Arhiva

Toate articolele
Cele mai noi articole de Arhiva
De cînd îl știu

Vara lui 1987. Radio București difuza lunea o emisiune de sport, “Magazin sportiv”, o retrospectivă a săptămînii precedente. Acolo, de ceva vreme, Ovidiu ținea o rubrică. În vara aceea, după Wimbledon, a recitat, cu vocea sa joasă și gravă, o […]

...

Ponta a vrut să se folosească de imaginea lui Halep în campanie, dar ea l-a refuzat

Mai întîi știrea, fără comentariu. În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de […]

...

Reunirea de la Rahova

Ieri, de ziua lui Gică Popescu, Hagi i-a strîns și au mers la Rahova. Pe Stelea și pe Didi, pe Dumitrescu, pe celălalt Ilie, „Cobra”, pe Gâlcă, pe Gabi Balint. Plus Chivu, cel care va putea spune peste ani că […]

...

Revoluție în fotbal declanșată de comentatorii TVR! » Iată 10 informații care vor bulversa Universul :)

FIFA a decis să-i introducă pe cei 8 comentatori TVR în albumele Panini. Mario Balotelli a anunțat pe Twitter că oferă 4 Bocanaci și 3 Mihoci pe un Șelaru. Celebrul comediant american Dave Chappelle a declarat că a ajuns la […]

...

Ion Țiriac, bomba nucleară și o demonstrație de meserie

Sînt 12 ani de atunci. Un interviu cu Ion Țiriac pe tema finalei de Cupa Davis cu SUA, cea de la București, din 1972. Bogdan Enoiu și trupa sa de la McCann au organizat atunci un eveniment superb, „Rejucarea unui […]

...

Tudor Gheorghe şi fotbalul românesc

Tudor Gheorghe a acordat ieri un interviu Gazetei, în care, printre altele, a dezvăluit şi o întîmplare mai puţin obişnuită.

„Să-ţi povestesc ceva. În trecut, am avut un spectacol la Hunedoara. La final, un domn m-a invitat la el acasă. […]

vineri, 18 octombrie 2013, 10:09

Tudor Gheorghe a acordat ieri un interviu Gazetei, în care, printre altele, a dezvăluit şi o întîmplare mai puţin obişnuită.

„Să-ţi povestesc ceva. În trecut, am avut un spectacol la Hunedoara. La final, un domn m-a invitat la el acasă. Mie mi-a pus în faţă o sticlă de whisky, el avea o sticlă de lapte. Cît timp eu am băut două păhărele de whisky, iar el o jumătate de sticlă de lapte, am stat de vorbă. Numele lui era Mircea Lucescu. Asta înseamnă seriozitate!”

Cum ar fi sunat povestea lui Tudor Gheorghe, în alte circumstanţe şi mai aproape de zilele noastre!?

  • „Să-ţi povestesc ceva. În trecut, am avut spectacol la Braşov. La final, un domn m-a invitat la el acasă. Mie mi-a pus în faţă o sticlă de whisky, iar el şi-a pus trei, plus o navetă de bere şi cîteva „Fete-n iarbă”. Cît timp eu am băut două păharele de whisky, el a ras tot, inclusiv sticla mea. De vorbit a vorbit doar el, pentru că eu m-am blocat. Numele lui era Gabriel Tamaş şi locuia într-un bar.”
  • „Să-ţi povestesc ceva. În trecut, am avut spectacol la Bucureşti. La final, un domn m-a invitat la el acasă şi mi-a pus în faţă o sticlă de apă, brenduită cu RIN.  Cît timp am băut eu doua pahare, el mi-a prezentat un plan grandios. Investiţia totală? 200 de RON. Apoi a început să se joace cu nişte maşinute p-acolo. Numele lui era Ionuţ Negoiţă şi avea şi un trenuleţ!”
  • „Să-ţi povestesc ceva. În trecut, am avut spectacol la Bucureşti. La final, un domn m-a invitat la el acasă. Mie mi-a pus în faţă un Johnnie Walker, la pet, iar el şi-a schimbat cămaşa – una înflorată, ţipătoare, aşa – cu o helancă neagră, lucioasă, pe gît. Cît timp eu am băut două păhărele, el mi-a arătat brăţările, ghiulurile, parfumurile, pantofii şi toate costumele lui, „numai Armani, şerifu”, ca să-l citez. Am crezut că vomit. Numele lui era Nicolae Cristescu. Asta se numeste masonerism”
  • „Să-ţi povestesc ceva. În trecut, am avut spectacol la Galaţi. La final, un domn m-a invitat la el acasă. A pus o sticlă de lapte pe masă, după care mi-a zis că e cel mai tare manager din Europa, că-n ţară n-are rival şi că poate să ude şi canapeaua, la o adică. Apoi s-a pupat într-o oglindă şi şi-a dat autograf pe un poster cu el. N-am zis nimic, că p-ăştia nu e bine să-i superi. Numele lui era Mihai Stoica.”
  • „Să-ţi povestesc ceva. În trecut, am avut spectacol la Bucureşti. La final, un domn m-a invitat la el acasă. A pus o sticlă de whisky pe masă, a orientat pachetul de ţigări spre mine, apoi a adus cărţile şi cutia de table. Cît timp am băut eu două păharele, el mi-a luat şi banii, şi pardesiul, şi butonii, şi ceasul, şi cobza, şi tot! Îi intrau numai roială şi 6-6. Numele lui era Victor Piţurcă. Acum o să mă conving dacă zarurile erau măsluite, pentru că dacă n-au fost, ne calificăm sigur” 😉

