Cristian Geambaşu

Jurnalist box-to-box, de 25 de ani mereu în echipa ideală a presei de sport. Respectat, temut și foarte apreciat. Întotdeauna la obiect, tăios, fără ocolișuri

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Cristian Geambaşu
România nu este o echipă!

Radicevici, Grbici, Mehmedovici. Pe bancă, Kim Rasmussen. Cunoștințe mai vechi, adversare mai noi. În zi bună, Muntenegru poate bate pe oricine. Dovadă victoria cu Norvegia la distanță de 5 goluri. România are nevoie tot de o victorie la măcar 5 […]

...

Taci!

Asistăm de niște ani la o degradare alarmantă a relației jucător-antrenor în tenis. Poate ar fi și mai potrivit să spunem jucătoare-antrenor, fiindcă majoritatea copleșitoare a situațiilor provin din tenisul feminin. Antologica secvență în care Sorana Cîrstea îi cere arbitrei […]

...

Cine este cel mai mare adversar al naționalei României?

Calculele hârtiei indicau naționala masculină de handbal a României favorită în dubla întâlnire cu omoloaga din Kosovo. Incredibil, mai există așa ceva! Naționala Kosovo este una dintre puținele reprezentative în fața căreia România mai poate fi considerată favorită. Ca să […]

...

Dinamo pe modelul Barcelona

Totuși, modelul propus de asociația DDB este inspirat din organizarea unor cluburi ca Barcelona.

Lucrul esențial în acest tip de conducere este absența unui patron, a unui privat care face doar ce îl taie capul. În cazul unor entități ca […]

...

Acești doctori care îl enervează pe Marica

Hai că nici LeBron James nu ar fi zis-o mai bine decât Ciprian Marica! „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație” este o frază-manifest a zilelor pe care le trăim și numai un om cu […]

...

Dinamo a cîştigat derbyul!

Vorbim despre un meci al cărui rezultat nu se vede pe tabelă. Este despre cum îţi creşti copiii.

Am putea vorbi despre liniştea lui Liviu Ciobotariu, care doarme fără vise înaintea derbyului. Tactica adormirii adversarului.

Am putea discuta despre sistemul […]

duminică, 4 decembrie 2011, 11:28

Vorbim despre un meci al cărui rezultat nu se vede pe tabelă. Este despre cum îţi creşti copiii.

Am putea vorbi despre liniştea lui Liviu Ciobotariu, care doarme fără vise înaintea derbyului. Tactica adormirii adversarului.

Am putea discuta despre sistemul în care va juca Steaua în Groapă. 4-2-3-1. După 4-3-3. După 4-4-2. Sistemele lui Ilie Stan. Sau ale lui Gigi Becali? Sau poate ale lui MM, sfetnicul din umbră al patronului. Ieşiţi la lumină, dragi sfetnici, să vă cunoaştem mai bine!

Am putea vorbi despre invitaţia pe care Marcel Răducanu i-o adresează lui Mihai Costea. Să vină la Dortmund, să îl învăţ cum se face o preluare, îl îndeamnă fosta glorie din Ghencea. Este o propunere pe care vîrful oltean ar trebui să o ia în serios. Iar dacă tot acceptă invitaţia, să-l roage pe Marcel să-i arate şi cum se dă cu capul în minge.

Am putea discuta despre poanta senzaţională a lui Cîrţu. Dacă şi-ar fi dat cu vopsea pe tălpi, am fi constatat că Mihai Costea nici nu a călcat prin careul lui Schalke, observă fostul antrenor al Stelei. Bună. Şi modesta noastră contribuţie. O poantă care rezultă din poanta lui Sorin. În curînd vom putea spune despre aproape toată lumea „fostul antrenor al Stelei”.

