Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Ziua de după Apocalipsă

Mai mulţi oameni de fotbal prevestesc dispariţia fotbalului românesc, ca urmare a verdictului din Dosarul Transferurilor. Nu-i luaţi în serios! Imediat după megascandalul de corupţie Calciopoli, Italia a cîştigat Cupa Mondială la Fotbal. Se întîmpla în 2006.

Coincidenţă sau nu, […]

marți, 4 martie 2014, 6:35

Mai mulţi oameni de fotbal prevestesc dispariţia fotbalului românesc, ca urmare a verdictului din Dosarul Transferurilor. Nu-i luaţi în serios!

Imediat după megascandalul de corupţie Calciopoli, Italia a cîştigat Cupa Mondială la Fotbal. Se întîmpla în 2006.

Coincidenţă sau nu, tot în 2006 un ziar din România publica prima anchetă şi primele dezvăluiri despre traseul şi destinaţia banilor rezultaţi în urma transferurilor în străinătate ale unor fotbalişti din campionatul intern. După 8 ani, demersul Gazetei Sporturilor a căpătat un răspuns definitiv în instanţă, care i-a condamnat la închisoare pe toţi cei 8 învinuiţi.

România nu urmează să cîştige Cupa Mondială la fotbal în 2014, aşa cum reuşea Italia în 2006. În primul rînd, nu am reuşit pasul elementar, nu ne-am calificat la turneul final din Brazilia. Apoi, dimensiunea fotbalului nostru este cu totul alta decît cea a fotbalului reprezentat de squadra azzurra.

Întrebarea, sinceră în cazul microbistului fără putere şi ipocrită în situaţia omului de fotbal cu bani, este ce se va întîmpla acum în fotbalul românesc. Se aud pînă în stradă vaietele şi icnetele finanţatorilor/creditori, care suspină împotriva deciziei judecătoreşti de la Curtea de Apel. Finanţatorii/creditori sînt şocaţi, consternaţi şi indignaţi de ce păţesc astăzi foştii lor parteneri de afaceri fotbalistice şi nu numai. Ioan Nicolae, de la Astra, zugrăveşte tabloul apocaliptic al unui fotbal care va fi depopulat de oamenii de bine. Şi ocolit ca un corp urît mirositor, ba şi molipsitor.

Speranţa celorlalţi, există aşa ceva!, este că pedepsele dictate acum vor avea un efect terapeutic. Şi profilactic. Probabil că şi acesta este mesajul verdictului celor două judecătoare. Mai ales prin pedepsele exemplare destinate celor despre care credeam că vor scăpa cu sentinţe fără executare. Pădureanu, Neţoiu, Popescu. Dintre toţi condamnaţii, numele lui Gică Popescu iese cel mai tare în evidenţă. Tocmai prin dimensiunea fostului fotbalist care a fost Gică Popescu. Dacă verdictul instanţei Curţii de Apel conţine şi o componentă cu putere de avertisment, aceasta este condamnarea fostului căpitan al echipei naţionale şi principal pretendent la scaunul de preşedinte al Federaţiei Române de fotbal.

Ajunşi aici, lumina zecilor de camere TV nu cade pe Messi şi pe ai lui, ci pe Mircea Sandu. (Şi) ambiguitatea, permisivitatea sau, mai ales, domnia bunului plac în mînuirea regulamentelor şefului FRF stau la originea condamnărilor de astăzi. Dispariţia lui Gică Popescu de pe lista candidaţilor la succesiunea lui Mircea Sandu creează o situaţie specială. Iar la situaţii speciale se impun măsuri chirurgicale de acuitate extremă. Blocarea alegerilor prin boicotul masei de votanţi fideli Naşului este singura cale prin care acesta îşi poate prelungi exercitarea puterii.

