Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Pregătiţi-vă de Liga Campionilor!

Bucuraţi-vă cu gura pînă la urechi de succesul mizerabil de la Piatra Neamţ, unde un adversar placid v-a aşteptat cu picioarele desfăcute!

Numiţi-l pe Cristea briliant, care dacă avea în faţă cinci pari, nu cinci adversari, nu era în stare […]

joi, 20 august 2009, 11:27

Bucuraţi-vă cu gura pînă la urechi de succesul mizerabil de la Piatra Neamţ, unde un adversar placid v-a aşteptat cu picioarele desfăcute!

Numiţi-l pe Cristea briliant, care dacă avea în faţă cinci pari, nu cinci adversari, nu era în stare să-i ocolească!

După ce l-aţi dărîmat pe Huzu, sunaţi şi la UEFA şi schimbaţi şi şefii de Comisii de acolo!

Aduceţi jucători vopsiţi, umpleţi-vă buzunarele de comisioane pentru diverse paparude în ghete şi furaţi-vă singuri căciula!
Băgaţi-vă mereu pe sub pielea lui Mircea Sandu, suflaţi-i în ureche prin diverse deplasări ale echipei naţionale, ca să vă dea cîştig cu Julio Cesar, să ia 6 puncte Timişoarei şi amăgiţi-vă că aşa veţi ajunge departe!

Mînjiţi suporterii ani la rînd să strige ce vreţi voi, manipulaţi tribuna şi apoi miraţi-vă că în două luni se sare de două ori gardul, la Piteşti şi cu Liberec. Folosiţi-vă de masa vie de manevră, lăsaţi-o să vi se suie în cap, finanţaţi deplasări, făceţi-vă că nu vedeţi cînd unii sînt arestaţi prin Bulgaria şi alţii dau foc la stadion în Olanda!

Scuturaţi-vă iute de Ioan Becali, singurul care a reuşit în ultimii ani, cu riscul de a fi antipatic, să ţină suporterii în frîu!
Cooptaţi în rîndurile voastre diverşi analfabeţi îmbogăţiţi de tranziţie, care vă fac firma de rîs pe ecranele televizoarelor!
Umpleţi Comitetul Executiv cu ciraci de-ai voştri, lîngă Walter şi Şvaiţer mai aduceţi ceva telemea sau urdă, caşcavalul cam lipsindu-vă în ultima vreme!

Milogiţi-vă de Vizer să vă dea ceva bani şi făceţi-vă că nu vedeţi cum vă plantează pe bancă o nulitate ştampilată (aseară, la 0-1 în minutul 5, inexistentul Bonetti a ţinut doi închizători pe teren!) care nu e în stare să cîştige nici un meci dacă nu vă băgaţi voi, acţionarii!

Priviţi nepăsători cum vă elimină pergola fotbalistică a Europei, cum toţi veleitarii şi semiamatorii îşi fac firmă cu voi!
Adunaţi toţi beţivii din cluburile de noapte şi toţi betegii din clinicile de ortopedie, daţi-le salarii de 400.000 de euro, apoi minţiţi că le-aţi redus contractele la jumătate, să nu vă sară Dănciulescu în cap, că el a dat peste o sută de goluri şi cîştigă abia pe sfert!

Acum daţi-vă jos şi vedeţi ce-aţi făcut!

Duceţi-vă la UEFA, rugaţi-vă de Mircea Sandu să vă pună pile ca măcar peste patru-cinci ani să vă reprimească în Europa! Şi după aia, pregătiţi-vă iarăşi, cu acelaşi entuziasm şi aceleaşi mijloace, de Liga Campionilor!

PS. Felicitări celorlalte 3 echipe româneşti, care merg cu caii înaintea căruţei! Mai ales Vasluiului, care a învins un adversar pe care Dinamo n-o să-l bată în următorii 10 ani!

