Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Ave Culio imperator!

Să recunoaştem că ne temeam de o catastrofă! Pe la prînz, „Ganezul” zicea la GSP TV ceva de acel 0-8 al lui Beşiktaş la Liverpool. În fond, cine era CFR? Campioana unei ţări care la Roma e privită îngrozitor, venită […]

miercuri, 17 septembrie 2008, 12:26

Să recunoaştem că ne temeam de o catastrofă! Pe la prînz, „Ganezul” zicea la GSP TV ceva de acel 0-8 al lui Beşiktaş la Liverpool. În fond, cine era CFR? Campioana unei ţări care la Roma e privită îngrozitor, venită dintr-un oraş care le crea probleme de dicţie patricienilor crainici ai stadionului. Spre după-amiază, în acelaşi studio unde răsunase Apocalipsa după Ganea, Cornel Dinu îndulcea prevestirile de rău şi spunea că infernul CFR-ului la Roma va fi mai puţin incandescent decît al Stelei cu Bayern. Pasa proastă a Romei, fireşte.

O formă proastă care putea trece printr-un galop de sănătate în faţa acestor români cu nume stranii, pline de rezonanţe sud-americane. O pasă proastă care chiar părea să fi trecut după golul lui Panucci. Să mai recunoaştem o dată, la 0-1 eram mulţumiţi şi pregătiţi să punem placa aceea cu înfrîngerea rezonabilă!

A apărut Culio! Acest jucător care de cîteva luni bune stătuse ascuns în spatele propriului său mare talent. Execuţia sa, plus călcîiul de geniu al lui Trică au arătat că se poate. În spatele lor, o întreagă echipă s-a aliniat splendid, o oaste în alb, disciplinată şi amatoare de sacrificiu, care timp de o oră şi ceva s-a plimbat prin termele romane aşa cum a vrut şi a sfîrşit prin a se spăla pe picioare în vasul pentru plîns al marelui Totti. Un popor barbar şi eroic a cucerit Roma şi nu o dată, privind pletele aurii ale lui Dubarbier, am avut impresia că o căpetenie germanică se plimbă, sfidătoare, pe Via Apia. Vuietul nemulţumit al tribunei spunea că trebuie sfîşiat cineva de lei. Spalletti, oare?

Comentarii (98)Adaugă comentariu

Gretty (7 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 0:34

Desi „ad impossibilia nemo obligatur” se pare ca, totusi, reusind sa fie „ad unum omnes”, cfr-istii au demonstrat inca o data ca „audaces, fortuna juvat”. Felicitari!

CAMPIOANA CFR (4 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 0:34

Unde-s cei care cantau prohodul CFR-ului? Unde-s cei care nu stiau cum sa jigneasca acest club?!!! In aceasta seara ati vazut cum se joaca fotbal de CL de catre o echipa romaneasca, ati vazut cum CFR o poate domina pe AS Roma la ea acasa!

Catalin (65 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 0:41

SUPER CFR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Robin (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 0:46

Ok, deci draga Larius Macatus, nu stiu daca esti sau nu din Cluj, vad ca ti cu CFR-ul, dar nu mi se pare corect ce spui. Personal am fost foarte revoltat de masinatiunile Stelei din sezonul trecut (pe care le-au recunoscut si stelistii de buna-credinta) dar maine cu siguranta voi tine cu Steaua, nu ca si club al lui Gigi ci ca si exponent al Romaniei intr-o competitie internationala. Nu cred ca suntem mai buni ca el , daca uram Steaua si-i dorim necazul intr-o astfel de situatie. Asa ca din partea unui ardelean: felicitari CFR! Hai Steaua!

liviol (24 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 0:53

ti-am citit doar prima fraza si m-am lamurit!
CFR a realizat intr-o repriza cat a facut Steaua voastra in 2 participari in UCL!
Vreau sa aud akum toti frustratii care acuzau eliminarea CFR-ului de Famagusta!
Acest rezultat va face inconjurul lumii!
Steaua…..ramane a voastra!
ca sa stii de unde aceasta inversunare…pe langa faptul ca scrieti si cand se beseste femeia de srviciu de la stadionul Ghencea, astazi in loc sa puneti in prim plan meciul CAMPIOANEI ROMANIEI…voi ati acordat 75% din ziar Stelei!
Sa va fie rusine!
steaua din pacate va pierde maine…si o va face deplorabil la cel putin 2 goluri!

