Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Poate prea mult

Răzvan Burleanu îşi face echipa din oameni tineri, ambiţioşi şi competenţi. Pepinierele predilecte? Gazeta şi Ajax.

Probabil că într-o bună zi Gazeta va da şi antrenorul echipei naţionale de fotbal. Pînă atunci, i l-am livrat preşedintelui nou ales al federaţiei […]

marți, 11 martie 2014, 9:29

Răzvan Burleanu îşi face echipa din oameni tineri, ambiţioşi şi competenţi. Pepinierele predilecte? Gazeta şi Ajax.

Probabil că într-o bună zi Gazeta va da şi antrenorul echipei naţionale de fotbal. Pînă atunci, i l-am livrat preşedintelui nou ales al federaţiei pe directorul de comunicare. Colegul nostru Gabi Berceanu a semnat în timp record contractul cu FRF, iar Gazeta, ca orice club mare de pe lumea asta, nu a pretins daune ori clauze de reziliere. Răzvan Burleanu nu s-a mulţumit însă cu Berceanu, dorindu-l şi pe Răzvan Luţac în echipa lui, care creşte ca Făt Frumos plus Ileana Cosînzeana la un loc. Din perspectiva noastră, a celor de la Gazetă, ăsta era un dublu atentat la departamentul reporterilor speciali. Norocul ţine însă şi cu cei care se încăpăţînează cu printul. După o noapte în care a oscilat între borcanul cu miere al New FRF şi lingura cu fiere 7 zile din 7 a gazetăriei sportive, Răzvan a ales a doua variantă. De unde rezultă că există încă oameni care îi preferă ca şefi pe Ioaniţoaia şi pe Tolontan, şi nu pe Burleanu.

Am reţinut complimentele directorului de comunicare al FRF adresate fostei sale echipe. „Climatul profesionist şi aparte al Gazetei” de care vorbeşte Gabriel Berceanu este o realitate cît se poate de cotidiană. Şi de incomodă. Asta trebuie să reţină noul oficial pe probleme de comunicare al federaţiei. Îl cred pe cuvînt că îi pasă „poate prea mult” de fotbal, dar dacă el îşi închipuie că între FRF şi noi va creşte un pod de flori pe care vor dansa laolaltă reporterii cu funcţionarii de la Casa Fotbalului, înseamnă că ori este un naiv incurabil (şi nu este!), ori a intrat în retorica diplomaţiei de sorginte senepeapistă a recent înscăunatului prezident.

Gabi Berceanu ştie la ce s-a înhămat. Ştie la ce a renunţat, ştie şi mai bine ce a cîştigat alegînd să lucreze la comandă într-o meserie care îşi cere libertatea în fiecare secundă. Bănuiesc şi că a plecat spre un mai bine material care să compenseze constrîngerile funcţiei de instrument mediatic al preşedintelui FRF. Editorialele vor deveni literatură de sertar, anchetele, amintiri dintr-o viaţă anterioară. Iar poeziile, un refugiu virtual. Sînt convins că Gabi se va strădui să facă din federaţie un partener modern pentru presă. Ideea asta a parteneriatului sună frumos, dar este o utopie fiindcă nu funcţionează la reciprocitate. Aşa că noi nu îi putem promite mare lucru. Poate doar că va găsi în foştii lui colegi observatori obiectivi şi investigatori redutabili. Mă feresc să folosesc cuvinte definitive de genul „necruţători” sau „nemiloşi”. Sună imatur. Şi foarte caraghios.

Iar acum, după ce v-am demonstrat cum este să te răsfeţi în viaţă fiind ziarist şi cît de ingrat e să fii director de comunicare, o foarte scurtă privire spre alt posibil membru al echipei lui Burleanu. Care tinde să fie o Steaua în rezervă. Vorbim despre George Ogăraru, antrenor la formaţia secundă a lui Ajax Amsterdam. Nu-mi displace răgazul pe care şi l-a luat fostul internaţional înainte de a răspunde ofertei de la FRF. Şi nu voi dezvolta teoria Paradisului de la Amsterdam prin antiteză cu Iadul de la Bucureşti. Ogăraru are de ales între un proiect fotbalistic autentificat de performanţă şi încercarea de schimbare a unor oameni tineri care au avut abilitatea de a pune mîna pe putere. Ceva îmi spune că George va da lăncierii pe suliţele schimbării fluturate la Bucureşti.

