Arhiva

Toate articolele
Cele mai noi articole de Arhiva
De cînd îl știu

Vara lui 1987. Radio București difuza lunea o emisiune de sport, “Magazin sportiv”, o retrospectivă a săptămînii precedente. Acolo, de ceva vreme, Ovidiu ținea o rubrică. În vara aceea, după Wimbledon, a recitat, cu vocea sa joasă și gravă, o […]

...

Ponta a vrut să se folosească de imaginea lui Halep în campanie, dar ea l-a refuzat

Mai întîi știrea, fără comentariu. În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de […]

...

Reunirea de la Rahova

Ieri, de ziua lui Gică Popescu, Hagi i-a strîns și au mers la Rahova. Pe Stelea și pe Didi, pe Dumitrescu, pe celălalt Ilie, „Cobra”, pe Gâlcă, pe Gabi Balint. Plus Chivu, cel care va putea spune peste ani că […]

...

Revoluție în fotbal declanșată de comentatorii TVR! » Iată 10 informații care vor bulversa Universul :)

FIFA a decis să-i introducă pe cei 8 comentatori TVR în albumele Panini. Mario Balotelli a anunțat pe Twitter că oferă 4 Bocanaci și 3 Mihoci pe un Șelaru. Celebrul comediant american Dave Chappelle a declarat că a ajuns la […]

...

Ion Țiriac, bomba nucleară și o demonstrație de meserie

Sînt 12 ani de atunci. Un interviu cu Ion Țiriac pe tema finalei de Cupa Davis cu SUA, cea de la București, din 1972. Bogdan Enoiu și trupa sa de la McCann au organizat atunci un eveniment superb, „Rejucarea unui […]

...

Linişte, negociază Anghelache

GSP a intrat în posesia stenogramei discuţiilor purtate de către preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, cu Sergiu Buş, jucătorul Coronei Braşov.

– Intră, Sergiu, intră, scuze că te-am lăsat să aştepţi două ore .. – Nici o pro … – Ia uite […]

miercuri, 29 ianuarie 2014, 11:13

GSP a intrat în posesia stenogramei discuţiilor purtate de către preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, cu Sergiu Buş, jucătorul Coronei Braşov.

– Intră, Sergiu, intră, scuze că te-am lăsat să aştepţi două ore ..
– Nici o pro …
– Ia uite ce tînăr viguros avem noi aici, bravo! Iar tineretul merituos vrea la Dinamo, nu!?
– Nu ştiu, dvs m-aţi chemat …
– Lasă detaliile, ai idee ce facem noi aici?
– Jucaţi fot..
– RECONSTRUCŢIE, asta facem! Reclădim acest minunat edificiu din temelii, pe baza unor principii sănătoase şi clare. Ai recunoscut tablourile de pe pereţi?
– Pe Ionuţ Negoiţă da, dar pe domnul …
– Tovarăşul. Tovarăşul Constantin Dăscălescu, un reper al muncii cooperatiste, dar normal că tu n-ai de unde să-l ştii, pentru că provii din rîndul societăţii de tip nou, fără nici un Dumnezeu. Reperele voastre sînt Justin Bieber şi Facebook-ul, greşesc?
–  …
– Nu greşesc! Aici vei redeveni alt om, vei vedea! Părinţii şi societatea vor fi mîndri de tine, îţi garantez! Acum spune-mi mai multe despre tine!
– Vă spun, dar îmi luaţi lampa asta din ochi?
– Te dor, nu!? Bine, zi!
– Păi, am 21 de ani, am încep …
– Ştiu cîţi ani ai, Sergiu, am dosarul tău complet, vreau doar să văd cum gîndeşti. Unde ai primit repartiţie?
– Poftim?
– Unde ai fost repartizat după liceu?
– Nicăieri.
– Vezi? Asta propune capitalismul: VAGBONDAJUL. Tinerii termină liceul şi nu primesc nici serviciu, nici casă, nimic, e normal să fiţi debusolaţi.
– Dar…
– Ei bine, de cînd m-am întors eu la Dinamo, aici e altceva. Uite ce îţi propun: contract pe un cincinal – garsonieră cu două camere, central, parţial mobilată – ARAGAZ –  plus 2000 de RON pe lună. Practic, un start lansat în noua ta viaţă.
– Staţi puţin…
– Nu, nu te bucura, încă, pentru că nu ţi-am spus tot. După primele 10 goluri marcate, vei primi şi BUTELIE, iar după ce cîştigăm campionatul, un apartament nou. Trei camere de data asta. Ce zici?
– Glumiţi ..
– Nicidecum, Sergiu, cînd vine vorba de viitorul lui Dinamo, eu şi domnul preşedinte nu glumim. Ştii care sînt principiile impuse de mine?
– Nu.
– Muncă. Disciplină. Progres. Prima e esenţială, iar a doua obligatorie, doar aşa putem repurta nenumarate victorii pe drumul împlinirilor măreţe. Ce zici?
– Nu cre…
– Perfect, opreşte-te, să nu spui vreo prostie! Eşti un tînăr de perspectivă ce năzuieşte sîrguincios spre viitor. De aceea, în cazul tău voi face o excepţie, iat-o! Îţi ofer posibilitatea să devii proprietar pe apartament, în primii doi ani după ce vom lua titlul, plătind rate egale. E prea mult pentru un tînăr ca tine? Crezi că te pierzi?
– Sincer …
– Nu-mi răspunde, poftim stiloul şi semnează adeziunea la un viitor luminos şi prosper! Ştii ce am semnat eu cu el?
– Nu…
– Adeziunea la partid şi apoi la Securitate. Ce fascinaţie, ce vremuri, ce note! …