Ieşirea din scenă a lui Popescu trebuie surmontată prin găsirea în regim de urgenţă a unui alt candidat agreat şi agreabil. Numai că, vorba lui Moromete, date fiind împrejurările, totul trebuie făcut cu mare grijă. Fiindcă Justiţia este cu adevărat oarbă. Şi nemiloasă. Altfel, staţi liniştiţi. Fotbalul românesc nu va dispărea, aşa cum prevesteşte patronul Astrei. Iar nea Piţi are parte de o linişte nesperată în pregătirea meciului cu Argentina. Maestre, tangoul!

Comentarii (47)Adaugă comentariu

fax (1 comentarii)  •  4 martie 2014, 19:04

bineinteles ca nu va disparea, dimpotriva… ca un investitor serios sa vina in fotbalul nostru acesta trebuie curatat complet.

multumim justitiei, Romania respira.

…cu placere dle mm

Steaua-1986-forever (24 comentarii)  •  4 martie 2014, 19:05

Este interesant cum securistul ala de Niculae crede ca fotbalul incepe si se termina cu clanul becali-popescu-borcea. Oare de ce? Daduse cumva „darul” pentru sezonul 2013-2014 si ii e frica ca a dat banii degeaba? Sau macar pentru 2014-2015…altfel nu exista o explicatie logica pentru care plange atat dupa cei arestati. Probabil Popescu ii „promisese” ceva, asa cum in trecut M.Sandu i-a „promis” lui Paskany, si, „baiat finut” – s-a tinut de cuvant. Dupa ce nu s-a mai tinut de cuvant au inceput micile animozitati intre cei 2.

cornel rusu (1 comentarii)  •  4 martie 2014, 19:08

Oameni buni nu suntem in povestea lui Creanga -POVESTEA PROSTIEI-nu o sa moara fotbalul romanesc,doar ca au fost condamnati cativa, probabil se va curata. Oameni buni [cei care votati] in 6 martie va puteti uita in oglinda?

ramon (72 comentarii)  •  4 martie 2014, 19:16

Calciopoli a fost altceva, procesul nu a schimbat drastic numărul de spectatori din tribune. Italia investește sume imense în fotbal și de aceea trofeele vin. La noi numărul de spectatori s-a înjumătățit în 1991 din cauza schimbărilor radicale din economie. Una cîte una, echipele de tradiție au ajuns la patronei care au ajuns, în mod natural, la faliment, iar echipele au dispărut. S-a scris mult timp de interesul firmelor de a-și plăti reclamă cluburilor. FALS. Dacă merită să-ți faci reclamă la Milan, de ce ar merita să dai bani Concordiei ? Odată cu întoarcerea PSD ului, cluburile rămase în viață s-au lipit de primării, care le întrețin dacă pot (Petrolul). Revenim la un neo-comunism, in care comunitățile susțin, fără să vrea (asta e primăria în România, instituția care face ceva în dezinteresul populației), cam la fel cum până în 1989 întreprinderile se implicau în sport. Giovanni a adus bani mulți și și-a luat și pentru el (destul!). Fără ca jucătorii ”lui” să plece, pe bani mulți, ei s-ar fi plafonat în div A. Ce-ar fi fost cu Dumitrescu, Răducioiu, Hagi sau Popescu, dacă nu ar fi plecat ”afară”, ce ar fi fost fotbalul nostru fără milioanele aduse de Copos, Pădureanu, Borcea. Acum patroni potenți mai sunt cei care fac afaceri cu vreo primărie, mjultinaționaele nu aruncă bani în fotbal. Fără Mitică, vom vedea dacă Digi va mai vărsa tot atâția bani, la Petrolul s-ar putea să nu mai vină bani de la primărie, la multe alte orașe de tradiție nu mai curg bani demult (Sibiu, Arad, Hunedoara, etc). Și astfel, cu o susținere tot mai subțire, tinerii nu-și vor mai irosi anii pe teren. Steaua a intrat în grupe, în toamnă, fără să câștige în ultimul tur. Cu un adversar mai puternic ce va face la vară ? Fără un Stoica, bun manager și la Urziceni și la Steaua, cine va mai avea viziunea aducerii jucătorilor și cât timp vor mai fi destui bani ? Și cum au căzut hocheiul, handbalul masculin, șahul, etc, va coborî și fotbalul (oricum, de pe un loc 10 mondial în 1990, acum suntem undeva pe 16-24 mondial.

