Maria Andrieş

Într-o lume macistă este nevoie cîteodată de bisturiul observațiilor unei femei. Sexul slab? O glumă misogină

Biografie completă Toate articolele
Cele mai noi articole de Maria Andrieş
Au pus şi „stejarii” pe butuci

„Astăzi rugbyul românesc a pierdut tot”, a scris căpitanul „stejarilor”, Mihai Macovei, pe Facebook. România a fost depunctată şi ratează Cupa Mondială, pentru că a folosit un jucător neeligibil din Tonga. World Rugby a depunctat, din acelaşi motiv, Spania şi […]

...

Pârăşte-i, Dică!

Când ia o decizie, Dică simte nevoia să anunţe public. „A fost decizia mea ca Alibec să nu facă parte din lotul pentru meciul cu Craiova”, a spus antrenorul FCSB. „Nu vreau să intru în amănunte”. Amănuntul, în acest caz, […]

...

Bugetari rataţi

După înfrângerea lui CSM Bucureşti în semifinala Ligii, scor 20-26, Gabriela Firea are unele motive să-şi reconsidere strategia de shopping. De 15 milioane de euro, edilul putea comanda ceva mai drăguţ în locul magneţilor de frigider de la Budapesta. De […]

...

O afacere cu mai multe cocoaşe

Ocupată până peste cap să combată traficul de leurdă, ANAF n-a observat că s-au scumpit urzicile. Altfel ar fi descins la sediul firmei Lotus Perfect Products SRL, să dea un ochi prin contabilitate. În doar patru zile de la înfiinţare […]

...

Rachetă-n prepeleac, statuie de stat

Dinu Pescariu e ca fratele gospodar al lui Dănilă Prepeleac. Pe ce pune mâna, terenuri, baze sportive, licenţe informatice, pune şi statul român mila. E încă acuzat în Dosarul Microsoft 3, de spălare de bani, printre altele. Dar judecata a […]

...

Ridicolul e numai unul

Parlamentarii cheamă membri ai CSAT să dea raportul despre echipa lui Lăcătuş. Marca Steaua a devenit problemă de siguranţă naţională

Permalink to Ridicolul e numai unul
vineri, 7 aprilie 2017, 8:57

Scandalul dintre CSA, FCSB şi FRF părea să fi traversat toate cercurile penibilului. Părea că intrase în zona de perpetuum mobile mocnit. Dar, din această instalaţie de zgomote, aburi şi interese, nu avea cum să lipsească Parlamentul.

Când ai nevoie de el, să dezbată şi să supună la vot o lege nouă pentru sport, vine în cinci minute. Din vacanţă, din campanie, din delegaţie, de la Euro, de la premierea olimpicilor, de la bufet. În ultimul an, Parlamentul a aprobat intonarea imnului şi la competiţiile interne. Atât au făcut legiuitorii pentru sportivi.

Când e rost de un exerciţiu de imagine, parlamentarii adulmecă problema mai repede ca vulturii hoitari. Primul care a sesizat potenţialul schismei fotbalistice a fost senatorul Traian Băsescu. Ca stelist, rapidist şi fost comesean al lui Becali, a reacţionat pe Facebook, reproşându-le generalilor că „au şters numele Steaua Bucureşti din fotbalul european”.

Senatorii, selfie cu atacul de la Smârdan
Mănuşa populismului a fost aruncată. Colegii de cvorum ai lui Traian Băsescu au răspuns provocării. Senatorii din Comisia de Apărare şi-au suflecat mânecile, în semn de credibilitate, au descheiat primul nasture de la cămăşile Octav Băncilă, colecţia iarnă-primăvară 1907. Şi au trimis cu şut o invitaţie la MApN. „Problemele secţiei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti ajung pe agenda Comisiei pentru Apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat”, precizează comunicatul senatorilor, preluat de Ziare.com. Echipa de fotbal a Armatei a devenit, iată, un pilon al siguranţei naţionale. Un motiv de preocupare. Şi încă nu joacă nicăieri. Când o să joace, Comisia de Apărare va alinia antrenorii la raport.

Întâiul agricultor al Armatei
Liberalul Iulian Dumitrescu, şeful Comisiei de Apărare, i-a chemat la discuţii pe ministrul Gabriel Leş şi pe şeful Statului Major Nicolae Ciucă. Senatorii nu se încurcă în ierarhii. Merg la sigur. Au chemat fix numărul 1 şi numărul 2, deşi responsabil cu problemele secţiei de fotbal a CSA e numărul 7.

