Alin Buzărin

Oltenia continuă să dea nu doar fotbaliști, ci și povestitori cu har și cu simțul umorului. Plus memoria de PC de ultimă generație

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Alin Buzărin
Dinamo Zagreb combate „teoria figurii frumoase”

La lista deja lungă a glumelor pe seama lui The Special One mai putem adăuga una: între Tottenham și CFR Cluj nu e mare diferență, de vreme ce ambele au fost eliminate de Dinamo Zagreb dincolo de timpul regulamentar de […]

...

Mirel Rădoi. Virusul și selecția

Un pachet de trei meciuri ale echipei naționale cu selecționerul în izolare e ca o nuntă la care mirele și mireasa, sau măcar unul dintre ei, nu pot participa. Din păcate, pe titularul băncii tehnice a echipei l-a lovit virusul […]

...

Piedici în calea Oștirii

A sosit sâmbăta Meciului Secolului. Nu Fischer-Spaski la Reykjavik, nu Cassius Clay-Foreman la Kinshasa lui Mobutu, nici vreun Borg-McEnroe, cinci ceasuri la Wimbledon.

Acelea au fost ale secolului trecut. Ale mileniului trecut, mai precis, o perioadă a sportului și a […]

...

Gueye nu trebuia să fie subiect de prima pagină!

Nu putea fi în altă parte decât la Dinamo și nu putea fi altcineva decât Magaye Gueye. Așa cum în criminalistică există acele profiluri lombrosiene (de la medicul italian Lombroso), care indică posibilul făptaș după fizionomie și comportament, așa și […]

...

Mario, talibanul emoției

I se spune Mario, dar de fapt îl cheamă Marius Nicolae. Acel Mario italienizat e util mai ales pentru eliminarea confuziilor, pentru că îl desparte o singură vocală, „o” în loc de „u”, de un fost mare fotbalist, Marius Niculae. […]

...

Avem o echipă națională. Cum procedăm?

Am savurat textul lui Radu Paraschivescu despre „confuzianismul” care a bîntuit echipa națională, cu selecționer cu tot, pe parcursul serbării cîmpenești contra Albaniei de la Yverdon-les-Baines. Printre jaloanele inspirației autorului s-au strecurat multe adevăruri. E cert că România nu mai […]

luni, 2 iunie 2014, 7:16

Am savurat textul lui Radu Paraschivescu despre „confuzianismul” care a bîntuit echipa națională, cu selecționer cu tot, pe parcursul serbării cîmpenești contra Albaniei de la Yverdon-les-Baines. Printre jaloanele inspirației autorului s-au strecurat multe adevăruri. E cert că România nu mai e o mare echipă. E cert că de multe ori joacă încîlcit. E cert că bîjbîie atît în căutarea performanței, cît și în definirea unei identități proprii. E iarăși cert că ieșirea din întunecimea tunelului e greu să se producă acum, de sîmbătă pînă miercuri, în luminoasa Elveție, în compania a doi adversari ahtiați mai întîi după batal și abia apoi după mare performanță.

Totuși, are și echipa României argumentele ei, după cum și selecționerul, cu tot „confuzianismul”, e greu de crezut că poate face în acest moment altceva decît să-și dorească rezultate bune în meciurile amicale, acelea pe care le avem.

Pițurcă își inspiră selecția dintr-un campionat care-i oferă, cu excepția steliștilor, doar firimituri. Cu următoarele două clasate, Astra și Petrolul, suprapopulate cu străini, cu Dinamo departe de a fi vreun izvor de valori, selecționerul trebuie să coboare ștacheta selecției pînă la Viitorul sau chiar pînă la craioveanul Vătăjelu, din liga secundă, pe care probabil c-o să-l vedem contra Algeriei. Sigur că selecționerului i se pot imputa nechemările lui Antal și Budescu, dar primul, oricît de proaspăt golgeter al campionatului, s-a chinuit în ultimele două luni alături de o echipă înfometată generalizat, iar al doilea e tipul de jucător pe care Pițurcă îl agreează extrem de greu, dovadă și eternele dispute cu Mutu, definit cam de același prototip.