kkciosuldelahamangia (42 comentarii)  •  4 martie 2014, 19:18

de ce ar fi apocalipsa dupa un verdict corect dat de justitie ? frf si liga de ce nu au aplicat regulamentul in cazul valiza ?

ionutt (4 comentarii)  •  4 martie 2014, 19:19

cum sa moara fotbalul cand cei care l-au furat sunt la puscarie acum???

Gabi (2 comentarii)  •  4 martie 2014, 19:21

asta este sansa fotbalului nostru de a se curata de mafioti si profitori si de a crea un sistem sanatos si durabil…

victor L (285 comentarii)  •  4 martie 2014, 19:25

Am auzit si eu pe la televizii proroci care vedeau Apocalipsa fotbalului; dar ma tem ca ei sint dintre cei carora le placea ce se intimpla in fotbalul nostru.
Nu, nu Apocalipsa ne paste, ci o convalescenta dupa o operatie grea, dar reusita.

fff (30 comentarii)  •  4 martie 2014, 19:31

Bravo, Cornel Rusu!

adi (15 comentarii)  •  4 martie 2014, 19:33

MULTUMIM JUSTITIEI!
Un gest de normalitate dupa atatia ani de mocirla.Ce performante au avut cluburile „ajutate ” de acesti infractori? Performanta de a imbogati scursurile societatii erijate in finantatori (de fapt camatari) , de a saraci cluburile si alunga spectatorii de la stadion.Intradevar mari performante tovarase Niculae.Mars la Poarta Alba langa prietenii tai.

Adrian (3 comentarii)  •  4 martie 2014, 19:38

tare, o sa castigam si noi Mondialul din vara, deci.

aldo_m (55 comentarii)  •  4 martie 2014, 19:48

ai multumescu lui adi pt TITLU ati multumim JUSTITIE cum sa vina popescu OMUL MARIONETA AL FRATILOR BECALI adica fotbalul cadea din lac in fantana adica fratii ar fi condus FOTBALUL ROMANESC ati multumim JUSTITIE adica DINAMO E FALIMENTARA SI borcea se retrage la misto dupa ce a SPOLIAT CLUBUL rapidul e in b DATORITA LUI COPOS si mai gasim ziaristi ,zoiaristi ,sportivi CARE SPUN CA OAMENII ASTIA AU INVESTIT BANII LOR IN FOTBAL aiurea TOTI AU INVESTIT PT INTERES DAR INTERESUL A FOST SI DE ORDIN PENAL nu ma bucur de puscaria astora ca smecheriii RAMAN CU BANII

Tudor (20 comentarii)  •  4 martie 2014, 19:55

@ramon: Daca fotbalul romanesc nu poate exista fara infractori, atunci nu merita sa existe.

Rumpelstinskin (9 comentarii)  •  4 martie 2014, 20:12

Pentru un fotbal mai curat, mai parfumat 😉

DS (45 comentarii)  •  4 martie 2014, 20:43

Da’ Mitica? Mitica pe unde e? Sau, mai bine zis, de ce nu e si el printre astia? Stiu, n-are nicio treaba cu transferurile, dar e imposibil sa nu gaseasca un procuror serios ceva.

cervantess (4 comentarii)  •  4 martie 2014, 20:48

@Ramon

Gresesti total!
Ce-ar fi fost acum Steaua,Dinamo,Rapid si celelalte cluburi prejudiciate daca s-ar fi investit acei bani in mod” destept” la vremea aceea?Am fi avut centre de juniori,jucatori pe la marile cluburi din Europa,stadioane puse la punct,o nationala puternica si un campionat intern prin top 5-7/Europa.
Dar nu,noi ii plangem de mila…

