Andrei Vochin

Cel mai bun ziarist dintre oamenii de fotbal și cel mai bun om de fotbal dintre ziariști. Pentru că le face pe amândouă

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Andrei Vochin
Fuga înainte de toate

„Și calul aleargă, dar nu dă lapte”. Asta e fraza preferată a celor care nu apreciază ceea ce înseamnă în ziua de azi calitatea fizică a fotbaliștilor. Curios e că în special foștii jucători iau în derâdere, de multe ori, […]

...

Scrisoare către vecinii mei din Chateau Mont Royal Chantilly

Dragii mei,

E trecut bine de miezul nopții. Am urcat în cameră imediat după ce l-am văzut pe „Săpun” coborând din mașina ce l-a adus, târziu, de la controlul antidoping. Șchiopăta din genunchi și din suflet. Unii dintre voi mai […]

...

De la nea Vanea la nea Bataclan

Parisul ne-a așteptat febril și atunci, și acum. Semantica e însă cu totul alta, fără ca asta să aibă vreo legătură cu faptul că în ’98 eram jurnalist acreditat, iar acum oficial. Tremurul ăla de dinainte de competiție e, din […]

...

Domnul Goe

Cu mare plăcere am lecturat vineri interviul pe care Justin Gafiuc i l-a luat lui Dorin Goian. Am regăsit aceeași stare de bine pe care o trăiesc de fiecare dată când mă întâlnesc cu acest bărbat, indiferent de context, în […]

...

Lobby și cei 4 A

Cu alte cuvinte, dacă-și va duce angajamentul la capăt, Lobonț va ajunge la 40 de ani. Știrea poate surprinde, chiar dacă, atunci când vorbim de portari, ne aducem aminte că Dino Zoff devenea campion mondial cam pe la aceeași vârstă.

[…]

...

Ce bine-mi pare, Gică!

Ascensiunea Viitorului lui Hagi arată două lucruri extrem de importante care guvernează, mai nou, fotbalul nostru

Permalink to Ce bine-mi pare, Gică!
marți, 29 septembrie 2015, 9:01

Deja nu mai pare conjunctură. Nu mai e întîmplare. Tinde să devină certitudine. Viitorul lui Hagi s-a agățat vîrtos de podiumul Ligii 1 și ne arată etapă de etapă că are resurse să rămînă acolo. Miracol? Nicidecum.

Îmi pare atît de bine să constat și să scriu că tot ce se petrece cu tînărul club din Ovidiu e rodul unui proiect, al unor decizii logice, al unui fir al evenimentelor care a fost proiectat, executat și urmărit cu încăpățînare. Firul creării unui business in sport, așa cum ar fi trebuit să se petreacă demult în tot fotbalul românesc. Hagi nu a promis marea cu sarea ca marii mahări care au intrat în insolvenţă, a făcut exact opusul. S-a limitat la cît are. A dat salarii mai mici, dar le-a dat de fiecare dată. Nu și-a înșelat partenerii, nici pe cei din club, nici cei din mediul de afaceri. Și, cel mai important, și-a construit propria Academie, pepiniera de jucători care să producă materie primă pentru echipa de seniori și, ulterior, bani pentru refinanțarea echipei.

N-a pus căruța înaintea cailor, ci mai întîi și-a construit baza de antrenament, locul unde copiii să poată progresa zi de zi. Unde să locuiască, să se hrănească, să învețe. În plus, din acest sezon, a terminat și stadionul mare din Ovidiu, astfel încît, în sfîrșit, după ani de pribegie în Liga 1, să joace, într-adevăr, acasă. Întîmplător sau nu, finalizarea arenei principale înseamnă și primul an în care echipa nu mai are obiectiv salvarea de la retrogradare, ci prezența în play-off. Întîmplător sau nu, ăsta e primul sezon în care Viitorul nu pierde nici un meci socotit pe teren propriu, face o linie de clasament ce însumează 5 victorii și două egaluri, iar cu 17 puncte e lider detașat în clasamentul meciurilor disputate acasă.