* Textul este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. P.S. Transferul a picat 😉

Comentarii (59)Adaugă comentariu

Ice Soldier (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 11:30

Slabut…f slabut, desi ideea de baza este cea corecta.

Bogdan (3 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 11:34

In continuare DINAMO este tratata in BATAIE DE JOC de catre presa aservita stanei !!!!

al (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 11:40

Pai cred ca nu sunteti deloc departe de adevar, cred ca asta e adevarata lui strategie… 🙂 )..din pacate…

bandoleros (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 11:43

buahahahaha

Mary (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 11:51

AI VRUT SA FII SPIRITUAL SI NU TI-A ISIT

MiMi (3 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 11:52

Deschid usa sa intre hazul? As deschide fereastra,insa este prea frig afara…

Alexbibirica (2 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 11:52

securitateeaaa 🙂 ))))) super articol … relateaza exact comportamentul presedintelui clubului dinam6

Mereu DINAMO (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 11:55

un articol de rahat!
Sendre poti sa te lasi de meserie, esti o catasfrofa

yahoo (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 11:57

Valah=Daniel Sendre…bingo!

Valah (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 12:06

Normal ca aripa dura a fanilor proveniti din cei 200.000 de ofiteri tortionari de securitate nu vor sa recunoasca faptul ca Anghelache este general de securitate, ca a fost mana dreapta a criminalului Postelnicu, ca a fost in dec. 1989 comandant de unitate de securitate UM 0107/AVS, ca a furat Ghetele de Aur pana ce fracezii au desfiintat temporar trofeul, ca a predat timp de 25 de ani marxism-leninismul si economia politica socialialista, ca a fost la nenumarate specializari in URSS la cursuri privind manipularea si exterminarea celor care se opun comunismului !
Toti fanii care au avut parinti securisti precum Anghelache il sustin pe acest securist ce a inventat cooperativa din fotbalul romanesc: U Cluj, Flacara Moreni, Victoria !

petru (3 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 12:09

Ebine ca ai specificat ca e pamflet ,ca sa inteleaga toti ,chiar si ai tai ,care te-au facut ,sau te-au gasit in scara blocului in vreo punga,inghetat de frig!Cred ca de atunci ai ramas cu sechele si va trebui sa le duci cu tine in mormint!Bine totusi ca nu cersesti,sau cine stie!Poate ai fost abuzat sau maltratat de mic si atunci chiar ca te compatimesc .Indiferent din ce apucaturi vii din cind in cind cu astfel de imprecatii eu inteleg oamenii in suferinta ,dar sa stii ca pamfletar nu poate fi oricine si acela nu esti tu ,in nici un caz ! Ce ti-am scris poti sa consideri a fi pamflet si sa nu stergi .Faci cum vrei ,dar daca esti barbat nu stergi.Sa vad!