Comentarii (506)Adaugă comentariu

Claudiu (1 comentarii)  •  20 august 2009, 23:49

Frumos spus!
Felicitari…macar de ar citi si cei vizati!

jules (2 comentarii)  •  20 august 2009, 23:50

:))))))))))

Hubba (1 comentarii)  •  20 august 2009, 23:51

Excepțională scriere, maestre!
Poate-i simplă refulare, poate-s gânduri bine plămăduite în scris, n-am de unde să știu! Însă ai reușit să sintetizezi ”toate cele rele” adunate la Dinamo în ultimii ani!
Încă odată, jos pălăria!

Venoame (9 comentarii)  •  20 august 2009, 23:52

Hahah, corect Buzarine, fain articolul si in mare parte adevarat, intr-adevar, m-am uitat la meciul Vasluiului, acolo s-a jucat alta treaba, bravo lor si multa bafta celorlalte echipe ramase in cursa.

rambo5 (1 comentarii)  •  20 august 2009, 23:53

superb comentariu
dar asta e soarta romanilor…daca ministrii fura ca haiducii din codru….ce sa faca plebea?
Golani in guvern…golani in tribune
cine ii alplauda pe golanii????

Trei culori cunosc pe lume
AMINTIND de-un BRAV popor

cristi (16 comentarii)  •  20 august 2009, 23:53

trist,dar ai dreptate.o zi neagra in istoria lu’ Dinamo(fotbalul romanesc totusi a avut de castigat datorita celorlalte echipe)

eugen (1 comentarii)  •  20 august 2009, 23:54

nu prea mai e nimic de zis …
sunt ani de cand aceasta echipa … si nu numai … ne face de ras pe unde se duce.
Sunt ani de cand rubrica sport la diverse televiziuni de fite – protv, antena, etc – prezinta pe gigel, pe turcu, borcea si ai lor, mitica de la liga jucand table, marele copos schiind sau veleind… Asta e ste sport domnilor? Asta va place sa vedeti? Din pacate eu cred ca da!!! Asta a ajuns in mare parte mandrul popor roman. Sper sa ma insel si cer scuze oamenilor care se simt jigniti de manelismul de toate zilele , etc.
Ajunge, sper sa apucam sa ne mai facem bine. Speranta moare ultima.

mihai (1 comentarii)  •  20 august 2009, 23:54

felicitari pentru articol. nu cred ca mai suport sa aud povesti cu steaua care castiga cupe si intra in finale cu noroc si dinamo cea muncitoare si ghinionista.

fan (1 comentarii)  •  20 august 2009, 23:55

cel mai tare articol citit in ultima vreme

cooasha (11 comentarii)  •  20 august 2009, 23:56

Vasluliul a jucat f. bine cu o echipa tare.
Steaua a facut scor dar cu niste desculti.
CFR putea mai bine de 1-1.
Dinamo in nota obisnuita.

Loki (3 comentarii)  •  20 august 2009, 23:57

Excelent articol! Felicitari,domnule Buzarin! Ati sintetizat exact spiritul lui Dinamo! 🙂 Din punctul meu de vedere,Dinamo este cel mai mare rau din fotbalul nostru mizerabil!

rapzzz (2 comentarii)  •  20 august 2009, 23:58

mare dreptate ai…

zamfy (1 comentarii)  •  20 august 2009, 23:58

EXCEPTIONAL ARTICOL…ati subliniat excelent ceea ce era de atata timp evident dar greu de demonstrat la nivel empiric pana azi: FC Dinamo a incercat pana acum sa minta fotbalul si sa se minta pe sine ca entitate prin toate mijloacele posibile…iar asta se vedea an de an in Europa…insa mereu…dupa o victorie „istorica” la P.Neamt sau orice alt oras care vede liga I odata la 2 ani, sau dupa un egal scos precum o echipa de liga II-a care vrea doar sa se apere (cum a fost anul trecut in Ghencea), ieseau diversi domni aroganti si ne dansau precum Shakira…s-a terminat…ultimul sunat de fluier…la revedere 2019 Anti-Fotbal Club Dinamo. respect.

