Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Nu e vrăjitor, ci neam prost

Ce mari aluzii rasiste a făcut Cornel Dinu la adresa lui N’Doye? A spus că pare un vrăjitor african de care fotbalul nostru n-are nevoie. Și unde e rasismul aici? Ce, africanii n-au vrăjitori? Ba au! Îi știm din Jules […]

miercuri, 13 august 2014, 11:54

Ce mari aluzii rasiste a făcut Cornel Dinu la adresa lui N’Doye? A spus că pare un vrăjitor african de care fotbalul nostru n-are nevoie. Și unde e rasismul aici? Ce, africanii n-au vrăjitori? Ba au! Îi știm din Jules Verne măcar, dacă l-am citit pe vremea cînd n-aveam tablete și smartfoane. Acei vrăjitori africani se numeau Mganga și invocau ploaia absentă, un fel de paparude de la noi, din satele Bărăganului zvîntat de arșită.

Probabil că dacă Ousmane era finlandez și nu senegalez, Dinu, care are mai multe Teleenciclopedii văzute decît N’Doye meciuri remarcabile, ar fi zis că avem de-a face cu un vrăjitor lapon, tocmai  ieșit de la o ședință de meditație cu Riga Krypto. Fiind vorba de un conațional al poetului-președinte Leopold Sedar Senghor, Mister și-a permis să-l numească vrăjitor african, stîrnind reglajele fine ale celor care au chef să vadă rasism acolo unde nu e!

Pe lîngă fraza nevinovată a lui Dinu, intervenția-răspuns a africanului de la televizor a fost de un grobianism incomparabil. A amenințat, a făcut pe interesantul și, pare-se, a uitat cu și despre cine vorbește.

E de discutat cît de mare fotbalist e Ousmane. Comparativ cu Dinu, e însă foarte mic. Inexistent. Pasa lungă a maestrului Cornel e inexistentă la senegalez. Viziunea, la fel. Ca și dimensiunea de lider, de adevărat căpitan. Ca și angajamentul fizic. Ca și răutatea. Pe vremuri, la Copenhaga, Dinu l-a căpăcit cam urît pe un localnic în primele minute de joc. Apoi, pînă aproape de final, tribuna l-a huiduit pe căpitanului român la fiecare atingere de minge. Ambiționat, Dinu n-a mai făcut nici un fault, dar a jucat imperial, făcînd, poate, cel mai bun meci al său la echipa națională. Exigenta tribună daneză a sfîrșit prin a-l aplauda!

Dacă ar fi fost într-adevăr vreun mare fotbalist, N’Doye și-ar fi consumat bătrînețile fotbalistice prin Franța sau prin Anglia, nu prin România. Aici, la noi, putea fi într-adevăr mare într-un singur moment. Dacă nu executa copilărește și dacă nu rata prostește acel penalty decisiv al Vasluiului cu Fenerbahce, la 1-1, după 1-1 în tur. A bătut ca o cizmă și Porumboiu regretă și acum clipa cînd l-a luat, uitînd între timp cîte scene și beții de musulman ascet i-a suportat. Plus cîți bani i-a îndesat în conturi ca să nu ia nici un trofeu!

Complet imatur la 36 de ani declarați (nu e exclus să aibă mai mulți, că doar și marele George Weah a venit la și mai marele Milan cu vîrsta păcălită aproape cu un deceniu), N’Doye are o singură scuză. Că nu știe cine a fost și cine e Cornel Dinu. Dar nici așa, chiar dacă nu știi cu cine ai de-a face, n-ai voie să ameninți la televizor. Dacă o faci, nu mai ești vrăjitor african, ci de-a dreptul neam prost.

