Arhiva

Toate articolele
Cele mai noi articole de Arhiva
De cînd îl știu

Vara lui 1987. Radio București difuza lunea o emisiune de sport, “Magazin sportiv”, o retrospectivă a săptămînii precedente. Acolo, de ceva vreme, Ovidiu ținea o rubrică. În vara aceea, după Wimbledon, a recitat, cu vocea sa joasă și gravă, o […]

...

Ponta a vrut să se folosească de imaginea lui Halep în campanie, dar ea l-a refuzat

Mai întîi știrea, fără comentariu. În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de […]

...

Reunirea de la Rahova

Ieri, de ziua lui Gică Popescu, Hagi i-a strîns și au mers la Rahova. Pe Stelea și pe Didi, pe Dumitrescu, pe celălalt Ilie, „Cobra”, pe Gâlcă, pe Gabi Balint. Plus Chivu, cel care va putea spune peste ani că […]

...

Revoluție în fotbal declanșată de comentatorii TVR! » Iată 10 informații care vor bulversa Universul :)

FIFA a decis să-i introducă pe cei 8 comentatori TVR în albumele Panini. Mario Balotelli a anunțat pe Twitter că oferă 4 Bocanaci și 3 Mihoci pe un Șelaru. Celebrul comediant american Dave Chappelle a declarat că a ajuns la […]

...

Ion Țiriac, bomba nucleară și o demonstrație de meserie

Sînt 12 ani de atunci. Un interviu cu Ion Țiriac pe tema finalei de Cupa Davis cu SUA, cea de la București, din 1972. Bogdan Enoiu și trupa sa de la McCann au organizat atunci un eveniment superb, „Rejucarea unui […]

...

Puneţi-l pe Pintilii în fruntea Jandarmeriei!

A fost o seară în care adevăratul şef al forţelor de ordine a fost Pintilii. Băiatul din Ruginoasa care după ghiuleaua spre vinclu s-a dus şi i-a ascultat cu urechea pe unguri. Aşa, bărbăteşte şi neaoş, cu faţa lui de […]

sâmbătă, 7 septembrie 2013, 11:56

A fost o seară în care adevăratul şef al forţelor de ordine a fost Pintilii. Băiatul din Ruginoasa care după ghiuleaua spre vinclu s-a dus şi i-a ascultat cu urechea pe unguri. Aşa, bărbăteşte şi neaoş, cu faţa lui de antivedetă şi gesturile simple de muncitor disciplinat. Pintilii a fost tatăl BGS-ului şi părintele Jandarmeriei Române.

În rest, ar trebui să fim fericiţi pentru 3-0 şi să ne fie ruşine. În acelaşi timp.

Ne-au umilit „parte-n parte”

Au fost 1.000 de poliţişti, 1.000 de jandarmi şi aproape 1.000 de lucrători BGS. De partea cealaltă, veniţi cu trenul sau cu maşinile, vreo 3.000 de unguri.

Adică trei mii de presupuşi profesionişti în prevenirea şi stingerea conflictelor şi trei mii de unguri veniţi să facă mizerie, scandal şi pagube. Rezultatul? Ne-au vandalizat Centrul Istoric, au creat panică şi violenţă în Gara de Nord, au făcut ce-au vrut pe Arena Naţională. Dobitoci în tricouri mulate, cu maximum trei meciuri urmărite cap-coadă în ultimul an, vomitînd în pauzele dintre pumni şi ţipete.

Aşteptăm Tibetul

Dacă veneau 10.000, trebuia sa ieşim fiecare la uşi, să le dăm femeile şi să le predăm cheile casei. În faţa a 10.000 de interlopi, indiferent de ţara care i-a scuipat pe harta urii, organizatorii şi minunatele forţe de ordine ne-au demonstrat că trebuie să ne predăm.

În ziua în care am demonstrat că mai reprezentăm ceva în fotbal, am înţeles că putem fi cuceriţi, la propriu, şi de o ceată de călugări tibetani care se încruntă la intrarea dinspre Glina.

Aceleaşi forţe, cu două feţe

Jandarmii şi BGS au fost de nenumărate ori smardoii aroganţi ai ţării lu’ peşte prăjit. Cu presa, cu galeriile echipelor româneşti, cu manifestanţi ai diferitelor cauze. Cu noi, pulimea crescută cu frica-n cocoaşă şi creierele modelate sub izbitură de pulan.