Dacă vreți și altă părere, contra Albaniei selecționerul a mers pe o carte riscantă. Dacă ne învingea Argentina la București nu era o tragedie. Dacă am fi jucat cu Germania, Spania, Italia, Olanda sau Franța și am fi pierdut „decent”, iarăși nu era nimic ieșit din comun. Dar dacă ne bătea Albania la picnicul de la Yverdon, nu ne spăla toată apa lacului Leman. După cum dacă vom pierde în fața Algeriei, nu va mai fi vorba de confuzianism, ci de-a dreptul de harakiri, gestul urmînd a-i fi cerut lui Pițurcă la scară națională. Nu va conta nici că Algeria e antrenată de Halihodzic, care a stat și pe banca lui PSG, nici că la 13 zile de la meciul cu noi, nord-africanii vor fi la Belo Horizonte pentru a întîlni Belgia lui Courtois și Hazard!

Comentarii (49)Adaugă comentariu

Adi (6 comentarii)  •  2 iunie 2014, 20:09

Romania a castigat amicalul. Greu, dar e doar un amical. Ce atatea palavre?!

maryuss_ (4 comentarii)  •  2 iunie 2014, 20:27

Daca am avea un antrenor care ar veni la nationala precum a venit Rghe la Steaua …. de la inceput a zis ca vrea campionatul,desi nimeni nu credea … a fost ambitia lui si ambitia lui a fost un mare castig !!! NE TREBUIE OAMENI CU AMBITIE !!! Nu sunt mari antrenori acei care cumpara ce este mai bun,ci sunt mari antrenori acei care reusesc performante cu jucatori fara un mare nume !!!!!!!!!

zona magheru (2 comentarii)  •  2 iunie 2014, 20:30

Generatie ca cea a lui Hagi se naste odata la 50 de ani . De obicei generatiile de fotbalisti romani in cel mai bun caz sunt de valoare medie . Romania nu e reprezentat mare lucru in istoria fotbalului european . Ne-ar sta bine sa fim modesti .

dan (1 comentarii)  •  2 iunie 2014, 20:36

Iti place asa mult de selectioner?Ia-l acasa,scapa-ne de el.Tot articolul tau nu-si are rostul din momentul in care nu vezi ca Piturca este las si depasit din toate punctele de vedere.

Mihai (1 comentarii)  •  2 iunie 2014, 20:43

Avem o nationala foarte mica din cauza selectiei foarte slabe. la nationala nu vin jucatorii cei mai in forma ci jucatorii de incredere ai selectionerului ….aia care-s in forma sunt certati cu piti .

joy dvision (6 comentarii)  •  2 iunie 2014, 20:46

Hai sa fim seriosi, Romania a fost o echipa buna cu sclipri geniale, dar niciodata o echipa mare!!!acuma s-ar putea reconstrui echipa, dar nu cu piturca, asta i clar!!!.dupa cum spunea cineva, marile probleme actuale ale nationalei sunt fazele fixe si ideile fixe

Clau (1 comentarii)  •  2 iunie 2014, 21:04

Adevarul e ca nici nu prea ai cu cine. Jucatorii nostri care ajung afara sunt rezerve de „lux”, cu cateva exceptii.

Copacabana_70 (1 comentarii)  •  2 iunie 2014, 21:12

Cred ca o Nationala cu Tatarusanu , Chiriches,Bourceanu,Maxim,Antal,Chipciu,Pintilii,Rotariu,antrenata de Reghe , sau de un alt antrenor bun , nu Piturca , ar fi extrem de tare.

spinoza (1 comentarii)  •  2 iunie 2014, 21:21

Cam ai dreptate Aline! Ne vedem peste 50 de ani la mondiale!!!