Comentarii (56)Adaugă comentariu

lord belial (29 comentarii)  •  13 august 2014, 12:09

sigur ca da, cornel dinu nu e nici rasist, nici nu peroreaza sovin in timp ce linge blide pe la smart’s. nici nu aduce ode miscarii legionare, nici neonazistilor elvetieni, care i-au dezvaluit lui un manuscris secret de la vatican, cu planuri de invadare a romaniei. si nici nu il admira in secret pe Capitan, nu hildan, ci zelea codreanu.

il stim pe buzarin drept fanul neconditionat al Sapinului, dar ii cunoastem si parerile – sa zicem – nationaliste, exprimate atit de guraliv, cu ani in urma, la adresa cfrului din cluj.

impreuna cu geambasu si dinu, buzarin ar putea sa e inscrie in partidul romania mare, daca mai exista

vlad (35 comentarii)  •  13 august 2014, 12:09

Mda, pot sa am si eu propria opinie??? Declaratia lui Dinu a fost rasista si mi se pare ridicol sa se nege treaba asta. Explicatia dumneavoastra este pur si simplu un sofism.

lord belial (29 comentarii)  •  13 august 2014, 12:09

si nu-i asa ca va opuneti si naturalizarii lui fatai?

câineroşu18 (1 comentarii)  •  13 august 2014, 12:11

Totalmente de acord! O zi bună!

Steaua-1986-forever (8 comentarii)  •  13 august 2014, 12:12

Cornel Dinu nu a facut absolut nicio remarca rasista. Ba dimpotriva. A fost extrem de politicos cu un nonfotbalist. Si da, mi-a placut in special treaba cu teleenciclopediile. Cei mai tineri probabil nu au inteles poanta. Si da, acest Ndoye e un fel de Bianca Draguseanu a Ligii 1. Fotbalist nu a fost si nici nu mai are cand sa devina la cei peste 40 de ani (reali) ai sai. Cel mai tare m-au enervat dinamovistii care in loc sa ii ia partea lui Dinu, i-au cantat in struna acestui individ care nu are, nu a avut si nu va avea treaba cu fotbalul. Eu daca as fi fost dinamovist, probabil as fi reactionat exact invers decat „dinamovistii” care m-au injurat pe aici cand i-am luat apararea lui Dinu (desi nu il simpatizez!!)

NR (1 comentarii)  •  13 august 2014, 12:13

Buna dupa amiaza.Nu observ un accent discriminatoriu in declaratia d-lui Dinu ci doar o furtuna intr-un pahar cu apa,declansata cu buna stiinta..;)

Playmaker (4 comentarii)  •  13 august 2014, 12:20

Perfect adevarat articolul si primul gand care mi-a trecut prin minte cand am citit remarca lui Dinu a fost „unde e partea rasista?”

Ardeleanu’ (5 comentarii)  •  13 august 2014, 12:29

Bravo domnule,trebuia cineva sa-i spuna pe nume acestui mascarici care si-a permis un asemenea comportament fata de un om care chiar a facut ceva pentru fotbalul romanesc spre deosebire de acest nimic/jucator de fotbal.

california (17 comentarii)  •  13 august 2014, 12:37

asta a fost si nedumerirea mea cand am citit stirea;
din cate stiu eu, „vrajitorul” nu e african ci american din bronx; fiti siguri ca nu indraznea treaba asta la el acasa, pt. ca acum ar fi avut de a face cu politia;
romania este insa o tara blanda, joaca cum i se canta, sta capra si din cand in cand dar mai ales cand nu trebuie, ca si cea raioasa, ridica fudula coada sus.

xolv (13 comentarii)  •  13 august 2014, 12:39

„Maestrul” Cornel Kosice 2-5. Da , alt dinozaur plictisitor aparat de fripturistii generatiilor 80-90

Bocanci (12 comentarii)  •  13 august 2014, 12:39

Slab articol, am pierdut trei minute din viata sa-l citesc. Nu-ti mai deschid articolele Buzarine ca-mi pierd timpul cu tine.

laurentiu (1 comentarii)  •  13 august 2014, 12:40

ca sa fie rasist, Mister ar fi trebuit sa il numeasca lenes…

dan (30 comentarii)  •  13 august 2014, 12:44

CORECT!

gelu (1 comentarii)  •  13 august 2014, 12:54

degeaba te dai interesant, buzarin… neamul prost esti tu. incerci s-o ametesti pe ideea ca dinu nu l-a jignit, cand e clar ca „vrajitor african” a fost in sens peiorativ. dinu – o coada de topor batrana care sta prost si la logica si la bun-simt. tu, buzarin – un incet la minte sau unul care se face ca n-a inteles sensul peiorativ al zicerii „procurorului pestilor”

XKZ (1 comentarii)  •  13 august 2014, 12:58

Nu stiam ca si Weah si-a falsificat varsta. Oricum la cum juca era peste orice jucator roman.