Am putea vorbi despre toate lucrurile astea. Anecdotică, bancuri, ironii, fitile. Dar ar fi bine să mai vorbim şi despre copii. Despre copiii fotbalişti. Meciul Dinamo-Steaua nu se joacă doar de două ori pe sezon. Puştii au derbyul lor. Au echipamentul celor mari. Au aceleaşi culori. Şi, dacă nu mă înşel, au mai multă ambiţie. Replicile derbyului-cutremur Dinamo-Steaua nu sînt lipsite de dramatism şi încrîncenare. Inocenţa copilăriei se întîlneşte cu sentimentul apartenenţei. Un dinamovist de 13 ani şi jumătate ca Denis Ciobotariu nu este mai puţin dinamovist decît unul de 23 de ani ca Marius Alexe. Poate că dimpotrivă.

Căutaţi un sens pentru marele derby de luni seară? O noimă în viitorul acestor meciuri care compun povestea fotbalului românesc? Le veţi găsi în rezultatele grupelor de copii şi juniori. Dinamo domină copios. La toate categoriile de vîrstă, pe teren propriu şi pe teren străin. Nu este nici întîmplare, nici pronie cerească. Este un sistem în stare de funcţionare. Care produce. Cu antrenori care îşi fac treaba şi cu scouteri care chiar se ocupă să caute. Mda, privit de aproape, tabloul nu mai pare la fel de idilic. Există şi pe acolo interese, privilegiaţi pe bază de taţi. Totuşi, aşa imperfect, viitorul lui Dinamo se construieşte.

Cel al Stelei a fost îngheţat de obtuzitatea patronului. Au supravieţuit exact grupele impuse de regulament pentru participarea în campionat. Steaua juvenilă arată ca un spital care merge doar cu personalul de gardă. În acest punct ne aducem aminte din nou de Marcel Răducanu, unul dintre copiii ghiciţi cîndva, demult, de un antrenor harnic şi, vai, anonim, din perioada în care Steaua avea o şcoală de fotbal. Nostalgia după Marcel Răducanu este avertismentul pe care fotbalul îl dă unui club care a uitat să privească spre mîine, trăind într-un azi nevrotic. Cînd nu este comic.

Dinamo a cîştigat derbyul pentru nişte ani de aici înainte. Indiferent de rezultatul meciului pe care îl va fluiera Balaj. Dinamo a cîştigat acel derby „nespectaculos” al cărui rezultat nu se vede imediat pe tabelă. Fără legătură cu discuţiile transatlantice fin-naş.

Comentarii (46)Adaugă comentariu

one.love (27 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 11:39

asa este,steaua se stinge din pacate

red77 (6 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 12:00

situatia asta este de ani de zile. daca ne apucam sa numaram jucatorii promovati in ultimii 20 de ani de la grupele de juniori si care sa fi insemnat ceva pentru acest club cred ca ne ajung lejer degetele de la o singura mana ! la ora actuala dinamo a inceput sa stranga o gramada de tineri si acest lucru se vede. calificari la turneele finale de juniori batai crancene administrate grupelor de la steaua.

mario (6 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 12:01

asa e, din FERICIRE steaua se stinge

Valah (2 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 12:05

‘Marcel Raducanu s-a născut la 21 octombrie 1954, în Bucureşti, şi a început fotbalul la clubul Progresul. La Steaua a venit in 1972 ……. ‘
Nici măcar Marcel nu a fost crescut de noi.
La capitolul copiii și condiții pentru ei, Dinamo a fost mereu superioare, Steaua s-a mulțumit doar sa ia din munca altora.

simex (6 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 12:07

Frumos editorial.Pentru cine e interesat Dinamo a castigat intotdeauna, scorul alltime e 40-34 .Restul sunt discutii transatlatince, publicitate pentru Jiji(probabil asta a fost scopul preluarii stelei), fuga cu punga de 1 leu dupa alte echipe, etc.Un lucru nu inteleg insa:campionatul Romaniei are 18 echipe unele mai bune altele mai slabe, de ce tot timpul se discuta peste tot numai despre aia de pe locul 9??????

tactic-zone (1 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 12:11

UN CLUB SERIOS ESTE CA O PIRAMIDA:
-traditia (istoria)
-suporterii
-imaginea (marketing)
-baza sportiva ,stadion (locul careia ii spui asa: „jucam acasa”)
-centrul de juniori (cei pe care-i cresti sa iti fie loiali, nu ii platesti pt a iti fi loiali)
-echipa secunda, anticamera echipei de seniori.
-echipa de seniori.
-patronul, finantatorul.
SI IATA CUM ARATA STEAUA:
-echipa de seniori
-patronul.

