Arhiva

Toate articolele
Cele mai noi articole de Arhiva
De cînd îl știu

Vara lui 1987. Radio București difuza lunea o emisiune de sport, “Magazin sportiv”, o retrospectivă a săptămînii precedente. Acolo, de ceva vreme, Ovidiu ținea o rubrică. În vara aceea, după Wimbledon, a recitat, cu vocea sa joasă și gravă, o […]

...

Ponta a vrut să se folosească de imaginea lui Halep în campanie, dar ea l-a refuzat

Mai întîi știrea, fără comentariu. În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de […]

...

Reunirea de la Rahova

Ieri, de ziua lui Gică Popescu, Hagi i-a strîns și au mers la Rahova. Pe Stelea și pe Didi, pe Dumitrescu, pe celălalt Ilie, „Cobra”, pe Gâlcă, pe Gabi Balint. Plus Chivu, cel care va putea spune peste ani că […]

...

Revoluție în fotbal declanșată de comentatorii TVR! » Iată 10 informații care vor bulversa Universul :)

FIFA a decis să-i introducă pe cei 8 comentatori TVR în albumele Panini. Mario Balotelli a anunțat pe Twitter că oferă 4 Bocanaci și 3 Mihoci pe un Șelaru. Celebrul comediant american Dave Chappelle a declarat că a ajuns la […]

...

Ion Țiriac, bomba nucleară și o demonstrație de meserie

Sînt 12 ani de atunci. Un interviu cu Ion Țiriac pe tema finalei de Cupa Davis cu SUA, cea de la București, din 1972. Bogdan Enoiu și trupa sa de la McCann au organizat atunci un eveniment superb, „Rejucarea unui […]

...

Puneţi-l pe Pintilii în fruntea Jandarmeriei!

A fost o seară în care adevăratul şef al forţelor de ordine a fost Pintilii. Băiatul din Ruginoasa care după ghiuleaua spre vinclu s-a dus şi i-a ascultat cu urechea pe unguri. Aşa, bărbăteşte şi neaoş, cu faţa lui de […]

sâmbătă, 7 septembrie 2013, 11:56

A fost o seară în care adevăratul şef al forţelor de ordine a fost Pintilii. Băiatul din Ruginoasa care după ghiuleaua spre vinclu s-a dus şi i-a ascultat cu urechea pe unguri. Aşa, bărbăteşte şi neaoş, cu faţa lui de antivedetă şi gesturile simple de muncitor disciplinat. Pintilii a fost tatăl BGS-ului şi părintele Jandarmeriei Române.

În rest, ar trebui să fim fericiţi pentru 3-0 şi să ne fie ruşine. În acelaşi timp.

Ne-au umilit „parte-n parte”

Au fost 1.000 de poliţişti, 1.000 de jandarmi şi aproape 1.000 de lucrători BGS. De partea cealaltă, veniţi cu trenul sau cu maşinile, vreo 3.000 de unguri.

Adică trei mii de presupuşi profesionişti în prevenirea şi stingerea conflictelor şi trei mii de unguri veniţi să facă mizerie, scandal şi pagube. Rezultatul? Ne-au vandalizat Centrul Istoric, au creat panică şi violenţă în Gara de Nord, au făcut ce-au vrut pe Arena Naţională. Dobitoci în tricouri mulate, cu maximum trei meciuri urmărite cap-coadă în ultimul an, vomitînd în pauzele dintre pumni şi ţipete.

Aşteptăm Tibetul

Dacă veneau 10.000, trebuia sa ieşim fiecare la uşi, să le dăm femeile şi să le predăm cheile casei. În faţa a 10.000 de interlopi, indiferent de ţara care i-a scuipat pe harta urii, organizatorii şi minunatele forţe de ordine ne-au demonstrat că trebuie să ne predăm.

În ziua în care am demonstrat că mai reprezentăm ceva în fotbal, am înţeles că putem fi cuceriţi, la propriu, şi de o ceată de călugări tibetani care se încruntă la intrarea dinspre Glina.

Aceleaşi forţe, cu două feţe

Jandarmii şi BGS au fost de nenumărate ori smardoii aroganţi ai ţării lu’ peşte prăjit. Cu presa, cu galeriile echipelor româneşti, cu manifestanţi ai diferitelor cauze. Cu noi, pulimea crescută cu frica-n cocoaşă şi creierele modelate sub izbitură de pulan.

Cînd au venit trei mii de maghiari, adică jumătate de peluză, aruncînd cu sticle, înjurînd şi scuipînd, ne-a lovit europenismul şi cufureala civilizatoare.

De ce i-aţi mai transportat spre stadion, de la Gară?

De ce nu i-aţi ridicat ca pe băieţii de la blogul de cultură, în Piaţa Universităţii, acum ceva vreme?

De ce i-aţi mai lăsat să intre în stadion?

Ţara noastră

Da, sîntem ţara în care copiii ne sînt mîncaţi de cîini. Da, am înţeles şi ieri asta, încă o dată.

Sîntem ţara în care la înmormîntarea interlopului minoritar Caiac vin mai mulţi craioveni decît la înmormîntarea căpitanului legendar Ştefănescu.

Şi ţara în care ne-am obişnuit cu cefele transpirate ale unor băieţi cît casa care păzesc măreţul Cotroceni, pleznind de lene şi inutilitate. Ne-am obişnuit cu delegaţiile demnitarilor, cu girofar şi escorte luxoase, în care se-ndeasă gărzi de corp. Şi în care trebuie să ne obişnuim că 10.000 de intruşi beţi, veniţi la ceas de seară, ne pot umili.

Prost e cine crede

Mircea Sandu: „În mod cert nu vor fi incidente la meciul cu Ungaria. Noi avem corespondenţă permanentă cu federaţia lor. La meciul tur s-au comportat excepţional, nu doar federaţia lor, ci întreaga populaţie din Budapesta”.

Ne aşteptam ca pe ruta Budapesta-Bucureşti creaturile să consume limonadă pe tren şi să coboare rîgîind, cu un zîmbet suav, pe peronul Gării de Nord?

