Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Despre încarcerarea lui Mititelu

O arestare cu strigături, cu mici lupte de stradă și cu ironii de doi bani deversate în mediul online

Permalink to Despre încarcerarea lui Mititelu
vineri, 6 noiembrie 2020, 3:56

Conform legii, Adrian Mititelu plătește pentru ce-a făcut. Conform propriilor declarații, pledează nevinovat și consideră totul un abuz. La capătul mai multor ani și mai multor termene de judecată, s-a ajuns la acest verdict inapelabil: trei ani cu executare, pentru evaziune fiscală. Dincolo de motivarea instanței, sunt episoadele de joi seara din Bănie și mai ales focurile de artificii de pe rețelele de socializare, cu totul nepotrivite.

El demn
Mititelu a ieșit liniștit din casă și a urcat la fel de potolit în mașina care urma să-l ducă în arest. Mai înainte de asta, se mai dezvinovățise o dată în direct la DigiSport. Cine oare, în puținele ceasuri dintre aflarea verdictului inatacabil al privării sale de libertate și momentul strict al reținerii, stă să vorbească la telezizor, să mai explice o dată ceea ce tot explică de peste un deceniu? În mod normal, în asemenea clipe, discuți cu ai tăi, cu familia, îi îmbrățișezi, stabilești cu ei ce urmează să se întâmple. Sunt chestiuni mai intime și mult mai importante decât o tiradă televizată. Încă una.

Alții zbuciumați
Țipătul sfâșietor al soției, acoperit de asaltul susținătorilor lui Mititelu asupra cameramanilor care filmau în stradă, adică într-un spațiu public, a tras tușe stridente peste seara olteană. Cefe rase și tatuate, amenințări, ghionturi, dosare penale deschise pentru neregulile din stradă, toate acestea fixează cumva chestiunea la limita existenței interlope. Presa e bună doar atunci când ai nevoie de ea, în rest e bună doar să-ți verși furia și s-o iei la șuturi, cu scandal, în plină stradă. Până la Pian nu mai e mult, iar Pian e celebrul interlop defunct, nu instrumentul muzical cu coadă.

Ce a făcut bine
Mititelu se duce la pușcărie. Aici intervine celebra frază a ultimilor ani, cum că trebuie să respectăm hotărările Justiției. Da, trebuie, suntem obligați să facem asta! Dar, totodată, nu trebuie să uităm că Mititelu a ținut ani și ani Craiova din banii proprii. Nu va urma aici o antiteză cu fotbalul din alte părți, hrănit de Primării, ci tot cu mediul privat. Acel mediu privat care are la capăt de linie tot Statul. Schimburi de terenuri, fonduri de investiții devalizate, coloși industriali puși pe butuci, retrocedări. Mititelu nu s-a încadrat în niciuna dintre aceste categorii. A cheltuit, bine sau prost, banii săi și ai familiei sale.

Și ce a făcut rău
S-a crezut mereu mai tare decât e. A comis o grămadă de erori capitale, unele de-a dreptul prostești, pe care le-a învelit în celofanul transparent al unei dreptăți doar de el asumate. Darea afară a lui Pițurcă e doar una dintre ele, dar mai sunt. Nu a avut încredere în nimeni, a făcut el totul, de la transferuri la echipa de start și schimbări, de la ultimul leu până la chestiuni în care se cer competențe juridice. A început o mie de procese fără a le fi terminat pe cele pe care le avea deja, a contestat totul, a trăit în ultimii 10-15 ani dintr-o sală de judecată în alta și dintr-un termen în altul. S-a bazat pe un singur jurist, la fel de impulsiv ca și el, a văzut nedreptăți și acolo unde nu erau, a viețuit într-o manie a persecuției care l-a împins la erori capitale.

