Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Cifre, nume, chipuri

La meciul Islanda – Argentina, din faza grupelor, scor 1-1, s-au uitat 201.000 de islandezi, adică 60 la sută din populaţia ţării, de 307.000 de locuitori. Mai mult, scrie Hollywood Reporter, citând televiziunea naţională de la Reykjavik, cei care au […]

...

Cupa celor umili

Zlatko Dalici nu va antrena Barcelona sau Real Madrid, deşi susţine că ar câştiga un sac de trofee în Champions League. Selecţionerul Croaţiei nu este un brand, iar asta nu e tocmai o fericire pentru marketingul marilor cluburi.

După cum […]

...

A cui este această Franţă?

„Cu capul în stele”, aşa a titrat L’Equipe, pe prima pagină, după calificarea Franţei în finala Mondialului. „La porţile Paradisului”, a scris Le Parisien. „Tot nu suntem campioni”, a venit contrapunctul dinspre Didier Deschamps, după victoria muncită, 1-0, din semifinala […]

...

Ireversibil

„Am cerut contractele fotbaliştilor de la LPF şi de la FRF. Nu au vrut să răspundă la solicitare şi atunci m-am dus cu Garda peste ei şi le-am luat”. Se întâmpla în 2005. Cel care povesteşte este Sebastian Bodu, pe […]

...

Franţa – Belgia, balşoi spectacol

Între noi, europenii, acum. În prima semifinală mondială, Franţa întâlneşte Belgia: două ţări vecine, prietene, care fac bancuri una despre alta. „Le Parisien” o numeşte relaţie de dragoste-ură: se iubesc, dar se tachinează.

De ce nu mănâncă belgienii covrigi? Nu […]

...

Lista ruşinii sau lista infracţiunii?

După apa caldă, Mihai Stoica a mai descoperit ceva: datele personale pot constitui obiect de şantaj.

Mihai Stoica îi ameninţă pe suporterii Stelei cu umilirea pe site-ul oficial al clubului. Cei care comandă bilete pentru meciul cu Ajax şi apoi […]

luni, 7 ianuarie 2013, 12:09

După apa caldă, Mihai Stoica a mai descoperit ceva: datele personale pot constitui obiect de şantaj.

Mihai Stoica îi ameninţă pe suporterii Stelei cu umilirea pe site-ul oficial al clubului. Cei care comandă bilete pentru meciul cu Ajax şi apoi se răzgîndesc vor apărea în ceea ce managerul roş-albaştrilor a numit „lista ruşinii”.
Ne aflăm la ani-lumină de cluburile care înapoiază banii pe bilete fanilor, după înfrîngeri ruşinoase. Bine, ştiam că marketingul sportiv din Liga 1 se află mult sub pragul european. Dar asta chiar e una nouă: să ameninţi fanii cu listarea pe site-ul oficial! Dacă se va petrece într-adevăr aşa ceva, Mihai Stoica, site-ul de vînzări de bilete al Stelei, Steaua şi site-ul ei oficial sînt buni de dat în judecată. Există o lege, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, nr.677/2001, care interzice abuzuri de acest gen.
Dacă n-ar exista o astfel de lege, numele persoanelor, CNP-ul, numărul de telefon, adresele de reşedinţă, adresele de mail, numărul de card şi alte date solicitate la vînzările on-line ar ajunge pe toate gardurile. Pe lista ruşinii, a mîndriei sau pe orice altă listă care ar străfulgera întunericul de idei al vreunui comerciant.

Aşadar, Mihai Stoica are voie să facă publice numele fanilor care s-au răzgîndit doar dacă obţine acordul în scris al fiecăruia dintre ei. Nu poate justifica o astfel de „pedeapsă” prin vreo urgenţă de ordin legal sau umanitar. 23,5 euro reprezintă preţul unui bilet la meciul de pe Amsterdam ArenA, nu valoarea taxei de protecţie a datelor personale, achitate în contul staff-ului roş-albastru.

