Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Tudore, nu ne mai trage pe dreapta!

Dragă Tudor Chirilă,

Permalink to Tudore, nu ne mai trage pe dreapta!
miercuri, 12 aprilie 2017, 7:09

Citind textul publicat de tine pe Facebook, în care-ți asumi subiectivismul conferit genetic de calitatea de frate al lui Ionuț, am senzația că tu ai fost demis de la ASA după doar trei etape, nu el. Acuzele către Gazetă, că ar „face pași mari în direcția unui tabloid, depărtându-se de ceea ce ar trebui să însemne jurnalism” le putem plasa sub acoperișul a ceea ce tu însuți numești subiectivism, așa că trecem la lucruri serioase.

Informația iminentei despărțiri a lui Ionuț de ASA a fost oferită în premieră ieri după-amiază în emisiunea „Stop pe Piept”, Radio Național FM, la care colaborez, și fiind socotită importantă, a fost preluată imediat de Gazetă. Tot acolo, la radio, a fost oferit și motivul rupturii, conflictul cu jucătorii importanți din lot, în frunte cu Gabi Mureșan.

N-au trecut nici 24 de ore și lucrurile s-au confirmat.

Iar materialul din Gazetă în care se vorbește de „metode infantile” nu e un comentariu redacțional, ci preia sursele de-acolo, din vestiar, spunând ce afirmă ele, sursele, nu afirmând că lucrurile ar sta într-adevăr așa, în realitate. Cât despre poza cu desenul tactic, e limpede că ea nu înfățișează „Omul Vitruvian” al lui Da Vinci, cu meridiane, ci e rezultatul explicațiilor și indicațiilor grafice ale lui Ionuț. Nu e un moment în sine, ci exploatarea favorabil-editorială a acelui moment.

Dacă invoci presa de calitate, te invit să parcurgi un material de o pagină, publicat pe 23 martie, adică acum trei săptămâni, sub aceeași semnătură ca și textul de față.

Am explicat atunci, în urma demiterii, după o victorie!, a predecesorului Ilie Stan, în detaliu (tot pe surse!) mecanismul absurd de funcționare a clubului din Tg. Mureș, iar Ionuț, cu 48 de ore înainte de a semna cu ASA, cu siguranță că a parcurs acel text. Scriam cum se finanțează gruparea, cum se toacă antrenorii, cum li se impun anumiți jucători.

Altfel, citind în continuare Gazeta, pe care ai avut-o în casă din copilărie, nu-ți vei risipi iubirea pe niște dobitoci și nici nu vei risca să te contaminezi de spirit tabloid. Sau nu mai mult decât la Vocea României, un produs de care ți-ai lipit lucrativ efigia, găsindu-l, fără îndoială, prin excelență academic. E tot o părere subiectivă, ca și a ta.

Comentarii (94)Adaugă comentariu

Sandro (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 19:22

*** ***!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Ionut (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 19:33

Da,numai profesionistii scriu pe gsp.ro... Cel putin 4-5 articole pe zi cu greseli gramaticale in titlu... Profesionisti,clar! Si sunt convins,primul lucru facut de Ionut Chirila inainte de a semna cu ASA,a fost sa citeasca articolul lui Buzarin. Pana si Mourinho ii citeste articolele,ce sa mai vorbim de antrenorii romani...

Anonim (4 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 19:37

Cred ca Tudor are dreptate pentru ca si voi la gazeta vedeti blaturi unde nu sunt , atacati oameni care nu trebuie atacati , pentru ca asa suntem noi romanii ne facem rau unii altora, cel mai mare pacat e ca e saptamina mare, dar pina la urma asta e, o natie fara de bun simt si fara de dumnezeu am ajuns.

alex (6 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 19:39

Din frageda pruncie antrenoriala Ionut Chirila ne retine atentia cu expunerea tablei de materii a fotbalului. Atat.

AAA (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 19:40

.*** ***, cel mai destept si drept om din univers :)))

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mat (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 19:41

Stai linistit,domnule,Chirila trage si pe stanga,nu doar pe dreapta...Ca doar nu poti sa folosesti aceeasi nară mereu,ca te iriți..

Lucian (3 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 19:43

Buzarine tu esti doar un mic papagal...