Adi (56 comentarii)  •  4 martie 2014, 21:03

din cati oameni cinstiti or fi printre patronii de fotbal, nu prea aud pe vreunul sa strige „afara cu infractorii din fotbal”…

stando (64 comentarii)  •  4 martie 2014, 21:26

Avem un campionat de amatori dupa ce se joaca si cu salarii aberante. In mod normal nici un jucator din campionatul romanesc nu merita mai mult de 1000 euro pe luna. Banii astia aruncati pe fereastra nu pot fi din afaceri cinstite. Trebuie investit in centrele de copii si juniori, nu in alde Mutu, Zicu si alte antimodele pentru tinerii de azi.

Milton (31 comentarii)  •  4 martie 2014, 21:29

Pentru amaratu’ ala de Popescu parca-mi pare un pic rau. L-am iubit enorm ca fotbalist. Mult mai mult decat pe Hagi. Nu am inteles si, foarte probabil, n-o sa inteleg niciodata cum de-a fost asa sarac cu duhul, incat sa se bage-n „afaceri” cu alde Becali. Da, l-or fi facut aia mare, da nu ei l-au pus capitan la Barca. Nu ei au castigat pentru el Cupa Cupelor, Cupa UEFA sau Supercupa Europei impotriva lui Real. Si, oricum, pentru echipele pe unde s-au straduit sa-l plimbe, aia si-au tras comisioane de care Popescu habar nu cred ca are. Deci, si daca l-au ajutat, asa cum incerca cineva, la alt articol, sa-mi explice legatura „ombilicala” dintre Becali si Popescu, machedonii n-au facut din asta un concept de „munca patriotica”. Eu cred ca orgoliul nemasurat l-a adus pe Popescu aici. A vrut si el sa devina „afacerist”, sa imparateasca lumea, lumea afacerilor, dar dupa cum zicea o vorba, „mandria precede decaderea”. Altfel, salut decizia JUSTITIEI, iar cripto securistu de Niculae ar fi bine sa-i urmeze. Asta, doar asa, ca sa vedem si noi ce ne vom face „fara” fotbal!

Catalin (2 comentarii)  •  4 martie 2014, 21:48

Foarte corect ce ai scris! Felicitari! Nu inteleg de ce totusi Mircea Sandu continua sa „ameninte” acum cu alegeri anticipate pentru sefia FRF, dupa 6 luni. Ce functie va mai avea el in fotbalul romanesc dupa ce va fi ales un nou presedinte al FRF. Cred ca Mircea Sandu a intrat in etapa delirului megalomanic ca Ceausescu in ’89.

TIB (9 comentarii)  •  4 martie 2014, 21:51

E absurd! Este abuz! Cum sa poate ca intro tara mai mult decat civilizata; cineva; vreodata; sa fie condamnat pentru ceva fapte comise cu buna stiiinta!? Cum!? Cine ne mai duce jucatorii afara?!!@ Cine?@% Unde mai vindem?%%% Neam inchis la europah! Sa intervina ponta base si antonescu!!! Free clanul becallli!!! Pardon free Familia becallli! si apropiati… meme stoica si toti, va rog, va implor. in ce tara devenim daca bagam la puscarie la poarta alba galbuie neagra oamenii care era vinovati de la posta, postA din satul meu nu al vostru… Sa dea bani la saraci din bar ca baga la buzunar astia. aloooooo uniunea lu europa e naspa nu vedeti? bagati la puscalau pe dovezi irefutabile, pardon futabile, dupa atatea termene. Mafie pentru mafioti. Multumesc, Justitie, stiu ca ai fost bolnava in faza terminala, dar ma bucur sa vad ca mai ai incercari compatibile cu legea…

Miky (198 comentarii)  •  4 martie 2014, 21:52

@ Cervantess

Steaua nu a fost implicată în transferul fraudulos de jucători, să fie clar! MM era la Galați când a călcat pe bec!