NR (2 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 12:16

Felicitari,d-le Sendre pentru articol ! Persifland starea de spirit a echipei Dinamo FC hazul,substituie necazul .. Glumind serios,echipa ros-alba trebuie sa se incadreze bugetului,neavand alte optiuni..

doru (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 12:26

sincer chiar penibil.poate la dinamo nu sunt cele mai bune conditii financiare dar pentru cine?pentru copii cu explozii de forma de 2 luni care se plafoneaza pe unde se duc….pai de ex torje nu ar merita dupa parerea mea nici 2000 pe luna la ce fotbal joaca acum.deci aste e in romania joci 5 luni te transferi pe salariu baban si gata, mori talent…e mult si un aragaz pt astia poate un frigider sa tina vodka la rece…….fi ti ma si voi mai jurnalisti..

Mirko (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 12:36

Frumos, Sendre! Tiriac si acum isi netezeste mustata dupa vantoarea de la Balc.

aurelia (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 12:39

daca nu citesti pana la capat o sa crezi ca e chiar adevarat, dar nu se stie niciodata! DI-NA-MO verificati semnificatia ruseasca si o sa va dati seama ca nu e chiar departe de adevar………super tare aia cu garsoniera cu 2 camere……..bravo ….mai asteptam si un pamflet cu alte negocieri, posibil becali cu sanmartean!!!!!!!!

Magazin Dinamo (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 12:50

Nu e un subiect amuzant situatia in care a ajuns clubul Dinamo!

Daniel Sendre (32 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 12:56

Magazin. Ar trebui sa fie, cine e dinamovist, niciodata nu e trist 😉

ccc (9 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 13:04

manelistii si cocalarii iti vor inchina ode 🙂 stana lor , mioritza care a adus Romania pe ultimul loc in Europa o sa tresalte .

nu e la nimeni simpatic Anghelache , dar cand il compari cu un cioban semi-analfabet cu 4 clase Becali , si un cocalar manelist blatist ca Reghe – e greu sa faci misto de Anghelache .

Dinamo va renaste . Dinamo nu stie sa moara . Dinamo este cel mai glorios club sportiv al Romaniei cu cele mai multe medalii la campionatele mondiale si jocurile olimpice .

Cand dai in Dinamo dai in ambitie si seriozitate si proslavesti cocalarismul si manelismul sa ti minte asta .

Numai de bine in rest

6655 (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 13:05

Urât, foarte urât din partea unui gazetar, care traieste de pe urma activității celor din sport. Caracter mic, josnic, scriitor la comandă. Părerea mea este să-ți cauți de lucru, eventual ceva în construcții – zugrav, zidar… Poate te pricepi mai bine, căci ziaristica nu ți se potrivește…

Mircea (6 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 13:07

@# 2 Bogdan: Esti un avorton ! Articolul e foarte bun, iar Sendre e dinamovist de mic, deci faza cu presa aservita ocnasului cade. Eu nu va inteleg, cand pune un articol legat de stelisti sariti in sus, acum ca scrie de dinamo il acuzati ca e aservit. Sunteti penibili, felicitari Daniel !

reddogsv (4 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 13:11

O gluma foarte proasta, nesarata…Chiar daca Dinamo se afla intr-o situatie critica nu poti sa fii atat de batut in cap incat sa regizezi un asa interviu imaginar doar pentru ca presedintele unui club e suspectat pentru trecutul sau! E de-a dreptul penibil sa faci misto de un club de traditie in cel mai degradant mod posibil doar pentru ca o duce prost financiar! Ma intreb oare Anghelache e singurul om din fotbal care apartine ,,fostelor structuri”? Oare daca ar fi fost Steaua in acesta situatie cum ar fi decurs un interviu intre Mimi Stoica, bacita lui Gigi si o tanara speranta, posibil transfer la echipa militara? Iar fi propus branza pe toata viata, urda pana la inceheierea contractului si on loc la loja la strunga? Inca odata se dovedeste ca presa e aservita ciobanului interlop!