Lucian (3 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 19:45

Exceptand blogurile, gazeta sporturilor online a devenit un can can. Tudor are dreptate cand va numeste astfel. Editia tiparita probabil este mai calitativa insa nu este citita asa cum era odata si probabil va disparea asa cum a disparut si ProSport-ul. Ma repet, blogurile si editorialele sunt in continuare de calitate in partea online. In rest, se cauta scandal sau circ pe paine. Ati putea tria oarecum IPurile sau userii care nu fac altceva decat sa se atace, sa se ameninte sau sa intre in hora online-ului gazetei adica sa aduca un plus la circul pe paine oferit. Parerea mea :)

eu (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 19:45

Din nefericire pentru tine, Chirila are dreptate. Si DA, gazeta a devine din ce in ce, pe zi ce trece, un tabloid iar calitatea adevaratilor jurnalisti de sport, ca despre gazeta vorbim, devine din ce in ce mai slaba indreptandu-se spre zero.

MM (4 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 19:45

Bravo Tudor! In sfarsit cineva le da peste nas la ***.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

aurelian (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 19:49

Bun raspuns , din pacate traim intr-o societate condusa de nevoia de senzational si de nevoile materiale . Si din pacate ambele parti ale acestei polemice au partea lor de dreptate . Deci ne permitem sa fim demagogi atunci cand ne convine si sa intoarcem privirea atunci cand buzunarul ne cere . Dar in acelasi timp Gazeta tinde spre senzational si poti numara pe degete articolele cu substanta dintr-o saptamana. Dar in acelasi timp, Gazeta s-a transformat pentru noi publicul o cerem. Deci cel mai bine ne-am uita toti in oglinda si ne-am asuman ceea ce am devenit, si poate atunci vom mai putin critici si mai mult autocritici si poate reusim sa schimbam ceva in jurul nostru

Marius (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 19:49

Ionut Chirila nu are nici un fel de valoare ca antrenor ,peste tot a făcut scandal ,nu a avut rezultate ,ba mai mult la jignit pe C Dinu un titan al fotbalului !

Razvan (28 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 19:49

Desi nu imi place Chirila, are dreptate. GS a devenit (nu mai e de mult "pe cale sa devina") un tabloid amarat, in care 50% ii e dedicat ciobanului suprem si aberatiilor sale si 45 % cruciadei dezlantuite de Ioanitoaia (si latrailor sai...printre care te numeri) impotriva FRF si Daum. Pe site e plin de poze cu "prietene ale jucatorilor" si spamuri...deci "libertatea" si "cancan" au concurenta serioasa in voi. Cat despre tine....Arici Pogonici ar fi Everestul tau de competenta!

Ducu (2 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 19:54

Asa ma(i)stre, l-ai ars !!! :))

Mazeta sporturilor (3 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 19:55

Pai aceasta asa zisa gazeta a sporturilor a devenit de mult tabloid...

Tudor (3 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:01

Alin Buzarin, voi sunteti din categoria Ioanitoaia, jurnalism pentru cei multi, pentru echipa poporului. Presa de sport *** ***. Nu va mai comparati atata cu Gazeta din vremea lui Ioan Chirila!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

omidiu (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:01

Nu stiu cum e gazeta pe hartie, dar site-ul nu „face pași mari în direcția unui tabloid, depărtându-se de ceea ce ar trebui să însemne jurnalism”. E deja tabloid si e fff departe de ce ar trebui sa insemne jurnalism. Site-ul de plin de articole "sportive" cu titluri ce contin cuvinte de genul: bomba (nu cea de la Dortmund), soc, incredibil, fantastic etc. E plin de articole "sportive" despre copiii lui Borcea, pocairea lui Mutu, Bugatti-ul lui Mayweather. Sunt doar cateva exemple din articolele de astazi. Ar mai fi articolele cu titluri "click bait" fara nicio legatura cu articolul. Ar mai fi si nenumaratele greseli gramaticale, articolele cu grave probleme de logica, pozele de tabloid alese pentru articole etc. etc.

Vali (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:01

Gazeta, acest Click sau Spy cu ceva sport.