Conform notificărilor de pe site-ul de bilete al Stelei, „scopul colectării datelor este: emiterea documentelor de plată, informarea Utilizatorului asupra stării comenzii şi livrarea către Utilizator a biletelor comandate”.

Managerul stelist probabil ştie despre ce este vorba. Dar a aruncat avertismentul cu „lista ruşinii”, la intimidare. Cine citeşte, nu-i aşa, paragrafele alea scrise cu litere mici, despre drepturi şi obligaţii? Sau poate Mihai Stoica nu consideră numele drept dată cu caracter personal. E o informaţie cu mult mai puţin personală decît porecla sau numele de alint.

Să vinzi bilete la meciurile Stelei reprezintă o sarcină mai uşoară decît a vinde electronice sau electrocasnice: nu există concurenţă. Dar asta nu înseamnă că e loc de bătaie de joc. Asta nu face din cumpărătorii de bilete la meciurile Stelei o categorie inferioară de clienţi, cu mai puţine drepturi decît alte categorii, decît cumpărătorii de ciorapi, de lustre sau de avioane.

Mihai Stoica, dimpotrivă, crede că da. Crede că, în cazul excepţional al Stelei, clienţii nu au de ales. Sînt la mîna vînzătorului. Sînt „condamnaţi” la scos banii din buzunar. Oare? Ce spune acest mesaj despre modul în care-şi vede Steaua propriul public? Multe, dar nu de bine. Fanii se împart în „neserioşi”  (cei care se răzgîndesc şi nu mai cumpără bilete) şi „serioşi” (cei care comandă şi cumpără). Pe seama tuturor, conducerea clubului îşi permite să facă poante de prost gust. Mai lipsea să le ceară fanilor „răzgîndiţi” scutiri medicale sau de alt fel. Păi, nu? Dovezi de bună-credinţă. Un om nu-şi schimbă părerea de azi pe mîine decît dacă e neserios.

Într-o altă companie, Mihai Stoica ar fi fost declarat un risc pentru afacere şi pus pe lista demisiei. Există lucruri cu care se glumeşte şi lucruri cu care nu se glumeşte. Unul dintre acestea este păstrarea confidenţialităţii datelor clienţilor. Sau, da, poţi să glumeşti cu aşa ceva, desigur, cum să nu? Eşti liber să-ţi dai în petic. O dată, apoi, a doua zi, închizi taraba.

Dacă făcea parte din conducerea unui club occidental, managerul Stelei nu ar fi îndrăznit să emită o astfel de „perlă” contrapoductivă. Sau ar fi îndrăznit, dar ar fi fost trimis rapid să-şi exercite talentele de comunicator într-un domeniu care exclude relaţiile cu publicul. Dacă mai există vreun astfel de domeniu în zilele noastre!

Comentarii (40)Adaugă comentariu

sonumbitch (11 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 12:35

domnisoara andries, stiti cumva, in vest, ca tot vorbim despre vest si trebile de acolo, oamenii cumpara bilete, dupa care nu le mai cumpara? 🙂
evident ca-s doua probleme diferite, a dezvalui date personala vs a te razgandi, da’ parca nesimtirea ar trebui si ea cumva platita.
doamne fereste, mm stoica e un marlan, nu-s partizanu’ lui, doar ca ma gandeam…
e adevarat ca in democratie avem dreptul la razgandeala, da’ nici asa… legea isi pierde din valoare, daca ea e emisa in randul unor tampiti.

sonumbitch (11 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 12:39

inca ceva, habar nu am ce e pe saitul de unde cumperi biletele, dar mai bine l-ati sfatui pe mm stoica sa sugereze colaboratorilor sai sa puna undeva pe sait urmatoarele: bilete cumparate nu pot fi returnate. astfel, il face pe cumparator sa se gandeasca mai bine, dar si pe vanzator il scuteste de astfel de consecinte.