Aţi tipărit fluturaşe cu obiective turistice pentru aceste bestii mirosind a spută. Vă gîndeaţi că, poate, înainte de meci, vor vizita Grădina Botanică sau Ateneul?

Ce corespondenţă utilă s-a purtat? Sau şi-au bătut joc de noi şi maghiarii oficiali, îndopînd un tren cu cele mai violente exemplare dintre ultraşii lor?

Aici, Bucureşti, România

În minutul 80 al partidei, imediat lîngă Arena Naţională, un român beat s-a postat în faţa maşinii Gazetei Sporturilor, la semafor. A scuipat parbrizul şi a lovit cu piciorul în uşi. Văzuse numărul de înmatriculare, „GSP”, şi înjura presa română.

În maşină era doar Dan, şoferul: venise să preia reporterii ziarului şi să-i aducă în redacţie.

Individul a continuat, Dan a deschis uşa. Nu trebuia, dar a crezut că-i vorba doar de un beţiv care urăşte presa. Cînd a coborît, alt individ l-a lovit din spate cu o sticlă în cap. Dan a căzut.

Cu sticla spartă l-au tăiat pe gît şi pe spate, apoi l-au bătut zdravăn. I-au fracturat degetele, a încasat şi o bîtă.

Poliţiştii şi jandarmii nu au existat. Erau ocupaţi să asigure liniştea şi ordinea în zona fanilor maghiari. Da, da…

În fundul gol

Noi sîntem România. Dacă trei mii de unguri sau trei români vin beţi să ne umilească, vor reuşi.

Iar dacă va fi vorba de zece mii, ne-am convins: îi aşteptăm fericiţi că mergem la barajul pentru Mondiale. Îi aşteptăm în fundul gol şi cu uşa descuiată.

Comentarii (117)Adaugă comentariu

RAZVAN (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 14:15

nu stiu ce ai vazut tu ,dar ungurii au avut o iesire la ora 20.30 cand era doar bgs-ul..in 5 minute au aparut jandarmii,au batut putin la ei pe urma nu au mai schitat nimic..pe cand prostii astia din romania s-au batut o repriza intreaga intre ei si cu jandarmii..prima repriza am stat cu frica sa nu zboare vreun scaun de sus sau sa nu vin un cretin sa te loveasca…in partea unde erau cretinii astia de romani,erau capete sparte,gaze..pe unu l-au resuscitat pe stadion..erau carati pe brate de jandarmi deoarece erau lesinati de la loviturisi gaze…ASTEA NU LE-AI VAZUT….SI NU MAI ZIC CA DIN ZONA UNDE SE BATEAU CRETINII ASTIA INTRE EI ,URMAREAU MECIUL PERSOANE CU HANDICAP(IN SCAUN CU ROTILE)

Catalinfb (2 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 14:17

Felicitari pentru articol, cat despre soferul GSP, un incident oribil si regretabil dar din care voi, jurnalistii, nu sunteti 100 % absolviti de orice vina. A platit un om nevinovat pentru porcariile si aberatiile pe care le aruncati in general in presa.

v (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 14:34

@Corectorul…Mai lasa-ne cu „…doar in Bucuresti” ce am vzt la Timisoara,cu un cameraman amarat care doar filma meciul sa fie spitalizat sau la fel in Cluj tot cu un cameraman parca…asta e natia bine zice jurnalistu’ mai sus,suntem smardoi cu cei slabi,in rest nu suntem in stare sa ne mobilizam…cu exceptia potailor care omoara copii pe strada,acolo da,toata lumea se isterizeaza nu cumva sa fim si noi ca TOATA lumea civilizata si sa scapam de toate potaile astea.

cynic (2 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 14:37

articol scris la nervi. ce legatura are evenimentul in care a fost implicat soferul cu cei 3000 de maghiari? o asociere absolut fortata. sunt de-acord ca am fost obisnuiti sa avem o jandarmerie si niste firme de paza care colcaie de interlopi, dar tara are fortele de ordine pe care le merita la fel cum de asemenea are presa pe care o merita. cred ca autorul ar putea cerceta putin aceasta asociere…

radu (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 14:46

De cele mai multe ori ziaristii au reactionat negativ cand jandarmeria intra in suporterii recalcitranti la meciurile interne. Le-ati luat apararea suporterilor si i-ati blamat pe jandarmi. Acum, cand niste indivizi beti l-au batut pe unul de-al vostru dati vina pe jandarmerie. Sigur, bataia incasata de soferul GSP e un gest reprobabil si faptasii trebuie bagati la inchisoare, dar asta ar trebui sa faceti de fiecare data. Sa incercati sa va pozitionati impotriva huliganilor de fiecare data. Nu sa ii mangaiati pe crestet.

Virgil (3 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 14:48

Nu inteleg…care e mesajul?

adrian (2 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 15:03

BRAVO de 3 ori , in sensul ca ai spus lucrurilor pe nume dar pacat ca nu va avea nici o urmare de a indrepta lucrurile acest articol !!!!