Comentarii (59)Adaugă comentariu

mandeal (5 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 10:31

fain, m-am dixtrat.

leu alb-albastru (3 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 10:31

sa-ti povestesc ceva: m-am spart de ras! 🙂 )))
bravo Sendre, fir-ai al naibii de simpatic! esti spiritual!
PS Respect Tudor Gheorghe!

ovialex23 (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 10:31

Haios de tot !
Si toate corespund realitatii, din pacate.

PCRTY (2 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 10:33

De unde l-ati adunat pe Sendre asta fratilor? Este patetic..si baietii de la scara blocului meu sunt mai inteligenti.

teddy (12 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 10:33

🙂 pun pariu ca iese doar 6-4 cu poarta-n casa … ca altceva decat autobaza lu’ Cartu nu stim a juca …

1349magus (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 10:33

„Mie mi-a pus în faţă o sticlă de whisky, el avea o sticlă de lapte. Cît timp eu am băut două păhărele de whisky, iar el o jumătate de sticlă de lapte, am stat de vorbă. Numele lui era Mircea Lucescu.”
Concluzia :
Lucescu e un papa-lapte . 🙂 ))

cosmin (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 10:36

Exceptional.

adi (6 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 10:43

super!

P.C.R. (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 10:47

de aceea unii ajung departe si alti raman carpe !

emil (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 10:50

Foarte tare! Chapeau!

goghe (2 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 10:54

Sa-ti spun ceva – daca pe toate le-ai nimerit din plin, la Piturca ai dat cu mucii in fasole. Pentru ca dintre toti cei enumerati mai sus, pentru Piturca vorbesc rezultatele.

Zamby (2 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 10:57

Bravo Sendre!!!

Adi (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 10:58

„Mie mi-a pus în faţă o sticlă de whisky, el avea o sticlă de lapte. ”

Cand am citit asta, am crezut ca vrea sa-l abuzeze. 🙂 )

Daniel Sendre (32 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 11:00

goghe: O sa vezi ca o sa vorbeasca si norocul. Picam cu Grecia si ne calificam 😉

P.C.R De ce? Pentru ca beau lapte? 😉

Hoop (4 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 11:00

concluzie: nu il enervati pe MM ca e labil si te bate 🙂 asta dupa ce se masturbeaza in oglinda 🙂 ).

Si sa stii ca Tamas mai traieste si prin scari de bloc (si probabil in masina)
.

criu (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 11:00

1349 magus asta inseamna sa iti faci meseria nu sa iti bati joc ,dar ce sa intelegeti voi ! am ajuns o tara de cacao pentru ca avem o gandire asemanatoare !!!!

Mihai Viteazul (2 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 11:02

Bre nea Tudore, la Craiova nu te-a invitat nimeni la masa?

Decebal (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 11:10

Sa-ti povestesc ceva..Tamas si beat joaca ai bine decat scrii tu
treaz 🙂

cazzino (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 11:13

senzational !!!
frf a delegat 6 oficiali care vor participa la tragerea la sorti pentru meciul de baraj CM 2014.
dupa tragerea la sortii s-a intamplat ceva incredibil- din urna adversarilor romaniei s-au extra pe rand :
un careu de asi, doua chinte royale si doua duble 6-6 .

goghe (2 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 11:16

Sincer – as vrea sa picam cu oricare doar sa ne calificam 🙂
Dar despre Piturca ramin la parerea mea … are ochi, dar n-are material. Omul este enervant, dar destul de realist asa ca parte din noroc si-l cam face cu mina lui 😀 …

gabriel (2 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 11:18

@Mihai Viteazu
Ba da a fost invitat si dupa pileala i-au fost inmanate doua bilete la ordin de la firma Spiso Agrocom. Nu aveau acoperire in banca. Semnase unu, de-i ziceau toti chelnerii din pizzeria New York, domnu’ Adrian.
Asta inseamna bussines oltenesc.

