Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Rapid: demisia cui?

Oare cum e să cîștigi la penalty-uri și să auzi că ți se strigă demisia?! Rapidiștii get-beget, Drăghia și Vasile Niculae, pe care i-ai băgat în echipă la cererea contestatarilor, au fost eroii serii. Asta înseamnă că ai înțeles, că […]

joi, 25 septembrie 2014, 8:24

Oare cum e să cîștigi la penalty-uri și să auzi că ți se strigă demisia?! Rapidiștii get-beget, Drăghia și Vasile Niculae, pe care i-ai băgat în echipă la cererea contestatarilor, au fost eroii serii. Asta înseamnă că ai înțeles, că te-ai conformat dorinței tribunei, care cere doar trupuri eminamente vișinii îmbrăcate în tricouri de aceeași culoare.

E de înțeles. Mircea Lucescu, pînă să vină la Rapid și să cîștige titlul, fusese rapidist toată viața. Rednic, autorul ultimei performanțe interne adevărate, la fel. Ei, aș! Lucescu avea vreo 52 de ani cînd a acceptat să intre în slujba Rapidului, iar Rednic în jur de 35!

După toate informațiile culese din tribune și de lîngă ele, adresantul imperativului de a demisiona e Ionel Ganea. Care, culmea!, a jucat și el la Rapid, postura de purtător al tricoului alb-vișiniu făcîndu-l chiar golgeterul României.

Nae Stanciu (mai rapidist ca el chiar nu se poate, noul președinte e un fel de filosof al Renașterii în perioadă de criză giuleșteană profundă) nu-și explică nici el scandările, deși a trăit și vremurile în care suporterii obișnuiau uneori să amelioreze condiția fizică a favoriților, alergîndu-i pe șine.

De ce să demisioneze Ganea? Că nu folosește rapidiști sadea? Cu Botoșaniul a apelat la opt oameni din lotul promovării, în condițiile în care Pancu e accidentat, iar Vali Negru și Emil Dică, și ei la o vîrstă, au fost probabil menajați pentru meciul cu Dinamo. Că l-a făcut pachet pe Martin și l-a trimis acasă din cantonament? L-a băgat cu Botoșaniul și n-a arătat nimic. Intrat în locul lui, măcar Buș a scos o minge de pe linia porții, deci fără el nu putea fi vorba nici de prelungiri și nici de penaltyuri.

Ganea lucrează cu ce are și nu prea are cu ce. E insolvență, e criză, e mare lucru că doamna Andronache a reușit ce-a reușit la TAS și că o echipă pe butuci, plimbată de la grătarele masonice la Serviciile Secrete, reușește să trăiască mai mult cu apă chioară decît cu apă minerală. De cumpărat jucători în insolvență nu poate fi vorba, locomotiva trebuie să meargă înainte cu impiegați care nu demult erau rezerve pe la FC Bihor, Mioveni sau Corona.

Dacă Ganea are în contract că trebuie să facă 17 puncte în 10 etape, atunci dați-l afară, că nu mai are cum! Dacă nu, lăsați-l în pace și mai bine puneți urechea la gîtul unei sticle de apă minerală, poate auziți de unde se vor da viitoarele salarii, că fără banii pe Ioniță de la Astra nu se plăteau nici taxele de arbitraj! Acolo nu merge cu bilete la ordin (vezi antitepari.ro) pentru fabricarea cărora în ultimele luni au fost defrișate mai multe păduri. Pe care nu le mai vedeți din cauza copacilor!

Comentarii (37)Adaugă comentariu

dan (24 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 12:00

Intrebare a la Buzarin: „Oare cum e să cîștigi la penalty-uri și să auzi că ți se strigă demisia?!”
Raspuns: E ca si cum ai castiga la penaltyuri si auzi ca ti se striga demisia.