La fel de bine îmi pare că lucrul acesta se petrece cînd fotbalul românesc nu e condus de apropiații lui Gică. Asta-i legitimează și mai bine opera. Dar, în același timp, e și un mare avantaj. Pentru că, în ciuda a ce doresc să acrediteze unii și alții, în sfîrșit, după un sfert de secol, la Federație nu se mai judecă în găști, ci în principii. Nu mai funcționează regulile unora, ci doar regulamentele. Dacă ești bun, cîștigi, dacă nu trebuie să-ți aștepți rîndul și să muncești mai mulți. Lingăii din jurul „Regelui” au încercat să acrediteze ideea că, fiind contracandidată în alegeri, actuala conducere a FRF va face tot posibilul să-l distrugă pe Gică. Mai întîi au avansat varianta că jucătorii nu-i vor mai fi convocați la loturi. Fals, gruparea patronată de Hagi a rămas principalul furnizor de jucători pentru echipele naționale de tineret și juniori. Apoi, au invocat arbitrajul, ca fiind programat să distrugă Viitorul. Nici asta nu le-a ieșit, de vreme ce, spre exemplu, raportul penalty-urile dictate pro și contra e de 5 contra 1. Iar erorile de arbitraj, inerente, sînt, conform statisticilor Gazetei, un pic în favoarea viceliderului.

De fapt, ultimul paragraf, nici nu trebuia să-l scriu. Normalitatea nu trebuie evidențiată. Doar că normalitatea postrevoluționară a fost cu totul alta. Și Gică o știe, chiar dacă nu o va spune probabil niciodată!

Comentarii (37)Adaugă comentariu

viorel (7 comentarii)  •  29 septembrie 2015, 9:39

si eu sunt fanul acestei echipe. poate si pt hagi dar in principal pt tinerii crescuti. de asta imi placea si craiova sau pitestiul. fara investitii in tineri suntem praf. cel mai bun exemplu international este belgia la care te uiti ce echipa au facut in 10 ani te crucesti: cred ca valoreaza appx 500 mil de euro primi 20 jucatori..

nu mai vb de ajax, cluburile germane sau cele portugheze… sa nu uitam nici la massia care da majoritatea jucatorilor de la barcelona (care e nr 1 in lume)+ rezerve vandute cu 50-30mil euro la celsea sau bayer.

benaflek (2 comentarii)  •  29 septembrie 2015, 10:04

lamaie multa .

Rareș (2 comentarii)  •  29 septembrie 2015, 10:13

Creării, nu creerii.

Lucian (2 comentarii)  •  29 septembrie 2015, 10:46

Buna ziua!
Tot tineti prelegeri despre garamatica, atunci cand va intepati cititorii.
Va voi spune cum se face cu verbul „a cre a”, verb care se aseamana cu „a lucr a”.
Cum spunem „timpul lucr arii”, vom spune si „firul cre arii”. De unde gasirati acel dublu e?

Ciprian (1 comentarii)  •  29 septembrie 2015, 11:46

Gica Hagi e unul din putinele modele din societatea romaneasca.

ianiu (3 comentarii)  •  29 septembrie 2015, 12:22

Așa lăudau acum vreo 30-35 de ani și publicațiile ”Flacăra” respectiv ”Săptămâna” proiectul intitulat ”FC Olt Scornicești” și peste câțiva ani ”Flacăra Moreni” sau Vicotria București”. Poate asemănarea pare inoportună, dar a văzut o țară întreagă cum doi ani la rând trupa lui Hagi era ajutată prin blaturi să scape de retrogradare și din această cauză puteți scrie orice, că această neînsemnată echipă nu va avea mai mulți susținători decât jumătate din locuitorii urbei de lângă Constanța.

Cineva (9 comentarii)  •  29 septembrie 2015, 13:17

@ A. V.
Faptul ca-l laudati pe Hagi (merita din plin) constituie doar prtextul, obiectivul fiind incercarea de a-i lauda pe cei de la FRF. Greu sa fiti convingator; poate veti fi persuasiv dupa ce n-o sa mai activati acolo! C.

