Arhiva

Toate articolele
Cele mai noi articole de Arhiva
De cînd îl știu

Vara lui 1987. Radio București difuza lunea o emisiune de sport, “Magazin sportiv”, o retrospectivă a săptămînii precedente. Acolo, de ceva vreme, Ovidiu ținea o rubrică. În vara aceea, după Wimbledon, a recitat, cu vocea sa joasă și gravă, o […]

...

Ponta a vrut să se folosească de imaginea lui Halep în campanie, dar ea l-a refuzat

Mai întîi știrea, fără comentariu. În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de […]

...

Reunirea de la Rahova

Ieri, de ziua lui Gică Popescu, Hagi i-a strîns și au mers la Rahova. Pe Stelea și pe Didi, pe Dumitrescu, pe celălalt Ilie, „Cobra”, pe Gâlcă, pe Gabi Balint. Plus Chivu, cel care va putea spune peste ani că […]

...

Revoluție în fotbal declanșată de comentatorii TVR! » Iată 10 informații care vor bulversa Universul :)

FIFA a decis să-i introducă pe cei 8 comentatori TVR în albumele Panini. Mario Balotelli a anunțat pe Twitter că oferă 4 Bocanaci și 3 Mihoci pe un Șelaru. Celebrul comediant american Dave Chappelle a declarat că a ajuns la […]

...

Ion Țiriac, bomba nucleară și o demonstrație de meserie

Sînt 12 ani de atunci. Un interviu cu Ion Țiriac pe tema finalei de Cupa Davis cu SUA, cea de la București, din 1972. Bogdan Enoiu și trupa sa de la McCann au organizat atunci un eveniment superb, „Rejucarea unui […]

...

Anghelache: un om, un unchi, o umbră a magului

Sîntem încă vii, iar asta ne dă dreptul să rîdem și să plîngem.

După 1-2 cu Pandurii, domnul Anghelache a închis în cîteva cuvinte esențele: „Țucudean s-a bătut ca un vîrf de atac care a fost singur”. Să uităm cacofonia, […]

duminică, 15 septembrie 2013, 8:26

Sîntem încă vii, iar asta ne dă dreptul să rîdem și să plîngem.

După 1-2 cu Pandurii, domnul Anghelache a închis în cîteva cuvinte esențele: „Țucudean s-a bătut ca un vîrf de atac care a fost singur”. Să uităm cacofonia, să coborîm asemenea unui scafandru răbdător spre profunzimile care ascund perlele veritabile.

Pe 6 septembrie, site-ul clubului a publicat „un mesaj emoționant” din partea președintelui executiv. Acesta a trecut neobservat, spre rușinea compatrioților. Înaintea amicalului cu Șahtior, domnul Anghelache a prefațat „o partidă prietenească şi nu numai amicală”, al cărei scop „este, în primul rînd, unul sportiv, de pregătire”. Dinamo „se prezintă la acest colocviu cu un lot întinerit”. Urmează, în sute de cuvinte, „un laudatio”. Cine e Mircea Lucescu?

Întîi de toate, artistul. „Meșterul din mîna căruia a ieșit o adevărată bijuterie”, cel care „a sădit şi a lăsat flori, bucurie şi dezamăgire cînd a spus la revedere”. Apoi, „magul, iubit și adulat”, omul „cu tact și migală”, „cu multă răbdare și pricepere”, „cu pricepere, pasiune și tact”. Lucescu „a adus în dreptunghiul verde jucători care au ajuns la înalta glorie sportivă”, iar azi e unul din „sfătuitorii fotbalului mondial”, a cărui valoare „este dată de comportamentul său mai mult decît natural şi pămîntean”.

Finalul? „Noi toţi trăim o seară magică prin aceea că avem copilul şi magul de acum printre noi. Nimic nu este senzaţional în afară de statura imensă a celui care nu trebuie să coboare pentru că se află printre noi. Fie ca aceasta să constituie imboldul nostru de a nu pregeta în a încerca să îl copiem în încercarea de a construi un nou Dinamo!”.

Domnule Anghelache, nimeni nu se îndoiește de iubirea dumneavoastră pentru Lucescu. Sînt sigur că nici dumnealui. Dar nepotul Negoiță v-a adus să faceți o echipă. Nu-i ușor, nici asta, nici să vă rupeți de trecut. Folosiți-vă însă energiile, îmi permit să vă sfătuiesc, pentru a bucura suporterii prin joc și rezultate. Dinamo are toate șansele să rămînă la umbra „magilor”, după chipul și asemănarea dumneavoastră.

Și bănuiesc acea căldură fericită care vă cuprinde atunci cînd îi strîngeți, în realitate sau în vis, pe Fai, Zougoula și Ndaw la o consfătuire. Cînd explicați acestor „studenți din statele prietene africane”, transformați peste ani în jucători, ideile progresiste și disciplina muncii. Iar mesajul lui Zougoula, „am venit la Dinamo să descopăr Europa”, v-a confirmat, probabil, nostalgia dulce a ședințelor. Poate sînt prea tînăr, dar sînt încă viu: construiți Dinamo, altfel veți obosi în „a nu pregeta în a încerca să îl copiem în încercarea noastră de a construi un nou Dinamo”.

