43

@Observator .Bine v-am găsit ! Long time no see ! Multă apa a trecut pe sub Logan Bridge. Sintem bine,sănătoși și fără griji ,multumesc de întrebare .Încă sint uimit de rapiditatea și eficienta măsurilor guvernamentale luate spre a elimina și eradica al doilea strand COVID .Un sincer multumesc.Am hotărât de comun acord sa nu luam vaccinul .N-are rost ! Mai ales ca in caz de îmbolnăvire,spitalele noastre au un procentaj de vindecare fantastic ,94% . In rest ,timp liber berechet .Chiar și pt pescuit . De la Emirate nici o veste importantă .In EPL carambolul de la virf continua .De acum nici un meci nu mai e dinainte stabilit .Leeds,Newcastle,Burnley ,BHA ,WBA lupta de la egal la egal cu oricine și cistiga .Ma aștept sa pierdem la Wolfs pe motive de clasament .De foarte multă vreme n-am avut o ediție atit de excitanta ca acum . A propos ,lăsați măscăricii in pace .Multă sănătate va doresc !

Observator (269 comentarii)  •  1 februarie 2021, 6:23

@ Mondiale, mondiale Dobrogea are 2 judete: Tulcea, in nord, si Constanta; prin urmare, am localizat bine judetul cu capitala la Tomis! Repet, daca ati luat (asa e, facem parte din categorii diferite, dvs. din cea a needucatilor) un interviu lui Naca, atunci ar trebui sa aveti o varsta la care intai ganditi si abia apoi tastati, nu invers! Aveti dreptate, n-are rost sa polemizam, de ce sa irosim timp si sa ne enervam? O.

Andrei Iliescu (1 comentarii)  •  1 februarie 2021, 9:01

Domnule mondiale, mondiale, nu-ti raci gura de pomana, individul este scandalagiul site-ului, intra in vorba neinvitat, este un habarnist needucat care vorbeste despre educatie. Ha, ha, buna gluma. Vorbeste singur de pe diferite conturi, nu este capabil sa citeasca mai mult de doua fraze, trage concluzii gresite, potrivit modestului sau nivel cultural. Lasa-l singur pe site, asta este toata viata lui. Bafta, succes in viata!

Esti tare ca fularul! (1 comentarii)  •  1 februarie 2021, 10:57

@Observator Ha, ha, Tomis este capitala judetului Constanta, oras care se gaseste in Dobrogea de Sud. Nu resedinta de judet, in vechea denumire Tomis, colonie fondata de greci, astazi numita Constanta, ci CAPITALA. Negru Voda si Vama Veche sunt probabil in Nordul Dobrogei. Bai baiete, rad si curcile de tine, oare nu vezi cat de penibil esti? Cred ca nu citesti vreodata un comentariu in intregime, te pripesti in concluzii. Alta chestie: nu toate frazele se incheie cu punct exclamativ. He, he, esti amuzant.

Geograful (1 comentarii)  •  1 februarie 2021, 11:07

@Observator Una este judetul, altceva este orasul, tataie. Orasul Constanta NU este in Sudul Dobrogei, agramatule. Tu esti ala cu “taci din gura, sa sti” si alte “perle” pe care le formulezi, spre amuzamentul celor care iti citesc comentariile. Hi, hi, esti nostim, imi place sa rad de tine.

Esti tare ca fularul! (3 comentarii)  •  1 februarie 2021, 11:30

@ Geograful Sa sti ca imi place tipul, niciodata nu tace din gura, singur se face de ras. A mai scos o gogomanie: Tomis este capitala judetului Constanta. Sa sti ca orasul Constanta este in Sudul Dobrogei. He, he, chiar ca merita provocat, niciodata nu dezamageste prin absurditatile pe care le spune.