Costel Drejoi (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 13:16

Felicitări! Sunt dinamovist, dar asta nu înseamnă că trebuie să neg evidența ori să arunc peste bord simțul umorului!

reddogsv (4 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 13:21

Anghelache cu tot trecutul lui, demonstrat sau nu este doctor in economie are o sumedenie de carti scrise, e cu mult peste individul asta ciocolatiu care a terminat scoala la ,,Spiru” si care freaca buha pe net cu copy-paste! Cred ca el nici nu era pe teava tunului in perioada pe care sustine ca a trait-o subiectul acestui ,,articol”!Jalnica asocierea acestei ineptii numita ,,pamflet”!

Bogdan (3 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 13:49

# 20 Mircea. Daca eu sunt nascut inainte de termen….cu siguranta tu esti nascut dupa termen !!!! Asta ca sa-ti raspund la jignirea ta de doi bani speranta.
Diferenta mare mon cher intre modul la care se vorbeste despre cele doua cluburi de vreo 10 ani incoace. In fata belciugului nimeni nu scoate un sunet….indiferent ce ineptii scoate pe gura si deraderea de care are parte DINAMO. Daca nu esti capabil sa vezi (fiind orbit de URA ) stai in banca ta ….nu ti-a cerut nimeni parerea.
Panflete pe seama lui belciug nu prea am vazut. Oare de ce?
P.S> Iar daca Sendre este DINAMOVIST….atunci trebuia sa faca PANFLETE pe seama lui Badea si Borcea !!!!!!!!!!

filmu (2 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 13:51

Bravo Daniele. La fel cum am ras la textele satirice despre echipa mea favorita, la fel rad si acum. Poate putin mai tare, ce-i drept.. asa personaje n-au cum sa nu-ti provoace hohote.
Succes in continuare!

Bogdan (3 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 13:59

# 23 Bogdan PAMFLET…scuze

dd (5 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 13:59

”Anghelache cu tot trecutul lui, demonstrat sau nu este doctor in economie are o sumedenie de carti scrise, e cu mult peste individul asta ciocolatiu care a terminat scoala la ,,Spiru” si care freaca buha pe net cu copy-paste! Cred ca el nici nu era pe teava tunului in perioada pe care sustine ca a trait-o subiectul acestui ,,articol”!Jalnica asocierea acestei ineptii numita ,,pamflet”! ”

BRAVO, i-ai spus-o piticului!

cosmin simi (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 14:05

Foarte tare maestre !

titi (2 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 14:06

la dinamo,doar de anghelache puteti scrie ceva … insa chiar si el e om scolit, facultati adevarate nu aprozare ( spiru,cantemir,saguna,samd) cum au mai toti semianalfabetii de azi… pai conform ideii articolului, daca vine turma la rand , la cati prosti sunt acolo ( cca 90%) scrii articole pana la finalul anului….

NR (2 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 14:07

Stimate,d-le Sendre asta se intampla,a long,long time ago in a galaxy,far far away..pe vremea cand ”mama mare traia”, dansa fiind tot o suportera a clubului,acum insa..it is a dark time for the rebellion,existand totusi,sperante intr-un return favorabil ! .. cum observati,much to learn they still have ..Sunt young jedi’s..

eu (2 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 14:13

jalnic articolul…

soriniz (2 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 14:15

Nu stiu cine e Anghelache asta, subiectul articolului maestrului Sendre, dar mi se pare un baiat bun. Sa propui unui tanar de 21 de ani apartament in capitala, pentru o jumatate de norma, mi se pare o oferta foarte avantajoasa. Avem tineri doctori, ingineri, care nu au niciun Anghelache prin preajma si sunt nevoiti sa emigreze ca satraiasca cat de cat decent.