Mihai Rusu (3 comentarii)  •  13 august 2014, 13:01

Acest jucator de culoare si fara substanta, reprezinta etalonul necivilizatiei caracteristice unor fotbalisti care cred ca daca dau cu piciorul in minge, au si cap. Aventurile lui din Bucuresti, Ploiesti si Vaslui, demonstreaza tipologia unei mitocanii acceptate din pacate de catre unii oameni de fotbal in dorinta lor de „performanta”. Gafa referitoare la Cornel Dinu, „invita” LPF sa dispuna o drastica sanctiune-model pentru cei care deraiaza mental si verbal.

smo (1 comentarii)  •  13 august 2014, 13:14

Nu inteleg de unde atata simpatie pentru domnul Dinu, care are voie sa comenteze si sa faca orice fel de afirmatie despre oricine. Parerea mea este ca prea multe i se permit, iar pentru mine reprezinta o nulitate care nu stie sa faca altceva decat sa comenteze aiurea, orice si sa-si dea talente de intelectual. De cate ori apare la televizor schimb canalul pentru ca ma oboseste psihic sa ascult comentariile lui imbecile.

Escu (1 comentarii)  •  13 august 2014, 13:23

Cine sunteti domnule Buzarin de va luati de „n2 caine pana la moarte”? Pai usman a facut si`a dres, s`a imbatat si`a fugit din cantonament, e caine pana la moarte domnule Buzarin. Si daca va mai luati de el, o sa va sune si`o sa va ameninte ca va face de la brau in jos ca altu` care acum e cu rudele pe la brutarie. Plus ca cine mai e si Cornel Dinu asta si ce`a facut el pentru dinamo ?
Stimate domn, cand aveti drum pla Botosani, mi`ar face o imensa placere sa va cunosc personal, eventual la un pahar de Francusa de Cotnari.
Cu stima.

NICK70 (3 comentarii)  •  13 august 2014, 13:23

Right! Dinu a folosit o metafora si cretini au vazut rasism

dan (2 comentarii)  •  13 august 2014, 13:44

pe bloc …scuze pe blog …se mai dau si raspunsuri din respect pentru citittori… aproopo ziaristi scriu… fotbalisti raspund in teren la critici… iar dinozurii stau la muzeu…asta se numeste normalitate

dan (2 comentarii)  •  13 august 2014, 13:45

i

t.rex (4 comentarii)  •  13 august 2014, 13:47

Dar n-am inteles de ce trebuie sa va certati pe bloguri.
Ia-l pe Cătălin Barzaghideanu de la el de la masa, du-l intr-o sala de sedinte si il intrebi direct: Ce mari aluzii rasiste a făcut Cornel Dinu la adresa lui N’Doye?

Se pare ca la ziarul asta voi dati gol si tot voi strigati ofsaid.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cornel-dinu-a-avut-o-reactie-rasista-la-adresa-lui-ousmane-n-doye-este-o-ciudatenie-de-vrajitor-african-431943.html

ba(la)nel (60 comentarii)  •  13 august 2014, 13:51

@smo: e bine ca schimbi canalul cand il auzi pe dl. Dinu vorbind, ptr ca oricum n-ai intelege nimic…e de un nivel mult superior celor ca tine…tu sunt convins ca nu schimbi canalul cand o auzi pe Bianca Dragusanu, Printul Cristea, Adi Munune, Salam sau Cristi Tanase vorbind…Tanase, Cristea si inca jumatate din Liga 1 nu pot ajunge nici macar la jumatatea randamentului pe care-l dadea Dinu ca fotbalist…mai citeste cate-o carte, de-abia atunci vei incepe sa intelegi ce spune Dinu in acele discursuri care pe tine te obosesc psihic…

george (4 comentarii)  •  13 august 2014, 14:11

foarte bun articolul. nu mai poti sa spui nimic in ziua de azi fiiindca toti retardatii trebuie sa-si justifice locul in anumite organizatii cum sunt cele impotriva discriminarii si sa fie din punctul acesta de vedereie mai catolici decat Papa…. se da o prea mare importanta, se analizeaza forma mai mult decat continutul

shab123 (1 comentarii)  •  13 august 2014, 14:15

Cu ce vrajeli ieftine umbli, Buzarine. Haha, ce-mi plac legendele astea cu tribunele daneze care aplaudau in picioare jocului unui fundas advers, hahaha. Ndoye e un mizerabil. Exact la fel ca Dinu, care e un mizerabil semidoct.

