Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Craiova și Cârțu, coincidențe după 26 de ani

Era 4 septembrie, ca și astăzi. Dar 1988, nu 2014. Acum fix 26 de ani. Cu o zi înainte, Craiova, antrenată de profesorul Gheorghe Constantin, pierduse cu 5-0 la FC Argeș. Acum a luat tot 5-0, dar la Astra. Și […]

joi, 4 septembrie 2014, 9:26

Era 4 septembrie, ca și astăzi. Dar 1988, nu 2014. Acum fix 26 de ani. Cu o zi înainte, Craiova, antrenată de profesorul Gheorghe Constantin, pierduse cu 5-0 la FC Argeș. Acum a luat tot 5-0, dar la Astra. Și ajunsese, ca și acum, pe ultimul loc. Zero puncte. Acum sînt două, dar din șase etape.

Ca și acum, începutul din 1988 fusese un dezastru. Înfrîngeri cu două nou-promovate, FC Bihor și Inter Sibiu, ultima acasă, în fața unui stadion plin. Plus acel 0-5 de la Pitești. Golaveraj 1-9, cam pe-acolo cu acest 4-14 din zilele noastre.

Corneliu Stroe și Ion Traian Ștefănescu, ultimul, prim-secretar, l-au convocat pe Cârțu la o discuție. Sorin nu împlinise încă 33 de ani, era antrenor și jucător la Electroputere, în Divizia B. Duminică dimineața era un real spectacol să vezi echipa din Valea Roșie, cu el în atac, marcînd de la 4-5 goluri în sus.

Cârțu (așa se scrie, cu â din a, a specificat chiar el în conferința de presă, deranjat că pe tricoul de prezentare se inscripționase cu î din i) n-a cerut bani mulți, apartamente sau mașini. N-avea nevoie, era localnic, stătea în casa părintească. A dorit doar să i se garanteze că nu se bagă nimeni peste el și chiar dacă la început rezultatele nu vor fi grozave, să fie lăsat să lucreze.

Lotul era așa și așa. Cîțiva veterani, Geolgău, Irimescu, Boldici, Bîcu, la 28-30 de ani, doi tineri internaționali, Săndoi și Gică Popescu, plus alți locatari constanți ai loturilor de tineret, Badea, Fane Stoica, Zamfir, Neagoe. Mulți dintre ei sînt astăzi la echipă.

Începutul a fost fulminant, 5-0 acasă cu Rapid. Apoi 3-2 la Sportul, cu stadionul din Regie înțesat cu peste 15.000 de olteni. Fusese doar șocul schimbării de antrenor. Au urmat cîteva înfrîngeri grele. 3-6 cu Dinamo și 1-5 cu Steaua, ambele acasă. Un 0-6 la Bacău. Un 2-3 acasă cu Oțelul și Craiova era iarăși la retrogradare.

Nu s-a pus problema de a fi dat afară, doar se convenise că șefii vor avea răbdare. Știința a terminat atunci pe locul 5, la golaveraj în spatele Moreniului, sprijinit pe toate căile posibile. Traian Ungureanu, un simpatizant declarat al Craiovei, scria iritat atunci în Viața Studențească despre „Morenașterea fotbalului românesc”.

Peste un an, Craiova a terminat pe locul 3, învingînd Steaua și Dinamo în noiembrie 1989. Peste încă unul, reușea ultimul event din istorie. Cârțu a stat patru ani, pînă în septembrie 1992, la cel mai lung mandat din cariera sa de antrenor.

În final, o poveste amuzantă din primul cantonament de iarnă al lui Cârțu la Craiova, de la Băile Felix. Deși antrenor principal, Sorin stătea în cameră cu Irimescu, încă jucător. Mircea avea chef de un șpriț cu lăutari. Prietenul Cârțu l-a văzut că e pornit și i-a spus că-l dă afară de la echipă dacă aduce muzicanții în restaurant, să-l vadă cei tineri. În cameră nu se punea problema cu un ascet precum Cârțu. Și atunci, inventivul Irimescu a luat taraful, cu instrumente cu tot, și a îndesat lăutarii în lift. I-au cîntat acolo cîteva ore, în zeci de curse sus-jos, pînă cînd Mircea și-a dat gata binemeritatul șpriț.