Jandarmeria (5 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 15:04

Ma Bercene uitate la fata ta .
In oglinda iti inspira inteligenta de scrii?
Mai baiatule au venit 3000 de oameni cu trenul ,nu au atacat pe nimeni ,au strigat Ria Ria ,nu au strigat niciodata cigano sau alte nebunii pana sa fie nenorociti de jandarmii barbari.
Au iesit in G de nord, au strigat s-a creat o busculada ,i-au macelarit jandarmii ,au aprins o fumigena in centru ,i-au macelarit ,au schimbat niste replici cu BGS i-au macelarit ,pe toti ,se vedea cum tipa unu ca-i blocat si ala il lovea in continu.
Ma baiatule ,aici nu-i la ma-ta pe tarla ,oamenii aia „fiorosi ” au fost creati de presa pt spectacol ,oamenii aia pe nici o filmare nu am vazut lovind ci doar scandand ,daca era FRF inteligenta putea sa faca o intalnire intre liderii de galerii inainte pt a evita scandarile cretine busculade etc.
Ce nu intelegi tu ca daca baietii aia ataca statul roman la CEDO si vad aia inregistrari „ce ma esti smecher,iti rup oasele”,vad oameni aruncati de pe balustrada si atacati de jandarmi,ii foarte grav.
Jandarmii trebuie sa fie defensivi nu sa provoace cum s-a intamplat si sa-i nenoroceasca in bataie.
Jandarmii astia au mai rupt picioare la mitinguri anti PD-L ,au batut pensionari ,sa iei apararea unor brute fara creier ii mult.
Jandarmeria nu ca a reactionat ,dar parca vedeam scene din anii socialismului de razboi.
Cat despre subiectul prietenul tau,prietenul tau ii un … ,nu mai mare ca tine care creezi articole despre nimic.
1 Nu avea de ce oprii
2 Nu trebuia sa coboare din masina
3 trebuia sa sune la politie.
Auto-apararea se face daca nu poti fugi sau evita conflictul ,prietenul tau la cautat iesind din masina ,iar cand esti bazat ,nu plagi a doua zi pe bloguri .
Doar nu vrei baiatule escorte personale pt voi?
Din cauza unor articole din astea va urasc retarzii aia ce va bat ,fiindca le hraniti prostia cu articole de genul.
Asta ii articol!?Nu are nici o logica ,nu-i bazat pe nimic ,ia aparea unur giboni cu uniforma si-i provoaca .
Ce vrei ma sa-i puna la zid pe unguri ma ,ca va bat ca pe saci jandarmii o fac ca sunteti prosti ,nu inseamna ca si altii is ca voi ,orice pumn dat de pomana se plateste.
Asaltul jandarmilor filmat de Antena 3 a fost debil ,criminal ,poate maine acesti „eroi ” vor rupe oasele la niste studenti care protesteaza din nou ,la apelul tau .
Eu zic sa le dam si drept de a purta munitie de razboi ,si dece nu ungurii trebuiau omoratii la Oradea, nu ?
E suntem in UE ,niste grasi betivi ,va udat pampersul sensibil la mitici ? Ria Ria si niste fumigene is asa grave?
Mai incet Bercene ,oamenii aia grasi au drepturi ,tu fiind un sclav intelectual ,nu cunosti acest sentiment.
Si apelul tau la violenta ,ii specificat in CP .Mai incet baiete cu prostia cand nu-i cazul ,mai incet cu instigarile la violenta,stiu ca unu care fa sala si are un corp ingrijit te sperie ,te face confuz ,fiindca nu cred ca ai facut o flotare in viata ta ,dar asta nu-l face criminal ,nici huligan ,iar ca strigi Haide Ungaria ,si aprinzi o fumigena ,nu le da dreptul unor jandarmii sa-i omoare ,iar daca trei incearca sa bata agenti BGS ,si sa bata romanii nu ataci 1000 de oamenii ca descreieratii si ii arunci de pe balustrade ii calci in picioare ,fiindca oamenii aia au drepturi ,si nu poti tu sa spui „esti smecher ma ,comentezi ,iti rup picioarele” la cuvintele
„i’m stuck ,i can not move ,please don’t hit me,i have done nothing”

1919 (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 15:05

1/Excelent ca moghiorii s-au comportat ASA CUM E NATIUNEA LOR, CUM A FOST MEREU IN ISTORIE, cum e „moghiorimea profunda”: salbatica, razbunatoare, cruda. Cine crede altceva, sa puna mana sa caute, sa citeasca. Snobii europenisti: habar n-aveti pe ce lume traiti, cu o spoiala de cultura generala, vai de cubuletu’ vostru cefalic. Cautati, mai inchipuitilor, cititi, uitati-va si la pitecantropii aia care au venit ieri la Bucuresti. Stiti care e realitatea? Romania e mult, dar mult mai civilizata ca Maghiarosag. Dar cliseul propagat de aia mai subtiri (la minte) prinde la prostimea educata (multi din astia).
2. Daca se comportau ca oamenii, aveam o mare problema, mai ales in Ardeal, unde propagandistii straini (ex. „Sabin Gherman”, care, desigur, NUMAI ROMAN NU E, mai sapati) ar fi exploatat momentul ca sa ne compare iar, pe noi, romanii „inapoiati”, cu moghiorii „civilizati”. Asa ca, multumim, trogloditilor, care ati venit la Bucuresti!!
3. Nu 1918 trebuiau sa scrie baietii pe bannere, ci 1919. Muuult mai dureros! Lectie de civilizatie data de armata regala romana in razboiul din 1919! In schimb, cititi cum a fost cand au intrat moghiorii in Cluj, in 1940! Si in alte orase! Natie sub-umana!
4. Multumesc pentru articol, Gabriel Berceanu! 20 de jurnalisti ca tine, care SA AIBA VOIE SA PUBLICE, ar insemna ceva.

Cleopatra (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 15:08

Amaratul ala de sofer a luat-o in bot din cauza voastra, ziaristi de carton ce sunteti, care scrieti numai idiotenii si numai la comanda, in general platiti de oierul de la parnaie. Sa va fie rusine!

adrian (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 15:15

Colegul tau a simtit pe propria piele „riscurile meseriei”. Daca o sa va potoliti cu instigarile la violenta si titlurile voastre proaste, poate ca si lumea va fi mai blanda cu voi. Vad ca in ultima vreme, GSP incearca din rasputeri sa concureze cu cei de la Sport Ro in titluri tampite si povesti nemuritoare. Ocupati-va strict de stiri sportive si lasati curvasareala si barfele pentru celelalte reviste de specialitate. Imi este scarba doar pentru faptul ca am intrat pe site-ul vostru si am dat click pe aici ca sa va fac voua rating, pana la urma asta e tot ce va intereseaza..nu-i asa? Prostituatilor….

danyyy (2 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 15:22

natie de limbidonosi si manipulati ce sunteti. face ce vrea presa din voi. in opinia voastra trebuia sa stea politia dupa acel jurnalist, nu cumva sa-l opreasca cineva in trafic sa-l bata(sunt sigur ca el a provocat scandalul, eu plecam mai departe, nu iesam din masina). ce sa faca jandarmii daca au ordin clar sa nu intervina???? oare credeti ca ei nu erau satui sa stea sa astepte, sa se uite?? oare nu le-ar fi placut sa intervina in forta?? sunteti penibiliiiiiiii. voi presa transformati sefii MAI in niste fricosi, pt ca daca dadeau un baston ceva sareati ca arsi ca i au nenorocit pe ”sarmanii” oameni. scarba imi e de presa!!!

