Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

De ce e Germania campioană mondială?

Pentru că, dincolo de ideea de fotbal în sine, după terminarea finalei, la Munchen s-au întîmplat, în ordine cronologică, următoarele:

Delay de trei ceasuri 1. Mulțimea strînsă să vadă finala pe Olympiastadion s-a dus tihnită la treaba ei, adică la […]

marți, 15 iulie 2014, 12:00

Pentru că, dincolo de ideea de fotbal în sine, după terminarea finalei, la Munchen s-au întîmplat, în ordine cronologică, următoarele:

Delay de trei ceasuri
1. Mulțimea strînsă să vadă finala pe Olympiastadion s-a dus tihnită la treaba ei, adică la băut sute de hectolitri de bere. În urma hoardei germanice n-au rămas stricăciuni, cioburi sau alte sechele materiale.

2. Spre ora trei, patru, în zori, Salubritatea capitalei bavareze a început să-și facă treaba în zona centrală, Odeonsplatz, Marienplatz, de unde sutele de mii de oameni se mai risipiseră. A fost singurul rabat în mulți ani făcut de Salubritate, pentru că îndeobște curățenia începe imediat după miezul nopții. Un titlu mondial obținut după aproape un sfert de veac de așteptare merita totuși un delay de trei ceasuri.

3. Înainte de opt dimineața, la un hotel nu foarte sofisticat, dar practic și destul de ieftin din marginea de nord a orașului, feliile de brînză și de mezel erau rînduite impecabil pe platouri, precum soldații lui Bismarck. Cafeaua era la locul ei, iar personalul turco-afro-maghrebian avea zîmbetul profesional gata afișat, alături de nelipsitul Guten Morgen.

Bild, în lumea întreagă
4. La 8 și cîteva minute, nu uitați, în dimineața de după cucerirea titlului mondial, la stația de metrou Studentenpark se repara de zor o linie. Stewarzi cu veste portocalii te îndemnau spre celălalt peron, astfel încît să nu pierzi nici un minut.

5.
În metroul despre care vorbeam, corporatiști la costum, bărbieriți regulamentar, cu cafeaua la pahar într-o mână și cu unul dintre cele 5 milioane de exemplare din Bild în cealaltă, se îndreptau, deloc mahmuri, spre locurile lor de muncă. Apropo de Bild, cel mai mare cotidian nemțesc a apărut luni dimineața, strigîndu-și triumful, din Gran Canaria pînă în Laponia și din Canada pînă-n Polonia, adică peste tot pe unde trăiesc nemți.

6.
La 9 și ceva, Ludwigsstrasse, Leopoldstrasse și toate arterele principale erau curate, autobuzele mergeau disciplinat pe prima bandă, iar în parcuri începuse să se tundă gazonul, să se culeagă frunzele și să se grebleze pietrișul.

N-a venit vacanţa
7. Înainte de prînz, Neue Pinakothek, singurul muzeu munchenez deschis lunea, își primea cu generozitate vizitatorii, într-o liniște din altă lume, de parcă nu fusese nici o finală și nu cursese, la doi pași de intrare, nici un strop de bere.

8. La amiază, studenții stăteau tolăniți, cu cursurile în față, pe pajiștea de lîngă Universitate. La ei vacanța încă n-a venit și probabil că nici n-ar ști ce să facă dacă ar avea trei luni de pauză de vară.

9. La prînz, terasele s-au umplut de aceiași corporatiști care ciuguleau un dejun grăbit, cu gîndul la ce au de făcut după-amiază.

Reducere de 5 cenţi
10. Luni fiind, un benzinar a scăzut cu 5 cenți prețul litrului față de nivelul de duminică. E afacerea lui și trebuie să cîștige și în timpul săptămînii, nu doar în weekend.

Zece întîmplări ciudate și nici o minune. Pentru că în această țară imensă, cu peste 80 de milioane de oameni de la blonzi albinoși la negri cu turban, adică de la cei care seamănă cu Schweinsteiger pînă la rudele lui Boateng, muncesc cu toții corect și conștient că doar așa pot trăi decent. De-aia au și cîștigat!