pele (2 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 12:28

foarte tare cristi!!

sa o tinem tot asa.

pele (2 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 12:29

@simex

esti informat gresit.

avem 10 victorii peste ei in campionat.

doru (7 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 12:38

admirabil ,domnule geambasu, patroni lui Dinamo incet incet invata din greselile trecutului,si poate ironic din greselile stelistilor ,la Dinamo acum este liniste la echipa ,borcica nu mai e toata ziua la tv ,incet incet lucrurile se pun pe fagasul lor normal ,intram in normalitate si oricare ar fi rezultatul meciului de luni Dinamo e victorioasa ,dar oricum stim ca decite ori apare jiji la gsp tv si afirma ” ai spulberam pe Dinamo ” de cam atitea ori au luat bataie ,singura remarca pertinenta a lui jiji a fost in finala cupei 2010-2011 cind s-a limitat a spune batem dinamo dam 2 goluri unul e autogol,si atungi a avut dreptate ,acum dupa ” spulberam Dinamo ” …………raspunsul il stiti

nelu (4 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 12:48

duckadam de la arad,barbulescu bumbescu de la olt,iovan resita, belodedici turnu severin, boloni tg mures, tudorel stoica galati, majearu galati,balan baia mare, lacatus brasov ,piturca olt. asta e traditia stelei de a creste juniori. exceptiile care confirma regula dan petrescu si ilie dumitrescu

saviola2_3 (5 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 12:49

Foarte corect domnule Geambasu.Din pacate gigi a distrus echipele de tineret , dinamo e mult peste la cest capitol, pacat, mare pacat, un club de talia stelei sa nu aiba scoala proprie de fotbakl, sa nu aiba antrenori buni pt cei mici, sa nu aibe viitor practic.Mare pacat.

@Pele STEAUA are mai mult victorii decat dinamo….in cupa.Asa cum dati voi calasamente si statistici false asa ma pot juca si eu cu statisticile.Rezultatul intalnirilor all time (cupa,campionat,super cupa) intre steaua si dinamo este asa: 149 de meciuri disputata, 54 de victorii dinamo, 49 de victorii steaua si 45 de meciuri egale.E ciudat cum omiteti voi adevarul si mereu puneti doar meciurile din campionat doar asa de dragu de a dezinforma.

j-a-vre (1 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 12:52

sper ca jucatorii lui dinamo sa aiba mai multa minte decat suporterii lor si sa nu creada ca simpla prezenta a augustelor lor persoane le va aduce victoria. sa nu uite ca steaua le-a luat cupa si ca desi au batut-o de doua ori in campionat, au batut-o cu partea dorsala in poarta pe tot parcursul celor 90 de minute si in tur si in retur.

dayro27 (7 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 13:06

domnule geambasu,nu era mai indicat ca dinamo sa castige cu VORSKLA POLTAVA?asa macar pt coeficientul de tara….de care an de an dinamo isi bate joc,fiind eliminata de toti descultii..asa in romanica unde ti-e frate raul si ramul(arbitrii,comisii…etc)e usor

dany (2 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 13:21

Un articol crud dar adevarat care arata in ce situatie a ajuns un mare club din Romania, datorita unui schizofrenic care se numeste becali.
Felicitari domnule Geambasu!