Rusine (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 15:22

MEDIA este prima care instiga la violenta in Romania. Cand MEDIA nu stie decat sa arate la TV toate bataile si nenorocirile de pe lume. Pai dupa niste ani de zile de Spalat creieri cu Violenta pe care o CAUTATI cu camera de parca ar fii placata cu AUR 24K. Nu va e rusine ma sa CRITICATI voi pe altii, cand voi sunteti ESENTA instigarii la Violenta. Uite-te la un MECI dat de Uefa sa vezi ca nu arata absolut Nici un ACT de violenta tocmai pt ca daca vezii BATAI zii de zii ajungi sa crezi ca asta e NORMAL ! PS. Un articoil de kakao plin de inexactitati. Auzi la el, 1000 de aia, 1000 de ailalti si 3000 de … mah de unde ai scos cifrele astea asa de perfecte? Din burta aia fomista ! Esti NUL ca jurnalist, si nu ca te-ai luat de meseriasii nostri politisti, ci pt ca n-ai pic de credibilitate cand arunci cuvinte neverificate cu atata usurinta si invinui o institutie care de bine de rau si-a facut treaba. Ai facut articolu asta ca sa nu mori de foame ! Voi aveti o ENORMA vina pt ca in RO e plin de Huligani si derbedei, au de unde sa invete sa fie NEGATIVI si pusi pe Violente.

nea alecu (24 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 15:26

Comparatia dintre cele doua inmormantari mediatizate de la Craiova a scapat „analistilor” intransigenti!Pacat,pentru ca ne defineste ca natie…Aceasta este Romania mileniului III!

@jandarmeria (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 15:36

Atilla, tu ai invatat ceva romaneste, asa-i? Da’ poze si film intelegi? La maimutele alea conationale de-ale tale, gesturi obscene vazut-ai, ma? Harti cu Romania fara Ardeal, vazut-ai, ma? Scandari „homosexualii” si „tiganii, tiganii”, ai vazut? Scandari „Ardealul e al Ungariei”, ai auzit, ma? Etc. ai vazut, auzit, ma? Nu, nimic, asa-i? Stii ce esti tu, atunci? Esti mort, ma! Asa ca, stai acolo, la tine, in groapa, cu capacu’ pus, ma, ca, desi, poate, te-or imbalsamat, puti cam rau.

Craiovean (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 15:41

Asta a fost punctul pe i ! Politie si jandarmierie de rahat. Au curaj numai in fata babelor care cersesc pe la colturi s-o faca pe zmeii … in loc sa apere Bucurestiul !

Vesnica Pomenire (3 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 15:52

„Sîntem ţara în care la înmormîntarea interlopului minoritar Caiac vin mai mulţi craioveni decît la înmormîntarea căpitanului legendar Ştefănescu.”
Din aceasta cauza poarta unii tricouri cu LAND OF GYPSY’S.

mihai (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 16:06

AFARA! AFARA! CU BOZGORII DIN TARA!

CFr_Atlanta (26 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 16:07

Oare cum de in America nu vezi asa ceva la un meci de sport? Aici suporterii vin la un meci ,isi cumpara un hotdog o bere si enjoy meciul. Nu injura ,nu scuipa sau nu se iau la bataie.Si stadioanele sunt pline . De ce nu se poate la fel si in Europa?

apostol ion (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 16:16

ce tebuia sa faca jandarmi ,dupa ce s au dat unguri in petec prima data.sa vb cu lideri lor ca daca continua as nu le va mai oferi protectie sa vedem atunci ce s ar fi intamplat ei erau la noi in tara 3000 noi eram peste 20 mil

Dinamovistul (3 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 16:18

Daca erau 3000 de mineri cu furtune de presiune in asteptarea boanghinelor mongolite plecau inapoi in forma de conserve cu inscriptia la eticheta GULAS BOZGORESC. Bine punctat domnule ziarist. HAI ROMANIA.

florin (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 16:27

asta e tara lu basel … si un doar … pan´´ mai ieri ziceam de basle ca pe ici ca pe dincolo … dar azi citeam in GSP cum VICTORAS putza beata felicita jandarmeria si politia pentru cum au accionat …. spunand ca suntem o tara democrática … asta chiar e analfabet si prosst … ca daca 3.000 de putoi mergeam in Italia sau in spania sau in franta si incercau ceva un doar ca vedeau meciu din sectiile de politie uni sigur un.l vedeau … la noi total e doar cu o amenda si gata … vai de mama noastra …. suntem o tara de tot rahatu

Valahu (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 16:29

Ce sa le cerem ungurilor! Nu va mai impacientati atata, pentru ei nu a fost decat un comportament normal. Se pare ca 1000 si ceva de ani, efectul civiliztor al Austriei nu au contat. Ce poti cere unor HUNI abia coborati de pe cai veniti din stepa mongola? Ce civilizatie, ce respect? Gena de nomad nu dispare nici in 1000 si ceva de ani dupa cum s-a demonstrat! Va mirati? De ce ? Uitati-va si la cei din Romania, la fel se comporta!