Unu’ (16 comentarii)  •  2 iunie 2014, 21:22

Cred ca raspunsul e si – si. Se vede clar ca sunt din ce in ce mai putini jucatori romani pe piata, automat aria de selectie e mai mica. Scaderea numarului de echipe din liga 1 va duce la slabirea echipei nationale si in cativa ani selectionerul va trebui sa mearga la meciurile ligii a 2-a pentru a face convocari.
Totusi in ultimii zece ani am avut doar 2 selectioneri: Piti si Mr. X si e foarte greu ca spectator sa urmaresti un meci de fotbal condus de pe margine de unul din cei 2. Parerea mea ca meritam mai mult, cel putin pe banca tehnica. Tin minte cum s-a calificat Polonia acum cativa ani la un turneu final dintr-o grupa cu Anglia fara mari vedete, Slovenia a mers si ea la cateva turnee. Ce-i drept ne-am calificat si noi la EURO 2008, dar ne-am prezentat destul de penibil. Poate cu un alt tip de antrenor reuseam mai mult, poate dupa infrangeri plecam cu capul sus ca am dat totul. Dar cum joaca acum echipa nationala nu-ti dai seama de adevarata valoare a lotului.
Fotbalul progreseaza de la an la an, apar noi antrenori tineri care jucat in Vest si vin cu ce au invatat in Germania, Spania si noi ne incapatanam cu aceleasi idei invechite.
Parerea mea e ca atat Piti cat si Lucescu au fost momeli pentru public, sa distraga atentia de la adevaratele probleme ale fotbalului romanesc. Toata lumea vede ca nu e de Piti pozitia de selectioner, dar era simplu pentru Mircea Sandu sa aduca pe cineva care sa incaseze toate criticile si el sa stea linsitit si sa „conduca”. cun un antrenor competent ar fi iesit imediat la iveala aria mica de selectie si calitatea jucatorilor promovati in Romania.

Rok (5 comentarii)  •  2 iunie 2014, 21:40

Avem fotbalisti buni care antrenati de un antrenor cu cursurile la zi si curajos ne puteam califica la mondiale fara probleme si cu sanse reale de a trece de grupe. Tatarusanu, Chiriches, Gardos, Latovlevici, Pintilii, Chipciu, Antal, Marica si inca cativa tineri cu potential si tupeu condusi de un antrenor inteligent si curajos pot face performanta

Rok (5 comentarii)  •  2 iunie 2014, 21:45

Ne kkm atat pe noi ca nu avem jucatori de valoare, dar, jucatorii Stelei au batut echipe ca Ajax si Chelsea …………credeti ca Steaua daca ar fi jucat cu martalogii Greciei nu i-ar fi eliminat ??? I-ar fi spulberat fara drept de apel daca am fi avut un selectioner energic, curajos si inteligent ca Reghecamp, Dan Petrescu, Olaroiu sau Contra. Cum sa joci din placere cand ii vezi fata lui Piturca care inspira frica, superstitie si pesimism combinate cu o mare lipsa de idei si incompetenta?

iustin (12 comentarii)  •  2 iunie 2014, 22:06

de ce nu este sanmartean la nationala? chivu de ce nu a mai venit? stefan radu? sapunaru? maxim nu este titular pentru ca domnul piturca nu vrea sa joace fotbal, el doreste fotbal ca acum 20 de ani cu un numar 9 fix ca marica, care sa joace toate fazele cu spatele la poarta adversa.mutu, cu toate pacatele lui, nu joaca impotriva greciei ca nu avem de unde alege.un antrenor adevarat facea o echipa bunicica pt baraj si elimina fara probleme echipa mediocra a greciei

Claudiu (1 comentarii)  •  2 iunie 2014, 22:27

Pantilimon – Matel,Chiriches,Gardos,Radu Stefan – Maxim,Bourceanu,Herea,Chipciu – Rusescu,Marica

Tatarusanu – Rapa,Papp – Tanase, Antal, Stanciu – Bogdan Stancu

Selectioneru’ e slab nu selectia!