Catalin (65 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 0:57

DECI IN MOMENTELE ASTEA SUNTEM ROMANI!!!!
NU MAI TINEM NICI CU STEAUA, NICI CU CFRM NICI CU DINAMO, NICI CU RAPID, NICI CU NIMENI!
MAINE TOATA LUMEA SA STRIGE „HAI STEAUA!!”
ASTEA SUNT MOMENTELE PENTRU CARE M-AM APUCAT SA URMARESC FOTBALUL!!!!!!!!!!

Bogdan D (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 0:59

Vai nu por sa cred!!!!! Bravo CFR!!!!! Hai Romania!!!

Alex (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:00

Felicitari pentru acest articol !

Dragos pt liviol (138 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:08

Pt Cfr-istii care contesta meritul Stelei in UCL, Steaua pana acum a adus 45 de puncte in Europa, Cfr-ul doar 3 ! Asa ca, mai aveti de mancat !

PS: LA meciul cu Roma, am tinut cu Cfr ! Forta Steaua !

MUGUR (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:11

Felicitari sincere CFR, fiti realisti si concentrati mai departe

Zgabeata Iftode (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:13

Take it easy Guys – Sa nu uitam ca acum 2 sau 3 ani (nu mai stiu exact) Steaua a invins in prima etapa (in deplasare) pe Dinamo Kiev cu 4 – 1. Va mai amintiti ce a urmat dupa?

diaspora (3 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:27

lui Catalin i dau dreptate!!!

NU MAI CONTEAZA CA SUNTEM STELISTI , CFRisti, DINAMOVISTI….etc….

conteaza sa fim ROMANI!!!

declaratile unora conducerea cluburilor creaza rautatea altora din randul suportarilor….

TERMINATI ODATA!! SI HAI SA FIM ROMANI…

cand ne v-om mai intalni cu o ocazie ca asta sa putem vedea 7 echipe ROMANESTI in cupele europene???

HAI SA SAVURAM!!!

HAI SA FIM ROMANI!!!

Dragos (138 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:29

Am spus-o si o repet ! Am tinut cu Cfr-ul in seara asta ! Felicitari Cfr ! Forta Steaua ! Si sa vedem Cfr-ul si Steaua in sferturile UCL ! Forta Steaua !

ALBERTO RODRIGUEZ (2 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:32

BRAVO CFR acum sunteti iertati pentru acel episodul famagusta nu mi gusta ,iar giji si razboinici lui sunt obligati sa castiga in ghencea pentru s-a vazut ca se poate

Costin (7 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:34

Nimeni nu ar trebui sa se mire. Culio a fost cel mai bun jucator din campionatul trecut, apoi l-a stricat Andone cu experimentele sale… Apoi CFR-ul are jucatori adevarati care abia pe Olimpico arata EXACT la fel de adevarati cu Totti, De Rossi si ceilalti. Din pacate intr-un meci pe mocirla si cu multa m*ie din tribune cu vreo Gloria Bzau sau Pandurii Tg Jiu ajungi sa semeni cu milogii impiedicati de pe la noi. Apoi sa nu uitam ca la Cluj s-a investit imens, trebuia sa se vada odata REZULTATE ADEVARATE, in ciuda unor sincope (si a obositoarelor acuze cu ajutorul arbitrilor…) Ca observatie finala: nu am mai vazut o echipa romaneasca, fie ea nationala sau Steaua sau cine vreti voi, jucand asa bine cum a facut-o Clujul cu Roma de multi ani. Sa vedem urmarea…

Denver (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:35

CFR a jucat si a castigat de maniera in care a facut-o pentruca este o echipa din Romania, nu una romaneasca la ora actuala. Este adevarat, Trica si Muresan au fost senzationali, Stancioiu onorabil, dar cu o floare nu se face primavara. Daca in teren s-ar fi aflat baietii nostri de baieti, italienii, asa in pasa proasta in care sint, ne-ar fi tras-o in stilul lor sec cu 2, 3-0, nu mai mult, dar suficient.Uitati-va la nationala.Apropo, in America de Sud saracia este cam de vreo cinci ori mai mare decat la noi.Culio, acum vreo zece ani era zilier. Aici se gaseste raspunsul pentru ardoarea si motivatia celor de la CFR.

pt ardelean (138 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:38

Cu o floare nu se face primavara, cum cu un meci castigat in UCL, nu se pot aduce 45 puncte ! (cum a adus Steaua de-a lungul timpului) ! Nimeni nu va opreste sa visati, dar nu uitati ce a urmat la Steaua dupa episodul Kiev cand am jucat ca si voi cu Roma, adik formidabil ! Nu va umflati prea tare ! Si sunt convins ca 90 % din Stelisti, au tinut cu cfr-ul in meciul cu Roma ! Dar daca tu vrei sa fii mai cu mot…..