Comentarii (36)Adaugă comentariu

Mircea din Braila (1 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 9:49

Draga Aline, reportajul este superb, numai ca este o diferenta uriasa intre cele 2 echipe de care vorbesti…..nu poti compara un original cu un aftermarket….NICIODATA!

nelu (3 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 10:18

absolut de acord cu Mircea.articol frumos,dar care induce o grava confuzie(nu stiu daca voita sau nu).nu vorbim de aceeasi echipa a craiovei.asta de azi e o echipa impostoare facuta si sustinuta politic pentru a atrage voturile fraierilor care o sustin si financiar.iar,alde cartu si compania,desigur ca tot banii psd-ului ii vaneaza si ei.astea cu patriotisme de olteni,sper ca nu mai tin la nimeni.oricum,sper ca tot proiectul sa esueze.(nu ca ar putea sa-mi fie simpatic un personaj gen mititelu)

run.away (4 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 10:25

Pai in afara de data si scor, alte coincidente nu vad! In plus, titlul sugereaza un comentariu, no o relatare de fapte pe care le-am fi gasit in vreo arhiva probabil chiar pe internet. Prin urmare, inca o data imi pierd timpul incercand sa citesc un articol mai de Doamne-ajuta scris de domnul Buzarin. Am senzatia ca banii se fac foarte usor in Romania!

valy (10 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 10:51

frumos,dar intre timp acelasi sorin cirtu a retrogradat 5 echipe!!!cine mai e ca el?!

Mikutsa Chekurai (1 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 10:55

Nu este nicio coincidenta, e doar un accident genetic. Un fel de ASA Tg-Mures. Practic un mutant.

Adi de la Craiova (1 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 10:57

Vei avea surpriza sa vezi ca sunt cazuri cand after-market-ul este mai bun decat originalul. Dar tu esti din Braila si nu poti sa intelegi…

vb (2 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 11:03

Orice mesaj venit din partea Universitatii Craiova este o incantare ,D_LE ALIN ,zi ceva si de superbul Costica Stefanescu ,de Zoly ,tare a fost frumoasa aceasta mare ECHIPA .
NUMELE acestei echipe ,idolii ,ne face sa traim acum nostalgii placute .Numai cand aud de UNIVERSITATEA CRAIOVA sufletul imi tresare .Mai demult discutam odata cu CORNEL PUMNEA despre acesti simplii fotbalisti ai CRAIOVEI ,despre sufletul lor mare,de simplitatea acestor oameni .TUTUROR LE TRANSMIT „CELE BUNE”, cei trecuti in vesnicie DUMNEZEU SA_I ODIHNEASCA IN PACE

marian (4 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 11:06

maine poate ne spui ceva de antrenorul cartu care a ramas in amintirea noastra exact ca ala din reclama aia cu unde-i halatul unde-i halatul.

JIANU GEORGE (2 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 11:29

Dmnule Alin,

EU, am apucat sa vad primul an al STIINTA CRAIOVA,cand a intrat in DIVIZA A,atunci au fost 2 ani ,pana cand regretatul PROF ION CONSTANTINESCU A REUSI sa alcatuiasca o echipa competitiva.
Apoi perioadeLE de FOTBAL DE LA CRAIOVA,cu perioada lui CARTU (ultima cand s-a facut perfomanata),SA DORIM CA CEI DOI SA REUSEASCA IN TIMP MAI SCURT PERFORMANTA LA CS UNIV CRAIOVA.
JIANU GEORGE

