Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Cârțu, dincolo de Tudor

Vor rămîne memorabile imaginile cu Sorinaccio îmbrățișat de colegii de staff, ținut strîns să nu ajungă la Alexandru Tudor. La fel de greu vor fi de uitat și declarațiile din ciclul “mă arde pe unde mă prinde”.

Dar nu despre […]

sâmbătă, 6 decembrie 2014, 10:28

Vor rămîne memorabile imaginile cu Sorinaccio îmbrățișat de colegii de staff, ținut strîns să nu ajungă la Alexandru Tudor. La fel de greu vor fi de uitat și declarațiile din ciclul “mă arde pe unde mă prinde”.

Dar nu despre asta e vorba, e menirea experților să disece penalty-ul SF obținut de Rîpă cu ajutorul asistentului, într-un moment în care Tudor părea să se afle departe, foarte departe de fază, chiar și de stadion, în căutarea unui taxi care să-l aducă mai aproape de suprafața de pedeapsă.

E vorba despre o altă declarație de-ale lui Cârțu, făcută după ce plita penalty-ului decisiv se mai răcise. Coantrenorul Craiovei a spus, la rece, că în prima repriză a greșit planul tactic. El l-a greșit, el singur, nu împreună cu Săndoi, nu Săndoi, nimeni altcineva. Doar el. A jucat cu o jumătate de vîrf, Bawab, avîndu-l în spate, pe post de secondant, pe Brandan, un jucător tehnic, dar lent și nepotrivit pentru o poziție atît de avansată. De aceea a fost Craiova atît de puțin prezentă la poarta Stelei, fiindcă n-a avut oameni de atac.

Cârțu nu e primul antrenor din lume care greșește rețeta cozonacului, însă e printre puținii care după un meci pierdut are tăria de a-și recunoaște public eroarea. Cum în peisaj era omniprezentă teza arbitrajului, Sorin putea perora zile în șir pe acest subiect, lăsînd la o parte cauza care a dus la jocul slab al echipei sale din prima repriză. Putea urla, răcni, invoca Federația sau Vaticanul, nimeni nu și-ar mai fi adus aminte cît de rar au trecut oltenii centrul terenului pînă la pauză.

Vorbim despre un prim meci pierdut după 3 luni de invincibilitate, 12 partide, 10 victorii și două remize, cu Cupă cu tot. La o asemenea linie de clasament ai tot dreptul să te legi de orice, ascunzîndu-ți cu precauție propria eroare. Scoțînd-o public în evidență, Sorin Cârțu a zugrăvit în acele clipe în fața tuturor nu doar imaginea unui antrenor adevărat, ci și fresca unui bărbat adevărat.

Comentarii (46)Adaugă comentariu

ipsilante (10 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 14:01

Un meci important, abordat crispat de Stiinta, cu o tactica recunoscut-eronata, cu 5 titulari indisponibili si, in consecinta, sanse minime de victorie. Steaua, a jucat ceva, dar nesustinuta de al 12-lea jucator, Tudor, ca in atatea confruntari, anterior arbitrata, de acest infractor, nu stie nimeni daca ar fi invins. Circul mediatic de dupa, cu 90% din „participanti”, indiferent de nume (media!), partizani „recidivisti” Steaua, au comentat in consercinta! Craiova(Arena Oblemenco!), ultimul bastion romantic al PUBLICULUI ACTIV, in a mai popula stadioane, este pe cale de a fi DEMOLAT, nu de buldozere, nu de autoritati, ci de arbitrii, „media” si abundenta de latrai, unii semi-analfabeti, dezinteresati de fenomen, dar excitati pana la orgasm de „SFORI”, BANI, RELATII, MATRAPZLACURI. Asta este „cadrul generos” in care FOTBALUL desnadajduit, se zbate, intre viata si moarte, in anul de gratie 2014. Daca vom spune, la incheierea anului competitional, in mai sau iunie 2015, „Doamne ajuta”, sau „fie-i tarana usoara”, ramane de vazut! Auspiciile, deocamdata, vorbesc de la sine, iar ceea ce ne transmit este trist de dezarmant! FORZA STIINTA!

