Arhiva

Toate articolele
Cele mai noi articole de Arhiva
De cînd îl știu

Vara lui 1987. Radio București difuza lunea o emisiune de sport, “Magazin sportiv”, o retrospectivă a săptămînii precedente. Acolo, de ceva vreme, Ovidiu ținea o rubrică. În vara aceea, după Wimbledon, a recitat, cu vocea sa joasă și gravă, o […]

...

Ponta a vrut să se folosească de imaginea lui Halep în campanie, dar ea l-a refuzat

Mai întîi știrea, fără comentariu. În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de […]

...

Reunirea de la Rahova

Ieri, de ziua lui Gică Popescu, Hagi i-a strîns și au mers la Rahova. Pe Stelea și pe Didi, pe Dumitrescu, pe celălalt Ilie, „Cobra”, pe Gâlcă, pe Gabi Balint. Plus Chivu, cel care va putea spune peste ani că […]

...

Revoluție în fotbal declanșată de comentatorii TVR! » Iată 10 informații care vor bulversa Universul :)

FIFA a decis să-i introducă pe cei 8 comentatori TVR în albumele Panini. Mario Balotelli a anunțat pe Twitter că oferă 4 Bocanaci și 3 Mihoci pe un Șelaru. Celebrul comediant american Dave Chappelle a declarat că a ajuns la […]

...

Ion Țiriac, bomba nucleară și o demonstrație de meserie

Sînt 12 ani de atunci. Un interviu cu Ion Țiriac pe tema finalei de Cupa Davis cu SUA, cea de la București, din 1972. Bogdan Enoiu și trupa sa de la McCann au organizat atunci un eveniment superb, „Rejucarea unui […]

...

11 lucruri pe care trebuie să le știe Grigoraș :)

Au trecut mai mult de 48 de ore și probabil că deja toți suporterii știu: Petre Grigoraș a fost numit antrenor la CFR. Iată, acum, 11 lucruri pe care trebuie să le știe și Grig:

1. Să nu acorde atenție […]

joi, 15 august 2013, 9:26

Au trecut mai mult de 48 de ore și probabil că deja toți suporterii știu: Petre Grigoraș a fost numit antrenor la CFR. Iată, acum, 11 lucruri pe care trebuie să le știe și Grig:

1. Să nu acorde atenție răutăcioșilor care spun că nu-l va prinde paltonul la CFR, dar să se bucure ca un nebun de vara rămasă. Prezentul e tot ce contează!
2. Nu cumva să se piardă cu firea și să joace următorul meci cu răutate! Reghe la un moment dat va pleca, iar nea Gigi are celulă cu TV.
3. În momentul în care Paszkany sau Mureșan l-a reconfirmat în funcție prima oară, să înceapă deja să-și caute altă echipă.
4. Să joace și în Cupă tot cu 11 jucători, dar să nu uite că Ricardo Cadu le-a cîștigat, de unul singur, pe toate. Din păcate pentru el, Rednic a aflat prea tîrziu.
5. Cînd anunță echipa în vestiar, să-și aducă aminte să înceapă mereu cu Cadu. Eventual, ca să nu mai piardă timp de fiecare dată, să-l lase s-o anunțe chiar el.
6. Dacă vrea să rămînă în Gruia o perioadă îndelungată, s-o uite p-aia cu „vestiarul e cheia”. Pentru că broasca e la Cadu, cu ușă cu tot!
7. Să se asigure că are vorbele potrivite la el în orice moment, pentru că nu știi niciodată cînd îi vin dracii lui Cadu. „Așa e” – „Da” – „Ai dreptate, Ricardo”, astea trebuie să devină expresii stereotipe.
8. În momentul în care jucătorii nu mai răspund cum trebuie la ceea ce le cere, are mai puțin de 24 de ore să se gîndească unde a greșit. Poate că are noroc și Cadu îl iartă.
9. Dacă într-un meci Deac cere schimbare, să arunce imediat un ochi la Cadu. Poate el e de părere că ăla încă mai poate, n-ai de unde să știi!
10. Atunci cînd echipa se află în cantonament, să aibă grijă să nu dea nas în nas cu Cadu prin oraș după 12 noaptea. Lui Rednic i s-a întîmplat, săracu’!
11. Indiferent ce se-ntîmplă, nu cumva să cedeze și să-i spună lui Cadu adevărul despre cît cîștigă pe lună. Paszkany a pus un pic mai mult decît a aprobat căpitanul.