Comentarii (36)Adaugă comentariu

Alcaloid (1 comentarii)  •  11 martie 2014, 10:23

Daca oameni dela Ghesepeuajung in FRF, nu am scapat de cocalareala si exista sanse maxime ca FRF sa dea faliment

Triarius (1 comentarii)  •  11 martie 2014, 10:35

Dle. Geambasu,

sa fim seriosi (eufemism pentru „sa nu fim ipocriti”), Gazeta nu a suferit nicio pierdere. Nu-mi aduc aminte de vreun editorial al dlui. Berceanu care sa imi fi atras atentia cu ceva in mod deosebit. Dimpotriva.
Atata timp cat la Gazeta vor scrie, pe langa Dvs, dl. Ioanitoaia, dl. Tolontan, dl. Vochin, dl. Paraschivescu, dl. Oprisan, dra. Andries, Gazeta, ca demers jurnalistic de calitate, va rezista. Ceilalti vin si se duc.
As fi putut chiar tine un ramasag cu Dvs. (acum e prea tarziu se pare) si anume ca, pe orice subiect sportiv, fara a avea studii de profil, pot scrie cel putin la fel de interesant ca dl. demisionar.
Disclaimer: nu sunt in cautare de job.
Sa auzim de bine!

jurnalistilor (1 comentarii)  •  11 martie 2014, 10:36

avantajul vostru este ca puteti minti / inventa fara probleme, dezavantajul frf este ca e obligata sa nege toate minciunile. cam asta e diferenta

stresu (12 comentarii)  •  11 martie 2014, 10:39

Foarte tanar este… Rica Raducanu.

Si are o cultura si un intelect… (la Rica ma refer)

Incepe sa-mi para rau c-a iesit… Burleanu

Se pare ca s-a aliniat… SISTEMULUI

tibi (1 comentarii)  •  11 martie 2014, 10:43

Poate gazeta il ajuta pe dl Burleanu si cu un jurist in echipa lui pt k are mare nevoie.. dupa noul cod penal cine are o condamnare penala inchisoare cu suspendare,e vb de dl Piturca nu mai poate detine o functie sportiva de conducere si cine il mentine comite o infractiune.. necunoasterea legii nu te absolva de raspundere! Un cod sportiv nu poate fi deasupra celui penal si uite asa dl Burleanu poate scapa de contractul beton a dl Piturca si fara compensatiile aferente! Daca gazeta va dezvolta subiectul va fi un tavalug ce va aduce o frumoasa schimbare la fata a nationalei noastre. Si uite asa gazeta poate rezolva si problema selectionerului! Ce bucurie ar fi pt milioane de suporteri sau ce ar insemna pt nationala noastra un cuplu HAGI DUMITRESCU desigur in prima faza nu ar accepta dar la interventia dl IORDANESCU ar accepta.Ar fi minunat acest trident; IORDANESCU HAGI DUMITRESCU!!!

boris (20 comentarii)  •  11 martie 2014, 10:50

nu stiu daca unele crize de orgoliu (gen „amanta parasita”) ar putea fi, neaparat, onorante pentru cei care le emit.
sa intelegem, deci, ca este prima salva de „tzifna” a ostilitatii critice care va urma?

dani (31 comentarii)  •  11 martie 2014, 10:51

Deocamdata nici o schimbare in fotbalul romanesc. Nu s-a debarasat de MAFIE. Arbitrajele tot parsive sint. La fel trintesc meciurule arbitrii, ca atunci cind sef la FRF, era Nasul. Exista-inca- o inertie, sau tot sandu conduce din umbra?

Ovidiu Miron (1 comentarii)  •  11 martie 2014, 10:53

E cazul sa va opriti, domnule Geambasu. Si dumneavoastra si toata aceasta actiune resentimentara a Gazetei.

Inteleg ca nu va convine ca pierdeti oameni valorosi. Dar e prea mult ce faceti. Aseara domnul Ioanitoaia l-a tinut pe Gabi Berceanu in ironii vreo 10 minute.

Acum vad acest editorial. Am mai citit si sambata astfel de lucruri care semanau cu niste intepaturi mai degraba, decat a glume.

Oamenii vor mai multi bani, au familii. Nu e prima data cand Gazeta pierde tineri valorosi. Poate e bine sa va intrebati de ce.