Nea Vanea (6 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 12:04

Nu este usor de indurat, ca si suporter, sa vezi Rapiduletu’ dominat copios in Giulesti de catre Botosani…!
Vezi? Este simplu raspunsul!

Steaua-1986-forever (8 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 12:17

Aline, sa te pregatesti de multe injuraturi rapidiste dupa acest articol.
P.S Cel mai mult o sa ma distreze alea in care o sa fi numit „stelist”….hahahaha. Ca deh, numai un „stelist” putea sa scrie „lucruri de rau despre rapid”.

exe1 (2 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 12:18

Ii s-a stigat „Demisia” pentru ca promoveaza anumiti jucatori si face jocul anumitor personaje.

barbu (13 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 12:32

rapid-dinamo: un mare derbi in care se vor confrunta tusea cu junghiul.

culmea ar fi ca suporterii sa se ia si la bataie.

lebateauivre (6 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 12:38

eu, ca rapidist, spun doar atat: nu sunt sanatosi la cap !

Cristi (2 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 12:45

Nea Vanea: te-ai gândit că Botoșani are echipa mai bună?

Cristi (6 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 12:46

Sunt pro si contra acestui articol: s-au pierdut usor puncte cu Mediasul,la Galati si Tg-Mures,asta vorbeste mult despre motivatie,chiar si cu resurse putine,de acord la acest punct,dar revin la o intrebare retorica: oare lumea e multumita la locul de munca, de salarii, de patron, de conditiile de munca. Jucatorii nu se gandesc ca daca intr-o zi vor iesi din starea aceasta de insolventa a clubului pot sa scoata capul in lume si sa prinda un contract bun afara? Am spus-o, totul la Rapid s-a rupt dupa acel meci de pomina cu Heereveen, poate merg prea departe cu analiza, dar de acolo a inceput sa scartaie si sa fie dati la o parte jucatorii….se investesc bani(multi, putini), energie, sperante, iar unii jucatori asteapta o saptamana pentru a intra pe teren sa-si demonstreze incapacitatea de-a face un meci bun….e un punct de vedere personal, cine nu gandeste logic in viata poate sa piarda…trenul, ca tot suntem la capitolul Rapid

Octavianus (1 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 12:47

Frumoasa „radiografie” si destul de corecta, atata timp cat in Giulesti totul fierbe procum bulele de aer dintr-o sticla de apa minerala, chestiile cu demisia si cu pretentiile la spectacol si la rezultate par sa fie total exagerate.DAR, suporterul rapidist trebuie si el cumva sa refuleze, frustrarile dospesc si dospesc si cum bine stim chiar si mamaliga mai explodeaza, probabil se va lasa si cu alergari pe sine sau pe Calea Giulesti, dar cred ca cei alergati vor fi noii patroni sau actionari, sau „imprumutatori” ai Rapidului, ei sunt cei mai vinovati de neputinta echipei, VOINTA exista si am vazut mult spirit de sacrificiu si admir tot lotul si stafful, SEFII ??? SEFII CE FAC ??? Sa nu ne trezim prea tarziu, cad 6 in B, mai sunt si alte interese, vezi Craiolgutza etc. Ar fi pacat de copiii astia, de istorie, de traditie, de tot…..DESTEPTAREA !!

Unuplusnoua (2 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 12:47

„Ganea lucrează cu ce are și nu prea are cu ce.” Intradevar, NU ARE calitati de antrenor si ARE un nivel redus al inteligentei si diplomatiei. Cam asta i se reproseaza, restul sunt derivate de aici.

Diavolo (1 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 13:02

Ce sa strigi cand echipa joaca bufa-bufa ?!

seagold (4 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 13:05

Dom’ le Alin, chiar m-ai dat pe spate cu articolul asta! Punctul de pe I, sedila de sub T, sau cum vrei matale sa-i zici, totul a fost spus asa cum trebuie sa fie spus. Un jurnalist cu vocatie simte acea nisa pe care suporterul, in starea sa fireasca de efervescenta, n-o poate surprinde. Ai admiratia si respectul meu!

