Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Gigi Becali nu e nebun, ci viclean!

Să spui că Steaua a jucat bine în derby, că ai fi fost deranjat dacă echipa pe care pretizi c-o finanțezi ar fi cîștigat de maniera de care a făcut-o Dinamo, înseamnă să escaladezi cu aplomb culmile greu de atins ale maximului penibil.

Permalink to Gigi Becali nu e nebun, ci viclean!
marți, 24 noiembrie 2015, 11:24

Și, odată ajuns în vîrf, să înfigi acolo, pe pisc, nu doar stindardul habarnismului suprem în fotbal, ci și pe cel al unei perfidii fără seamăn. Prin această perfidie nemăsurată trebuie obligatoriu înțeles modul josnic prin care așa-zisul patron al Stelei înțelege să-și rezolve interesele personale prin intermediul unei echipe aflate foarte aproape de inimile a peste cinci milioane de suporteri.

Cînd spune că Steaua a dominat derby-ul, iar Dinamo n-a jucat nimic, Gigi Becali vrea să-i prostească pe suporteri, să-i facă să creadă că Steaua, în care n-a investit în ultima vreme nici măcar a suta parte din zecile de milioane de euro pe care le-a mutat din conturile echipei în conturile personale, ar fi vreo superechipă neînțeleasă, bîntuită de ghinioane, victimă inocentă a antifotbalului advers. Complet fals! Steaua de azi e o echipă prost finanțată fiindcă așa vrea el, prost antrenată fiindcă așa vrea el, prost manageriată fiindcă așa vrea tot el.

N-ai cum să le înfățișezi oamenilor că lucrurile merg bine, cînd ele merg cît se poate de prost. N-ai cum să asiști la un derby la care, în primul rînd din cauza ta, Steaua n-are nici un suporter în tribune. Pînă și Botoşaniul (am ales echipa cea mai îndepărtată de şoseaua Ștefan cel Mare), dacă vine pe terenul lui Dinamo, tot aduce cu ea un pîlc de susținători. N-ai cum să-l arunci pe Guilherme la lei să-l sfîșie, pentru că leii n-au chef să facă asta. N-o fi Guilherme cel mai bun fundaș stînga din lume, dar nu din cauza lui merge Steaua atît de prost! N-ai cum să-ți reglezi prin intermediul Stelei chestiunile pur personale referitoare la Vasile Turcu și la Nicolae Badea. N-ai cum să-l invoci a mia oară pe Gabriel Oprea ca pe dușmanul din umbră al unei echipă al cărei principal dușman, dar și principal profitor ești tu însuți.

Poate că lui Gigi Becali îi e comod să creadă că suporterii Stelei îl vor lua drept paranoic aflat în plin delir. Dar nu e așa! Gigi Becali nu e nebun, e doar un bigot viclean, chitit să prostească niște oameni, mulți la număr, pe care îi crede mult mai proști decît sînt!

Comentarii (43)Adaugă comentariu

Cosmin (21 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 12:47

Dl Buzarin face afirmatii neacoperite de evidenta :
1. „.. n-a investit în ultima vreme nici măcar a suta parte din zecile de milioane de euro pe care le-a mutat din conturile echipei în conturile personale…”-afirmatie neadevarata, din cite stiu 0,10% din 99 milioane este 900 mii eu. Se stie ca Steaua cheltuie mult, asre salariile cam la zi,plateste stadioane, avioane etc
2..”.Steaua n-are nici un suporter în tribune. Pînă și Botoşaniul (am ales echipa cea mai îndepărtată de şoseaua Ștefan cel Mare), dacă vine pe terenul lui Dinamo, tot aduce cu ea un pîlc de susținători..”- minciyuna ! pe oriunde joaca steaua are suporteri, pe dinamo,POATE au lipsit, desi nu cred sa nu fi fost citeva sute, dar neorganizati , ca galerie.
3. ..”Gigi Becali nu e nebun, e doar un bigot viclean, chitit să prostească niște oameni, mulți la număr, pe care îi crede mult mai proști decît sînt!..”- afirmatia e „murdara” !! . Gigi Becali a facut si bine si rau, dar baga bani la Steaua , asta nu o poate contesta nimeni. Afirmatia poate fi motiv de proces de injuriere si defaimare.
Dl Buzarin s-a lasat uat de val, il poti critica pe becali, care a facut destule nazdravanii, dar nu poti sa-l batjocoresti, ziarist fiind, asa ca si cum ar face-o un tifos dinamovist. Steaua ,fara Becali era de mult desfiintata, e purul adevar, iar Dinamo , cel cu Negoita, fara „concursul 2 Finantelor si al tribunalului era de mult desfiintat. din aceasta insolventa specifica romanesca, din care Dinamo se lauda ca a scapat ( fara sa-si plateasca datoriile…)

