Arhiva

Toate articolele
Cele mai noi articole de Arhiva
De cînd îl știu

Vara lui 1987. Radio București difuza lunea o emisiune de sport, “Magazin sportiv”, o retrospectivă a săptămînii precedente. Acolo, de ceva vreme, Ovidiu ținea o rubrică. În vara aceea, după Wimbledon, a recitat, cu vocea sa joasă și gravă, o […]

...

Ponta a vrut să se folosească de imaginea lui Halep în campanie, dar ea l-a refuzat

Mai întîi știrea, fără comentariu. În perioada 2-16 noiembrie, prim ministrul Victor Ponta a făcut presiuni la Simona Halep pentru un meci de imagine. Schimbul de mingi ar fi urmat să aibă loc la clubul Stejarii, care aparține omului de […]

...

Reunirea de la Rahova

Ieri, de ziua lui Gică Popescu, Hagi i-a strîns și au mers la Rahova. Pe Stelea și pe Didi, pe Dumitrescu, pe celălalt Ilie, „Cobra”, pe Gâlcă, pe Gabi Balint. Plus Chivu, cel care va putea spune peste ani că […]

...

Revoluție în fotbal declanșată de comentatorii TVR! » Iată 10 informații care vor bulversa Universul :)

FIFA a decis să-i introducă pe cei 8 comentatori TVR în albumele Panini. Mario Balotelli a anunțat pe Twitter că oferă 4 Bocanaci și 3 Mihoci pe un Șelaru. Celebrul comediant american Dave Chappelle a declarat că a ajuns la […]

...

Ion Țiriac, bomba nucleară și o demonstrație de meserie

Sînt 12 ani de atunci. Un interviu cu Ion Țiriac pe tema finalei de Cupa Davis cu SUA, cea de la București, din 1972. Bogdan Enoiu și trupa sa de la McCann au organizat atunci un eveniment superb, „Rejucarea unui […]

...

11 lucruri pe care trebuie să le știe Grigoraș :)

Au trecut mai mult de 48 de ore și probabil că deja toți suporterii știu: Petre Grigoraș a fost numit antrenor la CFR. Iată, acum, 11 lucruri pe care trebuie să le știe și Grig:

1. Să nu acorde atenție […]

joi, 15 august 2013, 9:26

Au trecut mai mult de 48 de ore și probabil că deja toți suporterii știu: Petre Grigoraș a fost numit antrenor la CFR. Iată, acum, 11 lucruri pe care trebuie să le știe și Grig:

1. Să nu acorde atenție răutăcioșilor care spun că nu-l va prinde paltonul la CFR, dar să se bucure ca un nebun de vara rămasă. Prezentul e tot ce contează!
2. Nu cumva să se piardă cu firea și să joace următorul meci cu răutate! Reghe la un moment dat va pleca, iar nea Gigi are celulă cu TV.
3. În momentul în care Paszkany sau Mureșan l-a reconfirmat în funcție prima oară, să înceapă deja să-și caute altă echipă.
4. Să joace și în Cupă tot cu 11 jucători, dar să nu uite că Ricardo Cadu le-a cîștigat, de unul singur, pe toate. Din păcate pentru el, Rednic a aflat prea tîrziu.
5. Cînd anunță echipa în vestiar, să-și aducă aminte să înceapă mereu cu Cadu. Eventual, ca să nu mai piardă timp de fiecare dată, să-l lase s-o anunțe chiar el.
6. Dacă vrea să rămînă în Gruia o perioadă îndelungată, s-o uite p-aia cu „vestiarul e cheia”. Pentru că broasca e la Cadu, cu ușă cu tot!
7. Să se asigure că are vorbele potrivite la el în orice moment, pentru că nu știi niciodată cînd îi vin dracii lui Cadu. „Așa e” – „Da” – „Ai dreptate, Ricardo”, astea trebuie să devină expresii stereotipe.
8. În momentul în care jucătorii nu mai răspund cum trebuie la ceea ce le cere, are mai puțin de 24 de ore să se gîndească unde a greșit. Poate că are noroc și Cadu îl iartă.
9. Dacă într-un meci Deac cere schimbare, să arunce imediat un ochi la Cadu. Poate el e de părere că ăla încă mai poate, n-ai de unde să știi!
10. Atunci cînd echipa se află în cantonament, să aibă grijă să nu dea nas în nas cu Cadu prin oraș după 12 noaptea. Lui Rednic i s-a întîmplat, săracu’!
11. Indiferent ce se-ntîmplă, nu cumva să cedeze și să-i spună lui Cadu adevărul despre cît cîștigă pe lună. Paszkany a pus un pic mai mult decît a aprobat căpitanul.