UnStelist (1 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 12:43

La meciul cu Molde de pe National Arena Clubul Steaua a vandut de 2 ori acelasi bilet ( online si la casa de bilete a clubului ). Dupa meci am incercat timp de 2 saptamani sa iau legatura cu cineva din club ( telefoane, postari pe pagina de facebook a lui MM etc ) Dupa zeci de incercari pana la urma mi-am recuperat banii pe bilet dupa 3 saptamani de la firma ce se ocupa cu vanzarea de biletele online. Am incercat sa vorbesc si cu ofiterul de presa al clubului Steaua dar m-a tratat cu sictir si mi-a zis clar si raspicat ” Ca pe EI, STEAUA, NU II INTERESEAZA CA S-AU VANDUT ACELEASI BILETE DE 2 ORI si ca eu SUPORTERUL n-am putut vedea meciul pentru care am platit bilet!” Pot sa va trimit poze cu cele 2 bilete identice ( serie, numar, loc etc).
Dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta nu ne mai baga pe noi plebeii in seama nici MiMi nici ceilalti din club. Sunt curios cum ar fii sa joace ca Dinamo cu 100 de spectatori…

sonumbitch (11 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 12:45

si 3, si gata, m-am intrebat de multe ori cum reuseste mm stoica in fotbalul romanesc cu asemenea marlanii. reuseste pentru ca se adapteaza la noi. noi suntem el. cutii de carton, eltoni, alde fane, pusul in genunchi etc. reuseste exact cum reusesc unele televiziuni si publicatii sa stea in top, arunca in ochi fix ce se cere. nu are timp mm stoica sa educe un bobor intreg. daca gsp sau digi, de ex., nu au ustensilele si rabdarea necesara, de ce ar avea mm stoica?

momo (105 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 12:49

Nu este legal si nici macar moral sa procedezi asa… Practic, orice posesor de PC cu o conexiune la net iti poate afla date care poate ar trebui sa ramana confidentiale…

Insa, clubul ar trebui sa ii actioneze in judecata pe cei care au comandat bilete si apoi s-au razgandit. Comanda ca act juridic unilateral poate fi revocata in anumite conditii. Revocarea intempestiva care produce prejudicii poate fi sanctionata in instanta… La noi insa lucrurile se fac cu dosul.

Nu stiu de ce a ajuns MM sa isi dea cu parerea despre o chestiune juridica cata vreme Becali este membru al Comisiei juridice din Parlament :)))

ba(la)nel (45 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 12:54

Maria, sa zicem multmuesc ca nu pocneste vreun suporter stelist, cum s-a mai intamplat acestui domn atat de manierat…Sa nu uite managerul Stelei s-o aduca urgent pe fata domniei sale la stadion, vine maciul cu Ajax si cine il va tine de mana pe capitanul lancierilor? De ce sa fie cel mai bun junior al clubului, asa cum ar fi normal, cand este mult mai important, ptr „trofeele” personale ale „marelui manager” sa fie cineva de-al lui…ca deh, ce-ar fi istoria Stelei fara figura lui proeminenta?

Racul (81 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 12:59

Mie mi se pare ca lumea cam vorbeste fara sa se informeze…
Biletele nu sunt platite ci doar rezervate. Numele celor care au rezervat bilete sunt deja pe site. Asa se comunica doritorilor ca tentativa de a rezerva a fost incununata de succes.

Cu o zi inainte de meci, in baza unui act de identitate, biletele vor fi platite si in acelasi timp ridicate de la hotelul in care va fi cazata delegatia.