Naica (23 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 13:06

Singura solutie rationala are doua variante : Ori Becaliotul pune un presedinte executiv de calitate, caruia ii da toata puterea, ori vinde Steaua unui miliardar ,care sa inceapa de la zero ! Pacat intr-adevar de atatia suporteri !

ciulinul (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 13:20

senzational articol nea Alin. Ce nu pricep e ca d-nul Gheorghe Becali (parca asa isi zicea spasit, evlavios,bigot, cand iesise din puscarie, ca nu-l mai cheama Gigi) de ce mai ramane patronul(creditorul) echipei din moment ce nu mai scoate profitul de vreo 7 ani incoace. In plus de asta echipa nu mai joaca nimic de cand Radoi e antrenor( tot respectul pentru cariera de fotbalist, dar nu cred ca e antrenor de viitor) iar toata organizarea la club e praf (care club?? , eu stiu ca trebuie sa ai o baza de antrenament ceva un sediu) e debandada totala sub orice critica. Incerc sa-mi dau seama unde vrea sa ajunga, sau e atit de limitat mintal …

joaquin (3 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 13:22

Bravo Alin ! Îți mulțumesc !

joaquin (3 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 13:22

Bravo Alin !

Kyro (5 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 13:49

Vezi ca faci confuzie intre tactica si dominare. Conform cifrelor Steaua a fost aproape la toate capitolele peste Dinamo. Ca rezultatul final a fost de partea lui Dinamo este cu totul alta poveste si felicitari lui Rednic (meritul este in proportie de 90% a lui)

Vaj (3 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 13:50

5 milioane de suporteri… bine.

florin (2 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 13:53

Perfect adevarat!Bigot viclean analfabet!

supporter (3 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 13:54

Cel care in toiul delirului financiar, sustinea acum vreo 3-4 ani ca poate cumpara tot Lyon-ul(cam al 2lea pol economic al Frantei), s-a aruncat in abisul vaicarelii lacrimogene dambovitene cu bucate luate de la gurile fetelor pentru cauza Stelei.

Asta pentra ca el vrea sa bage vreun milion si sa ia 25 la sfarsitul sezonului. Asa vrea deltoidul lui de smecher.

Problema e in alta parte si ea tine de abilitatea unui speculant de a intelege cum se dezvolta o intreprindere in acest domeniu. El o face la nivel de Ev Mediu.

Din pacate, nu e singurul din randul celor care au investit in fotbalul romanesc.

Marian (4 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 13:56

Nu mai reuseste ciobanul sa prosteasca pe nimeni, dovada ca abia aduce 2-3 mii de oameni la meci , in curand nici p-aia.

adi_stelistul (70 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 14:02

Rar mi-e dat sa fiu de acord cu cineva in maniera in care sunt de acord cu ce scrie aici.

Vladyyy (2 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 14:03

Bravo!!!!!

Daniels (11 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 14:07

De data asta, domnu’ Bunzarin, tre’ sa fiu de acord cu mata’!
Treaba cu prostitu’ o făcea nea’ jiji de la bun început, numa’ ca de data asta, în aste timpuri șubrede la portofel, ciobenul latifundicios nu mai are cum s-o scoată pe oaia neagra basma curata!!!
Mulțimea „proștilor” pe care jijica vrea s-o mai prosteasca încă o data așteaptă de fapt sa piară păsărica pe limbuta ei! Acest lucru este pe cale sa se întâmple și, cu toată durerea pentru echipa din sufletele noastre, asta așteptăm de prea mult timp sa se întâmple!
Când ii dai unui cioban jucărele prea bune pentru condiția sa în mod sigur ți le strica! Chiar dacă ar fi avut toți banii din lume ar fi făcut același lucru cu Steaua! Iar când o echipa adulata de milioane rămâne far suporteri, are antrenor fără BAC și mai e manageriata de un cioban, sfârșitul e numai unul!

eugen (2 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 14:09

Da’ de ce nu lasati omul in pace??? Scrieti la norma sau vreti sa provocati??
chiar nu mai aveti idei???

dan (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 14:12

iar binele care e facut de becali e facut in fond ptr el si sufletul lui,nu ca sa si faca reclama pe sticla,asa ca,tu cosmine nu esti decat …un postac

Flavius (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 14:14

Bravo Alin! M-ai racorit!