Comentarii (53)Adaugă comentariu

mihaic3001 (8 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 9:36

Sunt stelist şi mă distrez copios văzând-o pe Dinamo alternând între locurile 10-13 şi invers. N-aş dori niciodată Dinamo în liga a II-a, aşa cum nu-mi doresc nici Rapidul acolo. Deci, n-am nici o treabă sentimentală cu Dinamo.
Mulţescu, după părerea mea, mai mult umflat de presă decât antrenor (e părerea mea şi respect activitatea lui Mulţescu ca jucător), ştiam că se va „împotmoli” la Dinamo tocmai din această cauză – că nu-i antrenor. Acolo pe bune, doar Dinu ştie fotbal în adevăratul său sens. Restu-s novici. În fine, probabil, după înfrângerea din etapa viitoare din meciul cu Petrolul, va zbura şi Mulţescu de-i vor merge fulgii şi iar se va duce dracului „marele proiect dinamovist” anunţat cu trâmbiţe de Negoiţă şi acest no-name plin de îngâmfare Anghelache.
N-o fi Mulţescu frate cu tata, dar băi nea Anghelache, cum vine mă treaba asta : „dintre mine şi Mulţescu, eu am dreptate. Mereu?” Păi cine dracu te crezi măi Anghelache tu, Mafalada ? Celălalt (Negoiţă), la fel : cum a zis Dinu nişte adevăruri amare, cum … mare şmecher – îl dau afară pe Dinu dacă mai critică în public. Păi băi hahalerelor, tocmai de-asta se duc dracului de râpă echipe cu tradiţie precum Dinamo , Rapid, etc. Datorită aroganţei voastre de mari patroni (de carton, normal, că dacă v-ar lua cineva la bani mărunţi în ţara asta cum aţi făcut banii …. – dar ptr. că suntem în România, nu vă pune nimeni astfel de întrebări), care n-aveţi răbdarea şi caracterul de a asculta şi a accepta opinii avizate de specialişti în domeniul FOTBAL, altele decât opiniile tâmpe ale voastre, o tot luaţi în freză şi sunteţi la ani lumină distanţă de Steaua.
Mă uitam acum, zilele astea, la „delirul” acela – Mutu la Dinamo, Mutu revine la Dinamo, în staful tehnic, Mutu face şi desface, Mutu face pe dracu să-l ia. Ce-ar fi putut face măi Mutu la Dinamo dacă ar fi revenit la Dinamo ?
Ce mare experienţă şi mare strateg ar fi Mutu ? În primul rând că la pretenţiile lu` ăla de „mare star”, n-aveţi bani să-i daţi nici praful de pe tobă, vorba lui Prodanca şi în al doilea rând, Mutu-i praf şi pulbere şi la propriu şi la figurat … şi-n teren şi-n staff-ul tehnic. Ce dracu să faceţi cu Mutu ? Să vă duceţi după Rapid ? Mă opresc aici, că-l supăr pe Anghelache şi-mi zice vreo două de nu pot să le duc …

Geambasul (43 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 9:42

Dinamo s-a dus la Tg. Jiu, cu gandul la cele trei puncte… A inceput bine, au dat primii gol, dar in repriza a doua, s-a stins… Pandurii au castigat pe merit, cu toate greselile pe care le-a facut ! Nu avea cum sa castige Dinamo la Tg. Jiu ! Deocamdata, Pandurii sunt vicecampionii Romaniei, in editia actuala, sunt peste Dinamo in clasament, asa ca, ei n-aveau nici un motiv sa spere la cele trei puncte ! Multescu zice ca trebuia sa fie 3 – 0 pentru Dinamo ! Ce vorbesti, mai, Nea Gigi, de unde si pina unde visai la 3 – 0, aveai motive ? Dumneata, ai grija ce faci data viitoare acasa cu Petrolul, ca aia sunt in forma, si daca ” o furi ” si de la Petrolul, nu te vad bine ! O sa te dea ” putin ” afara… Acum se vede cat de important era Borcica la Dinamo ! Cind echipa scartzaia, umbla la ” tehnica” ! Prin metode specifice, redresa corabia ! Dinamo a castigat multe meciuri, ” prin metode specifice”, nu aia era valoarea echipei, dovada ca in cupele europene, va comportati de toata jena.. Acum clasamentul va reda adevarata valoare, nu atunci !

Ramon (37 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 10:03

depinde si timpul pe care-l are la dispozitie si ce putere va avea echipa care este in constructie. Negoita se pare ca este pe principiul cheltuielilor minime, iar primele locuri nu sunt disponibile pentru asa ceva. La polul opus s-a aflat Copos, care s-a umplut de datorii si a ajuns in pragul falimentului. Negoita se pare ca nu vrea asta. Decat doua jocuri in EL, poate este mai ieftin sa nu joci niciunul.