Cînd au venit trei mii de maghiari, adică jumătate de peluză, aruncînd cu sticle, înjurînd şi scuipînd, ne-a lovit europenismul şi cufureala civilizatoare.

De ce i-aţi mai transportat spre stadion, de la Gară?

De ce nu i-aţi ridicat ca pe băieţii de la blogul de cultură, în Piaţa Universităţii, acum ceva vreme?

De ce i-aţi mai lăsat să intre în stadion?

Ţara noastră

Da, sîntem ţara în care copiii ne sînt mîncaţi de cîini. Da, am înţeles şi ieri asta, încă o dată.

Sîntem ţara în care la înmormîntarea interlopului minoritar Caiac vin mai mulţi craioveni decît la înmormîntarea căpitanului legendar Ştefănescu.

Şi ţara în care ne-am obişnuit cu cefele transpirate ale unor băieţi cît casa care păzesc măreţul Cotroceni, pleznind de lene şi inutilitate. Ne-am obişnuit cu delegaţiile demnitarilor, cu girofar şi escorte luxoase, în care se-ndeasă gărzi de corp. Şi în care trebuie să ne obişnuim că 10.000 de intruşi beţi, veniţi la ceas de seară, ne pot umili.

Prost e cine crede

Mircea Sandu: „În mod cert nu vor fi incidente la meciul cu Ungaria. Noi avem corespondenţă permanentă cu federaţia lor. La meciul tur s-au comportat excepţional, nu doar federaţia lor, ci întreaga populaţie din Budapesta”.

Ne aşteptam ca pe ruta Budapesta-Bucureşti creaturile să consume limonadă pe tren şi să coboare rîgîind, cu un zîmbet suav, pe peronul Gării de Nord?

Aţi tipărit fluturaşe cu obiective turistice pentru aceste bestii mirosind a spută. Vă gîndeaţi că, poate, înainte de meci, vor vizita Grădina Botanică sau Ateneul?

Ce corespondenţă utilă s-a purtat? Sau şi-au bătut joc de noi şi maghiarii oficiali, îndopînd un tren cu cele mai violente exemplare dintre ultraşii lor?

Aici, Bucureşti, România

În minutul 80 al partidei, imediat lîngă Arena Naţională, un român beat s-a postat în faţa maşinii Gazetei Sporturilor, la semafor. A scuipat parbrizul şi a lovit cu piciorul în uşi. Văzuse numărul de înmatriculare, „GSP”, şi înjura presa română.

În maşină era doar Dan, şoferul: venise să preia reporterii ziarului şi să-i aducă în redacţie.

Individul a continuat, Dan a deschis uşa. Nu trebuia, dar a crezut că-i vorba doar de un beţiv care urăşte presa. Cînd a coborît, alt individ l-a lovit din spate cu o sticlă în cap. Dan a căzut.

Cu sticla spartă l-au tăiat pe gît şi pe spate, apoi l-au bătut zdravăn. I-au fracturat degetele, a încasat şi o bîtă.

Poliţiştii şi jandarmii nu au existat. Erau ocupaţi să asigure liniştea şi ordinea în zona fanilor maghiari. Da, da…

În fundul gol

Noi sîntem România. Dacă trei mii de unguri sau trei români vin beţi să ne umilească, vor reuşi.

Iar dacă va fi vorba de zece mii, ne-am convins: îi aşteptăm fericiţi că mergem la barajul pentru Mondiale. Îi aşteptăm în fundul gol şi cu uşa descuiată.

Comentarii (117)Adaugă comentariu

DINAMOVIR (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:12

ASA ESTE,AI DREPTATE ! S-AU CACAT PE JANDARMERIA ROMANA SI PE BGS ! AM FOST LA MECI SI IMI ERA JENA SI MILA DE EI CUM ACTIONEAZA SI CUM SUNT COORDONATI ! RUSINE POLITIA ROMANA !!! NE-AU INTORS AIA PE DOS BUCURESTIUL !