Steaua1986forever (2 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 14:20

Te inseli Aline, el nu mai pacaleste pe nimeni de mult timp. De ce crezi ca pe langa „huliganii din galerii”, refuza sa mai vina la meciurile de acasa si „ceilalti” ? El stie treaba asta, e disperat sa rezolve problema terenului si a stemei. A inteles si el in sfarsit cat de mult conteaza „desenul ala care nu produce 1000 euro” (in viziunea lui). Echipa asta nu mai joaca nimic si asta o vede si el. E si greu sa joci ceva cand nu ai fani, emblema, teren de antrenament, stadion, antrenor, scouter, manager, PR, marketing, etc. Eu cred ca o sa fie o mare preformanta si calificarea in playoff.

G48ri3l (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 14:41

Bravo Alin. Sunt lucruri evidente, pe care doar cei cu creierul patinat nu le inteleg. Pentru prostanaci, Becali face profit in fiecare an, doar ca, de cand a pierdut suporterii profitul lui scade an de an. In maximum 2-3 ani va inchide clubul si vrea sa-si scoate spuza acum pe final. O echipa fara suporteri, este ca PC-ul fara curent, doar ca nu a inteles asta. Si cu parere de rau observ ca mai sunt oameni care se lasa pacaliti de Cioban (nu vreau sa cred ca sunt platiti pentru asemenea comentarii). Cu putina documentare si un pic de ratiune, nu ai cum sa nu intelegi ce se intampla.

MONA (3 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 14:45

gigi e unic in lume ma……………………

Antiprostime (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 14:46

Nu e nebun si nici viclean, e prost pur si simplu. Are o oarece smecherie in el, dar il domina prostia…

razvan (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 14:46

Bravo, domnule Buzarin. Ati pus punctul pe”i”.

SAG (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 15:04

@ Cosmin – De acord in totalitate cu comentariul tau.
Da, un articol plin de rautate din partea unui jurnalist antistelist. Desigur ca si eu, stelist fiind, sunt dezamagit si infuriat(inclusiv pe Becali pt. multe) dar ma mentin la parerea ca doar calitatea fotbalistilor de la Steaua si ATITUDINEA lor sunt de vina pentru faptul ca ECHIPA s-ar putea sa nu prinda play-offul. Sa nu uite domnul Alin Buzarin ca acesti jucatori care mimeaza (doar) lupta sportiva din teren AU CELE MAI MARI SALARII din Liga I si ca aceste salarii sunt platite la zi. Becali si M. Radoi au luat in vara 4 jucatori pe care nu-i putea transfera nimeni in Romania: Tade(golgeterul anului trecut), Muniru, Alcenat si Guilherme(FOARTE LAUDATI DE CATRE JURNALISTI SPORTIVI SI COMENTATORI ! si platiti f. bine), plus alti cativa tineri. TOTI JURNALISTII spuneau ca Steaua va defila in campionat cu ei…. Iata ca niciunul nu confirma… ! Becali este de vina ca acestia nu joaca nimic acum ??? Plus ca nici Chipciu, Popa, Stanciu, Filip nu par a mai fi CUPLATI la jocul Stelei, ci sunt cu gândul la TRANSFERURI IN AFARA TARII… si s-ar putea ca Steaua sa nu ocupe nici locul 6 !
Ca stelist mai am o speranta : ca se va califica, totusi, in play-off, iar in iarna SE VOR LUA CELE MAI REALISTE MASURI pentru ca Steaua sa nu coboare sub performanta ultimilor 3 ani……

Frankie (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 15:28

Nea’Aline. .este foarte clar ..solutions este sa te puna pe tine presedinte. .fraier o fi Becali de nu te da in judecata pote te inveti minte. .

pamfletaru (10 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 15:46

nu-l mai hartuiti pe gigi becali !

gigi becali e un bun pedagog, isi lauda elevii chiar daca au pierdut evident,doar ca sa nu alunece ei si mai tare pe topoganul batailor
o fi avand gigi becali suisurile si coborasurile lui de comportament ,ori de exprimare,
dar ar trebui sa nu mai fie hartuit, sa i se dea pace ,sprijin de la fani si armata.altfel fotbalul nostru pierde un investitor capabil si de-al nostru
e dreptul lui sa incerce cu finutul radoias antrenoras,dar nu poti sa vezi cum steluta se stinge de dragul cumetriei 🙂
intrebare:
care va place cel mai mult,domnul becali,sau dl tiriac ´´zgarcitul ´´(scuzati dle tiriac,n-am prea multe informatii despre investitiile dv in fotbal)

Sorin (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 15:47

Bravo Alin ! Felicitari . (Poate citeste si d.nul Ioanitzoaia)

Andone (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 15:50

De apreciat articolul!!!