Ainraymon (2 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 14:35

Bravo lui Sorin. Poate asa incepem sa fim mai civilizati in relatiile dintre noi chiar si ayunci cand suntem nedrepatatiti crunt… Inca odata BRAVO SORINE!!!

highlander (1 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 14:45

Cartu e un circar si un panglicar ca si antrenor.A jignit o tara intreaga spunand ca ei(oltenii) ne-au invatat pe noi toti romanii cum se joaca fotbalul adevarat.Nimeni nu zice nimic de declaratia asta ….declaratia unuia care ramane in istoria antrenoratului doar cu o banca sparta ca un descreierat si cu cateva retrogradari.Jenant personaj.

boer (12 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 14:52

Mare antrenor,rupe bancile,ca rezultate ioc. Mare scriitor si tu.Dc nu eram noi suporterii Stelisti mureati de foame ziaristii lui peste prajit.

boer (12 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 14:55

Apropo ce a jucat CLona.? Poate in 10 ani ne dadeau un gooooolllll Sorinachio. Apropo n ai auzit ziaristul lui peste prajit cand a declarat Vandame Sorinachio de Craiova ca ei ne au aratat fotbalul European,cu o semifinala de cupa Uefa? Ce modesti sunteti bai fratilor si ce va mai laudati.

dan (4 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 15:10

a incercat cineva din comentatorii sportivi sa socoteasca de cate ori,de-a lungul timpului acest rahat de arbitru a dezavantajat craiova in meciurile importante si a mai distrus si multe alte meciuri?Nu inteleg de ce acest antifotbal mai este delegat in aceste conditii.Trebuie ca odata si odata sa fie aspru sanctionat.Se aude D-le presedinte FRF?

SmileBam (4 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 15:19

@ipsilante:Ce duiosi sunteti voi oltenii…toata viata voastra ati fost si asa veti ramane.Frustrati,mici,mandri,insa in orgoliul vostru straluceste prostia,nu demnitatea.Steaua a fost peste voi cu o echipa incropita,iti dai seama ca nu ajungeati deloc la poarta daca jucam cu titularii?Si scuza-ma…”Stiinta”?Echipa aia cu care am jucat noi in Cupa nu e Stiinta,e cel mult o copie caraghioasa venita din ordin politic.Si voi stiti asta.Dar veti continua sa va mintiti frumos,crezand ca vreodata veti mai fi ce ati fost cativa ani,cand juca marele Balaci.Niste ignoranti frustrati,”furati” de toata lumea.

valy (10 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 15:48

craiova sa speriat de numele steaua,atat.

marinica (8 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 15:53

buzarine , dar tu de ce nu esti barbat sa recunosti ca ala a fost un penalty mai clar ca lumina zilei !!!???…iar spectatorii din Craiova niste maidanezi care n-au facut altceva in cele 90 de minute decat sa fluiere , huiduie si sa injure !…Oribila si hidoasa atmosfera !

mihail (20 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 17:04

In alte tari , daca un antrenor ( in cazul lui Cartu am dubii mari ca ar fi macar secund , la un club , afara !) s-ar purta ca antrenorul (!!) oltenilor , s-ar duce la puscarie ! Dar asta e obisnuit sa injure ,sa sparga , sa ameninte . Capra e raioasa , dar tine coada sus !!!Asta e Oltenia , gura mare si galagioasa !!

Baghera (2 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 17:32

Citesc aici numai comentarii ale unor frustati care nu pot accepta ideea ca steaua trebuie sa castige un meci de fotbal prin orice mijloace la fel precum in vremurile comuniste. Cat tam-tam s-a facut cand a pierdut steaua la fel de comunista meciul cu ASA TG Mures iar pe acel arbitru mai aveau putin si-l impuscau.
Stelistii nu agreeaza deloc ideea ca Oltenia este singura regiune din Romania unde nu au fost iubiti, nu sunt si nu vor fi niciodata iubiti de public si de aceea huiduiau.

dan.motru (1 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 17:56

Daca aceasta faza era in careul STELEI, Tudor nu acorda 11 m si atuncu despre ce vorbim ca a dat fault in careu pe merit daca impotriva Stelei nu facea la fel . A facut un arbitraz partinitor.