Alex (1 comentarii)  •  13 august 2014, 14:19

Furtuna intr-un pahar cu apa…”Rasistul” n-a fost rasist, „vrajitorul” a amenintat. Prea sensibili cu rasimul asta, domne’ ! N-o sa-i mai poti spune unui om negru nici macar…doctor. Se gasesc conotatii peiorative oriunde, atunci cand se cauta. Acum, majoritatea pustilor dinamovisti vor face orice sa-si justifice „idolul”. Idol care nu s-a remarcat altfel, decat declarativ. Dar la ce reprezinta Dinamo dpdv al performantelor se pare ca-i suficient. Cei cu mintea la purtator vor intelege ca nu-i decat o alta iesire de tipul 50cent.

MiMi (1 comentarii)  •  13 august 2014, 14:24

Dar nu colegii de la „jesepe” au aparut cu acest titlu? Nu ei au spus ca Dinu e rasist? Nu ei instiga la cearta? Sa fie trafic,nu conteaza altceva…

Cris (3 comentarii)  •  13 august 2014, 14:43

Dinu nu e la prima remarca de acest gen. La orice discutie e evident rasismul de care da dovada, ceea ce e oarecum normal pentru un individ de varsta respectiva, care a crescut si a primit educatie in sistemul mizerabil ce a condus Romania intre 45 si 96. Cand insa apar tineri cu pretentii si apara astfel de iesiri, chiar pare ca nu mai e nici o speranta.

dan (43 comentarii)  •  13 august 2014, 14:56

adevarul este ca si dl. dinu (scris corect cu minuscula!) si N’doye sunt personaje de mana 2 a spre a 3 a….altceva nu mai gasim sa scriem,mai interesant?

birlic (12 comentarii)  •  13 august 2014, 15:05

Nu cred ca merita nici-un comentariu ,cu cat ii dai mai mare atentie,cu atat se baga el in seama . D-l Dinu e al nostru si bine ar fi sa avem mai multi fotbalisti ca dansul ,care nu a pacalit niciodata fotbalul ,mai ales ca e si un om cultivat, ceea ce nu putem pretinde astazi fotbalistilor nostrii . Apropos o stiti pe aia ,cand cineva de la un club studentesc ia propus lui Rica Raducanu sa vie la ei ca-l baga la facultate si el a spus :numai daca fac intai Facultatea si dupa aceea Liceul si uite asa D-le Dinu am ajuns si la vorba lui nea Rica .Acum Universitatile fac studenti fara Bacaloriat . Oare ii invata sa cante si Gaudiamus?

dudu (1 comentarii)  •  13 august 2014, 15:05

Nu sufera compartie. Dinu a fost maret asta-i doar un mascarici. Din atata rasism deja s-a ajuns ca nu mai ai voie sa-ti dai cu parerea ca deja urla ca l-ai facut cioara…
Altfel N2 se da mare dinamovist…

andrei (23 comentarii)  •  13 august 2014, 15:23

Unde ai auzit tu ca George Weah si-a masluit varsta? Esti un amator, Buzarine..

florin (4 comentarii)  •  13 august 2014, 15:29

FF bun articolul. Nu l am simpatizat nici o clipa pe Dinu dar aici a fost mult prea bland cu N’Andoitul.
Dar nu are dreptate ca e vrajitor, daca era portarul nici nu vedea unde e mingea. Dar ca figura de still e ok. Cine a vrut sa inteleaga a inteles mai putin aiuritul de asa zis fotbalist.
Hai Steaua! Asat ca sa mai torn un pic de jaratic pe suferintele dinamovistilor, si Bafta la toate echipele romanesti in europa play offs. Ca daca avem arbitri ca la Cfr cu MInsk nu are nici una sansa.