cineva (3 comentarii)  •  29 septembrie 2015, 14:14

Nu e nimic nou si nici surprinzator faptul ca Hagi are si va avea succes cu Academia . Dar oare nu era de datoria dvs ca timp de 25 de ani ati vandut ziarul abordand subiecte mult mai putin importante . Ei bine da sunteti in egala masura vinovati , voi presa ,precum Sandu si Dragomir . Cand te voi vedea vreodata turnandu-ti singur cenusa-n cap in direct spunand cate compromisuri a trebuit sa faci pentru a ajunge unde ai ajuns atunci d-le Vochin voi putea spune despre dumneata ca esti un OM . Pana atunci esti doar un alt atarnac al sistemului ( mai dezghetat decat ceilalti) . Cu consideratie

dac.impielitzat (9 comentarii)  •  29 septembrie 2015, 14:35

tot respectul pentru ce o facut Gica Hagi
mare jucator
nu prea o aratat mare lucru la antrenorat, dar sa fim seriosi nici nu a fost lasat sa construiasca viziunea lui. iaca o luat fraiele in mainile proprii si o investit sa-si construiasca singur viziunea. si mie imi place Viitorul. imi place cum joaca si asta e suficient.
am mai auzit eu ca o mai facut cateva porcarii si Hagi cu academia lui, dar, sa nu uitam ca traim in Romania, o jungla; iar in jungla se mai intampla si potlogarii, nu ai cum sa supravietuiesti altfel. fiti siguri ca atunci cand Romania o sa fie o tara civilizata Hagi si cei ca el, vor fi modele. de fapt… si-acum sunt!

alextrust (1 comentarii)  •  29 septembrie 2015, 16:14

„Asta ce înseamnă, prietene Andrei, numai demagogie ori altceva?” cum era de asteptat Ioanitoaia si a luat mana de pe tine. Pe acest blog se cenzureaza!

comentario23 (2 comentarii)  •  29 septembrie 2015, 21:55

Nu ultimul paragraf e problema, ci ideea la care s-a referit si domnul Ioanitoaia, introdusa ticluit si, dupa parerea mea, complet nefericit, intrucat realizeaza exact opusul actiunii de legitimizare a „operei”. Era un articol decent dar acum devine unul cu mesaj, la care nu stiu cat poti subscrie. Exista doua variante: ori sunteti entuziasmat in exces si, pur si simplu, neregulile scapa privirii agere de jurnalist, ori afirmati cu tarie si constient fapte neadevarate. Prima imi pare implauzibila.

comentario23 (2 comentarii)  •  29 septembrie 2015, 22:06

*[…]cati po

Bobby (1 comentarii)  •  29 septembrie 2015, 22:59

Domnule Vochin, haideti sa spunem adevarul despre Gheorghe Hagi – acum samsarul de copii, in trecut brelocul lui Mircea Sandu si Ioan Becali (sa ne amintim cum in anii ’90 MTS incerca sa faca ordine in FRF iar Hagi il apara trup si suflet pe Nasu’ de ingerintele celor care doreau transparenta si legalitate ?). Nu vorbesc de fostul mare jucator de fotbal Hagi – ci de omul Hagi, certat cu morala in anii ’90 si certat cu onestitatea acum. Hai sa nu amintesc de meciurile celebre care asigurau miraculos salvarea FC Hagi de la retrogradare in anii trecuti. Dar doresc sa amintesc despre racolarile nemiloase de copii practicate de firma lui Hagi (FC Viitorul SRL); acesti copii sint luati pe nimic de la cluburile care au investit in ei, si apoi re-vopsiti si pusi pe taraba pe sume aiuritoare. Iancu a fost pescuit de la Steaua pe gratis, si revindut pe bani multi la acelasi club. Mitrita a fost pescuit pe nimica de prin Craiova, tinut vreo 2 ani pe 1000 de euro pe luna, si revindut la Pescara pe 1 milion de Euro. Cit a primit clubul care l-a format la Craiova pe Mitrita ? Alt craiovean, Baluta, a fost vopsit vreme de un an si vindut pe bani grei la Universitatea Craiova. Cum a ajuns copilul ala Manea la nationala, si cine a avut interesul sa-l vopseasca si sa-i creasca cota ? Hagi a dezvoltat sistemul perfect de jefuire a cluburilor, de promovare desantata a „talentelor”, de crearea unor cote aiuritoare, si pacalirea eventualilor cumparatori. Nu in ultimul rind, acest domn contribuie din greu la inrobirea multor jucatori tineri pe care ii tine in sclavie, si le ofera libertatea doar pe bani multi. Jucatorul Kim de la Universitatea Craiova, un pusti de 16 ani, nu a mai fost tinut la echipa pentru ca Hagi pretinea sume enorme pentru 50 % din drepturile federative ale acestui baiat; craioveanul Kim fusese o perioada scurta legitimat la FC Hagi, nici nu jucase prea mult, dar domnul Hagi acum pretinde bani multi pentru libertatea pustiului. Daca Craiova sau Pitestiul nu mai scot talente este si vina samsarilor de tipul Hagi, care monopolizeaza brutal sectorul juvenil. Dar cine sa spuna adevarul despre Hagi ?