Bunul simt ar spune ca daca cineva care a rezervat deja se razgandeste din indiferent ce motiv, sa trimita din nou un mail la aceeasi adresa prin care sa notifice clubul. In acest mod, biletele nu vor ramane nevandute si mai ales locurile in tribuna Stelei nu vor ramane goale.

lord belial (182 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 13:05

meme stoica presupune ca scriind cu litere mari, de-o schioapa, UNITI SPRE 24, ne poate cere si batista si unghiile taiate la control
in primul rind, steaua faciliteaza accesul la meci la costul de aproape 24 euro. daca nu vrei sa stai in sectorul rezervat stelistilor, atunci, cu 14 euro, poti avea acces linistit la meci, fara sa te alaturi grupului vesel in excursia organizata de clubul sportiv scolar steaua
sint stelist, ma voi duce la meci pe cont propriu, nu-mi tre meme stoica pt achizitie de bilete. sa faca alte comisioane, daca asta e treaba lui la steaua, ca de biletul pt meciul cu ajax ma ocup singur, mai simplu si mai ieftin

sonumbitch (11 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 13:07

aaa, Racule, merci, m-ai lamurit, era vorba doar de rezervare, nu de cumparare in sine. merci. atunci, problema e zero.

Mircea (7 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 13:19

ba(la)nel, legat de episodul cu suporterul lovit, intr-o tara civilizata, d-nul Stoica nu mai punea piciorul pe stadion foarte multi ani, daca nu toata viata, dar ce crezi, el este „cel mai bun manager din romania si cel mai iubit dintre pamanteni intre suporterii stelisti” ! Cred ca ar trebui sa nu mai incercam sa ne comparam cu tarile si fotbalul din vest pentru ca n-o sa fim niciodata acolo. Asta din cauza conducatorilor, a jucatorilor, mass-media si a spectatorilor (ordinea este aleatorie). Din pacate noi romanii nu ne vom schimba niciodata obiceiurile si mentalitatea, iar daca o vom face vom fi tot cu 50 de ani in urma

deco (3 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 13:33

cam exagerat articolul asta, a trebuit sa te documentezi cu legi despre divulgarea datelor personale…prea mult, serios. asta e stilul lui MM, sa ceara suportul fanilor, nu e perfect omul, departe, dar nici Mourinho nu e perfect…

cred ca mai bine pierdeai vremea sa scrii despre altceva.

subzero (3 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 13:42

stocica.. o rusine pt steaua, un atarnator cu aere de broker pe wall street. aceasta forma de viata nu trebuie amintita niciodata.. trebuie stearsa din memoria clubului, amenintatrea publicarii datelor cu caracter personal sub forma unui santaj este un act in afara legii, deci cineva trebuie sa se autosesizeze, in afara de asta trebuie dat afara din postul pe care il ocupa… am intrat iarasi in epoca furaciunii si a haosului justitiar. suporterii o sa se duca la stadion, o sa ovationeze tarania si infatuarea, o sa fie umili si prosti cum le place romanilor sa fie. pacaliciul ala nu cunostea legile, ma gandesc ca nu le cunosc nici avocatii clubului.. adica 2 3 veri cu facultatea facuta la romana americana, nici reprezentantul cu relatiile publice daca exista asa ceva in gloata aia. dupa atatia ani de taranie, masa suporterilor stelei s a schimbat… nu mai sunt aceeasi suporteri… fortza steaua

CORNELIU (64 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 13:43

Trebuie sa-l invatati pe MM sa va dea MOCA bilete la meci, ca asa este in Romanica!! Ma uit in tari ca Anglia, Scotia, Olanda unde „suporterii” nu stau pe scaune, ci mai stau si in picioare!! De ce? Pentru ca n-au bani! Daca vedem cati bani se investesc in fotbalul romanesc si ce rezultate sunt in meciurile externe vom vedea ca raportul este excelent!! Invidia naste monstrii! Capisci? Forta Steaua!

hahaha (1 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 13:48

sonumbitch in primul rand „sait” se scrie site si in al doilea rand nu ai inteles nimic din articol este vorba de rezervarea biletelor si nu de cumpararea lor

cristi (2 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 14:07

Nu ar fi pentru priam data 🙂
http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/11166/