Problema e ca ascensiunea ciobanului este o creatia a voastra, a tuturor. La media, ma refer.
Cateva puncte in plus la rating v-au facut sa-i creati acestui analfabet o imagine cum nu credea vreodata ca o sa aiba.
Prin publicitatea pe care i-ati facut-o l-ati bagat si in politica.

Pana si actele caritabile nu le poate face decat cu televiziunile dupa el. Treziti-va si ignorati-l. Nu merita nici macar o flegma. Nici el, nici verii!!!

Daniel (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 15:53

Domnule Buzarin, Timisoara e cu vreo suta de kilometri mai departe de Bucuresti, nu ar fi rau sa mai rasfoiti din cand in cand un atlas, ceva, sau macar o harta de plastic dupa care se face contur , da, la cea de la clasele primare ma refer. Aaa, sau ati vrut sa o faceti pe desteptu’, insinuand ca Botosaniul fiind „de la Moldova” e de rahat? Aoleeeu, acum am vazut pe Goagal ca sunteti oltean… Ma scuzati, acum am inteles. Va doresc mai mult succes in viata, pe oriunde v-ati afla, ca pana acum tot s-a lasat asteptat. Succesul, succesul, nu altceva.

lupu68 (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 16:11

Imi pare rau, Buzarine, taica! Se vede treaba ca te-ai filoxerat rau de la colegul Mironica. Bate el campii, bati si tu. Te credeam mai obiectiv… Cand nu aveti ce scrie, o dati pe Becali si atacati Steaua, de parca echipa asta ar trebui sa castige 45 de campionate la rand, ca sa va faca voua pe plac. Dar ce spun: si atunci o sa aveti ce comenta. Becali baga bani CAND poate si CUM poate, pare-se ca mai tot timpul. Voi scrieti MEREU aceleasi comentarii stupide! Bravo, tot asa s-o tineti!

dinamo100 (18 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 16:21

Exceptional! Chiar daca articolul exagereaza putin ici-colo, el spune cum nu se poate mai bine lucrurilor pe nume! Becali este un individ care se foloseste la maximum de brand-ul Steaua in interes pur personal. El nu a vazut niciodata Steaua prin prisma istoriei sale si a suporterilor sai, ci exclusiv pentru a-si cladi propria statuie si a-si umple buzunarele. Oricine vede in el un om „autentic” si „cu suflet mare”, nu este decat o victima pacalita.

gogu (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 16:30

bravos si adevarat!

steff (8 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 16:34

cosmin, penibilule, du-te bai si culca-te

cristi (4 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 16:35

Foarte bun articolul Alin, acest caz merita putin mai multa atentie, de ce nu, chiar la o factultate de management, la capitolul „asa nu”, sau cum sa-ti bati joc de bani.

vsteaua86 (4 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 16:40

In sfarsit un articol de pus in rama,Doamne cand va scapa Steaua de cancerul asta !!!
Mi-e dor de Steaua si vreau sa o am inapoi!

Dav (5 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 17:16

Articolul evident exagereaza si multi asa zisi suporteri jubileaza pe
marginea acestor exagerari sperand la un colaps. E adevarat ca la Steaua in acest sezon s-au luat multe decizii proaste,impresia mea a fost inca de acum cateva luni ca este ceva premeditat avand ca scop scaderea cotei echipei.
Poate doreste si el tratament egal cu Dinamo si
Rapid din partea ministerului si schimba baza de negocieri avand o echipa de pluton sau poate-si face o ambitie pentru ca a facut puscarie degeaba. Vom mai vedea dar fata echipei se poate schimba oricand daca se impaca cu Armata.