Observator (269 comentarii)  •  1 februarie 2021, 11:30

@ the _gunner Distanta fata de locul 4 s-a marit, dar bine ca nu s-a pierdut meciul cu United; nu stiu ce va fi cu Wolves, dar ar fi buna o victorie, ca revansa dupa meciul tur! Aproape ca nimeni nu mai poate fi sigur ca isi adjudeca cele 3 puncte, chiar si in partidele pe terne propriu. Oricat de bine va juca AFC, distanta fata de locurile de Liga Campionilor nu poate fi recuperata! Ma bucur ca in Australia totul decurge bine; aici, in schimb, lupta cu pandemia nu-i nici pe departe incheiata! Cat despre cei cu cate o singura postare, nu este cazul sa-i iau in seama, aveti dreptate. Multa sanatate si fir intins! O.

Geograful (14 comentarii)  •  1 februarie 2021, 11:46

Ioan Petcu de la Corvinul Hunedoara a insemnat ceva pentru fotbalul romanesc, asta ne invata Observator. A jucat in Ungaria un sezon, de aceea merita amintit.

Geograful (14 comentarii)  •  1 februarie 2021, 12:53

Observator este de la 400 km de asfalt, nascut, crescut la tara, n-a vazut in viata lui un oras, cu atat mai putin Constanta, frustrarea lui se oglindeste in ura pe care o transmite in toate mesajele. Taranul traditional avea educatie, inteligenta, insa o jumatate de secol de salbaticie morala si materiala impusa de comunism au pervertit samanta nobila a taranismului romanesc. Renegatul asta este un hibrid al acelor triste vremuri. A esuat pe toate planurile, singura lui satisfactie este de-a scuipa ura pe acest site, desi nu este capabil sa scrie nici macar un comentariu fara erori. Tomis este CAPITALA judetului Constanta, absolut FABULOS!

Geograful (14 comentarii)  •  1 februarie 2021, 13:44

Care Australia, afonule? Esti langa Londra, de foarte multi ani, nici macar capitala Angliei n-o cunosti bine. Ti-ai creat o miriada de conturi imaginare, de la Australia la Statele Unite, apoi in toate marile orase europene, dar tu esti unul si acelasi agramat. Ai intrat ca musca in lapte intr-un dialog care nu te privea, te-am luat la “scarmanat”, acum nu stii pe unde sa-ti scoti camasa, ***. Esti prastie in toate domeniile, cat tupeu ai sa te bagi in seama cu persoane care te depasesc in orice domeniu? Stai in banca ta, ***!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Geograful (14 comentarii)  •  1 februarie 2021, 14:09

Cuvantul cenzurat era un sinonim al “afonului”, plictisitor prin repetie. Nu vorbesc vulgar, cu atat mai putin cu persoane de tipul lui Observator, pe care viata i-a pedepsit suficient. Salutari din Tomis, capitala judetului Constanta!

Sabin (1 comentarii)  •  1 februarie 2021, 14:59

@Geograful Si eu stau in capitala Dobrogei, aproape de plaja Modern. M-au amuzat neghiobiile individului asta care semneaza observator, e beton tipul. Provoaca-l sa mai scrie, provoaca hohote de ras, saracul de el, nici nu realizeaza ce scrie. Este amuzant de serios, semneaza “O”, de parca este vreo personalitate. Tomis e capitala judetului, haaaaa, haaaaa, haaaa.

the_gunner (54 comentarii)  •  2 februarie 2021, 23:10

@Observator .Asa a fost as fie ! După o repriza de joc perfect Luiz a trebuit sa se împiedice de omul din atac ,iar VAR-ul ,orb,a dat decizia fatală .Luiz ,efectiv,n-avea unde sa dispară la faza,iar atacantul a plonjat simțind atingerea .La golul doi Leno nu a făcut pasul la dreapta pt plonjon .Orice portar care se respecta face acest lucru și nu plonjează de pe loc .Plus ieșirea nenecesara la cartonașul roșu !Partey ,la fel ,după un joc magnific scapă de sub control omul la faza penaltiului .A fost una din acele seri cind îți dai cu stingu’n dreptu.O raza de soare,totuși.Bellerin e la forma care l-a consacrat,iar Smith-Rowe și Saka confirma și Pepe da goluri .Sa-i vedem la AVFC ! A propos ,toate comentariile mascariciului vin de la aceeași adresa de IP .Am verificat .O fi vreun chiștoc la care i-a cumpărat tac’su laptop . Dacă vreți pot sa-i trimit un *** .Deocamdată atit ! Toate cele bune !