lil (1 comentarii)  •  4 martie 2014, 22:05

arme si gloante multe pentru procurorii si judecatorii corupti ai lui basescu si ponta ultima solutie intr o tara de corupti si mincatori de kaka

Boggy (1 comentarii)  •  4 martie 2014, 22:23

Asta da suflu de primavara in Romania! In curand ar trebui sa se construiasca o aripa noua la Poarta Alba pentru restul de „baieti descurcareti” din Romania care ar face bine sa inceapa sa-si rezerve cate o camaruta p-acolo in caz ca le vine randul. Cred ca asta s-ar califica la afacerea imobiliara a secolului :-). Oamenii in general se obisnuiesc cu raul pana la punctul la care nu mai cred ca poate exista o alternativa normala si sanatoasa, asa ca nu va faceti griji – fotbalul va exista bine merci si dupa sentinta asta. Sincer nu credeam sa asist la asa ceva in Romania, iar acum odata pornit procesul ar trebui continuat si expandat si in sfera politicului (acolo unde se invart sacalii adevarati). In plus ar trebui sa le fie inghetate conturile si confiscate toate bunurile materiale (inclusiv proprietati imobiliare) pentru in marea lor majoritate au fost doar rezultatul fraudelor financiare si a traficului de influenta exercitat de acesti indivizi scabrosi. Sincer imi pare rau pentru Gica Popescu. El a insemnat ceva intr-adevar petnru sportul romanesc dar se pare ca a fost „infectat” de microbul Becali. Asta patesti cand stai prea aproape de oameni „virusati”. Too bad so sad. Boggy.

dani (2 comentarii)  •  4 martie 2014, 22:55

Geambasule, credeam ca esti mai rational. dar imi dau seama ca si tu ai privirea aceea de om rau a lui tolontan. cu t mic

io (15 comentarii)  •  4 martie 2014, 23:04

exista un popor profund care are o butada care suna cam asa: cine isi pierde numele, isi pierde fata, iar daca isi pierde fata, acela nu mai este om..

spun doar atat, Gica Popescu si-a vandut numele pentru bani..se vede ca nu a inteles avertismentul ala din textul biblic… ca nu poti avea doi stapani si pe Dumnezeu si Banul!

restul sunt fizic si simbolic terminati..

Gica ar avea dreptul la iertarea noastra, pentru cat a facut pentru fotbalul romanesc..caci numai cine nu a gresit niciodata in viata are dreptul de a judeca..

cezar (4 comentarii)  •  4 martie 2014, 23:40

Pentru cei care nu inteleg ce inseamna sa traiesti intr-un stat de drept:NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE
popescu a fost remunerat pentru ce a prestat in fotbalul din tara lui,chiar a primit un teren pentru casa in Poiana Brasov gratis de la „marele conducator „Constantinescu Emil.asocierea cu mafiotul modern ,cum se autointitula becali ioan ia tradat caracterul lui popescu.

Bacu (1 comentarii)  •  5 martie 2014, 0:16

@ramon: Ia-ti te rog frumos pastilelele…nimeni pana la momentul actual nu a bagat bani in fotbal, toti au fost (sunt) creditori sau sponsori….

Razvan (2 comentarii)  •  5 martie 2014, 1:58

Fapte nu vorbe , asta conteaza.
Inainte se radea de Dinamo ca se pregateste de liga campionilor…dar nationala se cam pregateste si ea de turnee finale. Timpu’ trece leafa merge noi ne pregatim dar adversarii au fost mereu mai puternici si intotdeauna noi ne reluam atacurile dupa ce ne conduc slovenii,danezii,grecii etc…
„Prostii” si slabii aia non-vedete din 84′ 86′ sau 94′ n-aveau valoarea tinerelor talente la 25-28 de ani din campionatul actual dar jucau fotbal in lipsa masinilor scumpe si a crudutelor.
Hai pitzi , mai fa un plan de calificare pentru 4-6 ani poate poate iti pica grupa cu alde feroe malta si liechtenstein.