SILVIU (5 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 17:27

BRAVO !
Nu credeam ca ai atata curaj.Iar pt. postacii lui gigi ii anunt ca toate afacerile lui gigi b. sunt varza ,faliment si dupa acelasi calapod urmeaza Steaua.Vorbesc de afaceri si nu bisnita sau hotii.Si nu stiti cati sufera in urma lui.Iar ‘pomenile televizate ‘sunt doar din banii Stelei.Ce sa vorbim de minciuni demonstrate , ca n-are bani pt. fetele lui ,iar mai apoi ca face echipa de Liga camp. , sau da 50 mil. pt un spital.De fapt ar fi f. intersant de facut un colaj cu minciunile lui gigi.
INCA O DATA BRAVO ALIN! – ai spus de fapt ce gandim si noi.Cat despre rating el nu mai face demult ,dar televiziunile nu stiu ca suntem multi care schimbam canalul cand apare scriitorul de la POARTA ALBA

martin_d (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 17:31

Pe ce a pus mana becali (sau oricare din clanul lui) a stricat sau a falimentat imediat. Nu poate intelege ca Steaua e unul dintre putinele branduri ale Romaniei si nu e Arcom sau vreo fabrica nespalata…LIMITAT.

Frankie (3 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 17:48

Da, dle Buzarin, iata ca se poate. Si mai tare ar fi daca nu s-ar mai mentiona pe nicaieri (presa scrisa sau online, tv, comentariile in direct ale meciurilor etc) numele de STEAUA. Pentru ca ce se intampla cu Steaua (la fel ca si cu Poli Timisoara, U Craiova samd) numai intr-o tara ca a noasta se putea. Echipa Steaua deocamdata nu mai exista. Problema mass-mediei este ca nu va mai avea rating daca veti folosi, asa cum ar trebui toti, numele de FCSB – macar atat. Gigi a distrus Steaua cu mult timp in urma. Noi, suporterii astia care nu mai venim pe stadion am protestat ani de-a randul pentru ca acest fanariot sa plece. Dar am fost prea „golani” si neintelesi.

Paiazze (2 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 17:57

@cosmin – atata timp cat vor mai exista indivizi ca tine (parca mai era si un Eugen care zicea mai sus „lasati omul in pace”…) ciobanul o sa aiba pe cine prostii. Pur si simplu, atat te duce dovleacul.

misu (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 18:28

bravo domnule buzarin , acest creditor al fcsb este un om fariseu ,perfid ,fatarnic ,camelionic ,machiavelic,diversionist care nu iubeste decat ,,banii,,nu numai ca nu are ce cauta in fotbal dar nici in societatea romaneasca , a reusit intr-un timp record de cand a iesit din puscarie sa distruga steaua,brandul steaua,echipa nu are nimic ,nume stadion ,baza de antrenament marca ,palmares ,suporteri ,nimic ,nu se poate face performantza la steaua cu acest om primitiv ,sa vanda clubul si sa plece,noi suporterii care nu mai mergem la meciuri ,nu il mai putem suporta,ne-am saturat de modul tiranic si dictatorial al creditorului profitor de a conduce clubul, mentionez ca fcsb nu mai are suporteri /galerie nici in bucuresti si nici in deplasari,sunt doar localnicii stelisti din provincie , in incheiere acest om primitiv care este dusmanul nr 1 al stelei ,un sabotor al performantzei si progresului la club,va fi damnatio memoriae, el este principalul vinovat pt conflictul cu armata si din cauza lui noi nu mai avem de 1 an de zile echipa de fotbal nici pe stadion ,nici la TV

Poetul (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 18:56

Conteaza continuitatea
Nu ce spune armata
Stim ce vor generali
Vor banii lui Gigi Becali

danut (1 comentarii)  •  24 noiembrie 2015, 19:05

Buzarine fa un tablou cu investitiile din ultimii 10 ani la toate echipele apoi cu salariile .fa bilantul si dupa aia comenteaza.parca ai fost si tu presedinte la un club si ai facut handelu praf

SamMurray237 (4 comentarii)  •  25 noiembrie 2015, 12:06

”Gigi Becali nu e nebun, e doar un bigot viclean, chitit să prostească niște oameni, mulți la număr, pe care îi crede mult mai proști decît sînt!”
Să înțeleg că ar fi primit imediat în echipa ziariștilor GSP?

ionut (6 comentarii)  •  25 noiembrie 2015, 15:30

In sfarsit un articol care pune punctul pe i. M am saturat de cate articole s au scris si cate analize s au facut pe subiectul Becali. Asi mai adauga problema stadionului. Nu cred ca generalii i ar fi facut probleme daca se comporta cum trebuie. Dar cum sa nu incerci sa l jecmani de bani cand el injura pe toata lumea. Nici eu nu cred ca e nebun de legat dar ceva probleme la scufita tot are. E imposibil ca un om normal sa se comporte in felul acesta.

Comentează