Comentarii (83)Adaugă comentariu

lute (34 comentarii)  •  15 iulie 2014, 12:09

aline, or sa sara „mexicanii” pe tine…

valmir (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 12:12

De ce delay si nu intirziere ?
Si din cauza asta nu vom cistiga niciodata.

Claudiu MURGU (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 12:23

CORECT!

dan (3 comentarii)  •  15 iulie 2014, 12:34

pppffffffff…ma asteptam la altceva de la articolul asta! O situatie asemanatoare ar fi si in Suedia sau in Olanda si totusi nu sunt campioane mondiale. Despre ce vorbim??

adi (7 comentarii)  •  15 iulie 2014, 12:36

Bun asa, Buza. Cand a fost de criticat, am criticat, cand a fost OK, ca azi, merita laudat.

lenan (3 comentarii)  •  15 iulie 2014, 12:41

si ce legatura are asta cu fotbalul?
inseamna ca germania trebuie sa fie campioana mondiala in toate sporturile?
iesiti mai des din colibe si astfel de „intimplari” o sa vi se para mai normale. nimic exceptional.
am crezut ca dau in sfirsit peste un articol sportiv, nu peste impresii novice de calatorie…

cipri (63 comentarii)  •  15 iulie 2014, 12:45

au castigat pt ca au dat un gol, bai omule, iar argentina n-a dat nici unu!!
Si olandezii is meticulosi si seriosi in ceea ce fac. Asta nu inseamna ca au castigat ceva (in afara de medaliile de bronz).

Nu mai amestecati fotbalu cu orarul unei natii, kilometri de autostrada construiti sau frecventa flatulentelor lor.

Au castigat ca au bagat-o in ate, iar higuain,mesi, palacio au dat pe langa. Punct.

Cristian (8 comentarii)  •  15 iulie 2014, 12:53

Bravo! Excelent punctat!

florin (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 12:58

Si de ce pomenesti de München si nu de Berlin unde a fost „fanmeile”-ul oficial si unde au fost primiti jucatorii cand s-au intors in Germania ?

Calin (6 comentarii)  •  15 iulie 2014, 13:08

Articol de 2 bani. Daca ar fi castigat Brazilia, ai fi scris 20 de motive pentru care or iesit campioni mondiali. Argentina la fel, Olanda la fel si tot asa.

Radu (11 comentarii)  •  15 iulie 2014, 13:11

Să-ti bagi articolul în…buzunarul de la spate! Au câştigat că au „nabidit” migea în „năvodu porţâ”! D’aia au câştigat! De data asta au fost mai norocoşi decât argentinienii, nimic mai mult! Oricum Germania are echipă de fotbal cam odată pe secol, deci hai să nu amestecăm borcanele.

Cipi (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 13:15

Articolul acesta este o descriere perfecta a mentalitatii noastre tampite. Toate cele relatate de tine sunt lucruri normale si nu trebuie sa ne miram ca nemtii s-au trezit si s-au dus la munca sau ca au iesit in parc. Sa inteleg ca in conceptia ta, daca Romania iesea campionana mondiala, a doua zi era blocata toata tara din cauza asta? Metroul nu functiona, iar fabricile si companiile dadeau liber angajatilor pe motiv ca sunt mahmuri? Penibil…si tragic, pentru ca la fel ca tine Buzarine gandesc multi altii, de asta progresul pentru noi este ceva atat de greu de atins.