Ducu (2 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 13:27

Sa dea Dumnezeu! De regula cam ai gura aurita 🙂

Lereter (40 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 13:32

Dle geambasu eu ,ca aradean,detest ambele echipe create la ordin sovieti.Asta nu ma impiedica sa va readuc aminte sintagma :”fotbalul nu este matematica”.Fotbalul nostru -fara continut fizios si tehnic-bazat ,doar pe tacticizare si pe autovictimizare la presupuse erori de arbitraj nu ofera morive de a spune : Dinamo a castigat derby-ul.Poate fi orice rezultat,Dinamo nu are aparare (doar portar-aradeanul Balgradean,luat gratis,de la UTA),asa ca daca Balaj nu va fi teleghidat-ca de atatea ori (am vazut pe viu,finala CFR-POLI,la Tg. Jiu),poate crea premiza unui joc echilibrat.Dar Dv,nu prea ati avea motive sa fiti atat de dinamovist,in previziuni.daca Steaua joaca ca si cu nemtii,recent,nu poate pierdeApropos pentru mine exista un singur DERBY-nemilitarizat,nepatat-adica UTA-POLI,dar cum la Arad sau Timisoara gazdele nu se predau,sint trimise in B,penalizate,marginalizate.As rade satisfacut sa vad un dinamovist (ca Dv) dezamagit,ca a gresit in meseria sa :nu e bine sa faci predictii inainte.

nic (84 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 13:35

bun subiect, decent finalizat, frumos comentat. Il citesc de departe si articolul plus comentariile (mai putin alea pe langa subiect) imi dau un sentiment de bine.

one.love (27 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 13:54

mario, din FERICIRE pentru minoritate, din PACATE pentru majoritate

sorin (73 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 13:55

@ Lereter Sigur ca nu se putea sa nu apara si un ardelean, spuma tarii, cei fara de care nu exista nimic! Poate uita d-l ardelean ca a trebuit sa se faca o serie separata pentru Ardeal ca sa mai existe si echipe de acolo in A! Poate uita de Corpodean, un ardelean cinstit desigur, sau de modul in care a castigat CFR campionatul, sau de Terbea, marele ardelean cinstit din Mures, de Poli Bragadiru etc. Si ar mai fi un milion de exemple de „cinste” ardeleneasca… Cand veti intelege ca nu sunteti cu nimic mai prejos la toate porcariile din tara asta? Ba chiar fruntasi in multe cazuri!

pop cosmin (20 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 14:05

eu zic ca gigi sa dea oile din staul cu vopsea pe copite sa l-e lase pe gazon si in functie de urme sa faca sistemul de joc.nu poate fi mai rau.cea ce e bine!

Copy/paste (1 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 15:17

Mai bine ai scrie cat este spaga la copiii de la Dinamo pentru a se putea inscrie la club, si cat e spaga pentru a putea prinde macar banca de rezerve…

ptr GEAMBASU (3 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 15:28

GRUPA 1993 — LOCUL1 JUNIORII A GRUPA 1994—-LOCUL 3 LIGA 4 GRUPA 1995—- LOCUL 1 JUNIORII B GRUPA 1996—–LOCUL 1 JUNIORII 95-96 GRUPA1997—–LOCUL 1 AMFB GRUPA 1998—-LOCUL1 AMFB

Belciug (6 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 16:01

Pentru stelistul idiot ascuns sub pseudonimul j-a-v-r-e:
Probabil ca se refera la behăitorii din staulul lui Belciug!
Dacă nu era Bărboianu, care a jucat pe linia Famigliei Becali, si nu si-ar fi dat acel autogol injust, ilogic, tîmpesc si absolut spectaculos pentru steaua, vorbeam si acum de suita devictorii totale ale lui Dinamo!!

Abordările astea smecherești vin din frustrările incredibile adunate de stelisti in ultimii cinci, sase ani, perioadă in care Dinamo a fost total superioară stelei!!

Cristi Geambașu a scris un alt articol excelent!
Felicitari sincere…

Dinamo este superioara stelei la toate capitolele!! Singurul care poate anula handicapul este arbitrul Balaj, un aservit al sistemului butonat de Belciug!

Veți vedea cum Balaj va martela pe Dinamo, cu o precizie de chirurg, vopsit de familia Becali…adică Gigi, Giovani si Victor!!!