Miștouri de doi lei
Vorbeam mai înainte despre încăierările din stradă care au întinat liniștea cu care Mititelu a parcurs acei metri până la mașină. Destul de urât! Infinit mai de prost gust a fost însă jubilația fără sfârșit a adversarilor ideologici, fanii și apropiații celeilalte echipe. Glume gregare de la pijamaua în dungi la aplecatul după săpun în dușurile penitenciarului. Nu e doar lipsă de decență, e și lipsă de educație. Mârlănie chiar! Ca prostimea din Evul Mediu care se hlizea când căpățâna osânditului se despica de trup, sub securea gâdelui. Și dovada că Bănia (căreia îi aparțin și eu genetic) rămâne un spațiu tribalizat, cotropit de indecență și lipsit acut de cel mai elementar bun-simț.

Comentarii (27)Adaugă comentariu

pandele (5 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 16:08

A fost condamnat la comanda. Ca si in cazul FCSB

Ilie (57 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 16:43

Ce articol!?!? Nici cap, nici coadă, nici titlu! Ce treabă are Pian cu ce s-a întâmplat la Craiova? Despre Mircea Sandu și Mitică Dragomir, care i-au desființat echipa degeaba, nimic. Despre Rotaru, care are o echipă promovată fraudulos de către o primăreasă mai penală decât tot clanul Pian, nimic. Și nici Mititelu nu e ușă de biserică. Mai bine scrieți despre înșelătoria " Decât Dinamo București ", cu oameni în vârstă excrocați de Gerea și ceilalți șefi de galerie.

Vlad Iacob (3 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 16:44

Eu cred ca comparatia prin antiteza dintre Mititelu' si ceilalti finantatori din Liga 1 e una cel putin fortata. Mititelu tocmai a fost condamnat pentru infractiuni economice. A presupune ca banii sai sunt "munciti", iar banii altora, mentionati generic, sunt proveniti din infractiuni imi suna a dublu standard. Pentru mine, cineva care face evaziune fiscala in fotbal, dupa ce a reusit sa se imbogateasca din alte domenii, e imporbabil sa fie la prima abatere. Il consider nevinovat, pana la proba contrarie pentru alte infractiuni, insa daca tot e sa facem supozitii, hai sa nu-l excludem si sa il mai si comparam prin antiteza cu altii, in privinta modului in care si-a dobandit averea.

Actros (1 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 16:45

Bună ziua Pentru mine, justiția trebuie să decidă dacă dl. Mititelu a eludat fiscul sau nu. Restul sunt speculații. Aveți mare dreptate legat de lipsa de educație și civilizație. Acest aspect este infinit mai important decât orice discuție despre un fotbal mai mult decât mediocru, așa cum a ajuns fotbalul și sportul românesc. Vă mulțumesc.

vet (5 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 16:51

poate ca s-au bucurat ca a intrat la puscarie un om care a furat din bugetul de stat. poate ca s-au bucurat ca scapam o perioada de una dintre "valorile" promovate de presa sportiva din Romania, in special gsp. nu e normal sa te bucuri cand scapi de poluare? inteleg ca pentru voi ziaristii e mai greu acum ca trebuie sa faceti niste articole cu valoare adaugata. iti dau eu o tema: o corelatie istorica intre numarul de aparitii in gsp a unor personaje toxice fotbalului (de la nasu sandu inainte de 90 pana la prodanca in zilele noastre) si numarul de puncte luate de echipele romanesti in competitiile straine si de echipa nationala. te las sa tragi singur concluzia. "ce a facut bine" !!!! care este diferenta intre pozitia ta vis-a-vis de mititielu si pozitia unei femei fara carte de la tara care spune: "a furat primarul, dar a facut si bine". nicuna, Aline! eu va propun sa va uitati la voi inainte sa vorbiti de altii. sau sa deveniti pagina de sport a lui can-can. asta e nivelul. dar ati facut si bine:)

