Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Primarul care nu crede în justiţie

Judecătorii au primit indicaţii cu ce echipă din Craiova trebuie să ţină

Presiunile asupra judecătorilor au şanse să devină pe la noi un sport mai popular ca fotbalul. După ce şeful Guvernului afirmă despre Curtea Constituţională că „sprijină evaziunea fiscală” […]

joi, 31 octombrie 2013, 6:25

Judecătorii au primit indicaţii cu ce echipă din Craiova trebuie să ţină

Presiunile asupra judecătorilor au şanse să devină pe la noi un sport mai popular ca fotbalul. După ce şeful Guvernului afirmă despre Curtea Constituţională că „sprijină evaziunea fiscală” sau descrie condamnarea penală a unui finanţator din fotbal drept „un sacrificiu”, la ce să ne aşteptăm? La asta: primarul Craiovei ameninţă un judecător, pentru că nu-i convine decizia lui.

Este vorba despre disputa legată de Stadionul „Ion Oblemenco”. Tribunalul a decis că echipa FC Universitatea are drept de folosinţă asupra lui, Primăria Craiova s-a opus. Edilul Lia Olguţa Vasilescu a ieşit în conferinţă de presă, ca-n filmele cu avocaţi americani, şi a anunţat, ca-n filmele cu procurori italieni, că-l va reclama pe magistratul Tiberiu Hartman la Consiliul Superior al Magistraturii. Motivul? „Joacă fotbal cu adjunctul lui Napoli”, antrenorul Universităţii. Primarul l-a acuzat pe judecător şi că a sustras probe de la dosar: „Brusc, de la dosar a dispărut înregistrarea de la şedinţă pe care noi am solicitat-o şi nu se mai găseşte!”. Aşadar, joacă fotbal cu cine nu trebuie şi înregistrează la dosar doar probe pe care le consideră relevante.

Judecătorul Tiberiu Hartman n-a convocat conferinţă de presă, să ceară respect, să facă o demonstraţie de discernămînt, să-şi susţină integritatea. Oamenii legii nu dispun de mijloacele politicienilor de a-şi fabrica şi proteja imaginea. Aşadar, Tiberiu Hartman n-a răspuns provocărilor primarului. N-a dezminţit că „joacă fotbal cu adjunctul lui Napoli”. Nu şi-a justificat în public sentinţa, n-a înşirat probele din dosar în piaţă, lîngă taraba cu Monitorul Oficial. Sentinţele judecătoreşti nu pot fi discutate competent decît de alţi judecători.

Ce poate face un magistrat cînd e ameninţat cu reclamaţii şi calomniat, la intimidare, de un primar? Ce-a făcut judecătoarea pe care un interlop a ameninţat-o din închisoare? Acesta ceruse să fie „aranjată” pentru că s-a opus eliberării lui condiţionate. Ce putea face? Tam-tam în nici un caz. Îşi poate face meseria, suportîndu-i riscurile, în continuare.

Se presupune că un primar ales prin vot democratic va apăra democraţia şi principiile ei, de pildă, principiul separării puterilor în stat. Se presupune că nu va intimida judecătorii, nu-i va ameninţa, nu-i va denigra, nu-i va face albie de porci în conferinţe de presă. Un primar ales prin vot democratic trebuie să aibă un discurs responsabil, civilizat, onest, chiar şi cînd se exprimă despre echipa rivală de fotbal.

E adevărat că Lia Olguţa Vasilescu a fost, la rîndul ei, ameninţată, defăimată şi insultată, în urma implicării în „războiul Craiovelor”. Dar de la ea, ca stîlp al puterii locale, se aşteaptă altceva, nu să „aranjeze” din vorbe judecătorii.

Cînd afirmă despre un om al legii că nu este demn de încredere, pentru că „joacă fotbal cu adjunctul lui Napoli”, la ce să ne mai aşteptăm? Să iasă în conferinţă şi să critice fiecare sentinţă judecătorească defavorabilă Primăriei Craiova sau echipei de fotbal pe care o susţine! Să spună despre cutare magistrat că ţine cu Dinamo sau că are un tricou cu Steaua acasă etc, etc… Da, la asta ne aşteptăm. Trist pentru fotbal, grav pentru statul de drept, dar adevărat.