ovidiu_3003 (28 comentarii)  •  30 septembrie 2015, 2:07

…Viitorul este o echipa slaba …care n o sa prinda play off ul …dar continuati sa va amgiti …parca nu ati vedea ca niciun jucator vandut de aceasta echipa nu prinde nici macar banca de rezerve pein strainatate …ca si in ro …

IO (2 comentarii)  •  30 septembrie 2015, 2:09

Vorba lui benaflek, e nevoie de multa zeama de lamaie ca sa mai taie putin greatza.
La inceput chiar am crezut ca este un articol despre Viitorul, echipa pe care o simpatizez, macar pana se reinfiinteaza Steaua. Dar nu, autorul se bate singur cu palma pe spate pt realizarile echipei de la FRF. Ca sa nu mai vorbesc ca domnul Vochin da de inteles ca daca rezultatele Viitorului s-ar fi produs pe vremea celeilalte conduceri s-ar cam fi dat cu tarteatza de asfalt intr-o criza de copil lasat fara jucarii.

stefan m (1 comentarii)  •  30 septembrie 2015, 2:09

data viitoare voi citi articolele scrise de dvs, ca stiti sa conjugati „a crea” … sunteti de ras :))

blea (1 comentarii)  •  30 septembrie 2015, 5:49

Sa nu uitam cum a ramas aceasta echipa in liga 1, poate voi ati uitat de acea „omenie” dar altii nu uita asa usor.

Marcel (11 comentarii)  •  30 septembrie 2015, 6:58

Meritul lui Hagi e cu atât mai mare cu cât nu a inventat nimic! Exemplul lui era şi este la îndemâna oricărui patron (mulţi dintre ei mult mai puternici financiar)

Raoul (2 comentarii)  •  30 septembrie 2015, 8:06

Domnul Vochin, sincer nu cred ca, ati scris acest articol pentru a elogia munca depusa de Hagi, ci pentru a ridica in slavi faptul ca, noua conducere de la FRF este pe drumul cel bun. Cel putin din punctul dumneavoastra de vedere. Daca nu ati fi facut nicio referire la FRF poate, zic poate, as fi crezut ca, sunteti sincer. Asa… am mari dubii. Daca tot e sa vorbim de jucatorii convocati la loturile nationale de la Academia Hagi, eu nu sunt de parere ca, sunt foarte multi juniori de la Academia Hagi, convocati la loturile nationale. Da, sunt la U 18 poate si 19. Dar mai jos de aceste grupe? La Under 17 sunt foarte putin, iar mai jos de under 17 nu sunt mai mult de 1 sau 2. Sa nu mai vorbim ca, de cand au aparut acele asa zise Centre Regionale, se cheama doar de acolo jucatori. Asta fi se pare corect?