Ab07 (1 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 13:08

E ca atunci cand il aduci pe Bornescu si il lasi rezerva pe cel mai promitator portar din Romania. Daca nu ai nimic de spus in alcatuirea echipei, mai bine pleci. Bornescu greseste pe banda, Draghia, portar de senzatie, sta pe tusa si il bagi doar in Cupa.

alex (1 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 13:09

La ce lot are rapidul, a facut din rahat bici! Bravo lui rusine „suporterilor” …

seagold (4 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 13:10

@dan. nea dane, cand ti-ai masurat IQ-ul ultima data?

??? (1 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 13:14

Cand esti pe langa subiect sau poate chiar rau intentionat scrii un astfel de articol.
Rapidistii nu-i cer demisia lui ganea pentru ca vor neaparat jucatori crecuti in curtea Giulestiului ci pentru ca Ionel Ganea e nu doar un prost selectioner ci si un prost tactician.
Ganea nu foloseste cei mai buni jucatori iar rapidistii stiu asta; face prost echipa si face si schimbari proaste.
Buzarine, lasa-te de diversiuni de-astea ieftine ca nu tine cu noi!
Presa a incurajat intotdeauna pe cei mai slabi antrenori si jucatori de la Rapid si nu-si doreste o plecare a lui Ganea, antrenorul perfect de a retrograda Rapidul

Bocanci (12 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 13:35

Lui Moyes nu i se striga demisia dupa cateva etape? Cocalaru de Ganea e antrenor pe viata? Or sti suporterii ce stiu, de-l huiduie. Van Gaal e praf si tot i se va da credit mai mult decat lui Moyes, ca are un nume. Sa-l aduca pe nea Mircea la Rapid si se rezolva treaba, Liga 2 e a lor.

Gheorrrghe (5 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 14:16

Ionel e un muncitor cinstit, vrea. Nu este academician, ok. Urmarind miscarea jucatorilor cu botosani, stie si tactica. Sunt curios ce masuri ia cu Draghia si Nae Vasile, care-s clar mai buni decat ailalti. Martin, nu, deocamdata.

Alb si Mandru (1 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 14:19

singurul adevar din tot articolul :”Rapidiștii get-beget, Drăghia și Vasile Niculae, pe care i-ai băgat în echipă la cererea contestatarilor, au fost eroii serii.”.

Presupun ca articolul acesta este o parerea a dvs despre motivul pt care se striga demisia,pt ca despre adevar nu poate fi vorba.

Asta este presa din Romania,mai mult pareri personale decat adevaruri. Hai ca te ajut eu pt urmatorul articol,intereseazate ale cui interese urmaresc urmatoarele persoane : Andronache,Manea,Ganea si toata gasca lor de hoti care au furat tot de la Rapid.

Alin (1 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 14:28

Martin dupa ce straluceste in liga a 2 si ajuta la promovare, joaca primul meci ca titular in liga 1 revenit dupa accidentare si pe deasupra de cand am promovat in liga 1 joaca maxim 45 min (ca rezerva), tu domnul redactor vrei ca el sa-ti dea hatrick contra Botosani, de remarcat pe langa greselile lui, driblingurile. FZR !

tobosar nord (5 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 14:54

a avut clauza, dar cineva i-a scos-o. acum, ne dati voie sa ii cerem demisia ??? in timpul jocului, cineva a scos clauza…asta e. tu daca erai presedinte la Branesti, il tineai antrenor ? cine e mai bun, Ganea sau Ilie Stan ?