Ministrul Leş nu e militar. Profesia lui de bază e aceea de economist, trecut prin Academia lui Gabriel Oprea. Înainte de MApN, conducea Agenţia de Plăţi şi Intevenţie în Agricultură, filiala Satu Mare. A fost luat, ca Peneş Curcanul, direct de la coarnele plugului şi înrolat. Ştie politică, agricultură, prin tradiţie ar trebui să se priceapă şi la fotbal.

Dar pentru Nicolae Ciucă, fost comandant al Scorpionilor Roşii, singurul general român care a condus personal o bătălie, discuţia despre echipa de fotbal şi marca Steaua va fi o revelaţie. Când îşi câştiga gradele pe câmpul de luptă, nu preconiza că va da socoteală pentru isprăvile camarazilor promovaţi în birou sau pe terenul de fotbal. Printre alţii, şeful Statului Major va fi chestionat despre 4-4-2 de eterna speranţă a clienţilor, Şerban Nicolae, fost jucător la Mecanică Fină,  „pe atunci, o echipă importantă din Divizia B”, scria el în CV.

Discuţii de dragul voturilor
Şi ministrul Leş, şi generalul Ciucă fac parte din CSAT. Legea îi obligă să dea periodic raportul în Parlament. Din lunga listă de atribuţii a Consiliului, niciuna nu se referă la fotbal, la sport, la mărci, branduri şi promovări în Liga 1. Oricum, acest ritual de carnaval civil, această serbare a puştilor de carton, semiautomate, cu muniţie de hârtie, contează doar ca manevră de PR şi strategie contra plictisului.

În goana lui după iluzii optice contra voturi, politicianul român e în stare să treacă peste lucruri mai adânci, nu doar peste ruşine sau peste nisipul din ghetele unui general al deşertului. Discuţia din Comisie n-are cum să lămurească viitorul mărcii Steaua sau al echipei lui Lăcătuş, n-are cum să aducă nimic util cetăţeanului, microbist sau nu. Doar se cocoaţă pe o criză, ca musca la arat, cum se spune pe la APIA.

În aceeaşi zi cu discuţiile, aminteşte Ziare.com, vor fi depuse dosarele pentru postul de comandant al CSA. Asta e, într-adevăr, o miză demnă de parlamentari. Să facă marcaj  în zonă, dar şi om la om, înaintea numirilor în funcţii.

Comentarii (30)Adaugă comentariu

clord (8 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 9:35

Inca o derulare de evenimente marca Romanica! Acum 17 ani sau cati or fi, un nenea a visat ca preamarirea si faima vine dintr-un loc special! Cloaca fotbalului romanesc... Care e ba tata cea mai tare? Steaua... a mea e! Si a luat-o! N-a dat cu ea de pamant dar nici n-a facut ceea ce un club de nivelul Stelei ar fi trebuit sa faca... Pana la urma, ceea ce e Steaua acum, pardon... FCSB, reprezinta ceea ce neica Gigi a dorit! Si intra in poveste brava armata romana. Care castiga procesele pe banda rulanta.... Si lumea se intreaba pe buna dreptate ce urmeaza! Ok! Super!!!! Intr-o tara aparata de NATO, cu scut la Deveselu, cu militari pregatiti oricand sa faca fata si unui atac interluminic al locuitorilor din orice galaxie, trebuia cineva sa readuca Steaua in cazarma! Acolo unde domnu' jurist o gasea cand mergea la gradi... Cred ca Boldrin sau Amorim abia asteapta sa primeasca grade militare pentru a recompensa titlurile 29, 30, 1488... Merge Amorim in vacanta si prietenii il intreaba cat a castigat in Romania! El mandru, se da jos din Aro, isi da tricoul jos si pe umeri isi arata epoletii tatuati! Frumooos! Dragi stelisti, daca Becali reprezinta lacul unde fiecare isi scuipa scarba fata de felul in care Gigi se manifesta, nea Talpan reprezinta putu' gandirii juridice al armatei romane! Steaua a picat din lac in put! Luati-va la revedere de la clubul care a fost cel mai din istoria fotbalului romanesc! Bucurati-va ca macari ati fost contemporani cu aceste personaje istorice proeminente! Gigi Becali si domnu jurist colonel si viitor presedinte al clubului CS al Armatei din liga 5-a! Traiasca si infloreasca scumpa noastra patrie, Romanicagistan!