Pride1923 (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 13:26

Sigur ca in urma descrierii despre viata in Germania, ar trebui ca Germania sa castige toate cupele mondiale, pentru ca sunt seriosi,punctuali,nu se plang,muncesc corect etc etc etc..numai ca Germania a castigat si pentru ca Algeria nu intelegea cum de s-a calificat din gruoe,pentru ca Franta nu intelegea cum de a ajuns in sfeeturi dupa atatia ani de insuccese,pentru ca Brazilia chiar nu are echipa,si pentru ca Argentina depinde de Messi.
Au castigat din foarte multe motive care nu au absolut nicio legatura cu traiul si societatea germana.
Cum ar fi fost sa insirati motivele acestea daca pierdeau..hilar..au castigat asa ca merge,aproape un articol decent;)

alex (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 13:26

in 2018 pe aceasta mentalitate probabil titlul mondial va fi castigat de Noua Zeelanda. un alt motiv pentru care a castigat germania ar fi faptul ca lor li s-a permis si miscari de K1 in finala cu argentina

seasonstraveler (3 comentarii)  •  15 iulie 2014, 13:32

Tot ce am inteles de aici e ca ai vazut finala la Munchen! Bravo! Pe cand te apuci sa ridici o statuie marelui popor german? In felul asta ai avea ce pupa zilnic! De mai multe ori si unde ti-ar placea!

Vali (2 comentarii)  •  15 iulie 2014, 13:34

Interesant articol.Felicitari!!!

Florin (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 13:41

No offense, dar Brazilia are 5 titluri mondiale si sunt vai de mama lor.
Desigur, are un rol si educatia, dar nu cred ca unul decisiv, altfel Finlanda si celelalte tari nordice ar fi mereu prin semifinale, iar columbienii, brazilienii sau mexicanii nu ar trece de grupe.

Sandokan-USA (7 comentarii)  •  15 iulie 2014, 13:53

Aricolul e complet divergent cu subiectul, anume castigarea cupei mondiale la fotbal. Suntem satui de aceste silogisme fara rost si comparatii aberante. Cum se face ca Germania nu e campioana mondiala sau macar europeana la handbal, volei, baschet, rugby sau nu are un jucator de tenis in top 10 ATP?
Si ati scris articolul inainte de sarbatoarea oficiala de azi, cand echipa si trofeul au ajuns la Berlin. Se pare ca vreo 100000 de nemti au abandonat temporar toate aberatiile si elcubratiile pe care le insirati in articol.
Nu la fel munceau nemtii si erau ordonati si curati si cand iesea Germania din grupe la Euro sau lua bataie in semifinale la Mondiale?
Ceea ce faceti dvs. este ca aplicati o ipoteza preferential si convenabil unui eveniment si asta nu face decat sa infirme generalizarea ipotezei.
Si de ce nu ziceti „Verzogerung” in loc de „delay” daca tot vorbiti de nemti si sunteti in Germania? Sau nu tot ce e nemtesc suna bine?

luke2 (6 comentarii)  •  15 iulie 2014, 13:54

Buzarine dar nemtii aia de la Blid scriu tot asa ca tine cu cacofonii? Pai trimite la corectura #8 si „cu cursurile” si vezi ce or sa-ti spuna.

Coaje (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 14:01

Articol de toata jena. Bild = CanCan… nu stiu ce corporatisti ai vazut tu ca citesc Bild, poate i-ai confundat cu cocalarii turci.

Alex (2 comentarii)  •  15 iulie 2014, 14:08

Articolul se bazeaza pe clisee despre germani, care nu sunt neaparat adevarate. De exemplu, nu stiu cum merge trenul la Munchen, insa la Berlin e prost. Am avut ocazia sa pierd legatura din cauza unei intarzieri la trenul initial.

LucianD (4 comentarii)  •  15 iulie 2014, 14:12

BRAVA Domnu’ Buzarin, un articol excelent, sa-l pun in rama!
Cred ca oricare dintre noi care a cunoscut nemti sau a trecut prin Tara Dacilor (Deutsch Land) 🙂 poate adauga multe alte puncte incepind cu 11 la inspirata Dvs. lista.