Semnalul a fost dat: totul e permis, nu doar pentru interlopi, în materie de influenţat verdictele. Ăsta-i meciul.

Comentarii (60)Adaugă comentariu

marius_vl (3 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 18:42

Eu nu inteleg de ce tot iti dai tu cu parerea despre Craiova! Ai scris numai aberatii in articolul asta, de fapt asa e trendul la gsp, mai documenteaza-te ca esti intr-o grava eroare! Vezi-ti de echipele tale bucurestene,lasa tu Craiova in pace

lio (1 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 18:45

Tanti, dar de ce nu scrieti nimic de datoriile lui Mititelu catre stat, de faptul ca avea utilitatile neplatite de mai multi ani, de faptul ca nu are niciun contract cu primaria pt Oblemenco, de faptul ca el a fost primul care a mutat echipa din Craiova sau de faptul ca inainte de dezafiliere fiscul pusese deja sechestru pe jucatori inainte de dezafiliere? Poate suntem printre locuitori Craiovei si dintre cei care ne-am saturat de Mititelu, chiar daca nu stam sa-l injuram pe site-uri in fiecare zi!

gyno (6 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 18:47

Olgutza Vasilscu nu are niciun pic de limita….in nimic…..daca PSD-ul o sustine in continuare…tace…si nu o pune la punct o sa-si merite soarta…..

Canabis888 (2 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 18:47

Lia Olguta e o infecta , nimeni din oras nu o mai vrea la primarie , nu a facut nimic bun de cand a venit , numai rele si vrajba . A fost votata de valu USL cand si un sac cu cartofi daca , candida era ales plus ca a avut sustinerea fanilor UCV , si acum se amesteca in justitie ameninta in stanga si in dreapta , aresteaza minori pe strada si nimeni nu vede toata lumea DNA-ul Parchetu nu vede nimic. Toti fac parte dintr-un sistem mafiot de la Ponta , Sandu si pana la nenorocita de Olguta. Dar nu mai e mult ,la cata tensiune se acumuleaza cat de curand o sa fie baricade pe strazile Craiovei

Broscuţa Oac (40 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 18:57

Independenţa justiţiei e foarte bună… dar nu când magistraţii sunt incompetenţi, corupţi, ticăloşi, şantajabili… sau pur şi simplu bolnavi psihic .
Iar în România sunt aproape numai din ăştia. Dacă îi laşi de capul lor, e vai de lume.

Povestea cu forma fără fond a rămas valabilă.

dan (3 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 19:06

Un articol in care se presupune mult.

cunoscatorul (1 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 19:08

Se vede ca de data asta sunteti partinitoare ca si ziarul in care scrieti in legatura cu craiova si probabil ca ati primit indicatii in sensul asta dar asta nu scuza cu nimic faptul ca sunteti prost informata. Daca urmareati emisiunea si dumneavoastra si seful dumneavoastra poate ca nu mai aveati astfel de afirmatii legate de declaratiile primarului.In ceea ce priveste pe interlopul mititelu sa si plateasca intai angajatii si apoi sa ceara dreptate .Eu pot afirma ca daca reprezentantii frf nu erau atat de fraieri si in frunte cu piturca nu aveau atata ura la adreasa lui mititelu si il mai lasau 2 luni de zile isi frangea singur gatul pentru ca nu mai avea bani si toti jucatorii depuneau memorii pentru a deveni liberi.Asa pentru ca au gresit sa plateasca ,mititelu sa isi ia banii de la ei dar sa PLECE pentru ca oricum suporterii nu il vor pe el ,ei vor UNIVERSITATEA CRAIOVA ,

alex (1 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 19:14

justitia ??? de acum in colo se fac presiuni??? cate minciuni cata prostie. la 4 ani se schimba presedintii de judecatorii si matale acum vezi??? oare astia nu schimba ce au schimbat altii, care sunt presiunile??? toti ai lu Basescu sunt curtati in tara asta si restu` sunt vinovati? asta e lozinca ??? cate furturi cate hotii !!! numa unii sa fie trasi la raspundere. justitia independeta??? cand ?