Alex One (126 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 9:48

Cert este ca cineva ar trebui sa-i mai intrebe de sanatate pe cei din Minister-CSA, de exemplu din ce bani va fi finantata echipa lui Lacatus,colonel zice-se !?, din drepturile militarilor de cariera ? Si ce viitor poate avea echipa de fotbal avand in vedere dispozitiile UEFA care interzic participare echipelor departamentale in competiitiile europene ? Daca viitor n-are atunci pentru ce se mai rispesc banii ?Asta asa, ca sa nu mai vorbim de comportamentul modest daca nu chiar jalnic a echipelor patronate de CSA. Adica n-ai bani suficienti pentru,handbal,polo,baschet,hochei,etc. dar infiintezi o echipa de fotbal.

Maria Andrieş (1347 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 10:21

de sanatate si de Orientul Mijlociu

Carol K (290 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 10:03

Cea mai intel;igenta mutare a lui Talpan ar fi sa atace la CCR orice decizie a Senatului si daca tot a ajuns acolo sa atace si penalizarea de 10% din "salar"... Probabil "judecatorii" ar primi bucurosi aceasta incarcare de ultima ora a agendei Curtii avand astfel si o scuza serioasa pentru care ar putea amana a 4-a poate si a 5-a oara decizia prin care un condamnat definitiv nu poate avea o functie in guvern...Chiar,e f.f greu sa dai o asemenea decizie....E ca si cum te-ar intreba cineva daca sa pui lupul paznic la mioare...Ar fi o dilema pt orice judecator...Daca ar fi mioarele mele nu l-as pune,dar asa...daca-s mioare publice...ma mai gandesc

Sile (25 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 10:36

O mizerie de articol, scris doar pt a da in clasa politica... Chiar e utila această convocare...

strul (2 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 10:36

Cordele tata , nu ne mai intoxica tu cu elucubratiile tale , ca ne faci greata !

sorin (7 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 10:46

Orice-ar face nu pot scorni ceva care sa nu fi fost descris anterior de intelepciunea populara. Ce ziceti de " Armata calare cu ..caii de lemn "

kla2005 (47 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 11:09

Exact de asta nu are ce cauta politicul in sport! Oricand la orice ora o functie dintr-un club poate fi ocupata de o "ruda", de un "agricultor" de origine sanatoasa! Ce-ar fi (asa printr-un exercitiu de imaginatie) sa vedem ca intra in Parlament nea' Jiji si este numit Presedinte la CS Dinamo! Incompatibil nu e, pentru ca oficial NU are actiuni la Steaua. Experienta de conducator are! Experienta de conducator in fotbal are! Numai atuuri! Cum ar fi??? Iar CS Dinamo sa intre in Liga1, dupa o asociere cu...sa zicem Asociatia Cateilor Comunitari prezidata de Sumudica si va fi rivala in campionat a FCDB si a Stelei!!!! Cum ar fi atunci? Se respecta legea? In sens strict, DA!

brod (87 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 11:25

Domnișoară Andrieș, cazul este mult mai complicat și, de data asta, ancheta din partea Senatului este justificată. Pe ce mă bazez în această afirmație care devine o acuzație? Pe faptul că există TRĂDĂTORI ÎN CADRUL ARMATEI ROMÂNE. „Juristul Florin Talpan, reprezentantul CSA Steaua care a câştigat 11 procese contra FCSB şi a lui Gigi Becali, deposedându-l pe cel din urmă de marca şi de numele Steaua, a fost sancţionat de superiorii din Armată. Informaţia apare într-un comunicat emis de controversatul Petre Răcănel, personaj care în 2014 a felicitat Rusia pentru anexarea Crimeei”. Deci, acești indivizi pactizează cu inamicul (căci asta înseamnă FCSB și Becali pentru Clubul Sportiv al Armatei), lovindu-l pe la spate pe cel care s-a luptat, cu legea în mână, pentru dreptatea Armatei pe care o reprezintă. Și care a câștigat! Asemeni „controversatului” Răcănel, ce bază poate pune națiunea română pe asemenea trădători, gata imediat să se „replieze” de partea inamicului și să trădeze? După părerea mea, toți aceștia trebuie trecuți imediat în rezervă și anchetați. Așa cum a fost anchetat și fostul ministru al apărării, Victor Babiuc. considerați că eu sunt cel aflat în eroare? Chiar mă interesează răspunsul dv.

mihai (9 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 11:32

M-am prins. In spatele lui "Sile" e fostul fotbalist de la Mecanica Fina. Aceeasi profunzime si subtilitate, foarte usor de recunoscut.