Comentarii (77)Adaugă comentariu

CFR4X4 (3 comentarii)  •  15 august 2013, 18:10

sendre,…stii ce-a zis Dabija ??? nu te f@#a grija..! cainele moare de drum lung si miticii prosti de grija CFR-ului..pana una-alta Cadu are mai multe trofee decat orice oaie sau jucator din liga 1 de azi..sau antrenorul Rednic..

PINTEA (2 comentarii)  •  15 august 2013, 18:18

Alt destept…isi da cu presupusul in lipsa de altceva !!!

Jocuri Scooby (2 comentarii)  •  15 august 2013, 18:36

O sa faca treaba buna Grigoras daca nu se pune presiune pe el.

gigi (1 comentarii)  •  15 august 2013, 18:44

Unde este emblema Stelei pe care o postai inainte pe pagina dumitale ?
In curnad conducerea Stelei va fi incarcerata pentru toate nenorocirile pe care le-a facut , in frunte cu Regheblat.

andrei (1 comentarii)  •  15 august 2013, 19:01

Este un tam-tam mediatic extrem pt. noi..ne bucura grija voastra, dar ne descurcam, sincer, o sa fie bine, dormiti linistiti CFR revine..!!

mitica (1 comentarii)  •  15 august 2013, 19:43

n-am nimic cu articolul …….individul care l-a scris are o figura insuportabila

stando (27 comentarii)  •  15 august 2013, 19:47

Ceferistilor, ce-a scris Sendre aici trebuie sa va amuze, nu sa va enerveze. Nu are rost sa va faceti ca nu vedeti scaderea de forma a echipei si in special a capitanului ei (momentul in care Bokila a trecut pe langa el ca marfarul prin gara Apahida e antologic). Nici un antrenor nu va putea face minuni la CFR atata timp cat baiatul asta se crede Mesia din Gruia si de neatins. Eu cred ca Arpi i-a aratat deja cartonasul galben si daca e cat de cat inteligent nu va mai intinde coarda cu Grigoras, asa cum a facut-o cu Strambul.

vasco (161 comentarii)  •  15 august 2013, 21:00

Doamne,cita frustrare si complexe de tarani…Se mai mira cineva ca boc e primar in Cluj?Si asta dupa ce a fost pe acolo si alt taran arghelean,funar…Tipic si epic!O mie de ani de sclavie nu pot aduce altceva decit…frustrari.

zdreanta (1 comentarii)  •  15 august 2013, 21:18

Sanatate, maestre!

arh. Gheorghe Petrescu (112 comentarii)  •  15 august 2013, 22:55

Cadu este un nenorocit de jucator din toate partile, dar, daca sefii de la CFR tin cu el, atunci, nu mai avem nimic de discutat. Sa fie clar, Rednic a gresit ca a venit in Ardeal. ACOLO SANT ALTE LEGI DE VIATA. Asa ca……HAI STEAUA! HAI ROMANIA!

Stelistul (1 comentarii)  •  15 august 2013, 23:13

…aia de la punctul 11 …e bestiala ..asa ca Grig …nenica ..la ora 22.00 esti in pat …nu de alta dar daca afla Cadu ca nu dormi la …si 5…e jale ..cat despre polivalenta fotbalistilor este bina sa nu deschizi discutia despre …SAH …mai bine table ca poate asa trece de miezul nopti ..si mai poti sa bei si un spritz ..!!!

je (37 comentarii)  •  16 august 2013, 1:08

cadu este o mizerie si are un caracter zero. mai vazusesm si specialisti pe la digi care doreau nationalizarea sa. penibil, cadu este varza.