Cristi (1 comentarii)  •  30 septembrie 2015, 9:17

Domnul Vochin, spuneti ca, nimeni de la FRF nu are nimic impotriva lui Gica Hagi, şi daţi câteva exemple în acest sens. Dar împotriva lui Ianis Hagi? Sunt foarte mulţi, în special microbişti care comentează pe saituri , cum că, Ianis ,,e praf”, ,,că nu are nicio treabă cu fotbalul”, ,,dacă nu era fiul lui Gică Hagi nu juca nici în liga IV a”, etc. Cu sigurnţă că, aceste păreri le au şi o mare parte dintre ziaristi şi chiar antrenorii de la loturile naţionale de juniori. Dar cu excepţia lui Ştucan, Mihai Mironică şi chiar Emil Grădinescu (cel puţin a avut odată un comentariu critic l-a adresa lui Ianis.), restul se feresc să spună ce gândesc de, teamă să nu îl supere pe ,,rege”. Din punctul meu de vedere, Ianis este foarte talentat şi o sa ajungă mai mare dcât tatăl lui. Aş dori să stiu care este părerea dumneavoastră legată de fotbalistul Ianis Hagi , dar mai ales despre ideea lansată de Gica Hagi cum că , Ianis ar fi putut fi chemat la Under 21 şi că, ar putea fi în lotul pentru Euro 2016 (decât Mutu, mai bine el . CLAR). La Under 21 nu a fost chemat, dar la Under 19 , domnule Vochin dacă exista corectitudine la FRF, de ce nu a fost chemat acum pentru dubla amicală cu Croatia? Nu exista nicio explicaţie logică pentru asta. Ianis e titular l-a 16 ani in prima ligă, e căpitan de echipă si culmea cu el căpitan Viitorul a pierdut doar cu Steaua si e pe locul 2. Deci, nu cred ca, Viitorul poate sa aibe asa rezultate bune la rând în 10 oameni pe teren. Din punctul de vedere al selecţionerului de la Under 19 Ianis nu merită sa joace acolo, dar Florinel Coman care e tot de la grupa 98, e adevărat are 17 ani si jumatate, si care culmea e intr-o criza foarte mare de forma de vreo 3 luni sau chiar 4, este chemat la Under 19, si sigur o să mai fie şi alţii de la Under 18 chemaţi. În plus ,în vară a mai fost o dublă amicală tot cu Croaţia şi tot la Under 19 unde bineînţeles Ianis nu a fost chemat, dar in schimb au fost chemati Adrian Petre, Cîrnat, Coman (care s-a accidentat şi nu a mai putut participa) si surpriza Vlad Dragomir de la Under 17, care nu mai juca la juniorii lui Poli de 7-8 luni, dar care trebuia să se transfere la Arsenal si avea nevoie sa fie scos in faţă. Dacă Florinel Coman a demonstrat, chiar dacă acum e intr-o forma foarte proasta, că merită convocat la Under 19 ,ceilalţi nu au fost convocaţi pe merit acolo. Deci ,cum e cu corectitudinea sau macar cu logica de la FRF
domnule Vochin? Vă rog frumos să îmi răspundeţi la acest comentariu.

Cineva (9 comentarii)  •  30 septembrie 2015, 14:07

Dureaza peste 24 ore sa se modereze un mesaj?! C.

vasco (2 comentarii)  •  30 septembrie 2015, 17:43

Chiar daca nu o sa-mi publicati postarea va spun ca eu nu am incredere in Hagi.Unul care e in cardasie cu fratii puscariasi si cumnat cu popescu…Tot ce face face pentru bani(macar o face prin ceva munca si investitii),si apoi ce era sa faca?La ce altceva s-ar pricepe decat la fotbal?Repet,ma indoiesc de calitatile lui morale.

cineva (3 comentarii)  •  30 septembrie 2015, 18:24

scopul scuza mijloacele spunea unul destept . DAR MIJLOACELE TE CARACTERIZEAZA SI SPUN MULTE DESPRE TINE CA OM , iar ca om de fotbal Gica si-a dat rau cu stangu-n dreptu . (vezi blaturile prin care a promovat si s-a mentinut in prima liga ) deci ciocu mai micut

Minciuni frumoase | Opinii (1 comentarii)  •  30 septembrie 2015, 20:23

[…] în vigoare. Mai ales azi, cînd Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, scrie în GSP că “după un sfert de secol, la Federa
ție nu se mai judecă în găști, ci în principii. Nu […]

Edi (1 comentarii)  •  30 septembrie 2015, 21:20

Frumos Andrei ! Poate daca nu avea experienta de la nationala de acum 12 ani nu crestea asa. Asa frumos.

Gica Paunescu (2 comentarii)  •  1 octombrie 2015, 11:03

Ma bucur ptr. reusitele echipei lui G.Hagi; el este un sportiv care n-a pacalit sportul ce l-a facut cunoscut tarii si lumii intregi. Sa fii sanatos, Gicane si s-auzim numai de bine !

Cineva (9 comentarii)  •  1 octombrie 2015, 13:50

Incredibil, doua zile pentru moderarea unui comentariu decent? Supara adevarul intr-o asa masura? C.

Horia (1 comentarii)  •  2 octombrie 2015, 14:51

Felicitari Andrei ptr articol. Respect si mii de multumiri domnului Hagi.

cineva (3 comentarii)  •  2 octombrie 2015, 20:39

I

LAUR (1 comentarii)  •  2 octombrie 2015, 20:41

se blocheaza comentariile incomode din cate observ.

vali (2 comentarii)  •  3 octombrie 2015, 4:28

Aoleu..academicienilor, daca aveti ceva de spus comentati articolul nu ce scriu altii sau cum scriu l Era vorba de ce a reusit sa faca Hagi …

Consiglier (8 comentarii)  •  3 octombrie 2015, 12:48

Cum comentati declaratia lui Hagi referitoare la CFR? Acum sa va vedem!
Sunteti in doua barci: si ziarist si consiglieri al unui ….a unui fel de Ponta al fotbalului.
Mircea Sandu a fost Ion Iliescu dar, acest presedinte de federatie este Ponta 2.
Ah, era sa uit: FORZA GICA!!! ALATURI DE TINE MEREU!!! SI LA BINE SI LA GREU!!!