redsasha (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 14:28

Un aticol scris pe un genunchi tremurind al unui biet absolvent de liceu ,cu BAC e adevarat , cu banii de pe acest articol , a fugit la circiuma din colt , si si-a luat 3 mititei cu mustar si o chifla , chiorlaiau matucele lui prea tare ….. de la ultima masa sint hat 2 zile , intre trei nopti ……. In rest , ca sa respect regulile de jos , esti unul din ala ce sta in jug ……….

MRR (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 14:55

tu , un amarat de jurnalist pe numele daniel sendre ar trebui sa recunosti ca te-ai inspirat din interviul pe care l-ai dat la angajare la gsp =)))) gresesc ? poate sunt seful tau si n-am uitat cum plangeai sa te iau si pe 500 de lei ca butelie iti iei singur… „:))) acest comentariu este un pamflet si trebuie tratat ca atare =))))

conasu (7 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 14:59

Sincer, m-am amuzat pentru ca multe din textele si sabloanele folosite erau oarecum in voga acum 30 de ani…. Cand a facut ceva similar cu Steaua , mult stelisti (de dupa ploaie). l-au injurat pe Sendre ! Eu cred ca trebuie sa mai avem si simtul umorului, asa dam dovada de inteligenta si intelegere ! Nu e chiar usor sa faci dialogul improvizat cu Anghelache si Bus, trebuie sa stii niste lucruri, niste expresii apuse ! Una peste alta , poate Anghelache pare perimat si adeptul unor tehnici manageriale apuse, dar de multe ori ele sunt mai eficace decat astea in care tepele sunt la ordinea zilei ! Si inca ceva : se face analogia cu securitatea a lui Anghelache, dar putini inteleg cu ce se ocupa el ! Exista un corp de economisti de elita intr-una din directiile securitatii statului, care se ocopau de efectuarea si derularea contractelor intre statul roman si alte state, de multe ori ei pe timpul contractului, stateau in tara respectiva ! Din pacate multi pun egal intre ofiter de securitate si un individ care se ocupa cu interogatorii, santaje, corectii fizice si alte minuni ale sistemului apus ! In general cu mizeriile astea se ocupau procurorii militari ! Ofiterii de securitate indiferent de Directia in care lucrau (1-6), erau niste oameni inteligenti, foarte bine instruiti, cunosteau limbi straine, aveau o purtare ireprosabila in societate , o familie sanatoasa moral si erau cei mai buni specialisti in domeniile lor ! Multi ar fi vrut „acolo”, pentru ca acolo erau elitele, dar ajungeau putini !

calinescu_ (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 15:05

E CLAR CA MAFIA BECALISTA A FOTBALULUI ARE SI O COMPONENTA IN PRESA SPORTIVA….!!!
NU SUSTIN CA ACEST PSEUDO ZIARIST ESTE MAFIOT , INSA PRESUPUN CA E FLAMAND…!!

Zelea (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 15:28

Cel putin jalnic acest Sendre, cu un iz puternic anti Dinamo si cu o incercare puerila de a face legatura intre actualul Dinamo si fosta securitate.Acest ziarist cu creierul mare mai mic decat cel mic poate sa se ia de mana cu Mimi centurista pentru ca se potrivesc foarte tare in ceea ce priveste umorul de bodega de care dispun!

