Andrei Crăciun

Freelancer nu înseamnă că poți scrie tot ce îți trece prin minte. Freelancer ești când îți pasă ce scrii. Poate prea mult

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Andrei Crăciun
Cum așteptăm nemții

Pentru masochiștii care iubesc încleștările din fostul Sector Agricol Ilfov, s-a desfășurat clasicul Clinceni-Voluntari, încheiat cu tradiționalul 1-0, de data aceasta pentru Voluntari. A fost o partidă la capătul căreia comentatorii ar fi avut nevoie de consiliere psihologică.

Mașinăria de […]

...

Unde a dispărut zâmbetul?

La ora la care pleacă spre tipar aceste rânduri, Liverpool e încă pe locul 7 în Premier League, are, așadar, un sezon mizerabil. S-ar mai putea salva cucerind Champions League, dar e improbabil, fiindcă Bayern München sau Manchester City sunt, […]

...

Primăvara românilor

O primăvară europeană este o unitate de măsură valoroasă. Unde ne aflăm? Aici: avem o mână de români în elită. Restul sunt vorbe.

În Champions League stăm atât de rău încât dacă nu întoarce Juventus rezultatul de la Porto riscăm […]

...

FCSB nu e Steaua, e un talcioc

Mai e în plină desfășurare și telenovela Buziuc, dar asta până mâine se va uita

Victorie grea și chinuită, așadar, pentru echipa celor patru consoane. E o greșeală aici. De fapt, trăim mai multe confuzii. Prima: FCSB nici nu este […]

...

Epilog la cazul Colțescu

Colțescu n-a fost rasist, dar a fost cu siguranță neinspirat, se putea exprima mai elegant și n-ar mai fi ajuns să poarte deja, chiar dacă nedrept (spun uefajudecătorii), o etichetă. De ce să ajungi totuși aici?

O problemă de vocabular

[…]

...

Oile noastre, iarna

Pauza de iarnă ne arată cel mai bine că trăim într-un fotbal imaginar

Permalink to Oile noastre, iarna
marți, 8 ianuarie 2019, 9:31

Încleștarea virtuală a acestui răgaz este între FCSB și surprinzătorul Gaz Metan. Mediașul se află totuși pe locul 8 în clasamentul la zi al Ligii 1, e la același nivel cu Hermannstadt și mult sub Sepsi (iar Liga 1 e ca Marea Moartă, sub nivelul mării).

Cu toate acestea, în capul nostru public, Mediașul e o forță capabilă să aprovizioneze FCSB-ul cu antrenor de top și chiar cu salvatori ai patriei întâiului dintre pipereni. Teja, marea speranță a fotbalului mioritic, așadar. Ce-l recomandă pe Teja? În lumea tribală becaliană, răspunsul e limpede: sângele, înainte de toate. Omul e aromân, ceea ce îl face, în ochii marelui patron, un mare român.

Peste tot: Albania, Bulgaria, Dobrogea, Pantelimon

Înscăunarea lui Teja, evenimentul pauzei competiționale, ne-a oferit și această declarație de o frumusețe greu de combătut în umorul ei involuntar și magic: „Noi (n.r. – aromânii) am umblat în ultimii 200-300 de ani peste tot: Albania, Bulgaria, Dobrogea, Pantelimon… Din Pantelimon sunt ai lui (n.r- Mihai Teja, noul antrenor)”. E minunat acel peste tot: Albania, Bulgaria, Dobrogea, Pantelimon. De ce să nu îi dăm cezarului oilor ce e al cezarului? Păcat că nu se desfășoară un mondial al declarațiilor, patronul spiritual al fotbalului nostru de iarnă ar avea toate șansele să iasă din grupe.

E și lumea tehnicienilor rea

În această teribilă încleștare pe linia Pipera-Mediaș mai apare și numele unei alte speranțe românești: Edi Iordănescu, fiul tatălui său. Strălucitul tehnician are o valoare care ne sucește mințile, dar bineînțeles că n-a reușit să rămână de la un palton la următorul palton nici măcar la bulgari. E și lumea tehnicienilor foarte rea.