Comentarii (77)Adaugă comentariu

ovidiu_3003 (67 comentarii)  •  15 august 2013, 9:46

Probabil nu l va prinde paltonul la CFR…Cadu stie de ce …

stando (27 comentarii)  •  15 august 2013, 10:03

Misto. Din pacate, cu tot umorul lor, aceste panseuri sunt pe-aproape de adevar. Nici un suporter intreg la cap nu poate sa priceapa cum Cadu are o asemenea influenta asupra conducerii clubului CFR. O pozitie identica nu au avut-o decat poate Beckenbauer, Cruyff sau Platini, dar unde se situeaza Cadu fata de aceste glorii ? Daca nici Grig nu va fi lasat in pace de gasca portugheza din Gruia se mai duce dracu’ la meciurile CFR-ului. Sa se spele Arpi pe chelie cu ei…

BARBESCUB (3 comentarii)  •  15 august 2013, 10:27

GRIGORAS ESTE UN ANTRENOR DEOSEBIT. DACA SI ACUM CONDUCEREA NU LASA ANTRENORUL SA ISI FACA TREABA ATUNCI GRESESC F. MULT. ATENTIE IN VIITOR

silver13 (1 comentarii)  •  15 august 2013, 10:32

stati linistiti,la grig nu merge cu vrajeala,ori se face cum zice el,ori pleca…nu e milog

Lereter (30 comentarii)  •  15 august 2013, 10:38

Voi nu-l cunoasteti pe Grigoras. E un tip incapatanat,rabda cit rabda,apoi ori e cum vrea el,ori pleaca.Deci Cadu-nejucand la cel mai inalt nivel-sa se teama. Grigoras stie ca e greu sa spargi gasca portugheza rapid,la care au mai aderat,ca le convine,inca citiva.Unul cite unul va pleca,pe rand,nu odata cum voia Rednic. Paskany deja stie ca s-a compromis,normal jucatorii se aduc la cererea antrenorului,nu cum vrea Zanfir sau Muresan. Deci CFR ori intra in neant,ori reincepe sa transpire pe teren. Cu fenta nu mai merge.

ottow (1 comentarii)  •  15 august 2013, 10:41

iarasi un articol de 2 lei scris in 5 minute.

gogu (9 comentarii)  •  15 august 2013, 10:44

Prostii, imbecilitati….
Rednic nu a plecat din cauza lui Cadu, a plecat ca e prost!
CFR vroia sa-l vanda pe Kapetanos, dar boul de Rednic nu intelegea asta (cum naiba sa plece daca nu joaca).
A jucat 80 de minute cu Botosani cu un om in plus si a facut egal, cu Poli a facut egal acasa, pierde cu Vaslui cu 4-0… Cadu e de vina?
P.S. iMI ADUC AMINTE CE TACTICA A ZIS REDNIC CA VA FOLOSI CU VASLUI :”ii lasam sa ne atace ca sa-i suprindem”…. i-a surprins pe toti! Si acum se plange ca l-a schimbat Cadu ! sa nu uite nesimtitul „ce bine-mi pare ca ai luat teapa!”

Mircea (2 comentarii)  •  15 august 2013, 10:45

Nu pare departe de adevar. Dar nici Rednic nu e tocmai usa de biserica. A mai avut cazuri in care a pierdut vestiarul din mana. Cadu mi se pare totusi prea important pt CFR. La AS Roma stie toata lumea ca Totti face si desface tot. Dar sa nu ne apucam sa-l comparam pe Cadu cu Totti. Sunt de parere ca fundasi ca si Cadu (sau mai buni) se gasesc gramada chiar si la noi. Chiriches i da clasa.