PS: Forta Steaua !

Yo ! (138 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:42

Roma a avut acelasi joc sters, fara viziune…..pe care l-a avut cu Steaua cand le-am dat-o cu 3-1 ! Adevarata fata, Cfr-ul o sa si-o arate cu Chelsea ! Roma e pe locul 17 in Italia ! Asa ca…..fiti mai cumpatati !

PS: Forta Steaua !

Lamneth (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:44

incredibil nu imi vine sa cred i-am dominat pe as roma si i-am batut la ei acs,noi cfr o echipa nascuta din cenusa ligii a 3-a romana,e magic ,hai cfr!

Francesco Totti ! (138 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:48

Nu va imbatati cu apa rece ! Roma e pe locul 17 in Italia, cu Steaua a jucat la fel de sters ! Roma are o infrangere si un egal cu Napoli si Palermo in campionat ! Visati, dar nu amestecati visele cu realitatea ! Forta Steaua !

AANDY (6 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:57

STEAUA IN 30 DE MECIURI DE CL A REUSIT DOAR 4 VICTORII. SI ALEA CU ECHIPE DE MANA A 14-A.
PACAT DE SACRILEGIUL FACUT DE VOI IERI, CAND ATI AVUT LIPSA DE BUN SIMT DE A COLORA CONTURUL ROMANIEI IN CULORILE UNEI ECHIPE IMPUSE DE LA MOSCOVA

Nicu_Cluj (3 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:58

Felicitari Cluuuj!!!!
Am castigat pentru ca am jucat ca o adevarata echipa. Am atacat in dauna apararii cu fundul in poarta, vorba lui Chivu. Am aratat ca o echipa de Campion League. Bravo Trobetta. Te-am desconasiderat dar ne dam jos palaria in fata ta. Scoala italiana de antrenorat isi spune cuvantul. Ando ar fi jucat fara Trica, fara Culio, fara Muresan. Ei au fost sufletul echipei. Ei au aratat ca se poate. Sigur, Roma nu e Roma de anul trecut, dar am batut o echipa net superioara valoric, am trecut peste toate dogmele specific romanesti si am atacat. Asta spune totul. CFR si-a dat examenul de mare echipa la Roma si l-a obtinut cu Magna cum Laude. Felicitari Paszkany, Felictari Energobit. Si toate astea din partea unui suporter stelist. Hai Romania!!!!

rares (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:59

fratilor … nu inteleg de ce atatea complicatii … de ce atata agitatie pentru ce spune lumea sau pentru ce scrie presa … pentru mine unul in tara asta sportul asta e simplu … sunt 11 pe teren 5,6 pe banca un antrenor si cel mai important o emblema a unui club care o poarta in ”piept” si pentru care sunt platiti (de cine vor ei caci pe mine nu ma intereseaza) sa joace … singurl lucru care ma intereseaza este ca atunci cand intra pe teren sa se gandeasca ca in tribune si in fata televizoarelor sunt cateva milione de suflete care se uita cu sufletul la gura si spera sa vada ceea ce au vazut in acesta seara la roma … sunt stelis de cand ma stiu si vreau sa spun ca am ajuns sa gandesc asa deoarece echipa mea de suflet e condusa dupa cum bine stim toti de un … mitocan … dar am trait fiecare meci jucat de o echipa din romania in europa cu sufletul la gura si sperand pana in ultima clipa si am sa o fac in continuare … BRAVO CFR!!

DRACU (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 1:59

Mai BAIETI, nu va mai tachinati atat si fi-ti mandri unii de altii cand e vorba de asemenea comfruntari.Eu, Ploiestean fiind, ma mandresc cu echipele voastre cand fac un asemenea joc. Sunt insa dezamagit de voi cei care aveti FANATISMUL in sange.
BRAVO CFR, SUCCES CELORLALTE!

George (138 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 2:00

45 de puncte a adus Steaua din Europa ! Cate a adus cfr-ul pana acum ? Sa nu devenim patetici ! Ok ?