Serios, oameni buni, ăsta e nivelul la care discutăm: ce-o să facă și o să dreagă alde Teja și cum o să se opună alde Edi, care a prosperat financiar mai degrabă din încheierea de contracte. Cu toate acestea, asta se discută înfierbântat la București, cum și la Mediaș. Totul ornat cu adjective din gama apocalipticului. Nimic nu mai e notabil astăzi dacă nu e bombă, nucleară sau fatal. Păcat. Să zicem deci un călduros Doamne ajută! și îndurând gerul Bobotezei să așteptăm primăvara europeană a altora.

Lacrimile tânărului milionar

Căci, răstimp, mai la Vest se joacă un fotbal îndrăcit pe insula aceea din care au plecat britanicii să cucerească lumea. Acolo, deloc în imaginar, se duce lupta Pep-Klopp și nici nu știi dacă Liverpool sau, dimpotrivă, City stă mai bine în teatrul viselor la zi. Și tot acolo mai au puterea să emoționeze lacrimile tânărului milionar Cesc Febregas, plecat de la Chelsea Londra la AS Monaco, pe un salariu generos și o primă de instalare de zece milioane de euro.

Parcă altfel ne întoarcem la oile noastre când știm că și bărbații îmbogățiți nu din bișniță cu pământ, ci din fotbal la cel mai înalt nivel plâng câteodată.

Chiar așa, nu vă încearcă această curiozitate: ce îi spune Dumnezeu lui Cesc Fabregas când îi vorbește, ca alesului imaginarului nostru?

Comentarii (44)Adaugă comentariu

acciduzzu (5 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 9:52

Părerea mea sincera: ești doar un hater prost, cu scrisul n-ai nici o treaba, poate doar cu scrisul după dictare.

mira (1 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 10:11

Nu te lua după acciduzzu, o fi și el o bucată mai proastă din mărețul trib becalian și-l doare umorul tău, ca el n-are. Acum, nu știu dacă sună bine "Freelancer ești când îți pasă ce scrii", eu aș fi spus "Freelancer ești când îți pasă de ceea ce scrii"...

Nic (1 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 10:27

Nu voi fi la fel de dur ca @acciduzzu în aprecierea articolului, dar am o părere similară despre scriere. Andrei Crăciun, transmiţi frustrare şi miştocăreală ieftină, nu plăcerea de a scrie.

Tyn (3 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 10:57

Bun articol. Bietii de ei, cei cu Sindromul Stockholm se supara cand cineva da, asa cum se cuvine, in siluitorul fotbalului (si al mass mediei de sport) din romanica . Lor le trebuie Voda, Cneaz, Voievod, Domn, altfel nu pot traii... E doar o problema de viziune a vietii, lumii si mai ales o problema de intelegere a NORMALITATII !!!

cata (3 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 11:36

printre cele mai bune editoariale citite pe gsp.

Andrei F (16 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 11:53

...pe tine trebuia sa te puna antrenor!!!!Meriti cu prisosinta!!!

JFM (1 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 12:12

S-au iritat gigeii, articolul e fara cusur, BRAVO !!! Gigeii, luati o pauza si anul asta la titlu ca asa va sta bine!!! Sa nu uitati sa faceti "liste de transferuri "pt la vara.

Dan Gabriel (1 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 12:47

*** deși Crăciunul a trecut.Intr-o țară condusă de *** și corupți care îți decid soarta.Tu încă te aștepți ca nivelul fotbalului nostru să fie ca în țările din vest.Trezește-te la realitate și nu mai avea vise umede.

Chis Alexandru (1 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 13:12

O postare xenofoba si denigratoare! Chiar mai are GSP spatiu tipografic pentru acest blogger? O revista care se respecta l-ar anunta instantaneu ca paginile sale nu ii mai sunt disponibile dlui Andrei Craciun!