Mihai Marian (3 comentarii)  •  2 iunie 2014, 23:26

Buzarine,du te ba si te culca,ca numai prostii spui!!Un alt antrenor facea o echipa medie cu jucatori din campionat.Piturca nu poate sa faca nici macar una slaba…Ai gasit tu problema .Nu campionatul e de vina,nu jucatorii,ci proasta gestionare a fotbalului romanesc !!E numai vina lor…celor care l au condus in ultimi 24 ani…

valy (2 comentarii)  •  2 iunie 2014, 23:28

bvooo Rok !! comentariile tale sunt pline de realism!! piturca e acum la un nivel de liga 3 la noi.. e paralel cu ce sa intampla in fotbalul zilelor noastre!! e caraghios,la fel ca si trompetele de la federatie care il sustin!! niste papagali cu piturca in brate!!

valy (2 comentarii)  •  2 iunie 2014, 23:35

sa nu uitam de acel ziarist care s a strecurat neobservat la un antrenament inchis al nationalei(vezi doamne dorea sa nu dezvaluie tactica inaintea unui meci important)..stupoare!!ce facea piturca?? ii tragea la poarta lui boldici iar jucatorii au facut numai 5 contra 2.. :)) deci despre ce vorbim aici domnule buzarin???te ai transformat in avocatul unui antrenor,de genul celor pe care ii gasesti pe toate drumurile..pt ca n au nici o valoare!! sa nu uitam si de mutu care i a divulgat „celebrele” scheme tactice.. asa ca degeaba ai baza de selectie daca antrenorul e o petarda..

Mihai Marian (3 comentarii)  •  2 iunie 2014, 23:40

Omul e un parlit .Cum sa pui la nationala un astfel de om,incompetent,incapatanat,ranchiunos,pricinos,cu tot felul de angoase starnite de cine te astepti mai putin si mai vrem sa faca si performanta cand el totdeuna s a pisat contra vantului,vantului care duce la turneele finale.Un antrenor slab dtpdv si pe care doar Mutu a avut curajul sa spuna pe fata ce fel de antrenor e acest barbugiu,care se crede lindicul principesii!!

Tudor (4 comentarii)  •  3 iunie 2014, 0:57

Nu avem o arie de selectie prea mare dar cu siguranta nationala ar juca mai bine cu alt selectioner.
Piturca nu face selectia in functie de valoare sau forma ci bazat pe interese si preferinte personale care nu au a face cu sportul

mbd555 (2 comentarii)  •  3 iunie 2014, 1:18

Jucatori avem, antrenorul e 0.
DOAR din L1 se putea face o echipa care sa o bata pe Grecia cu strigaturi.

Andrei (2 comentarii)  •  3 iunie 2014, 2:19

Trei sferturi din jucatorii pe care ai avem nu au loc nici macar in divizia a treia germana sau engleza. 666-Piti-Satana poate sa fie mai iscusit decit Mou, Sir Alex si Pep la un loc ca tot nu ar avea din ce sa incropeasca o nationala decenta. Petrescu, Dorinel, Hagi, Dumitrescu, Raducioiu au fost fotbalisti, acum avem aproape exclusiv ciurucuri. Rat, Chiriches sau Marica sunt constinciosi dar nu sunt jucatori de mare valoare, nu pot trage dupa ei o „nationala”. Pe cat de mult l-as antipatiza pe Piti trebuie sa recunoasc ca a facut maximul posibil cu gloabele din dotare.

MARGELATU (3 comentarii)  •  3 iunie 2014, 4:42

Dar daca am avea si noi un antrenor (ce jucatori faimosi are Algeria???) care a stat pe banca lui PSG sau Ajax, etc…Oare nu am juca mai bine???

Eu cred ca da!

E de mult timpul! Jos cu INCOMPETENTA si HOTIA!
SANDU & MITICA dupa fileu!

RebelU (1 comentarii)  •  3 iunie 2014, 5:49

cand citesc majoritatea comentariilor referitoare la nationala-piturca imi dau seama cat de prosti si de manipulati sunt romanii… luati-l pe del bosque si puneti-l antrenor la nationala Romaniei si puneti-l pe Piturca selectioner la Spania si faceti amical Romania -Spania… cine castiga? o fi Piturca expirat ca antrenor dar jucatorii acre nu leaga 2 pase(oile proaste de la stana sa nu uite ca au batut chelsea de pe vremea lui benitez mourinho le-a dat 0-4! atunci nu au jucat super panaramele stelei? daca oile sunt asa buni jucatori de ce fug la arabi si nu la engkezi?)

arh. Gheorghe Petrescu (113 comentarii)  •  3 iunie 2014, 6:39

Domnilor, nu avem antrenor la echipa nationala a Romaniei. Piturca e depasit la toate capitolele. ATAT. Astept debarcarea lui cat mai repede de la Nationala Romaniei de Fotbal. HAI ROMANIA!