imperator (5 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 19:15

Forța Olguța, cea mai tare femeie din Bănie !

muguralbalbastru (1 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 19:15

un articol confectionat de un diletant.Ce sa caute pe stadion daca nu mai are contract din anul 2010?Nu a-ti mai vazut decizii aberante ale justitiei noastre?

george (6 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 19:24

Olgutza jhighodya s-a facut de tot de ras…si a bagat in degringolada si USL-ul pe Oltenia….unde vor pierde alegerile fara drept de apel acolo unde nu se asteapta….Nota de plata dupa Olguzza cretinutza o s-o plateasca USL-ul cu varf si indesat…..ce se bucura pdl-istii acum si se freaca in palme….de aia si tac…dar tac pana la campania electorala…dupa aceea sa vedeti cati ”iubitori si fani de mici copii” are Universitatea Craiova in randurile opozitiei…iar Olguzta cretinutza le-a pus mingea la fileu….sau mai bine zis la 11 m…le-a dat penalty…care se nu se rateaza….

marius (2 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 19:26

unde s-a ajuns,sper sa vina ziua in care jumatate dintre „distinsii” nostrii politicieni daca nu chiar toti ,sa” urle” din spatele gratiilor:dreptate!

florentin (2 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 19:29

pai judecatorul ala are si el mijloace sa se apare si sa nu lase ca orice gunoi sa il faca troaca de porci.

eugen76pan (1 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 19:36

Acum mi-am luat pastilele si judec normal, urasc clona olgutei, adevarata Stiinta e echipa ce o asupreste primarita asta „nonorocita”, SPER SA AJUNGA CAT MAI CURAND LANGA sOLOMON…

Bobby (15 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 19:38

Maria – inca o data, voi cei de la GSP, sinteti doar vocea lui Mititelu. Mai faceti si voi o investigatie jurnalistica din cind in cind – sau doar publicati patetisme ieftine intru apararea lui Mititelu ? Dacaacel judecator joaca intr-adevar fotbal cu secundul lui Napoli – acel judecator ar fi trebuit sa se recuze singur de la judecarea cazului, ca sa elimine orice suspiciuni. Iar faptul ca inregistrarea acelei sedinte a disparut la citeva zile de la judecata – asta aduce serioase dubii in ceea ce priveste corectitudinea actului de justitie. Corect ? De ce nu va duceti la Craiova sa investigati putin suspiciciunile cu privinta la existenta unor judecatori aflati la dispozitia lui Mititelu ? Pentru ca adevaratul jurnalism de investigatie a greu si in plus actiunile GSP sint pro-Mititelu. Nu ma mira ca nimeni nu mai cumpara presa in Romania. Care presa oameni buni ?

alfabeta (1 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 19:39

cele doua parti x sunt proaste x n-au tigari ! scz limbajul suburban ! dar si la MILANO este un stadion pe care joaca doua ekipe ! si o fac mult si bine !sunt din IASI si iubesc U CRAIOVA , oricare ar fi aceea !si sunt convins c a sunt multi cei care simt ca mine ! puneti-va dracului de acord si reveniti la valorile normale ! ….stiu …..e vorba de bani…..mereu
ideea e….se MAI JOACA FOTBAL pe la voi ?!sau jucati la OBLEMENCO-TRIBUNAL ?

romanati53 (7 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 19:39

superb articol! bravo doamna! dupa ce a defilat in tricoul craiovei alaturti de mititelu, dupa ce a ajuns primar a uitat totul. va dati seama ce profil moral are acest primar? pleci cu ea la drum si la primul colt te pocneste in moalele capului si pleaca cu altul. un ins fara onoare, o tipa care se considera proprietara a craiovei, o tipa care a facut orasul de ras. rade toata tara, si chiar are de cine! dar stiti cum e cu fudulul…