Maria Andrieş (1347 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 13:48

nu cred ca e el, nu vad caltabosii

mg (74 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 11:49

Gigi a salvat Steaua de la faliment, da' la un moment dat generalii au rămas fără miel de Paşti. Iar gurmanzii din parlament au adulmecat că Steaua e un miel bun de mâncat..

daniel (39 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 12:23

singurul general roman in viata, care a condus personal, o batalie..bravo lui, desi, nu stiu ce batalie a condus personal..altfel, mai sunt generalii adevarati, care au condus batalii pe la odessa, peninsula crimeea, cotul donului, stalingrad...etc...etc...pe aia nu-i si-i mai aminteste nimeni! doar Dumnezeu ii mai stie!

Maria Andrieş (1347 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 13:45

singurul general activ. batalia pentru podul peste Eufrat, mai 2004

Buta Maximilian (1 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 12:27

Ce "nu inteleg" e de ce nu se face exact acelasi lucru si cu Dinamo?! Daca vorbim de patrimoniul statului si interes national. La Dinamo lasam un om care nu are nici o treaba cu sportul (Badea) sa administreze un stadion de fotbal si ne rugam de el sa ne lase sa-l modernizam pe banii nostri. Ireal. Explicatia e simpla, e vorba de bani aici, le curg balele generalilor cand vad cati bani intra in conturile Stelei de la UEFA, ori Dinamo produce cat de-o ceapa degerata pe sezon.

17 Nentori Tirana (372 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 12:45

Dulce ca Bran, „noul“ nu-i progres fata de ultimii: izmenar cu manichiura, alfabet silvic, miros de morga ? Dintre Stan si Bran, nu era Bran era mai blind ? Si moale ca o perna. Baiatul asta n-a facut nimic rau la viata lui, doar l-a desenat pe Micky Mause la firma lui inca de la liceu si a lucrat la PSD. Atita a facut. A ajutat pacientii sectiei de..., cit a putut ... agonisi inca nu se stie, dar de brazilience nu are fata. Ce ma ingrijoreaza este numele, ca uite ce zice Sadoveanu: „Ai auzit dumneata vreodată moarte de om să nu se afle și leș să nu iasă la lumină ?“ ------------------------------------------------ Adevarul e ca Costel Taliban, adica MApN, a ingropat sectia de fotbal Steaua. Leș ! Canceul furturitic s-a tot agravat dupa 1990, coloneii nu se mai saturau doar cu porci, fotbalul a intrat in coma in 1998, apoi in 2003, furturita batea-o-ar vina! – Stie Leș ce-a facut generalul Otelea cu 2 milione dolari ? Ori generalul Paunescu de unde are … cum de nu era ofiter ca compozitorul Horia Moculescu care e drept ca n-a furat, dar nici n-a dat – iar singurul doctor era George Becali. In 2011 sub administratorul Cezar Gabi Oprea, care ocupa cumva postul administratorului Leș, s-a folosit de un angajat baiat sarman si bun care stergea de fiecare data capacul toaletei de la CSA in care se … ca stia Costel ca nu e a lui, si astfel ADMINISTRATORII proprietatii CSA a Statului au dat F C Steaua in judecata cerind drepturi de PROPRIETATE. De ce ? Caci Becali n-a vrut sa-i vinda lui Steaua pe doar 20 milioane. De mentionat ca Becali a investit in transferui pina in 2011 peste 50 milione EURO, a modernizat Stadionul Gencea pentru Romania si a dat Romaniei jucatori in perioada cind la alte echipe nu evoluau romani. Stie Leș de unde are un izmenar 20 milioane ? Ii spun eu cum l-a „facut“pe primul: si-a expulzat partenerul si i-a vindut afacerea. Romania a fost condamnata la CEDO ! Acum voia sa-l expulzeze pe Becali. A reusit in parte, daca nu-i murea un antemergator pe cind gonea pe ploaie de la manichiura la amanta cine stie ce mai reusea tanti Gabi. ----------------------------------------------------------- Sedinta ar trebui sa se tina la Moscova caci sovieticii au nascut cluburi-monstrii ca Steaua ( si Dinamo ca sa leș nu se supere suporterul Talpan),n-au avut suport ca Costica Taliban care vrea sa omoare si FRF !!! Dar cum se tine la Bucuresti – ba de ce nu-i schimbati numele in Paris, nu fiti prosti, sa fiti si parizieni nu numai romani ! - am de facut propuneri Senatului: 1.- bagati pe ordinea de zi si „demisia“ lui Burleanu – ca a lui Milea- apoi si stergerea de pe fata Pamintului a FRF ! 2.- ca sef administrator la CSA va rog sa luati in considerare propunerea mea, generalul Gabi Oprea ! Saracu cit sufera. Vrea si el Steaua. Vrea sa merga la oficiala cind or juca cu cele 17 Rapiduri si sa faca de sus semne celor de jos ca Cezar la gladiatori in Arena din Roma. Gabi e roman, urmasul lui Cezar, ca si Lacatus, ca si Costica, partenerul lui Capsuna ! Ca voi.