BarfaDinShantz (3 comentarii)  •  3 iunie 2014, 6:54

Valize, Brichete, manevre pe la spate cu arbitrii prin birouri..prin restaurante, etc… Asta este realitatea Made in Romania…tiganeasca!
In OCCIDENT (ITALIA) cluburi au fost bagate in B, au fost arestari, amenzi, jucatori suspendati, etc…. DAR NIVELUL SPORTIV NU A SCAZUT, ITALIA A AJUNS IN FINALE DE CAMPIONATE!

dan17 (1 comentarii)  •  3 iunie 2014, 6:56

trebuie sa ne promovam proprii jucatori si sa nu mai aducem toti ratatii din toata lumea asta lata. Uitaiti-va la Iasi ce bine se misca baietii. Un doiuri simple si eficiente. Liga a doua ofera multe solutii pentru Liga 1. Hai sa fim patrioti si sa facem un campionat puternic cu cel mult trei straini in fiecare echipa.

marius (1 comentarii)  •  3 iunie 2014, 7:55

Mulți dintre jucătorii care au bătut Ajax și Chelsea au jucat cu un an înainte îi echipe de mâna a doua din Liga I!

Nu-s eu fan Steaua, dar Reghecampf i-a pus la punct. Pițurcă nu are acest har, în primul rând îi lipsește personalitatea; atât de mult încât un pic de aroganță nu i-ar strica.

După fiecare meci are același discurs, indiferent de calibrul adversarului: Jucăm împotriva unei echipe foarte puternice (Insl. Feroe) și unite, trebuie să-i privim de sus. Dacă discursul e același și în vestiarul echipei, atunci e foarte trist!

Pe lângă asta, eu personal sunt foarte curios ce fel de antrenament și pregătire tactică face Pițurcă? Nu de alta, dar aste e baza în fotbalul european (aoleu, EURO 2016). Să stii cum să-ți așezi jucătorii. Scorul cu Argentina nu a fost surprinzător.

Alex (2 comentarii)  •  3 iunie 2014, 8:41

Dl. Buzarin chiar nu vezi ca Piturca nu este antrenor!? Cati ani sa mai astepatam sa joace si echipa noastra nationala ceva …chiar daca pierde dar sa joace fotbal… asta cu aria de selectie e praf in ochi … steaua care nu a avut decat 1-2 straini titulari bate Ajax bate Chelsea … joaca fotbal … noi suntem o natiune de 22 milioane nu reusim sa gasim 11 baieti care sa joace fotbal… nu sa-l mimeze …ceea ce se intampla acum cu Piturca. Voi ziaristii va bateti joc practic de tot .. prin interesele marunte pe care le aveti… nu spuneti lucrurilor pe nume… pe Gica Hagi, cand v-a spus in 1998 ca si voi sunteti de vina in faptul ca nu sustineti si nu ajutati fotbalul ci prin interesele marunte ii faceti un dezavantaj, l-ati criticat … si a mai spus un mare adevar ca nu o sa mai avem fotbal in cativa ani… si uite ca a avut dreptate … ce faceti voi, media, pentru a ajuta fotbalul ?? …nu faceti nimic…dimpotriva … cautati numai scandalul in fotbal… sa aveti audienta … sa bagati numai „strambe” intre diversi oameni de fotbal… „ca uite ce a spus ala si celalalt” .. asa se ia un interviu spunanadu-i unui om, si scos din context, ce chipurile a zis altul…. e josnic ce faceti (aproape toti) … rusine sa va fie… si voi tot din fenomenul fotbal traiti … faceti ceva pentru FOTBAL nu il distrugeti. Si revenind la nationala … asat nu e fotbal ce joaca acum… si asta in primul rand din vina antrenorului.