Cornel (18 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 14:45

Maria, MM are problemele lui dar, chiar, sunt foarte mulţi ce accesează site-urile pt. cumpărare de bilete, le rezervă şi biletele rămân blocate şi necumpărate. Nici mie nu-mi place atitudinea MM-ului, sunt STELIST, se întâmplă frecvent situaţii să rămâi fără bilet, fiind blocate.

john (6 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 15:09

Ha, atunci cand Steaua cerea datele personale la achizitionarea de bilete de la casele stadionului nu v-ati sesizat!

iulian_78 (89 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 15:12

Si eu sunt de acord ca , chiar daca nici MM nu a procedat bine cu „amenintarea” si a mai scazut in inimile fanilor stelisti, cei ce au rezervat trebuie sa si mearga sau daca nu, de bun simt e sa anunte din timp. Pana la urma MM a spus ca nu are ce sa le faca , decat aceasta amenintare, care, eu cred ca nu a fost spusa in serios. In general articole bune, dar acum un atac nepotrivit.

Andrei (7 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 15:20

off mimi, drept cadou pt titlul 24 iti dorim sa pleci de la steaua, sa vina un management sportiv cu adevarat profesionist, multumim anticipat

Cosmin (20 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 15:26

Mare prostie ! Pai un club serios, ori isi face un cont propriu,ori apeleaza la bilete.ro. Vrei sa cumperi ? OK ! Dai banii on line. Dar asa,sa faci liste de asteptare pe vorbe,tu club sa astepti suporterii este prostie cu P. La ce sa te astepti de la un club condus de un cioban parlamentar ?. Plus ca la acest club managerul MMS ia suporterii la bataie,jigneste fara noina etc.Nu are cum MM sa publice o „lista a rusinii”.Cel mult e o lista a celor ce cred ca iubesc Steaua,unii poate ar fi vrut sa mearga,dar au asteptati si facilitati de la club (de transport).Dar clubul putea vinde fara probleme pe NET,din timp,cu bani dati,anticipat ,pe lista de asteptare,la romanii de afara,sau din tara,apoi in limita locurilor primite,dupa cit era comanda,le distribuia. Dar la Steaua creierul este organul folosit mereu,intamplator. Ha,Ha,ha,ha, (vorba lui Becali)

lord belial (182 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 16:00

@# 14 john vorbesti de biletul dat pe buletin? ba ne-am sesizat, dar degeaba

banks (41 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 16:06

Pai stii cine sunt ei, suporterii stelei ?
Sunt cetateni europeni, si au drepturi, domnu’ memeu’ !
Ai grija !

montgomerry (10 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 16:10

Voi sustineti ca Steaua are cam zece milioane de suporteri.Hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa spunem ca se dau suporterilor stelisti 50.000 de bilete pe Amsterdam Arena.Ce credeti,vor fi vandute toate?Cat despre personajul cu pricina din curtea Stelei,va asteptati la altceva din partea lui?Pe mine nu ma mira nimic cand vine vorba de acest no name.

IO (63 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 17:22

Sunt satul pana peste cap de acest tzaranoi incult cu aere de mare intelectual. Am convingerea ca habar n-avea de ilegalitatea acelei „lista rusinii”. Trebuia sa-l lasi s-o faca si sa se trezeasca cu cateva mii de procese pe cap. Dar nici atunci n-ar fi inteles de ce este acuzat, cam atata inteligentza are martzafoiul asta.
Sa nu mai vorbesc despre sistemul de rezervare a biletelor, o idee nefericita. Unii vor vedea in asta oportunitatea sa vanda rezervarea, neavand nici o clipa intentia de a cumpara biletul.

sparco (1 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 19:23

M-am saturat pana peste cap de Maria Andries. Ea e perfecta si poate critica pe oricine. Sa fim seriosi donsoara ca nu esti asa inteligenta cum te dai. Nu ar fi mai bine sa fi tu managera la un club sa rezolvi tu problema sa ii inveti pe ceilalti cum se face. Tot GSP-ul a ajuns sa fie un jeg. Singurul care mai are treaba cu sportul e Tolo…voi restul nu stiti cum sa va mai luati de antrenori de jucatori pana si de aia care fac curat pe stadion va luati. RUSINE