blue (1 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 17:59

Ma indoiesc ca unul dintre voi l-a vazut vreodata pe Cartu jucand fotbal, cum de altfel ca ma indoiesc la fel ca l-ati vazut antrenand pe Electroputere si probabil ca nu stiti ca era antrenorul echipei care castiga campionatul dupa 90. Si oare cati dintre voi stiu ca la antrenamentele Universitatii, din care facea parte si Cartu, erau 2.000 de olteni?
Cati dintre voi stiu ca o parte din acesti oameni au dormit cu biletul sub cap pe „Central” inaintea meciului cu Benfica?
Vorbiti urat despre niste romani care iubesc un mit. Niste romani care au mancat fotbal pe paine si care au un defect si anume ca se aprind repede si iubesc cu patima. Dar ei au pe cine. 25000 de spectatori… cate echipe din romania se pot mandri cu asa ceva?
Lui Balaci si acum ii se pupa mana cand il vad oamenii pe strada. Exista un jucator in romania care sa fie atat de adulat?
Mai mult bun simt ar trebui sa aiba fiecare si sa se uite in propria ogranda inainte sa arunce cu noroi in acei romani pe nume OLTENI.

mana$$e (3 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 18:42

f. asemanator cu contra dupa meciul cu gaz metan, cand in ultimul minut, balas, parca, a validat un gol fantoma. sau o jumatate de gol, pt. ca mingea nu trecuse linia portii,
atunci, contra i’a zis fluierasului ca din cauza arbitrilor pleaca arbitrii din tzara. contra a plecat…
a plecat si razvan lucescu, dupa isprava lui hotzescu.
si or sa mai plece, imediat ce prind ocazia.

xavi (1 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 18:43

smilebam,am vazut si noi meciul ,si despre asta era vorba in articol;frustrarile tale cu olteni vin din neputinta ta de ai intelege ,si probabil faptului ca tactu te-a violat cand erai mic si ai ramas cu ceva sechele do.bi.to.cu.l draq..u

mana$$e (3 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 18:44

corectie =pleaca antrenorii din tzara.
ar fi bine sa plece arbitrii.

mana$$e (3 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 18:50

penalty my foot !
nici barladean n’a mai atins mingea, desi el a fost acolo inaintea lui galcaa.
mingea era dincolo de tusa cand galca s’a agatzat de barladean, apoi a plonjat. dupa felul cum a zburat prin aer s’a vazut ca a sarit el. nici macar n’a mai stat jos, de teama ca va lua galben pt. simulare.
iar tusierul trebuia sa semnalizeze mingea afara.
steaua egal cfr. poate cad amandoua in semi, sa vedem care are arbitru mai tare 🙂

Admirator steaua (1 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 18:56

Copii astia de au invatat sa gangaveasca si sa mazgaleasca internetul cu aberatiile lor infantile, uita ca nici nu mai au echipa. sTeaua a murit, dar ei nu realizeaza asta. The walking deads 🙂 . UsescuOricum asta e cea mai buna veste pt ei, pt ca o echipa imputita a clanului ceausescu desfiintata de acum 26 de ani.

mihaic3001 (12 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 18:59

Sincer, eu nu mai pot cu asta … că pe Steaua a „împins-o” Tudor spre semifinalele cupei printr-un penalti acordat eronat. Iertată să-mi fie expresia, dar numai nişte debili mintali pot considera că acela n-a fost penalti. A fost cât se poate de clar şi chiar nu înţeleg atitudinea de dement pishopat a lui Cârţu de după meci ? În plus suporterilor Craiovei le recomand eu, mai uşor cu frustrarea pe scări … Nu înţeleg de ce şi presa a pus „gaz pe foc” incitând şi mai mult spiritele de după meci ? Steaua a câştigat pe merit printr-un penalti clar ca „bună ziua”.

tarzan (5 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 19:04

Pornim discutia de un element concret: Tudor a favorizat Steaua acordandu-i un penalti care nu a fost. Simplu. Restul nu mai conteaza.

Marius (9 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 19:19

@marinica; Am fost joi seara la meci si nu sunt maidanez; sa spui asemena lucru despre 20.000 de romani este extrem de urat.

bazileon (22 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 19:26

Craiova a jucat ca un kur tot meciul, Tudor e un kur de cand a aparul in arbitraj , iar autorul articolului este un fara-de-discernamant sustinator al Craiovei, de cand, spre nefericirea noastra, il stim. Steaua e o mizeria, Kraiova nu exista.

b (3 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 21:19

macar sa nu se faca de ras cu kievul…acolo nu ii mai ajuta nimeni…
Nimeni nu zice ca CSU e abia promovata…toti spun de steaua ca nu avea toti jucatorii…e ridicol

dragos (3 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 21:21

Furam in tara si ne-o luam afara! undeva tot se face dreptate…

dragos (3 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 21:23

Craiova a deschis drumul european al echipelor romanesti…asta e un adevar si cred ca avem cu ce ne mandrii! bravao Cartu!