PS: Felicitari Cfr !

magicx (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 2:07

FABULOS…munca,determinare,curaj si mult respect pt regele fotbal asta a aratat CFR CLUJ in seara asta. CULIO a fost magnific alaturi de un TRICA inspirat si ajutat de o aparare beton. Multumesc CFR, tu esti dovada vie ca fotbalul poate aduce momente minunate in viata unui om. FORZZA CFR.

Tommy (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 2:11

face-ti bine si bucurati-va. succes Stelei si succes celorlalte echipe romanesti. este o oportunitate unica pentru fotbalul romanesc, pentru romania. atita timp cit echipele romanesti sint angrenate in europa fiti mindri, fiti mindri ca romania are sapte echipe ce lupta pentru a-si face un nume

mascherano (3 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 2:14

este cel mai bun meci al unei echipe romanesti in champions league, noul format. rezultatul si felul in care a jucat cfr m-au lasat masca. acum au sanse la locul 3. este incredibil ce face clujul de 6 ani incoace. din divizia c sa debuteze cu victorie in ucl. uimitor. felicitari tuturor de acolo. jos palaria. legat de steaua maine va fi ff greu. i-am vazut pe bayern in weekend.vai de mine ce forta. sunt ambitionati ca anu trecut nu au prins liga. nu vor subestima steaua si vor juca nemteste. sincer nu cred ca steaua scoate punct maine. motivul? eu cred ca e unul singur. lacatus

mascherano (3 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 2:16

inca ceva. asta e diferenta dintre mentalitatea romaneasca si cea a acestor jucatori straini ai cfr. diferenta dintre steaua anilor trecuti care trata cu respect echipele mari si acest meci care sper sa nu fie singurul rezultat bun al cfrului

GEORGE (2 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 2:43

FRATILOR,NU MA MAI IA SOMNUL!EXTRAORDINAR!EU SUNT SUPORTER AL CRAIOVEI PE VIATA!DAR BAIETII ASTIA…AU FOST FANTASTICI!TOT RESPECTUL BAIETI!FELICITARI SI FELICITARI SI RESPECT SI IAR RESPECT!

dusko (12 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 2:46

Multe **vor sa diminueze meritul CFR-ului, spunand ca Roma este in forma slaba, ca e pe locul 17. In Italia sant la etapa 2-a asa ca clasamentul nu este concludent.
Bravo CFR. Tine-o tot asa.

PITICUTZ (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 3:04

FELICITARI CLUJENILOR !
BINE CA L-AU SCHIMBAT PE ANDONE. A FOST BENEFIC SE PARE , SI INTELEPT IN CEASUL AL 12LEA .

ATENTIE LA RETUR, NU VA MAI FI LA FEL DE USOR.

lucian (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 3:13

senzational!sublim!superb!magnific!nu mi vine sa cred nici acum mai bine de 3 ore de la sf meciului!bv cfr!eu sunt stelist e la 4 ani dar jos palaria!ceea ce au facut baietii astia in seara asta e uimitor!si din pacate arata de ce noi romanii tre sa incercam sa schimbam mentalitatea de invinsi ,de neputinciosi!sper ca steaua sa invete ceva din meciul asta pt diseara!
bv cfr!hai steaua!HAi ROMANIA!

Laurentiu (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 3:33

Nu-mi venea sa cred in ce hal am urlat la golurile CFR-ULUI. sunt stelist infocat, si (fara lipsa de modestie) sunt obishnuit sa urlu la goluri memorabile, mi-a dat Steaua de multe ori posibilitatea asta.
felicitari CFR… sa mergem mai departe… au adus puncte, STEAUA.. e randul tau, nu traim din trecut. BAYERN e de batut, chiar daca incomparabil mai puternica decat ROMA….. raman la ideea ce este o echipa de batut, mai ales ca jucam acasa. Daca nu, asta e… dar chiar visez la o victorie, mai mult decat niciodata… chiar se poate.
Acum, victoria CFR-ului a fost superba.. i-a umilit, dar asta si din cauza ca au fost subestimati…. muuult prea subestimati, si au platit tribut superficialitatii lor.
Forza STEAUA !!!!!!!

hingherul (5 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 4:42

Nationala pentru meciul cu Franta; Lobont p Tony Ghionea Chivu Contra fundasi Cuuulio Trica Costea mijlocasi Dubarbier Mutu Nicolita atacanti arata frumos nu??!!!!