poti sa imi raspunzi la aceste intrebari ? mersi

Ovi (1 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 15:04

Domnule Buzarin,buna documentarea cu incidentele de plata ale firmelor ‘patronului’.Daca intrati mai in profunzime vedeti cum sifoneaza banii co-actionarilor din firmele lui de apa minerala listate la bursa,faptul ca astea valoreaza doar cateva milioane de lei,ca de 6 luni firma Ursus se chinuie zide zi sa-i execute silit societatea pentru 15% din actiuni si nu are cui, la un pret derizoriu!Astea poate ar trebui sa intereseze un rapidist ca sa vada ce comportament are Moraru fata de parteneri,ce bonitate are si cat valoreaza garantiile date de oameni ca el.Se chinuie firme foarte mari sa scoata banii de la el si sunt milioane de lei,restante de zeci de luni de zile.
Acum ce sa spun,nici el poate nu da bani pana nu se vede complet stapan si-i dicteaza Andronache politica fotbalistica(iarasi chestie ridicola),dar nici nu cred ca o sa dea ca nu are de unde si are in sange teapa data partenerilor si angajatilor.
El vrea publicitate ca sa-si salveze firmele de la faliment si nu urmareste salvarea Rapidului in principal.Drept e ca nu pare nimeni interesat sa faca treaba asta si ca el a fost singurul ‘inconstient'(si insolvent prin definitie).

Cristian (1 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 15:22

Dar cum se face ca Draghia titularul din Liga a 2-a sa fie pus pe rezerva cand a jucat bine si sa-l bagi din prima etapa titular pe Bornescu, adus de Ionel, care tipa ca un disperat la toti jucatorii din minutul 3?

adrian (2 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 16:00

mai acum cateva zile cereau demisia actionarului! Asa ceva n-am mai auzit, actionari care sa „demisioneze” . deci, rapidisti!

xnd (1 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 16:15

problema netitularizarii unora dintre jucatorii cheie ai sezonului trecut este, din cate am inteles, faptul ca dupa un anumit numar de meciuri in liga 1 ar trebui sa le creasca salariile unora dintre tineri. ori pe praful asta, ce creditor intreg la minte ar face asta? uite asa ne-am pricopsit cu bornescu si altii..in loc sa creasca salariile (si asa mici) aduc batrani cu pretentii. rusine creditorului!

para (1 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 17:06

Domnule Buzarin, din pacate sunteti gresit informat. Draghia, N.Vasile sau Martin nu joaca din alte motive, nu pe motive de valoare. Bornescu e gafeurul de serviciu, meci de meci le comite, dar ramane titular pentru ca este ruda cu Nicu Gheara si trebuie sa joace. Draghia n-are niciun nas cu influenta. Nicolae Vasile n-a acceptat salariul de mizerie si pana la urma a semnat doar pentru ca este rapidist, iar Martin a fost golgeterul echipei in liga secunda. Da, a facut un meci prost, poate si din cauza presiunii puse asupra lui de catre Ganea, dar este un jucator bun pentru liga 1. Pe posturile celor 3 sunt jucatori adusi de Ganea, dar care n-au aratat mai nimic, ca Bornescu, Mendy sau Cojocnean.
Dupa fiecare meci Ganea declara ca echipa a jucat bine, cand chiar rapidistii recunosc ca nu jucam nimic. Ce o fi in capul lui nu stiu. Banuiesc ca nu prea multe. In fine, Ganea n-o sa fie niciodata antrenor, iar rapidist cu atat mai putin, mai ales ca s-a autodeclarat „caine pana la moare”. Asa ca domnule Buzarin, lasati Rapidul ca nu sunteti prea informat. Mai bine vorbiti de Steaua, de Chiajna… Acolo poate va pricepeti.

Nea Vanea (6 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 18:07

@Cristi

Da, Cristi. Nu a fost nevoie sa ma gandesc… Este evident si stiu asta. Dar! Ce vina au giulestenii si toti fanii rapidisti ca primariile au bugete satzioase si cluburile de traditie mor de foame?!
Ar trebui sa aplaude asta? Sa se bucure?
Apoi, sa ma ierti, dar eu nu vad nimic promitator in munca lui Ganea la Rapid. Nimic! Este doar o imensa”chinuiala”, asa cum si Ganezu’ face parte din categoria antrenorilor chinuiti de azi” Galca, Ogararu, Gane, Chirila, Sumudica, Selimes si … regele Hagi insusi!
Este revoltator sa lasi sa se inteleaga ca doresti sa scoti clubul din insolventa dar tu sa nu investesti deloc intr’un antrenor capabil! Ci doar in muhaiele de asa zisi jucatori… Si slava Domnului, sunt o gramada de antrenori fara contract acum!