Khal (5 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 15:34

ccc hai sa fim seriosi,mai exista oameni cu creierul spalat…dupa tine dinamo e un fel de Barcelona a Romaniei.dinamo este echipa care nu a precupetit nici o ocazie sa ne faca tara de ras.Acest club atarna ca un bolovan de gatul fotbalului romanesc.Cum ridicam un pic si noi capul,cum dinamo TREBUIE prin orice mijloace sa participe ea in Europa….si iar ajungem de rasul curcilor pentru ca mari dinamovisti in nesabuinta lor au tras sfori potrivite.Omule,uita-te pe statistici cate puncte a adus dinamo pentru Romania de-a lungul timpului.Despre ce vorbim noi aici,Ce treaba are Steaua cu ce a scris dinamovistul Sendre?Vad ca majoritatea dinamovistilor au devenit mari iubitori de ovine,dupa hobby-ul patronului Stelei acestia au inceput sa le venereze,a devenit un trend printre caini…sa fii oaie si lup in acelasi timp e un vis de mic copil,a oricarui dinamovist,un lucru cel putin ciudat tinand cont ce pe steag,dinamo are doi caini,in calduri…probabil ca de aceea si-au pierdut ratiunea fiind prea preocupati de animale,un fel de zoofili nedeclarati.Nu m-ar mira ca pe langa cei doi caini sa apara pe steag si o oaie,o capra sau de ce nu un berbec.Iar o peluza sa se numeasca Peluza Stana,sau Peluza Oilor sau de ce nu Peluza ciobanilor…In dragoste totul este posibil.Oricum o tara intreaga se roaga ca dinamo sa nu mai ajunga niciodata in Europa,atatea umilinte sant de ajuns chiar si pentru un popor atat de greu incercat de-a lungul timpului…As propune chiar sa le dam lor titlul de campioni,de pe acum,dar cu conditia sa nu joace in UCL.Dumnezeu sa ne apare de comunisti si de urmasii acestora.Mai bine un cioban cu doua clase decat un securisto-comunist cu Stefan Gheorghiu.

iliemarina (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 15:54

gazetarii vorba lui Lapusneanu Multi da prosti
Prosti da multi
Esti gazetar nu unul care trebuie sa jignesti oameni
asa gazeta asa gazetari
Are dreptate Banciu vezi primul paragraf

taz82 (5 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 16:40

tareeeee!!! 🙂 ))))))

Michele (4 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 17:01

respect Daniel Sendre de la un baiat cu „Mainile Curate”

bogdan (3 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 18:36

Serios acum,poate chiar ii luati un interviu dl Anghelache,a dat putine iar voi,ziaristi stupizi care ati fost in stare sa puneti headline ca Oliver Kahn a declarat a Chelsea a cumparat finala UCL(si ati tinut stirea toata noaptea,intr-o inconstienta sau prostie rara),ati putea sa verificati in MOD REAL cum este omul.Prea multe presupozitii,ca sa va justificati salariul si meseria.Mergeti la sursa si verificati.Eu Chiar as vrea sa stiu cum e Anghelache,dar voi sunteti incapabili sa imi spuneti,in schimb umpleti cu mizerii ieftine fituica asta(din nefericire singura din tara)

nicadorii,decenvirii… (9 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 18:52

e bine scris,nu i inteleg pe fanii dinamovisti,sunt suparati pe adevar,vorba unui antevorbitor si cand se vorbea de steaua era la fel,suporterii stelisti foarte suparati,dar pe bune nu sunt echipele din campionatul romanesc de pamflet?…dupa mine toate la fel.eu sunt stelist si cred a steaua e chiar mai de ras de cat dinamo…..oameni buni priviti totul cu mai multa relaxar

je (10 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 19:26

SUPERB, am ras cu hohote si am revazut ceea ce se intampla, din pacate, inainte de dec 89.
Cat despre situatie lui Dinamo, dracu stie prin ce mijloace au obtinut licenta, pt ca, la cate datorii are in acest moment trebuia retrogradata. Dar, cum prietenii stiu de ce…iaca Dinamo este inca in prima liga.
Credeti ca Negoitza s-a dus de buna voie la Dinamo? Nu cumva trocul este sa scape cineva din familia sa de problemele din justitie si el se angajeaza sa mentina cllubul pe linia de plutire?!
In sensul ca plateste niste salarii, dar nici acelea prea mari ca…nu prea are de unde, pana cand `militia` va gasi un fraier sa o preia cu toate datoriile facute de …unii de prin Miami, care au intrat cu pantalonii rupti in fund si au iesti miliionari, declarand la prostime ca ei plangeau cand Steaua castiga CCE.