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Esti tare ca fularul! (3 comentarii)  •  3 februarie 2021, 8:38

@Geograf Neispravitul agramat este observator, the_ gunner si alte account. Este acelasi individ care isi petrece viata pe acest site, in dialoguri imaginare. Publica comentarii la ore la care lumea doarme si daca il contrazici injura birjareste, nu stie altceva. Dupa “sa sti, taci din gura” a masi scos o perla: Tomis este capitala judetului Constanta. Daca vrei, iti trimit lista numelor pe care le uzeaza neispravitul asta, agramat., este mascota acestui site. Saracul, s-a visat ziarist, publica unele comentarii kilometrice, PLINE DE ERORI, pe care nu le citeste nimeni. Cine sa citeasca gogomanille sale? Ha, ha, Tomis este capitala judetului Constanta, ma amuza copios, asta este antologica.

Mondiale, mondiale (14 comentarii)  •  3 februarie 2021, 9:15

Ba, ia taceti din gura, the_gunner, observator, etc este mascota mea. Periodic, intru pe aici, ii arunc “momeala” si o inghite mereu, spre amuzamentul general. Imi place sa rad de el cu pofta, mereu imi da ocazia sa rad de agramatismul lui, niciodata nu ma dezamageste. Tomis este capitala judetului Constanta, bravo ba!

Mondiale, mondiale (14 comentarii)  •  3 februarie 2021, 10:10

Orasul Constanta este in Dobrogea de Sud, nu stiati? Hai, mai zi-i, mascota mea!

Mondiale, mondiale (14 comentarii)  •  3 februarie 2021, 13:23

Stiu ca citesti toate mesajele, crapa inima in tine de ciuda, dar n-ai ce face. Ai fost si vei ramane mascota mea. Cand am chef sa rad de tine, intru pe site, esti mereu aici. Iti arunc “momeala”, apoi ma prapadesc de ras de ceea ce debitezi, agramatule. Imi place sa-ti dau peste nasuc, sa te umilesc mereu.

Observator (269 comentarii)  •  3 februarie 2021, 15:18

@ the_gunner A fost un meci cu un deznodamant trist, iar arbitrul a facilitat victoria "lupilor", eliminandu-l pe Luiz dupa un fault din imprudenta! In schimb, Leno nu are scuze, desi eliminarea lui nu a avut repercusiuni pe tabela de marcaj! Aseara, arbitrul meciului dintre United si Southampton a comis aceeasi greseala, eliminandu-l pe Bednarek, la o faza care nu impunea, poate, nici penalty! In fine, m-a mirat modul in care cei de la United au profitat de dubla superioritate numerica, de parca era ultima etapa si golaverajul ar fi fost decisiv!

Succes liderei clasamentului! (3 comentarii)  •  3 februarie 2021, 20:48

Aplauze celei mai iubite si performante echipe din Romania. A fost o victorie scontata, in fata mereu inferiorilor din groapa. Saptamana viitoare urmeaza alta umilinta pentru gropari.

Andrei Manescu (1 comentarii)  •  4 februarie 2021, 8:43

Sunt fan Craiova, dar obiectiv vorbind, FCSB a meritat victoria, trebuia sa castige la doua-trei goluri diferenta. Etapa viitoare jucam noi cu descultii aia, sper sa-i batem la scor. Hai Craiova!

Comentează