Alex (1 comentarii)  •  20 august 2009, 23:58

nu sunt un fan al tau…dar in cele spuse mai sus ai totala dreptate…dinamo a primit ceea ce merita…vorba aia „cum iti asterni…asa dormi”

H2SO4 (10 comentarii)  •  20 august 2009, 23:59

Am auzit o vorba ce se potriveste aici ca o manusa: „Asta-i omul nostru cel frumos, hot , betiv si puturos!”
Noroc bun, mr. Borcea!

johnny (1 comentarii)  •  21 august 2009, 0:00

corect, adevarat, trist, dureros…

Beli (2 comentarii)  •  21 august 2009, 0:00

Foarte frumos! Ma bucur ca cineva spune lucrurile pe fata.

Vasile (14 comentarii)  •  21 august 2009, 0:01

3 echipe + Poli Timisoara….articolul e senzatie FELICITARI

Thunder (5 comentarii)  •  21 august 2009, 0:01

Bravos. Felicitari pentru articol. Demult nu am mai citit as un articol virulent, dar la obiect. Pacat ca nu sunt decat suporterii aici sa-l citeasca sau macar oamenii civilizati. Cei dela stadion sunt….n-am cuvinte. Forzza Steaua!!!

sorin (2 comentarii)  •  21 august 2009, 0:02

hai acum sa va vad cum reactionati… ar fi cazul sa o faceti mai incisiv decat in cazuri politice (in care v-ati implicat mai mult decat va privea…). asta ar trebui sa fie o dovada evidenta ca va pasa de sport… aveti imaginile filmate, puteti ajuta jandarmeria sa ii identifice pe cei care au facut de ras romania in seara asta…

dar o parte din vina sa stiti ca o purtati voi ziarele de sport… le-ati cantat in struna ani de zile… acum i-ati pierdut de aliati (ca deh… nu puteti sa le mai tineti partea…. cum faceati acum ani de zile…)… chiar sunt curios cum se va termina aceasta poveste.. nu din partea UEFA.. ca acolo este clar … 3 ani fara europa…

sunt suporter stelist… imi aduc aminte de anii cand mergeam cu parintii si prietenii (copii fiind) la meciurile cu anderlecht, galatasaray, benfica… si chiar as roma… acum imi este frica sa fiu insotit de cineva pe ghencea… nu suntem nici noi foarte departe de ceea ce s-a petrecut in seara asta in groapa… de ce sunt montate camerele de luat vederi? doar ca este obligatoriu? de ce jandarmeria nu isi face datoria? de ce le permite persoanelor in stare de ebrietate pe stadion? sa nu mai vb de drogatii din factiunile ultrase?

si apropo… in afara de dinamo… mai presus de groapa… vasluiul a castigat cu 2-1 in fata lui aek… o echipa muuuult mai titrata decat toti descultii care ii fac de ras pe dinamovisti… an de an…. o noapte buna va urez si de astazi m-ati pierdut definitiv de data asta de cititor…

aciduzzu (1 comentarii)  •  21 august 2009, 0:02

De obicei nu scriu mesuri…dar de data asta meriti sa te numesti ziarist si macar ptru o zi sa poti sa te uiti in oglinda si sa fi mandru ca ai facut „ceva”. Felicitari

o simpla frunza (1 comentarii)  •  21 august 2009, 0:03

Da intradevar un articol emotionant.. nu sunt fan al lui dinamo,dar in seara asta am tinut cu dinamo…am tipat la fiecare ocazie,am sperat ca poate poate va veni mantuirea…dar a venit infernul. Pacat de suporterii,pacat de Dinamo. Felicitari echipelor care lupta pentru fotbalul romanesc.dar pentru Dinamo astazi a fost ziua judecatii

randy (2 comentarii)  •  21 august 2009, 0:04

in memoriam dinamo bucuresti: FORZZA STIINTA! OLTENIA FORCE ONE!

speedofmind (11 comentarii)  •  21 august 2009, 0:04

Buzarine, de ce-ti pierzi timpul cu Dinamo, care e in rigola fotbalului si nu scrii macar ceva succint despre AEK Atena care a reusit sa inscrie la Vaslui? … ca de Vaslui nu cred ca o sa scrii, ca nu e „subiect de presa” …

iulian (1 comentarii)  •  21 august 2009, 0:04

foarte bun articolul !!!!!!