Eddie (8 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 19:46

Tare articolul! Dar mi’e teama ca nu va schimba nik. Olgutza are atitudine de interlop pe ici pe colo! Chiar si numele e suspect 🙂

petru (26 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 19:50

DESPRE ECHIPA DEVENITA STARE DE SPIRIT : STIINTA CRAIOVA : Au mai fost cazuri asemanatoare de echipe facute la comanda politica ,sunt antologice echipele pastorite in calitate de presedinte ,de MITICA DRAGOMIR ,,oracolu,, . ACELE VIIITORUL SCORNICESTI devenita FC OLT si VICTORIA BUCURESTI ,echipa unde acesta s-a simtit ca pestele in apa .APOI MORENIUL ,celebrul MORENI clasat in ultimii ani de comunism inaintea STIINTEI CRAIOVA …Dar aceste FACATURI ,FARA SUPORTERI PATIMASI SUNT CA MUSCULITELE DE OTET ..AU VIATA SCURTA ..Ce au facut cei de la federatie va ramane in istorie ca UN MARE ABUZ….CEI CARE AU VAZUT PE VIU CE INSEAMNA FOTBAL ADEVARAT =CRAIOVA MAXIMA ,NU VOR ADMITE PERSONAJE SI ECHIPE BAGATE PE GATUL SPECTATORILOR CALIFICATI ..SIMT CA INCEPE CURATENIA CAPITALA IN FOTBALUL ROMANESC ! ESTE PREA MULTA FACATURA SI FOARTE PUTIN FOTBAL AUTENTIC SI ECHIPE CU SUPORTERI IN TRIBUNE !..SARACA PRIMARITA, NU REALIZEAZA CA AICI NU ESTE VORBA DE O PERSOANA ,ESTE VORBA DESPRE O STARE DE SPIRIT PERMANENTA : SUPORTER NEBUN AL STIINTEI CRAIOVA CEA CU LEUL PE PIEPT ,NU CU PISICUL …NU POATE INFRANGE NICIODATA ACEST SPIRIT …E PREA TANARA SA INTELEAGA ..MAI TARZIU SE VA ,, POCAI ,, !..

CARCOTASA (5 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 19:57

e dreptul oricarui cetatean din romania sa fie sau nu de acord si sa comenteze o decizie judecatoreasca dar e obligat sa o respecte. sunt socata sa constat ca un ziarist nu cunoaste constitutia tarii in care traieste

Eddie (1 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 19:58

Maria, probabil asta este cel mai bun editorial scris de tine (din punctul meu de vedere), si nu pentru ca tin cu FCU sau ca am acelasi punct de vedere, ci pentru ca pui punctul pe i. O seara placuta

BDM (3 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 20:00

Presiunile facute de politicieni asupra justitiei atunci cand cauta sa-si urmareasca propriile interese se pot transforma uneori in atacuri directe.Mijloacele folosite pentru atingerea scopului dorit depasesc subtilitatile si limbajul de lemn tintind zgomotos telul.Puterea locala sprijinita de factori influenti la nivel central tinde sa acapareze parghii ale statului de drept pentru a le folosi dezideratelor.Daca statul se afla in pericol,putem avea pretentii ca fotbalul sa supravietuiasca? Cand primul „moare” si sportul poate sucomba asisderea.

Bobby (15 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 20:01

Inca ceva – imi cer scuze pentru citeva erori de scriere in mesajul meu precedent. M-as bucura sa faceti o investigatie pe tema palmaresului Craiovei. Voi confundati echipa Universitatea Craiova cu societatea privata FC
U Craiova SA, detinuta de Mititelu, si afiliata la FRF. Nu exista structura sportiva recunoscuta de MTS cu numele FC Universitatea Craiova in Romania ! Societatea lui Mititelu nu poarta numele legal „Universitatea” si voi spuneti ca ar detine palmaresul Craiovei Maxima ?? La Cluj echipa se cheama legal FC Universitatea Cluj SA. Nici macar numele nu-l are, si voi asumati ca Mititelu ar avea palmaresul Craiovei Maxima ! Nimeni nu a putut studia actele Craiovei pina in urma cu citeva luni, cind Mititelu a inceput sa le publice. Omul asta are o societate privata, infiintata in 2002; Universitatea din Craiova si Ministerul Educatiei nu au CESIONAT niciodata palmaresul si brandul istoric al Universitatii Craiova domnului Mititelu (poate ne aratai si noua actul, daca exista). Da – in ultimii 20 de ani tot felul de impostori la Craiova au pretins sa aibe ceea ce nu a fost cedat niciodata, ca la Steaua, de exemplu. 20 de ani de minciuna ar trebui sa se opreasca aici !