Alex (2 comentarii)  •  15 iulie 2014, 14:14

Mai bine lasati piesa Wir Sind Wir a lui Paul van Dyk & Peter Heppner sa vorbeasca de la sine.

cpt.ahab (45 comentarii)  •  15 iulie 2014, 14:21

Articol hilar. Pare scris de o blonda din Vaslui care tocmai l-a descoperit pe Hans, salvarea vietii ei anoste…

costin (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 14:32

vrei sa iti zic eu de ce au castigat?nu e foarte complicat.nu are legatura cu autostrazile si cu faptul ca e curat.in primul rand sunt 80 de milioane,in al doilea rand au 6 milioane de jucatori legitimati(aria de selectie e masiva) si au mers pe aceeasi filosofie de 12 ani de la klinsmann in 2006.NU ARE NICI O LEGATURA CU EDUCATIA,toate tarile nordice se ridica la nivelul lor de educatie si totusi nu au performantele lor ,nici macar apropiate.au investit masiv in copii ,au un fotbal intern bazat pe jucatorii lor si cu asta basta.vezi spania 2010,vezi italia 2006.sunt sigur ca o sa gasesti o multime de similitudini intre succesele celor 3 natii europene.sunt cicluri si cicluri,zici ca ne uitam de ieri la fotbal,si deabea acum am descoperit ca defapt autostrazile si metrourile iti castiga campionate mondiale.doamne fereste,ce ziaristi …

slab (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 14:38

Esti ziarist de sport? Sau plangacios profesionist cu grave complexe de inferioaritate care pupa in cur „strainii”?

Ai habar cum ar trebui redactat un articol sportiv? Copie de prin Italia si Germania daca tot iti place sa-i pupi in cur pe „straini” si poate in 10 ani, vei reusi sa le faci bine.

Multa disciplina germana iti urez.

Obiectiv (20 comentarii)  •  15 iulie 2014, 14:41

Am fost dupa o noapte de Inviere in Nurnberg si serviciul de salubritate nu-si facuse treaba!
Apoi, cu alta ocazie, am vazut destui tineri galagiosi in stare de ebrietate pe strazi
Ce inseamna asta? Ca nu-s perfecti, cum nu sunt nici masinile lor…
Daca civilizatia, ordinea si curatenia ar fi argumentele principale, Elvetia, tarile nordice, Olanda si Austria ar fi principalii abonati la titlu!

ilie (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 15:00

@valmir:
„De ce delay si nu intirziere ?
Si din cauza asta nu vom cistiga niciodata.”
Trist, dar foarte adevarat. Mai, nici ziaristii nu mai stiu sau le e rusine sa vorbeasca corect romaneste.

Kanite (2 comentarii)  •  15 iulie 2014, 15:02

Este vorba de mentalitate oameni buni. Este vorba despre faptul ca isi indeplinesc cu rigurozitate munca ptr care sunt platiti. Daca nu intelegeti, nu mai cititi

Kanite (2 comentarii)  •  15 iulie 2014, 15:04

Alin Buzarin este unul dintre putini ziaristi sportivi care vorbeste cu cap. Majoritatea dintre ei sunt varza. Stima si respect Alin Buzarin

Mowgli (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 15:07

Articolul este perfect. Apropo de comentaristi (nu toti) : confirma exact ceea ce se spune in articol, romani bre… pina in prasele

Raul (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 15:22

Is curios ce explicatie ai pentru cele 4 titluri mondiale obtinute de Italia, o tara de broscari si tigani.

John (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 15:24

…are dreptate si buzarin, noi nu von mai castiga niciodata nimic, mai ales in fotbal…fara disciplina, entuziasm, patriotism si o constiinta cum au numai nemtii!!! Se vede rautatea, se vede invidia si multa incultura in natia noastra, suntem o tara de prostituate virgine care nu se va mai face bine niciodata, bolnava pe veci am curajul sa o spun! Uitati cum se circula pe strazi la noi in trafic, aproape nimeni nu respecta nimic, toti au fite, toti vor sa fie primii, rosu e deseori confundat cu verde…Savanti, descoperiti medicamentul minune pt noi, ca de copiat pe altii nu vom reusi, prea traim spre rasarit!!!Amin…

octavian (5 comentarii)  •  15 iulie 2014, 15:47

Si Spania (2010) Italia (2006) Brazilia (2002) Franta (1998) … de ce au castigat?