Marius (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:15

Cei 3000+3 betivani merita bagati la carcera. In rest succes Romaniei la baraj (sunt convins ca ajungem acolo)

Jiji (6 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:16

Nu sunt adeptul violentei si cu atât mai puțin al violentei fortelor de ordine, in condițiile in care mi am luat pe la 14 -15 ani și 50 de kile portia de bastoane de la curajoșii noștri milițieni. Mai târziu am făcut greșeală sa merg cu soția in Ghencea, pentru a fi imbrancita la intrare cu biletul in mana de aceeași milițieni. Poate ieri ar fi trebuit totuși ca jandarmii sa zică : nu, noi nu batem decât ochelaristi, cu astia descurcati va voi. Atunci sigur cei 3000 de dobitoci ar fi putut primi ce si au dorit. Eu așa știu, ca in București si in România mai sunt care pot sparge la nevoie câteva capete de unguri beți. Noroc bun!

andrei (4 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:17

Deci pana la urma te razbuni pe Politie si jandarmi pentru ca si-a luat-o colegul sofer.
Pai prietenul meu, nu cumva aceeasi presa de 2 bani care exista in Romania, aservita politic sau dupa caz aservita diversilor impresari si patroni de cluburi sportive, au condamnat public cerand vehement demisii si destituiri, orice baston dat mai cu foc asa, pe carca vreunui „ultras” cum pompos ii denumiti??
Nu cumva, voi sunteti cei care de dragul rating-ului, si de dragul de a indigna pensionarii aflati in fotolii faceti adevarate campanii de presa importiva Politiei sau Jandarmeriei care in anumite cazuri au intervenit mai brutal?? Acum ceri fermitate?? Pai oamenii aia au bastonul moale cand va stiu ce mizerabili sunteti, si cand stiu ca alti colegi de-ai lor au patit-o cu alte ocazii pentru ca s-au implicat prea mult, au bastonul moale gandind la copilul de acasa si la salariul de 1800 de lei de care trist dar adevarat depind.
Ceea ce soliciti tu este ca un politist sa fie prezent la fiecare agresiune spontana, ori asa ceva nu este posibil. Esti incapabil sa identifici cauza unui astfel de comportament?? Iti spun eu….betivul probabil ca a fost amendat de nenumarate ori, poate i s-a facut si vreun dosar penal….surpriza, niciuna dintre masuri nu are efect imediat, ba mai mult prima nu are efect deloc. De ce nu militezi tu pentru reintroducerea inchisorii contraventionale, cuantumul unor fapte de acest gen ar scadea cu 30% in primul an.

RANDOOM (19 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:18

ROMANIA a murit IN MOMENTUL IN CARE CHIORU BETIV A FOST REPUS ILEGAL LA TREICOCENI.
nu chioru betiv a castigat ci poporul roman a pierdut.
in urmatorii 20-30 de ani o sa fim praduiti de straini non stop si toate asta din cauza ca,poporul roman in loc sa linseze paducheii pdlaci si pe chioru betiv au preferat sa stea acasa.
acuma o sa plateasca scump romanii.
nu o sa ii mai fie frica in urmatorii 50 de ani,nici unui politician sa isi bata joc de romani.
si da, nu chioru betiv si paduchei pdlaci au castigat(pentru ca ei nu o sa mai conduca romania niciodata ci usl(psd si/sau pnl) care o sa conduca 100% romania in urmatorii 50 de ani.

Alin (3 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:19

GE-NI-AL!!! Asa cuvinte adevarate mai rar…

pirotehnistu’ (3 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:21

articol de pus in rama. bravo!

mihai (9 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:23

Dan probabil nu are nici o vina…dar majoritatea presei are!si stiti foarte bine la ce ne referim noi..ultrasii romani!

corectorul (74 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:24

… si te-au lasat sa scrii toate astea?! in mod normal articolul e cenzurat sau chiar eliminat. mie mi-a placut,dar asta e alta treaba. cat despre soferul batut,asta se intampla doar in Bucuresti. in celelalte zone ale tarii lumea e putin altfel. in toate capitalele lumii se aduna elita si „elita” tarii respective. cu cat e „mai cosmopolit” un oras,creste posibilitatea sa se intample lucruri deosebite.
HAI ROMANIA!

rares (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:27

foarte bun articolul … sper sa apari si pe la TV sa le spui asta face 2 face curvelor virgine care se ocupa de ordine si liniste … care rup picioare la propriu cand in fata lor e o persoana inofensiva cu bun simt si stau capra cand in fata lor e o maimuta cu creier si cap lin

mutu (3 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:28

unde ai vazut tu ca au cucerit capitala? ca au rasturnat 3 mese? aia 3000 si-au luat bataie de nu s-au vazut. in gara de nrd, la primele semne de revolta isi adunau dintii de pe jos.

asd (11 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:29

Prietene nu stiu ce meci ai vazut tu ieri sau ce stiri ai urmarit, dar nu cred ca ai fost prea atent. Eu ieri am vazut niste unguri pusi pe scandal in Gara de Nord care au plecat plini de sange si saturati de gaz lacrimogen. Altii care si-au luat bataie in pantelimon de la niste ultrasi care tu habar nu ai cat de dezaxati mintali si beti erau si crede-ma ca abia ii asteptau pe unguri.