traian (8 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 16:54

Justitia romana este o gluma proasta, o parodie, un cor penibil care canta dupa partiturile mai marilor zilei. Judecator la ICCJ (Buda) este omul de casa al lui Rotaru de peste 10 ani, fac afaceri la greu si el se recuza de la un dosar cu Rotaru numai in 3 noiembrie 2020 (invocand, penibil, infantil, ca nu stia ca Rotaru era actionarul firmei cu care judecatorul facea afaceri inca din 2012!), dupa ce Mititelu a prezentat probe ale cardasiei. Un caz tipic pentru strambaciunea justitiei comandate, subordonate, aservite, compromise. Justitia actioneaza la ordinele date din sufrageiile lui oprea, maior, coldea, kovesi, etc, ajungandu-se la decizii aberante cum a fost si confiscarea marcii, numelui si emblemei Stelei si rechizitionarea lor de catre Cazarma Stalinista a Armatei-CSA si acum arestarea lui Mititelu, care era prea incomod pentru duetul craiolguta-rotaru si pentru murdaria incomensurabila din justitie! Inacceptabil pentru o tara UE, la 31 de ani de la revolutie si talambii vorbesc despre statul de drept si independenta justitiei!

Mmttl (1 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 17:00

Asta bate presa si tot i se ia apararea... cat de jos trebuie sa fii ideologic sa ii iei apararea unui astfel de specimen! Doliu in redactia gsp!

Umila parere (28 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 17:10

Imprejurarile arestarii lui Mititelu mi-au evocat un episod similar. Gica Popescu, virtual presedinte federal a fost arestat in ajunul alegerilor, prin inlaturarea caruia s-a dat unda verde Burlanului anonim si a gastii sale de trepadusi. Nici nu s-au stins ecourile declaratiilor publice cu privire la implicarea presedintelui Craiovei, ministrului sportului, judecatorului respectiv si iata, Mititelu este arestat si condamnat cu aceeasi iuteala din cazul fostului capitan al Barcelonei. Doua episoade diferite, aceeasi metoda, acelasi mandant. M-a impresionat arestarea lui Mititelu, disperarea familie sale, cadrul in care s-au desfasurat aceste dramatice evenimente. Glumele postate pe retele de tribalizare (asta nu-i socializare) denota nivelul unei paturi sociale care tinde sa devina preponderenta. Foarte bun editorial, nu mai este nimic de adaugat.

nic (4 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 17:49

nu sunt fan MITITELU ,legea e lege trebuie respectata dar vin cu intrebarea ,CE S -A SCHIMBAT DE LA PRIMA SENTINTA ,CARE IL ACHITA PE MITITELU , CE ELEMENTE NOI AU APARUT LA DOSAR ,FATA DE PRIMA SENTINTA DE A FOST CONDAMNAT ACUMA !!!!??? stie cineva sa raspunda ???!! el clar ca fost condamnat la ordin , acest MITITELU a avut curajul sa se lupte cu FRF ,lpf ,M.SANDU ,SI MITICA DRAGOMIR ,care erau stat in stat ,de ei nu au voie sa se atinga justitia ,ei care au dezafiliat abuziv U CRAIOVA si au aceptat acest CS clona din interese politice .CRAIOVA MERITA ECHIPA IN LIGA 1 dragi olteni strangeti randurile si formati o singura echipa ,puternica sustinuta de toti olteni si nu numai sunt multi simpatizanti U CRAIOVA IN restul tari ca alfel nu faceti nimic .PS pacat ca atunci cand MITITELU SE LUPTA CU M.SANDU SI MITICA PT dezafilierea abuzia a echipei ceilalti conducatori de cluburi de la noi ,nu au fost de partea lui MITITELU asa poate scapam mai repede de SANDU SI MITICA de la cei 2 a pornit distrugera footbalului romanesc ,sa fie sanatos MITITELU 1 an jumate poate 2 trec si va reveni ar fi bine sa mearga la CEDO sa vedem ce s-a schimbat la actele din dosar de la prima sentinta si a dus la cea de condamnare .