Cezar Petrescu (1 comentarii)  •  21 august 2009, 0:04

Asta e crudul adevar,Dinamo este atat de mica,a ajuns prostituata campionatului,iar la Piatra Neamtz…Pinaly nu a uitat de „fratzia” cu Dinamo….
Penibilitatea care exista la acel club de doi lei cu suporteri facand parte doar din clasa „incompetentzii-delicventzi”……au dus la minim 3 ani de suspendara,
Sa va fie tzarana ushoara PENIBILIOR vanzatori de butelii shi shantierishti

ovidiu (1 comentarii)  •  21 august 2009, 0:05

e o prob delicata cu asa-zisii suprteri..d data asta chiar ma vad nevoit sa ii dau dreptate lui becali:”puscarie,puscarie,puscarie”pt neevoluatii mintal din galerii..trist.

alex (16 comentarii)  •  21 august 2009, 0:05

bun, Bun, BUN !!!

corect (1 comentarii)  •  21 august 2009, 0:06

ft obiectiv

Emanangita (1 comentarii)  •  21 august 2009, 0:07

Ca de obicei, scurt si concis, magister! Ar fi pacat totusi sa se desfiintze clubul maidanez,ne-ar lipsi pe toti cei care uram metodele ‘specifice’ in fotbal (si nu numai) de bucuria tristetii alb-rosii. Dumnezeu nu da cu parul, dar nici nu-i uita pe recidivistii intr-ale masluirii rezultatelor ;). Nu-i frumos si nici crestineste sa te bucuri de necazul altuia, stiu, insa intotdeauna in cazul clubului cu 2 stupid dogs drept simbol sunt tentat sa fac rabat de la dogma crestina.

andrei (1 comentarii)  •  21 august 2009, 0:07

Excelent! Dinamo, echipa asta de horopsiti a facut o tara de ras din nou…deja am vazut un Cehia ca cei de acolo erau consternati de ceea ce vazusera…ma intreb daca un huligan din ala avea un pistol la el si tragea un foc de arma??ce se intampla?

stelist (1 comentarii)  •  21 august 2009, 0:07

Domnu` Buzarin, ceea ce se intimpla la dinamo, se va intimpla din pacate si la steaua, daca oierul suprem va continua in stilul sau; influenta conducatorilor la echipa are efecte nefaste; un conducator bun este acela care plateste atunci cint merita, penalizeaza atunci cind trebuie si in rest tine gura inchisa in privinta echipei (antrenori, jucatori, etc.)

Vlad (32 comentarii)  •  21 august 2009, 0:07

Dinamo e viata mea!!!

Dar pentru ce ai zici aici FELICITARI!!!

Buzarine, esti mare!!!

lk (1 comentarii)  •  21 august 2009, 0:09

Doamne ….. ca adevar graiesti

un gazetar cu punctul pe I

PS. cineva sa-i ia pe Danciu si Ndoe de acolo sa se darame odata clubul asta, ca de cand a plecat Lobont numai in acesti doi oameni mai sta

H2SO4 (10 comentarii)  •  21 august 2009, 0:10

Aline, inteleg multe. Insa nu inteleg asta. Titlu de stire: „Un suporter a fost dus la sectie si i se va intocmi dosar penal”
Fratilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu sunt nebun sau astia toti au innebunit?
Cum „UN” suporter? Dar pe ceilalti vreo 200 de ce nu i-ati prins mai jandarmii lui peste’?
Am vazut ca aveti bastoane, casti, statii, dube, scuturi, spray-uri…. Ce faceti nene cu toate astea? Jucati hotii si vardistii dupa program ? Pai pe usor umpleam vreo 5-6 dube de drogati….
Doamne, fereste-ne de necaz ca altcineva in tara asta nu are cine sa ne fereasca!