hai sa radem (37 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 19:28

SUPERB, am ras cu hohote si am revazut ceea ce se intampla, din pacate, inainte de dec 89.
Cat despre situatie lui Dinamo, dracu stie prin ce mijloace a obtinut licenta, pt ca, la cate datorii are in acest moment trebuia retrogradata. Dar, cum prietenii stiu de ce…iaca Dinamo este inca in prima liga.
Credeti ca Negoitza s-a dus de buna voie la Dinamo? Nu cumva trocul este sa scape cineva din familia sa de priblemele din justitie si el se angajeaza sa mentina cllubul pe linia de plutire?
In sensul ca plateste niste salarii, dar nici acelea prea mari ca…nu prea are de unde, pana cand `militia` va gasi un fraier sa o preia cu toate datoriile facute de …unii de prin Miami, care au intrat cu pantalonii ruptin in fund si au iesti miliionari, declarand la prostime ca ei plangeau cand Steaua castiga CCE.

Catalin Arhire (3 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 19:46

Prea tare ! Si sincer , nu cred ca este un pamflet !

m_d (18 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 19:55

„Doctor in economie” facut pe timpul relatiilor securisto-activiste, atunci cand „daca erai cu ei, nu erai impotriva lor”, probabil prin anii ’50, ai colectivizarii…
NICI DUPA 25 DE ANI NU PUTEM VEDEA DINAMO FARA STELE???
Numai voi mai aveti forta financiara sa albiti banii si in ziua de azi, tov. Anghelache ! Bani facuti din mizeriile stranse despre unii si altii, din ascultat pe la usi, din interceptat convorbiri si din ” pazitul interesului tarii” , adica al vostru, de cerc inchis.
Ati supus economia nationala si acum vreti sa manjiti cu noroi si hobiul oamenilor simpli, fotbalul…
Oare copiii vostri inteleg cine sunteti ? Sau macar nepotii? Ca la voi nu am pretentii, asa cum nu am pretentii nici de la niciun clan, fie el chiar apolitic.
Ceea ce se „reconstruieste” la DINAMO e mai degraba vechiul sistem. Deocamdata in fotbal si in mintile angajatilor clubului.
INCREDIBIL!
Negoita ar fi putut gasi o mie de oameni mai priceputi ca Anghelache, dar ei ar fi venit fara banii negri.
La Rapid a functionat o perioada treaba asta cu DINU VAMA, dar macar au ambalat-o frumos, desi banii erau mai negri ca oricand.

demolarii (3 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 22:20

Constat ca majoritatea comentatorilor cred ca Dinamo este un caz special al Ligii I. Din pacate pentru ei, ar trebuii sa se uite la restul de 17 echipe. In afara de Botosani, in rest, acest pamflet le caracterizeaza. De ce credeti ca Iordanescu sau Dragomir in calitate de parlamentari nu au facut demersuri pentru o legislatie financiara transparenta pentru sport? Cum este posibil ca M Sandu sa primeasca 5000???euro lunar???? cand nu va mai fi presedinte???????? sau Dragomir sa aiba 15000 euro salar ca presedinte LPF??? in conditiile in care salarul presedintelui Romaniei este de 2500 euro/luna? eu zic sa deschideti ochii….doar vin alegerile…..

Penibil (1 comentarii)  •  29 ianuarie 2014, 22:37

Daca tot e pamflet, de ce nu scrii si in titlu asta?
Trebuie sa citesc toate porcariile astea si la urma sa vad ca e pamflet.
Vad ca tot luati pe Dinamo si oamenii din conducerea clubului la misto, dar pe domnii de la steluta ii ridicati in slavi cu orice ocazie, cum de nu faci un articol despre bunul manager mm stoica?

mike23 red (1 comentarii)  •  30 ianuarie 2014, 0:31

Daniel Şendre esti doar o oaie care sufera de o infestatie cu raie….

* Textul este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. P.S. raia se trateaza dar prostia nu…

Comentează