nica fara frica (1 comentarii)  •  6 decembrie 2014, 21:37

Manchester City 1 – 0 Everton a fost castigat dintr-un penalty inexistent si n-o sa se faca atata galagie ca la penalty ul Stelei care a fost 100% corect acordat. Ioanitoaia ca sustinator al Craiovei de cand lumea si Craciunescu ca fost presedinte al Craiovei nu stiu sa fie obiectivi si bat campii ! Menirea unui redactor la o gazeta de sport este sa tempereze , sa analizeze si nicidecum sa instige si sa inflameze mai ales cand n-are dreptate , doar fiindca e el fan al Craiovei !!!….iar Craciunescu il stie toata lumea ca interpreteaza fazele in functie de interesele personale !…asa a facut-o ca arbitru si mai ales dupa…scandaluri inutile care scarbesc lumea si indeparteaza oamenii normali de sport !….iar publicul Craiovean a fost de toata jena !….o sleahta de huligani care tot meciul doar au fluierat , huiduit si injurat . Dezgustator !!!…ca-n epoca de piatra sau comuna primitiva !

USURELU MIHNEA ALIN (1 comentarii)  •  7 decembrie 2014, 6:52

ASTA NU E CRAIOVA SUPORTERILOR! ACEI SUPORTERI AU VENIT PENTRU STADION,NU PENTRU SPECTACOLUL FOTBALISTIC..IN ZIUA MECIULUI TATA ERA SUPARAT DIN CAUZA LUI TUDOR,PARCA PRESIMTEA CEVA. ANI DE ZILE ACEST TUDOR A FURAT CRAIOVA IN MECIURILE IMPORTANTE CU STEAUA CFR SI DINAMO.VA ROG NU MAI CRITICATI ATMOSFERA FACUTA DE NISTE SAMANTARI CARE NU STIU DECAT SA INJURE SI SA FLUIERE,CRAIOVA NU A AVUT GALERIA PREZENTA LA ACEST MECI. STIE TOATA LUMEA CE GALERIE SI CE ATMOSFERA ERA PE VECHIUL CENTRAL. MI-E DOR DE CRAIOVA MEA,NU DE CRAIOVA CU SEDIUL LA BUCURESTI.NU DE CRAIOVA CU INTERESE POLITICE PRO PSD. CSU DOAR O CLONA CARE NU-SI MERITA LOCUL IN CAMPIONAT ,A PRIMIT LOC IN DIVIZIA B FIIND ECHIPA NOU INFIINTATA,DESI AR FI TREBUIT SA FIE IN liga a 4-a. SA STIE TOATA LUMEA,CRAIOVA NU E CSU!

Alex One (87 comentarii)  •  7 decembrie 2014, 9:12

„Oltenii” Stefanescu, Beldeanu, Lung, Crisan si altii ne-au invatat fotbal ! Cartule, pream multa apa chioara te si imbata !

CHALEX (2 comentarii)  •  7 decembrie 2014, 9:30

Asa-i dle Buzarin, un „om adevarat” „trebuie” sa alerge dupa arbitru, sa-l jigneasca, sa-i ceara socoteala cum de a cutezat sa-i „pateze” palmaresul la sfarsit de an? Mai-mai sa cred ca pe Oblemenco il vedeam alergand pe Gino Iorgulescu, dar mi-am adus aminte ca acesta este seful LPF si daca pe teren era tot o echipa „studioasa”(ca nume!), totusi parca-parca acest Cartu nu prea seaman cu Gino, chiar si pentru simplul motiv ca nu este juvete. Apoi mi-am amintit ca tot un „om adevarat” trebuie sa sparga geamul de plexic pe undeva, prin Alpi, dar atunci era „un om adevarat” la „miscare” pentru CFR. In rest, multa frustrare la toti amici-inamici ai Stelei, sustinatori legali ai craiOlgutei de bastina(era sa zic de pomina!) care te duce cu gandul la Paunescu, la Ceausescu, la Ponta, la-la-la…