Cosmin (2 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:08

Pfa... S-a gasit cine sa-i raspunda lui Chirila!

aldo_m (21 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:10

ionut chirila poate fi orice comentator sportiv fiul marelui ziarist fratele marelui cantaret tudor chirila DAR NICIODATA ANTRENOR ,el saracul aparea mereu la tv si ai cara geanta doamnei impresar care la tv abera ca ionut a format generatia de aur ,pt ionut generatia de aur e tararache haldan si m niculae nu inteleg de ce se scrie despre un stelist anonim ca ionut chirila chirila cand vorbea de steaua spunea ca e invincibila si steua pierdea la ultima clasata sa vand pantofi la monaco marele BUTICAR IONUT

florin g (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:14

Sunt de acosrd cu dl Tudor Chirila!

gabineg (5 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:14

Din pacate, asta cere publicul. Adică tabloid, scandal, murdărie, sange. Dacă s-ar publica reportaje de la atletism, călărie, sah, natație, oina sau tir, n-ar mai citi nimeni publicitatea care ține ziarul in viata. Toti vrem să știm ce smecherii va face Gigi, pe cine înjură Meme, cand va avea probleme cu justitia Negoita. Ne place doar cancan-ul, si nu fairplay-ul din sport. Ei, jurnaliștii, Ne servesc ce ne place. Citiți comentariile de la meciurile din play-off si va lamuriti.

bulanelu (6 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:19

Hopaaa, a mirosit puțin sânge buzărin ăsta, hopaaa, niște vizualizări în plus! Halatu, da' cât e halatu', buzzărinee?

ovidiu_3003 (341 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:21

...*** nu merita in liga 1 ...

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

elian (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:24

re:"Acuzele către Gazetă, că ar „face pași mari în direcția unui tabloid, depărtându-se de ceea ce ar trebui să însemne jurnalism” le putem plasa sub acoperișul a ceea ce tu însuți numești subiectivism, așa că trecem la lucruri serioase." http://mediashift.org/2014/10/why-new-journalism-ethics-have-to-be-public-not-personal/ The idea of journalism ethics as [...] subjective [...] is out of step with the history of journalism ethics and with current trends in global journalism ethics. Subjectivism can damage a free journalism. If citizens are told by journalists that they make up their own ethics, then citizens may conclude that tougher press laws are needed. “Ethics as subjective” makes a hash of the idea of journalistic self-regulation. The latter refers to a practice-wide accountability for conduct. The “self” in “self-regulation” does not mean that each journalist regulates their conduct on their own.

dinamovism cronic (9 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:25

bun de tot...

Anonim (2 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:27

Infantil, *** (ca pe ziqr nu-s dispus sa dau bani) e un cancan al sportului, ***, titluri facute doar ca sa accesezi stirea, *** in masa, daca nu era Tolontan erati oale si ulcele de ani de zile.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Gambeta (9 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:27

Fara sa ma pronunt in legatura cu incidentul de la ASA, parerea mea este ca i se acorda prea mult atentie acestui Tudor, care, atunci cand nu canta, NU reprezinta NIMIC. N-am auzit iesind din el decat libidinisme.

mihaix (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:28

Tudor are dreptate, din pacate, Gazeta a devenit tabloid. Ce e mai rau e ca ofera spatiu generos reclamelor pentru casele de pariuri. Acest flagel este promovat de presa, pentru bani. Inteleg ca si gsp este o societate comerciala ca oricare dar totusi, chiar nu se pot gasi alte surse de finantare decat din promovarea non valorilor si a acestor paraziti sociali care sunt casele de pariuri?

Anonim (2 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:29

Si da, articolul chiar a fost tendentios, in cautare de senzational.

last_moromete (3 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:30

În partea de jos a acestei pagini, sub titlul "Ştirile momentului pe gsp.ro", descoperim "GALERIE FOTO Ea e femeia pentru care un stelist a divorțat de nevastă! A pozat în *** și este fostă Miss Banat". "Dragă Alin Buzărin", chiar crezi că Tudor Chirilă poate fi contrazis pe tema asta?

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Alex (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:35

Bravo, Tudor! Respect! Restul... e can-can!