Aristotel (43 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 11:04

Mutu la Dinamo ? Ma faceti sa rid ! Ce sa faca Mutu la Dinamo ?, vorba lui Mihai de dinaintea mea ! Poate sa-i invete cum sa traga praf pe nas, sa nu se ingrasa fotbalistii ! Ca asa a facut si el, de a ajuns o mirtzoaga de fotbalist, care mai are si pretentia sa-l ia Piti la nationala sa doboare recordul lui Hagi ! O sa moara de oftica si de inima rea, ca n-a putut sa doboare recordul lui Hagi de goluri date la nationala !… Nici nu merita titlul asta, de golgeter al nationalei cum sa se compare el cu Hagi ?… Va mai aduceti aminte, cand a executat 11 m in meciul de la europene, de acum cativa ani, al Romaniei contra Italiei ? Mutu era atunci jucator la Fiorentina parca, si va dati seama, ca daca inscria, Italia era eliminata de Romania, fapt unic in istoria meciurilor directe, iar el, jucand in Italia la acea vreme, il ” terminau ” mafiotii ! Asa ca, i-a facut smekereste cu ochiul portarului, indicand coltul la care va bate ! Mutu a ratat, normal, Italia a ramas in cursa, iar noi ne-am facut bagajele… A fost depistat de doua ori cu prafuri in nas, i s-a facut control antidping… Ca sa vedeti ce ghinion; i s-a facut control, exact in ziua cand se ” prafuia ” ! Ce ghinion, domnule, ce ghinion ! Probabil cand se va lasa de fotbal, sau cand fotbalul il va lasa pe el, o sa mearga in Costa Rica, fermier, pe mosia socrului ! Poate acolo sa aiba ceva rezultate, ca la fotbal, ne-am lamurit !

Cata (5 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 14:02

e plina tara asta de oameni nemaipomeniti care, nu stiu cum se face, o adincesc in mocirla. dl berceanu este un mostru sacru al condeiului iar opinia lui este purul adevar. cu siguranta, dle berceanu va adapti din Palton si Aristotel. dimensiunea filosofica a adevarului dlui berceanu capata proportii cosmice. si chiar primeste comentarii de la adevarati discipoli. maca-caca, ca sa dam sens cacofonicului destin…

un tovaras (1 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 14:04

Viitor de aur clubul nostru are.

ovidiu_3003 (67 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 14:05

Cultul personalitatii dus la extrem …Nici vaalahul nu putea mai bine …

server (5 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 14:10

acest securist nenorocit cu limbaj de lemn ca in sedintele de partid, a tras sfori si-n anii 80, si-n anii 90 si vedem ca si acum incearca mumia sa reinvie…..impreuna cu magul negru din aparatorii patriei timp de cel putin 30 de ani au pus la cale toate nenorocirile de care se vaita azi fotbalul romanesc , acesti doi securisti imputiti e tot ce poate fi mai rau intr-o lume civilizata…………securistii si urmasii lor sunt cei care de 70 de ani ne conduc……..asa analfabeti si oligofreni cum sunt ei au reusit sa ingenucheze o tara , un popor-ca sa vorbesc pe limba cretinului securist!
Idiotul incearca sa i-a fata la prosti gen Edi Apostol cu cartile lui de rahat…..nu spune ca 40 de ani a predat economie politica SOCIALISTA, iar acum totiredusii mintali pot tiparifituici daca au bani…….si jegul asta are multi, impreuna cu cioara din Aparatori au facut si fac cele mai oneroase afaceri…..Alooo……dna-ul doarme????!!

ticbis (6 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 14:11

Ii atrag atentia d-lui Anghelache asupra catorva aspecte:
– Dinamo are in lotul de baza jucatori adusi in urma unor trialuri si platiti cu 1500 de euro pe luna. Asta nu inseamna nici reconstructia si nici intinerirea echipei. Asta inseamna doar ca Dinamo nu are bani pentru fotbal de performanta.
– Intr-un meci amical, intre prieteni, poti sa castigi si cu 6-0! Asta insa nu inseamna ca ai o echipa competitiva si nici ca ai un antrenor de valoare. Deci puteati sa bateti si pe Sahtior cu 6-0, asa cum ati facut-o si cu U Cluj. Dar asta nu face din Dinamo o echipa mai buna decat este acum in realitate.
– Este absurd sa va doriti sa preluati modelul lui Sahtior, din simplul motiv ca acolo echipa s-a facut nu de catre geniul lui Mircea Lucescu, ci de catre sutele de milioane de euro investite in ultimii cinci ani de catre finantatori. Daca s-ar fi facut investitii ca la Dinamo, va asigur ca acum Sahtior s-ar fi aflat in liga a treia din Ucraina.
– Daca doriti sa aveti o echipa Dinamo performanta, mai indicat ar fi sa incercati sa copiati modelul Steaua din ultimii ani. Aici s-au cumparat jucatori pe milioane de euro in fiecare an si au fost dati afara dupa sase luni daca nu au corespuns asteptarilor (liberi de contract!). Deci s-au pierdut bani seriosi, dar s-a reusit formarea unei echipe performante, macar la nivelul Romaniei!
– Tot discursul dvs. de inspiratie ceausista si comunista nu face altceva decat sa va indeparteze fanii si suporterii si sa va atraga antipatia celor putini ramasi care inca nu urasc din suflet clubul Dinamo!

radu (9 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 14:14

anghelache asta e cel mai sinistru conducator din fotbalul romanesc, e un securist odios, un fost vanzator de oameni(s-a ocupat cu vanzarea evreilor si a sasilor pe vremea lui ceausescu). In loc sa dea socoteala pt ce-a facut, e conducator de club…..e adevarat, la cel mai sinistru club, clubul securitatii. Faptul ca il muce e mare prieten cu el, spune totul despre caracterul baragladinei ucrainiene.