Albu Sibiu (33 comentarii)  •  21 august 2009, 0:10

Totdeauna as gasi ceva de comentat domnule Buzarin astazi insa nu pot decat sa va dau in totalitate dreptate.
Cat despre chestiunea de azi tin totusi sa va trag putin de maneca. Furia trebuie canalizata si asupra lui Mitica si a legii pe care a promovat-o. Daca era cordonul de jandarmi acolo de la inceput nu se ajungea la nimic altceva. Ii ciomageau bine (asa cum meritau) in zona galeriei si era totul in regula. De ce? Fiindca unii chiar merita tratati precum oile!

vali (1 comentarii)  •  21 august 2009, 0:11

foarte bun articolul ,dinamo a cules ce a semanat

cristian (28 comentarii)  •  21 august 2009, 0:11

Exceptional! Bravo Aline!

DonViktor (2 comentarii)  •  21 august 2009, 0:13

Felicitari pentru cele relatate. intradevar un articol demn de dinamo. Cand semeni ploaie culegi furtuna si asta au facut cei de la dinamo. Cu toate ca steaua este in postura de a calca pe urmele lui dinamo cred ca aceste manifestari vor trage un semnal de alarma. Becali inca poate tine suporteri in frau. Felicitari echipelor romanesti care au realizat ceva in seara asta. Cinste lor.

bogs dog (2 comentarii)  •  21 august 2009, 0:13

buzarine, ai partial dreptate cu ce spui mataluta..Dinamo a ajuns aici datorita actionarilor si a managementului dezatruos, atat asupra bugetului clubului, cat si a felului in care au fost adusi unii jucatori care nu valoare de Dinamo….dar..exista UN MARE DAR…din punct de vedere al imaginii voi ati distrus Dinamo, ne-ati atacat pe unde ne-ati prins…iar ce s-a intamplat in seara asta v-a picat la fileu…multe fete satisfacute ale unor ziaristi am vazut dupa meciul asta!

Lori (1 comentarii)  •  21 august 2009, 0:14

Bravo Alin!!!
Chiar ziceam la prieteni ca astia nu o sa intre in liga-nici una dintre ele-nici cand Romania va avea 18 echipe acolo:-)…pacat de punctele muncite de celelalte echipe!
RUSINE!!!Auzi,ei vor sa scape cu amenda usturatoare…n-au fost acte de violenta…Da, au dreptate…in tara asta trebuie sa moara cativa nevinovati sa se ia niste masuri…care oricum tin 2-3 zile la noi-vezi carnagiul cu maxi taxi…INCREDIBIL!!!

Alessandro (3 comentarii)  •  21 august 2009, 0:15

RESPECT DOMNULE BUZARIN!!!UN ARTICOL LA CALD;LIVE;SUPERB!PARCA VAD SCRUMIERA PLINA DIN FATA D-VOASTRA SI PALMA INROSITA DE PIXUL(SAU TASTELE LAPTOPULUI)STRINS PRA TARE.Pacat insa ca trebuie sa scrieti astfel de articole

florea (3 comentarii)  •  21 august 2009, 0:16

Buzarine, cum ti-ai facut tu simpatici pe toti „suporterii” de fotbal anti-dinamo! Ca esti un anti-dinamovist CONVINS, asta stiam. Dar ai ajuns la o asa masura, incat TOT RAUL DIN FOTBALUL ROMANESC IL VEZI DOAR LA DINAMO???
Dar la steaua nu vezi nimic?
De ce nu critici jucatorii, mai degraba pseudo-jucatorii umflati tot de cei ca tine? De ce nu critici conducatorii, cei pe care tot cei ca tine ii faceti cunoscuti, le faceti reclama? Tie cat ti-a dat ciobanul sa-l cureti mereu?
De ce, in schimb, lovesti in NUMELE lui Dinamo, in cei care iubesc Dinamo in mod simplu, fara motive patimase sau fara vise desarte, nefondate, de CL?