octavian (5 comentarii)  •  15 iulie 2014, 15:50

a, da!
si Mexicul de ce a castigat medalia de aur la olimpiada?

mihail (20 comentarii)  •  15 iulie 2014, 16:31

Ii astept sa posteze
pe toti expertii ,care nu credeau in victoria Germaniei !

mihail (20 comentarii)  •  15 iulie 2014, 16:34

Domnule Buzarin ,si aia care au pierdut semifinala in fata Italiei in 2006 si in fata Uruguay-ului in 2010, tot germani sunt ,expertule !!

Kendo (9 comentarii)  •  15 iulie 2014, 17:08

@cipri – excelent! De asta japonezii sunt campioni mondiali… Sau nu sunt? Parca nu sunt, nu? Sau suedezii. Sau alte natii din astea serioase si puse pe munca.

Au castigat nemtii pentru ca nu au intalnit o echipa de mai de Doamne-ajuta. Argentina a jucat cu Germania cum am jucat noi cu ei, in 94, doar ca noua ne-a iesit, lor nu.
Messi a fost inexistent, cel mai bun om al Argentinei a fost Mascherano.

A fost un Mondial spectaculos in grupe si de rahat in rest, fara mari vedete si fara mari echipe.

whitecollar (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 17:40

Este foarte ciudat cum tot ce este normal intr-o societate civilizata pe noi ne uimeste. In tarile civilizate tii gunoiul in mana pana gasesti un cos unde sa il arunci, dar la noi acasa, il lasam oriunde apucam. E greu sa schimbi mentalitatea omului de rand si asta se manifesta nu numai intr-un anumit comportament, ci chiar si in felul in care lasa unii comentarii la alte comentarii. Poti sa educi un cocalar?
Cat despre cum a devenit Germania campioana, Buzarin face o greseala gen „post hoc, ergo propter hoc”. Corelatia nu presupune si cauza, pentru ca nemtii nu sunt campioni pentru ca sunt organizati. Asa au fost mereu si tot le-au trebuit 24 de ani sa recastige cupa. E vorba de investitii la nivel de juniori, o lege stricta a strainilor in Bundesliga si o filozofie clara la nivel de management. E adevarat ca lipsa coruptiei ajuta ca promovarile sa se faca pe merit, asa incat convocarile la nationala nu sunt preferintele nemeritate ale antrenorului.
Stati linistiti, romanii nu vor fi niciodata nemti, fie si daca ar trai sub ocupatie germana 1000 de ani.

vasim (38 comentarii)  •  15 iulie 2014, 17:45

Nemtzii sunt asa cum sunt de mult de tot…
Asta nu inseamna ca doar nemtzii ar trebui sa castige cupa mondiala ?
Ei o castiga doar odata la 20 de ani.
In rest o castiga tika-taka sau macaronarii sau Le Blues sau altii care stiu sa joace football si sunt seriosi in felul lor.
Ce folos ca castigi o cupa mondiala daca nu stii nici sa te bucuri ?

max (3 comentarii)  •  15 iulie 2014, 17:52

Sa inteleg ca in 2006 si in 2010 corporatistii italieni si spanioli nu s-au dus la lucru, metroul din Roma si Madrid n-a mai functionat, iar salamul de la hoteluri a lipsit? Cred ca mergeti prea departe cu idolatria asta fata de nemti. Da, sint un popor muncitor, dar la fel sint si islandezii de exemplu, si cu toate astea n-o sa vedem prea curind un trofeu de fotbal poposind la Reykjavik.