Mihu (21 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 14:23

Anghelache și Negoiță nu au forța financiară să redreseze Dinamo. Nu aduc nici un jucător de valoare, numai ciurucuri de pe la echipele retrogradate, sau cei ”refuzați la export”. Ei speră că MI si alte structuri statale să-i ”ajute” în diverse feluri, inclusiv păsuirea de datorii, prin diverse reeșalonări, garanții formale etc. Un control serios la club ar trebui să clarifice măcar un lucru: la cât s-au ridicat datoriile acestei echipe la 31.03.2013 și cum au fost ele stinse? Pentru că, iată, alte echipe cu situații similare plâng prin ligile inferioare!

Câine (3 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 14:49

Am 21 de ani, dar când îl văd, aud, citesc pe Anghelache nu prea-mi vine să cred că revoluţia ne-a scăpat de comunism.

angheLACHE (4 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 14:55

tovarase berceanu, discursul dumitale este al unui burghez imperialist. asteapta-te la un perdaf in urmatorul numar al ziarului ring, ziar de inalta tinuta morala.

Talpaiadului (8 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 15:06

Penibil. Acest om este o fosila comunista in gandire, ceea ce demonstreaza ca ii lipseste cu desavarsire inteligenta, el nu are capacitatea de a se adapta. Nu se poate ca in aprope 25 de ani de la Revolutie sa nu evoluezi nici macar un pic in exprimare. Insa nu el este problema la Dinamo, ci lipsa de bani. Nici Tica Danilescu nu era vreun Seneca, dar Dinamo avea jucatori mai buni si implicit rezultate mai bune. Buba e Negoita, e ori zgarcit, ori bandit, ori sarac, ori toate la un loc.

server (5 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 15:11

ceva bun a facut acest nenorocit…..l-a bagat pe cioban la puscarie, din ura lui fata de steaua el ne-a scapat pentru vreo 3 ani de alta ciuma, cu siguranta el a tras sfori ca ala sa dispara in ideea ca si steaua se va prabusi si securistii lui din groapa vor invia si vor fi si mai mult decat au fost, lucreaza SERVICIILI…….dar nu ne gasim linistea pana nu-i vedem alaturi de cioban pe suedezul mircica si aghiotantul sau din dsi (departamentul securitatii statului)………departamentul central….asa scria pe leitimatia de ofiter a ciorii din bazinul Donbas!

Murmurel (9 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 15:12

In Romania de azi totul e posibil. Daca s-ar fi facut un proces al comunismului, obiectiv si fara caracter politic, nici Iliescu, nici Anghelache si nici-unul dintre fostii demnitari n-ar mai fi avut obrazul sa ocupe o functie cit de cit publica. Dar asa .. ! Prin prezenta lor in viata publica avem cel putin exemple vii a ceea ce a fost si nu va mai fi. Pt. ca a adus minerii la Bucuresti, Iliescu ar fi trebuit dat prin catran si fulgi. Ce s-a intimplat? Moromete i-a bagat pe toti in p .. mamei lor si si-a vazut de ale lui!

angheLACHE (4 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 15:15

era un film, „omul cu masca de fier.” tov. anghelache este „omul cu limba de lemn.”

ares123 (16 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 15:33

Trebuie sa remarc un lucru…aici vad ca majoritatea opiniilor sunt argumentate si de bun simt. Se pare ca cei cativa mucosi care se injura de mama focului pe forumurile altor articole nu au puterea sa ajunga pana aici.

Un dinamovist (119 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 15:41

Va placea Borcea.Aveati de cine rade.Acum va pute seriozitatea lui Anghelache.
La cata mizerie si meserie prost facuta,faceti voi,ar trebui s-o lasati mai moale sau chiar sa va abtineti.
Antipatia voastra fata de clubul Dinaamo,este de cele mai multe ori de cel mai prost gust.
Neutralitatea onoreaza un ziarist.Cand se „coloreaza” devine mai rau(a se citi-mai prost) decat unul de la peluza.

mosu (2 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 15:52

hai domn Berceanu ca e subtire de tot articolul ,sau ce nu mai sunt alte teme legate de fotbal?mai aruncati cate o privire la colegii Vochin sau Cosasu,spor la munca si la mai mare ca se poate.

Steaua1986forever (1 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 16:06

Eu imi doresc ca acest „cuplu” sa ramana cat mai mult timp la dinamo. Si nu vreau sa bag aici tot bancul ala vechi (dar adevarat) cu privire la cei 300 de spartani, 150 de cupluri. Oricum, atata timp cat nepotelul de securist „baga bani” (hahaha) si unchiuletul „conduce” e chiar amuzant. In rest, astept cu nerabdare urmatoarele trial-uri organizate de acesti 2 „profesionisti” si cu multescu 3 (un mare antrenor de altfel) in care sa fie adusi un vecin de-al lui Messi sau un coleg de la gradinita al lui CR7. Daca acestia o sa fie prea scumpi, ne multumim sa vedem la dinamo macar un verisor de-al lui Ozil care joaca in liga VI-a din Madagascar. Evident, adusi in urma unor lungi trialuri..si cu salarii intre 800-1200 euro pe luna. In rest, sa stiti ca nu eram nostalgic dupa limba de lemn pe care o auzeam nonstop inainte de 1989…..ufff..sinistru personaj acest securist.