neymar (1 comentarii)  •  3 iunie 2014, 8:48

Nea Buzarine, tu esti praf….nu situ ce cauti tu sa iti dai cu parerea. Piturca e la fel de praf, nu vedem nici o idee de joc in meciurile nationalei…nimic. jucam haotic, ai nostrii se calca in picioare…selectia e praf…..iar tu ai praf in ochii si buzunarele pline..

red dog (1 comentarii)  •  3 iunie 2014, 8:53

echipa nationala este destul de buna..are multi jucatori tineri si valorosi: matzel, vetejel, papp, herghelegiu, dragos grigoirie, torhe, lung junior, etc. nu s-au concentrat cu albania ca nu avea rost, dar cu algheria veti vedea alta echipa…

Razvann (1 comentarii)  •  3 iunie 2014, 9:19

Daca te duci in tribune,pe orice stadion din Romania,inchizi ochii si alegi pe cineva din public poti fi sigur ca este mai antrenor decat Piturca.Omul este analfabet,ingust la mine si nu are vreo idee clara despre fotbal in afara de a al jegmanii de bani.Sunt dinamovist,nu il sufar pe Reghecampf,dar pe langa Piturca este un fel de Mourinho.Poate sa gaseste un om de bine cu multi bani sa-i plateasca clauza.Pleaca Piturca,dute cu Dumnezeu si lasa-ne!

gogu de la Orodel (36 comentarii)  •  3 iunie 2014, 9:41

Campania impotriva lui Piti continua…mizerabil esti mey piticule complexat de maiestria antrenorului nationalei!Cind vii la Craiova?Hai curaj,sa te vad!Specific piticilor-ca tine,boc,bas..plini de ura si venin!Ris de om care esti!

magojanul (2 comentarii)  •  3 iunie 2014, 12:42

Cum avem campionat slab si sarac cand se pleaca in pensie cu rente de 70000 de euro, cu limuzine, cu secretare, cu cheltuieli familiale pe banii prostilor de romani care au indraznit sa investeasca in fotbal. Nu oameni buni , toata romania este de vina, toti am contribuit cu cate putin la cresterea avaritiei, la rautatea de a acumula cat mai mult chiar daca nu ne foloseste doar ca sa fie cineva sa aiba ce admira, toti fara exceptie, daca se poate ca din locurile de unde se taie painea de la bolnavi, pensionari, someri se ridica miliardari in euro si alte valute…. Ceausescu a fost impuscat, pentru ce? cu astia de azi ce sa facem??????

magojanul (2 comentarii)  •  3 iunie 2014, 13:16

Nea Buzarin? ai ajuns sa intrebi pe strada presei , daca ai nationala ce sa faci cu ea? Apoi cam astai stadiul actual, nimeni nu mai stie. Afaceristii care stiau sunt in concedii prin locuri racoroase, Piturca nu o sa mai fie cel mai bun daca Becaliotii nu-i vor cere pe care sa-l bage in echipa ca sa fie vandut dupa meci? Nu rezultatele au contat ci banul , cantitatea de bani luati pe jucatori…. Au primat castigurile, procentele, nu performanta si bucuria celor care au platit un bilet pentru un spectacol adevarat, insa ……..

groparu (1 comentarii)  •  3 iunie 2014, 16:00

Eheeeee! Sint mai multe. Va aduceti aminte acum citeva luni cind Mutu ii reprosa lui Piturca ca are si folososeste metode invechite in timpul anternamentelor? Pe unde a jucat, Mutu a vazut multe si stie ce zice. Si tactic stam prost in teren cu Piturca antrenor. Ma uitam la meciul cu albania si nu imi venea sa cred ca aia veneau peste noi si dominau jocul pentru ca Piturca nu a indicat presing din jumatatea adversa. Teoria lui e simpla: sa nu piarda. Sau sa piarda la scor mic. Iar daca cistiga e cel mai mare. Stiu ca numarul jucatorilor de valoare este in scadere dar ar trebui adus un suflu nou la conducerea nationalei altfel cu acest grup restrind de jucatori nu vor fi sanse de calificare la modul cum sint asezati in teren.