Laur (2 comentarii)  •  15 iulie 2014, 18:45

Ia nu dați în om cu parul. Orice pretext e bun pentru un îndemn la civilizație. Cât despre Olanda, ea rămâne cea mai bună echipă care n-a luat niciodată cupa mondială. Asta nu-i împiedică să se mândrească cu ea. (Între noi fiind vorba, au și motive.) E și ăsta un semn de civilizație.

soriniz (4 comentarii)  •  15 iulie 2014, 20:27

Si atunci de ce or fi castigat brazilienii de cinci ori, italienii de patru, uruguayenii si argentinienii de cate doua si spaniolii odata Campionatul Mondial? Uite-asa de-ai naibii, numai sa contrazica consideratiile pseudoculturale din articolul domnului Buzarin.
Na, si i-am uitat pe francezi, dar ei sunt cei mai nemti dintre latini, nu-i mai punem, sunt destule cele 14 titluri latine fata de cele cinci anglo-saxone.

Johnnyferus (84 comentarii)  •  15 iulie 2014, 22:04

Ma asteptam la asemenea comentarii din partea unor reprezentanti ai unei natii de lenesi, prosti si inculti! Interesant articolul, intr-adevar. Nu este despre fotbal, este despre lume civilizata, despre ordine, profesionalism, decenta, modernism. Toate astea duc la performanta in orice domeniu, pe termen lung. Pe termen scurt, te pot ajuta BANII, dar nu pentru multa vreme.
D-aia nemtii conduc (din nou, pentru a cata oara ) Europa, iar alte natii (sa nu dam nume) inca mai conduc atelajul cu cai pe bulevarde.

Ush (3 comentarii)  •  15 iulie 2014, 22:50

Inteleg ca ai fost si tu in germania si trebuia sa scrii un articol, dar ce ai scris nu are treaba.
Dupa cum a observat si altcineva, aceeasi civilizatie se regaseste si in alte tari nordice. Si totusi nu au castigat Mondialul, sau poate nici macar nu s-au calificat unele (vezi Suedia sau Norvegia de exemplu).
Sau si mai clar, insasi Germania era la fel si acum 4 ani referitor la acei oameni de acasa care muncesc. Si uite ca acum 4 ani nu a castigat.
Deci nu de aceea a castigat, pe scurt.
Ar fi trebuit sa iti cauti alt titlu pentru continutul postat.
In esenta, este un articol frumos, educativ, dar nu are legatura cu Germania ca fotbal.

dragos (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 23:00

pentru cei care se intreba ce legatura are cu fotbalul, raspunsul apare la inceput: „Pentru că, dincolo de ideea de fotbal în sine”

Nu are legatura cu fotbalul dar Germania merita laudata pentru orice nu doar pentru fotbal, daca am fi un pic mai nemnti am duce-o, dar asa ne „revoltam” ca mno nu are legatura cu fotbalul. Romanii tot romani is

Frekazoid (1 comentarii)  •  15 iulie 2014, 23:15

clisee obosite, ce in 2012 nu faceau aceleasi lucruri locuitorii germani si echipa de fotbal n-a mai castigat campionatul european…

fcdm3 (3 comentarii)  •  15 iulie 2014, 23:50

Super articol!
Fac eu un rezumat pentru cei care nu pricep si „dau cu bata”: Germania a castigat pentru ca are fotbalisti care nu pacalesc fotbalul (ca majoritatea latinilor), care sunt luptatori corecti, seriosi si valorosi!

motanul incaltat (199 comentarii)  •  16 iulie 2014, 0:33

Te contrazici singur…..—-personalul turco-afro-magrebian….. deci nu oamenii sunt de vina ci sistemul… Oamenii dupa cum spui se pliaza sistemului fortat sau nu. Sa revenim la noi: Piturca e antrenor inca ……-sa va fie sistemul al dracu daca crede cineva ca o sa facem ceva vreodata…….Ca o curoiozitate iti propun o problema de imaginatia: Cit ar rezista Piturca antrenor la o echipa din Germania nu conteaza esalonul?????????????????????????

Ithlin (2 comentarii)  •  16 iulie 2014, 1:19

Nu vă supărați, dumneavoastră sunteți jurnalist ? =))))

Comentează