geo (1 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 20:04

RESPECT MARIA ANDRIES

mir25 (2 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 20:10

E grav ce se intampla cu Olguta Vasilescu. Pana sa puna mana pe scaunul de primar zicea ca face marea cu sarea ca in Craiova o sa curga lapte si miere dar acum de cand a pus mana pe scaunul de primar,sustinuta si de la Bucuresti puternic,pentru ca de..e USL la putere,parca s-a transformat. Si…din pacate orasul Craiova se duce de rapa. Totul merge parca din ce in ce mai prost . Sa stiti ca ce se intampla cu cele doua Craiove nu e un fapt iesit din comun ,ci reflecta exact ceea ce se intampla in acest oras, in care totul se invarte doar in jurul anumitor interese care sa le aduca anumite beneficii celor din conducerea urbei.

http://youtu.be/V81EDzD7Z9E

savoss (12 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 20:17

Suntem sute de mii, cei care sustinem rationamentul corect al dumneavostra privind speta Craiovei. Cand vedem articole precum ale dvs. si ale d-lui Ioanitoia privind nedreptatile si umilintele prin care suntem nevoiti sa trecem, simtim ca nu suntem singuri si chiar nutrim sentimentul ca nu peste mult timp viata ne va fi din nou senina, fara nori.

Ionut-Dorian (1 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 20:20

Doamna Andries vi se pare normal ca o firma sau un club care are datorii de peste 500.000 de euro la stat sa i se permita acesul in complexul Ion Oblemenco).Si o persoana care are 5000 ron datorii la intretinere e dat afara din casa.Adevarat ca doamna primar e anti-Mititelu,dar mie nu mi se pare normal ca un „rau-platnic” ca Mititelu sa aiba in continuare acces in complexul Ion Oblemenco si sa ii platim noi,contribuabilii, utilitatile(apa calda-rece,lumina,intretinerea stadionului). Asa ca ar fi bine sa va documentati inainte sa scrieti un articol.
PS: Mititelu cand a plecat a furat si boxele care erau pe stadion si centrala termica!!!

Maxim (1 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 20:27

Asta ti-a fost mandatul Olguta creca nici 1% nu mai iei la urmatorul.

Venom (10 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 20:28

Oamenii politici „au incredere in judecatori si legi” si „se incredinteaza justiei”, „o lasa sa isi faca treaba” si „de-abia asteapta sa fie judecati” doar in momentul in care li se spune „numitul, paratul, inculpatul”. Pana atunci, toate zoaiele, orice latura orice buton de presiune sunt firesti si intameiat folosite. Si jurnalistii au o vina a lor pentru ca preiau oricand, cu placere, orice declaratie, oricat de iresponsabila. Aproape niciodata nu verifica si nu vor nici sa afle parerea celui balacarit. Inclusiv ziarul la care lucrati dvs. a facut asta, si acum e futil sa-ti mai ceri scuze.

aius (28 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 20:52

sarut-mana!

PSD = PCR (3 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 21:21

Fara indoiala ca suntem o natie de fraieri, daca si in 2013 isi mai bat astia joc de noi cu pixuri , santaj sa vi la stadion ca de nu te dau afara, iar cei care ar veni la stadion din pasiune nu pot ca nu le e permis eu zic ca au murit degeaba eroi la revolutie si visele noastre de atunci au ramas doar vise. HAI FC UNIVERSITATEA!!!!!!!!

Canabis888 (2 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 21:56

marti 5 noiembrie 2013 ora 17:00 in fata Primariei Craiova protest pentru Stiinta , nu mai stati in case , Craiova are nevoie de voi. Olguto pregateste-te ca marti nu mai vine grupa mica:)))

IO (63 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 22:28

@Bobby,
Doua mesaje excelente. Poate invatza si jurnalistii astia de investigatie.