In schimb meciul nu l-ai vazut sigur. Crede-ma am stat langa galeria lor si nu s-au auzit. De cand e Arena Nat. crede-ma nu am pierdut mai mult de 5-6 meciuri si e prima oara cand nu imi venea sa cred ce se intampla(partea frumoasa ma refer aici). Din min 70 ungurii au tacut si au admirat pur si simplu meciul si cu simpla admiratie din partea fortelor de ordine si a catorva pulane de incalzire pentru plecare.

Data viitoare iti recomand sa te uiti mai atent la meci si la stiri.

bytza (3 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:29

Trist …dar adevarat …murim de frica in fata interlopilor in loc sa murim cu dreptatea in mana…daca tot e sa murim

mutu (3 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:34

realitatea e alta. realitatea e ca si-au luat-o in bot. realitatea e ca tot haosul pe care au reusit sa-l creeze, desi pt asta venisera, a fost sa rastoarne cateva mese in centrul vechi. in rest au fost pusi cu botul pe labe. erau niste pisicute care fugeau cum se apropiau jandarmii.

sim (5 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:34

3000 de…ce? Ca nu erau imbracati in culorile ungariei.
Ci in negru, erau acea armata secreta nazista. Se vedea ca erau indivizi bine antrenati

imperator (6 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:36

Mișto !

mihai (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:36

In prostia lor Jandarmii au reusit aseara sa bage in aceasi peluza Sudul lui Dinamo cu Sudul lui Steaua . A ti vazut ce s a intamplat s au batut ca chiorii o repriza intreaga

Bogdan (3 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:37

Foarte bun articolul, dar pana la un punct. In momentul in care tu ceri ca la fiecare agresiune sa fie prezent un politist, jandarm sau o persoana care asigura ordinea, esti absurd.

adiii (4 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:37

asa e ..nu am vazut gabori si stewarzi mai prosti ca aseara.aia aruncau cu scaune in noi si pe mine m-au avertizat ca ii injuram

jimmy (8 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:40

Randoom ai luato rau pe aratura.Pe cine crezi ca mai impresionezi dupa un an de guvernare USL-ista,nereusita?

Petru (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:42

Cata dreptate poate avea dl Berceanu in cele scrise mai sus. Pe cat de dur pe atat de adevarat si trist.
Am devenit un popor de LASI,COCALARI,GHIOLBANI, BRONZATI de la mama natura, ANALFABETI,MANELISTI,GENERATIA BOSS,FITOSI, s.a.m.d.

Mi-e sila ca traiesc printre acesti oameni,si din pacate sunt din ce in ce mai multi !!!

Lusu (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:44

Cuvinte pline de adevar, nici george carlin nu le putea zice mai bine, ne-au facut de ras! sa luam exemplul angliei, unde acum mergi la meci cu familia si fara gard si cativa stewarzi, au fost pusi la punct drastic! si nu numai suporterilor unguri trebuiesc aplicate corectii exemplare, tuturor suporterilor care nu inteleg adevaratul mod in care trebuie sa se comporte un suporter, acestor ultrasi care singurul lor scop e sa se aduna si sa bea si dea frau comportmentului de neanderthalian, in haita!