MEME (1 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 11:36

FRUMOS ARTICOL D-LE BUZARIN ,DAR UITATI CEVA F. IMPORTANT ,NU PUTETI COMPARA CELE DOUA ECHIPE DEOARECE ECHIPA DE ACUM ESTE UN HIBRID SUSTINUTA POLITIC PT. CA FRAIERI SA VOTEZE CU PSD CA A FACUT SI SUSTINUT ECHIPA LA CRAIOVA SI ESTE ECHIPA MOSITA IN BIROURILE FRF ,LPF SI PSD ,IAR CEALALANTA E ECHIPA INFIINTATA IN 1948 SI ESTE SUSTINUTA DE SUPORTERI DIN INTREAGA TARA ,ASA CA NU COMPARATI O CLONA CU ORIGINALUL …

Pelendava (5 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 11:48

Aline, nu lua in seama elucubratiile visatorilor boovenici. Indivizi precum cei 3 postaci, nostalgici booveni, e din ce in ce mai rar sa dibui. Atata-s de porniti impotriva celor pe care-i amintesti ca nu inteleg de ce tot amintesc de „adevarata Stiinta”, echipa ce a devenit legenda datorita unui Cartzu si altora precum el, nicidecum unui cocalar ajuns abia acum sub investigatii. Si tot Cartzu, impreuna cu toti fostii fotbalisti, sustin nou reinfiintata sectie de fotbal a C.S. UNIVERSITATEA CRAIOVA. Sper sa ne aduca fotbalul frumos inapoi acasa. Bafta Sorinele, bafta Emile, respect tuturor celor ce-au intors spatele comerciantilor/distrugatori de fotbal din ultimele doua decenii.

skija (2 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 11:50

bun.. frumos scris, cu â din a, cu virgule, cu punctuatie.. cu litere mari si litere mici.. DAR UNDE SUNT COINCIDENTELE? Cârtu in 88 antrena O ECHIPA. In 2014 e la ALTA echipa… unde e coincidenta? Doar ca e in Orasul Craiova? hmm…

Buzarine…

likotan (1 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 12:07

adi de la craiova,ce ti se pare ca nu intelege Mircea?
omul a spus clar ca intre echipa din 88 si adunatura de ratati si jucatori fara contract de astazi nu poate fi facuta comparatie.
In rest nu ai decat sa ne prezinti si noua celor din Braila o copie mai buna ca originalul.

Oltean 100% (2 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 12:20

D-le Alin Buzarin, nu ne lasi in pace, pe noi suporterii UNIVERSITATII CRAIOVA (care intre noi fie vorba, suntem multi de tot), cu astfel de paralele intre doua echipe care nu au nimic in comun. Poate doar c-au evoluat / evolueaza in orasul Craiova. Atat. In rest sa auzim numai de bine. Forza CRAIOVA! Universitatea Craiova!

unul_ca_mine (11 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 12:23

Domnule Jianu, si eu am fost la primul meci al Stiintei in Divizia A, dar una-i una si alta-i alta. Echipa de acum n-are nicio legatura cu Stiinta aia pe care o stim noi, e o facatura, o morisca de invartit bani publici. Iar Cartu, un linge blide, a gasit si el un angajament ca nu-l mai baga nimeni in seama. Nu stiu ce caut Sandoi acolo, eu il credea un domn adevarat.

Regie (12 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 13:17

Am fost la meciul cu Sportul din 88. Tin minte ca a fost furt, altfel n-as fi tinut minte un meci de acum 26 de ani. In conditii normale ii batea Sportul rau, ca avea trupa adevarata atunci.

ssst (1 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 14:16

D-le Buzarin nu trebuie sa te superi pe unii care ne fac diferenta dintre Stiinta si echipa unui viitor puscarias [deja la agatat DIICOT-UL ] dar e o vorba : multi vad , putini cunosc dar si mai putini pricep . Chestia e daca ai sau nu circumvolutiuni . Asa ca d-le Buzarin ii tratam cu indiferenta si pe viitor .HAI STIINTA !!!