O zi buna.

Miki Maus (22 comentarii)  •  11 martie 2014, 10:58

Noroc cu Chivorchian, Piţi şi Degeneralul Puiu, care aduc doza justă de ”experienţă”.

bugy (12 comentarii)  •  11 martie 2014, 11:11

Pana sa dea Gazeta selectionerul echipei nationale,vad ca a dat Basescu presedintele FRF.

Franz (1 comentarii)  •  11 martie 2014, 11:12

Ba Ioanitoaia nu l-a ironizat deloc pe Berceanu la radio. A vorbit despre el cu drag, nu cum ti s-a parut tie care pari a fi foarte sensibilos.

Adrian (2 comentarii)  •  11 martie 2014, 11:14

Timpul va demonstra ca Nasul ne-a dus de nas pe toti… Burleanu e omul sau si va face doar niste schimbari de fatada… sistemul va functiona precum inainte… totul e cusut cu ata alba… amanarea pronuntarii verdictului pana in preziua alegerilor de la FRF, votarea in unanimitate a rentei pt Mircea Sandu, pastrarea unor supusi de-ai sai in actuala organigrama, afisarea brat la brat a noului presedinte cu ex-ul (desi l-a desfiintat in campanie… dar totul s-a sters cu buretele :-))) ) … si restul va decurge de la sine… eu unul nu pun botul la toata mascarada asta…!

Nicu (1 comentarii)  •  11 martie 2014, 11:17

Singura revigorare a fotbalului este sa se oblige cluburile de fotbal sa aiba in teren 3 ,4 tineri sub 20 de ani .
Sa dispara fotbalistii facuti pe pile si fardati de impresari.

ZIZU (31 comentarii)  •  11 martie 2014, 11:19

de fapt s a schimbat ce: ,….au aparut in conducere numai stelisti fara performante notabile ca jucatori sau manageri pe unde au fost… care alaturi de fam reghe inlocuiesc mafia plecata cu o alta.un tip ca reghe,banuit de pariuri antrenor la nationala si nevasta sa impresar vor face o cloaca din acest campionat unde fam reghe vrea sa dicteze tot

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  11 martie 2014, 11:59

Este evident ca Burleanu e plimbat de Sandu si nu stie ce afaceri face Liga. Pina la a te intreba ce face el de fapt acolo, cu specialistii lui, nu mai e mult.

Am fost unul care a cerut rabdare, „e dor Burleanu nu Vlad Tepes“ ziceam, am fost chiar de acord cu instalarea Noului Domn Piturca in locul fostului PiTurca, sint in continuare linistit aflind ca motanul Decebal si cei ramasi la Gazeta sint cu ochii pe el. Dar :

Ogararu e prea bun si la suflet. Pina sa riste plecarea de la Ajax, de unde poate ajuta mai mult, ar fi bine sa astepte putin, sa vedem cu cine defilam. Un nou Nea ? Nea Burli ? As prefera un Victoras Iacob. Acum e mai mult nevoie de unul care stie sa-i alerge pe cite unii prin Casele Fotbalului.