Explicatie (2 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 17:51

Aline, glumele de pe retelele sociale sunt doar o mica refulare a oamenilor carora li s-au aruncat cele mai *** acuzatii doar pentru ca mergeau la meciurile echipei din liga 1: ca vin adusi pe bani la meciuri, ca sunt platiti cu 50 lei sa vina in deplasare, ca primesc o apa plata si un sandwish. Cefele groase pe care le-ai vazut in fata casei lui Mititelu sunt de fapt garda lui pretoriana, sunt cei care ataca copiii prin Craiova doar pentru ca poarta la gata fularul echipei din prima liga. Seful galeriei lui Mititelu e unul care ataca oamenii cu bata de baseball prin parcari. Cei din imagini sunt cei care i-au vopsit gardul lui Cartu, cei care l-au injurat pe Balaci cat traia si apoi plangeau cu lacrimi de crocodil la inmormantarea lui, cei care il injurau pe Tilihoi in ziua in care era inmormantat. Au terfelit toata istoria Stiintei pentru Mititelu, dumnezeul lor. Scrie si despre asta, nu doar despre glumele pe retelele de socializare. Nu mai departe de saptamana trecuta Mititelu ameninta cu razboi civil in Craiova chiar in ziarul vostru!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mircea (5 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 18:17

De ce a fost arestat doar Mititelu?? Parca cu ceva ani in urma Dragomir, Sandu,....o gramada erau acuzati cde aceeasi pg si apoi toti au fost "iertati" ; acum apare doar Mititele Plus MCostea a plecat la Steaua liber de contract--> atunci cum draca l-a vandut Mititelu si daca e adevarat, de ce Dragmir, si ceilalti nu au fost condamnati???? Poate cineva explica clar ce se intampla? Aline, ca ziarist feroce ce esti, cred ca era datoria ta de a explica situatia si nu de a-l caracteriza pe Mititelu - scuze dar asa vad eu lucrurile! Toate bune!

Mircea (1 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 18:22

Incredibil cata prostie la cei care ii iau apararea. Omul a incasat un milion de euro in alte conturi decat cele oficiale, lucru recunoscut de platitor(nea Gigi). Traseul banilor a fost dovedit...deci evaziune fiscala. Ce dovezi vreti mai mult de atat?

MZM (48 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 21:08

Dincolo de nenorocirea lui Mititelu si de bucuria (jenanta) a dusmanilor sai, raman niste neclaritati in aceasta condamnare. 1. Daca firma lui Mititelu era legal sub sechestru atunci primul si principalul cap de acuzare (la vanzarea lui Costea) ar fi trebuit sa fie „efectuarea ilegala de operatii comerciale, interzise in conditii de sechestru”. Evaziunea fiscala este ulterioara in timp si decurge organic din prima. De ce s-a sarit peste primul cap de acuzare?! Nu cumva sechestrul s-a instituit mai tarziu si retroactiv? 2. Toate transferurile de jucatori care se fac in Liga 1 trebuie comunicate la FRF si LPF spre cunoastere si aprobare, dupa verificarea si confirmarea legalitatii. Costea a fost jucatorul FCSB o lunga perioada (deci cu aprobarea forurilor de conducere ale fotbalului nostru), fara ca nimeni sa constate si sa reclame ilegalitatea tranferului. Si nu era deloc greu de constatat ca jucatorul este vandut ilegal de la o firma aflata sub sechestru, constatare urmata de anularea transferului. In aceste conditii, Mititelu nu ar fi facut evaziune fiscala si nici... inchisoare. Iata ce ajutor consistent putea da FRF si LPF unui patron de fotbal! De ce nu au facut acest lucru?

Lila (11 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 21:08

Circ fara paine! Romania a devenit dupa lovitura de stat o colonie bananiera de cea mai joasa speta!? E foarte greu de spus care este adevarul, daca exista un adevar. In rest , putem vorbi despre orice dar numai despre statul de drept NU. Mafia a preluat toate domeniile de activitate, de la simpla educatie a celor mici pana la varful tarii si mai ales acolo unde e vorba de bani. Spuneti-mi unde nu intervin banii? Vorba romaneasca , „faci bani si din piatra seaca” a devenit laitmotivul de aplicat al „smecherilor ” de care e plin orice colt al tarii. Iar „corul de bocitoare” care le tine isonul se manifesta, pe retelele de „***” sau in direct , pecum sclavii in fata stapanului. Din pacate am „pierdut ” tara si nu sunt convins ca o vom regasi! Sanatate tuturor!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

alex (1 comentarii)  •  6 noiembrie 2020, 23:05

#mircea daca esti asa bine informat si ne traduci pe scurt ce s-a intimplat nu ai vrea sa ne spui si cum de s-a nimerit (aleatoriu bineinteles asa cum spune legea) ca FIX la completul al carui presedinte era partener de afaceri cu un implicat in dosar sa judece acel dosar?

anti Burleanu forever (3 comentarii)  •  7 noiembrie 2020, 1:09

TRAIAN,asta as fi vrut sa scriu si eu.Ai scris tu .Asa e,justitia din Romania e cea descrisa de tine !