Ionica Fîs (3 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 14:32

dl Buzarin, pentru paralela facuta între CSU si Universitatea Craiova, meritati sa înfundati puscaria, sincer

craiova (3 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 15:03

Cum poate fi manipulata tara asta de gunoaiele de politicieni si c….vele de jurnalisti ?!! dar asa sa va dea d-zeu cat dati si voi tarii….HAI Universitatea Craiova nu Clona

giovanni (7 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 15:54

…..mai sa fie…. booveanul are clone….fara minte ..ia uite cum glasuiesc oprile-sar CSU in beregata

Alin (16 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 16:05

Pentru cei care sustin ca adevarata Stiinta e echipa lui Mititelu am o singura intrebare: unde ati fost voi, zecile de mii, atunci cand echipa lui Ajica a jucat 2 meciuri in 2 zile pe Oblemenco? Eu am vazut numai vreo 200-300 de insi! Hai sa nu mai spamam pe aici, ca nu-si are rostul. Stiinta a renascut din propria cenusa, chiar daca si-a luat-o grav pe coaja de la Astra. Cei 35.000 de olteni prezenti la meciurile de acasa confirma asta. Restul e teatru ieftin din partea a 10-12 insi in spatele unor monitoare. Felicitari pentru articol autorului!

Stefan (3 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 16:50

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul „Info” la adresa de email: castigabaniitai@yahoo.ro

Vrabie Ion din Vrancea (3 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 16:50

domnule Buzarin, d-stra sunteti orb ? pai dumneata confunzi pe CSU cu Stiinta Craiova ? ar trebui sa vina DNA-ul sa va ia la întrebari

Joe (2 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 18:00

Stiinta este numai una !
Iar echipa actuala din Craiova nu are nicio legatura cu Stiinta ! CSU este o copie generata de interese politice sau materiale.
Ca Mititelu n-a avut puterea sa tina echipa este o alta discutie. Ca a facut nenumarate erori, e adevarat !

Astept inca minunea ca Stiinta sa renasca !

pancozoe (1 comentarii)  •  4 septembrie 2014, 21:52

Pentru gramezile de ”fani” ai Universitatii Craiova…si nu ai clonei…cum zic….doresc sa le spun ca la acea perioada era Universitatea Craiova , ramura a CS Craiova….asa ca domnul Buzarin nu are cum sa fie acuzat de confuzii….in fine….va las sa debitati linistiti….oricum asta nu schimba soarta unei echipe care genereaza atatea pasiuni…

Eugen DELCEA (17 comentarii)  •  5 septembrie 2014, 2:23

7.Deci, fondurile oficiale pt. fotbal nu erau mari iar „primii” erau dezinteresaţi. Cel mult puteau închide ochii la alte „surse”. Acest lucru l-a speculat C. Stroe, ca şi Mitică Dragomir (pe unde a fost). Adică, bilete neînregistrate, plase etc, bani negri ce mergeau către jucători. Aceşti bani negri fiind limitaţi faţă de echipele minereşti, ministeriale sau de întreprinderi, echipa mai şi vindea meciuri, fapt recunoscut franc de Balaci. Pe Negrilă l-a înregistrat Secu la o „negociere” la Hanul Doctorului dar primul-secretar a sistat ancheta…8. UCva a început să fie tratată ca un brand din 1979. Până atunci, venirea lui Dobrin (10.000 la antrenamente !) a fost o aventură a lui „Mannix”, dir. de la Osii şi Boghiuri Balş, probabil acceptată de „prim” (Dobrin a primit un apartament şi 100.000 lei, neînapoiaţi)…Atunci au început să se implice şi Ştefan Andrei sau A. Păunescu. 90% din meritul formării Craiovei Maxima este al lui C. Stroe. A avut ochi la jucători, a ştiut să-i convingă, chiar i-a păcălit (Tilihoi) şi mai ales a ştiut să obţină sprijinul autorităţilor (inclusiv tacit). Şi FC Argeş a fost mare când a avut un conducător mare, evreul Puiu Rapaport. 9.În anii „Iepocii”, 1972-1985, UCva avea 20.000 de spectatori minim, în medie 30.000, maxim 55.000 (Bayern, FCK, Benfica) şi a trăit din încasări, „jumulite” de buget dar avea nevoie de „bani negri” pt. jucători. Acum, nu mai sunt spectatori dar jucătorii au salarii mari şi n-au performanţe ! 10. Echipa lui Mititelu a fost un surogat iar AM a servit interese contrare nouă. Echipa nouă trebuie să ofere „circ” în interes politic dar este una legalizată de legătura cu Universitatea. Pentru a avea o echipă de suflet trebuie să obţinem dreptul la acţiuni ale echipei şi de a participa ca acţionari la decizii. Demolarea a ceea ce există nu e o soluţie !!!