Alex One (27 comentarii)  •  16 august 2013, 8:07

Cat stie Cadu de hotia din meciul cu U Cluj in urma caruia CFR a luat campionatul iar Becali zace in puscarie ?

vasim (57 comentarii)  •  16 august 2013, 12:08

Nu se stie sa vedem cum joaca echipa.
Grigoras a facut atmosphera mai destinsa de la bun inceput.
Incearca sa isi castige jucatorii de partea lui.
Sa vedem daca poate lucra in aceste conditzii.
Daca nu e o problema pentru echipa ca nu o sa mai vina nici un antrenor consacrat …

haciu (4 comentarii)  •  16 august 2013, 12:43

Daniel, desi ti-am crtiticat articolul, te felicit acum.
Iata ca ai deja 62 postari, deci ai reusit sa legi un articol destul de intrigant si cu subintelesuri. Chiar un model pentru presa din Romania.

DESFINTATI CFR (1 comentarii)  •  16 august 2013, 14:19

DESFIJNTATI dracului echipa cea mai corupta din lume CFR… e ca NIGERIA in viata economica iar SPIONUL UNGUR se vqa duce … ca INTERPOLUL tine lupa pe el pentru spalarea banilor mafiei hortiste Muresan nu intelg cxcum e liber ca el a declarat public ca a corupt ca sa promoveze si Becali e in puscarie ca ii este frica unui cretin de el Asa se explica de ce CASA DE BOSOROAGE detirfe comuniste ICCJ la bagat la puscarie pentru catirfele de judecatoare au primit ordin polit5ic BECALI VA FI VIITORUL PRESEDINTE CA LATI FACUT MARTIR in special canalia de SPION Dobitocul asta a dat afara un argentinian ca sa ii iagolanca si pentru asta spi9onul a renuntat la familie

Razvan (19 comentarii)  •  16 august 2013, 16:46

pt domnul Haciu. Ce inseamna stuff-ul de la Steaua? Ai vrut sa zici staff-ul? Spui ca fanii CFR-ului sunt superiori din punct de vedere al inteligentie. Totusi, greseala asta nu o faceam nici la 16 ani!

ceferist (2 comentarii)  •  16 august 2013, 16:53

Cadu trebuie sa plece pt. binele echipei. Epoca de aur s-a sfarsit! Revolutzie, nu compromis! Daca intr-adevar are sentimente fatza de acest club ar trebui sa-si ceara imprumutul in Portugalia.

Decebal 89 (7 comentarii)  •  16 august 2013, 17:19

`13. CFR ia campionatul atunci cand vrea Cadu !

gogu (8 comentarii)  •  16 august 2013, 19:36

patronu’ tine partea jucatorului deoarece are bube-n cap (aranjamente)

CFr_Atlanta (26 comentarii)  •  17 august 2013, 1:47

Hai a fost misto. Bun articol. Totusi Cadu nu e asa sef la Cluj cum se pare de dincolo de munti:)

Ery (3 comentarii)  •  17 august 2013, 8:24

Şi tu Daniel Şendre dacă vrei să ţi se publice articolele şi să te pui bine cu Prosport,cu Sport.ro, cu televiziunile DIGI ,Protv şi Antena1 SCRIE CEVA DE RĂU SAU LA MIŞTO SAU DESPRE VREUN SCANDAL LA CFR CLUJ şi vei fi publicat urgent.

california (24 comentarii)  •  17 august 2013, 9:34

fara sa scapati niciun prilej, iata, chiar daca e vorba despre inegalabilul cadu, va aud, in special pe unii de la cluj, ca sunteti mai inteligenti si mai cinstiti decat „miticii” sau ca vreti separare si autoguvernare;

la treaba cu inteligenta, recunosc, nu stiu pe ce va bazati: ati dat mai multi oameni de stiinta si cultura decat bucurestiul, mai multi ingineri, medici sau arhitecti de renume, aveti mai multe performante sportive, produs intern mai mare si lumea nu stie?
in ce priveste autoguvernarea, stiu, v-a crescut apetitul in special dupa succesele guvernarilor majoritar ardelenesti ale fostului si actualului primar de cluj; si acum il vad saltand fericit in poala FMI-ului, fara sa stie ca banii alora nu sunt nerambursabili;