A.a (78 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:45

Mai fratilor de ce amestecati c……..,ce legatura are „chioru betivu” , cum spunea u prost ,cu faptul ca i-am lasat pe unguri sa-si bata joc de noi si romanasii nostri betivi nu s-au lasat mai prejos.Masuri domnilor , masuri,acesti betivani si nesimtiti nu numai ca nu trebuie lasati sa se apropie de stadion ci trebuie tinuti putin si la racoare.Vreau sa va povestesc ceva din tineretea mea , ca invatatura pentru cei tineri: eu sunt aradean si,cu totii ,stim de rivalitate dintre UTA si POLI TIMISOARA. Cu toate astea acum 40 de ani ,dupa meci , ne intalneam cu totii , aradeni si timisoreni si la o bere discutam despre meci ,pasnic si fara batai si injuraturi.
Si sa termin cu un banc de pe vremea raposatului , foarte actual in zilele noastre: la o sedinta de partid ,secretarul striga”tovarasi noi luptam sa ajungem in comunism ,nu pentru noi ,ca noi suntem batrani , pentru astia tineri”,la care unul spune , merita ca sunt obraznici

adrian (4 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:46

Voi nu stiti cum sa mai manipulati. Domnule Gabriel Berceanu, te rog frumos sa intri pe forumul GSP si sa asisti la circul, dezinformarea si indemnarea la violenta care se practica acolo. Pe langa asta, te-as ruga sa nu consideri oamenii naivi, deoarece ieri, ungurii, au fost batuti de la intrarea in capitala pana la sfarsitul meciului, cel putin.
Dar sa nu uitati de forum, acel loc, unde cu acordul administratorilor se intampla niste lucruri oribile. Asa ca va rog, mai usor cu manipularea.

Vlad (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:47

De ce nu urli atat si cand isi ia un cetatean oarecare bataie pe strada?esti un complexat,voi ziaristi de 2bani ar trebuii batuti cu bata ca scrieti numai porcarii si va credeti mari deontologi

Criss (2 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:47

Asa ceva, m-a lasat masca…

Florin (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:48

Foarte adevarat! Jandarmeria se smardoieste cu suporterii si protestatarii nostrii si rup bastoanele pe spatele nostru, iar cand vin barbarii de unguri se caca pe ei de frica si ii lasa sa faca ce vor. Rusine Jandarmeriei Romane! Sunteti penibili!

Rumpelstinskin (23 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:49

Oare chiar e nevoie s-o ia pe cocoașă câte un șofer de la gsp ca să avem parte de câte un articol scris pe șleau ? De ”valoarea” milițienilor năpârliți în de-alde polițiști sau jăndari nu ne-am îndoit niciodată, de câte parale face pielea puliticianului român nici măcar nu ne facem iluzii, dar de vină suntem TOȚI, fără deosebire de naționalitate, sex, religie sau orientare politică, atâta vreme cât mămăliga nu face explozie !!! Iar dacă cineva își imaginează că așa ceva s-a întâmplat în Decembrie 1989 , se înșeală amarnic ! Acolo a fost paprika & vodka !!! Mare dreptate avea Ana Blandiana cu al ei ”eu cred că suntem un popor vegetal” 🙁

gg (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:52

@4 complet de acord; articol de o nulitate vida in identificarea vinovatilor colegului ranit. in rest m-am amuzat sa vad cu cat patos da ziaristul in cine nu trebuie.

dan (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 12:59

am fost in Centrul Vechi cu treaba si a trebuit sa trec pe Smardan printre boozgorii ce stateau la terase … cu multa sansa am scapat fara sa fiu agresat fizic, dar altii au „beneficiat„ de scuipaturi, palme date dupa ceafa, impingeri, etc… cand i-am zis unui lt-col de jandarmi ce se intampla, propunandu-i sa blocheze strada ca sa nu mai intre persoane non-booozgori, cica, isi cere scuze !!! Sincer, eu si ceilalti agresati ce sa facem cu aceste scuze ?! Pentru incompetenta dovedita, ar trebui destituiti toti cei care au fost responsabili cu securitatea, dar TOTI ! Iar pseudo-ultrasii romani se bat intre ei pe stadion !!!
p.s. tot respectul pentru 2 tineri romani, care un vazut un boozgor cum agresa o doamna, au reactionat si l-au culcat la pamant pe agresor…- iar jandarmii apoi s-au luat de cei 2, ca sa nu fie violenti ! Parerea mea sincera este ca jandarmii au cam facut pipi pe ei de frica – dk nu dadeau cu gaze, cred ca ii bateau booozgorii rau de tot !
Imi asum in totalitate cele scrise, sunt lucruri vazute Personal … Va salut !

ovidiu (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:00

RUSINEEEEE RUSINEEEEEEE!!!!! AIA SUNT COMENTATORI

houa (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:01

M U I E POLITIA ROMANA , JANDARMERIA, B.G.S + BOZGORII , degeaba existam in tara noastra.