Eugen DELCEA (17 comentarii)  •  5 septembrie 2014, 2:24

5.Fără ajutor politic, nici Ştiinţa nu ar fi ajuns Craiova Maxima. În Divizia A a ajuns prin entuziasm. În primul an, taică-meu a primit sarcină în Biroul Executiv al CJ Dolj să se ocupe de echipă. Ca director al celui mai mare SMA din România, n-avea timp de aşa ceva şi i-a dat mână liberă rectorului de la Agronomie, Barbu. Ajutoare financiare nu au fost mult timp, îi mai ajuta pe jucători cu aprobări de locuinţe etc. Din 1971 am fost junior la UCva cu Boldici, Balaci, Lică Marcel etc şi mai asistam la antrenamentele echipei mari. Sărăcie lucie : treninguri rupte, mingi care îţi spărgeau capul ! Am fost în tribuna oficială la meciul cu Progresul (2-0), când a marcat Onea gol din corner (la poarta dinspre ştrand, în colţul lung) şi la masa de la rest. „Oltenia”, unde cei de la Progresul nu se mai opreau din plâns (ne-am salvat noi, au căzut ei). Li s-au dat pachete pt. drum. 6. Bugetul judeţului era hotărât pe linie de partid iar după construirea stadionului (prin 1968 sau 1969) s-a considerat un timp că ajunge, s-a dat prea mult la sport ! La Cva se mânca însă fotbal pe pâine, erau 18.000 pe Tineretului (şi în plopi !) iar pe Central veneau frecvent 30.000 (full !). Numai că toţi primii-secretari erau pe termen scurt, nu-i interesa zona şi nici fotbalul. Se mai întâmpla ca nevasta „primului” (Petrescu, unchiul Leanăi) să fie pasionată de Oblemenco şi mai pica ceva…

Eugen DELCEA (17 comentarii)  •  5 septembrie 2014, 2:24

1.Pe Oana Vasilescu, zisă şi Olguţa, o ştiu de prin 1996, când mă aştepta în redacţia revistei mele regionale OBIECTIV MAGAZIN, împreună cu Mihai Dragu (viitor viceprimar), să le dau reviste din care să se inspire Vadim. Pe atunci, erau doi copii care încercau să urce politic la Tineretul PRM. Oana era la faza lipirii de afişe electorale şi i-am dat nişte sfaturi după care au lipit afişe pentru ea. Mulţamul când a ajuns deputat a fost…tupeul parvenitului. Deci, nu am de ce să o susţin, mai ales că mi-a făcut numai rău de când e primar. Însă…2.A încercat să-l ajute pe Mititelu şi a acceptat varianta lui Pavel Badea când s-a convins că AM e interesat doar de procesul cu FRF şi LPF. 3.Orice politician e interesat şi de foloase proprii iar ea se visează deja…Margaret Thatcher. Deci, vrea performanţă la UCva, cum a vrut şi George Păunescu, visându-se…Berlusconi (pe 25.12.95 vorbea la TVR că va fi premier în 1996). Riscul pare acelaşi dar LOV e mai ambiţioasă şi pe termen lung. CSU va fi sprijinită mult timp ! Banii pentru „investitori” nu vin de la Primăria Cva, ci prin Ponta şi alţi PSD-işti care o agrează. 4.UCva lui Mititelu nu are nici o legătură cu Craiova Maxima, este o clonă a hibridului făcut de GCP, Neţoiu sau Dinel, fără vreo legătură cu spiritul Ştiinţei. Ultimii doi şi AM au avut o misiune de la MI, prin Doi ş’un sfert, de care aparţin, să o termine ! Neţoiu a luat-o de la Ilinca (ameninţat cu dosare abuzive; anterior, Dinamo a luat echipa de volei fete, campioană), Dinel a dus-o în B, să rămână doar Steaua şi Dinamo neretrogradate, iar Mititelu a desfiinţat-o ! Niciodată, AM nu a folosit titulatura completă Universitatea pt. că nu avea dreptul ! În 2002, a emis acţiuni, am cumpărat, apoi a schimbat firma care tutela Clubul, deci un escroc !!