Adrians (1 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 21:12

Din nefericire in loc sa incerce sa-l mai cizeleze pe GB,MMS se becalizeaza pe zi ce trece.Desi se apropie de 50 de ani,acest Adonis 2013 este tot mai interesat fie de razboaiele imaginare pe care le duce cu umbrele lui Dinamo,Rapid sau saracu’ nea Jean,fie de aparitiile televizate in care nu inceteaza sa ne ” uimeasca ” cu vastele cunostinte de fotbal international sau lb engleza.Niciun cuvint despre transferurile catastrofale, despre marketingul aflat la pamint,nici macar despre faptul ca de la intoarcerea la Steaua nu a fost in stare sa alega macar un set de tricouri cu un design mai atragator.Atit de paralel este acest MMS cu notiunea de manageriat a unui club incit nu s-a gindit ca poate multe din biletele pt Amsterdam au fost rezervate de falsi suporteri stelisti,situatie in care primul lucru pe care ar trebui sa-l faca este sa-si caute cutia de carton si sa ne lase in pace cu aerele de atotstiutor.Oare cit timp va mai trebui sa-l suportam la Steaua pe acest mascarici.

pe cine intereseaza (10 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 21:37

cum o fi sa vii la serviciu, sa faci revista presei, apoi sa scrii despre ceva care s-a petrecut in urma cu 3 zile si sa te mai si plateasca?

r.gabi (35 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 21:53

D-ra. Maria Andries are dreptate din punct de vedere
legal ,indiferent de eventualele „ofuscari” ale unor „pseudo-suporteri” sau ale unor necunoscatori sau chiar ale unor neinformati.
Aici nu se discuta dragostea sau sustinerea unor culori,aici se face ,cel putin de catre M.Stoica ,pe care candva il simpatizam, o lectie”becalo-comica” de imbecilitate „oiero-autodidacta”.
Imi pare rau pentru Mihai Stoica ,dar se pare ca viata buna si apropierea de unele dintre cele mai de jos jost „personulitat” ale neamului l-au „marcat” sau poate,sufera doar cu „sistemul”.
Pacat dle.Stoica ,pacat iubiti”necunoscatori” si „neinformati” !
Nu va mai suparati ,dar mai ales nu reactionati,cel putin cu ignoranta tipica unor „baieti de galerie” ,veniti la meciuri pentru a mai injura ceva sau pe cate
cineva ,decat pentru a vedea sau a intelege ceva!
Nu toti suporterii sunt asa,dar cei care sunt astfel ,au timpul sa mai si citeasca sau sa se mai si informeze.

Stelist impotriva oierilor si a slugilor lor

vasco (317 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 22:04

Incredibil cit de multi purtatori inutil de cap sunt pe aici!Maria,jos palaria!Pentru corectitudinea celor scrise si pentru curajul de a te lua de sluga unui interlop,cum e acest …mm.Vai si amar de el fotbal romanesc cu asa „manageri”,”patroni ” si „suporteri”.E si criza asta buna la ceva,astept cu rabdare si incredere FALIMENTUL acestei mizerii.Astept momentul in care eternul corleone va anunta insolventa ultimului club.Poate asa vom avea cindva altceva decit simulacrul acesta de fotbal.