Hai Dinamo!! :mrgreen:

sandmann (52 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 16:32

DA.Felicitari pt articol.
Si da, daca s-ar face selectia la grupele de copii , la Dinamo , exculsiv pe criterii valorice ,ar fi perfect.
Si daca nu doar Dinamo ar invata din modelul Ajax , ci si alte echipe , poate fotbalul nostru ar renaste.

cla (43 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 17:38

ST . ETIENNE E PE LOCUL 9 SAU ASA CEVA, PRESTON NORTH END…, NOTTHINGHAM…CATE EXEMPLE TREBUIE SA DAU ? ECHIPE CELEBRE CANDVA… VREAU SA VAD GAZETA DIMINEATA CU ECHIPA DE PE LOCUL 1, INDIFERENT DE NUMELE EI. CE ZICETI? PUTETI ?DESPRE MECI ? LE DA DINAMO CU TERENUL IN CAP…O SA FIE INMORMANTARE MARE PE LA GSPTV SI PRO SPORT..

Cristi (7 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 17:41

Sunt stelist de mult timp, insa mi-e frica de un rezultat catastrofal luni seara. Dinamo nu ar trebui sa aiba emotii. Steaua asta nu mai este de mult o echipa. O adunatura de amatori, de la fotbalisti pana la patron. Sper totusi la un 3-0 pentru Dinamo. Asa, fair-play.

Bogdan B. (22 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 18:00

saviola: Adevărul e că Dinamo şi Steaua s-au întâlnit în campionat de 123 de ori, Dinamo a câştigat de 44 de ori, Steaua de 34, au fost 45 de egaluri. Fă şi tu o scădere simplă şi vezi că Dinamo are zece victorii mai mult… Ce „dezinformare”, ce „statistici false”, ce omisiuni de adevar vezi tu aici??? A, că nu-ţi convine ţie, că nu vrei să recunoşti adevărul!, că vrei să mai adaugi la statistici şi „competiţii” de doi bani gen supercupa, ca să nu ieşiţi aşa şifonaţi, asta chiar nu interesează pe nimeni! La nesimţirea unui club care îşi adaugă în palmares şi trofee pe care nu le-a câştigat, frustrarea asta de suporter a ta chiar nu miră deloc!

blueredsky (2 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 19:42

corect, asa este!
Ce sa ceri de la acest….patron…

blueredsky (2 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 19:53

Daca ar fi sa aleg inte sa ne bata dinamo 10 ani de acum incolo si sa plece oierul de la Steaua….ghici ce as alege…

saviola2_8 (5 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 19:55

bogdan pai aia care afirma `dinamo are 10 victorii peste steaua` .Da in campionat are, si eu pot sa afirm steaua are mai multe victorii decat dinamo fara sa specific unde.Banuiesc ca ai fi foarte confuz.Eu stiu ca meciurile uni derby este egal cu totalul meciurilor dintre cele echipe indiferent de competitie, steaua dinamo all time scorul este asa 149 de meciuri , 54 victorii dinamo 49 steaua , 45 egaluri.Daca tie ti se pare corect sa mentionezi doar meciurile din campionat asa mi s`ar parea si mie corect sa mentionam doar jocurile din cupa si supercupa.Corect este sa numaram toate meciurile dintre cele doua nu doar `ce vrem`.
Oricum nu are relevanta, pana acum 7-8 ani scorul era echilibrat chiar si doar in intalnirile din campionat, desigur asta e singurul capitol la care dinamo e peste steaua trebuie sa recunosc dar totusi nu`mi plac e cand mintit, fotbalul se joaca pe trofee nu pe meciuri directe:).

saviola2_8 (5 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 20:05

bogdan pun pariu ca daca dinamo statea mai bine la victorii ca steaua in cupa nu mai omiteai acest aspect, sunt sigur ca acest trofeu avea o importanta majora pentru tine.Tu vrei sa spui ca un steaua dinamo din cupa e diferit ca unu din campionat? :))) sa fim seriosi si in curtea scolii daca se joaca un steaua dinamo ramane un meci de orgolii.Eu n`am spus decat ca mi se pare corect sa spuneti scorul tuturor derby`urilor nu sa selectati meciurile.e aiurea sa omiti 20 si ceva de meciuri din cupa, majoritatea finale sau semifinale daca nu chiar toate sunt asa:) de supercupa nu era vorba a fost doar 1 meci castigat de dinamo in supercupa, iar despre `trofeul` insusit vb prostii, steaua are 21 de cupe, nu 22 cum ar fi trebuit sa avem , ca v`amdat gol valabil in 88 in minutul 90 dar n`a fost de acord si arbitrul evident:) sa nu vb de corectitudinea celor doua echipe, n`o fi steaua usa de biserica dar sa nu imi strigi tu ca dinamovist de corectitudine ca intri deja in penibil.