Ardeleanu’ (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 11:28

Distractiv,mai ales cea cu mm 🙂 )

gabi_stelist (3 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 11:35

“Să-ţi povestesc ceva. În trecut, am avut spectacol la Bucureşti. La final, un domn m-a invitat la el acasă. A pus o sticlă de whisky pe masă, a luat un pix si-o coala de hartie incercand sa schiteze cate ceva din ce-i povesteam. N-a reusit sa scrie nimic, nici macar o fraza, noroc ca stia doar afabetul si s-a inventat tastatura….”

LEFTER POPESCU (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 12:06

Buna ziua domnule Sendre,
.

Sa va povestesc ceva pe care l-ati uitat sau l-ati evitat sa-l pomeniti. In trecutul nu prea indepartat, in Bucuresti, avea loc, aproape in fiecare zi, un spectacol la care ati participat si dumneavoastra. La final , un domn v-a invitat la el in Castel . V-a pus in fata o sticla de sampanie iar el avea o jumatate de kg. de branza de oaie . Cat timp ati baut un paharel iar el din doua muscaturi, jumatatea de „oaie”, nu ati reusit sa scoateti un cuvant pentru ca numai el vorbea. Vorbea mult dar cu mainile . Gura fiindu-i ocupata cu branza. Printre sughituri el v-a aratat ceasurile, butonii de mansetele camasii, 10.000 euro bucata, bratarile, ghiulurile, parfumurile, pantofii şi toate costumele lui cu turul in vine , cica cumparate de la Londra cu 100.000 de lire bucata, comanda speciala ca să-l citez. „V-a fluturat pe la nas” un teanc de bani ca sa”va intre bine in cap” cat de smecher este el .V-a povestit, de asemenea, cum la meciul de debut de pe Arena Nationala , dintre Romania si Franta, a fost „profund suparat” ca spectatorii au huiduit „Maseoza” imnul Frantei . L-ati ascultat cu gura supradimensionata dar nu v-a venit sa vomitati. De fapt nici nu aveati loc pentru ca”Sala tronului” era plina ochi de invitati si ar fi trebuit apelat 112. Asa ca v-ati abtinut in speranta unei noi invitatii. Numele lui este GIGI BECALI.

V-am reamintit aceasta „povestioara” pentru ca merita s-o scrieti dvs. in locul celor scrise mai sus. Insa pe GIGI nu aveti curajul sa-l deranjati … v-ar zice „vre-o doua de neamuri” ,chiar si acum cand costumele sale sunt „dungate” iar turul pantalonilor tot in vine ii sade.

Apropo, domnule Sendre : Stiti ce este acela un IZMENAR ?

Izmenar este acela care se considera INDISPENSABIL .

Va multumesc daca mi-ati citit comentariul.

bogdan (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 12:20

foarte tare!!! cat despre cei care spun ca despre selectionerul putirca nu a nimerit-o… le spun numai atat: ce parere aveti despre meciul cu andorra cand dupa lupte grele am reusit sa marcam in minutul 43 si se bucura comentatorul de parca bateam Brazilia si meciul cu estonia cand la 1 0 faceam posesie si tineam de rezultat… stiu! o sa-mi spuneti ca fotbalul e foarte tacticizat si nu mai exista favorite in ziua de azi! da! e ca si cum eu merg cu loganul in blana pe banda a doua si cand vine unu cu bmw in spatele meu, nu ma dau la o parte… e si asta o tactica de a castiga… nu ?

leonte (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 12:54

“Să-ţi povestesc ceva. În trecut, am avut spectacol la Constanta. La final, un domn cu privire ciudata m-a invitat la el acasă. A pus o sticlă de whisky pe masă. Cand am vrut sa beau primul paharel, m-a oprit si a zis ca imi arata el cat se toarna si cum se pune gheata. La inceputul discutiei mi-a zis ca-s cel mai bun, dar la plecare mi-a tras si cateva injuraturi. Numele lui era Traian Basescu.”