Nică fără frică (17 comentarii)  •  7 noiembrie 2020, 3:51

Singura țară în lume care compătimeste infractorii și pușcăriași!!! Ce-mi pare rău e că nu a ajuns la pușcărie mai demult și că nu stă mai mult!!!! Buzarine spui că a ținut Craiova dar a ținut-o ca un dictator și nu s a lăsat până nu a distrus-o! Noroc că a fost creată altă echipă imediat și Craiova s-a putut bucura în continuare de fotbal!!!

george (2 comentarii)  •  7 noiembrie 2020, 5:39

Aline, In articolul acesta asocierea cu educatia chiar tie iti lipseste (scuza-ma). Finidca oltean precum esti, tu insasi ai scris ca ( o echipa infiintata la comanda in 2013) este U Craiova. Iar ceilanti " actori" (Badea, Cartu si o buna parte din Craiva maxima). Pentru niste salarii bine platite a-ti creat o CLONA pe care o numiti U Craiova, Stiinta. DEZBINAREA a-ti fabricat-o voi si presa locala. Vezi M Cantar, C Staicu, Vartosu si alti. Cum sa consideri o echipa infiitata la comanda lui M Sandu, ca este U Craiova. Iar in finalul faci "Dovada ca Bania ramane un spatiu tribalizat, cotropit de indecenta si lipsit acut de cel mai elementar bun-simt." Chiar asa a ajuns Bania.

motanul incaltat (199 comentarii)  •  7 noiembrie 2020, 6:30

Dupa tot ce s-a scris , Mititelu trebuia sa faca puscarie pt evaziune fiscala. Legea s-a aplicat. Problema este ca una din cele 4 reguli ca sa fii un stat de drept----ceea ce Romania nu este, pe linga libertatea presei este ca legea se aplica pt toti.... Nu ---se aplica doar pt oameni de rind si pt cei ce se opun sistemului.Problema nu e cum faci primul milion de dolari, ci cum te descurci dupa aia cu milionul ala....

DJ Thrror (17 comentarii)  •  7 noiembrie 2020, 8:36

Nu mi-e clar cum a ajuns suma respectiva la urechile autoritatilor fiscale, pe vremea aia puteai sa declari ca l-ai dat si imprumut ori l-ai vandut cu 300.000 de euro, nu trebuia sa declare toata suma pentru a avea o avere de platit, DACA TOT NU AVEAI DE GAND S-O PLATESTI. Cineva l-a turnat, a dat suma reala in public. M-as gandi la Becali ca tot vorbea vrute si nevrute toata ziulica la TV dar au si baietii astia un cod al lor, al dezonoarei dar tot cod este. Poate Dragomir? Dar si asta e bagat in acest cod, e chiar tatal borfasilor.

pandele (5 comentarii)  •  7 noiembrie 2020, 9:41

Pt.Mircea De ce s-a scimbat prima decizie a instantei, care l-a achitat ? Sunt absolut sigur ca JUDECATORII sunt cei care ar trebui pedepsiti. Din pacate, cu complicitatea acestor MARI CORUPTI, un om nevinovat, plateste un pret mult prea mare, iar plata este incorecta. La fel ca si in cazul, FCSB, cand o tara intreaga stie ca STEAUA de ieri este FCSB de azi. Culmea este ca acesti judecatori, atunci cand ajung la pensie, incaseaza bani multi, nemunciti si acordati doar ca au dat sentinte gresite. Mi-este scarba !

Alex One (87 comentarii)  •  7 noiembrie 2020, 9:49

O pedeapsa cu suspendare si recuperarea pagubei era suficient. In occidentul atat de drag unora si dat ca model pentru fapte similare s-au dat pedepse cu suspendare pentru prejudicii de zece ori mai mari.