un militar… (51 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 16:33

Comentariul lui „Andrei” a fost genial si il sustin in totalitate cand este vorba de inchisoarea cotraventionala. Ceea ce face autorul articolului (nu merita osteneala sa ii aflu numele) este sa speculeze o tensiune mai veche dintre romani si unguri, ce a fost creata de asemenea pentru alte interese si pe care nu o intelegem noi prostanacii de rand. Reactia acelor unguri veniti croiti pe „smardoiala” este rezultatul unei uri injectata tot de voi, adica de mass media, iar acum faceti o lectie deschisa pe tema „antisemitism” (hai sa ii uram pe unguri pentru ca si ei ne urasc pe noi).
Daca locuitorii acestei tari sunt modesti, necivilizati si fara educatie atunci VOI PRESA SUNTETI ULTIMA SPETA DE HOMO-SAPIENS-SAPIENS. Din pacate reusiti mereu sa manipulati marea majoritate si sa va spalati deceptiile prin jobul asta de rahat pe care il aveti numit „ziarist”. Sunteti niste amatori, departe de conceptul de PROFESIONIST, niste gunoaie, iar prin dobitocia cu care va justificati banii transmiteti tinerilor SENTIMENTE DE URA fata de semeni. Daca suporterii aia din ungaria trebuiau batuti bine, bagati in dube si trimisi acasa, atunci voi ar trebui sa fiti inchisi pentru MARELE RAU pe care il faceti acestei societati. Nu pot decat sa sper ca poate intr-o zi o sa ramaneti toti astia din PRESA DE SCANDAL fara servici, iar prin asta se va naste o romanie mai buna…

gif (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 16:38

Am fost si eu ieri pentru prima oara la un meci al Nationalei, si pot sa spun ca a fost intr-adevar o zi a premierelor. Imediat ce am ajuns in Bucuresti, am parcat undeva pe soseaua Iancului si am inceput sa urcam in sus pe str. cand am dat nas in nas cu 5 unguri veniti cu masina personala si care ne-au atacat. Unul a fost spectator cu berea in mana in timp ce ceilalti au sarit 2 pe mine si 2 pe taica-miu. Taica-miu le-a spart fata in timp ce eu mai mult am luat decat am dat, dupa care au luat-o la fuga, moment in care a aparut si politia chiar langa ei, care ar fi putut sa-i prinda pe toti, insa au avut o fuga de ti-era jena. Pana la urma a fost prins unul din ei si arestat.. In orice caz, bucurestenii, simpli trecatori, s-au mobilizat repede si au sarit si ei sa ne ajute sa curatam strazile de bo.. unguri.
Apoi, pe stadion am stat chiar la peluza in care s-au luat la bataie dinamovistii cu stelistii. Jandarmeria a intervenit in 10 minute, timp in care copiii plangeau de spaima pe stadion. Apoi, a durat o repriza sa-i dea afara pe gibonii care tot se tachinau.

asdfghj (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 16:46

esti praf prietene, si tu si articolul si presa voastra de 2 lei. a intrat stapanul vostru suprem gigi la puscarie si nu mai aveti subiecte? naspa…mai asteptati 2-3 ani si o sa aveti din nou raiting…

Jor-El (8 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 16:56

@jandarmeria – Iar tu nu esti maghiar. Deloc! :))) Diferenta dintre tine si prietenii mei maghiari (baieti din Miercurea Ciuc, nu „unguri de Bucuresti”) e ca aia gandesc si le e rusine de animalele care au venit din Budapesta.

madskills (14 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 17:01

Domnule Berceanu cred ca e prima oara cand nu sunt de acord cu dumneavoastra. Ca jurnalist ar fi trebuit sa stiti ca jandarmeria, bgs-ul si politia au primit ordin sa nu intervina decat in cazuri extreme. DE CE? Pentru ca toata lumea era cu ochii pe noi si ar fi vuit Europa ca Romania si-a nenorocit „dusmanii traditionali”. In schimb, toata Europa o sa vuiasca pentru ce au facut oligofrenii maghiari. Nu intotdeauna violenta este o solutie si tocmai pentru ca nu s-a ajuns la conflicte intre suporterii ambelor tari este admirabil. Respect pentru suporterii romani care nu au raspuns provocarilor. Era timpul sa ne mai spalam si noi imaginea. Lasa sa fie altii aratati cu degetul pentru ce au facut. Interlopii aia de care vorbesti erau beti si drogati iar „dulapurile” de la jandarmerie, antrenati si echipati, ar fi maturat pe jos cu ei. Era mai frumos sa se difuzeze asta peste tot in lume?

navigator (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 17:02

Acum vreo luna urlau televiziunile ca vin polonezii descreierati de sustin Legia si ca-i grav, ca sunt rai, cruzi, nemilosi, ca stiu arte martiale si mananca sabii la micul dejun. Au venit, respectivii nici n-au miscat in front. Pentru c-au fost cautati si-n c*r, s-au facut filtre si au fost luati in primire de cum au calcat la noi.
Ce-i drept, polonezii au fost mult mai putini decat ungurii. Pe de alta parte, ungurii au venit organizat, prindeai (parca asa am citit ca erau in tren) 1000 dintr-un foc. Unde ar pica pleasca aia pe fortele de ordine din orice tara care are de-a face cu huligani, sa vina aproape toti in acelasi timp si sa-i poti controla! Solutii erau, puteau opri trenul pe camp in afara orasului si sa-i controleze pana le pierea cheful de scandal, puteau aduce trenul la Gara Obor, e mai mica, mult mai aproape de stadion si ii incolonau pana ajungeau la locul meciului.
Totodata, tot efectivul ala amintit de tine nu se putea ocupa doar de unguri. Au trebuit sa pazeasca si sa cafteasca si niscai romani prin Pantelimon si prin peluza.
Tind sa cred totusi ca cei ce s-au ocupat de organizarea meciului Steaua – Legia au fost mult mai seriosi decat cei care s-au ocupat de organizarea meciului de aseara.