numara meciurile daca vrei, o sa ai o mare surpriza:)
http://www.footballderbies.com/results/index.php?id=105

daniel (2 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 21:39

Felicitari pentru articol!
Si voi ziaristii puteti contribui la renasterea fotbalului romanesc incercand sa va abtineti de la un rating imediat intocsicandu-ne cu stiri cu inculti si delicventi in defavoarea unor copii care chiar cred in ceea ce fac!
Inca odata felicitari!

Paul (10 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 22:01

Un articol foarte bine scris si plin de adevaruri. Ca dinamovist sper ca cei care se ocupa de acest club sa mearga in continuare pe mana tinerilor si sper sa vad cat mai multi tineri la prima echipa. Despre derby-ul de maine pot spune ca Dinamo este favorita pentru ca este lider, pentru ca are 11 puncte avans si 11 victorii in plus in meciurile directe din campionat, dar totul se va juca pe teren.

motanul incaltat (455 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 22:04

Poate ai dreptate si Denis Ciubotariu e mai dinamovist decit Marius Alexe si atunci o sa vedem un Dinamo trecind de primul tur preliminar al vreunei competitii europene .Ca doar acolo conteaza si se vede daca ai luat campionatul pe bune….Sau poate nu…Eu cred ca Dinamo se incadreaza ca si Otelul in rindul echipelor care distrug coeficientul Romaniei, indiferent de cite ” derby” „cistiga”.

l0gan (14 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 23:24

Cristian Geambaşu

l0gan (14 comentarii)  •  4 decembrie 2011, 23:24

i mi puteti spune o adresa sau la cine sa ma adresez adresa de contact nu functioneaza
am si eu o problema juatorul iencsi nu aprare ca ar fi jucat vreun minut in meciul ceahlaului cu targu mures si totusi el e punctat !!

lereter (40 comentarii)  •  5 decembrie 2011, 8:45

@ Sorin.Baiete,eu ziceam ca sint aradean,nu ardelean.Apoi nu pricep de ce te legi de Poli,de Terbea,de Corpodean.Poli a fost retrogradata ca a batut-o pe Dinamo,Terbea,un no name s-a dedat la atitudini miticesti.Cit despre Corpodean,el a fost copilul de suflet al federatiei.Vorbesti de coruptie,pai tata coruptiei e Dinamo,presedintele cooperativei era Borcea,vice Buduru,Steaua e si ea implicata cu valize si cumparaturi.Asa ca acest derby va fi unul trist.Dinamo-nula international,si Steaua impotenta pe toate planurile.Un meci incare se intalnesc tusea si junghiul,doi care vreau dar nu pot,dar se considera buni

california (172 comentarii)  •  5 decembrie 2011, 9:10

am putea spune si ca sorin cirtzu umbla cu cioara vopsita…

socului (9 comentarii)  •  5 decembrie 2011, 10:22

Corect. Dar un astfel de meci nu tine cont de statistici . Sunt genereate resurse nebanuite … Sunt Caine , dar mi-e teama de acest meci . Sper sa fie nejustificata ….

cris (22 comentarii)  •  5 decembrie 2011, 11:43

@motanul incaltat.
ai perfecta dreptate. degeaba esti zmeu acasa, daca te elimina vorskla, elfii, nu stiu ce zagreb si nimenihen.

srt (1 comentarii)  •  5 decembrie 2011, 13:08

„Este un sistem în stare de funcţionare”. Pacat ca nu demonstreaza nimic in Europa…

Marius (3 comentarii)  •  5 decembrie 2011, 13:53

Mda… citind acest articol un singur lucru mi-a ramas? Sorin Cartu a antrenat Steaua? Cand s-a mai intamplat si asta? Sunt stelist si credeam ca am urmarit asa ce se intampla la Steaua dar pe cuvant daca mai tin minte cand a antrenat Cartu pe Steaua. Ma gandesc ca o fi fost vre-un meci doua.