Geo (2 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 14:19

Nea Caisa "frustrare mare" Craciun are o mare problema cu toti care au vreo legatura sau simpatizeaza cu FCSB(fosta Steaua), e un fel Cornel Dinu, dar mult mai putin priceput in a-si alege cuvintele. O fi lucrat la impins vagoane sau pe la adaposturile pentru caini, el stie, pentru ca nivelul textului cam pe acolo se situeaza. In plus, mai face si niste referiri jenante la adresa unei comunitati respectabile si plina de valori. Nea Caisa, lasa-te de meseria asta ca nu faci cariera cu frustrare si ura, iar tu nu esti capabil de ceva mai bun.

prazilian (2 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 14:24

Felicitari !Un articol excelent !Ma bucura faptul ca totusi mai sunt si ziaristi, care-si fac meseria, dincolo de interese sau party-pris-uri !Bravo !

itu52 (15 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 14:28

E vremea lor, la palat crește turma, fătările sunt în toi, belșugul de Paști este garantat, mai ales că pe 26 Aprilie turma e trecută pe brânză și mieii vânduți. Acum când și-au pus baci, care are în sânge meseria definitorie a neamului, se așteaptă rezultate pe măsură. De partea cealaltă este energia, cea care în vremurile astea geroase ne seacă la buzunar. Le râde barba când duduie contoarele de gaz și pot să-și permită îmbogățirea schemei. E, să-i vedem pe secetă, când se trage linie și se numără punctele. Cu așa instituții în spate(EON și Fabrica de Cas Si Brânză) este imposibil ca cele două protagoniste să nu facă o figură frumoasă în 2019. Totuși, ar fi cazul să fie atenți la lupul ce pândește de ani buni în pădurea Hoia și face legea în fotbalul românesc. Pe acolo umblă necuratul sub multe forme, faima locului trecând granițele țării. Încă un pic și-l ajunge pe Dracula. Succes tuturor și-i așteptăm la luptă dreaptă.

Grig (2 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 14:37

Excelent. Mai greu pt unii cu intzelesu...

victor L (4 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 14:46

Felicitari pentru articol. Dar ca bumerangul: GSP, prin unii condeieri, se invirte atit de ametitor in jurul lui Becali si a echipei sale, incit apar revoltati ca @ acciduzzu. Chiar nu puteti sa va integrati corului de aplaudaci becalieni?

Fane (17 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 14:50

Foarte adevarat este un articol formidabil.Cand ii citesti pe cei care se revolta poti sa-ti dai seama cat de jos suntem in mocirla jocului cu giolul fara pic de cap.

pawn (16 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 16:40

subscriu la parerea lui acciduzzu. colectie de insulte banale, care pot fi, au fost mestecate de zilioane de ori de catre comentatorii tuturor articolelor despre becali.

Balauru (1 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 17:59

Bravo! Gigistii se sufocă...

corneliu (3 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 18:49

S-au supărat *** lui Jiji. MM, Luțu, Teja, o menajerie sclipicioasă care se va sparge la vară când vor sărbători al patrulea sezon terminat pe locul doi. Sau te pomenești că va fi locul trei!😋

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Paul (1 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 19:16

Bun,bun articolul! Si prost,da' prost aciduzzu...

Ali Bec (4 comentarii)  •  8 ianuarie 2019, 21:55

O opinie foarte corecta! Ca-i scrisa la misto ... cu atit mai bine. Cui nu-i place ci cine vrea sa se delecteze mai degraba cu compuneri de nivelul clasei a VI-a, n-are decit sa se mute pe blogul „vecin“.

gigi_becali_4 (2 comentarii)  •  9 ianuarie 2019, 10:32

In anul de gratie 2019 inca mai exista jurnalisti xenofobi si denigratori :( Nu ma mira aprecierile pozitive ale celor cativa suparati pe performatele Europene ale Stelei ( 13 calificari in Europa League si Champions League in 15 ani ) , cativa suporteri frustrati de echipe care suporta rusinea unor ne-calificari istorice in competitie cu pescari, bucatari, ospatari, paznici de noapte gen Dudelange sau NecNejmegen - dar un jurnalist care face delimitari depreciative pe baza de nationalitate in anul 2019 ?! Cu ce se deosebeste "jurnalistul" , de Gigi Becali, care si el are acest pacat al xenofobiei ? Cu nimic. Macar Gigi este xenofob din postura de patron care a obtinut 13 calificari Europene in 15 ani.... "Jurnalistul" cu ce se poate lauda in ultimii 15 ani ca a facut pentru Romania ?

cn (2 comentarii)  •  9 ianuarie 2019, 10:35

Foarte bun articol. Si nu sunt hater Becali-FCSB; omul a fost la inchisoare, si-a platit datoriile fatza de societate. Daca e cineva de blamat e presa si in primul rand acest ziar, ca face atata publicitate unor indivizi ca Becali. Asta face si mai de apreciat acest articol, de fapt ma mir cum de a fost publicat aici. Cine spune ca e mistocareala ieftina n-a citit articolele lui geambasu sau maria.