Paul (2 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 13:04

@Bogdan Sa fim seriosi la ce jucatori avem e de mirare ca am ajuns si pana aici. Uita-te si tu afara de Chiriches si Maxim care se pare ca vor confirma in Europa restul care prind un contract afara fie freaca tusa, fie nici macar nu e inclus in lot fie dupa ce joaca cateva minute si scot cateva laude le intra in cap ideea ca sunt vedete si o ard prin baruri, sunt dati afara si se intorc cu cozile intre picioare inapoi pentru ca apoi sa fie dati afara si de aici dupa 7 zile (vezi cazul Tamas). Ar mai fi cativa jucatori pe la Steaua care ar misca pe la nationala si resutul sunt praf si pulbere. Asa ca nu e de mirare ca le tremurau chilotii cu Andorra, mai ales ca era si ceva presiune acolo.

Tin minte ca erau vremuri cand bateam echipele astea cu juniorii fara stres si le mai dadeam si cate 5 6 goluri. Dar e deja istorie.

Asa ca este adevarat ca si echipele mici s-au intarit dar la fel de adevarat este ca noi nu prea mai avem jucatori care sa se descurce onorabil la un turneu final. Asa ca sa multumim providentei ca am ajuns pana aici si poate … poate daca avem mult noroc de tot ajungem si in Brazilia in postura de echipa calificata la turneul final si nu ca spectatori sau observatori.

Toate bune si multa bafta Romaniei la baraj caci va avea nevoie!

IRONMAIDEN (4 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 13:11

1. romanul e ospitalier
2. toti cei de mai sus par gay
3. discutiile serioase duc negresit catre arbitraje potrivnice

lebateauivre (6 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 13:31

decebal: a mai fost cineva avand stilul asta;
dobrin il chema; si scria capodopere

Stalky (2 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 14:13

Aia cu Stoica cea mai tare. ”N-am zis nimic, că p-ăştia nu e bine să-i superi. Numele lui era Mihai Stoica.”………taree,mi-au dat lacrimile de ras.

cezar (5 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 14:17

sa-ti spun ceva,e unu care cica scrie la ziar,aiurea,
el zgirie hirtia numele lui, sendre daniel,
un mare fis,va rog sa-i cere-ti banii pentru hirtia consumata

Florin (4 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 14:28

Io zic sa nu accepte barbu.giul nostru vreo invitatie la praz de la croati sau greci…

Cristian (38 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 14:38

Am ras de-am murit :))))
Multumim 😀

doru (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 14:49

magistral articolul. demult n-am mai ras atat de bine. felicitari!

adi (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 15:12

Haios articolul. O mentiune totusi ptr Tudor Gheorghe. Maestre esti tare in meseria matale dar la fotbal ai ramas in urma (e normal) .Mircea Lucescu a fost ofertat dar a REFUZAT sa preia echipa nationala. De ce? Ptr ca face multi bani in Ucraina si ptr ca l-a impus (in discutiile cu Lupescu) pe celebrul lui fiu ,Razvanel la nationala( sa facem loc tinerilor ,el este prea batran) iar Razvanel ne-a dus pe cele mai inalte culmi:locul 59 in lume(e drept se putea si mai „sus” daca nu fugea. Iar Mircea batranul apare in stilul caracteristic si vomita:daca Razvanel nu era alungat Romania era departe. El a umilit Bosnia!!! Deci din asta ar trebui sa intelegem faptul daca Romania a terminat in spatele Olandei e un dezastru ,cu Razvanel ,Romania lua fatza Olandei la 10 puncte distanta!!!

Multumim nea Mirecea ptr lamuriri .Si cu tramvaiul???Mai zboara precum OZN-ul in urmarirea matale?

nea alecu (24 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 15:24

Tare!

seba (66 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 16:15

super tare cu domnul din brasov 🙂 )

seba (66 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 16:16

si poate n-or fi fost masluite zarurile alea si ne calificam 🙂

Ordessis (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 16:32

Superb. Iata ca se poate face si pamflet adevarat….. Bravo Sendre, ai castigat (cel putin) un fan.

para (3 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 17:29

Puteai sa spui si povestea in care odata ajuns la Meme Stoica acasa, acesta s-a dus la baie, s-a schimbat in ceva mai comod, o rochie, si abia apoi a inceput sa se uite in oglinda si sa-si dea autografe pe sani, adica pe pieptul ala de copil la pubertate.