CFR! (2 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 4:54

BRAVO CFR! BINE CA A-TI SCAPAT DE ANDONE CA ALA NE BAGA IN MORMANT. ** IL TINEA PE CULIO PE TUSA. CE OM…… VAI SI AMAR

frustrare stelista (5 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 6:10

„O formă proastă care putea trece printr-un galop de sănătate în faţa acestor români cu nume stranii, pline de rezonanţe sud-americane. O pasă proastă care chiar părea să fi trecut după golul lui Panucci. Să mai recunoaştem o dată, la 0-1 eram mulţumiţi şi pregătiţi să punem placa aceea cu înfrîngerea rezonabilă!”

frustrare stelista (5 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 6:12

..spui foarte bine vazut din unghiul mentalitatii dambovitene, mai ales aia cu infragerea rezonabila, o placa folosita doar in Ghencea

arh. Gheorghe Petrescu (113 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 7:17

BRAVO BAIETI, AI DEMONSTRAT CA SANTETI CAMPIONII ROMANIEI. CFR A SPART GHEATA IN LIGA CAMPIONILOR. HAI STEAUA ACUM , SA AVEM DOUA ECHIPE IN GRUPELE LC. ESTE GREU DAR…TOTUSI ESTE POSIBIL. HAI STEAUA !

STELIST CONVINS (5 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 7:18

BRAVO CFR! SUNTETI FANTASTICI!
P.S. PENTRU CEL CE ISI SPUNE CFR: NU UITATI CA ANDO V-A FACUT CAMPIONI.

Dysco (8 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 7:40

Bv CFR, e randul nostru diseara!

mumu (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 7:52

Felicitari celor din Cluj. Sa nu uitam insa ca asa a inceput si Steaua la Kiev si apoi s-a stins asteptind pomana de la arbitri in ultimul meci pentru a continua in cupa UEFA. Poate cei de la Cluj vor fi mai realisti si vor continua sa joace la fel de bine si in restul partidelor. Ce s-a intimplat aseara a demonstrat ca se poate, dar nu este obligatoriu sa se intimple si in restul partidelor la fel. Succes in restul partidelor.

sut bara gol (4 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 8:06

mai comparati mult roma cu dinamo kiev? si ce daca nu o sa mai faca puncte?…aseara a facut meciul de referinta pt steaua si pt piturca…iesiti naibii la fotbal

Calin (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 8:22

Sa le spuna cineva la cei care administreaza site-ul champions league ca nu Minteuan a sutat din lovitura libera pe final ci Gabi MURESAN

Buzi (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 8:29

daca va castiga rapid printr-un gol dat de julio cesar domnule buzarin puteti scrie un articol cu titlul „abe julio himparate”. merge si acolo.

iale (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 8:36

jos palaria pentru cei care sunt suporteri ai altor echipe dar care au felicitat CFR-ul in comentariile anterioare … ii felicit si eu … Forza U Cr.

iuliu hatiegan (1 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 8:41

Bravo CFR
Trebuie sa multumiti pentru victorie celui care va format ca o echipa campioana ANDONE.
Nu merita sa-l demiteti chiar la jocurile internationale.
Sa vedem ce va face noul antrenor pe mai departe

SASU (2 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 8:47

Felicitari CFR CLUJ. FELICITARI CLUJ.
senzational!sublim!superb!magnific!nu mi vine sa cred!
Forta Steaua ….
si de ce nu .. HAIDE POLI, DINAMO, RAPID, URZICENI, VASLUI …..
PT CA LA URMA URMEI SUNTEM ROMANI … si avem echipe care ne reprezinta de peste tot teritoriul Romaniaei> Bucuresti, Ardeal, Banat, Moldova.
Nationala Romaniei ar trebui sa ia un exemplu de daruire si mod de a juca .
HAI ROMANIA

stelist (5 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 8:49

Sint stelist dar nu pot decit sa admir jocul lui CFR. Respect!

CL (36 comentarii)  •  17 septembrie 2008, 8:54

Bravo CFR! Jos palaria!
Poate acum afla si Piti ca daca-l respecti, fotbalul te rasplateste. Daca-ti bati joc de el cum o face Nationala de ceva vreme incoace, te tine o data, de doua ori, dar pana la urma te frige de nu te vezi!

Comentează