SS (3 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 16:33

Bercene esti rautacios fara rost si fara motiv!

Erau mai bun analfabetul manelist de RegheBlatt sau schzofrenicul de Mimi Balerina!!??

Hai sa fim seriosi si sa respectam niste principii morale.
Totusi Anghelache asa cum vreti voi sa scoateti idiot in evidenta a scris niste carti….

Tu, de exemplu, ai reusit asa ceva!? :mrgreen:

Gabriel Berceanu (34 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 16:44

@SS: Da, „am reusit”.

mihai (5 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 16:50

„Anghelache: un om, un unchi, o umbră a magului, un comunist, un securist”

Suporter Pandurii (43 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 16:58

Iata ce declara antrenorul Multescu.. ” Am pierdut puncte accesibile, doua cu Corona,doua cu Viitorul unde am ratat o multime de ocazii, trei la Tg. Jiu…” Bai, antrenorule ! Uita-te in oglinda si da-ti doua palme ! Voi ati venit la Tg. Jiu sa luati puncte ? Pai, nu ti-e ma , rusine ? Voi ati terminat campionatul trecut mult sub Pandurii, acum la fel, sunteti mult sub Pandurii, echipa oltenilor a facut furori in Europa iar voi in Europa v-ati facut de KaKao , indiferent cu cine ati jucat! Toate rezultatele obtinute de Dinamo de-alungul timpului, au fost posibile pentru ca v-a ajutat sistemul, au fost cumparati si amenintati arbitri cum ca daca nu va avantajeaza, nu mai obtin permis de trecere pentru a arbitra in strainatate, mai recent, Borcea ” butelie” umbla la butoane… Locul ocupat acum de Dinamo, este cel pe care il meritati ! Cum vrei sa ai performante, cu jucatori platiti ca la adunat de corcoduse ? Performanta se face cu bani, cu bani multi, nu cu jucatori liberi de contract ! Exemplu mai plauzibil decat Tucudean, nu exista ! L-ati transferat in Belgia, din postura de jucator valoros, iar acolo n-a dat nici macar 1 ( unu ) gol ! Daca Tucudean era considerat cel mai bun la Dinamo, si n-a facut nimic afara, va dati seama ce valoare au ceilalti ? Asa ca, domnule antrenor Multescu, nu te mai vaita ca n-ai rezultate ! N-ai rezultate, pentru ca n-ai jucatori valorosi ! Asta e adevarul, nu altul ! Ce tupeu, domnule, sa vii la Tg. Jiu, cu pretentia sa iei toate punctele, cand Pandurii va pot bate la orice ora , in momentul de fata ! Ai grija , ca daca mai luati bataie si in meciul cu Petrolul, va duceti la vale, rau de tot ! Si la drept vorbind, nu va compatimeste nimeni ! Din contra, la toata lumea le pare bine cand Dinamo o ia la vale !

xolv (9 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 17:21

Mafia comunista pune stapanire si pe fotbal

gica (3 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 17:38

care cacofonie baiiiii inteligentule,poate pleonasm,hm,scuze,am uitat ca esti angajat la gsp…

SS (30 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 17:55

@Berceanu

Nu vreau sa manopolizez forumul. Iti multumesc pentru raspunsul, „sarcastic” marca Gigi Becali filozof!

Ma bucur pentru tine. Un roman care scrie o carte este oricum mult mai de folos decat un roman care se crede cel mai mare „menajer” pe care l-a avut Romania {cazul lui Mimi Balerina} sau cel mai mare antrenor ajutat de arbitri belgieni, dupa Murinho {cazul manelistului de Reghe Blatt}.

Oricum, chiar daca nu-ti convine deloc, afla ca si Anghelache=limba de lemn, cum ii spui tu, are si el carti scrise, asemenea tie…

O zi cat mai buna, semem mic si drag!

P.S. Scriind acest articol, nederept, spun eu, nu ai facut altceva decat sa dai apa la moara schizoizilor ingamfati si cu ceafa groasa ce simt in rosu si albastru.

Ei, oricum „nu merita” sa critice un om ca Anghelache, numai si pentru faptul ca ii desparte o biblioteca de carti…

In rest, ma bucur „ca ai reusit”… :mrgreen:

Tomis Dogs (1 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 18:09

Nu trebuie sa iubiti clubul Dinamo si ma refer la celebrii suporteri ai celebrei echipe incurajate frenetic prin celebra „hei, hei, Pandurii!”. Caci, asa cum ai dedus, sunteti celebrii! Noi, suporterii dinamovisti, va multumim pentru performantele obtinute in Europa cu ajutorul banilor publici si va mai multumim ca simpatizati cu steaua.

„Iubim fara regrete, DI NA MO!”

whitefang (2 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 18:34

Cainii mor de drum lung si proostii de grija altora!.

Esenta comentariilor steliste!!. De ce stana nu doarme daca nu are de ce sa se teama?.