mehala (3 comentarii)  •  5 septembrie 2014, 7:41

coincidenta intre cele 2 echipe este implicarea politrucilor, prim-secretarul respectiv primarita

adi_stelistul (70 comentarii)  •  5 septembrie 2014, 9:09

@ Vrabie Ion din Vrancea

Ne complicam cu DNA-ul. Propun direct plutonul de executie. 🙂

Fan Stiinta (3 comentarii)  •  5 septembrie 2014, 13:11

Craiova este numai una. Pardon, a fost. Echipa asta este o banala nou-promovata care joaca in Craiova cu sprijin de partid, cu sprijinul gloriilor care la ora asta nu au dupa ce bea ala si din pacate, cu sprijinul unora care au doar un singur neuron si care se mai si considera suporteri ai Stiintei.
Alin Buzarin? Acelasi tonomat de anul trecut. Ii chema la sport.ro pe jucatorii Clonei in plin campionat cand UNIVERSITATEA CRAIOVA era pe val. Evident, clona era pe la mijlocul clasamentului.

savoss (3 comentarii)  •  5 septembrie 2014, 13:13

Buzarine, iti distrugi cariera!

Hai Stiinta (1 comentarii)  •  6 septembrie 2014, 2:52

Bravo Domnule Buzatin!! Stiinta este unica, si nu la Booveni!! Cei 10 ani de boovenizare au fost crunti, au divizat suporterii, adevarat, numai cei cativaslabi de minte mai viseaza la minciunile Groparului din Booveni. Actionarii actuali au facut greseala sa angajeze amatori, gen Felox Omul cu Apa si Gane Agentul 0.90(asta e media lui in cariera ca antrenor, 0.9 puncte pe meci!!)!!

Echipa are nevoie de profesionisti, Felix a aruncat banii pe jucatori terminati. Cartu si Samdoi arata mult curaj, inhamandu-se la asemenea proiect riscant!! Chiar si retrogradati, e mai bine decat cu Booveanu, sa speram ca Sorinel ne salveaza!! Hai Stiinta!!

dan (41 comentarii)  •  6 septembrie 2014, 21:21

praful se alege de echipa asta in maxim 6 luni , oricum actuala conducere nu rezista 3 luni ,ca se bat intre ei care sa ia mai multi bani , niste profitori de la cap la coada

petru (7 comentarii)  •  7 septembrie 2014, 22:32

Sa fim seriosi .Este o crima sa sustina cineva ca actuala CSU Flamura Rosie Craiolgapauker , fabricata la Mogosoaia lui Sandu si Dragomir , ar fi Stiinta Craiova …Si DNA -ul stie asta ..CSU NU ESTE STIINTA CRAIOVA CI O MASCARE A FURTULUI CELOR 39 DE FOTBALISI ODATA CU DEZAFILIEREA PROVIZORIE A STIINTEI CRAIOVA …Mai devreme sau mai tarziu se va face dreptate ..Daca nu pe pamant , atunci poate ,justitia divina …

Iordan Vasilescu din Caracal (3 comentarii)  •  8 septembrie 2014, 8:53

dom Buzarin, mi se pare ca matale te-ai dat cu clona politica, ar trebui sa te ia DNA la jumulit

Comentează