Tudor (1 comentarii)  •  9 ianuarie 2019, 10:58

Cum e fotbalul romanesc, asa e si "articolul" dumitale.

Dan T (5 comentarii)  •  9 ianuarie 2019, 11:01

Bisnitarii NICI N-AR EXISTA IN SPATIUL PUBLIC DACA PRESA NU I-AR SCOATE CU PRIORITATE IN EVIDENTA. Ar ramane doar oamenii de fotbal, cei adevarati.

Observator (81 comentarii)  •  9 ianuarie 2019, 11:55

Dincolo de 2 observatii corecte (ca Becali l-a ales pe cel de acelasi sange) si ca "peste tot" nu inseamna numai cele cateva tari enumerate), frapeaza discriminarea, ilustrata pana si de titlu (transhumanta/pastoritul sunt preocupari decente, care mentin legatura fireasca cu trecutul); nu razbate vreun fel de discriminare etnica (si este foarte bine ca nu exista asa ceva) in cazul catorva blogeri care au postat articole despre Dumitrescu si vad ca este din plin prezenta aici, in cazul aromanilor!! Stupefiant si suparator! In rest, as avea o observatie despre Fabregas: ca si Sanchez, Nasri si Chamberlain (care s-au tranferat pentru ca au vrut), parasirea clubului din nordul Londrei a insemnat un regres evident! Catalanul n-a contat deloc la Barcelona, iar la Chelsea a fost doar o alternativa, nicidecum un punct fix! Singurul "transfug" care a progresat din toate punctele de vedere a fost o "aripa" transformata de catre Wenger intr-un varf veritabil si foarte eficient, adica van Persie, care a dobandit si titlul in PL mult visat la United! O.

danilovic (2 comentarii)  •  9 ianuarie 2019, 12:20

Ca de obicei, unul din cele mai bune articole din gsp :)..Sa nu te dea astia afara Andrei, ca doar pe prima pagina apar zilnic oite! :)

Observator (81 comentarii)  •  9 ianuarie 2019, 13:21

Apropo de ultimul paragraf: cati dintre cei mai importanti oameni din Romania (politicieni necorupti, ziaristi independenti, profesori universitari si medici sie profesionistii din mai multe domenii) castiga in toata activitatea lor cat obtin doar in cateva luni toti prostovanii (la propriu, nu la figurat, mai ale sdintre cei foarte tineri) din PL? O. Relativ la cei care publica materiale pe acest site: n-ati observat ca titularii de blog, cu exceptia lui Tolontan, nu publica vreo reactie la postarile cititorilor, indiferent cum ar fi ele (laudative, neutre sau critice)?

ozon1963 (2 comentarii)  •  9 ianuarie 2019, 14:33

Am luat-o razna cu totii !!! E clar ca lumina zilei ca singura calitate a maretului descalecat in Pipera e etnia...scriu repede sa nu sara *** pe mine ...cetatean roman de etnie aromana!!!! Ati uitat cum urla Becali la hotii pusi in genunchi in barul lui Giovani ? " Sa nu va prind ca furati de la machidoni...de la romani puteti fura!!!! ...." Si unul care imi jigneste neamul meu de roman facandu-l prost ....ca nu i-a iesit ciobanului referendumul....normal ca se autoexclude din marele neam romanesc!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