Dorel, Radu Naum (383 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 23:51

steauafc.com nu a avut tinta Suporteri, Dialog. Dar a ajuns jalnic de cind Steaua inseamna MM pe FB ori in discutii savante la TV , cel putin la limita arogantei. Fanii nu sint deranjati. Nici maama. Dar e pacat ca cel mai iubit club nu incarca sa mai cistige in simpatie. Fanii sint cel mai mare capital. Orice banca sie ca Steaua poate, inca, vinde un milion de bilete, de tricouri, bere, vin, …, hainute de catei, Steaua se vinde bine la TV, poate conduce si Guvernul. Sticlele fac si ei un ban cind vine Steaua. Maama nu-l intelege pe MM, il simpatizeaza dar nu stie pe ce raft sa-l puna.
Maama zice ca daca pleaca Argaseala in concediu astia nu mimeresc nici Spania. Cine stie unde aterizeaza.
PS Ar fi bine sa lase MM arogantele, macar pina dupa proces. Stiu ca e greu, dar ar fi util sa faca efortul asta supraomenesc daca nu vrea sa-i trimitem chiftele cu prastia. Maama crede ca inculpatii vor primi pedepse mai mari. Va trebui sa rezit pe putin zece ani fara savarine.

Tubibu (3 comentarii)  •  7 ianuarie 2013, 23:53

Așa se-ntâmplă când te cerți din orice cu toată lumea, doar ca să-ți etalezi egoul: nu mai apuci să-ți faci profesionist treaba pentru care ești acolo. Este vorba de o eroare managerială. Au ales varianta cea mai simplă, fără să se gândească la toate implicațiile, iar acum s-au trezit că pot rămâne cu o parte dintre bilete nevândute. Desigur că își puteau recunoaște eroarea și lua măsuri de îndreptare a ei, dar asta presupune să-ți păstrezi calmul și să acționezi logic. E complicat. E mult mai simplu să ameninți, de parcă suporterii care, din diverse motive, s-au răzgândit o să dea acum buluc să plătească, doar-doar o să scape de mânia lui MM Stoica.

Cinezan Vladimir (82 comentarii)  •  8 ianuarie 2013, 8:32

Amenințarea este una dintre „armele” cu ajutorul cărora cei din anturajul plătit cu generozitate de păcurarul-parlamentar speră să se încoroneze campioni deja pe la etapa cu numărul 24. Asta ar însemna ca Steaua să facă tot câte patru puncte de fiecare etapă, iar Astra s-o încaseze de fiecare dată. S-ar putea ca socotelile lui Reghe să iasă, în fotbalul românesc se pot petrece minuni și le dorim steliștilor să se cramponeze de prima oportunitate: Ajax ! Că vor fi si suporteri care nu vor mai vrea să-și ridice biletele deja amanetate, poate e pentru că se prevede vreme rea prin Olanda tocmai pe la mijlocul lui februarie, punând în pericol „invazia de roșu-albastru” de pe Amsterdam Arena, preconizată de ziarele bucureștene mereu în căutare de alintat orgolii fluturate de la palat spre restul lumii. Că e prins și un manager în acest joc de-a umflat mușchi stelari, e un firesc al jocului de-a cere iertare în genunchi și de-a face rost de carton pentru o cutie locuibilă, probabil amplasată pe undeva pe înaltul tribunei din Ghencea, să n-o găsească „câinii” ( evident cei roșii ). Trist este că și o vedetă apreciată, acum un fel de director de imagine, a ajuns să cânte în corul dirijat de pe capota mașinii. Asta pentru că în cazul fotbalului nu se dă rentă viageră pe viață. Deh. comuniștii luptau pentru altceva și acum se reorientează… Oricum, așteptăm ca tribuna aceea din Olanda să trepideze de încurajări în roșu-albastru, semn că situația în fotbalul nostru nu este atât de albastră. Doar pentru cei ce vor fi înfierați pentru neridicarea biletelor, coșmarul va fi negru ! Apropo, mai sunt bilete disponibile pentru partida cu „puștii” olandezi ?!

mandeal (1 comentarii)  •  8 ianuarie 2013, 9:35

@pe cine intereseaza , #27 : cine te opreste sa faci la fel ?

Racul (5 comentarii)  •  8 ianuarie 2013, 12:30

Baieti, nu exista alta solutie decat asta propusa de MM.