max (1 comentarii)  •  13 august 2014, 15:39

expresia’rasism’ a fost folosita de ziaristii lui peste care inca isi mai dau cu parerea despre cine e bun si cine nu.
in regula intr-o civilizatie normala,nu in lumea a treia, daca te iei de cineva acel cineva iti va raspunde.

guzu (2 comentarii)  •  13 august 2014, 15:53

Dupa materialul cu Vassaras apare alta minune, mi-e tot mai clar ca Buzarin habar nu are ce inseamna discriminarea sau rasismul. Frate, la orice ziar la Vest de Oradea iti era aratata usa. Macar atata onoare sa ai sa-ti prezinti urgent demisia.
Cand apare un roman in vreun scandal in strainatate rapid sar toti, acuma vedeti cum e de partea cealalta.
Incredibil cat de jos pot sa ajunga unii jurnalisti. Pe langa faptul ca risca procese fac de rusine breasla care si asa e cu un picior in groapa. Stimate autor, ce zici?

bandoleros (1 comentarii)  •  13 august 2014, 16:19

„Kyros Vassaras, un domn fanariot”
Domnule Buzarin, nu cumva prin acest editorial incerci cumva sa te „scoti” in privinta editorialului referitor la noul presedinte CCA ?
Ca deh, cui pe cui, se scoate.

11 (9 comentarii)  •  13 august 2014, 16:31

Daca un fotbalist roman e facut tigan in vest toata presa din tara sare ca arsa, daca un roman jigneste pe un strain atunci totul e ok, ca doar noi romanii ne-am nascut cu mot in frunte.
In momentul in care Dinu o sa va jigneasca pe dumneavoastra nu aveti decat sa va aratati recunostinta si multumirea in zece articole nu unul singur.

scarface (1 comentarii)  •  13 august 2014, 16:31

E usor sa vorbesti de Dinu urat…ca nu-i intelegi spusele sau optiunile.
Indeosebi cei tineri, sau cei care nu suporta cartea la un fotbalist, au comentarii rautacioase.
A facut greseli, dar e un exemplu de fidelitate si devotament dinamovist, combinat cu muuuuulta citire despre lume si viata si asta-i supara…pe cei care-l admira pe Dodel !

cornel (10 comentarii)  •  13 august 2014, 16:43

Vad ca sunt pe aici multi care isi incearca suprematia intelectuala cu a lui N’doye sau cu a acelui papagal ce a povestit senegalezului, care habar nu are conotatia religioasa si a traditiilor tribale din Africa neagra ! Vrajitor, saman, vraci, seful spiritelor tribului, etc…cu asta a fost asimilat Ndoye de catre Dinu, dar sunt unii ca smo, gelu, xolv, care s-au nascut mai tarziu si au citit mai putin despre toate….

Lucid (1 comentarii)  •  13 august 2014, 16:45

Hai sa fim putin cerebrali. Nu conteaza cine este domnul Cornel Dinu, cine a fost, ce facultati a studiat si ce-a facut el pentru fotbalul romanesc. Nu are niciun drept, nici el si nimeni altcineva sa vorbeasca si sa judece un jucator in presa. Mi se pare degradant si lipsit de respect si in niciun caz nu reflecta toate teleenciclopediile pe care le-a vizionat domnul Cornel Dinu.

mihail (20 comentarii)  •  13 august 2014, 16:46

Smo , „pentru mine reprezinta o nulitate care nu stie sa faca altceva decat sa comenteze aiurea, orice si sa-si dea talente de intelectual. De cate ori apare la televizor schimb canalul pentru ca ma oboseste psihic sa ascult comentariile lui imbecile.” TU , FIIND CINE !!!!!!!