Junele (1 comentarii)  •  25 septembrie 2014, 23:18

Domnule Buzarin, dvs. urmariti meciuri din alte ligi straine ? Daca da, jocul Rapidului vi se pare unul bun ? Aceste randuri nu-si au rostul. De ce? Nu e Ganea de vina, jucatorii sunt slabi din cauza situatiei clubului ? Cum reusea Moldovan sa-i remonteze, pentru ca pardon, Botosaniul n-a fost echipa de liga 1 marti.

BarfaDinShantz (3 comentarii)  •  26 septembrie 2014, 4:38

Interesant, suntem in anul 2014 si inca se ciordeste cu fel si fel de scuze.

Ce ar fi fost daca un club de Elita din Vestul Europei ar fi patit prin ce trece RAPIDUL astazi?
Toti fanii, toata presa/media, justitia, etc… ar face praf pe Copos si restul de capuse care au supt de nu mai stia de ei. Si acum, cum se baga un investitor in seama, gata si capusele apar de nicaieri, pe deasupra mai se autopropune si asa zisi Antrenori Varza la RAPID.

Si culmea insultei, un varza de antrenor care a fost jucator de a furat RAPIDULUI un Titlu, si dupa cateva sezoane a fost adus la RAPID sa I se spele pacatele castigand ceva cand RAPID avea deja echipa!

Domnule Alin Buzarin, adevaratii ziaristi se sacrifica prin zone de razboaie, divulga mafia din structuri ale societatii, etc… pentru bunul Umanitatii. Tu si restul ca tine ce faceti in Romania aia, in afara de a bate apa in piua sa deviati de la ADEVAR!
Abea sa bagat cativa mafioti din fotbalul Romanesc la puscarii, dupa 10 ani de „investigatii” si balacareala. Dar culmea parca nu sunt dupa gratii, de inca conduc cluburi, da directive, ajung in ziare si nu oriunde chiar si pe prima pagina!
Deci sunteti AMATORI dragi ziaristi ca Alin Buzarin, si sunteti unsi de interese meschine.

In PROFESIONALISM DE ORICE FEL se scrie si se face cu TRANSPARENTA si ADEVAR, nu se bate ascunde dupa cires si alte shmecherii.

GOD BLESS!!

PEACE!!!

apoca (5 comentarii)  •  26 septembrie 2014, 6:25

hmmm ok rapidul n-are echipa si face si ganea ce poate … dar cu se face ca jucam mai frumos si mai clar cu Moldovan antrenor cu jucatori teoretic mai slabi?

EMY (3 comentarii)  •  26 septembrie 2014, 7:41

Eu sumt rapidist de 64 ani. Am vazut de prin anii ’60 toti jucatorii Rapidului. Am jubilat la toate cele 3 titluri. Rapidul a fost dus in aceasta stare de Taher, care a adus la Rapid un antrenor de top (Peseiro) si jucatori mari, iar din cauza suporterilor s-a retras. Vezi cazul portarului Pardo huiduit de suporteri, care la momentul venirii fusese cel mai bun portar din Grecia, iar acum face un meci senzational contra Barcelonei. Apoi a venit randul lui Lucescu jr. sa-si aduca finii si petardele pe bani multi bagand Rapidul in imposibilitate de plata.