A inceput prost Burleanu. Si noi plimbam catelul, e drept nu in camion, ii aratam terenurile pe care se marcheaza. Apoi soferul asta de camion, care sta sus (alta poveste de stil, de ce nu ocupa el birourile de la parter – subsol ? ), discuta cu politicienii, organizeaza candidatura Bucurestiului la C E si mai stie doar Casai ce mai organizeaza. Hagi e prieten cu Platini, nu soferul. Altul pe care l-a facut mare.
Apoi mai apare si alaturi de alt sofer de camion, care si el discuta cu politicienii, dar tine sa mentioneze ca Liga e privata, poate acorda contracte oricui, le poate tine secrete. La o adica, de ce nu-si deschid Liga si FRF o cutie postala in Cipru ? Ii ajuta si candidatul (de mentionat ca cei trei au fost colegi de „profesionala“) de rezerva, alt sofer de camion ( se pare ca la circulatia din Bucuresti te impui numai cu camionul), pe care „revolutia“ l-a prins operind cu conturi secrete la „comert exterior“. Daca unul care in loc de studii si-a tras mustata, apoi si-a tras si banca, dar opereaza si-si tine banii in siguranta prin alte banci mai sigure din tarile calde, are voie, de ce nu si Liga ?
N-as avea nimic impotriva sa discuti cu politicieni. Dar ai cu cine ? USL azi e, miine … stie doar Mitica Brutarie. Voi chiar credeti ca politicienii si candidatii la Cotroceni, Tariceanu, Geoana au vre-o vina. Sint total nevinovati. Vanghelie macar isi trage singur pantalonii, altii au nevoie de cinci neveste. Ce rau sa faca astia, ca nici un papanas nu stiu sa faca. Iar Base si-a tras mosie, miine …, isi trage si el camion, desi i-ar sta mai bine in caruta. Vrajeli. N-ai cu cine discuta. Soferul de camion isi vede de treaba asa cum a invatat la „comert exterior“ si a aplicat in pizzeriile sale, face afaceri.
Burleanu, seful FRF !!!, aparind din nou alaturi de un sofer de camion, in mod EVIDENT nu stia cine sint „domnii care risca in Romania, pentru care 100 de milioane EUR nu inseamna nimic“.
Dar stia ca „acesti domni“ intra in afacere cu o mare avere, anume o cutie postala a unor creiere destepte, buzunarul gol al lui Copos. Nu vor avea decit cele doua posturi tv pe care le vinde Fantomas, cu marinimie si patriotism. La o adica, le poate cumpara inapoi si emite din patriotism. O fi auzit si el, ca e specialist, de falimente si spalari de bani, specifice celor care invirt miliarde. Burleanu ar putea macar cere sa vada o Garantie. Este suparator si daca Argaseala a votat ca „specialist“ o promisiune. Putea macar scoate ceva pentru Steaua, singura echipa neajutata de stat si primarii, singura echipa care se vinde, care are spectatori. Daca se mai vinde si Dinamo, e doar ca ii bagam noi prea tare in seama.

Nea Burli, noi sintem mai simpli. Daca reintroduci in deschidere meciurile de tineret-sperante-rezerve, daca ajungi la o intelegere de onoare, nescrisa, cu privire la numarul de jucatori romani, dar mai ales nu te mai lasi vazut alaturi de soferi de camion (Noul Piti face exceptie), pentru inceput mie imi ajunge.

PS fi linistit, Pisica mea inca te admira. Din spatiu.

seba (157 comentarii)  •  11 martie 2014, 12:01

imi pare rau ca gabriel berceanu a plecat de la gazeta, imi placea foarte mult cum scrie. nu prea-mi place institutia la care a ales sa se duca, dar banuiesc ca s-a dus cu ideea sa schimbe ceva in bine. sper sa o faca.

Steaua-1986-forever (24 comentarii)  •  11 martie 2014, 12:02

Mda…vom avea cancan la frf cu „reporterii speciali”. Nu e vorba de aceleasi persoanaje care asteaptau orice ragaiala la „palat” ca sa dea „exclusivitati” ?

brazvan (47 comentarii)  •  11 martie 2014, 12:11

mi se pare mie sau taman ce-am citit o osana…

Alex (5 comentarii)  •  11 martie 2014, 12:43

Dragii mosului,

Aceasta epistola lauda fara masura calitatea Gazetei Sporturilor. Dar tin sa va intreb, site-ul gsp.ro nu tine si el tot de voi? Nu e si el parte integra a gazetei?
Ne laudam cu sefi a la Tolontan si Ioanitoaia, dar acesti sefi dorm in scaune cand se scriu articole pe site?
Stiri demne de can-can sunt 90% din continutul gazetei. Acuzele lui Vama la cum blatuieste Steaua cu arbitrii sunt la ordinea zilei. Nu ne e putin rusine? In ultimul meci parca Steaua a fost dezavatajata in vreo 3 randuri (un cartonas galben si o situatie iminenta de gol oprita de un offside imaginat). Nimeni n’a zis nimic. Nici macar eu, care am decenta sa recunosc, nu au fost greseli intentionate. (de altfel, in rest a fost un arbitraj bun)
Problema e ca decenta mea nu o au si alte personaje (Niculae, Vama, mai nou Bobar, Lache, Negoita, etc). Iar colegii vostri mai mici si neinsemnati, cei care scriu articolase pt site, nu mari editoriale ca voi, vad o paine de mancat din cancanul asta si trec imediat la treaba.
Iar sefi precum Ioanitoaia sau Tolontan trec cu vederea (daca nu cumva chiar incurajeaza) astfel de texte suburbane!
Fie vorba intre noi, este ipocrizie cand vorbiti de calitate si de cum va pasa de sport, dar va vindeti pentru 10 clickuri in plus!