As mai aminti inca o treaba despre unguri. Federatia maghiara le-a dat tren special cu care sa vina aici, sa ne dea pe la nas cu Puskas & Co desenati pe locomotiva. Ungurii au distrus niscai autobuze RATB. Sunt curios daca trenul ala a ajuns inapoi intact sau au vandalizat si pe acolo (tinand cont de faptul ca era al lor). Ce-i clar e ca eu as face plangere pe undeva pe la UEFA sa le dea suspendari peste suspendari. E imposibil ca federatia sa nu fi stiut pe cine au trimis aici. Se vedea clar ca-i o gasca de bezmetici fara minte si pusi doar pe scandal.

legiunea64_rapid (2 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 17:10

Aia sigur l-au confundat cu Dan Voiculescu !!!

haha (8 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 17:11

imi pare rau de soferu vostru, dar cel mai rau imi pare ca nu erati toata redactia sa va bata aia sa va cacati pe voi, niste femei infecte sunteti, niste scursuri ale societatii, sunteti o speta mai joasa decat taximetristii, dati numai stiri de kkt, cancan obosit, s-a basit jiji, s-a kkt Tanase si Cruduta, MM si-a scos mucii si Dragusanu i-a filmat pe toti….trebuia sa va bata toata redactia sa va sune apa in cap….jandarmeria si-a facut treaba foarte bine, a batut la unguri de erau cu capetele sparte si pline de sange, doar nu era sa ii omoare acum nu??

Jandarmeria (5 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 17:27

Cica Attila ,in primul rand esti un prostovan numindu-ma Attila si bolshevic ,atacul fara argumente ,total debil ii mostenit bine de la tovarasii Patrascanu ,Dej tatuca Lenin.
1 stiai ca Atila a fost turanic,hun?.
2 stiai ca magiarii is din Urali ,popor fino -ugric ?.
si ii o diferenta intre ei de vreo 450 de ani .
Nu ma mira ca ma faci ungur ca spun niste lucruri pe nume ,articolul asta ii pentru a va hrani prostia crasa ,nationalismul cretin ,si sentimentul de frustrare si sintomul de inferioritate.Si te dai in petec ,daca maine ma duc si iti demostrez ca is mai roman ca tine ,si imi pot urmari familia pana la 1270 ,ramai cu curul gol de imbecil .
Idea ii ca niste niste steaguri secuiesti ,si scandari despre Ardeal :)) din partea unor la fel de imbecili ca tine nu ii face infractori .
De asemnea o busculada nu-i da dreptul jandarmerie la masacre ,nici o fumigena in centru ,nici macar ca 10 oameni care au atacat BGS ,nu-ti da dreptul sa macelaresti 1000 care erau aruncati peste balustrade si calcati in picioare din senin ,dor pt ca ‘”geandarmul ii prea prost ,sa imobilizeze 10 infractori „ci omoara tot ce sta in cale.
Eu am vazut doar Ria Ria Hungaria ,daca ai filmari tu te rog sa aduci .
erau mai mult terorizati decat agresivi.
Iar 1000 de oameni intr-un oras de 2 mil sa provoace „haos ” is legendele olimpului.
Esti doar un sclav prost ,iti arogi titlu de roman pe nedrept .probabil esti un tuciuriu de origini cumane sau pakistaneze 🙂 ,nationalist nu-i o calitate ii o stare normala.
Eu is mai nationalist ca tine ma sclavule ,dar a ranji in timp ce niste organe de forta incalca drepturile omului ,doar pt ca is unguri ,ii semn de boala mintala.
Iar in Ardeal nu cred ca avem nevoie de ajutor ,avem o populatie cat Ungaria ,cred ca ne descurcam si fara ,marii „eroi” jandarmi care au rupt picioare si batut pensionari acum 1 an .
Oilor ,v-au sperit ungurii rai ?:))

Va satisface instinctele primitive ,articolul asa imbecil ,bravo ,dar cand veti ramane in Cumania rupti in cur de saraci si fara nici un drept 🙂 atunci sa vb,batuti ca oile de acesti „eroi ” barbari ,cand o sa cereti paine .
In 89 o revolutie facuta de oameni destepti ,acaparata de niste imbecili ,nu avem nici o sansa ,ce gandiri primitive .
Ce instigari la masacre ,la incalcarea Drepturilor Omului ,ce nebunie ,zici ca ieri se juca soarta Ardealului :)) si ne-o aparau aceste maimute in uniforma .
Doamne cu ce a pacatuit o parte din acest popor de trebuie ca aia 20% care is super inteligenti ,umplu Nasa <domeniile IT sa tina 70% care is niste imbecili notorii ,care mai scriu si articole .
Vom ramane in Evul Mediu o vecie condusi de acesti nebuni ,abolirea votul cenzitar a distrus aceasta tara .
Au inceput cumanii pakistanezii de pe plantatiile nobililor romani veniti din Ardeal sa voteze .Trist
Suntem o tara de cumani pakistanezi ,bozgori si din pacate din ce in ce mai putini romani care oricum is minoritari si fug pe la 20 de ani din tara.
Te uiti cati conducatori cumani ,am avut in ultimul timp iti vine rau ,si „MARILII” conducator Antonescu si Ceausescu avea fizionomie cumana ,Dan Petrescu ,Basescu ,Ilici etc ,suntem invadati de pakistanezi si de cumani .
Unde ii un Iorga , un Bratianu ,un Maniu ,un ,un Samuil Micu ,un Ratiu .

Lila (11 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 17:46

mi-e mila de tine berceanule! de ce l-ai amestecat pe Pintilii in mizeria asta? sa-ti fie rusine, esti departe de profesie!

ovidiu_3003 (67 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 18:08

Ar fi bine sa purtam pistoale .Cine este om cinstit trebuie sa si cumpere pistol …
Romania se dovedeste uneori o tara periculoasa …
Nu ai bani de pistol poti sa papi bataita …asa ca Dan…si mie mi s au parut mai multe persoane la Caiac decat la Uriasul Nostru Capitan …