Nu exista multe firme convenabile care sa livreze bilete in strainatate. Pt cei de-afara asta e singura optiune sigura: ridicatul biletelor de la fata locului. Pt cei din tara probabil ca ar fi existat si alte optiuni, cu conditia ca Ajax sa livreze deja biletele cu doua saptamani inainte. Dupa care ar urma livrarea lor la Iasi, Timisoara etc.

Din experienta va spun ca livrarea lor cluburilor oaspete se face EXTREM de tarziu. Exceptiile sunt putine. West Ham de ex livreaza cluburilor de suporteri din strainatate (PT MECIURILE DE ACASA) cu 5 zile inainte. Imposibil de livrat dupa aia individual. Nu mai vorbim despre ce se intampla la meciurile de afara.

Una peste alta, sincer vorbind, Steaua a ales singura solutie practicabila. Pt mine e singura solutie sa pot sa ma duc cu fi-miu la meci. Si chiar ma duc :). M-as duce si pe Stamford Bridge daca ne calificam si daca e aceeasi procedura de distribuire a biletelor. Daca nu, nu.

CLA (94 comentarii)  •  8 ianuarie 2013, 22:27

Am postat dar…nimic.

IULIA (10 comentarii)  •  9 ianuarie 2013, 7:47

ALOO, PROTECTIA DATELOR, FACETI UN CONTROL LA STEAUA SI A,ENDATI-L PE CEL MAI MIC CAP FARA CAP

Eugen (3 comentarii)  •  9 ianuarie 2013, 9:18

Dacă făcea parte din conducerea unui club occidental… Maria, această ipoteză este chiar imposibilă !!

danro (1 comentarii)  •  9 ianuarie 2013, 10:33

mm, e cu vaca… Inainte de a spune ca va face „lista rusinii”,ar face bine sa nu se expuna. Nu am auzit de nici un club de fotbal care sa aiba autorizatie in prelucrarea datelor cu caracter personal. .. Tot la fel de ciudat, Reghe spune ca Steaua nu asculta telefoanele fotbalistilor, acestia neavand telefoane de la club ! :)) De ce e ciudat ? Pt ca in baza unei semnaturi a angajatului (cati nu semneaza ca primaru’ daca primesc un telefon:)) ) proprietarul telefonului , aka Steaua, poate asculta convorbirile, intercepta sms-urile ,sau localiza telefonul ! Ori Reghe, spunand ca jucatorii nu au telefoane de la club, ne arata ca stie cu ce se mananca supravegherea. :)))

ariton george (1 comentarii)  •  10 ianuarie 2013, 10:52

prin aceasta vehementa dl STOICA incearca sa arate cat e de atasat de STEAUA dar forteaza limitele managementului si ale bunului simt.Eu sunt stelist dar nu inseamna ca prin asta il aprob pe MM STOICA sau il simpatizez pe BECALI,asa ca actiunile acestor domni punetile in spatele lor nu al clubului .De fiecare data cand se vb de MM se accentueaza ,,ros -albastru,, pe cand voi stiti fb ca e la STEAUA pt bani,cum a fost si la Urziceni si la Galati

florin (5 comentarii)  •  11 ianuarie 2013, 10:05

Stoica Mihai este o rusine,nu numai pentru fotbalul romanesc,ci si pentru rasa umana.In viata mea nu am vazut un asemenea specimen pupincurist,in stare de orice umilinta,numai sa-i arate patronului cat de devotat este el.”omul” asta sfideaza limitele bunului simt cu atata naturalete incat crezi ca este un android pe care patronul il programeaza sa depaseasca granitele ridicolului.Urata specie de om.Ceeace este cel mai grav,este faptul ca lui,lui Stoica Mihai,comportarea aceasta i se pare normala.Vorba lui Phillippe Geluck: „CAND ESTI MORT,NU STII CA ESTI MORT.e GREU PENTRU CEILALTI.lA FEL SI CAND ESTI PROST”. Iar Stoica Mihai nu este mort.

Comentează