pentru marinica si SmileBam (4 comentarii)  •  7 decembrie 2014, 9:39

Ce legatura are un meci de fotbal cu probleme cu aceste caracterizari pe care le faceti oltenilor ,in general ?
Va recomand sa mergeti la psiholog ca cei frustrati sunteti voi .Daca voi sunteti astia civilizati de ce postati asemenea mizerii ?
Ma gandesc ca in Ferentari si Giulesti Sarbi e foarte multa civilizatie si seringi pe jos…sau in Timisoara primul slogan care se striga la un meci cu bucurestenii este ”Voi suntenti din …..e!.
Eu va recomand psihologul pentru ca numai asa scapati de frustrarile pe care le aveti vis a vis de olteni!
Nu a fost penalty – Craciunescu si Porumboiu au spus treaba asta .Sunt specialisti .Punct.Ati furat cum ati furat o viata pe timpul comunismului.Iar Cartu a dus echipa de pe ultimul loc pe primul.Ce ati realizat voi in viata sa-l judecati fotbalistic ?

critijansen (1 comentarii)  •  7 decembrie 2014, 10:24

Marea stea n-a mai stralucit ,a palpait un pic cand baiatul stelist tudor a aprins ,,becul,, sa se vada marea stea . Marea stea care de vreo trei patru ani joaca cu alde Chiajna,Viitorul,in tara e supervedeta cu ghilimele ,cand iese afara pute .

Nu conteaza (2 comentarii)  •  7 decembrie 2014, 11:07

@ boer si altii ca el
Cartu are dreptate cand spune ca Universitatea le-a aratat romanilor cum se joaca fotbalul adevarat, nu cel „la ciupeala”, cum a fost exprimat de cateva echipe in victorii/calificari singulare (a Petrolului, cu Liverpool, a UTA-ei, contra lui Feyenoord, a Stelei cu Barcelona – in 71-72, cu Viorel Nastase – a Rapidului, cu Napoli, a lui Dinamo, cu Inter si chiar a Craiovei, la prima eliminare a Fiorentinei).
Pe de alta parte, nu-i mai putin adevarat ca Sorinaccio nu-si poate pastra cumpatul!

lute (34 comentarii)  •  7 decembrie 2014, 11:26

tudor are acoperire la penalti si nu era chiar asa departe de faza. iar caraiova, in afara de vointa si cateva incursiuni ale lui baobab, n-a aratat mare lucru.

Suporter „Stiinta” (1 comentarii)  •  7 decembrie 2014, 13:04

Cartu nu a gresit nici o „reteta”. Dimpotriva, „autobaza”, tactica sa a fost aplicata corect. Din pacate pentru el, in fata echipelor care mai si joaca fotbal, reteta se prescrie doar pentru mica ciupeala. Cartu este un antrenor indicat pentru echipe mici, dar pentru o echipa care se vrea MARE e nevoie de un antrenor MARE.

lord belial (29 comentarii)  •  7 decembrie 2014, 17:14

sorin pirtu e golanul ala care, pe vremea cind a antrenat cefere in ucl, a spart banca oaspetilor.
asta e modelul dvs, dle ziarist?

AlinBaiatFin (1 comentarii)  •  7 decembrie 2014, 17:21

Jos palaria pentru Sorin Cartu! Atunci cand marea majoritate a lumii fotbalistice din Romania il vedeau ca un antrenor expirat, a reusit sa resusciteze si sa puna pe drumul performantei o echipa de legenda. Bravo, Sorine!

Catalin (2 comentarii)  •  8 decembrie 2014, 1:05

Excelent articol. Scris despre lucruri care ne arata si partea frumoasa a oamenilor. Caci despre marlanie ridicata la grad de geniu auzim in fiecare zi.
Bravo!

Razvan (1 comentarii)  •  8 decembrie 2014, 8:59

Va rog eu frumos, nu mai vorbiti niciodata de olteni daca nu ii cunoasteti. Au bunele si relele lor ca toata lumea. Cit despre Sorin, la fel, lasati-l in pace. Are temperament vulcanic, e adevarat. Dar cind se fura pe fata munca a 20 si de oameni, si nu pentru prima oara, cum sa nu reactionezi? Sa zica merci ingimfatul ala ca nu l-a pleznit.
Spunea cineva mai sus ca S. Cirtu nu are performante. Pe bune? Cupe si campionate ca jucator o avea? Dar ca antrenor o avea? Nu mai scrieti aberatii, cautati pe google, ala stie tot.
Cind aurolacii de la Steaua, mare echipa, iau 3 galbene pt. tras de timp, ce sa mai zici? Zici ca tremura de frica unei nou promovate sau ca sint fair-play? in nici un caz nu sint barbati sau sportivi atita vreme cit Craiova nu e Real, ci clona. O clona care va termina minim pe locul 2, sint sigur. Asta daca nu mai are noroc de Brad Pitt.