RocketMan (2 comentarii)  •  7 noiembrie 2020, 10:25

Un articol de 2 lei. Foarte slab nivelul presei in Romania. Un stil bolovanos, parca ar fi al lui Ionitoaia. O mare de cuvinte intr un desert de idei.

Costel Tudor (6 comentarii)  •  7 noiembrie 2020, 10:40

Dle. mititelu , sa NU uiți , DUMNRZEU NU BATE CU PARUL !!!

ceindianul (1 comentarii)  •  7 noiembrie 2020, 13:58

acesta este fotbalul din Romania; plin de astfel de indivizi gen gigi becali, mihai stoica, mititelu, dragomir si multi altii. infractori de joasa speta. domnul autor al articolului, te ai intrebat cum a facut mititelu 50 de milioane de euro? pe cati a turnat la dna si politie pentru ca acestia sa inchida ochii la afacerile curate ale lui mititelu?

nebulaEXE (13 comentarii)  •  7 noiembrie 2020, 15:06

Un nou articol de opinie extrem de slab. Fix in nota autorului. In ceea ce-l priveste pe Mititelu, fara doar si poate merita sa fie la inchisoare. Merita de mult si merita mai multi ani. El, Rotaru si cam 90% dintre 'afaceristii' din Romania sunt imbogatiti prin combinatii cu statul si afaceri ilegale. La fel ca Rotaru, Mititelu a luat, pe nimic, terenuri aflate ani de zile in litigiu, iar mai apoi a obtinut despagubiri uriase in foarte scurt timp. Rotaru a jucat intr-o liga mai mare si a facut mai multi bani. Cat despre procesul in sine sunt mult prea multe de zis ca sa le insiram aici. Ceea ce ramane trecut in derizoriu e faptul ca Rotaru desfasoara afaceri din 2012 cu un judecator de la Inalta Curte implicat in dosarele lui pentru echipa din 2013. Nici Mititelu, nici Rotaru nu au U Craiova. Palmaresul, care nu e definit in legislatia romaneasca, nu mai are cum sa existe. E clar ca de marii corupti nu avem cum sa scapam. Singura alinare e ca mai ia cate unu 3 ani, 0 prejudiciu recuperat, iar el face 18 luni in regim de rege al penitenciarului. Dar daca nu avem cum sa scapam de marii corupti, macar de ***. Ei reprezinta vantul care raspandeste porii cancerosi. *** e unul dintre ei. Probabil, cel mai curat a fost cand facea manevre la Victoria Branesti. Scarba mea pentru tine si altii ca tine e eterna. N-ati investit nimic in voi, nu faceti si nu produceti nimic. Nici macar sa treceti niste ganduri cursive si logice pe hartie nu sunteti in stare. Sunteti niste trumpisti si imprastiati doar fiere in eter.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex One (87 comentarii)  •  8 noiembrie 2020, 10:32

@Pandele, ai sesizat o chestiune foarte reala. Cum e posibil ca un complet sa te declare nevinovat iar altul sa pronunte o pedeapsa cu executare ? E clar ca undeva s- a gresit. Raspunde cineva ? Pentru ca una e ca o instanta sa condamne la 4 ani inchisoare sa zicem si alta 5 sau 3 ,e o situatie acceptabila de apreciere a gravitatii faptei si a pericolului social si alta cand una te declara nevinovat si alta te trimite la puscarie ca doar s-a judecat pe aceleasi probe,in recurs nu se mai administreaza altele,si pe aceleasi legi.Pe G.Becali primele doua instante l-au achitat iar ultima l-a condamnat, cu 3 la2, cu precizarea ca ultimele doua completuri erau compuse de judecatori de acelasi rang, ICCJ. Matematic vorbind, din 11 judecatori, 3 la fond,3 in apel si 5 in recurs ,8 l-au achitat ! Si atunci ce sa creada lumea, ca , depinde de"cum iti e norocu' sa nimeresti" sau au intervenit alte considerente ? Nu s-a auzit ca CSM sa faca o analiza a acestor situatii, din pacate nu putine, si sa dispuna niste masuri.

Comentează