SS (30 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 18:44

@Xolv

Mafia comunista nu are loc de mafia stelista!

Nici la Nationala. Nici la Liga. Nici la FRF…

Capisci!? 👿

@ Tomis Dogs (43 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 19:02

Pandurii nu e subventionata din bani publici ! Banii publici, sunt cei care alcatuiesc bugetul consolidat al statului, in mare parte, proveniti din taxe si impozite, din amenzi, etc. Banii Pandurilor provin in mica masura, din cotizatiile de sindicat, care sunt benevoli, din vinzarea de bilete si abonamente si din sponsorizari ! Si la Dinamo, trebuie sa fie la fel, cu diferenta ca acolo mai cotizeaza si altii… Inainte, Dinamo primea si poate mai si primeste, bani de la militieni ( si poate, de la politistii de azi) care erau obligati sa cotizeze la clubul Dinamo ! La fel se proceda si in cazul Stelei; toti ofiterii erau obligati sa cotizeze la clubul Steaua ! In zilele noastre insa, echipele trebuie sa aibe un investitor sau mai multi, care sunt dispusi sa sponsorizeze echipele de fotbal ! Daca investitorul nu are bani multi,nu-si poate permite sa cumpere jucatori scumpi, deci si valorosi !. Si daca n-ai jucatori valorosi, n-ai nici rezultate, e normal !

LiviuDinamo (3 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 19:15

DEMISIA —> anghelache

Dog S Company (3 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 19:58

Tov.Berceanu….ai si uitat ca ai fost tovaras si nu se cade sa vb tocmai matalutza de limbi de lemn……In rest,ce ar fi sa scrii mai departe despre viata si transhumanta „team”-lui ovin…???? Si lasa-ne pe noi care impartasim aceeasi greatza fatza de oile tale…!!

simplu suporter (18 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 19:59

un cripto-comunist sinistru. oda ilustrului conducator! ma infior cand citesc asa ceva. nu credeam sa mai existe asemenea delir vocational, dar se vede treaba ca batranii comunisti de vaza nu si-au schimbat nici parul :-). cu anghelache inainte intru propasirea gloriei partidului iubit. FCD!

alex (5 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 20:13

sunt multi care comenteaza aici ”’povestind” din auzite despre comunisti,securisti sau alte povesti la ”moda” in zilele noastre, dar multi sunt nascuti dupa revolutie si vorbesc si ei doar asa. Anghelache a facut din Dinamo alaturi de Mircea Lucescu in anii 87–89 o putere in fotbalul european si numai revolutia a facut ca Dinamo sa nu casitge un trofeu european. Pacat ca ”’ziaristul”’ care a scris acest articol ,nu a facut o analiza corecta referitor la meritele lui Anghelache in cadrul clubului Dinamo. Dinamo s-a zbatut in era borcea in mediocritate ani buni si acum domnul ziarist doreste ”’performanta” in 6–7 luni????? Sa asteptam macar 1–2 ani si apoi sa ne dam cu parerea despre proiectul lui Negoita la Dinamo

ticbis (6 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 20:33

@Tomis Dogs
Gresesti!
Toate echipele care au printre sponsori primariile oraselor in care activeaza cheltuiesc banul public, adica sunt sustinute din bugetele locale. Este usor de remarcat, cele mai multe joaca cu sigla „primaria X” pe tricouri, pe langa alti eventuali sponsori. Chiar daca primaria iti pune doar stadionul sau baza sportiva gratis la dispozitie, tot bani publici inseamna. Din punctul asta de vedere Pandurii, alaturi de Vaslui, U Cluj, Otelul, Petrolul, Ceahlaul, Sageata, Viitorul, etc., nu face exceptie.
Singurele echipe 100% private din liga I-a, care nu beneficiaza de niciun leu din bani publici si-si platesc si iarba pe care calca sunt Steaua si CFR Cluj.
Dinamo inca are ca actionar minoritar pe AS Dinamo (clubul sportiv al ministerului de interne) care-i pune la dispozitie aproape gratis baza sportiva, deci bani publici.
Astra s-a mutat de la Ploiesti la Giurgiu tocmai pentru ca a facut un parteneriat cu primaria din Giurgiu, ceea ce nu putea sa faca la Ploiesti din cauza Petrolului. La fel a procedat si Viitorul cu primaria din Chiajna.
Cu exceptia celor doua echipe mentionate mai sus (Steaua si CFR Cluj), TOATE celelalte formatii din liga I-a cheltuiesc bani publici. Desigur, intr-o masura mai mare sau mai mica.

ticbis (6 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 20:46

@Alex
Deci daca Ceausescu mai statea un pic la putere Dinamo ar fi castigat o cupa europeana???!!!???!!!! Cu ajutorul lui Anghelache, acest artizan al performantelor de nivel mondial???!!!???!!!!
Bravo!!!!
PS: tu chiar crezi ineptiile pe care le-ai scris???

ares123 (16 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 21:08

@SS
Am crezut ca obsedatii ca tine nu au ajuns pana aici…dar m-am inselat. Visezi numai Steaua, …..nu te lasa sa dormi Steaua…pacat de tine.

radu (9 comentarii)  •  15 septembrie 2013, 23:48

@ss
anghelache a scris carti?..ha ha…ai citit vreuna? in ziua de azi, cu bani, toti cretinii, toti analfabetii, publica…
Am citit odata un articol scris de monstrul asta in Ring si mi s-au strepezit dintii…..ion iliescu pare un fel de Balzac pe langa tov anghelache
E chiar grav daca dinamovistii nu-si dau seama ca anghelache e pt ei o rusine mai mare chiar decat ghetele lui mateut si camataru. Sa ai in 2013 un asemenea brontozaur rosu in conducere, e o chestie….pacat ca visinescu are ceva probleme, poate l-ati fi cooptat si pe el, ca sa faca cuplu cu anghelache.