Pe de alta parte ar terbui acordat mai mult credit noii generatii de tineri fotbalisti.Sint multi talentati dar au nevoie de meciuri tari. Din pacate reducerea numarului de echipe din Liga 1 e o pierdere. Eu am mai prins campionate cu 14 echipe sau chiar cu 12. Nivelul era foarte scazut.La cum cum arata structura echipelor cu un numar foarte mare de jucatori straini, prin reducerea numarului de echipe jucatorii romani de perspectiva nu vor mai avea loc pe foile de arbitraj. Si daca nu evoluezi nu cresti in joc. Atunci de unde sa ia nationala jucatori? Eu as fi facut prima liga cu 24 de echipe si obligatia de a avea in teren minimum 7-8 jucatori autohtoni din care 2 sa fie juniori. Ca sa reduca cheltuielile as fi programt jocurile in timpul zilei iar deplasarile cu autobuzul sau trenul. Asa a fost odata si asa a crescut fotbalul romanesc. Din pacate avem prea multi ginditori si prea putini oameni acre fac ceva pentru fotbal. Trebuie pornit de la zero, asta inseamna de la copii,juniori, tineret. Cresti ai, nu cresti aduci straini. Stau si ma gindesc cu groaza ca programa scolara va include obligatoriu ora de religie. De ce nu aia de fotbal?

brazvan (35 comentarii)  •  3 iunie 2014, 20:12

bine ai revenit, aline! te-ai maturizat, ai scăpat de frustrări și ești peste ce are gazeta ca editorialiști. să dea Domnul să te ție.

IO (15 comentarii)  •  4 iunie 2014, 2:20

daca „dincolo” s-a scufundat corabia nu e numai din vina minciunilor lui mironica et comp, ai si tu partea ta de vina. Sa-ti amintesc pupincurismele la beno david?
Halilhodžić n-a trecut doar pe la PSG, a calificat Cote d’Ivoire la CM in 2010 si acum Algeria si a castiga champ. ligue al conf. africane de foot. cu Casablanca.

Walhallanu’ (5 comentarii)  •  4 iunie 2014, 8:44

Tot e bine, dacă algerienii au bătut palma pentru un mical cu noi, considerîndu-ne aproape de profilul Belgiei. Asta dacă nu cumva şi ăia sînt habarnişti ca şi noi, care dacă am fi în grupă cu mingicarii portughezi. am antama un amical cu Polonia ca să ne adaptăm la stilul de joc, pe motiv că ambele ţări încep cu P …

Alex (2 comentarii)  •  4 iunie 2014, 14:48

Dl. Buzarin, sper ca ai citit ce se scrie pe aici … si ti-ai dat seama cum gandim noi iubitorii echipei nationale (fara nici un interes) … nu cum ganditi Voi … care aveti diverse interese!!

Lereter (4 comentarii)  •  4 iunie 2014, 19:20

Poate cineva sa ma lamureasca ?. Stie cineva daca : Stanciu,Iancu,Rotariu,sint cumva mai slabi decat Manea,Vatajelu ori Tanase (Viitorul)? Ori prea batrani ?Sau Balgradean o fi mai slab ca Lung ?.Care sint criteriile dupa care joaca Manea si sta rezerva „batranul ” Nicolita,adus pentru ce ?. Ce are mai slab Latovlevici decat Rat ?. Nu mai aduc discutia despre Sanmartean,Lemnaru,Antal,Budescu,dar Vatajelu ma zgarie in urechi,ce-o fi avand feciorul asta,inafara ca e oltean ?. Pupincurismul,lipsa de idei in selectionare,si vesnicul sistem,inchis,urat, cu 2 inchizatori,il va face pe Piturca cel mai nedorit selectioner. A-i gasi -in aceste conditii- merite,lui Piturca,cum o face Buzarin (vedeta de Branesti) este o blasfemie !

florian (1 comentarii)  •  4 iunie 2014, 21:56

despre ce vorbiti baieti,parca jucam turca,nu avem niciun stil ,static.cu pokeristul asta se alege praful.

nea caisa (2 comentarii)  •  5 iunie 2014, 8:13

Algeria – Romania 2-1 si Romania a demonstrat ca nu merita sa merga la mondiale. Dupa 1-0 cu Albania si 1-2 cu Algeria, e vizibil ca salariul cel mai mare in campionatul intern nu trebuie sa treaca de 1000 de euro pe luna. La asa rezultate asa contracte.