vlad (51 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:04

Imi pare rau dar nu ai dreptate in ce priveste pe maghiari. Nu au facut nimic pe stadion, au incercat 30 minute sa faca scandal, jandarmii erau pregatiti, au intrat din toate partile si s-a terminat treaba!!!! Fara sa fii un stat politienesc, fascist, nu aveai ce sa le faci. Jandarmii au reactionat prompt si in gara si in centrul vechi…. erau pregatiti. Nu poti sa previi complet evenimentele, daca aia vor sa sara la bataie ce sa le faci?? le dai cu gaze

In schimb foarte grav a fost ce s-a intamplat in peluza noastra!!! S-au batut stelistii si dinamovistii o repriza intreaga… abia dupa 30 minute au venit niste jandarmi, ca erau toti dincolo la maghiari. Chiar era asa de greu sa te gandesti ca daca pui 10 galerii una langa alta (ca le-au dat bilete gratuite), o sa fie tensiuni??? Au fost momente de teroare!!! La piciorul meu a explodat o petarda, 10 minute nu am mai auzit nimic!!!

John (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:08

1.Cateva mese rasturnate pe lipscani, dupa si-au luat bataie de la jandarmi si bagati in autobuze(mare smecherie)

2.Au venit cu trenu in Gara de Nord, au coborat, au incercat sa treaca de cordonul de jandarmi, nu au reusit, si-au luat bataie si bagati in autobuze

3.Mari stiri, au devastat bucurestiul, autobuzele de la RATB..pe naiba 1 parbriz spart, o trapa rupta, 3 mese rupte si 2 scaune. Mai aveau putin si dadeau foc la Casa Poporului, stati calmi ca nu a fost razboi, nu au venit turcii, s-a intamplat ce era PREVIZIBIL sa se intample, nimic mai mult

4. Poate ne-am saturat si noi de presa de sport care cauta numai cancan si ne prezinta ce mananca jiji la 8 dimineata la jilava. Vorbiti de fotbal, ca dasta sunteti jurnalisti sportivi.

5. Unguri si-au luat bataie, au pierdut cateva steaguri(asa ca nu trebuie sa ii astepti cu usa deschisa si cu fundul gol, doar daca iti face placere)

6. Tu ce vroiai, sange, sa ii bata jandarmi pe unguri, pe romani, sa fie razboi. Pai ei pt ce sunt platiti, sa aplaneze conflictele sau sa le provoace?

7. Sa printezi fluturasi cu obiectivele turistice din Bucuresti pt unguri este o mare…. cine a facut asta mai bine s-ar muta pe Marte, ca nu prea are tangenta cu lumea reala.

8. Nu i-a pus nimeni pe cei de la Steaua langa cei de la Dinamo, acolo au mai fost cei de la Rapid, Craiova, U Cluj, Jiul, Tulcea, Ploiesti. Stai tu linistit

9 Nu mai faceti telenovela din meciul asta, voi la ce va asteptati sa vina aia cu flori? Nu traim in vise, aici este lumea reala. Nu traim in vest, traim in balcani(si daca zici ceva ca suntem mai salbatici decat aia din vest, da ai dreptate, dar si presa din romania este MULT mai slaba decat aia de acolo, numai cancan, tigani, scandaluri, jiji dati pe post. Mai aveati putin si vorbeati de cioaba la gsp, ca de viata lui jiji vorbiti destul) cu bune si rele. Daca traiai in ungaria si traiai cu astia pe langa tine ce faceai? Plecai din tara?

Eu zic sa mai vorbiti inca 10 zile de „trupele de exterminare” trimise de ungurii la noi, ca doar esti jurnalist de sport, pe un site dedicat sportului si te pricepi bine la asta. Rolul tau fiind sa inciti oameni