Aurelian Verdes (1 comentarii)  •  16 septembrie 2013, 0:23

@ SS
ratzushka, mai respiri? Bine ca nu te-ai sufocat din pricina maretelor impliniri si a „succesurilor” din mandatul (neg)oita-(anghe)lache!
Suferinta blanda si cat mai lunga, ratzushko!

andrei (2 comentarii)  •  16 septembrie 2013, 0:31

ba voi astia care vorbiti de mutu aveti buletin? Adrian Mutu este un jucator de fotbal care a valorat poate pe nedrept nu stim asta…20 si ceva milioane euro…are in palmares echipe ca inter, juventus, fiorentina, chelsea si peste 100 goluri in seria A…descaltatilor…prostilor comentatori…Mutu este in randul fotbalistilor de top…nu gen rusescu…neinclus in lot la Sevilla….si citesc comentarii gen…mutu e varza…cine e mutu…sa se oftice ca nu a doborat recordul lui hagi…k piturca face bine…k vica lui piturca inca are poza lui mutu in portofel…iar noi cu gen stancu ne mai pregatim de un mondial la tv 🙂

Alex One (27 comentarii)  •  16 septembrie 2013, 9:51

Unchiu’+nepotu’+ Multescu zis „Laur ma-ntelegi”(cel smecherit sau furat mereu de arbitri) intruchipeaza expresia penibilului.Intr-o tara normala,pana sa ajunga marea antrenor( daca mai apuca) ,sigur ar fi fost si mai mare daca nu-l furau si pe asta arbitri, sigur Mircea Lucescu ar fi zacut in puscarie pentru sutele de meciuri aranjate pentru a ciordi ghete de aur ( subiect ignorat si dupa un sfert de veac de jurnalisti). Poate, nu sigur, pentru ca nici de la CFR sau Galati n-a intrat nimeni in parnaie.

Cata (5 comentarii)  •  16 septembrie 2013, 10:32

cita prostie revarsata in zeci de postari de vajnici discipoli ai dlui berceanu… ala da sfaturi, e doctor in domeniu, ala spune ca are 21 de ani dar cind vede nu mai gindeste, altu zice de cultul personalitatii si habar nu are ce-i ala si cum se manifesta… ala spune ca-l conduc securistii de 70 de ani si i-au faut viat aun calvar ha ha ha ha ha ha ha esti mare, dle berceanu! la ce-ti trebuie o atrmata de imbecili?

budurel (1 comentarii)  •  16 septembrie 2013, 14:03

sint dinamovist (tata a lucrat la seku lui ceasca, ii stie pe niculaie de la astra, pa anghelache, pa badea, pa nastase adrian, etc.), dar ‘m place mai mult steaua! chiar m-am bucurat cand i-a batut pa cainii aroganti din groapa!! mi-a parut rau ca nu le-au dat mai multe !!! e mai bine acum cand tin cu steaua; dorm linistit, urmaresc meciurile linistit! cu dinamo trebuia sa iau pastile: distonocalm, xanax, etc.!!!

anapauchertisminitchi… (161 comentarii)  •  16 septembrie 2013, 16:12

@Server,
Total de acord cu ce ai scris,in plus as incerca sa-ti raspund la intrebarea din final:care DNA?Acela care e de fapt un detasament al celor care au luat puterea in ’89?Ai vazut sau auzit de vreun securist judecat si condamant pentru ce a facut?Dupa 24 de ani aparut ,in urma insistentelor din presa,relicva aceea care cica ar fi comis un genocid…bla,bla.Ceilalti sunt in dna,judecatorii,CCR,parlament ,guvern(e) si nu in ultimul rind,la Cotroceni.