Mircea (2 comentarii)  •  15 august 2013, 10:47

Punctul 3 e bestial. Asa au facut cei de la CFR si cu Trica….

ioan (19 comentarii)  •  15 august 2013, 10:48

Se spune despre Cadu :
-Cadu ai alerga pe antrenori si nu viceversa .
-Cadu nu se uita la meciuri de pregatire pentru ca el este intotdeauna pregatit
-Cadu este singurul jucator din lume care chiar poate sa loveasca o minge imaginara
-Cadu nu doarme niciodata ,el este intotdeauna gata pentru urmatorul meci
-Cadu nu bea niciodata apa , pentru ca apa are reactie alergica la Cadu

oginel (1 comentarii)  •  15 august 2013, 10:50

Grigoras nu va ceda nici-o privire ,nici-o vorba ,de la el i se trage lui Cadu

Stefan (4 comentarii)  •  15 august 2013, 10:51

12. Grig sa tina cont ca spalatorii de creiere din media romaneasca vor jugulara de Cadu si pentru asta fac un linsaj mediatic (vezi ziarele din Cluj si Bucuresti) stiind, ca el este un simbol al CFR-ului si vor sa il distruga. Dragi mitici si cozi de topor din Cluj ne doare in cot de parerea voastra subiectiva al unicului vostru neuron. HAI CFR!VICTORIE!

cosmin (2 comentarii)  •  15 august 2013, 10:52

Grigoras va sta la CFR pana va afla Boc ca este cineva in oras care este mai tare decat el

Romeo Ruse (2 comentarii)  •  15 august 2013, 10:59

Superb articol, sper sa il vada si colegii tai „veninosii”, am ras din toata inima, i-am spus si lui Tolo la unul din ultimele articole, felicitari pentru modul „inteligent” si „tragicomic” in care ai gasit „nuantele” si ai aratat atat de clar „adevarul”…Felicitari omule, asa se face un ziar! …Cu umor si „intelegere”…
super!

jalemare (8 comentarii)  •  15 august 2013, 11:01

esti penibil ca de fiecare data.
tu recitesti imbecilitatile pe care le scrii?!
sper ca te platesc in chibrituri astia de la ziar :))

wisher (1 comentarii)  •  15 august 2013, 11:11

Am auzit ca dl. Cadu a vindecat un copil de cancer cu lacrimile sale cand era inca in Portugalia, dar de-atunci nu l-am mai vazut deloc plangand pe dl. Cadu.

G.B. (1 comentarii)  •  15 august 2013, 11:12

Nu inteleg ce are toata lumea cu FC CADU, daca nu ar fi fost el, ce se alegea de CFR ? Credeti ca ar fi avut vreo sansa cu Rednic sa castige trofee ? Sau poate va era frica sa nu apara mai multi jucatori romani in echipa si asa sa mai fi „crescut” unul sau doi jucatori pentru echipa nationala ? Pai daca nu era Cadu unde ajungea Cristiano Ronaldo ? Radem , glumim, dar vina e a antrenorilor, care accepta toate rahaturile de genul, in afara de Rednic nici unul nu a mai avut curaj sa il infrunte pe Cadu, chiar cu riscul de a fi demis. Dar asa cum a zis, a ramas cu pantalonii pe el. (Daniel, poate ca n-ar strica ca Grigoras sa poarte fusta)

subi (1 comentarii)  •  15 august 2013, 11:22

sint ceferist de 44 de ani….sint clujean….in primul rind…..scriu ca-i PACAT ce se intimpla la club,la echipa…..stimate domn Arpi….eu te inteleg o fufa ti-a sucit mintile….de ti-ai lasat familia….dar trebuie sa fii PROST ca la nivelul bogatiei sa faci chestia asta…..dar chiar in halul asta ti-a sucit-o,incit nu vezi ce se intimpla la echipa?…..nu crezi ca ne cam saturam de prostiile car le faci?…..daca crezi ca nu mai poti judeca limpede..lasa dom’le pe altul….dute cu fufa in Dubai…Caraibe…si vinde echipa…..