retoric (5 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:11

@#4 andrei
Felicitari pentru raspuns. Sint total de acord cu ce ai scris in comentariul tau, aproape ca nu mai este nimic de spus.
Pentru autorul articolului, Berceanu parcă:
Urmareste reactiile scrise la acest articol. Daca esti, asa cum pare, un speculant de discurs, te vei bucura ca ai obtinut majoritatea acordului cititorilor tai. Dacă ai insa un simbure de onestitate in tine, vei recunoaste ca ai scris la specula, pentru cei prea putin informati cu privire la domeniu ori pentru cei care, din motive pe care nu are rost sa le insir acum, vor urî întotdeauna ideea de forţă de ordine. Acestia te lauda.
Intrebari:
Daca Dan, soferul vostru, nu era batut ai mai fi scris acest articol?
De ce ar atrage masina GSP ura unora, de ce ar fi GSP detestata? O fi o expresie izolata?
Are GSP vreo responsabilitate in cum se construiesc atitudinile celor ce o citesc fata de sport, fata de fortele de ordine, fata de ideea de ordine, fata de ideea de responsabilitate etc.? Acest articol cum contribuie la asta?
Ai impresia ca ii faci vreun serviciu lui Pintilie?

Mihai (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:11

Imi pare rau pentru colegul tau, dar nu cred ca este un loc undeva in lume, in care fiecare om este pazit in orice clipa de catre un jandarm sau politist pe strada. Este un incident neplacut care se intampla deseori pe strazi din cauza unor asa zisi „ultrasi” care nu stiu decat sa comsume diverse „substante” si sa distruga, sa bata, dar doar in grup, ca fiecare luat in parte este un mielusel, care poate fi snobit in bataie de orice om de pe strada. Articolul tau este foarte bun, insa trebuia sa il completezi cu relatarea incidentelor din peluza in care se aflau romanii. Acolo erau si barbati cu nevesete si copii, care au venit la spectacol, nu sa tremure de frica in fata unor nebuni care nu si-au gasit alt loc unde sa imi masoare fortele. Intrebarea mea este: OARE CAND VOR FI INTERZISI ACESTI INDIVIZI PE STADIOANE SI LA ORICE MANIFESTARE SPORTIVA?

aham (31 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:14

asta e un articol de-o cretinitate rara. nu pot sa-i suport pe jandarmi de obicei, dar ieri si-au facut datoria, fara interventiile lor era dezastru. despre colegul tau, sincer imi pare rau, betivi idioti sunt peste tot. sper sa fie prinsi si trasi la raspundere nemernicii aia. pe de alta parte tu amesteci merele cu perele, adica jandarmiii trebuiau sa-i lase pe aia 3000 de dementi si sa fie toti zid in jurul colegului tau?

rsn (12 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:15

adica pe ai romanii nostrii si pe ziaristi sa nu-i bata insa pe astia sa-i nenoroceasca? pana la urma cand au gresit? cat despre soferul vostru (imi pare tare rau sa aud ce a patit): asta e gradul de cultura, de civilatie. nu cred ca vrei sa arati catre politie/jandarmeri in nici un fel … pentru ca nu ai de ce

adrian (4 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:16

@john
Bravo. Ai spus lucrurilor pe nume. Presa si-a luat-o in cap si manipuleaza intr-un mod grosolan.

alcaloid (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:16

Trebuia sa ii bata pe jurnalisti, nu pe sofer. Aia meritau la cat sunt de cocalari toti ghesepistii.

adrian (4 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:20

http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/ungurii-nu-au-inteles-nimic-e-inexplicabil-primul-gol-ne-a-darimat-407961-comentarii.html

Domnule ziarist, va rog intrati pe acel link sa vedeti ce se petrece pe forumul gsp, la un articol scris de colegii Dvs. Intrati si uramriti ce se petrece pe acel forum, cu acordul adminilor angajati ai GSP-ului. Poate chiar cu concurenta lor. Apoi scrieti articole de acest gen si pozati in victime.

cineva (2 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:25

Dupa patania colegului vostru (nu sunt fericit pt ce a patit,nu el este vinovat) poate va ganditi si voi de 2 ori inainte sa [ublicati tot felul de mizerii scrise pentru a face scandal sau a arunca cu mocirla in munca unor oameni curati!
De cate ori nu a-ti scris la comanda ciobanului puscariabil?
Vremea cand trebuie sa platiti pentru faptele voastre va veni,si nu o sa stiti cand….va veni asa prin surprindere…