Stiam ca e harababura la Steaua, acuma chiar imi dau seama de proportiile ei… Cred ca nici gigi nu poate insira in ordine cronologica toti antrenorii din ultimii 2 3 ani. 🙂

caine rosu 18 (49 comentarii)  •  5 decembrie 2011, 13:56

Chiar aşteptam să vadă cineva ultimele rezultate dintre echipele celor două cluburi! Felicitări, Cristi!

Mihai St (3 comentarii)  •  5 decembrie 2011, 14:12

Derby…mult spus.Doua echipe cu patroni fara scrupule si arici in buzunar,cu jucatori care in Europa nu ar face fata decat in campionate slabute si pe acolo pe banca de rezerve,multi care s-au nascut talente si vor muri sperante.De cand a preluat Gigi Becali Steaua,cu exceptia perioadei Protasov, de cateva luni, echipa aceasta nu a jucat fotbal.Iar ce se intampla de 2-3 ani este de-a dreptul hilar,daca nu ar fi dureros pentru suporteri,atatia cati au mai ramas.Dinamo este in avantaj pentru ca pe acolo exista cat de cat liniste,desi mari rezultate nu au avut,ba au si clacat in meciurile care aduc prestigiu si bani,respectiv in Europa League.Dincolo…ma gandesc ca va urma desfiintarea echipei.Strategie nu exista,bani nu sunt,scouteri nu exista,un plan de management pe 2-3 ani bazat pe obiective clare si imprimarea unui stil de joc nu exista,totul se face dupa ureche.Sa fim seriosi, MM, Argaseala, Teia Sponte si ceilalti,dar mai presus de toti,mirificul Razboinic al luminii stinse Becali,sunt niste habarnisti care nu au treaba cu fotbalul.Orice ar spune ei,ii contrazic rezultatele,transferurile si,nu in ultimul rand,jocul echipei.Cate umilinte mai trebuiesc pentru ca Becali sa plece?Cate stadioane trebuiesc schimbate si prin ce paduri trebuie sa se antreneze jucatorii ca sa se priceapa o data ca Steaua e acasa numai in Ghencea?Da,Dinamo va castiga,si o spune un stelist care s-a saturat de dezastrul numit Steaua.As prefera ca exhipa sa retrogradeze si Becali sa plece,iar apoi sa isi revina si sa joace acolo unde ii e locul,sa fie in primele clasate.Este pacat ca dintr-un mit Steaua a ajuns un balamuc.Poate Becali isi da seama si preia modelul englezesc,unde nu acorda interviuri decat antrenorii si team managerii,nu si patronii.Dar,daca dispare de pe sticla,cred ca in doua zile moare.De-ar da Dumnezeu..

EuBaciu (10 comentarii)  •  8 decembrie 2011, 0:47

Ce melanco-dramatic incerci sa pari.De obicei nu indraznesc sa raspund intr o asa maniera unor oameni ca tine,care scriu si au o cultura generala in acest sens,pentru ca e munca voastra si nu am eu nicio treaba cu aceasta.Dar,mie penibilul nu imi surade.Plangi Steaua ca vai domne a ajuns unde a ajuns din cauza ciobanului.dar acum vine o intrebare retorica din partea unui om care probabil nu are quantumul culturii generale egale cu a ta:De ce a ajuns ala sa de declaratii si sa aiba un cuvant de spus?Cine il suna si il pupa in cur dupa orice meci terminat?De ce numele becali apare in orice rubrica sportiva,stiri sportive emisiuni etc?Fiind o intrebare ironica intelegem finalitatea nu?asa ca sincer mie unul mi ai castiga respectul daca l ai blama direct,daca ai avea tupeul sa ii zici in fata asta! nu ascunzandu te pe un blog si sugerand firav si temator acest lucru.Asta e parerea mea si sincer sunt curios daca acest comentariu o sa fie acceptat.Stima!

EuBaciu (10 comentarii)  •  8 decembrie 2011, 0:48

egal cu al tau* obosit si confuzat am gresit expunerea

Comentează