gigi_becali_4 (1 comentarii)  •  9 ianuarie 2019, 15:12

Vad ca haterii nu inteleg ca cei care s-au revoltat citind acest articol au fost deranjati de tenta xenofoba, de depreciere la adresa aromanilor , si nu a fost nimeni suparat ca patronul si suporterii echipei Steaua sunt "oi" , citez : "cezarul ***" . Adica poate ca am fost deranjati de mistocareala ieftina ca am fi cu totii, suporteri ai Stelei, "oi", dar critica adusa nu a fost pentru asta, ci , pe buna dreptate, pentru - citez : "Omul e aromân, ceea ce îl face, în ochii marelui patron, un mare român." Pentru cei care nu vad problema, le cer sa inlocuiasca in citatul de mai sus cuvantul "aroman" cu cuvantul "rom" , si o sa vedeti ca nu suna bine deloc. Suna chiar.... xenofob. Si ne miram apoi, ca in Occident, primim tot felul de epitete prin presa....De genul : "Ferraille ! Ferraille ! " si Simona Halep.... :( Pai ce, nu au si ei Andrei Craciuneii lor ?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dacia Automobile (2 comentarii)  •  9 ianuarie 2019, 18:23

Articolul acesta pe gazeta e ca lupul intrat la stana sau eu intr un restaurant.

BigBear (1 comentarii)  •  9 ianuarie 2019, 20:58

Hai sa fim seriosi, articolul e corect si in acelsi timp ipocrit. Nu "se vorbeste" peste tot, asta vinde GSP. 80% din materiale sunt despre Liga 1 si din ele minim 50% sunt despre FCSB si Becali iar inca 30% despre Dinamo si Rednic. Un articol standard inseamna 2 paragrafe cu o non stire, o barfa sau un zvon. Nu am vazut niciodata o analiza de meci sau ceva special despre un jucator, o cariera, o intamplare. Iar asta se intampla de foarte multi ani. Inclusiv pe blogul dumneavoastra din ultimele 5 articole 2 sunt despre FCSB si 2 despre Dinamo. Si asa o sa fie mereu.

acciduzzu (5 comentarii)  •  9 ianuarie 2019, 21:43

Da ce s-au pornit laudele miauniților. Ma rog, doar era pentru ei. Jurnalistic e anost

motanul incaltat (84 comentarii)  •  10 ianuarie 2019, 1:30

Dumnezeu nu-i spune nimic lui Fabregas. Ne-a lasat liberul arbitru. Jucatori ca Fabregas aleg sa joace fotbal, altii aleg altceva, altii pur si simplu au limite cu toate ca parintii lor cred altceva.... In alta ordine de idei , doar in capul tau si al presei apare ideea ca Medias poate alimenta FCSB. Scuze poate , dar nu cu Kerosen ci cu praf in ochi... Ca si Viitorul si alte echipe....Cum iti poti imagina -dau un exemplu aiurea,tu Liverpool ca transferindu-l pe Man sau Coman vei creste??? Nu vei pierde doar ceva bani. Numai ca din fericire , Liverpool stie joaca. FCSB nu. Crede ca va cistiga campionatul, transferind de la Medias, Craiova sau Botosani.....FCSB e o echipa slaba, iar cine e sub ea sunt praf si pulbere. Pt o Europa fotbalistica a aniilor 2019. Pt Dragomir si Becali au si astia jucatori. NU, nu au....Daca Man era asa o valoare il lua Juventus cind avea 13 ani cu 5 milioane nu Becali la 20 cu 400.000/ Capisci????????????????????

simioanca (1 comentarii)  •  10 ianuarie 2019, 11:43

Bati campii si esti plin de rautati !

mg (39 comentarii)  •  10 ianuarie 2019, 12:06

..chiar dacă unora Mioriţa le miroase-a oaie, repet, Gigi Becali nu are de ce să se ruşineze. Şi nici cu apartenenţa etnică, dimpotrivă. Şi ca să nu "vorbim discuţii", dau câteva exemple dintr-o sumedenie de oameni de valoare, aromâni : Hagi, Cristian Gațu, Simona Halep, Simona Amânar, Elizabeta Samara, Constantin Noica, Gala Galaction, Ion Heliade-Rădulescu, Mina Minovici, Neagu Djuvara, Nicolae Malaxa, Stere Farmache, Ion Luca Caragiale, Toma Caragiu, Ion Caramitru, George Vraca, Nicu Constantin, Dan C. Mihăilescu, Gellu Naum, Sextil Pușcariu, Victor Eftimiu, Stere Gulea şi Sergiu Nicolaescu. Aşa cum am mai spus, altele sunt bilele lui negre..