Nicolae (1 comentarii)  •  18 octombrie 2013, 18:07

Am ras de mi-au dat lacrimile de dimineata. (sunt undeva pa malul Pacificului). Astazi cu siguranta voi avea o zi minunata. Multumesc!!! 🙂

zsigodya (1 comentarii)  •  19 octombrie 2013, 2:24

Să-ţi povestesc ceva: spectacolul din trecut al mascariciului megaloman oltean Tudor Gheorghe a fost asistat doar de olteni, care erau multi in Hunedoara.
Fiindca atunci cand se nasteau, oltenii erau dati de muicile lor cu capetele de linia ferata (ca aveau si ei ! Una…), si li se spunea: „Vazusi, muica? Incolo e Hunedoara, iar dincolo e Timisoara!”. Iar cand se faceau mari (hoti), plecau acolo unde li s-a aratat. Asa ca acum sunt mai multi olteni in Ardeal decat in Oltenia, iar menestrelul oriental nu mai are cui sa-i cante, acasa la el… Pe ardeleni ii doare-n …. de lalaiturile lui!

vasco (161 comentarii)  •  19 octombrie 2013, 7:37

Mie imi place cel mai mult aceea cu MM urmata dea cea cu fantele batrin de giulesti.As fi vrut una si cu becali ,cel mai nevinovat pirnaias.

dorinel (1 comentarii)  •  19 octombrie 2013, 11:05

genial

redknapp (8 comentarii)  •  19 octombrie 2013, 14:28

zsigodya vine de la jigodie ?

vasco (161 comentarii)  •  19 octombrie 2013, 14:33

Zsygo,esti bolnav ,ai sufletul plin de ura,nu o sa te mai faci bine nici tu si nici compatriotii tai.Arunca-te de la etaj,tu de fapt te chinui,nu traiesti.

Venom (1 comentarii)  •  19 octombrie 2013, 17:02

Bun articol. Nu merita laturile de la multe comentarii. zsigodya si altii sunteti doar niste troli retardati.

pawn (5 comentarii)  •  20 octombrie 2013, 18:00

“Să-ţi povestesc ceva. In 2004, o multime apreciabila de cretini s-au asezat la masa cu un individ cu chelia acoperita de o suvita dezgustatoare. Individul le-a pus pe masa o sticla de whisky, pe care a uscat-o intr-o ora. Si le-a zis ca or sa traiasca bine. Bine de tot.
In 2012, n-a mai pus nimic pe masa (desi putea s-o puna pe Elena Udrea, ca asta-i mai ramasese), dar a pus serviciile sa numere bine voturile celor care intre timp se scuturasera de cretinism.
Si uite ca a ramas sa jupoaie de piele in continuare un popor de 20 de milioane de oameni.

Ottonelu (2 comentarii)  •  20 octombrie 2013, 18:09

Bun articolul, domnule Sendre! Serios! 😀 Inca mai rad… rid, nu rad… lapte.
Ati uitat de alde Dobrin, Dinu, Bumbescu, Lupu, Crisan (Dumnezeu sa-l ierte), Donose, Beldeanu, Neagu, Dumitrache (Dumnezeu sa-l ierte), etc, …
oricum, daca era lung articolu’, poate se speriau unii…

Rene Higuita pe Wembley (1 comentarii)  •  20 octombrie 2013, 22:30

@zsigodya spune adevarul ; si adevarul doare , lingaul pesedeilor, PENIBILUL gheorghe tudor, ii mai impresioneaza doar pe cei inspaimantati de Josnicul dicton iliescian ”noi nu ne vindem tara, ca s-o fure ai nostri tovarasi”…A tunat si s-au adunat, gheorghe tudor si socaciu victor, din coasta celui scuipat (DOAR) la revolutie … paunescu adrian …. Aceste mizerii au propovaduit nationalismul gaunos prin manualele scolare ”eu imi apar saracia si nevoile si neamul” sau ”cine a indragit strainii, manca-i-ar inima cainii” samd. Sila si scarba eterna pentru cei ce mai spala pe creier tinerii sau pe cei mai slabi de ingeri…Am pronuntat socaciu, imi vine sa vomit, ala care nu suporta limba engleza si propovaduiesc anti-americanismul si sionismul mondial, socaciu , ala ce dorea dublarea filmului ”Pe aripile vantului”…Asa si asta , ghe. t., generatii intregi de copii , de tineri i-ati educat in spiritul URII fata de straini …… , HUOOO !!!

Comentează