pensionar sarac (2 comentarii)  •  15 august 2013, 11:32

Multa rautate dar nu credeti ca daca dai salariu ,contracte bune trebuie sa ai si rezultat??????Au fost schinbate atrenori mai cu nume de cat rednic.La cfr este ordine, conditi bune trebuie sa ai performanta.Tot respectul pentru Redni dar , NU A MERS CEVA, SI SA NU-L INTIMIDATI PE Grigoras, MAI BINE FITI INPARTIAL LA COMENTARI.

suporter (1 comentarii)  •  15 august 2013, 11:37

esti penibil cu articolul asta, intradevar ca sunt lucruri adevarate…. sunteti penibili cand faceti haz de necazul cuiva…dar atat puteti….
inca mai suntem suporteri ai CFR-ului, si tu inca tot penibil ai ramas.

ManUnited-Cfr 0-1 , ceva comentarii???

Becali (1 comentarii)  •  15 august 2013, 11:45

hehehehe foarte tare Danielee !

Ceferistul de serviciu (73 comentarii)  •  15 august 2013, 12:02

Rog miticii sa se abtina de la mizerii si sa-si vada de caracatita lor mafiota, pe care o intretin, in numele Oierului. Stim noi mai bine ce a facut Rednic la CFR si va asigur ca imaginea lui Cadu e mai buna ca oricand.

Soso (7 comentarii)  •  15 august 2013, 12:03

Mda. Intr-o perioada, Radoi avea cam acelasi statut la Steaua, intarit si de faptul ca era nasu lui finu. Ca sa nu mai zic de Pancu la Rapid. Acum e la moda sa vorbim despre Cadu, in lipsa de inspiratie.

haciu (4 comentarii)  •  15 august 2013, 12:13

Daniele, slab !
Incerci sa te folosesti de un umor pe care nu il ai, bazandu-te ca prin mizeria pe care ai scris-o , vei atrage zambetele oilor, cainilor si a altor vietuitoare din preajma acestui fenomen, care din pacate „este multi” , asa cum se spune la voi, la Bucuresti. Iti recomand sa te ocupi de altceva, poate rin stuff-ul de la Steaua mai sunt locuri. Acolo primesc oameni deosebiti, ca tine.
Grigoras este un antrenor foarte bun, ma bucur ca i se da aceasta sansa, ii doresc succes.
Cat despre Rednic, tot timpul avea conflicte, tehnici militaresti si pareri de 2 lei. (ROL)
La CFR, nivelul de inteligenta al conducatorilor de club, al jucatorilor si chiar al fanilor, este mult mai ridicat decat la alte echipe (fie ca va place sau nu), iar ifosele lui au fost cu usurinta combatute.
Succes, Daniele!

chaplin (4 comentarii)  •  15 august 2013, 12:26

de fapt, ai spus doua chestii, nu unsprezece: a). CFR schimba antrenorii des; b). la CFR totul depinde de Cadu.

alex (2 comentarii)  •  15 august 2013, 12:33

20 suporter:blat pentru pariuri?

Daniel Sendre (32 comentarii)  •  15 august 2013, 12:45

haciu. Folosesti tonul acela arian, specific celor care se simt superiori doar pentru simplul fapt ca nu sunt (mitici) din Bucuresti, daaaar, in acelasi timp, jignesti, folosind cuvinte gen „oi”, „mizerie” si „vietuitoare”. Cum facem? Pentru mine, voi, cei care nu va puteti exprima parerile si altfel decat jignind, sunteti toti la fel. Explica-mi, unde gresesc? Cum as putea face diferenta despre care vorbeai in final?