nimann (6 comentarii)  •  16 septembrie 2013, 17:25

totul pentru partid,acord global,vacarii care au ajuns sefi.
stiti ce a distrus romania,acei oameni curati care au ajuns sefi,care au ajuns sa conduca pentru ca aveau origini sanatoase;vacarulsatului ajuns primar,construim un stat nou-similar new dinamo,negoita ori are bani si este un zgarcit ori nu are si este un investitor de carton care vrea doar sa-si faca publicitate pe spatele brandului dinamo.
auzi tu presedinte-unchiu anghelache-pai numai cei fricosi care nu stiu sa-si aleaga oamenii isi pun rudele in posturi de conducere,un om depasit de timpuri-mai bine statea la umbra boltei si-si minca pensia de nomenclaturist.
dinamo un brand care are pretentia sa se bata la primele locuri in romania cu salarii de divizia c( in spania,italia,germania).pai bine mai negoita cu salarii de 2000 euro vrei sa cuceresti europa?sa zici mersi data echipa termina pe locul 10.ce cauta tucudean la dinamo?si titular?in afara de rotariu care este o mare promisiune ce mari jucatori ati adus?l-ati luat inapoi pe tucudean.la cat de zgarciti sunteti cred ca va plateste taicasu salariul ca saracu este este pe dinafara cu fotbalul,cred ca v-au dat bani si belgienii sa scape de el.
ce mai dinamo este groapa(stadionul asta este)de gunoi pt fotbalisti-adica adunati toti refuzatii?daca sunteti asa de mari investitori plateati in jur de 2-3 mil euro pe cativa jucatori buni,in iarna mai retusati lotul iar in vara aveati o baza cu care sa atacati campionatul,prevad deja un mare esec.multescu eu cred ca este antrenor insa la echipe unde este lasat sa-si faca treaba si unde este ascultat.totusi un punct negru si pentru multescu:cum poti sa-l tii pe tucudean un meci intreg pe teren cand el este praf,joaca-i pe pusti chiar daca risti sa pierzi,au sansa sa creasca sa prinda jocuri,rotariu are mai multe goluri marcate dacat tucudean de cand a plecat de la dinamo.dinamo la ora actuala este ca o comedie proasta cu actori mediocri si un scenariu de tot rahatul,iar cei care finanteaza viseaza la oscar.
ha!
ha!
ha!
hi!

radu (9 comentarii)  •  16 septembrie 2013, 18:24

@cata

Amice, cu parere de rau, dar cel mai mare imbecil de aici esti tu.
In general oamenii au avut pareri pertinente, in ton cu realitatea: in 2013, un club din Romania(nu intamplator clubul fostei securitati) are la conducere un monstru, un general de securitate, un fost vanzator de oameni(poate ca de-asta l-a luat negoita), un fost mare organizator de blaturi si de trofee trucate(ghetele de kkt ale lui haplea si mateut), un semi-analfabet.
Daca voua dinamovistilor vi se pare normal, atunci e ok.

groparu (6 comentarii)  •  18 septembrie 2013, 2:30

Articolul tau nu e reelvant deoarece nu cunosti prea multe despre Anghelache. Nici pe plan sportiv nici plan economico-politic despre care spun ca trioul Voiculescu-Basescu- Anghelache este implicat in fraudarea conturilor lui Ceausescu din Elvetia. Pe plan sportiv Anghelache era securistul-conducator al sectiei de fotbal in perioada anilor 80. Fara el nu misca nimic. Tot el este cel care tria valorile ce trebuiau sa vina la Dinamo. De aceea facuse o echipa foarte puternica. El se pricepe la fotbal, Negoita nu. Dovada ca acesta l-a indepartat pe Stratila (singurul jucator de explozie, exact ce ii lipseste acum). Amindoi sint prezenti pentru a pune mina pe baza sportiva Dinamo pe care vor sa o transforme in vile si blocuri (Anghelache fiind exponentul fostilor generali MAI). Fotbalul e ceva adiacent, daca nu curge pica.Despre anghelache pot spune ca are un vocabular peste media ziaristilor din Romania.In schimb e uns cu toate alifiile ca dealtfel toti securistii care au pus mina pe economia romaneasca. Pe plan sportiv impreuna cu Negoita vor „construi ” Dinamo cu jucatori adusi gratis , liberi de contract sau pe foarte putini bani. Ce va fi mai rasarit vor vinde. Ca nu vor luat titlul in urmatorii 5 ani nu conteaza. Pentru ei un singur titlu are valore: titlul de proprietate peste toata Groapa.

flo (48 comentarii)  •  18 septembrie 2013, 8:23

#9 ticbis on 09.15.13 at 2:11 pm

– Daca doriti sa aveti o echipa Dinamo performanta, mai indicat ar fi sa incercati sa copiati modelul Steaua din ultimii ani. Aici s-au cumparat jucatori pe milioane de euro in fiecare an si au fost dati afara dupa sase luni daca nu au corespuns asteptarilor (liberi de contract!). Deci s-au pierdut bani seriosi, dar s-a reusit formarea unei echipe performante, macar la nivelul Romaniei!

care e modelul stelei din ultimii ani? Cazul bricheta?! Cazul autocarul bistritei?! stenogramele?! cazul valiza?! meciul cu timisoara din ultima etapa din 2005?! pleiada de sateliti (si in sezonul asta colcaie liga 1 de ei)?! blaturile pe banda rulanta din returul sezonului 2007-2008, curmate in data de 4 mai 2008?! pedepsirea de catre uefa PENTRU ACTE DE CORUPTIE, unic in istoria echipelor romanesti in cupele europene (slava Domnului, se tot joaca in Europa de aproape 60 de ani)?! monitorizarea de catre uefa?! Nu, multumim! nimeni nu isi doreste o echipa penala…cu patron trimis la parnaie, cu manager trimis in judecata, cu sef de galerie trimis la parnaie, cu antrenor cercetat pentru blaturi, o echipa condusa din umbra de ticalosi precum paunescu si hrebenciuc (becali era doar o marioneta…dar nimeni nu vrea sa spuna adevarul), oameni care au devalizat economia tarii.

Comentează