ionnis (81 comentarii)  •  11 martie 2014, 13:23

eu inca astept un articol despre rotariu 🙂

Architrion (14 comentarii)  •  11 martie 2014, 13:25

Cand vorbiti de “Climatul profesionist şi aparte al Gazetei” va referiti si la titlurile „soc” si articolele de cancan care apar in gazeta si pe site-ul acesteia? La batutul apei in piua luni de zile pe cate un subiect sau la crearea de 4-5 articole dintr-o stire de 2 randuri sau dintr-o declaratie de o fraza? La articolele rautacioase si incitatoare care starnesc zazanie (chiar ura intre mintile mai slabe) numai de dragul traficului?
Sau la gazeta sunt de fapt 2 redactii diferite: una a zeilor olimpieni (Ioanitoaia, Tolontan, Vochin, Paraschivescu, Oprisan etc.) si una a tabloidizatilor (Craitoiu, Udrea si care o rmai fi). Cum este?

LEFTER POPESCU (20 comentarii)  •  11 martie 2014, 13:32

Chiar daca este simpatizant al echipei Steaua , sper ca noul presedinte al FRFR sa fie cu adevarat echidistant in tot ce face .
Iata un prim pas pe care il poate face : sa introduca respectarea legii , statutelor si a regulamentelor in fotbalul romanesc . Sa interzica in totalitate nepotismele , inclusiv dreptul de a impresaria jucatori sau a fi conducator de club _ in cazul de fata – Coana Reghe – UCluj- Sageata _atat timp cat sotul ii este antrenor . Unul din cei doi trebuie sa renunte sau Coana sotie sa nu mai fie impresar ci sa primeasca un post in ograda echipei lui Becalu…altfel totul miroase a cazul Valiza .

eugeniu (6 comentarii)  •  11 martie 2014, 14:19

Pe ce va bazati in entuziasmul acesta debordabil ? Nu este rau ca s-a produs schimbarea pe care toti am dorit-o dar , mai usor cu pianul pe scari ! Nu exista nici o garantie ca tineretea echipei este chiar garantia succesului ; este foarte mult pana departe si mult prea multi factori imprevizibili . Saracia nu a dus niciodata la succes . Sa ramanem optimisti ?

LEONIDAS (30 comentarii)  •  11 martie 2014, 14:19

Geambasu as fi vrut sa te ia in echipa si pe tine si pe Decebal Radulescu,Mironica si alti olimpieni ca sa vad ce puteti construi, sa ridicati fotbalul la nivelul Spaniei,Olandei!,ca numai de demolat si criticat sinteti buni!,de bagat zizanie, n-ati construit nimic in toata viata voastra..!

sadrainbow (4 comentarii)  •  11 martie 2014, 14:24

Cristi, e bine ca totusi e Berceanu…se putea mult mai rau. Daca l lua Burleanu pe Craitoiu, GSP intra in faliment!

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  11 martie 2014, 14:29

# 22 LEFTER POPESCU on 11.03.14 at 1:32 pm

ba leftere, era abia ora 13:32. Nu-i cam devreme ?

PS daca ai o sursa de slipovita si marasesti te rog sa ma suni la 22 22 22, ma alatur, ca m-am saturat sa le tot vind gogosi la ciumpalacii astia. Platesc consumatia, pensia poti s-o folosesti pentru mangeare, papica, papa, pa.

mihai (5 comentarii)  •  11 martie 2014, 15:02

din pacate tineretea nu e o garantie ca va merge mai bine treaba in fotbalul nostru… dovada cea mai buna e prin politica… o groaza de ,,lupi,, tineri care chiar daca mai sunt si pregatiti unii din ei, nu fac decat sa se obisnuiasca rapid in mizeria existenta… si sa parvina personal, normal

SalaAurel (4 comentarii)  •  11 martie 2014, 15:16

Gazeta la făcut președinte pe Burleanu infundandu-l pe Gica Popescu,Tolontane nici Dumnezeu sa nu te ierte c-ai luat bucuria multor copii ,trimitandu-le tatii la pușcărie de care ne rugam sa ai si tu parte cât de recent.