@jandarmeria (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 18:28

Deci, Atilla, tu ai vazut totusi ceva! „Masacre” asupra moghiorilor la Bucuresti! „Masacrarea” moghiorilor! 1000 de oagari macelariti „care erau aruncati peste balustrade si calcati in picioare din senin”!!! Da? Asta ai vazut, tu, schizofrenicule? Si ai grija lor, ca (dupa ce au provocat si jignit), li s-au incalcat drepturile omului!!! Si „instincte primitive” si „nationalism cretin” au jurnalistii sau unii care mai scriu pe-aici, nu „masacratii” si cu drepturile omului rau incalcate, cu care te solidarizezi tu, lepra! Sper sa fii 100% moghior! Ca daca te roade atata soarta a 1500 de derbedei provocatori, care au fost tratati CU INJUSTA BLANDETE de organele de ordine publica de origine cumana (!!!) (in delirul tau schizofrenic), si ai ceva sange romanesc, se spurca pamantul ala in care zac atatia soldati romani, morti pt. Ardeal, cand calci tu si familia ta pe-acolo. Emigreaza la Moghioroztag cu neamul tau de sobolani tradatori de la 1200 iarna. Treaba cu tine e ca gandesti ca ultimul extremist bozgor, indiferent de ce natie oi fi. Du-te si raporteaza la serviciile moghiore, ca ti-ai facut treaba, sa-ti vireze solda in cont. Cat iti dau, 10E de postare? Uite, eu iti dau 15E, ca sa te duci sa pupi trei moghior in cur, ca oricum o faci gratis!

taranul (11 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 18:29

cfralanta! daca nu stii care e diferenta degaba esti ori ai fost in usa!aici unde spui ca esti nu exista competie ci doar spectacol!si daca pierzi ce se intimpla? nimic joci si la anu in acelasi spectacol!nu retrogradezi nu promovezi,
deci ce ar declansa energiile negative?POATE CA AI URMARIT LA TV UN SUPER BOWL,poate ai vazut spectacolul de dupa, atunci poate ai intelege ce ii atrage pe fani la meci!in europa totul se consuma in 140 min in comparatie cu240 min in usa, trairile sunt mult mai intense iar motivatiile mult superioare!

toto (24 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 18:30

@madskills
subscriu.felicitari!

CFr_Atlanta (26 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 18:57

@taranul
Nu exista competitie???? Pai de ce sunt play-offurile? Asta de unde de unde ai scos-o? Plus exista college football .Se aduna 50-80 de mii de studenti inflacarti ,meciuri de traditie de 50-60 de ani. Rivalitate 100%

Dinu (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 19:11

Poate daca ati face jurnalism mai de calitate nu v-ar mai uri lumea atita, sa va bata pe la semafoare. Gabriele, si tu porti o parte de vina pentru bataia incasata de soferul vostru, sunteti jos de tot dpdv jurnalistic, ca de altfel tot restul presei din Romania.
Daca in loc de jurnalisti ati fi constructori, la cum lucrati ar cadea casele pe oameni si ati face puscarie pentru neglijenta… Noroc insa ca invirtiti pixul nu tarnacopul, desi si asa creati victime.

unu (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 19:19

suntem prea toleranti, adevarat, da’ si cand ne dam drumu’, fereasca-i D-zeu pe cei ce ne stau in cale ! tampitii aia erau cei mai sovini.acum stim despre cine e vorba !data viitoare , daca va mai fi sa fie, vor fi altcumva tratati !

miezu (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 19:21

Aaaa, acum cauti jandarmeria sa te salveze din mainile suporterilor beti dar cand jandarmeria satula de scuipati de scaune , pietre si bate aruncate in cap sa nu mai zic de injuraturile la adresa mamelor , copiilor , nevestelor , familiilor lor , ii batea pe suporterii astia beti de care zici tu , sareati de …. in sus ca vai ce nenorociti sunt jandarmii astia , ca au doua clase , ca vai suporterii saracii …. BINE I-A FACUT !!!

kyx (9 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 21:19

@#4 andrei on 09.07.13 at 12:17 pm

In sfarsit, un om cu bun simt, un om care nu sufera de ‘efectul de turma’, un om care stie sa gandeasca si singur. BRAVO!

kyx (9 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 21:56

#58 Jandarmeria

Sa-nteleg ca esti bozgor si ca ai vazut alte filmulete; adica, saracii, unguri, au venit civilizat, au scandat civilizat, s-au BATUT civilizat, si i-au nenorocit jandarmii si bgs-ul!

Hai, plimba ursul, ca PUTE! Mars inapoi in Mongolia voastra!