Sport, nu CanCan (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:39

Nu ca l-as admira pe Tudor Chirila, imi place unele cantari si cam atat. Vreau sa spun ca are perfecta dreptate cand vorbeste vis-a-vis de ceea ce devine GSP, ziarul de casa al sportului Romanesc de foarte multi ani. Articole nesemnate, greseli de ortografie si gramaticale, cel putin un articol cu Gigi Becali pe zi (unul in zilele proaste, cand Giginho nu scuipa aberatii la foc automat). Vrei sa-ti citez niste titluri, domnule Buzarin? "Le umbla la psihic! Ce decizie au luat oficialii lui Bayern...", "Lista lui Becali! FCSB se reinventeaza...", "SPIDERMAN. Acesta este desenul pus pe tabla de Ionut Chirila...". Acestea sunt doar cateva dintre titlurile publicate de catre colegii tai, si dumneata imi spui mie ca nu va abateti de la sport? Ca nu va transformati usor usor in CanCan de prima clasa? De ce niciodata nu se dau publice sursele Gazetei? De ce majoritatea articolelor de CanCan sunt nesemnate? De ce, daca va tineti ca sunteti un ziar sportiv in adevaratul sens al cuvantului, vedem in fiecare ziulica lasata de Dumnezeu aceleasi si aceleasi subiecte, titluri, incredibilitati, socant, picant, frustrant, alarmant? As vrea sa intru si eu odata pe site si sa vad niste titluri demne de un ziar de sport, cu legatura doar sportiva si fara reclame gratuite unor oameni care fac rau tarii si sportului in general. Stima si respect, Unfan. Schimbarea incepe din presa!

Damian (2 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:50

ionut (2 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:52

unde i articolul cu ganea ? tara de lasi si de *** ..soune omu adevarul si voi scoateti repede articolul//*** am fost *** o sa murim din cauza unor prosti ca voi

Don Vega (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:55

Adevărul ... DOARE ... d-le Buzărin : 'geaba o dai după cireș ! Tudor are dreptate ! Gazeta a devenit Cancan sport ... fițuică de știri 'pe surse'...'din interior' ... care surse,care interior,care jurnalism sportiv profesionist?!!

Cosmin (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 20:58

Sunt convins ca Tudor a avut o doza predominanta de subiectivism in momente in care a scris acele lucruri, dar tind sa-i dau dreptate in anumite privinte. Imi amintesc vremurile in care era copil, aveam abonament la acest ziar si eram disperat sa ajunga mai repede postasul pentru a incepe sa-l parcurg. (nu mai vorbesc de cat de mari erau paginile si cate erau la numar) Revenind la subiect, nu exista zi in care sa nu vad titluri de tabloid, articole construite din 4-5 fraze, de parca ar fi un catren, iar la capitolul "titluri", fac mereu o comparatie cu cele de pe digi, ce abordeaza aceeasi tema - incomparabil! mult mai documentate, ti se spune clar din titlu despre ce este vorba si nu se joaca cu mintea ta, cum se intampla la voi, dandu-ti impresia ca este vorba despre total altceva/ altcineva etc. Pacat.

Damian (2 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 21:00

Aline bagă din greu material la mucosul asta mik ca sunt satul de atîtea "judecati de valoare" elucubrante ale progeniturii *** (***) ...al lui nea' Ion.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Mazeta sporturilor (3 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 21:02

Simplul fapt ca raspunzi unei postari pe facebook e dovada ca gsp e un tabloid,nu are nicio treaba cu sportul.

adi_dinamo (6 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 21:02

Prazare...TUDOR CHIRILA ARE DREPTATE!!!ciocu mic ***

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

dan t (14 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 21:02

pai gsp cu pupincurismul asta fata de becali si sleahta de la fcsb,cu lipsa de profesionalism a celor ce scriu articolasele.....e clar tabloid! cat despre chirila....cel mai bine ar fi fost sa stea la juniori..macar acolo se pricepe

Kid (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 21:03

Gazeta sporturilor ... Care gazeta?! ... Care sporturi?!

Relu (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 21:03

Eu nu inteleg cum astia de la GSP au tupeu sa il contrazica. Autorul articolului probabil nu a citit niciodata ziaru sau nici macar nu s-a uitat pe site dar isi da cu parerea. Mai bine l-ati intreba pe Dodel ce *** are.... repede pana nu va ia fata CanCan