Freddy RE (26 comentarii)  •  11 martie 2014, 17:17

@Lefter
Pai cam ce spui Matale sună „așea”:
„Românii, în marea lor majoritate, vorbește românește”
Și cu cine vroiai să ție? Cu Astra? Cu ăia din plastic de la Cluj unde românii din vestiar (și chiar și tribune, dacă o fi vreunu’) au nevoie de transzlatör?

Freddy RE (26 comentarii)  •  11 martie 2014, 17:25

@ Nentori Tirana
Chapeau, si – din nou si de fiecare dată – o plăcere!
De unde se vede cum combustibilul de Aeronave adaugat în exces unui VW 1966 îl face pe acesta din urmă camion. Cu șofer și cravată.

florin (1 comentarii)  •  11 martie 2014, 18:15

faptul ca mircea sandu exista pe statul de plata al frf inseamna ca nu sa schimbat nimic.poti aduce langa tine pe oricine din lumea asta, mircea sandu primeste 4000 euro lunar sa faca ce?.ai fost tare la televizor cand ai zis ca schimbi mafioti din fruntea frf dar se pare ca te-ai alaturat lor.

dani (31 comentarii)  •  11 martie 2014, 19:13

Nu s-a schimbat nimic. Aceeasi arbitri borfasi, care trintesc meciurile, aceleasi structuri mafiote, cladite de sandu. Se merge inainte-deocamdata?-pe acelasi drum batatorit, care nu duce nicaieri. Asteptam de la Burleanu curatenie la arbitri, Duru-compromisa sluga a lui sandel-Deaconu afara. Altii curati la suflet, profitorii la o parte, pina Justitia ii va trimite la bulele. Impreuna cu marii rechini:Nasu&Corleone!

pawn (22 comentarii)  •  11 martie 2014, 19:20

„..oameni tineri, ambitiosi si competenti”.
nu mai este kafka. este ilf si petrov. oameni care n-au jucat niciodata fotbal, care au avut singurul de a-l fi lins in cur pe cea mai mare jigodie din romania, de la caragea-voda incoace (carol al II-lea a mai avut merite), adica bashescu traian, sunt pusi in fruntea unor treburi pe care nu le-au practicat decat in somn. si in curtea scolii. si in povestile spuse balabustei pana sa le devina nevasta.
nu, da, eu zic altceva; ce antrenor si presedinte al federatiei selectati dintre ziaristi si politruci? hai sa-l selectionam si pe centrul atacant al nationalei de la „gazeta sporturilor”! eventual, domnul tolontan, nu?
e tanar, e ambitios, e competent, voteaza cu udrea, wtf?

Obiectiv (63 comentarii)  •  11 martie 2014, 21:16

Sa nu exageram! Tineretea nu reprezinta decat o etapa a vietii, nu in mod automat o garantie a competentei (aceasta se dobandeste in timp, nu este implantata printr-un cip)! Totusi, m-am convins (cum vad si pe la noul presedinte al FRF), ca tineretea „rimeaza” in primul rand cu aroganta (cunoscuta, dar nu intotdeauna asumata) si, apoi, cu ambitia (care n-are intotdeauna o conotatie pozitiva)!

Obiectiv (63 comentarii)  •  11 martie 2014, 21:19

Scuze, postez din nou mesajul, de data aceasta fara virgula de prisos!
Sa nu exageram! Tineretea nu reprezinta decat o etapa a vietii, nu in mod automat o garantie a competentei (aceasta se dobandeste in timp, nu este implantata printr-un cip)! Totusi, m-am convins (cum vad si pe la noul presedinte al FRF) ca tineretea “rimeaza” in primul rand cu aroganta (cunoscuta, dar nu intotdeauna asumata) si, apoi, cu ambitia (care n-are intotdeauna o conotatie pozitiva)!

fanU CR&POLI T. (8 comentarii)  •  12 martie 2014, 15:14

l-am apreciat ca jucator ,m-am bucurat ca a fost coptat in staful clubului:AJAX,dar daca da clubul AJAX??????pe mocirla fotbalului room????va avea numai de perdut caci cei de la AJAX?????sa-l mai reprimeasca?????NEVER,ei stiu sa-si pretuiasca fostele vedete ale clubului dar sa nu fie tradati.

Comentează