Adi (95 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 22:57

GSP se zice ca e Gazeta Sporturilor, dar pune accent doar pe ce e mai corupt in sportul romanesc. Ar fi cazul sa se intoarca spre sporturile cinstite, nu spre sporturile care dau puscariasi de elita… Maria, poti sa te ocupi, ca gazetar sportiv, de sporturile oneste. Ce parere ai de Simona Halep?

Oltean (1 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 23:13

Se gasesc unii sa-i puna palma infectei de primaritza cu argumente care mai de care ….. Este adevarat ca mititelu are datorii de 500.000 la stat, pe care va trebui sa le plateasca la un moment dat sau sa se duca acolo unde trebuie sa ajunga toti care nu le platesc !! Dar cati bani de la bugetul local varsa primaria la cs s-a intrebat cineva ??? sau aia nu sunt bani ??? mititelu cumpara judecatori mai nou :)))))))))))))) CU CE ?? Jucatorii sunt neplatiti cu lunile, deplasari facute pe datorii, terenuri blocate etc etc etc :)))) Cu palmaresul sunteti chiar penibili …

Bobby (1 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 23:22

Maria, nu te lasa, si-au scos USL-stii, soarecii de tastatura la rontait. Am ceva cartilaginos pentru ei.

Ionut-Dorian (1 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 23:26

Doamna Maria, iertati-ma uneori sufar de tulburari de personalitate. Stiinta este echipa mea iar Mititelu, capitanul meu. Scuze, inca o data.

Admin (5 comentarii)  •  31 octombrie 2013, 23:59

Esti unul singur, ai acelasi IP la mesajele astea: marius_vl, lio, cunoscatorul, muguralbalbastru, imperator, Bobby, Ionut-Dorian.

Ion Munteanu (2 comentarii)  •  1 noiembrie 2013, 0:02

Da’ Olguta cu adjunctul cui joaca … football ?

TEX (2 comentarii)  •  1 noiembrie 2013, 1:39

olguta vasilescu,primarul orasului Craiova,face presiuni mari asupra justitie.Dupa ce aseara a fost la postul Oltenia TV,in seara asta a fost la Oltenia 3 TV ,evident ca „jurnalistul” care modereaza emisiunea din partea lui Fc U.Craiova nu a invitat pe nimeni.In aceasta seara tovarasa comunista olguta vasilescu a spus ca mititelu are relatii in justitie,ca are 3 judecatori ai lui,si ca a auzit un zvon,ca 3 judecatori au fost chemati in birou la un personaj mare,mare de tot,si li sa ordonat sa judece toate dosarele in favoarea lui mititelu.Apoi a spus ca mititelu este foarte sarac,ca nu are bani sa tina echipa…pai daca este asa,cu ce dracu ai mituieste pe judecatori?Cu bete de chibrituri,cu scobitori??

Contras (10 comentarii)  •  1 noiembrie 2013, 2:01

O singura completare la acest editorial excelent: Art. 271 Cod Penal: „Împotrivirea la executarea unei hotărâri judecătoreşti, prin ameninţare faţă de organul de executare, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, iar dacă fapta a fost săvârşită prin acte de violenţă, pedeapsa este de la unu la 5 ani”. largutza, te bagi?

Alex – Craiova (6 comentarii)  •  1 noiembrie 2013, 2:08

nea ionut dorian alias eugenpandispan, ovidiu 6969, danshmotru, bobita si alte nick-uri cu care mai semnezi… tie ti se pare normal, stiind ca are datorii de peste 500 de mii de euro, sa se alieze cu el si sa-i ia partea pana acum cateva luni ? de ce nu a spus de la inceput ca ea nu poate lucra cu un om care are datorii si sa se dezica de la inceput de mititelu ??? pentru ca nu are caracter, pentru ca e la fel ca el, nu-i cu nimic diferita, daca era o doamna cu adevarat nu se facea politician, se facea doctorita, profesoara, bla bla bla… acum isi aduse aminte ca are datorii si nu poate intra pe stadion cu datorii, dar acum 6 luni nu avea aceleasi datorii ??? nu mai infectati solul cu prezenta voastra, FC Univ Craiova e una singura, cs wc olguta craiova abia a implinit 3 luni jegoase de existenta…

cristyultras (1 comentarii)  •  1 noiembrie 2013, 3:22

Tot respectul doamna Andries !
Nu luati in seama cuvintele dure care vi se aduc , toti cei care va acuza sunt niste oameni MANIPULATI !
Dreptate pentru stiinta si pentru suflarea olteneasca !
Suporterii universitatii nu merita sa fie tratati in asa fel,sa nu fie lasati sa intre pe centralul din Banie asa cum este numit eternul stadion Ion Oblemenco .
Pacat pentru fotbalul romanesc , care de ceva vreme este influentat de puterea politic !