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

bulanelu (6 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 21:08

Cum spunea mai înainte un comentator al acestui articol, deveniți pe zi ce trece tot mai tabloizi, dar nu din-aia elegant-agresivi englezi, ci aproape ***, cu lacune de exprimare, prostie (sau neatenție) în redactări de texte formate din cel mult trei fraze, incoerente uneori, care au harul de a enerva anumiți oameni, indiferent de vârstă, dar având câteva cărți citite la "activ". Asta se observă. Nu se poate pune redacția în mana unor tineri calculatoriști tobă de Jawa, dar habarniști în gramatica limbii române. Veți deveni ca și "Gândul" sau "Descoperă", doar un site mediocru frecventat și adulat de un segment al tineretului cu adevărat bovin având un cip în creier, care crede ca mămăliga se mănâncă cu furculița din titaniu! BY THE WAY, tabla aia a lui Ionuț Chirilă explică și o STATISTICA a frecvenței unor pase date intre jucători, Stiucan ăla poate să se hlizească mult și bine la schema aia, că el nu va fi în stare să salveze ceva, nici măcar în memoria calculatorului, darămite să și înțeleagă ceva dintr-o dinamică a unor explicații. Mi-e scârba de stiucan! PUNE BĂ ȘTUCANE FOILE ALEA DE SUB BRAT CÂND EXPLICI LA TABLĂ! EȘTI CA O MAIMUȚĂ CARE E PE BICICLETĂ CU UN TORT ÎN MÂNĂ! ... Propun CTRL+S. Bleah! ȘI LASĂ BĂ POZELE MAI MULT DE UN SFERT DE SECUNDĂ PE TABLĂ, NU LE AMEȚI SAU ÎNCHIDE IMEDIAT, BĂ ȘTUCANE LIVE!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Luca (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 21:10

Din păcate domnule Buzarin, Tudor Chirila are perfecta dreptate in ceea ce privește calitatea de tabloid a "îndrăgitei gazete".Tot din păcate cititorii voștri constanți sunt mai mulți ca și noi cei care ne dorim un jurnalism sportiv de calitatate...in acest caz nu îmi rămâne decât sa va felicit, cu multă amărăciune in suflet, pentru ca ați reușit sa va adaptați la rigorile "publicului larg" și ați devenit un tabloid.

Doru (11 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 21:12

De fapt unde este tabloidul în situația de acum, ca după cum vad se confirma situația de la ASA....din păcate Ionuț Chirila intra în tot felul de contre cu jucătorii , conducătorii de cluburi...etc....și asta într-o viteza amețitoare. ...vedeți ce trecut are , cat a antrenat la seniori și nu mai e nimic de comentat. Ce tot se discuta, ca nu e nimic de discutat...dacă se confirma ce s-a scris înseamnă că ziaristul și-a făcut treaba corect.

Claudiu (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 21:17

Gazeta sporturilor tinde a deveni un tabloid.... nicidecum nu este un ziar precum marile ziare europene, care trarează sportul la modul PRoFI !! Dvs domnilor angajati ai gsp.ro nu vreti sa vedeti realitatea sau nu pretindeti ca sunteti un ziar de sport !

V. (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 21:26

Nu sunteti tabloid? Stai un sfert de ora pe site, si studiaza titlurile si articolele pe care le postati!

Daniel (1 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 21:34

În afară de ironia nu tocmai elegantă și gratuită legată de prezența lui Tudor la Vocea României, nu prea spuneți mare lucru. Toate opiniile sunt în mod inevitabil subiective. Dar tabloidizarea Gazetei este un fapt. Nu este încă ***, dar nici departe nu este. O respect mult acum doar pentru investigațiile care au depășit sfera sportivă și care fac enorm pentru România. Asta poate transmite și niște valori celor care o citesc și care îl citesc pe Tolo. Cât despre știrile sportive, cred că Hotnews e deja o sursă mai serioasă. O spun cu multă părere de rău. Și subiectiv.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Dan (2 comentarii)  •  12 aprilie 2017, 21:36

Wow...atat de multe comentarii in care sunteti acuzati ca sunteti deja tabloid, si voua nu va da deloc de gandit...sigur maine vom vedea alte 10 articole de tip can-can. Chirila nu o fi nici el un sfant (nici Tudor, nici Ionut), dar iata ca lumea ii prefera pe ei, pt ca sunteti voi prea jos ca si calitate. Oare exista cineva prin redactia aia care vede aceste comentarii ca pe un feedback constructiv? SAu toti va ganditi ca suntem niste dusmani si trebuie sa ne cenzurati si sa ne stergeti comentariile, pt ca nu aveti puterea sa ne stergeti pe noi de pe fata pamantului. Ca ati face-o daca ati putea...

Comentează