Ilie (19 comentarii)  •  10 ianuarie 2019, 17:05

@Andrei Craciun : f bun editorial, nu te lua dupa postacii frustrati ai ciobanului sau/si admiratorii neconditionali ai (valorii) ligii 1. Ma si mir ca te-au lasat sa scrii asta in Hazeta, cind deunazi dadeati toti cu pietre in 'strainul' de Daum pe diverse motive. Unul dintre ele, promovat chiar de patronul vostru (el din Chiajna nu cel din Pipera) era acela ca a zis gigi ca "dom'ne, Daum asta o sa ne duca campionatul la vale" sau "o sa ne scada ala pretul jucatorilor internationali la vinzare". Si nu e tot, tot dom' ioanitoaia ne indemna atunci, strecurat printre articolele anti-Daum, sa-l pretuim pe Gigi Becali, ca e printre ultimii care baga bani in fotbalul caprpatin. D-aia ma si mir ca te-au lasat sa scrii articolul asta si cel dinainte cu 'Stina'. Sau si-o fi dat si maestru' in sfirsit seama ca gigi nu doar bani (si-)a bagat in fotbal ?

Marco (7 comentarii)  •  10 ianuarie 2019, 19:20

@mg: ce are de-a face comparația ta etnică intre gigi becali şi iluştrii săi "compatrioți" ? Doar n-o să ne uităm la degetul ce arată Luna. Nu becali ar trebui să se ruşineze cu apartenența sa etnică, ci nouă, cei care il băgăm in seamă. Oierul ăsta incalificabil, "razboinicul luminii", "dresorul de oameni", cum se auto-intituleaza, face ruşine etniei aromâne, etnie ce nu merită un aşa intrus.

mg (39 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 11:37

@Marco - ce e atât de greu de înţeles ? Becali are multe bile negre, dar şi albe. Să fie criticat pentru bilele negre, nu pentru că e aromân şi ţine cu ai lui, sau că se trage dintr-un neam de oieri. Capisci ?

Marco (7 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 14:18

@mg: Acest "cu ai lui" e din altă epocă, prietene. Şi temporală, şi mintală. Aici nu ştiu tu cât poți ințelege. Cât despre "bilele albe", care sunt alea, poate ne spui tu? Că e credincios şi a construit biserici?

mg (39 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 18:19

@Marco - nu sunt prietenul tău, nu-mi dai motive pentru asta.. Cît despre bilele albe.. se ştiu, cred că le ştii şi tu, dar e mai trendi să strâmbi superior din nas.. O superioritate bazată pe ce ? Vrei să treci drept persoană educată, dar ai mari greşeli de exprimare : ce-i aia "epocă mintală", stimabile ?

Marco (7 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 19:01

@mg: Ce e comic la tine e că tocmai tu vorbeşti despre superioritate...la alții! Te uiți des în oglindă (propriile texte)? Ps: mentalitatea unei epoci, stimabile, sau ție iți place înțelegerea selectivă (da, a fost o greşeală cu o literă)

Marco (7 comentarii)  •  11 ianuarie 2019, 19:26

@mg: şi nu, nu ştiu de bilele alea albe ale lui gigi despre care crezi că ştiu dar chiar nu ştiu...

gogu van gogu (1 comentarii)  •  12 ianuarie 2019, 19:58

oile tot oi....

mg (39 comentarii)  •  13 ianuarie 2019, 18:01

@Marco - mda, cu educaţia ne-am cam lămurit, memoria cam selectivă sau mai degrabă lipsă şi mult tupeu. Opreşte-te înainte să te autodefineşti de-a-ntregul.. Pe ce se bazează totuşi superioritatea pe care-o afişezi ? Ştie toată lumea ceea ce tu pretinzi că nu, nu ştii.. Omul pe care-l urăşti, cu dispreţ suveran, a oferit o mână de ajutor multor oameni aflaţi în dificultate. Unul dintre ei este Duckadam. Hai să lăsăm instanţele divine sau pământene să judece oamenii, iar noi să ne vedem mai bine de-ale noastre păcate.. Nu te lua după autorul acestui articol, el din asta trăieşte.. Şi cu asta am încheiat cu tine. Nu-ţi mai ofer din timpul meu. Am dreptul, ca toată lumea, la o opinie. Nu-ţi datorez ţie explicaţii.

Comentează