Romeo Ruse. Multumesc 😉

jolo (1 comentarii)  •  15 august 2013, 12:53

unde gresesti Daniel? simplu, cand ii bagi in seama… de unde nu-i n-ai ce sa ceri… si cand n-ai simtul umorului, atunci nu-i, fratele meu, nu-i si pace…

Igor (1 comentarii)  •  15 august 2013, 12:56

Haha…Lui Sendre ii e frica de CFR. Baga strambe, incearca sa destabilizeze. Cat poate si el.

P.S 1. Restanta U -CFR se va juca inaintea celor 3 meciuri restante ale Stelemelei. V-ati prins de ce?

2. Redneck Mircea a fost calul troian in vestiarul CFR-ului. Doar orbii n-au vazut asta. Conducerea insa a observat asta la timp…

Archibald (2 comentarii)  •  15 august 2013, 12:57

mai Daniele, mai baiatule iar ai baut prea mult lapte de berebec si ti s-a urcat la cap! Lasa nene Clujul in pace ca vorba aia nu-i treaba magarului de unde beau franarii apa!

tata_mare (1 comentarii)  •  15 august 2013, 12:57

pt „suporter” (de carton platit de muieresan) …
… ManUnited – Cfr 0 – 1 , ceva comentarii???
RASPUNS : da un alt mare blat ca toate celelalte facut in camp intern doar ca asta o costat un pic mai mult adica meleonul de heuro cat da CL pt victorie … daca tu crezi altceva (cum ca obositii blatisti ar fi castigat pe bune) inseamna ca nu esti prrost ci foarte prrrost !!!
Toate acele „campionate” or fost castigate prin blaturi ordinare cu complicitatea lui cacadu … deaia nu pot sa-l dea afara pt ca ar da tot din casa … si atunci s-ar afla ceea ce stim cu totii ca pedelele o fost sponsorizat cu banii castigati nemeritat din CL … paszkkni stie … !!!

mario (5 comentarii)  •  15 august 2013, 13:23

Tare pamfletu`.
Cadu ar cam trebui sa-si dea seama ca nu mai e la acelasi nivel ca acum 2 ani.
Piccolo e si el foarte incet ca sa nu spun slab.
Nu au fundas dreapta.
Pe scurt apararea e varza la CFR!

Corneliu (2 comentarii)  •  15 august 2013, 13:28

Din tot ce-ai scris, is de acord cu prima. Restul e umplutura. E varza a la Cluj.

Lasati-ma cu Cadu! Cei de la CFR il stiu bine pe jucator si nu-s prosti sa-si piarda banii aiurea. Cand o baga bani Cadu la CFR o sa faca el ce-o vrea, dar pana atunci poate doar sa manipuleze cativa colegi. Dar nu-mi spuneti ca-si manipuleaza sefii pe banii lor de n ori. I-o fi mers de cateva ori… Problema „Cadu” cred ca este un subiect pentru pseudo-presa sportiva.

Misu (2 comentarii)  •  15 august 2013, 13:44

Am citit articolul si am o dilema cat casa: Oare cine este mai tare si mai tare? CHUCK NORISS sau RICARDO CADU ????

alexfcrb (1 comentarii)  •  15 august 2013, 13:49

Nu inteleg de ce se oftica ceferistii pt articolul asta haios.
Ei ce ar vrea? Sa cantam imnuri pt meciurile alea trucate cand au castigat 3 campionate? Mai sunt si obraznici…Ei sa jigneasca pe altii, in schimb ei sa nu fie luati la misto sau jigniti. Provinciali…

nelu (1 comentarii)  •  15 august 2013, 13:50

Lasand la o parte rautatea ta din ”sfaturi”,te-as sfatui sa nu-ti inchipui ca poti face ‘misto’de unul dintre cei mai seriosi antrenori ramasi in liga I fara a ti se aduce aminte ca nu ti-ai sters inca! casul de la gura sa-l persiflezi pe GRIGORAS.Las-o m-ai moale pana ajugi sa fi tolontan ha,ha, HAAA…