free_banat (1 comentarii)  •  21 august 2009, 0:20

da frumos spus! dar si voi ziaristii aveti o mare vina! vdeti numai razboaie! il sunati pe becali sa zica nu stiu ce de borcea dupa care il sunati pe borcea sa-i spuneti de becali ce a zis de el! patroni interlopi camatari militieni comunisti berechet dinamosteaua netoi becali borci dini sanzi lupesti turci! jenant si execrabil! rusinea europei la mii de ani distanta de EUROPA!

DonViktor (2 comentarii)  •  21 august 2009, 0:21

Florea se vede clar ca esti dinamovist convins insa nu poti nega ceea ce s-a intamplat in seara asta. Alin e un jurnalis care si-a facut datoria de a comenta cele intamplate. Faptele vorbesc de la sine. Asa ca nu prea e loc de comentarii

dandy (18 comentarii)  •  21 august 2009, 0:24

Cel mai dureros e ca toti sa se astepte la ce e mai rau de la tine si tu sa le confirmi asteptarile. Pe de alta parte, e inexplicabil cum jucatori care la Dinamo sunt praf (cel putin in meciurile europene), ajung la alte echipe si joaca de rup norii!

alex (19 comentarii)  •  21 august 2009, 0:25

aline, aline, ce ura ai in tine… urli!

un dinamovist trist (1 comentarii)  •  21 august 2009, 0:25

Aline, ai perfecta dreptate în tot ce ai spus dar te rog să-mi raspunzi la o întrebare. Cum reuşea Ioan Becali să ţină suporterii în frâu? Prin transferurile impuse de el? Eu personal mă îndoiesc. Cred că Ioan Becali a avut o contribuţie însemnată la declinul lui Dinamo.

ROMANIA (1 comentarii)  •  21 august 2009, 0:26

felicitari…as vrea sa mai adaug ceva..sa nu uitam de 17 nentori,elfsborg, nec nijmegen si alte mari forte ale europei….la suporteri sa nu uitam episoadele din bulgaria si olanda plus comportamentul cateilor la meciurile nationalei…CINE SUNTEM NOI?:) PACALICII EUROPEI AU AU AU, PACALICII EUROPEI…RUSINE..
SI SA NU UITAM DE VASLUI CLUJ SI STEAUA CARE SI-AU FACUT TREABA..FELICITARI ACESTOR ECHIPE SI RUSINE PACALICILOR DE SERVICIU.- dinamo rusinea romaniei !!!!!!

Thunder (5 comentarii)  •  21 august 2009, 0:26

Domnilor din conducerea clubului Dinamo dati-mi voie sa va felicit suporterii: Felicitari voua, suporterilor dinamovisti! Ati reusit in aceasta seara sa puneti capat chinului pe care Dinamo este nevoita sa-l indure din 2000 pana in prezent, de cand dnu-l Borcea se pregateste de CL. An de an privim (cu sila) cum Dinamo este eliminata de Elfsborg sau NEC sau…De ani de zile valoarea lui Dinamo este „recunoscuta” pe plan european in timp ce in campionat echipe precum Brasovul, sau Poli Iasi sau retrogradata Arges au avut curajul sa se punea de-acurmezisul in calea campioanei (sezonul trecut). In aceasta seara s-a facut dreptate. Toate pacatele pe care le-au strans cei din conducerea clubului Dinamo si-au primit rasplata. Sper ca Dinamo sa fie scutita de antrenamentele chinuitoare din vara pentru CL si sa se multumeasca cu campionatul intern. Ca sa vezi ca Dumnezeu nu da cu parul, ce paradox va trai Dinamo (paradox ce va fi marca inregistrata pe numele meu:)))) <> HAHAHAHAHAAHAHAH (asta este rasul lui Becali). O seara placuta si la cat mai multe sezoane pe locul 1….

Comentează