Dynamovist (22 comentarii)  •  5 martie 2014, 1:58

DIntre cei patru din echipa Popescu, singurul care poate face ceva bun pentru fotbal este Ilie Dumitrescu.

Alex (5 comentarii)  •  5 martie 2014, 2:52

Cum a scris unul la editorialul Mariei Andries, da desteptii aia care vor sa dea Rosia Montana, actualii minstrii (cel al culturii spre exemplu), etc … pe aia cand ii vedem macar in instanta?! Astea au fost condamnari politice, la fel ca si a lui Gigi Becali. Nu zic, foarte bine ca s’au intamplat, dar comparat cu Rosia Montana (spre exemplu, nu zic mai multe desi sunt mult mai multe), aste sunt gainarii. Sunt praf in ochii lumii!
.
Ce trebuie sa stiti! Pentru a intra in Patrimoniul Unesco trebuie sa indeplinesti una din conditiile date de ei. Rosia Montana indeplineste nu mai putin de 4 (PATRU). Rosia Montana trebuia sa fie de ani buni in patrimoniul Unesco, si prin urmare intangibila in fata unor astfel de hotii care efectiv ne jefuiesc pe fata tara si mai mult, distrug intreg ecosistemul!
Unde este dosarul pt Unesco? Undeva pierdut pe la Ministerul Culturii. Acel vagabond trebuie bagat la parnaie. Toti parlamentarii care au un amestec in treaba asta, toti cei care au organizat acele mitinguri false, cu oameni adusi cu autobuzele pt 5 lei. Sunt lucruri mult mai grave care se intampla in tara asta si ies zeci de mii de oameni in strada si protesteaza si tot nu se face nimic.
Avertisment! Justitia trebuie sa isi faca treaba, altfel, ce se intampla acum in Ucraina va incepe imediat si in Romania. Ce s’a intamplat ieri a fost doar un prim pas. TREBUIE sa nu fie doar un praf in ochi! TREBUIE sa continue condamnarile, si aici sa lasam fotbalul deoparte si sa ne indreptam privirea si catre adevaratele magarii!

motanul incaltat (455 comentarii)  •  5 martie 2014, 4:04

Stim cu toti ca cel MAI MARE MAFIOT al tuturor timpurilor , AL CAPONE a facut puscarie pt. neplata taxelor, nicidecum pt. vreo crima la comanda sau traffic illegal de alcool…… Asa ca , este correct. Au fraudat statul —sa plateasca. Numai ca asta au facut-o mai multi…. Sper ca in curind: Sandu, Dragomir, Mititelu sa le urmeze….. Cit despre raul facut fotbalului romanesc Padureanu ar fi meritat sentinta pe viata. Cel mai mult rau au facut Padureanu, Dragomir si SANDU…. Nicidecum fratii Becali sau Gica Popescu care au fraudat statul…. Cit despre Gigi Netoiu sa-si aminteasca in lungile clipe de meditatie de ultimul sau meci ca patron al U Craiova si anume: U Craiova-National 2-0 si la cei 35 000 de suporteri ai Craiovei ce o incurajau pe National din anumite motive. Totul se plateste…..

Caligula (4 comentarii)  •  5 martie 2014, 4:31

Cine va scapat de armata nu va putut scapa de puscarie!

Caligula (4 comentarii)  •  5 martie 2014, 4:32

V-a

kastor (8 comentarii)  •  5 martie 2014, 5:57

Insfirsit o decizie de milioane!
Sa nu-i plangem pe banditi.

Mihai (1 comentarii)  •  5 martie 2014, 6:47

Condamnarea interlopilor din fotbal ne aduce mai aproape de normalitate. Pana cand sa-si bata joc de o tara intreaga toti interlopii? In Romania se ajunsese la o bataie de joc. A se vedea cazul cu valiza de cash sau cazul echipei de unica folosinta din Urziceni. Bravo Tolo, Bravo gsp. Poate devenim si noi o tara normala!!