cu toate parghiile si banii pe mana, nu ati stiut sa gasiti modalitatile sa terminati autostrada, ati uitat sa-i faceti clujului acces la ea, iar centura ocolitoare in loc sa iasa la autostrada, intersecteaza pista aeroportului; acum boc se victimizeaza si arata cu degetul; degeaba ati avut brisca si slanina in mana daca v-a plecat cainele cu ea; astia care sunt acum au interesele, obligatiile si „prioritatile” lor si nu sunt nici ei prea satui;

banii europeni au ramas necheltuiti aproape in totalitate din lipsa de proiecte viabile; imaginatia administratiei boc s-a impotmolit la parcurile recreative de la tara, bazinele olimpice de inot in satele cu 3 babe si terenurile de fotbal in panta;
de furat, s-a furat poate cel mai mult, chiar in conditiile in care cei de dinainte nu mai lasasera aproape nimic nefurat;
spuneti si voi ce faceti cu asa multa minte, ce naiba, nu fiti egoisti, mai ales ca „miticii” carcotesc ca nu ar fi toata buna.

Rumpelstinskin (23 comentarii)  •  17 august 2013, 14:52

🙂
Bune sfaturi 😉
Așteptăm cu interes dezvăluiri în legătură cu ce deține kcadu compromițător despre boșii cfr-ului.
Doar că sunt șogori nu cred că-i destul de tare 🙂

LUIGI (1 comentarii)  •  17 august 2013, 20:07

Pe aia cu ”Fa Doamne Carpatii cat Everestul” o stiti?
Bai California, Transilvania a fost mai degraba anexata decat ”unita”. Autostrada Transilvania nu s-a facut nu din cauza lui Boc, ci din cauza PSD si terenurile cumparate de Ilici si Nastase pe unde ar fi trebuit sa treaca autostrada initial. Alti magari de la Cotroceni si-au cumparat alte terenuri, si uite asa , s-a tot mutat ruta, pana nu s-a mai facut nimic. Nu imi place Boc, dar daca nu era prim-ministru, Romania era acum in faliment.
De fapt asta e tipic miticesc, e necaz – bagam un ardelean sa ne scoata.
Vezi Iuliu Maniu- prim-ministru, urmat de Ciorbea si Boc, toti numiti cand era tara la limita.
Oameni de cultura sunt si au fost si in Bucuresti si in Ardeal , nemaivorbind ca si Oltenia si Moldova si restul regiunilor au dat oameni luminati.
PIB-ul Bucurestiul e numarul 1 pentru ca toate firmele din tara cu cifra de afaceri de peste 50 milioane euro sunt fortate prin lege ( guvernarea Nastase) sa isi mute sediul fiscal la Bucuresti. Acum intelegi de ce?
Banii europeni nu au fost accesati pt ca numai in Romania iti trebuie 5000 de hartii ca sa accesezi fonduri europene . Mai are rost sa vorbim ca pt fonduri Regionale iti trebuie aprobare de la Bucuresti?! nu de la regiune. Si asta doar dupa ce ai dat spagile necesare unde… ghici? La Bucuresti.

mcristi (1 comentarii)  •  20 august 2013, 6:11

sunt din bucuresti, dar sunt uimit sa vad cum tocmai cei care sunt liderii incontestabili ai aranjamentelor in fotbalul romanesc se apuca sa strige hotii catre cei din Cluj… Pai bai baietilor „stelisti” a-ti uitat ca nu avea nimeni voie sa castige cand juca cu voi, si pierdeati un meci la 3-4 ani ? Bai hahalelelor… si aici citez pe ciobanul vostru.
Cat despre Cadu, „profesionalismul” editorilor nostri din presa sportiva este 0 absolut. Luati un manual despre jocul de fotbal si cititi acolo despre fiecare post din echipa ce presupune el. Vedeti care jucatori comit cele mai multe faulturi intr-un meci „bai” profesionistilor de 2bani. Pai cand intra la deposedare de balon, doreati sa-si bage picioarele in buzunar ? Sau sa zica „poftiti, treceti ca nu vreau sa va lovesc!”.

california (24 comentarii)  •  21 august 2013, 15:46

@ #75
nu ne stim, „sogori” nu cred sa fi fost, asa ca adresarea asta cu „bai”, foloseste-o cu taica-tu, ca pe el ar trebui sa-l cunosti.

Comentează