ardelean_scarbit (1 comentarii)  •  15 august 2013, 13:53

Auzi SENDRE ?! chiar ca esti mitic…..
incercand sa combati foarte acid parerea lui HACIU, care este destul de aproape de adevar (fie vorba intre noi, ca nu ne aude si vede nimeni) in buna traditie mitica, inchei raspunsul tau multumind unui pupin…ist.
Stii ? asta spune foarte mult despre omul si educatia sa.
Atentie la nuanta nu vorbeam de diplome si licente (uneori doar hartii) … iti suna ceva cunoscut ?
pana una alta HACIU, nu fii trist !!! a mai aparut unul care v-a fi facut varza de unii mitici complexati, de ceea ce sunt.
Sa auzim doar de bine (ca doar este Sf. Maria si-n Ardeal)

euuu (1 comentarii)  •  15 august 2013, 13:53

mare specialist este si acest daniel
sau poate salariul e virat de nea jiji
prostia si prost gustul domina in acest fotbal de mitici

Uzu (3 comentarii)  •  15 august 2013, 13:57

Foarte tare. Chiar de multa vreme ( de ieri cred) n-am mai citit inca o rautate imbe*cila la adresa CFRului. Sigur ca e echipa care a facut cele mai multe puncte in CL, din Romania, sigur ca s-a prezentat onorabil de fiecare data in CL nu ca altii care au facut 1 (unu) punct, (sau zero) dar de ce sa nu fim noi si rautaciosi in frustrarea nostra ziaristica. Sigur ca Paskany e un umbecil care il lasa pe Cadu sa faca ce vrea el pe milioanele lui …
Su nu ?
Oricum, ce e sigur e ca valoarea multor ziaristi ca ziaristi e mult sub valoarea lui Cadu ca fotbalist.
Dar ce surprinde e doar faptul ca acesti ziaristi nu precetesc nici un efort sa se faca de ras.
Poti sa-mi stergi comentariul. Poti sa zici ca n-am inteles eu glumele tale. Ce am inteles este ca prostia vostra iese mai tare in evidenta acum cand trebuie sa scrieti si voi ceva pentru ca muza voastra, care va umplea ziarele, este acum la puscarie.
Inca un articol jenant.
Dar ce-ti pasa tie din moment ce ti-ai incasat banu’ de la ziar si bonusul de la stana.

cfr (1 comentarii)  •  15 august 2013, 14:21

Misto articolul,dar cfr-istii astia ai mei nu au deloc simtul umorului,dar nici macar al realitatii. Ce a scris ziaristul asta e realitatea de la CFR,e ceea ce se intampla de ani de zile la club,dar voi demonstrati ca au dreptate sudistii cand zic ca ardelenii sunt inceti la minte. Daniele,mai poti adauga un punct,sa nu-l intrebe niciodata pe Cadu de ce fumeaza,Uhrin a primit deja raspunsul: „…si care-i problema ta?”

haciu (4 comentarii)  •  15 august 2013, 14:40

Daniel, nu ma asteptam sa cunosti tehnici de psihologie inversa. M-am gandit la moment ca pentru cei care gusta articolul, denumirile sunt potrivite. Jignitoare, intr-adevar. Tu, prin articolul tau, ai intrprins o actiune, iar eu o reactiune. Acestea au scopuri diferite de obicei. Poate si aici poti gasi diferenta.
Oricum, lasand la o parte orgoliul, sper sa citesc si articole mai bune pe viitor si iti doresc succes!
O intrebare, nicidecum ironica: cum ai ales cifra 11?

Si la final, sper ca CFR sa faca un meci frumos impotriva Stelei, sambata.

haciu (4 comentarii)  •  15 august 2013, 14:50

pentru tata_mare:
Eu cred ca e prea mult sa te gandesti ca Man. United a vandut meciuri CFR-ului. Nu prea mai aveti limite.
Sincer, eu ma bucur de fiecare victorie a altor echipe in cupe europene.
Cat despre trofeele castigate de CFR, turul din 2007 a aratat o echipa a CFR-ului cu un joc cum nu a mai fost altul in liga 1 pana acum. Nici macar al Stelei din sezonul trecut. Apoi, fiind o echipa pragmatica, dar cu valori incontestabile, a castigat inca de 2 ori. Urat uneori, dar a fost strategia lor. Si ce alte scopuri poate avea o echipa , decat acelea de a castiga bani si glorie? Iar CFR a reusit, deci o strategie buna. E pacat sa nu recunoasteti aceste merite.
Mai ales ca, in acesti ani, chiar daca CFR juca rau, celelalte echipe o faceau si mai rau. A fost si o conjunctura fericita pentru ei.
Bafta!