Lup (17 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 13:10

Da` tu când te măriți?

ContraCC (1 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 13:26

Domnisoara Andries, ma surpinde faptul ca nu sesizati sursa ridicolului la care referire: ICCJ. Cu dragoste.

ochila (1 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 14:53

Sa fim consecventi: sa dispara Dinamo, CFR Cluj, Rapid (inca odata) si care au mai fost pe cele vremuri. Steaua ar fi fost acum in situatia Rapidului, Petrolului, Galatiu, Unirea Urziceni si mai puneti voi cateva. Armata sa se ocupe de aparare.

Carol K (290 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 16:53

Asteptam sa se implice si NATO,sunt parteneri oficiali ai Armatei Romane si oricum au mai multa legatura cu subiectul decat ar avea-o Senatul.Vor sa scoata o lege prin care Steaua Armatei sa debuteze in esalonul 2 sa mai ciuguleasca politrucii burtosi gen Tariceanu niste voturi ca i s-a subtiat rau agoniseala ? Hai atunci direct in Play Off cu ei sa stim o treaba.Statul fura tot el pune la loc .Interesant.

cutzu (4 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 17:22

lume macista? am cautat termenul... e clar, toti barbatii e niste porci! noroc ca mai sunt femei ca matale sau ca svetlana brukner care mai pun porcii la punct...

clujan (5 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 17:29

Doamna Maria,ori n-ati inteles nimic din conflictul/sacandalul existent de prea mult timp in cazul echipei de fotbal Steaua,ori doar va faceti ca nu pricepeti si,in concluzie,scrieti doar prostii.Problema este mai mult decat clara : cineva, trebuie sa hotarasca definitiv si irevocabil daca Armata Romaniei se ocupa de apararea tarii sau si de cu totul alte activitati, gen sport,folclor etc.Poate nu stiti,dar in prezent,in MApN exista o multime de sportivi,cantareti,metodisti etc.,etc...care au functii si grade militare mai mari decat adevaratii militari pentru care,de fapt,exista acest minister.Cum ar fi ca in Roma antica auxiliarii sa fie mai importanti decat combatantii ? Sau,Pentagonul ori Nato sa aiba echipe profesioniste de baschet, fotbaletc.Vi se pare normal ca Ilie Nastase sa poarte peste tot uniforma militara ca un clown ? Sau colonei,ca Ovidiu Purdea sa fie staroste si cantaret pe la nunti,de unde castiga cati bani vrea si neimpozitati.Asta-i adevaratul circ, doamna Maria .Cand ma refeream ca cineva trebuie sa hotarasca acest lucru,m-am gandit la conducerea Armatei.Iar aceasta tace ca mortu-n papusoi, permitand unui asa zis jurist,de fapt un smecher avid de publicitate si,se pare,de castiguri materiale, sa faca circ.Dupa,opinia adevaratilor militari trebuie desfiintate urgent asa zisele unitati militare ca CSA,Directia de cultura cu ansamblul folcloric Doina etc.In aceasta situatie,altcineva trebuie sa puna piciorul in prag chemandu-i la ordine pe cei care nu fac nimic.Iar acest altcineva nu este decat Parlamentul Romaniei prin comisia sa militara.Asa ca nu mai luati in deradere cel mai important si reprezentativ for democratic de conducere al Romaniei numai ca sa scrieti D-voastra un articolas in Gazeta.Ati vazut ca nu m-am referit deloc la modul in care a preluat Becali echipa de fotbal Steaua.Aceasta este o cu totul alta problema care tine de autoritatile din sport,guvern,justitie etc.