moldovan.paul (1 comentarii)  •  5 iunie 2014, 9:57

Atâta îl pupați în fund pe Pițurcă ăsta, de mă-ntreb dacă merită toată averea lumii să te faci de râs în halul ăsta. De când își caută, frate, naționala identitatea cu Pițurcă la timonă?! Nu e cumva antrenorul cu cel mai lung mandat din istorie? Și n-a găsit încă o identitate?! Cât de idiot poți fi să susții un antrenor ca Pițurcă, un joc ca cel al echpei naționale a lui Pițurcă și o selecție a la Pițurcă?! 🙁

brod (19 comentarii)  •  5 iunie 2014, 12:20

staţi liniştit la locurile dv!
dacă, în toamnă, scoatem 1 punct la atena, pierdem cu ungurii la bucureşti şi cu finlandezii la helsinki – ne-am scos.
pamperşii, nu…!!!

michetaud carroux (7 comentarii)  •  5 iunie 2014, 12:46

…si nimic despre victoria branesti, mare prezident si jurnalist?

Florin (24 comentarii)  •  5 iunie 2014, 23:41

Frate, voi ziaristii aveti uneori dificila misiune de a face din piti bici. felicitari pentru desele succese, DAR

hai sa spunem din cand in cand, de exemplu cand trebuie sa decida frful daca il schimba pe piti (dar atunci schimbam programul si plange nea ovi in direct dupa piti) ADEVARUL:

1) piti a fost clovnul familiei becali, care il ducea pe stadioane ras si tuns sa le cumpere seminte la pauza

2) aia l-au uns la tineret, unde a dat de o generatie „cam buna”: Denis Serban, Florentin Petre, Lutu, Tararache, Haldan (Dumnezeu sa-l ierte!), Sabin Ilie, Ciocoiu, Danciulescu – cu care a luat 0 puncte la turneul final DE LA BUCURESTI.

3) la echipa mare i-a avut pe cei din Generatia de Aur, pe urma totusi un Chivu, Mutu, Lobont si stelistii cu semifinala cu Boro si a facut 2 puncte la turneul final, cand Olanda ne astepta in tufis cu chilotii jos si piti o lovea-n cap la centrul terenului.

4) piti e emo, el nu judeca cu creierul (nu e demonstrat stiintific) ci cu burta & alte chestii.

Din pacate, burleanu a comis-o grav si gazeta A CONTRIBUIT si a laudat mentinerea lu nea piti.

Nea Ovi, hai noroc, sa avem despre ce discuta! Da-o-n plm de performanta!!!!!!!!!!!!

popor (3 comentarii)  •  6 iunie 2014, 21:15

de ce ar trebui stricat cuibul de viespi de la nationala/ pai acolo se fac si se dreg si iese *malaiul* ! doar asta conteaza ,nu?pai de ce se fim si noi bucurosi ,mandri de o nationala ?ca atata bucurie mai aveam si noi…

gica contra (4 comentarii)  •  8 iunie 2014, 19:53

pishurca dat afara cu urale, inainte de inceperea calificarilor.
cat mai e timp.
ce sa mai astepti de la el autocritica prin seppuku.
e tovalul prea gros, renumerarea dupa bujet, famelie mare, copil de pensie alimentara, etc.
daca incep calificarile, vor fi mereu voci care sa ceara sa fie lasat ca ..poate meciul urmator,..mai avem sanse, …oricum ii expira contractul …
si mai trec inca doi ani, dupa care vine alt mundial, la calificarile caruia va fi, probabil, un antrenor proaspat..proaspat venit din arapia…sa’i dam si lui o sansa…
si uite asa, din doi in doi ani speranta…

thumb down !
fara seppuku, pus cu capul pe butuc !:)

dan (41 comentarii)  •  10 iunie 2014, 16:07

idiotul de piturca ar trebui sa lase juniorii sa joace la juniori , sa castige acolo ce este de castigat si apoi sa vina la echipa mare

Comentează