cornel (2 comentarii)  •  8 decembrie 2014, 11:36

Frumos comentariu care a incercat sa reflecte altceva. Si anume taria de caracter de a recunoaste ca ai gresit si unde ai gresit. Nu cred ca aceste comentarii isi au sensul in a ataca o persoana care nu a facut nimic altceva decat sa faca dovada caracterului unei persoane. Un articol, simplu, strict si obiectiv care face dovada faptului ca oricine are dreptul sa greseasca insa sunt foarte putini care o si recunosc. Eu am o vorba care spune cam asa „Esti destept cand iti dai seama ca esti prost.” Cu alte cuvinte Cartu asta a facut si merita respect pentru acest lucru iar autorul articolului merita respect pentru ca a scos in evidenta aceasta calitate umana. Orive alte comentarii nu isi au rostul. In rest respect si doar atat.

Christiano (29 comentarii)  •  8 decembrie 2014, 12:45

like +1
Nu l-am prins jucand dar am inteles de la baietii mai mari ca a fost un super fotbalist.
Numai bine,

fotbal (1 comentarii)  •  8 decembrie 2014, 13:32

cum să spui că ăla n-a fost penalty? atacantul a trecut mingea de portar, portarul l-a secerat. punct! restul e pălăvrăgeală goală. că nu mai avea atacatul șanse la minge, că s-ar fi aruncat nuștiucum la contact etc. sunt abureli. portarul l-a doborât, deci penalty! alte comentarii sunt de prisos!

john.peris (4 comentarii)  •  8 decembrie 2014, 15:40

Este incredibil cum reusiti dl Buzarin sa transformati un comportament cel putin reprobabil intr-un act de curaj, de barbatie( prin accentul pus pe asumarea erorii), acest antrenor, mediocru in opinia mea a dovedit inca o data ca nu intelege nimic din acest fenomen numit joc de fotbal, accentuez JOC, fotbalul este inainte de toate bucurie, joaca , prietenie si chiar copilarie nesfarsita, din pacate pentru Sorin Cartu fotbalul inseamna puncte, bani, clasamente, razbunari , orgolii nemasurate pentru oameni atat de mici, incapabili de un gest de normalitate la sfarsitul jocului, acela de a strange mana adversarului cu promisiunea revansei !

LEFTER POPESCU (21 comentarii)  •  8 decembrie 2014, 18:13

Rapa a plonjat peste portar . „GALBEN” PT SIMULARE. FFN-ul (formatia fara nume) a fost inca o data ajutata de TUDOR, precum a fost ajutata si in meciul cu CSMS IASI, cand arbitrul de centru a inventat o prelungire de 6 minute …la nevoie o lasa si la 10 – doar ca oitele sa castige un amarat de meci stiind ca CFR-ul s-a incurcat acasa …trebuia profitat, nu ?

Apropo : stiti ca Viorel Mateianu , pe cand antrena FC Crisul ORADEA , a paralizat pentru ca intr-un meci cu FFN-ul de astazi a prelungit meciul cu minute fara numar dar si cu un 11m gratuit, pt ca cea mai protejata echipa din fotbalul romanesc sa castige meciul cu 3-2 .

Nu se stie nici astazi cu cate minute a fost prelungit acel meci …10-12-15 minute , ci doar ca rezultatul a devenit de la 2-1 pt bihoreni la 3-2 pt ceausei.

nicusor.m (3 comentarii)  •  8 decembrie 2014, 19:25

TUDOR permanent ajuta Steaua.
Problema este ca nu este trecut pe lista Stelei in CL.
26 jocuri in CL fara victorie=RUSINEA C.L.

Che Guevara (96 comentarii)  •  8 decembrie 2014, 21:37

Asta nu-i mare lucru. E barbat adevarat daca recunoaste ca lucreaza la un club infiintat acum 1 an si jumatate. Dupa aia mai vorbim de onoare.

sandokan (1 comentarii)  •  9 decembrie 2014, 8:57

@fotbal. nu ai nicio idee despre ce vorbesti. nu a fost penalti. Rapa cand a vazut ca nu ajunge mingea, s-a aruncat pe Balgradean. se judeca dinamica fazei, dar ce sa stii tu? un tiriplic…..

Comentează