viorel (42 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 18:22

Dupa ce acest conflict ridicol din care MApN nu castiga absolut nimic, in afara de distrugerea echipei Steaua din Liga a I-a, a dus la situatia inacceptabila ca o intiativa privata (buna, rea nu conteaza) sa fie renationalizata si miltarizata, era nevoie ca Parlamentul sa se implice. Executivul nu a facut nimic pentru a gasi o solutie in ultimii trei ani si s-a ajuns la penibilul sa se desfinteze o echipa privata pentru a se infiinta alta finanatata de la buget (din cei 2% din PIB, atat de invocati de brava noastra armata..sportiva). Distrugerea complexului sportiv Ghencea, radierea unui nume cunoscut in fotbalul european si reinventarea unei echipe militare, sunt suficiente argumente care sa justifice implicarea legislativului. Felicitari Parlamentului!!!!

Luca (7 comentarii)  •  7 aprilie 2017, 20:11

Da , cineva trebuie sa puna lucrurile la punct . In primul rand , 300000 euro de a buget este o aberatie ! Apoi , faptul ca Armata a platit o firma ca sa faca evaluarea de 3,5 milioane euro anual , face ca cel care vrea sa preia viitorul club de fotbal Steaua sa fie OBLIGAT sa achite aceasta suma ! Daca nu se plateste , se incaca LEGEA , cu consecintele de rigoare ! Practic si-au batut cuie in talpa domnii de la CSA pt ca nimeni nu va plati aceasta suma statului roman ! Plus chiria stadionului , va trebui LICITATA public !

paul (1 comentarii)  •  8 aprilie 2017, 8:33

vrem nu vrem,STEAUA e a lui GIGI,nu conteaza daca e antipatic,grobian,sau cum o mai fi el,asta nu inseamna ca trebuie sa ne facem ca nu stim adevarul....iar cei care se agata de niste hotarari ale justitiei din romanica sunt penibili...asa s-a dus la vale credibilitatea instantelor,care judeca dupa simpatii,dupa mita,dupa prietenii sau dupa rude...mie personal nu poate instanta sa-mi interzica sa sustin STEAUA,iar STEAUA=FCSB. cand a fost preluata de gigi,steaua deja se zbatea in mediocritate,cu siguranta titlurile de campioana sau prezentele pe podium sunt mai multe decat tot ce au adunat la un loc sectiile de sport de la CSA din 2003 pana acum...iar asta inseamna ca gigi a facut performanta...

Gicacontra (13 comentarii)  •  8 aprilie 2017, 9:00

Buna ziua ! Doamna Andries nu uitați de alegerile de la tenis . Mare lupta pe ciolan . Cel mai important "FIN" bătăuș al țării si vestitul chestor dinamovist !

Maria Andrieş (1347 comentarii)  •  8 aprilie 2017, 17:43

multumesc, uitasem. Gazeta de maine 🙂

CTPxx (1 comentarii)  •  8 aprilie 2017, 16:59

Sa nu dea Dumnezeu vreun razboi ca o sa iesim la atac cu izmenele generalilor si virfurile de la Steaua, asta pe linga prastiile si barcile gonflabile din dotare..

Maria Andrieş (1347 comentarii)  •  8 aprilie 2017, 17:46

noi, de obicei, iesim la aparare, ca-n meciul cu Albania 🙂

Gicacontra (13 comentarii)  •  9 aprilie 2017, 0:10

Federația Romană de Tenis Sunt doua găști, Chestorul- Finul , care se bat pe organizarea meciurilor de Fed CUP (asocierea cu Simona Halep si echipa) si Davis CUP , organizarea WTA OPEN (250.000$) , organizarea turneelor Futures , cumpararea baloanelor presostatice din bani publici , administrarea Centrului Național de Tenis ( 14 terenuri de tenis ) refacerea fostului Tenis Club Bucuresti (bani de la loteria romană).

Comentează