Dani (81 comentarii)  •  5 martie 2014, 8:51

Nu e vorba de disparitia fotbalului, Geambasule…doar a celui profesionist! Daca faceai aceasta dezambiguizare deveneai si tu profesionist…asa, esti cel mai bun exemplu al amatorismului din presa noastra…Maestre, sirba in caruta si maneaua in ograda gsp!

amanati alegerile pt. FRF (10 comentarii)  •  5 martie 2014, 8:56

sa candideze
mircea lucescu
puiu ionescu
gh hagi

gilos (147 comentarii)  •  5 martie 2014, 9:22

Poate intelegeti si voi, presa, cu ce personaje ne-ati intoxicat zi de zi. Care erau vedetele voastre favorite ? Sa va fie rusine !
Daca ati fi fost niste jurnalisti adevarati, si nu unii avizi dupa bani si cancan ieftin, nu s-ar fi ajuns niciodata aici.
Felicitari justitiei !!

PS Fotbalul romanesc de-abia acum are o sansa sa se insanatoseasca. De la revolutie incoace sensul a fost in jos, in mocirla pe care, voi presa, ati tolerat-o si incurajat-o.

DAN (12 comentarii)  •  5 martie 2014, 10:26

Cum au bagat astia bani in fotbal? Ca turcu la Dinamo care si-a luat banii investiti si a plecat? Ca penescu,staicu,Sechelariu,pinalty,iancu si multi alti hoti care imi scapa?Aflu acum ca sandu primeste renta viagera 75 000 E pe an,masina si nu mai stiu ce…iar un miner care munceste in subteran 25 ani are o pensie de 300 E…Astia ar trebui impuscati cum a fost ceasca…

lord belial (189 comentarii)  •  5 martie 2014, 11:21

felicitari lui tolontan, tepeneag si tuturor jurnalistilor care au investigat hotiile.
doar ca e o victorie de moral, doar, mie nu imi plateste curentul electric si factura la gaze.

pe basescu de ce nu il vedem dupa gratii, ca, vorba aia, a furat la referendum? eu pe basescu vreau sa il vad la bulau, pe ponta, raii railor, nu doar pe niste gainari

lord belial (189 comentarii)  •  5 martie 2014, 11:22

@#31 alex : eu am fost ala care am scris de rosia montana

lord belial (189 comentarii)  •  5 martie 2014, 11:35

” Fiindcă Justiţia este cu adevărat oarbă. Şi nemiloasă.”
normal ca e oarba, nu vede cum fura cu doua miini renelul, rds-ul, statul roman, basescu, fmi-ul, vinzatorul de la colt. m-am intors de 4 luni in tara si a fost suficient sa imi reamintesc cit de urit e aici la noi in romania

pt ca sintem reprezentati de nationala tarii hotilor

gogu (2 comentarii)  •  5 martie 2014, 11:58

intrebati-l pe dl niculae cu cati bani a cumparat clubul astra.

17 Nentori Tirana (677 comentarii)  •  5 martie 2014, 13:48

„Derbedeul” nostru. Felicitari femeilor, sperantele noastre, ati ratat un Verdict de 8 Martie !

Singura pierdere. MM, un suflet tinar, cu aspiratii inalte, care voia sa aduca Steaua si Romania !!! (va mai amintiti cum a infipt, sarac cu duhul, steagul Stelei in poarta „inamicilor“) pe culmi, sus de tot. Lui MM i s-au frint aripile. „Derbedeule“ (vorba „nepotului“ sefului securitatii, „adevarul“ absolut care pe vremea mineriadelor dadea cu ranga in studenti si profesori), acum chiar te iubim, ai intrat in clasa selecta a martirilor precum Adrian Nastase, ba chiar mai mare, caci ai primit mai mult. Lupta Steaua !