nea alecu (24 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:33

Putina subiectivitate nu strica nimanui ,ca nu suntem roboti.Partea cu cainii este de actualitate dar isteria produsa de tragedie transforma totul intr-o mare mizerie.In rest,totul e mai mult decat in regula,atipic si mai ales adevarat.ce bine e sa te revolti!
Cate arestari s-or fi facut?
Nu inteleg de ce mai intra pe stadion cei care provoaca asemenea violente.Nu inteleg cum sunt identificati cei care au interdictie pe stadion.O metoda exista dar nu se aplica,e foarte simpla si e de mare succes:cei interzisi sa se prezinte la o sectie de politie inaintea fiecarui meci in toata perioada interdictiei.Daca n-o fac sa fie trimisi in inchisoare,sa faca munca in folosul comunitatii etc.Nu se incalca nici un drept daca legea e bine facuta si aplicata corect.Vom ajunge sa ne ducem pe stadion exact ca in marea Britanie.
Colegul vostru e victima generalizarii paguboase si a nivelului de educatie si civilizatie la care a ajuns Romania.Evul mediu? Epoca de piatra?YNWA!

nea alecu (24 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:34

Am uitat!Chiar mi-a placut!

andrei_129 (4 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:45

Excelent! Asa e.

Steaua (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:46

Prietene habar nu ai ce vorbesti, eu am vazut cum intra garda in ei si nu erau tocmai prietenosi. Daca ar fi lasat si suporterii nostrii sa se stranga, iti zic eu ca ungurii plecau aseara acasa cu escala la spital;)

sssss (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:53

Unde erau „ultrasii” nostri? Se lauda pe site-uri de socializare ca „facem”, ca „dregem”…pai stiind la cum se comporta animalele, trebuiau sa fie acolo…si politia/jandarmeria/BGS-ul..pe ei pe mama lor, nu cu rugaminti…au venit pe scandal, bataie trebuiau sa primeasca…

maximuspqr (4 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:54

Ai mare dreptate amice,corect articolul, aratam tot timpul ca ne place sa stam capra, ce a patit colegul vostru este incredibil, cred ca nu mai judecam normal, atita ura, furie si violenta…despre jandarmerie, politie si paznicii „bodigarzi”, sa fim seriosi, niste jagardele fara demnitate. Eu locuiesc la Paris, sa incerce cineva sa faca aici ce au facut maghiarii in Bucuresti…sau la Londra, sa se duca vreo 2000 de stelisti si sa se destrabaleze pe acolo. Nu am nimic cu maghiarii, nu sint rasist , ultranationalist sau mai stiu eu cum dar flacaii veniti la Bucuresti trebuiau primiti cum se cuvine!

andrei (4 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 13:59

Ti-ai atras simpatia celor care au si vor avea mereu un cui impotriva legilor si celor care le aplica. Articolul tau extrem de superficial nu identifica o cauza, dezbate doar un efect. Imi place sa cred ca nu esti atat de slab incat sa nu iti dai seama ca presa, legea, politicul, toti contribuie la insecuritatea de pe strazi. Orice incercare de a ne alinia tarilor europene cu masuri represive dure si de imediata aplicare, ieftine si eficiente, este catalogata drept abuz de o presa si o populatie idobitocita. Presa calca pe cadavre de dragul audientelor, o da in populisme mai rau decat politicienii cand vreun jandarm sau vreun politist da vreun baston mai tare unuia care pana atunci l-a injurat de la spurcat(dar ce conteaza), si acum vrem violenta impotriva ungurilor care cu nerusinare spuneati ca „au transformat capitala”. Pai politistul si jandarmul ala se va gandi de 7 ori inainte sa dea avand in minte precedentul de mai sus.
Lumea care are un gram de creier in cap a inceput sa se cam prinda de mojicia voastra, trist este ca ati modelat un popr dupa ea.

nycusor01 (1 comentarii)  •  7 septembrie 2013, 14:06

Felicitari Romaniei pentru aceasta victorie frumoasa si RUSINE cretinilor de la peluza II care s-au luat la bataie.Probabil faceau parte din galeriile echipelor Steaua si Dinamo.SA NU MAI AUD CA JANDARMII FOLOSESC VIOLENTA NEINDREPTATIT. CU ASEMENA GIBONI,CRETINI,NEANDERTALI NU AI CUM SA PROCEDEZI, drept urmare am fost nevoit sa parasesc frumosul stadion de la frumoasa partida unde culmea am platit si un bilet destul de costisitor in minut 5 pentru ca nu mai puteam sta datorita gazelor si batailor din jurul meu eu fiind la meci cu iubita mea. DOAMNEEE CE HOMOIZI. AR TREBUII EUTANASIATI…!!!!!

Comentează