Optimvs (6 comentarii)  •  15 august 2013, 15:00

Mai Uzu, daca acest Cadu avea cine stie ce valoare ca fotbalist, juca si el in Portugalia lui, macar la o Braga acolo, daca nu la Benfica/Porto/Sporting Lisabona. Impaca-te cu ideea ca e un ciomagar rudimentar (pe deasupra si intrigant) care e chior in tara orbilor la Cluj.

sevilla (3 comentarii)  •  15 august 2013, 15:11

Ups! Sunt din Ardeal, imi place CFR si am ras copios cand am citit articolul! Sa-mi fac griji?

Daniel, suuuuper fain articolul! Felicitari!

haideusicfr (1 comentarii)  •  15 august 2013, 15:11

Bravo domnu* ziarist.Nu e chiar asa ,CFr se va descurca si va castiga ce va putea .Este un club puternic pe bani privati 100% ,joaca pe terenul sau ,plateste salariile la timp (si nu orice salarii!) sefii nu sunt acuzati cu nimica ,asa ca scrieti daca nu aveti altceva mai bun de facut.
Nationala Romaniei joaca penibil structurata fiind pe scheletul Stelei…Piturca trebuis sa-si ceara scuze de la Latovlevici ca l-a criticat inainte de meci ..daca tot vorbim de *relatia * jucator-antrenor.

cluj4 (1 comentarii)  •  15 august 2013, 15:30

Ziarist bolnav din fuckuresti, mai bine te ocupi cu Becali, el e Dumnezeu in RRomania!

Un amărât de CFR ist (1 comentarii)  •  15 august 2013, 15:36

Atâta timp cât CADU va mai fi la CFR, echipa va merge tot aşa . Mijlocul clasamentului. Punct.

Steaua1986forever (7 comentarii)  •  15 august 2013, 15:46

Nuuuuuuuuuu….daniele, „miticule” (desi numele tau de familie pare din Ardeal) cum ai putut sa faci sacrilegiul asta? Te-ai luat de icoana ceferista? Sa vezi cate comentarii o sa iti arate cum de fapt tu iti iei salariul de la Jilava mai „miticule”, cum ai tu ceva cu „ardelenii”, cum esti tu cel mai mare „stelist” in viata (cine naiba a zis ca cefureul asta e „adversarul echipei Steaua” ? – poate doar in imaginatia lor bolnava), cum nu intelegi tu nimic pe lumea asta, cum pur si simplu esti un „inteligent” atat de mare ca iti curge saliva din gura in timp ce ai scris articolul asta. Pregateste-te sa vezi astfel de „comentarii”. Evident, injuraturile o sa fie la ordinea zilei, toate provenind de pe ip-uri din zona de nord-vest (a se citi citi „civilizata”) a tarii noastre. Desigur, postacii platiti de clubul vizat o sa fie la post, ca de obicei, etc…

Sisif (4 comentarii)  •  15 august 2013, 17:08

Mai baieti care sustineti CFR-ul, omul, printre randuri, nu a vorbit despre CFR ci despre Cadu. Si cred ca are dreptate. La CFR, Cadu este seful de ani de zile, si cand joaca bine si cand joaca prost. Au plecat o multime de antrenori, dar Cadu a ramas. El nu are nici o vina, niciodata. Vinovat este antrenorul. Nu va este clar cine conduce?

alexu (1 comentarii)  •  15 august 2013, 17:54

Cadu = Chuck Norris de Cluj! 🙂 )))

Comentează