Fotbalul romanesc are nevoie de o RECONSTRUCTIE de la cel mai mare la cel mai mic ,aici ma refer la mafiotii : Fratii Becali , Gigi Becali , Dragomir , Sandu si toti cei din jurul lor ! Mai ales cei din comitetul executiv care au luat parte la DEZAFILIEREA CRAIOVEI , cara s-a demonstrat a fi un ABUZ !

VINOVATII SA PLATEASCA PENTRU SUFERINTA NOASTRA !

Inca o data va spun doamna Maria , tot respectul pentur articolele postate ! La fel si domnului Ioanitoaia !

Escu (8 comentarii)  •  1 noiembrie 2013, 5:20

Pt. Bobby:-Dute bre si canta la alta masa,bati campii.Articolul se refera la SEPARAREA PUTERILOR intr-un stat de drept ,la ATITUDINE de politician si etc.[presupun ca a fost prea subtil pt.tine]Ce vii tu si sustii aici e alta gasca-n alta trista.Incerci un fel de Gica Contra[sau ai vreu-un interes???]dar nu aici este locul unde sa-ti expui ineptiile.CANTA LA ALTA MASA…….

rell (1 comentarii)  •  1 noiembrie 2013, 7:53

De unde vad unii ca in Romania e democratie?
Adica un procuror poate face ce si cum il taie capul,iar un primar ales de popor, nu are voie sa vorbeasca nimic despre un golan!! A dracu democratia asta de Romania?

PLZ (1 comentarii)  •  1 noiembrie 2013, 8:26

Superb articol, scurt si la obiect, asta e ROMANIA, vorba clasicului in viata: „dai unui individ o bariera, apai sef se face”!!! Asa si cu NEFERICITA!!!! Pai si ce ar mai lipsii pentru o suspendare pentru ABUZ in SERVICIU?EU zi ca NIMIC!!!

gogu (31 comentarii)  •  1 noiembrie 2013, 8:40

Acum nu suntem mirati sa vedem cum toti ziaristii uita subit de datoria booveanului brutar,groparul fotbalului craiovean fata de Craiova-orasul…!Pina si Ioanitoaia a trecut de partea ajicului mititel…Daca tot esti Marie de partea brutarului,poate afli ca nu mai avea contract pt stadion,investitia lui nu o poate justifica,totul e minciuna la mititel..Doamna primar si-a respectat cuvintul,a readus fotbalul la Craiova!Multumim OLGUTA,te iubim…!Cei dinaintea mea au dreptate..Marie tu esti vocea lui Mititelu..!O tempora,unde e adevarul ????????

v.d (1 comentarii)  •  1 noiembrie 2013, 9:14

Maria,
Vezi-ti de treaba ta ca nu stii, sau te faci ca nu intelegi.
Nu apara un nenorocit care mi-a furat sentimentele

dimi (21 comentarii)  •  1 noiembrie 2013, 10:37

Aceasta Olguta o adevarata „rusine” a Olteniei sa va reprezinte pe voi mai olteni fraieri ce sunteti !Si curcile din America de sud au ras de voi.Cum vreti ca voi „oltenii” sa mai fiti considerari romani cu asemenea primarita si tot circul ce-l face cu fotbalul Craiovei ? Nici macar sa iesiti in strada si s-o dati jos dela primarie nu sunteti in stare ! Toata Romania va va desconsidera ca nu sunteti capabili sa va alegeti conducatorii ! Rau ati ajuns…

teo (5 comentarii)  •  1 noiembrie 2013, 11:43

M U L T U M I M M A R I A !!!

Comentează