Cineva (9 comentarii)  •  4 octombrie 2015, 10:00

@ Consiglier
Vad ca faceti comparatii/asocieri intre politicieni si cei care conduc F.R.F. ; daca Sandu a fost Iliescu 2, atunci cine ar putea fi basescu 2? Indraznesc sa spun ca vreun conducator *** (de federatie, desigur) din vreo tara *** (la propriu)! C.

Venom (6 comentarii)  •  5 octombrie 2015, 14:28

Chiar daca Tolontan nu v-a cerut-o direct, ati luat cumva in calcul demisia (auto-suspendare etc.) de la GSP? Mielul bland isi pierde intotdeauna credibilitatea.

vasco (2 comentarii)  •  9 octombrie 2015, 5:46

Voi astia care-l admirati pe Hagi si sunteti anti Burleanu,stati linistiti,o sa aveti ce va doriti.In curand iese lotul de „specialisti”in fotbal,eminentii academicieni si scriitori,Popescu,fratii samsari,memeul,fala fotbalului romanesc,care impreuna cu Sandu si Dragomir au dus la starea actuala a lui,deci sperante mai sunt…Oricum mai jos de atat nu cred ca se mai poate.Nici moral si nici material.Noroc cu criza ca nu mai e nimic de furat…

israelian cinstit (1 comentarii)  •  10 octombrie 2015, 12:01

….EU CARE CREDEAM CĂ TITLUL SE REFERĂ LA GICĂ POPESCU ÎNCARCERAT PE nedrept DE O MÂNĂ DE PROCURORI CÂINOȘI ȘI NECINSTIȚI CU EI ÎNȘIȘI.oRUNDE ÎN LUME LUA CU SUSPENDARE IAR ACUM SE OPUN ELIBERĂRII SALE CA SĂ SE FACĂ CU ÎNTÂRZIERE DREPTATE.TOLOLOIUL PRESEI ROMÂNEȘTI TACE ÎNSĂ.

dragomir (1 comentarii)  •  16 octombrie 2015, 21:44

Apreciez tot ce face Hagi.Organizeaza Cupa Hagi Gilette care inseamna un trial in (la)intreaga tara,alege ce-i mai bun ca sa poata vinde ce a putut scoate din cei mai buni.Dar sa nu uitam cum a batut la Piatra Neamt si replica care i-a dat-o lui Massone la finalul meciului.Luand logic si ce sa investit in ultimii 2 ani echipa Viitorul merita sa ramana in liga 1.Ce s-a ales din Ceahlaul?(care poate avea o sansa)a ramas fara bani,unii jucatori s-au lasat de fotbal(gorea un fundas bunicel lucreaza in Anglia la un depozit) si altii neplatiti de vreo 6 luni.Si Ceahlaul avea o pepiniera buna.A scos jucatori ca Ichim,Gorea ,Margina,Chitosca,Stefanescu,Popadiuc,Barna(ce meci a facut cu Craiova)Barna fundasul,Tabacariu si altii care imi scapa acum si multi altii care joaca la alte echipe prin ligile inferioare.Ceahlaul fara bani si fara arbitri a retrogradat si Viitorul cu cei mai buni copii din tara a ramas in liga 1 care implanteaza pe langa copii si un Cernat,Mitrea,Filip sau Nicolita.Gheorghe Stefan merita statuie in fata staduonului Ceahlaului.Are si el multe „bube in cap”dar ce stadion si ce baza sportiva a facut la Piatra Neamt cred ca nimeni dupa el nu v-a mai face.Si Hagi a facut stadion la Ovidiu dar nu se compara cu ce a facut Pinalty la Piatra Neamt unde se spunea ca joci in Kosovo.Iubitor ,urmaritor al fotbalului romanesc raman perplex la ce se intampla in Romania in ultimul timp.

Comentează