IO (15 comentarii)  •  13 august 2014, 16:55

n’Doye a raspuns cu aceeasi moneda unui alt mare neam prost, ca doar securistul declarat CDinu n-o fi marca bun simtului. Bravo Ousmane! Nu trebuie sa fi fotbalist ca sa-i raspunzi acestui personaj, ca persoana nu poate fi numit.

liviu (1 comentarii)  •  13 august 2014, 17:20

Foarte bun articolul si mare dreptate aveti Domnule Buzarin. Nu sunt fan Cornel Dinu, dar in cazul acesta tipul respectiv, fost jucator la Dinamo e de-o prostie rara…

retoric (2 comentarii)  •  13 august 2014, 17:46

1. Nu e nimic rasist in afirmatia lui Dinu. Exista insa minti sarace, inclusiv pe aici autoare de comentarii, care, in lipsa de alt relief, incearca sa-l dobindeasca prin a se arata mai intransigente si vigilente in ce priveste „corectitudinea politica” decit insisi autorii acestei politici, doar-doar vor fi intelesi ca asimilabili acelora, deci „superiori. In fond, aceste exemplare sint de fapt simburi de nazism, slugi mai inflexibile ca stapinii, cei care, in vremuri tulburi, ar fi recrutati sa faca treburile murdare, dind siguranta ca le vor face mai bine decit in proiect;
2. Ar trebui dizolvata odata si prostia asta cu Kosice si aratat ca oricine ar fi fost antrenorul, cu un portar ca Lung senior titular, nu ar fi avut cum sa cistige acel meci.
3.Nu raspund eventualelor replici, pentru ca nu vreau ca autorii sa piarda gustul puternic si amarui pentru ca au uitat sa puna dopul la sticla ca sa scrie oaresce pe aici.

altona (7 comentarii)  •  13 august 2014, 23:01

Mylord, spui ca Dinu Kant aduce ode Miscarii Legionare? Nu stiam…Si daca aduce ode ML, ce? Este cumva vorba de vreun partid condamnat de lege? Nu cred…Singurii oameni care au scos ML in afara legii (in mod abuziv si fara temei legal) au fost regele criminal Carol II si coada lui de topor Jean Duca, la sugestia regelui cocainei de la Monte Carlo, Nicolae Titulescu.

Mylord, spui ca Dinu Kant il admira pe Capitan? Nu stiam…Si care este problema? Admira vreun combinagiu cu loterii, valize, butelii sau butoane? Capitanul a fost asasinat miseleste in urma unei operatiuni numita „terorism de stat”.

Vino cu niste explicatii, ajuta-ne sa pricepem, ce legatura ar fi intre ML si impostorii de la Calomnia Mare.

cristinel (1 comentarii)  •  14 august 2014, 0:08

mi-e sila de cuvantul „rasism” !!!….pe un alb il poate face oricine albie de porci si nu mai e nicio problema , cand spui ceva de o maimuta africana , e jale mare !!!…Sa stea la ei acolo in cocotoeri si sa nu mai strice decorul Europei si nu le mai zice nimeni NIMIK !!!

justme (1 comentarii)  •  14 august 2014, 7:14

„Cornel Dinu a avut o reacţie rasistă la adresa lui Ousmane N’Doye: ”Este o ciudăţenie de vrăjitor african”
de Catalin Barzaghideanu
Tot un gazetar de-al vostru a vazut rasism in declaratiile lui Dinu, eu unul nu am vazut nici un gram de rasism in ce a declarat.

Alex One (87 comentarii)  •  14 august 2014, 9:34

Am remarcat eleganta lui Dinu. Altele erau coparatiile si adjectivele care i se potrivesc pesonajului. Domnul Dinu, ati irosit orzul pe gaste.

Catalin (3 comentarii)  •  14 august 2014, 10:55

Sa o luam de la sfarsit: stiu cine a fost Cornel Dinu, dar naiba sa ma ia daca stiu cine a fost dupa anii de glorie 92-93.

De asemenea pe acelasi rationament prezentat in articol, eu zic ca domnul Dinu e un idiot. Pentru ca Dinu e roman, iar Romania are si ea ea idioti, la fel cum Africa are vrajitori.

Șerban (34 comentarii)  •  14 august 2014, 13:27

Nu cred că „vrăjitor african” este o formulare rasistă, dar sunt convins că cel mai mare fotbalist-luptător român, care este și cel mai mare ipocrit dintre toți românii care au jucat vreodată fotbal, a intenționat jignirea jucătorului!
Întrebare: ar fi pentru prima oară când sfertodoctul cu aere de intelectual persiflează un jucător de fotbal?

Comentează