Tin sa felicit barbatii romani, adica judecatoarele, sperantele noastre, cu toate ca au facut exces de zel in cazul nefericitului MM, poate chiar la GP. Pacat ca n-au fost mai multi. Unii mai organizeaza azi viitorul, alte oracole il prevad.
Tin sa felicit GSP pentru ca nu le-a tacut gura, pentru atitudinea echilibrata de dupa „apocalipsa“, dar nu pot sa trec cu vederea, ca pe masura ce se apropia sentinta, s-au cam muiat toti, pina si Decebal, toti in afara de o femeie. Traiasca femeile, sperantele Patriei.

Cit priveste „Apocalipsa“, hai sa fim seriosi. Ce bine face patronul Astrei aducind ciumeti de afara ?
Astra e un moft al unuia pe care Statul, „Patria lui“, l-a facut bogat si acum vrea sa se mute in Bulgaria, caci acolo ai lui sint deja mai multi decit bulgarii. Macar Urziceni, care avea tot un suporter, a adunat si romani, asa cum aveau, iar rezultatele se datoresc unui antrenor, dar si lui MM.

„Apocalipsa“ poate veni mai curind de la personajele astea de desene animate, a caror vizionare ar trebui interzisa tinerilor sub 12 ani, prezente la conferinte, declaratii, inaintea unui meci de verificare, cu Ar-gen-tina. „Un nou inceput“,„Capitanul“ lor, nu leaga doua cuvinte, trece de la un film la altul, chineza curata, cu viteza cu care treci din Ferrari la jocurile pe calculator. Iar carmaciul, asta da Moromete.
„Apocalipsa“ poate veni de la un mecanic de locomotiva, ce pile o fi avut ca sa termine profesionala, coleg cu Sandu la scoala de securisti ce urmau sa faca comert exterior, unul care a arbitrat corect in CAP, pentru care fapta MITA nu exista, ori de la alti chelneri si valeti.

PS o rugaminte catre pretenii nostrii speciali, pisicutele: de cei pierduti numai de bine.
Iar stelistii sa nu se supere ca felicit totusi judecatoarele. Amintesc ca le-am zis de zeci de ori sa boicoteze „Nationala tarii hotilor“. Sa faca Cucul, Pota, Neculaii si CFR-istii „Nationala lor“. Noi o avem pe a noastra. Stie asta si ultimul dinamovist. Aici ajungi daca te complaci in mizerie, daca „coabitezi“, daca nu lupti. Doar hotii coabiteaza, pentru „Patria lor“ desigur. Au trecut revolutii, mineriade, lovituri de stat, a trecut ieri si Guvernul, trec cei care va asigura, cei care ar trebui sa controleze finantele, Cucul canta zilnic, ii doare in chelie si mosie pe hotii care se cearta la TV, dar fura impreuna. Apropo, Piti Talent asta, e bun la ceva ? Tare ma tem sa nu ajunga martir mai mare ca Copos si Nastase la un loc, ca crucisator ca CTP, nu are saracu scoala de diversionist.

Gheorghe (1 comentarii)  •  5 martie 2014, 22:11

Sa-i spuna cineva Olgutei ca nu participam la CM, sa faca repede o clona s-o trimitem acolo sa castige cupa, cum a facut Italia in 2006 dupa scandalul lor. Sigur are partidul bani sa ii „legitimeze” pe marii jucatori care nu s-au calificat cu nationalele lor.
PS: Daca nu accepta din prima, spuneti-i ca o sa-i strige o tara intreaga numele si o sa-i ridicam si statuie. Asta o s-o dea pe spate

Maxentius (1 comentarii)  •  5 martie 2014, 22:54

de ce trebuie sa plece din fotbal oamenii de bine … poate ca ar fi mai bine sa fie cinstiti si sa faca ceea ce este de facut sa faca lucururile bine asta in cazul in care nu incearca sa faca spalare de bani si tot felul de „furtisiaguri” cei care spun ca o sa iasa din fotbal inseamna ca au musca pe caciula si le este frica sa nu fie urmatorii …. KeeP Kalm si Welcome noua conducere din FRF

Comentează