Suporterii Rapidului sunt de de doua feluri:
1.Care sustin echipa neconditionat, mostenind sangele rapidist de la stramosi.
2.Falsii suporteri, care nu se uita la meci, sunt preocupati sa injure si sa huiduie tot meciul, crezandu-se mai destepti decat cei care isi pun pielea in joc incercand sa faca ceva cu un lot subtire rau (ex.Ganea).
Probabil daca se continua astfel Rapid va ajunge cu ajutorul „suporterilor” inapoi in divizia B si de acolo poate va lua drumul istoriei ca Ripensia.
Domnilor eliminati dintre dumneavoastra pe cei care se comporta huliganic la meciuri, daca vreti ca Raoid sa supravietuiasca. Q.e.d.

Catalin Lazar (1 comentarii)  •  26 septembrie 2014, 9:08

Domnule Buzarin, va rog impetuos sa renuntati la a mai face comentarii despre fotbal. Nu ati jucat fotbal niciodata, nu stiti cu ce se mananca acest sport. Si culmea, daca va dau o minge, o mancati.

danezu (41 comentarii)  •  26 septembrie 2014, 16:21

Ganea nu are ce cauta la Rapid , este un antrenor slabut spre mediocru . Acest individ nu face corect echipa si nu are nici o idee tactica , pe de alta parte cei care nu prind echipa (Draghia , Vasile si Martin ) suna la galerie sa ii ceara ”sprijinul ” – lucru care nu este frumos .

danezu (41 comentarii)  •  26 septembrie 2014, 16:24

Ganea a venit cu 3 zile inainte sa inceapa campionatul si s-a pus el pe facut echipa cum l-a taiat capul , mai bine ramanea Rada pentru ca ii pregatise 4 saptamani si stia totul despre fiecare

Mihnea (48 comentarii)  •  26 septembrie 2014, 18:59

Iainte de a cere cuiva demisia, suporterii Rapidului trebuie sa se gandeasca bine, pentru ca o parte insemnata de vina, pentru situatia in care se afla echipa, li se datoreaza si lor. l-au injurat pe Copos, i-au injurat familia in modul cel mai ordinar cu putinta!! Apoi i-a injurat si i-a huiduit insistent pe unii jucatori (Danut Coman etc.) Dar, dincolo de greselile sale, Copos a finantat Rapidul vro 20 de ani, a investit multe milioane de euro in Baza Pro Rapid, a cumparat destui jucatori buni etc. Sunt convins ca unul din motivele pentru care a renuntat a fost si comportarea suburbana a suporterilor! Din pacate unii „suporteri” nu pot intelege ca a simpatiza o echipa inseamna a fi mereu alaturi de ea, nu impotriva ei!

FLORIN (4 comentarii)  •  27 septembrie 2014, 9:06

1.AZUGA LUI MORARU=apa de ploaie, mai calic ca g copos ce venea cu prajituri de la ana group siimprumuturicu dobanda
2.massone, o salvare prin asociere sau un pinochio de pe ulita micului cristescu si nunta zamfirei
3. porumboiu, iancu, niculae, sarcina, DEDEMAN, luck oil, iacobs, vodafone, orange, cosmote, murfatlar, odobesti, borsec, ciuc, bergenbeer, skol, ciucas, etc doar o lista de inventar pt noul presedinte, nae stanciu
4.PUIU IONESCU, consilier si manager
5. clubul aristrocratic=sfatul batranilor si inteleptilor

rapidist de 50 ani (4 comentarii)  •  28 septembrie 2014, 7:39

sa joci pe teren propriu din min 6 c-un om in polus si sa ioei bataie cu 3-o, dovedeste incompetenta crasa, prostie fara nr., nesimtire.ADIO GANEA!GATA!AJUNGE!nCU TINE NU SE MAI POATE!sa vina maine unul dintre rada, pusztay, uhryn, rednic, grigoras!cu balint, cojocnean, mendy, in loc de n vasile, ciolacu, sandulescu esti zero!un Nebun!bun de legat!!adio, adio, adio~!

Comentează