Jandarmeria (5 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 22:09

Nu am ce discuta cateva comentarii rationale restul ati muscat-o de la domnul redactor .
Idea ii ca nu nu mi s-a parut legal ce afacut jandarmeria ,mi se par niste dezaxati in uniforma ce-si varsa frustrarile sub scutul statului imaginile is socante de pe youtube.
Acesti dezaxati i-au rupt picioare la un tanar doar pt ca a intervenit sa nu fie batut un cameraman la protestele pro Smurd „Ce ma filmezi”
Azi te bucuri in lumea ta mica ranjind ca au fost batuti niste unguri ,ca doar erau unguri .
Atat doar sper sa fi intr-o situatie de multime ,sa vezi cum la iesire din stadion esti lovit peste picioare din senin ,pe Cluj Arena au dat cu spay in peluza si a lesinat un copil ,doar ca unu se impingea cu un steward pt un banner ,in loc sa il retina ,au folosit gaze si au intrat in forta peste toti ,care nu stiau de ce iau bataie.
Si de asemenea cand tara asta imbecila va ajunge si mai saraca ,sper sa ti se rupa si tie oasele ,de acesti „eroi” cand vei fi pakistanezule sa ceri paine la Casa Scantei.
Tot vb de Primul Razboi Modial ,familia ta sigur nu a luptat ,atunci pakistanezii si cumanii nu prea aveau putere ,romanii aia au murit in razboi ,dar niciunu ,nu a facut o crima ,un viol ,chiar populatia maghiara a fost hranita pt a evita foametea si atunci luptam pt Ardeal ,dupa 1000 de ani de la cucerire . Dar nu a fost asa de salbaticie ca acum .
Armata unui rege ,nu o gloata de dezaxati ,esti un penibil sa folosesti numele unor oameni onorabili ,pt ideile tale meschine si dezaxate.
Romanii au fost macelariti de comunisti ,pakistanezii si cumanii care erau saraci s-au inmultit enorm .
In sud ,nu mai ii nimic romanesc ,doar pakistanez si cuman.
Ca striga niste idioti Ardealul ii Ungaria ,nu-i o crima ,ii treaba lor ce striga ,is cetateni UE nu suntem in Liberia ,de la a striga pana la a fi a lor ii mult .
Aia is prosti ca tine ,Ardealul daca se uneste cu Ungaria are 45 % Ungaria populatie romana ,si daca mai vor si Slovacia minoritarii au 75% in Parlament, Funar devine Presedinte al Ungariei.
Imi pierd vreamea cu imbecili ,oricum articol de tara de lumea a III .In care niste dezaxati dupa ce au socat prin agresivitate ,is instigati si mai tare la violenta ,un papagal care in loc sa evite scandalul si sa plece ,ii facut martir ,cica nu avea escorta ,batut de cetatenii care citesc ziarul asta ,iti dai seama cine citeste acest ziar ce om poate fi.
Iar niste cetateni UE au fost batuti intr-o tara vecina ,pe motivele ;sunt nationalisti ,au aprins o fumigena ,au creat busculada in gara ,au intarziat urcarea in troleu ,si pe motiv ca din 3000 ,10 au sarit la bataie la BGS .
Iti dai seama ce infractiuni au comis acesti 3000 de oameni ,grave ,nu conteaza ca doar 10 ,ce dracu da-i dracu is unguri sa-i omoram pe toti in bataie ,ca „tantem ,jandarmii,pumnii mei nu are minte” ,ce ii aia lege dupa care trebuie sa actionezi si sa aplanezi .
Bravo tovarasi ,”TRaiasca Ripublica Sosialista Romania”
si”Sicuritatea” pardon Jandarmeria.
Numai sa nu va treziti iarasi la CEDO ,la cate procese is din ROmania ar trebui numita CRDO.
Multumirii si tovarasului gazetar care si-a depasit norma de prostia in acest articol cu 500%,Bravo tovarasi .

kyx (9 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 22:24

#59 1919

Exact la asta ma gandeam si eu astazi, cand am vazut pozele cu pancarte cu 1918; pentru cine nu stie, in 1919, Armata Regala a Romaniei a intrat in Budapesta, a arborat drapelul romanesc pe Parlamentul Bozgorian si a inlaturat conducerea bolsevica a Bozgoriei.

kyx (9 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 22:40

#73 Valahu

Esti prost informat, prietene: adevarul este ca bozgorienii au fost aici inaintea austriecilor, la fel cum este adevarat ca PANONIA nu era nelocuita cand au ajuns ei.
Caterinca dracu: Pannonia a fost locuita milenii la rand de daci si, apoi, dacii, baieti buni, au parasit-o, cu tot cu ardeal, ca sa vina ei, bozgorii, s-o gaseasca neocupata! =))))
MULTA, MULTA |V|L|13!!!

kyx (9 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 23:04

#75 gif
Nascut si crescut in Iancului sunt; crede-ma, acei „simpli” trecatori erau in cea mai mare parte riverani. Spargem capul ungurienilor oricand, cu cea mai mare placere, din 2 motive:
1. romanii nu sunt cutre cum sustine presa nationala si internationala, mancatoare de [email protected]; suntem oameni saritori (mai ales cand vine vorba de bozgorieni >:) )
2. mai ales cand vine vorba de bozgorieni >:)

Andrei (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 23:07

Vor cadea capete in MAI. Nu este normal ca un oras de 3 milioane de locuitori sa fie terorizat de 3000 de unguri care nu numai ca nu sunt arestati dar sunt politicos imbarcati in autobuze si transportati la stadion. Ne-am facut de cacao.

kyx (9 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 23:26

@ CFr_Atlanta
Traditia americanilor este sa se foloseasca de pamanturile furate prin masacre de la indigeni si pe urma sa vina sa foloseasca sintagme de genul „cea mai mare democratie”; pai, s-avem pardon, monser, cand eram noi democrati (da, in 1796!) ei se stergeau la nas cu ordinele Imperiului Britanic!

Vezi-ti de americanii tai pe care-i iubesti atat, dezradacinatule, si lasa-ne pe noi, romanii, sa ne vedem in liniste si-n pace de tara noastra!

Jandarmeria (5 comentarii)  •  8 septembrie 2013, 2:17

#77 Jor-El
Doar cretinii pot crede ca as fi maghiar daca citesti randurile dar situ asta ii plin de ei .
Ma doare de imbecilii din rasa ta ,de pakistanezii din sud ,ma doare doar de tara mea ,iar in tara mea un imbecil scrie articole care indeamna la violenta ,un organ care ii cunoscut prin modul criminal de a actiona.
Iar obezii aia papagali din Pesta ,au confundat Ungaria unde pot ei lalai in voie cu statul securist Roman ,care le-a rupt oasele pt o fumigena si o imbranceala .
Nu vad de ce au fost batuti toti asa grav dar in fine ,marii nationalisti postaci pe aici nici macar nu stiu cand v-am cucerit erau toti cu benere 1918 ,in loc de 1919 ,dar ce sa ceri de la aia saracii.
In fine dupa articol jandarmeria ii de vina ca pur si simplu nu i-a linsat mai rapid pe unguri ,ungurii is de vina ca au fost multi deci nu a putut trece mai rapid jandarmii si la linsatul romanilor ,pt ca soferul lui de la JSP sa poata sa se plimbe singur pe stadion ,doamne fereste sa nu i-a bataie .
Nu s-ar fi gandit sa scrie un mesaj in care sa critice modul brutal al gibonilor in uniforma de actiune ,gibonii din peluza de ambele parti care au dus un derby la paroxism ,nu s-a gandit ca poate criticand aceste manifestari ,a doua oara poate colegul lui nu va mai intalni giboni care citesc stiri despre Haos ,razboi ,defastat centru .
Desigur nu s-a gandit ca colegul lui avand masina putea scapa ,nu sa degenereze conflictul .
Pur si simplu fiindca lui nu-i pasa ii pasa sa fie SOCANT .

Comentează